Finance/Credits

   In ultimii ani creditul bancar a reprezentat unica solutie pentru marea majoritate a cumparatorilor in vederea achizitionarii unui imobil, astfel incat creditele au inceput sa predomine piata imobiliara. Welt imobiliare va ofera o gama larga de servicii in domeniul imobiliar inclusiv acela de a va facilita obtinerea unui credit ipotecar/imobiliar si implicit intocmirea dosarului de credit si asistarea tranzactiei pana la final.

Fie ca este vorba de credite ipotecare, mobiliare sau de credite de consum noi va stam la dispozitie oferindu-va consultanta gratuita. Alegerea tipului de credit cel mai avantajos pentru dumneavoastra si intocmirea dosarului complet pentru banca fac parte de mult timp din serviciile pe care le oferim. Prin noi, partenerii nostri: B.C.R., Bancpost, Banca Transilvania, B.R.D., Raiffeisen Bank va asteapta pentru a va oferi ajutor.

Exista anumite diferente in ceea ce priveste conditiile de acordare si costurile asociate creditului ipotecar si imobiliar. Principala deosebire intre cele doua tipuri de credit consta in garantiile cerute de banca.

Astfel, creditul imobiliar se poate garanta cu ipoteca si asupra altui imobil detinut de solicitant, nu numai asupra celui care face obiectul imprumutului. In cazul creditului ipotecar se garanteaza cu imobilul cumparat pe credit. Perioada de rambursare este deasemenea diferita, fiind mai mare in cazul creditului ipotecar, respectiv de pana la 30 de ani.
În speranta ca informatiile pe care le veti gasi pe site-ul nostru va vor fi cat se poate de utile va invitam sa ne vizitati le sediul agentiei noastre din B-dul 21 Decembrie, nr.24, ap.3, Cluj-Napoca.