Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament cu 2 camere, Clabucet, Manastur]]> #Welt #Imobiliare, va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, intr-o zona linistita, zona verde, aproape de mijloacele de transport. Acesta se afla in zona strazii Clabucet si dispune si de 1 garaj (12 mp) langa bloc.
#Apartamentul este finisat modern, centrala termica proprie, termopane, parchet, ramane mobilat si utilat.
Este ideal pentru investitie.]]>
Tue, 25 Jun 2019 06:27:32 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera + nisa de dormit,40 mp, balcon 6 mp, zona Iulius Mall, ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 1 camere + nisa de dormit, situat intr-un imobil recent finalizat, in zona Iulius Mall.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 9 din 10,. este compus din living impreuna cu bucataria, nisa de dormit separat, baie si un balcon spatios.
Mobilat si utilat modern, imobilul dispune si de un spatiu de agrement, foarte frumos amenajat, desfasurat pe o suprafata foarte mare, oferind o priveliste deosebita, accesul fiind liber pentru locatari.
Ofera o priveliste deosebita asupra orasului.

Pentru mai multe detalii si vizionari, ma puteti contacta! P17861]]>
Mon, 24 Jun 2019 20:46:17 +0300
<![CDATA[Vanzare casa de vacanta, Marisel, aproape de partia de schi]]> Am placerea sa va ofer posibilitatea achizitionarii unei foarte frumoase #case de vacanta, situata in Marisel, la altitudinea de 1250 de m, una din cele mai inalte zone locuite permanent din Romania.
#casa va ofera spatiul confortabil si judicios repartizat in 2 livinguri, o bucatarie, 3 zone de dormitor, putand acomoda simultan pana la 12 persoane.
Repartizare incaperilor este :
Parter: Living interior, living exterior (realizat prin inchiderea terasei), bucatarie, baie.
Mansarda 2 dormitoare si un hol mare (utilizabil ca dormitor).
Incalzirea cabanei se realizeaza cu ajutorul a 2 seminee cu lemne, iar in mansarda exista si convectoare electrice (aproape inutile deoarece cabana se incalzeste perfect doar cu semineele).
Dotarile cabanei va ofera tot confortul necesar pentru a petrece nu doar weekenduri minunate ci si vacante, atat vara cat si iarna, asfaltul fiind pana in fata #casei.
Apropierea de partia de schi Marisel dar si de interesante trasee de drumetie din zona fac din acesta proprietate o excelenta achizitie. De subliniat ca documentele sunt absolut in regula, tranzactia putand fi realizata imediat.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 24 Jun 2019 20:01:15 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 72 mp, LUX, terasa 25 mp, parcare, Hasdeu]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament de lux cu 3 camere, semidecomandat, deosebit de frumos, situat pe strada Hasdeu.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 72 mp, iar finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de cea mai inalta calitate, #apartamentul oferind un confort deosebit. Beneficiaza de o terasa foarte generoasa de 25 mp, ce ofera o priveliste deosebita.
#Apartamentul este situat intr-un complex rezindential nou, ce ofera finisaje si un aspect la cele mai inalte standarde. Recomand acest #apartament tuturor celor care doresc sa locuiasca intr-un #apartament foarte frumos amenajat, fiind ideal pentru STUDENTII LA UMF. #Apartamentul este compartimentat in living plus bucatarie, 2 dormitoare si 1 baie.
Este aproape de Platinia Mall, Parcul Central, UMF.
P17818]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:54:45 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera, Floresti, strada Porii]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu o camera, situat in #Floresti, zona strazii Porii, la 6 minute distanta fata de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul doi al unui imobil finalizat in anul 2015, anvelopat termic pe exterior si securizat cu interfon. Dispune de o suprafata utila de 37 mp + un balcon de 5 mp.

#Apartamentul se preteaza ca si investitie, in vederea inchirierii, la momentul actual exista chiriasi in spatiu. Finisajele interioare sunt moderne iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie.

ID-P14902


]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:50:47 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 64 mp, lux, parcare, Gheorgheni, zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament frumos, spatios, de 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni, aproape de FSEGA.
#Apartamentul se afla la etajul 7 din 10, este utilat si mobilat modern.
Bloc nou, costructie finalizata in august 2017. Mobilier nou Mobexpert, utilat complet, masina spalat haine noua, bucatarie Rovere, utilata complet, cu frigider incorporat, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, cuptor electric, hota, plita, toate noi.
Are centrala termica proprie si un loc de parcare subteran, inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P17658

]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:47:20 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, decomandate, 63 mp, Grigorescu, Biomedica]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in cartierul Grigorescu.
#Apartamentul are o suprafata de 63 mp si este compus din 2 camere decomandate, 1 living cu bucatarie, dormitor, 1 baie, 1 balcon de 5 mp si 1 hol, fiind situat la parterul inalt al unui bloc cu 4 etaje.
Mobilat si utilat complet: centrala termica proprie, masina de spalat haine, cuptor pentru gatit, TV.
Beneficiaza de curte comuna, de boxa la subsol si de uscatorie.
In zona #apartamentului se gasesc magazine, farmacii, gradinite, scoala, iar statia de autobus este la doar 5 minute distanta.

Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati! P5445]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:44:25 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, lux, decomandat, confort 1, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, decomandat, prima #inchiriere, lux, etaj intermediar, Marasti.
#Apartamentul are o suprafata utila de 55 mp si este compartimentat astfel: un dormitor, living, bucatarie, baie si balcon.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, finisajele, mobilierul si dotarile sunt de calitate si alese cu multa grija si in pretul chiriei este inclus un loc de parcare la subteran.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern:P16519
]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:37:23 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere in zona centrala a orasului]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament situat in bloc tip vila, la cateva minute de toate punctele de interes din centrul orasului #Cluj #Napoca. #Apartamentul cu o suprafata de 50 mp utili, este compartimentat in living cu bucatarie, dormitor separat, baie, hol, debara si dispune de boxa la subsolul imobilului. Este un #apartament ideal pentru investitie.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:33:59 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala la cheie, finisaje de lux]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa individuala la cheie, cu finisaje de lux intr-o zona linistita si accesibila a cartierului Dambul Rotund, zona Tetarom, #Cluj #Napoca.
#casa se ofera spre #vanzare mobilata si utilata la cheie si este compartimentata : parter- living cu bucatarie baie, 2 spatii de depozitare, terasa, la etaj- 3 dormitoare , 2 bai, hol, balcon. #casa este desfasurata pe 124 mp utili avand #teren aferent de 576 mp.
Este ideala pentru pretentiosi. Nu ezitati sa ma contactati pentru detalii si vizionari.]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:32:25 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere intr-un ansamblu rezidential nou, zona FSEGA]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere intr-un ansamblu rezidential modern situat la 2 min de FSEGA, Iulius Mall si United Bussiness Centre.
#Apartamentul este complet mobilat si utilat cu electrocasnice moderne noi, tv, centrala termica proprie, compartimentat astfel: dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila, bucatarie complet utilata, baie, hol si 2 balcoane cu suprafete generoase.
De asemenea se poate accesa si terasa verde de pe bloc care are spatii verzi cu gazon si o zona de relaxare.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari astept sa ma contactati.
]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:27:22 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere, 65 mp, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere in cartierul Marasti.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 65 mp, este decomandat, dispune de: bucatarie, 3 camere, 2 bai.
Este mobilat si utilat, dispune de centrala termica proprie, loc de parcare.
Ideal pentru cuplu.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:11:42 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, zona BRD, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare, un frumos #apartament cu 2 camere, in zona BRD Marasti, Scortarilor, foarte aproape de statia de transport in comun, aproape de Piata Marasti.
Acesta are o suprafata de 52 mp utili si este finisat modern, are centrala termica proprie, termopane, parchet, ramane mobilat si utilat modern.
#Apartamentul are modificari interioare, avand acum living cu bucataria impreuna si 2 camere separate.
Datorita pozitiei, acest #apartament se preteaza petru investitie, fiind aproape de facultati, de cladiri de #birouri, acest lucru facand sa fie usor de inchiriat.
Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 18:06:37 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere. Marasti, Scortarilor]]> #Welt #Imobiliare, va ofera spre #inchiriere, un #apartament cu 2 camere, in Marasti, zona Scortarilor, aproape de BRD Marasti, de miloacele de transport.
Acesta are aproximativ 50 mp, camerele sunt decomandate, #apartamentul este finisat modern,ete mobilat si utilat.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:55:30 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 55 mp, in Marasti, zona Dananca]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza un #apartament de 2 camere, decomandat, situat in cartierul Marasti, zona Restaurantului Dananca.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 7 etaje si dispune de o suprafata utila de 55 mp.
Compartimentarea este decomandata si este compus din: 2 camere, bucatarie, baie si balcon inchis.
Se ofera spre #inchiriere complet mobilat si utilat, avand tot ce este necesar pentru a fi locuit.
In zona gasiti mijloace de transport in comun, farmacii si Iulius Mall este la 2-3 minute cu masina.

Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati. P16548]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:51:45 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 48 mp, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere situat in cartierul Marasti.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 48 mp, este mobilat si utilat, dispune de centrala termica proprie, aer conditionat.
Se afla in apropiere de mijloacele de transport si P-ta Marasti.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:50:12 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, Marasti, zona semicentrala]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, decomandat, situat in Cartierul Marasti.

Compartimentarea este: 2 dormitoare cu intrare separata, hol de trecere, baie, bucatarie si 2 balcoane.

#Apartamentul este situat la un etaj intermediar, intr-o zona cu mult spatiu verde.

Este complet mobilat si utilat, fiind disponibil din data de 1 iulie.

Pentru mai multe detalii sau pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:48:39 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 54 mp, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament complet mobilat si utilat, lux, centrala termica proprie, aer conditionat, garaj situat in spate la Cinema Marasti.
#Apartamentul este compus din: bucatarie complet mobilata si utilata cu: plita inductie, cuptor electric, hota, frigider, masina spalat rufe, TV.
Dormitor cu saltea de 160/200 cm, dulap haine, living, canapea extensibila, TV, aer conditionat, #birou,
Baie cu cada pe colt si hidromasaj.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:47:39 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, cartier Marasti, loc de parcare]]> De inchiriat #apartament cu 3 camere semidecomandate in cartierul Marasti, bloc nou cu loc de parcare.

#Apartamentul are o suprafata de 63 mp si este compus din living impreuna cu bucatarie, 2 camere, 1 baie si 1 terasa de 12 mp, fiind situat la etajul 4 al unui imobil cu 8 etaje.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat: masina de spalat haine, frigider, cuptor pentru gatit, plita electrica, hota, TV.

Beneficiaza de loc de parcare suprateran.

Pentru vizite si/sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:46:16 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, decomandat, 2 camere, zona Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament decomandat cu 2 camere, situat in zona Marasti.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 50 mp si este mobilat modern.

Compartimentarea sa se face astfel:

- 2 dormitoare
- 1 bucatarie
- 1 baie
- 2 balcoane inchise

Pozitionarea este una foarte buna, imobilul fiind la 5 minute de mijloace de transport in comun si 15 minute de Iulius mall.

Nu se accepta animale de companie.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:45:25 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, decomandat, Baciu]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 2 camere, decomandat, situat in Baciu.
Suprafata utila este de 52 mp + 2 balcoane.
#Apartamentul beneficiaza de centrala proprie si se vinde complet mobilat.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:44:49 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere , 65 mp , decomandat , parcare, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament spatios cu 2 camere in cartierul Marasti, foarte aproape de statia de bus , centre comerciale .

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil tip vila .Imobilul a fost recent finalizat.Se afla la prima #inchiriere.

Cei 65 de mp sunt compartimentati astfel: living , dormitor, bucatarie , hol , baie si un balcon.

Este complet mobilat si utilat.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare exterior.

]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:42:41 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament o camera, zona OMV Manastur, ideal investitie]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu o camera situat in cartierul Manastur, zona OMV.
#Apartamentul este complet finisat si mobilat, are suprafata utila de 32,5 mp plus balcon de 3,5 mp si este compus din o camera, bucatarie, baie si balcon.
Dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica, parchet, gresie , faianta si utilat cu masina de spalat, aragaz, frigider.
Este situat in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, piata Flora, scoli, banci si magazine.
#Apartamentul este foarte luminos, are orientare sudica spre gradina, situat pe mijloc, doar un perete exterior, eficienta termica mare avand astfel cheltuieli de intretinere foarte reduse.
Ideal pentru investitie, disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:35:32 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, mobilat, utilat, zona caminelor Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 2 camere proaspat renovat, decomandat, situat in zona caminelor studentesti din Marasti.

Are centrala termica proprie noua, mobilier nou in camere, este utilat complet.

Optional parcare sau garaj, contra cost.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16916]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:30:26 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare, va ofera, spre #inchiriere, un #apartament cu 2 camere, in Gheorgheni, zona Scarisoara, o zona forte linistita cu multe parcuri, aproape de mijloacele de transport.
#Apartamentul este finisat modern, este la prima #inchiriere, totul este nou.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:25:18 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, Marasti]]> #Welt #Imobiliare , va ofera spre #vanzare, un #apartament cu 3 camere, in Marasti, zona strazii Dambovitei, la etajul 1 din 4
Acesta, are o suprafata de aproximativ 65 mp utili, compartimentati astfel: 3 camere, 2 bai, bucatarie, baie.
Este superfinisat, ramane mobilat si utilat, are finisaje noi de inalta calitate, au fost schimbate, inclusiv instalatia electrica si sanitara, Este foarte aproape de FSEGA, IULIUS MALL, precum si de mijloacele de transport.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:20:16 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 70 mp, parcare, pe Titulescu, zona Cipariu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament deosebit situat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Titulescu.
#Apartamentul dispune de 70 mp utili, este compartimentat astfel: bucatarie, 3 camere, 2 bai, camara si 2 balcoane inchise.
Are centrala proprie, cuptor electric, plita pe gaz, hota, combina frigorifica, masina de spalat haine, aer conditionat, geamuri termopan.
Camera mica va fi mobilata conform cerintelor chiriasilor.
#Apartamentul se afla foarte aproape de Piata Cipariu, la 5 minute de statia pentru mijloacele in transport in comun si la 10 minute de mers pe jos de centru, este aproape de Iulius Mall si Parcul Gheorgheni.
Este o zona linistita, in spatele blocului este spatiu verde si in spatele blocului alaturat este un parc pentru copii.
In apropiere se afla crese, gradinite si scoli.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati. P16961]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:10:49 +0300
<![CDATA[Teren industrial 20.588 mp, PUZ aprobat,Baciu, zona Industriala Vest]]> Va oferim la #vanzare #teren industrial #intravilan, cu suprafata totala de 20.588 mp cu PUZ !
Este situat in zona industriala Vest - Baciu.
Deschiderea la drum este de 350 m.
Utilitati: apa, curent trifazic pe parcela, gaz pe parcela
POT 60%, CUT 1.2, suprafata proiectata de 7.020 mp de hale, Birouri S+P+6E.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:09:54 +0300
<![CDATA[Apartament modern, la cheie, 3 camere, 57 mp, balcon, decomandat, str. Horea ]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 3 camere cu o suprafata de 57 mp, amplasat semicentral, pe strada Horea, la 10 minute de mers pe jos pana in centrul orasului.

In imediata apropiere exista mijloace de transport in comun spre toate cartierele, magazine si toate facilitatile necesare.

#Apartamentul include: hol, 2 dormitoare, balcon inchis, baie, living si bucatarie (bucataria poate fi inchisa). Este complet decomandat, cu intrare separata in camere, in living, in bucatarie si in baie.

Se vinde finisat modern, mobilat si utilat complet.

Are centrala termica proprie si doua aparate de aer conditionat.

Se poate achizitiona si prin credit ipotecar.

Pentru vizite si informatii suplimentare, va invit sa ma contactati!

ID P14864]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:09:52 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 41 mp, renovat, parter inalt, mobilat, zona Big, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 2 camere, complet decomandat, situat la parter inalt intr-un bloc reabilitat termic din cartierul Manastur, zona Big.

#Apartamentul este intr-o stare buna, a fost renovat partial, are geamuri termopan, central termica proprie.

Se vinde complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P17844

]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:09:33 +0300
<![CDATA[Apartament modern 2 camere, 43 mp, terasa 9 mp, mobilat, Marasti, zona Kaufland]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 2 camere situat intr-o zona verde din cartierul Marasti, aproape de Kaufland.

#Apartamentul este compus din living cu bucatarie, baie si dormitor. Are o gradina de 9 mp cu intrare din bucatarie si din dormitor.

Se vinde complet mobilat si utilat.

#Apartamentul este aranjat modern si dotat extra cu sistem de alarma si supraveghere, masina de spalat vase, filtru de apa, terasa cu copertina, boxa de depozitare.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P17853]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:09:10 +0300
<![CDATA[Garsoniera 22 mp, centrala termica proprie, geamuri termopan, mobilata, Gruia]]> Va oferim pentru cumparare aceasta garsoniera de 22 mp, situata in cartierul Gruia, aproape de stadionul CFR.

Garsoniera are centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare. Se vinde mobilata si utilata.

Este compusa din camera, bucatarie separata, hol si baie.

In cazul achizitionarii pentru investitie, poate fi inchiriata ca atare.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P17450]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:08:49 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, mobilat si utilat complet, strada Florilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Floresti, strada florilor, la 2 minute de magazinul Mega Image si 5 minute de mijloacele de transport in comun.

#Apartamentul este situat la mansarda unui imobil finalizat in anul 2011, izolat termic pe exterior si eficient energetic.

Dispune de o suprafata utila de 56 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor si grup sanitar.]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:05:48 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament, ultrafinisat, complet dotat, zona Donath Park]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, ultrafinisat in zona Donath Park, la 10 minute distanta de Piata Grigorescu, mijlocele de transport in comun si facilitati

#Apartamentul este situat la etajul intai intr-un imobil cu 3 etaje si doua #apartamente pe nivel, finalizat in anul 2018, izolat termic si eficient energetic.

Este compus din living cu bucatarie, doua dormitoare, baie, balcon si dispune de un loc de parcare in exteriorul blocului.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara si includ, parchet, gresie, faianta, ferestre pvc cu geam tripan, usi interioare iar incalzirea se face prin pardoseala.

Se vinde mobilat si utilat complet cu mobilier nou si electrocasnice incorporate. Ideal investitie sau locuinta de familie. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P17734

]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:03:11 +0300
<![CDATA[ Apartament cu 3 camere, confort sporit, semidecomandat, Centru ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament spatios, confort sporit, de 3 camere, semidecomandat, etaj intermediar, in Centru, zona Parcul Central.
#Apartamentul are o suprafata utila de 90 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living open space cu bucatarie, baie, hol si balcon.
#Apartamentul este situat la 2 minute de centrul orasului si la doar 10 minute de UMF.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern: P15455]]>
Mon, 24 Jun 2019 17:00:20 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere compus din living si bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 bai si hol. Acesta este situat in cartierul Gheorgheni.

Spatios si foarte luminos, acest #apartament se ofera complet mobilat si utilat cu mobilier si electrocasnice noi.

#Apartamentul se bucura si de o terasa superba, oferind o panorama spectaculoasa.
Pretul de #inchiriere include un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:58:21 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Grigorescu, zona Donath]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Cluj Npoca, cartierul Grigorescu, la 3 minute distanta de Piata Grigorescu, mijoce de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul se afla la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje construit in anii 70', izolat termic pe exterior si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 39 mp, este semidecomandat si este compus din camera mare, dormitor, hol intrare, sas, bucatarie, baie si balcon.

Se vinde partial mobilat. Printre finisaje gasim parchet, gresie, faianta, ferestre PVC cu geam termopan iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie. Ideal locuinta de cuplu sau familie. Disponibil spre #vanzare prin varianta cash sau credit. Merita vizionat. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P17847

]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:55:44 +0300
<![CDATA[Teren intravilan 2170 mp, zona centrala Floresti, deschidere la drumul principal]]> Va oferim spre #vanzare un #teren #intravilan situat in zona centrala din #Floresti.

Terenul are o suprafata utila de 2170 mp si un front la strada de 12 ml; dispune de 2 fronturi.

Dispune de toate utilitatile pe #teren.
ID P5729]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:54:23 +0300
<![CDATA[Casa individuala, zona sensului giratoriu in Floresti]]> Va prezentam spre #vanzare o #casa individuala situata in #Floresti, zona sensului giratoriu.
#casa are o suprafata utila de aproximativ 90 mp si este desfasurata pe un singur nivel.
Este compusa din 3 camere, baie, hol si o bucatarie.
#casa este amplasata pe un #teren de 300 mp cu un front la strada asfaltata de 11 m.
Beneficiaza de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare, TV cablu si internet prin fibra optica.
Incalzirea #casei se face cu ajutorul unei centrale termice pe gaz; #casa este izolata exterior cu polistiren, gemuri PVC.
Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta.
]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:52:28 +0300
<![CDATA[Vanzare teren intravilan 610 mp, 2 fronturi, zona Vivo Center]]> Va oferim spre #vanzare o parcela de #teren cu suprafata de 610 mp, situata la 5 minute de centrul comercial Polus Center (Vivo).

Terenul are o suprafata de 610 mp si dispune de doua fronturi de 21 respectiv 32 ml.

Accesul la #teren se face pe un drum privat cu o latime de 9 m.

Este ideal pentru construirea unei #case individuale sau #duplex.

Preturile sunt negociabile in functie de suprafata si parcela.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P6315]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:50:53 +0300
<![CDATA[Teren intravilan 560 mp, front 19 ml, ideal pentru casa sau duplex, zona Vivo]]> Va oferim spre #vanzare o parcela de #teren cu suprafata de 560 mp situat la 5 minute de centrul comercial Polus Center (Vivo).

Terenul are o suprafata de 560 mp si un front la drum de 19 ml.

Accesul la #teren se face pe un drum privat cu o latime de 9 m.

Este ideal pentru construirea unei #case individuale sau #duplex.

Preturile sunt negociabile.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P6312]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:50:13 +0300
<![CDATA[Teren intravilan 558 mp, ideal pentru casa individuala, zona Polus]]> Va oferim spre #vanzare o parcela de #teren cu suprafata de 558 mp, situat la 5 minute de centrul comercial Polus Center (Vivo).

Terenul are o suprafata de 558 mp si un front la drum de 17 ml.

Accesul la #teren se face pe un drum privat cu o latime de 9 m.

Este ideal pentru construrirea unei #case individuale sau #duplex.

Exista posibilitatea sa se cumpere mai multe parcele sau parcele cu suprafata mai mare.

Preturile sunt negociabile.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P6317]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:48:31 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala, 400 mp utili, teren 850 mp, Floresti]]> Va oferim spre #vanzare o #casa individuala situata intr-o zona foarte frumoasa si usor accesibila, in #Floresti.

#casa are o suprafata de 400 mp si un regim de inaltime D+P+1E+M.

Este compusa la parter din living, bucatarie, baie si 2 terase, iar la etaj sunt 4 dormitoare, baie si 3 balcoane.

Dispune de locuri de parcare la demisol si in curte.

Se bucura de un #teren aferent cu suprafata de 850 mp.

Se vinde la stadiul semifinisat.

Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta.
ID P5891]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:46:09 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, decomandat, Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, decomandat, in cartierul Intre Lacuri, la etajul 3 al imobilului format din 4 niveluri.
#Apartamentul are o suprafata utila de 56 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, bucatarie spatioasa si baie.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, blocul a fost reabilitat termic si, fiind etaj intermediar, cheltuielile sunt reduse.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat si este disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:36:21 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in vila, constructie noua, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare, propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere, intr-o vila cu 8 #apartamente.
Este o constructie noua, cu suprafata utila de 60 mp, situat la etajul 2 .
#Apartamentul este compus din doua camere, #birou, baie , hol.
Finisat cu parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, centrala termica.
#Apartamentul dispune de parcare exterioara.
Se vinde complet mobilat si utilat.
]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:36:04 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 46 mp, zona Iulius, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament situat in imediata aporpiere de Iulius Mall.
#Apartamentul dispune de 2 camere, semidecomandate, este situat intr-o zona foarte cautata.
Suparafata #apartamentului este de 46 mp utili plus balcon, #apartamentul necesita renovare,
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:31:50 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, Clinicilor]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza un #apartament de 1 camera, semidecomandat, situat in Centru, in imediata apropiere de UMF.
#Apartamentul este compus din living cu dormitor, bucatarie, debara, baie. Se inchiriaza mobilat si utilat.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati. ID P17561]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:30:38 +0300
<![CDATA[ Apartament cu 2 camere, 56mp, Floresti, zona Stadionului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, in #Floresti intr-o zona exclusivista, langa strada Stadionului.

#Apartamentul este situat la parterul inalt al unui bloc cu regim de inaltime P+3E, avand o suprafata utila de 56 mp si fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie cu living separat de un bar, dormitor, baie spatioasa si un balcon cu orientare spre sud.

#Apartamentul este superfinisat, finalizat recent, cu mobilier nou de calitate si cu toate dotarile necesare, cum se vede si in fotografiile anexate.

In pretul imobilului este inclus un loc de parcare pe CF separat.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P6420

]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:29:02 +0300
<![CDATA[Pentru UNTOLD! Inchiriere apartament cu 3 camere modern in Gheorgheni, ]]> Oferim spre #inchiriere, in exclusivitate, #apartament cu 3 camere decomandat in Gheorgheni, zona foarte buna, pe strada Unirii nr 3, zona Iulius Mall si FSEGA, statie in fata blocului.
#Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, hol, baie, debara si balcon.
Beneficiaza de finisaje moderne avand parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, toate de foarte buna calitate.
Dupa renovare se afla la prima #inchiriere.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern cu mobilier nou si electrocasnice noi.
Mobila de bucatarie facuta la comanda de foarte buna calitate.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:28:44 +0300
<![CDATA[Garsoniera de vanzare, 21 mp, Marasti, zona strazii Cojocnei]]> Va oferim spre #vanzare o garsoniera confort 2 in Marasti, langa Expo Transilvania, zona strazii Cojocnei.
Se afla la etajul 4 din 4 intr-un bloc care a fost reabilitat termic.
Garsoniera este finisata, se vinde mobilata si utilata.
Este ideal pentru investitie.

Pentru detalii suplimentare, va rog sa ma contactati. P17757]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:28:26 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere modern in Gheorgheni zona Iulius si FSEGA]]> Oferim spre #inchiriere, in exclusivitate, #apartament cu 3 camere decomandat in Gheorgheni, zona foarte buna, pe strada Unirii nr 3, zona Iulius Mall si FSEGA, statie in fata blocului.
#Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, hol, baie, debara si balcon.
Beneficiaza de finisaje moderne avand parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, toate de foarte buna calitate.
Dupa renovare se afla la prima #inchiriere.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern cu mobilier nou si electrocasnice noi.
Mobila de bucatarie facuta la comanda de foarte buna calitate.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:27:57 +0300
<![CDATA[Teren deosebit, ideal pentru casa sau duplex, zona exclusiv de case]]> Avem placerea sa va prezentam spre #vanzare un #teren #intravilan situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita din #Floresti.

Terenul are o suprafata de 676 mp si se bucura de un front la strada generos de 37.53 ml.

Dimensiunile #terenului: lungime- 37.53 m, latime: 18.1 m

Terenul este imprejmuit si intretinut, existantand pe #teren si pomi fructiferi foarte frumosi si roditori.

Este un #teren ideal pentru o familie care cauta un loc deosebit pentru construirea unei #case; este totodata si o oferta buna ca investitie.

Zona este deja construita, parcela aceasta fiind singura ramasa neconstruita.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P6485
]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:25:17 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat si utilat, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament recent renovat cu 2 camere semidecomandat in cartierul Gheorgheni, zona Piata Hermes.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 nivele.

Cei 28 de mp sunt compartimentati astfel: living, dormitor, bucatarie baie si hol.

#Apartamentul a fost recent renovat, absolut totul este nou.

Este pozitionat intr-o zona foarte linistita, plina de verdeata.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:16:16 +0300
<![CDATA[Garsoniera confort 1, 28 mp, mobilata/utilata, Gheorgheni ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera confort 1, situata intr-o zona foarte buna in cartierul Gheorgheni, pe Detunata.
Garsoniera are o suprafata utila de 28 mp si este compartiementata astfel: o camera foarte spatioasa, bucatarie, baie, hol si balcon.
Dispune de geamuri de termopan, mobila noua, gresie, faianta, si parchet melaminat.
Se inchiriaza complet mobilata si utilata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern: P17371]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:15:08 +0300
<![CDATA[Inchiriere 2 camere pentru UNTOLD]]> Oferim spre #inchiriere 2 camere in #apartament decomandat, complet mobilat si utilat la doar 10 min de mers pe jos de #Cluj Arena sau 2 statii de tramvai.
Paturi matrimoniale in camere, lenjeriile de pat se ofera.
Posibiliatate de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:10:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament finisat cu 2 camere bloc nou, zona semicentrala]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament nou in suprafata utila de 49 mp, compartimentat in:2 camere, hol, bucatarie, baie.
Se vinde finisat, ca in poze, ideal pentru locuinta sau investitie, fiind situat la mica distanta de zonele principale din oras, putandu-se inchiria avantajos.
Pozitionarea este la 10 minute de centru si in vecinatatea mijloacelor de transport in comun, cu acces din mai multe zone ale orasului.

Este posibila si achizitionarea de parcare subterana.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:06:10 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament semifinisat cu 2 camere bloc nou, zona semicentrala]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament nou in suprafata utila de 49 mp, compartimentat in:2 camere, hol, bucatarie, baie.
Se vinde semifinisat, ca in poze, ideal pentru locuinta sau investitie, fiind situat la mica distanta de zonele principale din oras, putandu-se inchiria avantajos.
Pozitionarea este la 10 minute de centru si in vecinatatea mijloacelor de transport in comun, cu acces din mai multe zone ale orasului.

Este posibila si achizitionarea de parcare subterana.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:05:29 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament semifinisat cu 2 camere bloc nou, zona semicentrala]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament nou in suprafata utila de 49 mp, compartimentat in:2 camere, hol, bucatarie, baie.
Se vinde semifinisat, ca in poze, ideal pentru locuinta sau investitie, fiind situat la mica distanta de zonele principale din oras, putandu-se inchiria avantajos.
Pozitionarea este la 10 minute de centru si in vecinatatea mijloacelor de transport in comun, cu acces din mai multe zone ale orasului.

Este posibila si achizitionarea de parcare subterana.]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:05:09 +0300
<![CDATA[Ocazie pentru locuit sau investitie! Casa de vanzare, Floresti, zona Muzeul Apei]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala, regim de inaltime S+P+1E, cu garaj si curte proprie (380 mp) in zona Muzeul Apei.

Constructia are o suprafata utila de 183 mp, front la strada 18 mp si este dispusa pe 2 nivele, identice ca si compartimentare.

Pe un nivel compartimentarea este urmatoarea: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, camera centralei termice. Ca diferentiere, la parter avem si acces spre debara, pivnita si garaj dublu, iar la etaj, un dormitor are balcon, din living se iese pe o terasa superba, cu o suprafata de 49 mp si in plus avem acces spre podul care se poate mansarda.

In serile de iarna va puteti bucura pe ambele nivele de cele 2 seminee pe lemne amplasate in living.

O particularitate a #casei este faptul ca cele 2 nivele pot fi complet separate daca se doreste. #casa se vinde cu unele piese de mobilier, iar restul se vinde separat.

Imobilul are toate actele la zi, pretul este usor negociabil, iar modalitatile de plata sunt flexibile.

Pentru detalii si/sau informatii nu ezitati sa ne contactati!

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Mon, 24 Jun 2019 16:01:58 +0300
<![CDATA[Vindem apartament superfinisat, etaj intermediar, strada Somesului, Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 2 intr-un imobil cu regim de inaltime P+4E , pe strada Somesului, in localitatea #Floresti. Zona este linistita, cu spatii verzi, #teren de joaca pentru copii, #teren de fotbal, magazine in apropiere si statie de autobuz la 3 minute de mers pe jos.

Suprafata utila este de 50 mp si este compartimentata astfel: bucatarie mare cu loc de luat masa, 2 dormitoare decomandate, hol si baie. Se vinde partial mobilat.
Pretul este usor negociabil, se accepta diferite metode de plata si include un loc de parcare cu CF.

Pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat !

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:57:42 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 80 mp, mobilat si utilat, Zorilor, aproape de USAMV si UMF]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 3 camere (80 mp), situat in cartierul Zorilor, foarte aproape de USAMV si UMF.

#Apartamentul este compus din living (canapea extensibila), doua dormitoare, baie si bucatarie.

Este complet mobilat si utilat, dispune de internet wireless, masina de spalat haine, uscator de haine, tv si aer conditionat.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P17092]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:53:28 +0300
<![CDATA[Vand casa de lux, cartier Terra, Floresti]]> Va oferim spre #vanzare o #casa de lux aflata intr-un complex rezidential din #Floresti. #casa are un regim de inaltime P+1E avand o suprafata utila de 280 mp, constructia este pe o parcele de #teren cu suprafata de 650 mp. Este compusa din 4 dormitoare la etaj, 2 bai si o terasa, iar la parter este livingul, bucatarie, baie, terasa. Se vinde complet mobilata si utilata lux, cu materiale de cea mai buna calitate. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID 1122K]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:49:27 +0300
<![CDATA[Vand casa individuala in Floresti, zona Somesului]]> Va oferim spre #vanzare o #casa individuala in #Floresti, zona Somesului. #casa este situata intr-o zona foarte linistita, retrasa de la drum si este ultima de pe strada avand avantajul intimitatii. Este compusa din 4 dormitoare, 3 bai,1 living, 1 bucatarie si spatii de depozitare, 1 garaj de 35 mp; este finisata si se vinde complet mobilata si utilata. #casa are o suprafata utila de 230 mp, iar regimul de inaltime este P+1, dispune si de #teren cu o suprafata de 678 mp, curte cu multa verdeata si pomi fructiferi. Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID 111L4]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:48:14 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala in Gheorgheni]]> Oferim spre #vanzare #casa individuala in Gheorgheni, zona foarte buna, zona de #case.
#casa se compune: la subsol: garaj pt 2 masini, pivnita, spatiu tehnic si spalatorie; la parter: 2 camere, bucatarie, camara, antreu, #casa scarilor, hol, baie de servici; la etaj: 2 camere, baie, debara, #casa scarilor, si o terasa deschisa de 27 mp.
Frontul stradal este de 19 m iar #terenul aferent #casei de 600 m permite constructia a unei alte #case .
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:46:57 +0300
<![CDATA[Chirie apartament 2 camere, decomandat, Gheorgheni, la 5 minute de centru]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere pe strada Muncitorilor, in Gheorgheni.

Acesta are o suprafata de aproximativ 50 mp, camerele sunt decomandate.
Dispune de bucatarie, hol, baie, debara, 2 camere.

Se afla intr-o zona foarte linistita, aproape de mijloace de transport, magazine si alte puncte de interes.

Este ocupabil imediat.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:45:26 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament de lux cu 5 camere, 131 mp + balcoane, complex privat]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament de lux in #Floresti, zona strazii Somesului.
#Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje si un regim de inaltime P+3E+Pod.
Suprafata generoasa a acestui #apartament este foarte bine compartimentata, avand 4 dormitoare, 2 bai, living cu suprafata de 33 mp, bucatarie de 31 mp, 2 balcoane si pod pe toata suprafata #apartamentului.
#Apartamentul beneficiaza de finisaje si mobilier de cea mai buna calitate; intregul #apartament se defineste prin cuvantul 'lux'.
#Apartamentul se vinde si cu 2 locuri de parcare incluse in pret.
Imobilul este situat intr-un complex privat imprejmuit si intrare in complex cu poarta cu actionare prin apel telefonic.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID 10EK1]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:41:52 +0300
<![CDATA[Apartament cu o camera, prima chirie, finisat, Centru, aer conditionat]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu o camera, situat intr-un imobil din zona centrala a #Clujului.

#Apartamentul este finisat, luminos, are o suprafata utila de 33 mp si este compartimentat in living deschis, bucatarie, baie.

#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru detalii si vizionari, contactati-ne.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:40:25 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, 37 mp, zona Interservisan Gheorgheni]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu o camera situat in cartierul Gheorgheni, zona Interservisan.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar avand orientare SV, este foarte calduros si luminos, are suprafata utila de 37 mp si este compus din 1 camera, bucatarie, baie, hol si un balcon inchis de 3 mp.
Este proaspat zugravit, baia renovata complet, geamuri termopan, usa metalica intrare, centrala termica noua, are cheltuieli de intretinere reduse.
Se inchiriaza mobilat si utilat complet, masina de spalat, frigider, aragaz nou, ideal pentru un cuplu sau pentru persoane care lucreaza in zona.
Situat in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, scoli, banci, Interservisan, cu acces rapid spre principalele puncte de interes din oras.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:38:20 +0300
<![CDATA[Vanzare teren intravilan, 2500 mp, zona Polus Center]]> Va propunem spre #vanzare un #teren #intravilan ideal pentru constructie #casa sau #duplex. Terenul are o suprafata de 2500 mp si un front la drumul de acces de 30 ml; este un #teren ideal pentru persoanele care cauta sa isi construiasca o #casa intr-o zona linistita si retrasa de aglomeratia orasului. Este la mai putin de 10 minute de Polus Center. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID 1314H]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:38:16 +0300
<![CDATA[Vanzare teren 2800 mp in Floresti, zona Ioan Rus]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #teren in #Floresti, zona Ioan Rus.
Terenul dispune de o suprafata de 2800 mp cu front stradal de 21 m.
Se poate vinde si parcela de 1/2.
Terenul se preteaza pentru locuinta individuala sau #duplex, in vecinatate existand #case. Toate utilitatile sunt la strada.
Este foarte aproape de E60, supermarketuri si mijloace de transport in comun.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID 13166]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:35:19 +0300
<![CDATA[Vanzare teren intravilan 2500 mp, front 30ml, sat Tauti]]> Va oferim spre #vanzare un #teren #intravilan situat intr-o zona exclusiv de #case, in satul Tauti.
Terenul are o suprafata de 2500 mp si un front la drum de 30 ml. Accesul se face pe drum asfaltat si partial pe un drum pietruit. Terenul este aplasat intr-o zona deosebit de linistita si frumoasa, fiind ideal pentru #constructi #case sau #duplexuri.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P4083
]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:33:46 +0300
<![CDATA[Vnzare apartament cu 1 camera in Floresti, strada Porii]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu o camera in #Floresti, zona strazii Porii, la 7 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje, finalizat in anul 2009, dispune de o suprafata utila de 35mp si este semidecomandat.

Se vinde complet mobilat si utilat si este o buna oportunitate de investitie. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P17339]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:32:24 +0300
<![CDATA[Vanzare teren intravilan 5800 mp, front 24 ml, zona Iazului]]> Va oferim spre #vanzare un #teren #intravilan situat intr-o zona exclusiv de #case, in #Floresti.
Terenul are o suprafata de 5800 mp si un front la drum de 24 ml.
Accesul se face pe un drum asfaltat, iar la marginea #terenului sunt disponibile toate utilitatile.
Se poate vinde tot #terenul sau pe parcele.
ID P4076]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:32:19 +0300
<![CDATA[Vanzare teren 1200mp, front 15ml, satul Tauti]]> Va oferim spre #vanzare un #teren #intravilan situat intr-o zona exclusiv de #case, in satul Tauti.
Terenul are o suprafata de 1200 mp si un front la drum de 15 ml. Accesul se face pe drum asfaltat si partial pe un drum pietruit. Terenul este aplasat intr-o zona deosebit de linistita si frumoasa, fiind ideal pentru #constructi #case sau #duplexuri.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P4084]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:31:51 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandat, 86mp, Floresti, complex privat]]> Va propunem spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, Lux.

Acesta este situat in #Floresti, intr-un complex privat in zona strazii Somesului.

#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil cu 3 etaje si un regim de inaltime P+3E+M.

Suprafata utila este de 86 mp, compartimentata astfel: doua dormitoare, un living spatios, o bucatarie, doua bai (dormitorul mare are baie proprie), un hol foarte spatios.

Este ultrafinisat si mobilat modern avand toate utilitatile necesare.

#Apartamentul dispune si de o terasa de 14 mp cu doua spatii de depozitare si de trei parcari subterane, una din parcari fiind convertita in pivnita inchisa cu termopan, totul inclus in pret.

Accesul in complex se face pe o poarta cu actionare din telecomanda.

Pentru vizionare sau detalii asteptam sa ne contactati!
ID P4051
]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:29:59 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de inchiriat, Grigorescu, Cluj Napoca]]> Va oferim spre #inchiriere, un #apartament cu 2 camere decomandate, in zona Profi, Grigorescu. Este foarte aproape de mijloacele de transport, aproape de Parcul Rozelor, intr-o zona linistita cu multa verdeata.
#Apartamentul se afla la etajul 2, are balcon inchis. Suprafata acestuia este de 43 mp, are centrala termica proprie, geamuri termopan.
Este liber ocupabil imediat. Merita vazut.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:26:36 +0300
<![CDATA[Casa de vanzare in Floresti]]> #casa individuala de #vanzare in zona centrala #Floresti. Are suprafata utila de 160 mp si #teren 700mp si este compusa din 4 camere, baie, bucatarie, hol, terasa, pivnita, pod mansardabil.
ID 111K6]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:20:58 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere+terasa 90 mp, orientare V, zona Eroilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in #Floresti in zona Eroilor.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje si are o suprafata de 61 mp.
Dispune de living cu bucatarie open-space, baie spatioasa, hol, dormitor si o terasa foarte mare si frumoasa de 90 mp.
Se vinde la stadiul finisat, centrala termica proprie, plus loc de parcare cu CF inclus in pret.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:15:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere cu terasa cartier Marasti ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, bloc nou, in cartierul Marasti, zona Kaufland.
#Apartamentul este pozitionat le etaj intermediar, cu terasa, in suprafata de 18 mp,care se plateste cu 400 Eur/ mp.
Zona este buna si este foarte accesibila, iar imobilul va avea magazine si #spatii #comerciale la parter, inclusiv magazin Carrefour.
#Apartamentul se preda semifinisat, cu instalatii termice, pereti gletuiti, centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan, usi interioare, usa de intrare metalica, toate instalatiile electrice si sanitare pe pozitii, inclusiv panoul electric.
Predarea #apartamentului se face in luna Iulie 2019.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:11:43 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 42mp, decomandat, finisat, zona C. Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament o camera, situat in Manastur, zona Kaufland.
#Apartamentul are suprafata utila de 35 mp este compartimentat astfel: camera, bucatarie, baie, hol.
Este pozitionata aproape de mijloacele de transport in comun si punctele de interes din zona.

Posibilitate investitie.
ID P16254

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:10:39 +0300
<![CDATA[COMISION 0 Vanzare 2 camere, finisat mobilat, in Floresti, zona centrala]]> COMISION 0! #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare, un #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona centrala.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar, intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, baie, loc depozitare, hol, dormitor, balcon.

Se vinde finisat,mobilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Ansamblul este situat, aproape de toate punctele de interes, statii de autobuz, supermarketuri, farmacii, cafenele.

Inclus in pret este un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:02:29 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 45 mp, balcon, renovat complet, mobilat modern, Grigorescu]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament modern si spatios de 2 camere, renovat complet in anul 2018, complet mobilat si utilat, situat intr-o zona foarte buna a cartierului Grigorescu, in apropiere de magazine, statiile de transport in comun si de Parcul Babes.
Este aflat la etaj intermediar si are orientare sudica.
Se afla intr-un bloc izolat termic, intr-o scara curata si ingrijita, cu lift.
Dispune de o suprafata utila de 45 mp, plus un balcon de 4 mp, cu vedere panoramica.
Se inchiriaza finisat si mobilat modern.
Posibilitate obtinere parcare prin abonament de la Primarie.


Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! ID P16110]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:01:21 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 80mp, Parcul Central]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament spatios cu 3 camere avand o suprafata de 80 mp, situat in zona centrala a orasului aproape de Parcul Central si de toate punctele de interes din zona.

#Apartamentul este compartimentat astfel: living+bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon.

Dotari: finisaje si mobilier de lux.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati! ID P17851


]]>
Mon, 24 Jun 2019 15:01:12 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, decomandat, zona Marasti]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, in cartierul Marasti, zona Dambovitei, in apropiere de FSEGA si Iulius Mall.

#Apartamentul are o suprafata utila de 64 mp, iar compartimentarea decomandata este dispusa astfel: 3 camere, 1 bucatarie, 2 bai si 2 balcoane.

#Apartamentul este mobilat clasic si utilat.

Necesita renovare.

Acoperisul a fost izolat in 2018 si are garantie 20 ani.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:56:26 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 56 mp, in Europa]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Europa zona Eugen Ionesco, zona linistita, cu aer curat, aproape de mijloacele de transport.
#Apartamentul este situat intr-o constructie noua, cu putine #apartamente, zona de vile si #case, cu mult spatiu verde in zona.
#Apartamentul este confort sporit, avand o suprafata foarte generoasa de 56 mp utili, format din 2 camere spatioase, baie cu geam, hol, bucatarie.
Este ideal pentru o familie care doreste sa locuiasca intr-o zona in care se poate simti ca la #casa.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. P17015]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:56:04 +0300
<![CDATA[Oferta! Apartament 3 camere, 95 mp, etaj 1, 2 balcoane, in Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament deosebit, situat in Centru, zona Pietei Mihai Viteazu, zona NTT Data.
#Apartamentul are o suprafata utila de 95 mp.
Este compus din living, 2 dormitoare dintre care unul de 28 mp, bucatarie cu loc de luat masa, 2 bai si 2 balcoane care ii ofera o frumusete aparte.
Se afla situat la etajul 1 din 5 si dispune de parcare subterana.
#Apartamentul beneficiaza de cel mai calitativ finisaj si mobilier, dupa cum se poate observa din pozele de prezentare.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Dispune de centrala termica proprie, contorizare apa rece, masina de spalat rufe, frigider pentru alimente, aragaz, hota, usa metalica la intrare, interfon etc. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si tuturor punctelor de interes din centrul orasului.

Ideal cabinet notarial, #birou avocati, sediu societate.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. P16719

]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:55:19 +0300
<![CDATA[Super oferta! Apartament 4 camere, 112 mp, in zona Buna Ziua]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 4 camere in cartierul Buna Ziua.
Situat la parterul inalt al unui imobil de 3 etaje, este compus dintr-un living mare, bucatarie cu loc de luat masa, 2 dormitoare, debara, 2 bai, hol, 2 balcoane.
Finisajele sunt de calitate superioara, mobila este facuta la comanda.
Se vinde complet mobilat si utilat.
#Apartamentul are gradina, curte interioara acoperita si boxa de 9 mp la subsol.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. ID P16078]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:54:58 +0300
<![CDATA[Garsoniera, 21 mp, in Marasti, zona strazii Fabricii de Zahar]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare garsoniera, in cartierul Marasti, zona caminelor studentesti.
Dispune de o suprafata utila de 21 mp, compartimentata in camera, bucatarie si baie.
Este o oportunitate excelenta de investitie fiind intr-o zona unde se poate inchiria usor.
Are centrala proprie, este izolata pe exterior, termopane, usa metalica la intrare.

Pentru achizitie va rog sa ne contactati. P17574]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:53:31 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 1 camera, 38 mp, Manastur-Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 1 camera, in stare buna pe care o puteti folosi atat ca spatiu locativ cat si pentru activitati de #birou.

Locuinta se afla pe ruta de legatura Manastur-Zorilor (pe Varianta), fiind aproape de Kaufland si de USAMV.

#Apartamentul este situat la etajul 2 din 3, iar suprafata utila de 38 mp include: camera, bucatarie, baie plus balcon.

Se vinde mobilat si utilat.

Pretul este negociabil.

Randament investitie excelent.

Posibilitate preluare chirias.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! ID: P16789]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:53:13 +0300
<![CDATA[OFERTA! Apartament 3 camere, semidecomandat, zona Facultatii de Litere]]> Oferim spre #vanzare, #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in zona semicentrala, langa Facultatea de Litere.
#Apartamentul este pozitionat la parterul ( jos sau demisol inalt, geamuriile sunt normale si intregi, pozitionate deasupra solului) unui imobil cu 4 niveluri si dispune de o suprafata utila de 71 mp
Compartimentarea este semidecomandata si dispusa astfel: 3 camere, bucatarie, o baie, hol plus doua spatii pentru depozitare.
Beneficiaza de centrala termica proprie si geamuri termopan cu tamplarie din PVC.
Se vinde nemobilat iar in pretul de achizitie al #apartamentului intra si o boxa finisata cu o suprafata de 14 mp situata la acelasi nivel cu #apartamentul.

Posibilitate de parcare. P17070]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:52:55 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, semidecomandat, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in cartierul Manastur.
#Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living cu bucatarie si 2 bai.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, imobilul a fost reabilitat termic si are un loc de parcare care se poate folosi pe baza unui abonament anual.
Se afla foarte aproape de statiile de autobuz si de zona Big, unde aveti la dispozitie multe magazine, banci etc.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
Va multumesc anticipat! ID: P13389]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:52:28 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 50 mp, terasa, parcare subterana, in Buna Ziua]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, intr-un bloc nou, in zona Buna Ziua.
#Apartamentul se vinde finisat si este situat la etajul 8 din 9, compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie si terasa de 11 mp cu o panorama superba.
Dispune de bariere la intrare si camere de securitate instalate in jurul perimetrului. Finisajele sunt moderne, incalzirea se face prin centrala imobilului, ferestrele sunt de tip termopan cu profil PVC, dispune de gresie si faianta in bucatarie si baie, parchet in camere, iar peretii sunt zugraviti in lavabil. Zona este frumoasa si linistita, cu multe spatii verzi, fiind si foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, farmacie, parc si cu acces facil spre centrul orasului.
Cladirea este certificata clasa energetica A+, ca si beneficii se regasesc panourile solare care permit economisirea energiei pentru incalzirea apei calde intre 25% pe timpul iernii pana la 100% in timpul verii. Confortul termic este ridicat datorita materialelor de izolare utilizate si costurilor scazute de intretinere.
Ideal pentru locuit sau pentru investitie.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie! P17201]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:52:09 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandate, 62mp, zona strazii Dunarii]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in una din cele mai cautate zone ale #Clujului, la 10 minute mers pe jos de Iulius Mall.

Dispune de o suprafata utila de peste 62 mp, iar compartimentarea este decomandata.

#Apartamentul este compus din 3 camere, o bucatarie, doua bai.

Este finisat si mobilat modern.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati. ID P15997]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:51:49 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 65 mp, in Marasti, zona strazii Bucuresti]]> Va propunem un #apartament cu 3 camere, decomandat, suprafata 65 mp, situat in Marasti, zona Kaufland.
#Apartamentul este compus din living, doua dormitoare, 2 bai, bucatarie cu camara, hol cu debara.
Izolat pe exterior cu polistiren. Are geamuri termopan din lemn stratificat, centrala de #apartament cu instalatie din cupru si calorifere din fonta, parchet clasic din lemn masiv. Se vinde utilat si partial mobilat. #Apartamentul se afla la parter inalt.
In fata blocului se poate achizitiona abonament de parcare de la primarie.
Este la doar cateva minute de statie, aproape de scoli si magazine, se preteaza foarte bine si pentru investitie.

P17324]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:51:13 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, semidecomandat, 93 mp, pe strada Dorobantilor]]> Va prezint un #apartament spatios, disponibil spre #vanzare, ocupabil imediat.
Situat pe strada Dorobantilor, acesta se afla in proximitatea punctelor majore de interes din cartier (scoli, zone comerciale, restaurante, mijloace de transport in comun), la 6 minute de centru si Iulius Mall.
#Apartamentul se afla la parterul unui bloc de 7 etaje si este compus dintr-un living cu bucatarie, 3 camere si 2 bai.
Este finisat clasic si are vedere la strada principala si curtea interioara.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Ideal cabinet notarial, #birou avocati, sediu societate.

Pentru alte detalii va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:50:42 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, semidecomandat, in cartierul Manastur, zona Minerva]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament luminos de 3 camere, semidecomandat, in cartierul Manastur, zona Minerva.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 53 mp si este compartimentat in bucatarie, living, 2 dormitoare, baie, hol si balcon.

Se vinde complet mobilat si utilat.

Este situat intr-o intr-o zona linistita, verde, din cartierul Manastur, aproape de magazine, scoli, gradinite si de statiile de transport in comun.

Pentru vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:49:12 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, decomandat, 64 mp, cartier Zorilor, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartierul Zorilor, zona Calea Turzii.
#Apartamentul este situat intr-o zona linistita, constructie noua, 64 mp, decomandat, dispune de living, dormitor, bucatarie, baie, 2 balcoane si debara.
#Apartamentul este mobilat modern si dispune de toate utilitatile necesare.
Aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, Panemar.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati. P16471]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:48:26 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 2 camere, 42 mp, etaj intermediar, cartier Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in cartierul Intre Lacuri, la etajul 3 al unui imobil nou, izolat termic.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 42 mp, fiind compartimentat astfel: living open-space, dormitor, baie si balcon.
Acesta se vinde complet utilat si mobilat.
Avand centrala proprie, acesta are costuri lunare foarte scazute.
Locuinta dispune de un loc privat de parcare.

Pentru alte informatii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P16733
]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:48:07 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament de lux cu 2 camere, ultracentral]]> Oferim spre #vanzare #apartament de lux cu 2 camere, foarte spatios, pozitie ultracentrala, pozitie foarte buna, retras de la trafic, avand curte interioara.
#Apartamentul este amplasat la etajul 3 intr-o constructie cu 3 etaje cu pod, avand acces si cota parte in CF din pod, acesta fiind inalt se poate amenaja.
Este compus din 2 camere foarte spatioase, bucatarie mare, 2 bai (ambele cu geam), 2 balcoane, hol.
#Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne, fiind complet renovat. A fost schimbata inclusiv instalatia electrica si sanitara.
Geamuri termopan pe structura de lemn, parchet, gresie, faianta, usa din lemn masiv la exterior si intre camere.
Se vinde complet mobilat si utilat modern cu mobila vintage facuta la comanda.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:47:53 +0300
<![CDATA[Garsoniera confort 1, etaj intermediar, cu loc de parcare, mobilata si utilata]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera confort 1, 28 mp + extindere prin balcon inchis (4 mp), mobilata si utilata pe bulevardul Muncii.
Garsoniera dispune si de un loc de parcare in fata blocului.
Accesul pe strada se poate face atat cu autobuzul, cat si cu tramvaiul.
Momentan este inchiriata si poate fi preluata pentru investitie cu o chirie lunara de 220 euro.

Pentru vizite si informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Mon, 24 Jun 2019 14:47:12 +0300