Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament de lux, 3 camere, cladirea Platinia, terasa 25 mp, mobilat utilat !]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza un superb #apartament de 3 camere, situat in cladirea Platinia Elite din zona centrala a orasului. #Apartamentul este ultrafinisat, mobilat si utilat, dispune de o panorama frumoasa, balcon de 12 mp si terasa proprie de 25 mp. De asemenea, dispune de un loc de parcare subteran, esential pentru zona centrala a orasului. Este recomandat clientilor pretentiosi si care doresc un camin linistit in centrul tumultos al orasului !]]> Wed, 22 Nov 2017 22:44:56 +0200 <![CDATA[Apartament 2 camere finisat, mobilat, in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 2 camere in Gheorgheni langa Piata Hermes, aproape de magazine, scoli, gradinite, parcuri.
#Apartamentul se afla la etaj intermediar din 10. Compartimentarea #apartamentului este: hol, bucatarie, camera de zi, sas, baie, dormitor si loja. #Apartamentul este recent renovat, este finisat si mobilat modern si dispune de un loc de parcare(inchiriat de la primarie).
#Apartamentul se vinde partial/total mobilat utilat.]]>
Wed, 22 Nov 2017 18:32:32 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat si utilat, balcon, bloc nou, Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 2 camere format din living cu bucatarie si dormitor, plus balcon.

#Apartamentul este aflat la etaj intermediar, intr-un bloc nou, pe Calea Turzii, intr-o zona linistita.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu finisaje moderne.

Ideal pentru studenti sau pentru o tanara familie!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 18:30:01 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, zona strazii Bucuresti!]]> Excusivitate! Welt imobiliare inchiriaza #apartament in Marasti zona Kaufland, strada Cibinului. #Apartamentul este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si o camera care poate fi folosita ca si dormitor, dressing sau #birou avand lumina naturala printr-un luminator. #Apartamentul se afla la prima #inchiriere si se inchiriaza pe firma are toate utilitatile, bucataria fiind dotata inclusiv cu masina de spalat vase pe langa, cuptor electric si plita. Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!]]> Wed, 22 Nov 2017 18:05:42 +0200 <![CDATA[Apartament 1 camera finisat, mobilat, utilat zona Gruia]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament situat in spaatiu nou, zona Gruia.
#Apartamentul cu o camera, dispune de o suprafata de 34 mp, este compus din bucatarie,baie,dormitor.
La parter se afla bucataria si baia , iar la etaj se afla dormitorul spatios.
Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 17:50:44 +0200
<![CDATA[Hala 580 mp, 5,02 m h, Cluj Napoca !]]> Va oferim spre #inchiriere hala 580 mp. Incalzirea se efectueaza cu aeroterme cu gaz, exista un grup sanitar. Pentru incarcare/descarcare exista 1 rampa. Inatimea este de 5,02 m iar pretul este de 3,2 euro mp negociabil + TVA si 0,2 euro mp mentenanta !]]> Wed, 22 Nov 2017 17:42:22 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere decomandat, finisat si mobilat in Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament situat in zona strazii Fabricii de Zahar , in cartierul Marasti.
#Apartamentul este compus din: 3 camere , bucatarie, 2 bai si 2 balcoane inchise . Imobilul este reabilitat termic , izolat cu polistiren de 10 cm si tamplarie pvc . Odata cu imobilul se vinde si boxa aflata la subsolul blocului dar si grajul din tabla aflat in imediata apropiere . In apropierea imobilului se afla scoala genereala Ion Agarbiceanu, Palatul Copiilor, Supermarketul Kaufland , gradinita , statie de autobuz.]]>
Wed, 22 Nov 2017 17:38:31 +0200
<![CDATA[Garsoniera in casa cu loc de parcare si posibilitate investitie ]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera la #casa, etaj intermediar, la 5 minute de Dedeman, cu loc de parcare in curtea imobilului.
Suprafata de 23 mp este completata de valorificarea unui balcon de 5 mp.
Garsoniera este finisata, mobilata si utilata fiind amplasata pe o strada linistita populata de #case si vile.
Fiind ocupata de chiriasi stabili, se poate prelua cu tot cu contractul de #inchiriere pentru investitie. Chiria perceputa este de aprox 200 euro.
Pretul de #vanzare este usor negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!

]]>
Wed, 22 Nov 2017 17:04:30 +0200
<![CDATA[Apartament la cheie cu garaj, gradina si priveliste in Apahida]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in #Cluj-napoca, zona Apahida. #Apartamentul confort 1 decomandat este situat la etajul 2 intr-un bloc cu 3 etaje, are 1 bucatarie, 1 baie . are parchet, gresie, lavabil, centrala termica, contoare gaz. Printre finisari se numara: pereti (vopsea lavabila), podele (parchet, gresie), stare interior (renovat), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: alte spatii utile (boxa la subsol, debara), bucatarie (mobilata, utilata), contorizare (apometre, contor caldura, contor gaz), mobilat (complet), dotari imobil (interfon, spatii agrement)]]> Wed, 22 Nov 2017 16:55:49 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Porii]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Porii.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 bai , 1 dormitor, 1 dressing., hol .

Se vinde partial finisat, dotat cu centrala termica , termopane, usa metalica, parchet.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:39:56 +0200
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 190mp utili, 230mp teren, zona Campului!]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa situata in cartierul Manastur, zona Campului!
Imobilul are suprafata utila de 190 mp, este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel
- la demisol - bucatarie cu loc de luat masa si o camera tehnica;
- la parter - hol de acces, un living generos, 2 bai si spatiu de depozitare;
- la etaj - doua dormitoare, hol ,doua bai si living.
#casa mai detine un #teren de 230 de mp.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza mobilata.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
P4372]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:36:16 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Floresti, complet mobilat si utilat]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament in #Floresti, strada Florilor, intr-o zona linistita, la 5 minute de statia de transport in comun.

#Apartamentul este situat intr-o constructie noua, finalizata in anul 2010, dispune de o suprafata utila de 41 mp, este semidecomandat living+bucatarie, dormitor si baie.

Finisajele interioare sunt moderne iar #apartamentul este disponibil spre #vanzare complet mobilat si utilat. Ideal pentru un cuplu la inceput de drum.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
ID-P7785

]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:32:07 +0200
<![CDATA[De vanzare garsoniera in zona Pasteur ]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera intr-o zona superba: Louis Pasteur.
Parter, 24 mp, balcon, finisat clasic, pret negociabil.
Pentru vizite si informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:31:42 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere Grigorescu, zona Fantanele]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, situat in #Cluj-napoca, zona Grigorescu.

#Apartamentul confort 1 decomandat se afla la parter intr-un bloc cu 4 etaje, Dispune de o bucatarie, o baie , un balcon .
Printre finisari se numara: izolatii termice (bloc izolat termic), pereti (vopsea lavabila, faianta), podele (parchet, gresie), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: bucatarie (mobilata, utilata), contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (complet), dotari imobil (interfon)

ID-P7849]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:25:23 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandate, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 3 camere decomandate in cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul are o suprafata de 60 mp si este compus din 1 bucatarie,1 hol, 1 baie si 3 camere, fiind situat la parterul unui bloc cu 4 etaje.
Se poate cumpara mobilat sau nemobilat.
Beneficiaza de separatie de gaz.
Zona in care este situat #apartamentul este o zona linistita, aproape de parcuri, dar si de magazine si statia mijloacelor de transport in comun.
Este o proprietate ideala atat pentru investitie cat si pentru locuinta personala.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:19:32 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Porii]]> #Welt #Imobiliare intermediaza in exclusivitate ,#vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti zona Porii.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living, bucatarie, baie , 1 dormitor, hol, balcon inchis in termopan, debara.

Se vinde partial mobilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:09:39 +0200
<![CDATA[Excusivitate! Apartament 2 camere, decomandat, garaj, Manastur]]> Avem placerea sa va prezentam in exclusivitate un frumos #apartament de 2 camere decomandat, situat intr-un imobil nou din Manastur.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un bloc de 3 etaje, avand o suprafata utila de 66 mp.
Suprafata generoasa este foarte bine compartimentata, avand 2 camere, un hol foarte mare, bucatarie, baie si un balcon.
Se vinde in stadiul finisat modern, impreuna cu un garaj individual de 18 mp (usa cu actionare din telecomanda), plus o boxa la subsolul blocului.
Blocul este construit in anul 2007, din caramida si este izolat termic.
Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice proprii.
Ideal pentru o familie cu copii sau pentru investitie, fiind foarte aproape de mijloace de transport, scoala, gradinita.
Pentru mai multe detalii si vizionari asteptam sa ne contactati.
ID P7509]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:08:56 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 65 mp, etaj intermediar, zona Somesului]]> Exclusivitate! Avem placerea sa va prezentam spre #vanzare un #apartament de 2 camere decomandat, situat in zona Somesului din #Floresti.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un bloc cu 3 etaje si are o suprafata utila generoasa de 65,5 mp.
Este foarte bine gandit si compartimentat, avand un living mare si luminos, bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol de 7 m si 2 balcoane de 10 mp.
Dispune si de un loc de parcare in curtea privata a imobilului.
Spatiile din interior sunt foarte bine gandite si dimensionate.
#Apartamentul nu a fost locuit niciodata si este disponibil imediat.
Blocul este construit in anul 2008, din caramida si beneficiaza de izolatie cu polistiren de 10 cm.
Situatie juridica clara.
Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta.
ID P7742]]>
Wed, 22 Nov 2017 16:03:33 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, la prima inchiriere, zona Somesului]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament de 3 camere situat in zona Somesului din #Floresti.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje si are o suprafata utila de 70 mp.
Este compus din living cu bucatarie foarte spatios, 2 dormitoare, baie, balcon.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat, #apartamentul fiind nelocuit, totul este nou.
Beneficiaza si de un loc de parcare.
Pozele sunt cu titlu informativ, din perioada lucrarilor.
ID P7800]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:56:37 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere Manastur, Aleea Retezat]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere situat in zona Aleea Retezat (Manastur).

#Apartamentul este situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje si este compus din 4 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 camara, 1 hol si boxa in pivnita, avind o suprafata utila totala de 80mp.

Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se ofera spre #vanzare nemobilat, iar in pret este inclusa doua boxe cu CF la subsolul imobilului si doua locuri pentru parcare.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

ID-P7819]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:42:02 +0200
<![CDATA[Garsoniera 22 mp, etaj intermediar, Iris. Excelenta ca investitie!]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare aceasta garsoniera de 22 mp, in cartierul Iris, aproape de Facultatea de Mecanica, Auchan Iris si de mijloace de transport in comun.

Garsoniera este situata la etaj intermediar, intr-un bloc reabilitat termic recent, cu posibilitate preluare chiriasi (stau de 2 ani).

Garsoniera este finisata, cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan si usa metalica. Se vinde complet mobilata si utilata, dispune si de doua debarale proprii.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:37:55 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Porii]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Porii.

#Apartamentul este situat la parterul unui bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, baie, dormitor, hol, 1 gradina de 40 mp.

Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
P P7775]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:27:19 +0200
<![CDATA[Vanzare casa 120 mp, situata in Floresti, zona Tautiului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unei #case individuale, situata in #Floresti, zona Tautiului.

#casa are un regim de inaltime D+P+1E, avand o suprafata utila de 120 mp. Dispune la demisol de camera tehnica, bucatarie, living.

Parterul #casei este compus 2 dormitoare, 1 #birou, 2 bai, hol si la etaj 1 dormitor, dressing, baie.
Terenul aferent #casei este de 400 mp.

Se vinde la stadiul semifinisat cu centrala si calorifere incluse in pret.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
ID P7801]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:26:28 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar,cartier Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu o suprafata utila de 53mp , in cartierul Grigorescu , zona Strazii Donath.
#Apartamentul se afla la etajul 9 al unui bloc de 10 etaje si este compus din 2 camere , bucatarie, baie , hol,2 saptii de depozitare si un balcon de aproximativ 2,5 mp.
#Apartamentul se va vinde nemobilat , dispunand de centrala termica,parchet laminat,geamuri termopan si usa de metal..
Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:23:21 +0200
<![CDATA[Casa in cartierul Europa]]> Va propunem spre #vanzare o parte de #duplex in partea de jos a cartierului Europa in apropiere de strada E Ionesco.
Dispune de parcare proprie pentru doua masini.
Accesul este usor, pe strada asfaltata.
Pret negociabil.]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:20:25 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere mobilat si utilat, Floresti, Stejarului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere in #Floresti. #Apartamentul este situat pe strada Stejarului, la 5 minute de mijloacele de transport in comun iar imediata apropiere exista magazine alimentare.


Suprafata utila a #apartamentului este de 70 mp+1 balcon de 4 mp. Este decomandat complet, are un dressing mare iar bucataria este inchisa. Dispune de loc de parcare subteran si de o boxa de 6 mp la subsolul imobilului.


Finisajele interioare sunt moderne incluzand parchet, gresie, faianta, usi interioare, usa metalica, ferestre pvc cu geam termopan si se vinde mobilat si utilat. Ideal familie tanara sau investitie in vederea inchirierii.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari nu ezitati sa ne contactati.

ID-P7760
]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:19:52 +0200
<![CDATA[Inchiriem casa in cartierul Europa]]> Va propunem spre #inchiriere o parte de #duplex in partea de jos a cartierului Europa in apropiere de strada E Ionesco.
Dispune de parcare proprie pentru doua masini si se inchiriaza mobilat.
Accesul este usor, pe strada asfaltata.
Pret negociabil.]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:16:32 +0200
<![CDATA[Vindem ap cu 3 camere, 68 mp suprafata utila, situat in Complex Junior Residence]]> Vindem #apartament cu 3 camere, decomandat cu suprafata utila 68.14 mp, compus astfel: living+bucatarie, 2 bai, 2 dormitoare si balcon de 8.75 mp. #Apartamentul dispune de o boxa la mansarda amenajata cu dulapuri pentru depozitare. #Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un imobil nou si se vinde complet mobilat si utilat. Separat de #apartament se vand 2 parcari subterane la pretul de 10.000 EUR amandoua.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:13:00 +0200
<![CDATA[Apartament frumos, zona Gheorgheni, calduros, renovat, la CHEIE]]> Imobilul este pozitionat la 2 minute fata de statia de autobus.
A fost renovat in urma cu 2 ani si s-au folosit materiale de calitate.
Parchetul are grosimea de 12 cm si tavanul a fost izolat cu vata de sticla, ceea ce il face sa fie calduros iarna si racoros vara. In dormitor aveti montat aer conditionat iar pe balcon, centrala termica, ascunsa in camara.
Cablurile sunt mascate, mobilierul este frumos, de calitate, usile sunt de la Portadoors, bateriile Grohe si se vinde mobilat si utilat complet (masina de spalat vase, masina de spalat haine, cuptor si plita electrica).
In jurul blocului sunt 2 parcuri amenajate pentru copii.
In 2 minute ajungeti la statia de autobus.
Este ideal pentru o familie.]]>
Wed, 22 Nov 2017 15:03:04 +0200
<![CDATA[Exclusivitate! Garsoniera in zona UMF - Spitalul de Recuperare]]> Garsoniera se inchiriaza mobilata si utilata (masina de spalat, frigider, TV etc.).
Este excelenta pentru studentii de la UMF sau pentru medicii de la Spitalul de Recuperare.
Imobilul are 4 etaje. Garsoniera este pozitionata la parter INALT.]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:57:56 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 80 mp, mobilat si utilat, Zorilor, aproape de USAMV si UMF]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 3 camere (80 mp), situat in cartierul Zorilor, foarte aproape de USAMV si UMF.

#Apartamentul este compus din living (canapea extensibila), doua dormitoare, baie si bucatarie.

Este complet mobilat si utilat, dispune de internet wireless, masina de spalat haine, uscator de haine, tv si aer conditionat.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:54:07 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, etaj intermediar, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune in exclusivitate, un superb #apartament in zona buna din Gheorghieni, aproape de Hotel Royal, Piata Hermes, Interservisan, Iulius Mall si mijloace de transport in comun.
#Apartamentul este situat la etajul 5 din 10 intr-un imobil care are deja proiectul pentru reabilitare termica.
Este compus din 2 camere, bucatarie, baie, un hol spatios, o debara si un balcon.
Bucataria mobilata si utilata dispune de cuptor si plita incastrate si hota
Instalatia electrica este noua.
Finisajele sunt lux, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare, gresie si parchet de inalta calitate.

Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P7614]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:40:22 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere structura circulara semifinisat in bloc vechi ]]> #Welt #Imobiliare va propune o varianta mai rara de #apartament disponibil pe piata.
Daca sunteti in cautarea unei locuinte in constructie veche, solida, dar totodata semifinisat pentru a-l putea amenaja imediat conform preferintelor, merita sa-l luati in considerare.
#Apartamentul are o suprafata de 53 mp (confort 1) + un balcon de aprox 3 mp.
Este compus din 2 camere, hol, bucatarie, baie dispuse pe structura circulara.
Avantajul structurii circulare este ca aveti libertatea de a opta atat pentru a folosi cele 2 camere independent, cat si cu trecere, in functie de necesitati.
Semifinisajele includ:
- parchet si gresie
- gemeuri termopan
- usa metalica
- calorifere pe pozitie
- debransarea de la termoficare completa pentru a putea face tranzitia la centrala termica
#Apartamentul este situat la etaj intermedar si orientart S-E.
Este pozitionat in zona centrala a cartierului Grigorescu. Imobilul este ingrijit, dotat cu lift si interfon.
Pretul este negociabil si disponibilitatea imediata.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:23:03 +0200
<![CDATA[De vanzare apartament, semicentral, 2 camere, semidecomandat]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu doua camere semidecomandat, in zona semicentrala a orasului.
#Apartamentul este compus din doua camere recent renovate, mobilate clasic, bucatarie complet mobilata si utilata si baie cu cabina de dus.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:22:16 +0200
<![CDATA[Inchiriere garsoniera, cartier Zorilor, zona L. Pasteur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere garsoniera in cartierul Zorilor, zona Louis Pasteur.
Garsoniera are o suprafata de 25 mp si este compusa din 1 camera,1 baie, 1 bucatarie, fiind situata la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje.
Se inchiriaza complet mobilata si utilata: aragaz, frigider, masina de spalat haine.
In zona garsonierei se gasesc magazine, farmacii, iar Facultatea de Medicina este situata la maxim 10 minute distanta mers pe jos.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:18:20 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera, cartier Zorilor, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 1 camera, cartier Zorilor, zona Calea Turzii.
#Apartamentul are o suprafata de 31 mp+10 mp balcon si este compus din 1 camera,1 bucatarie,1 hol, fiind situat la etajul 7 al unui imobil cu 8 etaje.
Se vinde mobilat si utilat si beneficiaza de loc de parcare suprateran cu CF.
#Apartamentul se preteaza atat ca si investitie, cat si ca si locuinta familiala.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:17:19 +0200
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere, semidecomandat, 50 mp, in zona Vivo Cluj]]> Vindem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 50 mp, situat la etaj intermediar intr-un imobil cu 4 etaje, constructie noua, in zona strazii Valea Garbaului.
#Apartamentul este finisat cu piatra, mozaic, parchet stil vintage, geamuri termopan si usa metalica.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:14:42 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, ultrafinisat, zona Razoare]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, ultrafinisat, in #Floresti, strada Razoare in imediata apropiere a complexului Vivo.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil finalizat in acest an(parter peste garaje), dispune de o suprafata utila de 63 mp si se va preda la stadiul de partial mobilat si utilat.

Finisajele interioare sunt de calitate si includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, usa metalica la intrare etc.

Incalzire si apa calda sunt deservite de o microcentrala de #apartament pe condensare ceea ce asigura costuri mici pe lunile de iarna.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P7535

]]>
Wed, 22 Nov 2017 14:01:17 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Colina-Sfantul Ion]]> #Welt #Imobiliare va propune la #vanzare un #apartament situat in zona Colina - Sfantul Ion. #Apartamentul este situat la parterul unui bloc nou, izolat termic, este compus din living, bucatarie, dormitor si baie.
Se vinde mobilat si utilat, conform pozelor anexate.
Dispune de loc de parcare propriu.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P4843]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:57:35 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (10), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 10 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:56:36 +0200
<![CDATA[Vanzare apartamente in constructie noua, tva inclus]]> #Welt #Imobiliare va ofera posibilitatea realizarii unei investitii pe termen lung, prin achizitia unui #apartament cu 3 camere, situat in zona Iris.
#Apartamentul ofera o suprafata utila de 60 de mp, se preda semifinisat, fiind compartimentat astfel: doua dormitore, un living, bucataria,2 bai si u balcon.
Este un #apartament care reprezinta atat o solutie locativa buna, cat si o ocazie de investitie.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:55:51 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere decomandat in centrul orasului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu doua camere decomandat in zona centrala a orasului.
#Apartamentul este compus dintr-un dormitor, o camera de zi, bucatarie deschisa si baie.
#Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu doua etaje reabilitat termic.
#Apartamentul este mobilat si utilat complet.
Ideal pentru sediu firma, cuplu studenti sau familie.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:49:05 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere decomandate in cartierul Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere decomandat in Zorilor.
#Apartamentul este mobilat moder. Una din camere are mobilier de living, avand o canapea extensibila, iar cealalta camera are un pat matrimonial, dresing si #birou. .
Bucatarie este dotata cu un cuptor electric, hota si combina frigorifica.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:46:12 +0200
<![CDATA[Garsoniera confort 1, in casa, la cheie, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera confort 1, in #casa, mobilata si utilata in centrul orasului. Garsoniera cu o suprafata utila de 23 mp include: dormitor, baie, hol, bucatarie + nisa (loc de dormit pentru 2 persoane).
Finisajele sunt moderne si utilitatile complete.
In imediata apropiere se afla NTT Data, Piata Mihai Viteazul si Liceul "Lucian Blaga".
Chiria aproximativa 250-270 euro.
Randament excelent pentru investitie: 8,21 %
Se poate achizitiona atat prin plata cash cat si prin credit.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:45:32 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (10), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 10 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:42:01 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (10), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 10 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:29:36 +0200
<![CDATA[Inchiriem triplex, mobilat, cartierul Europa]]> #casa tip triplex in cartierul Europa. Imobilul are suprafata utila de 150 mp, este dispus pe P+E+M.
Parter - hol de acces, living generos cu loc de luat masa, bucatarie, debara si baie.
Eaj - trei dormitoare, hol si baie.
Mansarda - o camera pentru oaspeti si un dressing.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie. Imobilul mai detine si o curte amenajata, dotata cu sistem de irigatie automat. Constructia este din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza complet mobilata si utilata.]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:25:20 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, cu gradina]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (10), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 10 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:24:52 +0200
<![CDATA[Garsoniera de vanzare Manastur, zona strazii Bucegi]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare garsoniera situata in #Cluj-#Napoca, zona Manastur.

Garsoniera confort 1, semidecomandat este situata la etajul 4 din 10. Dispune de parchet, gresie, lavabil
Printre finisari se numara: izolatii termice (interior), pereti (vopsea lavabila), podele (parchet, gresie), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: bucatarie (mobilata, utilata), contorizare (contor caldura), mobilat (partial), dotari imobil (interfon, lift)

ID-P7834]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:16:40 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament ultrafinisat, 3 camere, zona Tautiului, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere semidecomandat, in #Floresti, strada Tautiului, la 1 minut de mijlocele de transport in comun si 3,5 km de complexul Vivo.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2009 si dispune de o suprafata utila de 66 mp + un balcon de 7 mp.

#Apartamentul este dispus living+bucatarie, baie + doua dormitoare iar in pret se include si un loc de parcare in fata blocului.

Finisajele interioare sunt in totalitate moderne si includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, ferestre pvc imitatie lemn cu geam termopan etc.

#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P7407
]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:02:45 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament deosebit, 3 camere, zona Sub Cetate, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament deosebit in #Floresti, zona Sub Cetate, la 5 minute de mers pe jos pana la mijlocele in transport in comun si la 3 KM de Complexul VIVO (Polus).

#Apartamentul este situat la etajul 1 intr-o constructie cu doua etaje, finalizata in anul 2016, izolata termic pe exterior, eficienta energetic si cu un aspect estetic placut. Suprafata utila de 79 mp este compartimentata in bucatarie, living separat, 2 dormitoare generoase de 14 mp respectiv 18 mp, 2 bai si 2 balcoane.

Dupa cum se vede in pozele anexate, #apartamentul este ultrafinisat, se vinde mobilat si utilat cu aparat de aer conditionat, masina de spalat vase complet incorporata, plita pe inductie, cuptor electric etc. Incalzirea se face prin pardoseala si asigura un confort deosebit in periodele racoroase.

In pretul #apartamentului sunt incluse doua locuri de parcare si un loc in pod.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari astept sa ma contactati.

ID-P7167]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:02:18 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Floresti, strada Florilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in #Floresti. #Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu 4 etaje aflat la 5 minute de statia de mijloace de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este semidecomandat, living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon iar finisajele interioare sunt moderne.

#Apartamentul este o buna oportunitate de investitie in vederea inchirierii deoarece se vinde cu mobilierul si electrocasnicele din interior si este ideal pentru o familie tanara.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P7051

]]>
Wed, 22 Nov 2017 13:01:45 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere decomandate, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere decomandate in cartierul Gheorgheni, la 5 minute distanta de Interservisan si la 10 minute distanta, mers pe jos, fata de Piata Cipariu.
#Apartamentul are o suprafata de 49 mp si este compus din 2 camere decomandate,1 bucatarie, 1 baie cu geam, 1 balcon, 1 debara, fiind situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje.
Se vinde mobilat sau nemobilat, iar pretul este negociabil.
Datorita zonei in care se afla, aproape de magazine, farmacii, statii mijloace de transport in comun, dar si de centrul orasului, #apartamentul este o buna oportunitate de investitie.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:58:52 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera, 33mp, Floresti cu gradina 47mp]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu o camera in #Floresti, zona strazii Eroilor.

#Apartamentul este situat la parterul unui bloc cu regim de inaltime P+3+M, avand o suprafata utila de 33mp si fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie cu living, nisa de dormit, baie si o gradina spatioasa de 47mp.

Imobilul a fost renovat recent si se vinde ultrafinisat, partial mobilat si partial utilat.

Acesta este ideal pentru un cuplu sau o singura persoana dar si pentru investitie.

#Apartamentul este la doar 2 minute de statia de autobuz si este foarte aproape de magazinele din zona.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.

ID P7450]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:53:19 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, cu gradina]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (10), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 10 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:51:52 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, Floresti, zona Tautiului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, decomandat, situat in #Floresti, zona Tautiului.
#Apartamentul dispune de finisaje de lux, bucatarie mobilata si uilata cu piese de mobilier si electrocasnice aduse din Italia.
Baile au fost de asemenea finisate cu gresie, faianta si obiecte sanitare de lux.
Este compus din 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 bai, 1 debara si 1 terasa de 8 mp. Unul dintre dormitoare dispune de baie proprie iar cel de al doilea dispune de un dressing generos.
#Apartamentul mai dispune si de un pod care se intinde pe toata suprafata #apartamentului si de un loc de parcare in fata blocului.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie in #Floresti, pe strada A. Iancu nr 209.
ID 10BOQ]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:51:37 +0200
<![CDATA[Spatiu pentru birou ultracentral, zona superba, vad si arhitectura unica ]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza spatiu pentru #birou (50 mp) la km 0 ar orasului.
Locatia caracterizata de un maxim de vad si vizibilitate aduce in plus o arhitectura si atmosfera unica.
Fiind amplasat intr-o cladire istorica cu peretii grosi, va veti bucura de o temperatura relativ constanta pe toata periada anului, costul utilitatilor fiind redus.
Ansamblul de #birouri si activitati din accceasi cladire asigura o buna comunicare, colaborare si atmosfera pentru toti locatarii.
Intreaga cladire este administrata cu grija]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:45:24 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, etaj intermediar, zona Napolact]]> #Apartamentul este pozitionat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje, proaspat izolat.
Gazul este tras in #casa scarii, se poate monta centrala termica.
Dispune de 4 camere separate, 2 balcoane inchise (5mp fiecare), 2 bai, 2 pivnite mari, zidite si mobilier (nu este inclus in pret).
Zona este linistita, #apartamentul fiind ideal pentru o familie.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:44:47 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, cu gradina]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (10), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 10 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:41:32 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament deosebit, 3 camere, Floresti, zona Muzeul Apei]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, confort sporit, in #Floresti, zona Muzeul Apei. #Apartamentul este situat in apropierea mijloacelor de transport in comun si a tuturor facilitatilor.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 80 mp + balcon, este decomandat si se recomanda a fi locatia ideala pentru o familie tanara. #Apartamentul are si un potential mare de investitie datorita zonei.

Finisajele interioare sunt moderne, incalzirea se face printr-o centrala proprie iar constructia este izolata pe exterior. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID P5322
]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:32:31 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament, 3 camere, scara interioara, finisat, Floresti, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 4 camere dispus pe doua nivele cu scara interioara, in #Floresti, zona Plopilor/Muzeul Apei. #Apartamentul se afla la 5 minute de statia de mijloace de transport in comun iar in apropiere exista magazine.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil dispus P+3E+M, are o suprafata utila de 89 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor, hol, baie, balcon la primul nivel iar la al doilea nivel intalnim 2 dormitoare, hol si baie.

Finisajele interioare sunt moderne iar #apartamentul se vinde nemobilat. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P7623

]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:31:20 +0200
<![CDATA[Casa duplex - panorama frumoasa, 120mp utili, 250mp teren, cartier Buna Ziua!]]> Va propunem spre #vanzare o #casa #duplex situata in cartierul Buna Ziua, zona de #case!
Imobilul are suprafata utila de 120 mp si este dispus pe 3 niveluri D+P+E+Terasa, astfel:
- la demisol - spatiu de depozitare, hol de acces si un garaj, cu posibilitate de parcare a doua masini;
- la parter - hol acces, living generos cu bucatarie, loc de luat masa, baie si o terasa de 5mp cu iesire spre gradina;
- la etaj - hol acces, trei dormitoare, baie si un balcon.
Imobilul detine si o terasa amplasata deasupra de 50mp, cu o priveliste frumoasa, terasa care poate fi amenajata cu vegetatie si jacuzzi pentru crearea unui spatiu de relaxare.
#casa este construita din caramida si izolata la exterior.
Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat - instalatiile electrice si sanitare la pozitie, sistem alarma si senzori antiefractie, sapa, peretii tencuiti si gletuiti, geamuri termopan - 7 camere izolatoare, sticla 3 foi-, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala si usa metalica, iar curtea amenajata cu gazon.
Imobilul mai dispune de un #teren de 250mp.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P7095]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:30:24 +0200
<![CDATA[Casa individuala - panorama frumoasa, 1290mp teren, cartier Dambul Rotund! ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa superba situata in cartierul Dambul Rotund!
Imobilul este construit in anul 2013, are suprafata utila de 330 mp si este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel:
- la demisol - o terasa acoperita de circa 30mp, camera tehnica, bucatarie cu loc de luat masa, camara, spatiu de depozitare si baie;
- la parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un dormitor cu dressing si baie;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, baie si doua balcoane acoperite, din care unul cu spatii de depozitare, plus un pod.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie pe lemne si pe gaz, usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 1290mp, o curte frumos amenajata, placata cu marmura, un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini si o poarta de acces automata, plus doua spatii de depozitare.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P6950]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:29:48 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, ultrafinisat, Floresti, zona Volvo]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, ultrafinisat, in #Floresti, zona reprezentantei Volvo, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si 2 minute cu masina de complex Vivo.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-o constructie de foarte buna calitate finalizata in anul 2013 si este compartimentat living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si doua balcoane mari.

Se vinde mobilat si utilat nou cu tot necesarul si are un mare potential de investitie in vederea inchirierii.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P7580
]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:29:30 +0200
<![CDATA[Oportunitate investitie ! Vanzare 2 camere ultracentral, necesita renovare !]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, situat in centrul orasului #Cluj #Napoca, la 1 minut distanta de toate facilitatile si mijloacele de transport in comun, in perimetrul Cinema Florin Piersic si Piata Mihai Viteazu.

#Apartamentul se situeaza la etajul 4 intr-un imobil construit in anii 60', este semidecamondat, dispune de o suprafata utila de 47 mp si este finisat clasic necesitand investitie.

#Apartamentul are un mare potential de investie datorita amplasamentului si nevoii constante de chirii pe zona centrala iar chiria obtinuta dupa o reconditionare planeaza in jurul sumei de 400 Euro.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
ID-P7756]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:23:29 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere Someseni, zona strazii Branului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in #Cluj-#Napoca, zona Someseni.
#Apartament se afla in bloc nou, construit in 2008. Dispune de curte pavata, inchisa cu poarta automatizata.
Gradina proprie+curte in suprafata de 240mp cu C.F, cu acces din curtea blocului. #Apartamentul este decomandat dispuneare de balcon, centrala termica si finisaje moderne.
In ceea ce priveste finisajele amintim termopane, faianta, gresie, lavabil, usa intrare de metal. Acces cu interfon.

ID-P7825]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:23:23 +0200
<![CDATA[Garsoniera zona Petrom]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare garsoniera situata in Manastur, zona McDonalds.
Garsoniera se afla la 1 din 4 intr-un bloc izolat termic.
Se compune din: camera, bucatarie, hol, baie.
Finisajele sunt bune; vopsea lavabila, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica.
Se vinde complet mobilata si utilata.
Potrivita pentru locuit sau investitie.
Pentru detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:19:52 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, Viva City]]> #Welt #Imobiliare recomanda #inchirierea unui #apartament de 2 camere, situat in zona Iulius Mall, ansamblul rezidential Viva City. Mobilat si utilat cu mult bun gust, #apartamentul ofera un grad de confort inalt, iar datorita balconului foarte generos si a panoramei deosebite, va bucurati din plin de liniste si momente frumoase de relaxare.

Compartimentat in living cu bucatarie separata, 1 dormitor spatios si o baie, #apartamentul se desfasoara pe o suprafata generoasa, la care se adauga si balconul mai sus mentionat.

In ce priveste complexul rezidential din care face parte, acesta dispune de securitate non-stop, spatii de agrement, cum ar fi sala de fitness, sala de evenimente, #terenuri de squash, suprafete de joaca frumos amenajate pentru copii.
ID-P7770]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:17:54 +0200
<![CDATA[Garsoniera confort 1, etaj intermediar, 2 lifturi, zona Minerva]]> Garsoniera este pozitionata la etaj intermediar.
Imobilul dispune de 2 lifturi.
Are balcon inchis care se poate desfiinta si astfel mariti camera.
Gazul este tras pentru cei care vor centrala termica.
Este orientata spre oras Nord-Vest.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:14:40 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 3 camere in zona strazii Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere situat in zona centrala, in apropiere de Facultatea de Litere.
#Apartamentul se afla intr-o zona cu acces facil la magazine si mijloace de transport in comun.
Imobilul are suprafata de 100 mp, este decomandat, este compartimentat pe 2 nivele astfel:
primul nivel- iving, bucatarie, baie, hol.
al doilea nivel- 3 camere, hol, baie.
#Apartamentul este situat la etaj 1 intr-o #casa, cu curte comuna.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:10:04 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere in Marasti, zona Profi]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu doua camere situat pe Calea Dorobantilor, in apropiere de Profi.
#Apartamentul se afla intr-o zona cu acces facil la magazine si mijloace de transport in comun.
Imobilul are suprafata de 53 mp, este decomandat, este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, balcon, hol.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, renovat recent, toata mobila si eletrocasnicile sunt noi.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:09:48 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere in centrul Orasului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere decomandat in centru orasului #Cluj-#Napoca, foarte aproape de Hotel Continental.
#Apartamentul este spatios avand 87 mp. #Apartamentul dispune de doua bai, bucatarie si doua camere mobilate si utilate complet.
#Apartamentul este ideal pentru studentii aflandu-se la distante relativ egale de toate Universitatile si Facultatile din orasul #Cluj-#Napoca.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:06:12 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere in Andrei Mureseanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere semidecomandat in cartierul Andrei Muresanu, foarte aproape de centrul istoric al orasului #Cluj-#Napoca.
#Apartamentul este mobilat si utilat intr-un stil modern, foarte primitor.
#Apartamentul dispune de o bucatarie, baie, o sufragerie si un dormitor.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:05:39 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere decomandate in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un aprtament cu doua camere decomandat in apropierea Pietei Marasti.
#Apartamentul are centrala proprie, geamuri termopan, este izolat la exterior cu polistiren de 15 cm., aproape de mijloacele de transport si de supermarketuri.
#Apartamentul este proaspat renovat si mobilat si se afla acum la prima #inchiriere.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:05:04 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera finisat, zona Ultracentral]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament de o camera in zona Centrala ,zona strazii Samuel Brassai!
#Apartamentul este compus din o camere, hol, bucatarie si baie cu o suprafata totala de 40.85 mp utili. Inaltimea #apartamentului este de 3.80 metri De asemenea #apartamentul mai are o baie de serviciu comuna cu un alt #apartament, pe #casa scarii.
#Apartamentul dispune la subsol de un beci de 11.91 mp utili. #Apartamentul este finisat, cu centrala proprie! Suprafata utila totala este de 53.67 mp.]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:03:57 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat cu 2 camere, decomandat, finisat si utilat ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un spatios #apartament alcatuit din doua camere decomandate, bucatarie, baie, balcon si pivnita cu scara interioara. #Apartamentul este complet ultilat, mobilat modern si foarte spatios.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Wed, 22 Nov 2017 12:00:59 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, Floresti, Porii]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere #apartament cu 2 camere in #Floresti, strada Porii.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 3 etaje, dispune de o suprafata utila de 52 mp si este finisat modern.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet cu tot necesarul si este locuinta ideala pentru un cuplu sau pentru persoane singure cu venit stabil.

Garantia este echivalentul unei chirii lunare. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID - P7693]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:54:58 +0200
<![CDATA[Vanzare apartamente in constructie noua, tva inclus]]> #Welt #Imobiliare va ofera posibilitatea realizarii unei investitii pe termen lung, prin achizitia unui #apartament cu 2 camere, situat in zona Iris.
#Apartamentul ofera o suprafata utila de 48 de mp, se preda semifinisat, fiind compartimentat astfel: un dormitor, un living, bucataria, baie si 2 balcoane.
Este un #apartament care reprezinta atat o solutie locativa buna, cat si o ocazie de investitie.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:42:23 +0200
<![CDATA[Vanzare apartamente in constructie noua, tva inclus]]> #Welt #Imobiliare va ofera posibilitatea realizarii unei investitii pe termen lung, prin achizitia unui #apartament cu 3 camere, situat in zona Iris.
#Apartamentul ofera o suprafata utila de 68 de mp, se preda semifinisat, fiind compartimentat astfel: doua dormitore, un living, bucataria,2 bai si u balcon.
Este un #apartament care reprezinta atat o solutie locativa buna, cat si o ocazie de investitie.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:39:30 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere in Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere semidecomandat intr-un bloc nou situat in cartierul Buna Ziua.
#Apartamentul este mobilat si utilat modern avand o bucatarie cu living, baie, un spatiu de depozitare si dormitor.
Mobilierul si utilitatile sunt noi, #apartamentul fiind la prima #inchiriere.
#Apartamentul dispune de un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:37:07 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere zona centrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere decomandat in zona centrala a orasului.
#Apartamentul este spatios, are suprafata utila de 70 mp, compus din: dormitor, living, bucatarie inchisa.
#Apartamentul se afla la etajul 3 din 4 al unui imobil construit recent.
Finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de calitate, #apartamentul ofera un confort deosebit.
Dispune de aer conditionat, masina de spalat haine, frigider, cuptor, plita, cuptor cu microunde, fierbator electric, TV si se inchiriaza complet mobilat si utilat.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:36:33 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere decomandate in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartamentu cu doua camere decomandate in cartierul Marasti.
#Apartamentul este complet renovat. Bucataria si baia este dotata cu mobilier si accesorii noi.
Se cauta chiriasi pentru o perioada mai lunga de timp.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:35:59 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere semidecomandat in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere semidecomandat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Constantin Brancusi.
#Apartamentul se afla intr-un imobil nou mobilat si utilat ultramodern, si este la prima #inchiriere.
#Apartamentul se afla la etajul 1 si este compus dintr-un living, dormitor, bucatarie si baie.
#Apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:35:18 +0200
<![CDATA[De vanzare garsoniera in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera confort redus in cartierul Marasti.
Garsoniera are un spatiu util de 21 mp, este finisata, nemobilata.
Baia este recent renovata si este echipata complet.

]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:34:46 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere in cartierul Andrei Muresanul]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere decomandate in cartierul Andrei Muresanul, foarte aprope de centrul orasului.
#Apartamentul se afla intr-o zona linistita si foarte aproape de punctele de interes a orasului.
#Apartamentul este ultrafinisat, mobilat si utilat modern.
#Apartamentul este compus dintro bucatarie, baie, dormitor si sufragerie.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:33:50 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere in Piata Mihai Viteazul]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere in Piata Mihai Viteazul.
#Apartamentul este format din doua camere semidecomandate, doi bai si o bucatarie.
#Apartamentul este finisat modern, mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:33:27 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 3 camere semidecomandat in Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere semidecomandat in cartierul Marasti.
#Apartamentul este compartimentat in 2 dormitoare, living cu bucatarie, baie (incalzire in pardosela), balcon la ambele dormitoare.
#Apartamentul este mobilat si utilat (frigider, aragaz cu cuptor si plita electrice, hota, masina de spalat haine, TV, video interfon).
In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare exterior.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:32:29 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 1 camera, curte, in centrul orasului, zona P. Muzeului]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere un #apartament cu o camera in centrul orasului, zona Piata Muzeului - Parcul Central.
#Apartamentul se situeaza la etajul 1 intr-o #casa tip vila din centrul vechi, cu gradina, curte comuna.
Acesta este format dintr-o bucatarie spatioasa mobilata si utilata modern, 1 dormitor si o baie cu geam, conform imaginilor atasate.
Toate ferestrele din #apartament sunt orientate spre curtea interioara unde exista posibilitate de parcare a unei masini.
Pentru mai multe informatii si vizionari asteptam sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:31:47 +0200
<![CDATA[De vanzare apartament cu doua camere decomandate in Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu doua camere decomandat.
#Apartamentul se afla intr-un bloc cu patru etaje la etajul al treilea in Cartierul Manastur.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
Zona in care se afla #apartamentul este in apropiere de in apropierea mijloacelor de transport in comun, piata, scoala, gradinita si parc pentru copii.
]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:31:05 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament decomandat cu 3 camere in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament de 3 camere, decomandat, in cartierul Gheorgheni, aproape de mijloacele de transport in comun. #Apartamentul este compartimentat in bucatarie, trei dormitoare camere si baie. Se inchiriaza mobilat si utilat.]]> Wed, 22 Nov 2017 11:29:56 +0200 <![CDATA[De inchiriat apartament in zona semicentrala, prima inchiriere]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu trei camere situat pe doua nivele in zona semicentrala a #Clujului, zona strazii Paris, NTT Data Tower.
#Apartamentul se afla intr-o cladire construita recent, complet finisat, mobilat si utilat.
#Apartamentul este foarte spatios si este ideal pentru o familie.
Pentru vizite si mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati,
]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:28:44 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 3 camere in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere semidecomandat in cartierul Marasti, pe strada Aurel Vlaicu.
#Apartamentul este compus din bucatarie cu living, doua dormitoare, baie si doua balcoane.
#Apartamentul se afla intr-un bloc nou, la etaj intermediar.
Dispune si de un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:27:59 +0200
<![CDATA[De inchiriat, apartament 3 camere langa NTT Data]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere situat in apropiere de NTT Data, Piata Mihai Viteazul.
#Apartamentul este compus din doua dormitoare, living, bucatarie, baie si o mica terasa.
#Apartamentul se afla la etaj intermediar si este mobilat si utilat cu produse noi aflandu-se la prima #inchiriere.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:27:23 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere decomandate langa Kaufland Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere, decomandat, intr-un bloc construit in 2014, situat in zona Kaufland Manastur.
#Apartamentul este compus din doua camere (un dormitor, o camera de zi), bucatarie separata si baie.
#Apartamentul este complet mobilat si utilat si dispune de parcare privata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:26:13 +0200
<![CDATA[De vanzare apartament cu 3 camere decomandat in Iris]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat in cartierul Iris, la 15 minute de centrul orasului cu masina sau tramvaiul.
#Apartamentul este situat intr-un bloc in constructie, la etajul 1 si este compus dintr-o baie, doua dormitoare dintre care unul cu dressing, living cu bucatarie, balcon pentru toate cele trei camere, de 30 mp.
In #apartament se poate incepe renovarea, cheile sunt predate, contractele la apa, gaz si curent realizate.
#Apartamentul este dotat cu centrala termica Ariston, usi Porta Doors la camere, usa metalica la intrarea in #apartament si geamuri termopan in 3 straturi.
#Apartamentul are inclus si un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:21:10 +0200
<![CDATA[De vanzare garsoniera in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare o garsoniere in cartierul Marasti cu o suprafata utila de 21 mp.
Garsoniera necesita renovare, insa este ideala in vederea investitiilor imobiliare, zona fiind în topul preferintelor pentru chirii ale studentilor de la Universitatea Tehnica.
Pentru mai multe detalii nu ezitati să ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:20:34 +0200
<![CDATA[De vanzare garsoniere in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare o garsoniera confort 1, recent renovata si utilata complet.
Garsoniera se afla intr-un imobil cu 4 etaje la etaj intermediar in proximitatea cartierului Marasti.
Pentru vizionari si mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:19:48 +0200
<![CDATA[De vanzare apartament cu trei camere, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat in cartierul Zorilor, pe Calea Turzii. Vand #apartament perfect pentru o familie cu 1-2 copii, la capat de Calea Turzii.
#Apartamentul dispune de 2 dormitoare, living cu bucatarie, o baie si terasa.
#Apartamentul are o suprafata de 60 mp, terasa 14 mp si un spatiu de depozitare de 30 mp.
#Apartamentul este complet mobilat si utilat, cu materiale de foarte buna calitate.
Statie de autobus se afla la 5 minute de #apartament.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:18:28 +0200
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #apartament cu doua camere situat in cartierul Zorilor, in apropiere de magazinul Profi.
#Apartamentul este compartimentat in living si bucatarie, dormitor si baie, complet mobilat si utilat.
#Apartamentul dispune de un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:17:15 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere , etajul1, in centrul orasului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in centrul orasului #Cluj-#Napoca.
#Apartamentul se situeaza la etajul 1 si este semidecomandat, compus din living open-space cu bucataria, dormitor, baie si balcon cu vedere spre curtea interioara
Se ofera complet mobilat si utilat cu masina de spalat rufe, frigider, centrala termica, TV LCD, cuptor microunde, plita bucatarie, espressor cafea.
Se inchiriaza pe o perioada lunga de timp unor persoane responsabile.
Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 22 Nov 2017 11:16:33 +0200