Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Hala 5200mp, birouri 700mp, teren 6500mp Blvd Muncii Cluj]]> De #vanzare proprietate industriala avand locatie foarte buna pe blvd Muncii, care este compusa din :
- suprafata totala #teren 6585mp
- front la bulevard 45ml
- cladire de #birouri parter si 2 etaje insumand 700mp utili
- hala depozitare sau productie cu suprafata de 5281mp
- inaltime utila hala 9m
- curte pavata in intregime, #teren ingradit
- toate utilitatile: apa, gaz, curent, canal, post trafo in proprietate
- mijloace de transport in comun la 50m de hala.

Zona este libera pentru acces TIR, usor accesibila cu masina si transportul in comun. Locatie foarte buna, orientare comerciala, se potriveste multor tipuri de activitati de productie, depozitare, #vanzare.
]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:40:48 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, cartier, Marasti, zona Kaufland]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, bloc nou, in cartierul Marasti, zona Kaufland.
#Apartamentul este pozitionat le etaj intermediar, cu balcon, in suprafata de 18,11 mp.
Este compartimentat astfel: living 18,02 mp, dormitor 12,5 mp, bucatarie cu loc de luat masa de 14,05 mp, baie 5,26 mp, hol de 1,58 mp.
Zona este foarte buna si este foarte aproape de centrul orasului.
#Apartamentul se preda semifinisat, cu instalatii termice, pereti gletuiti, centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan, usi interioare, usa de intrare metalica, toate instalatiile electrice si sanitare pe pozitii, inclusiv panoul electric.
Predarea #apartamentului se face in luna martie- aprilie 2019.]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:35:40 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, cartier Gheorgheni, zona Politia Rutiera]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat in cartierul Gheorgheni, intr-o zona foarte frumoasa, in imediata apropiere fata de Piata Hermes si Politia Rutiera.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, este compartimentat in living de trecere, dormitor, bucatarie separata, baie si un balcon foarte spatios.]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:35:33 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat in Manastur ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, situat in Manastur, la un minut de toate statiile de transport.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este situat pe Aleea Garbau, la etaj 4/4, fara balcon, si se preda ultrafinisat si partial mobilat.
Pentru o vizionare sau alte detalii va rog sa ne contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:31:58 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, bloc nou, parcare subterana, mobilat de lux, zona Brancusi]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 2 camere, situat intr-un bloc nou din cartierul Gheorgheni, in zona strazii Brancusi.

#Apartamentul este decomandat, e compartimentat in living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.

Se inchiriaza complet utilat, mobilat de lux. Are centrala termica proprie.

Viitorii chiriasi vor beneficia de un loc de parcare subteran. In apropierea imobilului se afla statia de autobuz.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P14997]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:30:05 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, imobil nou, Gheorgheni, strada Soporului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil recent finalizat, pe strada Soporului, la doar cateva minute de Iulius Mall, Kaufland, Lidl si de Baza sportiva Gheorgheni.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 51 mp si este compus din living impreuna cu bucataria, 1 dormitor si baie. Prezinta orientare vestica, fiind foarte luminos.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat modern, existant si posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare exterior la pretul de 3.500 euro.]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:28:39 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, bloc nou, parcare subterana, mobilat de lux, zona Brancusi]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 2 camere, situat intr-un bloc nou din cartierul Gheorgheni, in zona strazii Brancusi.

#Apartamentul este decomandat, e compartimentat in living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.

Se inchiriaza complet utilat, mobilat de lux. Are centrala termica proprie.

Viitorii chiriasi vor beneficia de un loc de parcare subteran. In apropierea imobilului se afla statia de autobuz.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P14988]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:28:24 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare o camera, finisat si echipat modern, strada Fantanele]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu o camera, elegant, intr-o zona linistita a Grigorescului.
#Apartamentul, cu o suprafata generoasa de 38 mp, are in componenta o camera principala, impartita eficient intre un spatiu de odihna si living, o bucatarie cu mobilier si electrocasnice proaspat achizitionate, baia in aceeasi tendinta moderna si un hol util, echipat si el corespunzator.
Toate obiectele din #apartament sunt de ultima clasa, spre exemplu usa baii este din lemn masiv, canapeaua din living este din piele, etc
Pentru mai multe detalii si vizionari va stau la dispozitie.
Proprietate - P14828]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:26:37 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 65 mp, Zorilor, Observatorului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Zorilor.
#Apartamentul este decomandat, situat intr-o zona cautata, in apropiere de mijloace de transport, magazine si facultati.
Este utilat si mobilat modern, dispune de centrala termica proprie, interfon, geamuri pvc.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:24:00 +0200
<![CDATA[Vanzare apartamente de 2 camere finisat, cu CF, Calea Baciului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament de 2 camere, finisat, situat intr-un imobil nou din zona Calea Baciului. #Apartamentul se compune din living cu bucatarie, camera, nisa de dormit, hol, baie si 2 logii.
Optional, se poate achizitiona si un loc de parcare, contra cost.
Pentru alte detalii si pentru vizionari, va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:20:24 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, foarte spatios, nemobilat, Plopilor Vest. GARAJ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat in ansamblul rezidential Plopilor Vest.
Pozitionat intr-o zona deosebit de frumoasa, la doar cateva minute de Parcul Babes sau Parcul Central, imobilul este prevazut cu paza non stop, acces cu bariera, curte comuna frumos amenajata pentru momentele de relaxare.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 10, orientare sudica, ofera o priveliste superba si se desfasoara pe o suprafata foarte generoasa de 67 mp, la care se adauga si un balcon foarte spatios.
#Apartamentul se inchiriaza cu bucataria partial mobilata si echipata cu electrocasnice: frigider, plita electrica, cuptor, mobilierul de bucatarie.

#Apartamentul va fi disponibil din 1 martie.

IN PRETUL CHIRIEI ESTE INCLUS SI UN LOC DE PARCARE IN GARAJUL SUBTERAN AL IMOBILULUI!

LA PRETUL DE 350 EURO, SE ADAUGA TVA (19%).

]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:10:30 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, 45 mp, Gheorgheni, zona Mercur, super oferta]]> Inchiriem un #apartament de 1 camera, in stare buna cu o suprafata de 45 mp care include: camera, bucatarie, hol si baie.
Costuri reduse de intretinere. Este mobilata si utilata.
NU se accepta fumatori!

Pretul este negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!

P14145]]>
Thu, 17 Jan 2019 17:09:26 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat, etaj intermediar, zona Piata Flora si Calvaria]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #apartament de 2 camere, circuit, situat pe una dintre aleile din zona pietei Flora - Manastur. #Apartamentul beneficiaza de finisaje realizate in urma cu cativa ani, centrala proprie, geam termopan, usa metal si parchet lemn masiv. De asemenea, ofera geam la baie (aspect urmarit de multi clienti). Blocul a fost renovat si placat cu polistiren de 15 cm.]]> Thu, 17 Jan 2019 17:07:56 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere, FINISAT LA CHEIE, imobil nou, cartier Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Marasti, in zona strazii Campul Painii.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent construit si este pozitionat la etajul 1.
Termenul de finalizare a imobilului este martie -aprilie 2019.

#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 61 mp si beneficiaza de o compartimentare foarte eficienta, fiind compus din living impreuna cu bucataria, 2 dormitoare, baie, dressing separat cu usa - cu acces din living si 1 balcon.

APARTAMENTUL SE VINDE COMPLET FINISAT, LA CHEIE (parchet, gresie, faianta, usi, centrala termica, calorifere si obiecte sanitare in baie).

Pretul include TVA 5%, contractul se incheie prin cesiune de la constructor.
Pentru achizitie se accepta si credit, avansul minim fiind 20.000 euro.

Pentru orice detalii suplimentare, va stam la dispozitie telefonic, sau la sediul situat pe Liviu Rebreanu, nr 9.]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:59:05 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat cu o camera, 40 mp, mobilat, utilat, Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere acest #apartament cu o camera situat in cartierul Plopilor.
#Apartamentul se afla la etajul 3, este complet mobilat si utilat.
Dispune de o suprafata utila de 40 mp si este dotat cu centrala termica proprie, in apropiere de mijloacele de transport, UMF, USAMV, parcuri si restaurante.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
ID: P14965]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:37:09 +0200
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect situat in zona strazii Horea, arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul locatarilor.

Ansamblul se afla in apropiere de scoli si gradinite, este bine conectat prin mijloacele de transport in comun.

Proiectul dispune de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase si terase mari, locuri de parcare subterane.
#Apartamentele se vor preda semifinisate si spatiile comune vor fi finisate modern.
Predarea se va face in toamna anului 2019.
Pentru informatii contactati-ne. ID P11324]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:35:21 +0200
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect situat in zona strazii Horea, ansamblul dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul clientilor.

Ansamblul se afla in apropiere de scoli si gradinite, este bine conectat prin mijloacele de transport in comun, precum si de alte puncte de interes din oras: gara mare, facultatea de drept Dimitrie Cantemir, Facultatea de Litere Babes-Bolyai, Piata Mihai Viteazu.

Proiectul dispune de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase si terase mari, locuri de parcare subterane.
#Apartamentele se vor preda semifinisate si spatiile comune vor fi finisate modern.
Predarea se va face in toamna anului 2019.
Pentru informatii contactati-ne.]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:34:58 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, gradina, garaj, Sophia Residence]]> Va propunem un #apartament cu 2 camere semidecomandat, suprafata 51 mp, situat in cartierul Buna Ziua.

#Apartamentul este compus din: living deschis, bucatarie, dormitor, baie, beneficiaza de gradina proprie si garaj subteran.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Id Proprietate - P14993]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:13:16 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, parcare subterana, ultrafinisat, mobilat modern, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 2 camere, ultrafinisat, situat intr-un bloc nou din cartierul Zorilor.

#Apartamentul este semidecomandat, e spatios, are o suprafata utila de 55 mp plus balcon. Este compus din living cu bucatarie si dormitor.

Se inchiriaza complet utilat si mobilat modern.

Viitorii chiriasi vor beneficia si de o parcare subterana.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P14995]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:11:32 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, bloc nou, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va recomanda un deosebit proiect rezidential situat in zona strazii Horea. Ansamblu dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul viitorilor locatari. Ansamblu este bine amplasat, fiind conectat prin mijloacele de transport aflate in apropiere, precum si alte puncte de interes: Facultatea de Business, Facultatea de Litere Babes-Bolyai, Gara.
Proiectul dispune de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafate generoase si terase mari, locuri de parcare subterane. #Apartamentele se vor preda la stadiul semifinisat cu sapa cu instalatii termice, peretii tencuiti si gletuiti, centrala termica si calorifere, usa metalica la intrare, toate instalatiile electrice si sanitare pozate, geamuri termopan.
Predarea se va face in toamna anului 2019. Pentru informatii nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:07:05 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, bloc nou, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va recomanda un deosebit proiect rezidential situat in zona strazii Horea. Ansamblu dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul viitorilor locatari. Ansamblu este bine amplasat, fiind conectat prin mijloacele de transport aflate in apropiere, precum si alte puncte de interes: Facultatea de Business, Facultatea de Litere Babes-Bolyai, Pizzeria Capricio, Marty, Gara. Proiectul dispune de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafate generoase si terase mari, locuri de parcare subterane. #Apartamentele se vor preda la stadiul semifinisat cu sapa cu instalatii termice, peretii tencuiti si gletuiti, centrala termica si calorifere, usa metalica la intrare, toate instalatiile electrice si sanitare pozate, geamuri termopan.
Pentru informatii nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:06:52 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, bloc nou, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va recomanda un deosebit proiect rezidential situat in zona strazii Horea. Ansamblul dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul viitorilor locatari.
Ansamblu este bine amplasat, fiind conectat prin mijloacele de transport aflate in apropiere, precum si alte puncte de interes: Facultatea de Business, Facultatea de Litere Babes-Bolyai, Gara.
Proiectul dispunde de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafate generoase si terase mari, locuri de parcare subterane. #Apartamentele se vor preda la stadiul semifinisat cu sapa cu instalatii termice, peretii tencuiti si gletuiti, centrala termica si calorifere, usa metalica la intrare, toate instalatiile electrice si sanitare pozate, geamuri termopan.
. Predarea se va face in toamna anului 2019.
. Pentru informatii nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:06:40 +0200
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect situat in zona strazii Horea, ansamblu dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul viitorilor clienti.

Ansamblul se afla in apropiere de scoli si gradinite, este bine conectat prin mijloacele de transport in comun, precum si de alte puncte de interes din oras: gara mare, facultatea de drept Dimitrie Cantemir, Piata Mihai Viteazu.

Proiectul dispune de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase si terase mari, locuri de parcare subterane.
#Apartamentele se vor preda semifinisate si spatiile comune vor fi finisate modern.
Predarea se va face in toamna anului 2019.
]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:05:32 +0200
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect situat in zona strazii Horea, ansamblu dispune de o arhitectura moderna si de o functionalitate buna, avand curte interioara cu spatii verzi, iar spatiile comerciale situate la parterul imobilelor sunt destinate unor activitati menite sa ridice confortul viitorilor clienti.

Ansamblul se afla in apropiere de scoli si gradinite, este bine conectat prin mijloacele de transport in comun, precum si de alte puncte de interes din oras: gara mare, facultatea de drept Dimitrie Cantemir, Facultatea de Litere Babes-Bolyai, Piata Mihai Viteazu.

Proiectul dispune de #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, cu suprafete generoase si terase mari, locuri de parcare subterane.
#Apartamentele se vor preda semifinisate si spatiile comune vor fi finisate modern.
Predarea se va face in toamna anului 2019.
Pentru informatii contactati-ne.]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:04:59 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera, 38 mp, modern, Calea Turzii, parcare subterana, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 1 camera, decomandat, cu o suprafata utila de 38 mp, plus o logie.
#Apartamentul este aflat la etajul 1 intr-un bloc nou din zona Calea Turzii, aproape de benzinarii, de caminele studentesti, de mijloacele de transport in comun.
Se vinde finisat modern, complet mobilat si utilat.
Are centrala termica proprie, blocul este izolat termic.
In pret este inclus si garajul subteran.
Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
ID: P14994]]>
Thu, 17 Jan 2019 16:03:54 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat cu 3 camere, 100 mp, strada Titulescu, ocupabil imediat]]> Va prezint un #apartament frumos, disponibil spre #inchiriere, ocupabil imediat. Situat pe strada Nicolae Titulescu, acesta se afla in proximitatea punctelor majore de interes din cartier (scoli, zone comerciale, restaurante, mijloace de transport in comun), la 5 minute de centru si 3 minute de Iulius Mall. #Apartamentul se afla la etajul 3 din 4, avand expunere sud-nord. Este compus dintr-un living generos, hol, 2 dormitoare, bucatarie separata, baie, balcon si o logie. Zona de zi beneficeaza de lumina naturala pe intreaga durata a zilei. #Apartamentul este foarte spatios, placut amenajat si foarte bine intretinut.]]> Thu, 17 Jan 2019 15:58:34 +0200 <![CDATA[Vanzare apartamen cu 4 camere la vila in zona strazii Emil Racovita]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 4 camere in zona semicentrala pe strada Emil Racovita, in una dintre cele mai bune zone din #Cluj #Napoca, zona linistita, zona de vile si foarte aproape de Centru.
#Apartamentul este amplasat la o vila cu doar 3 #apartamente, la parter inalt, la demisol find alt #apartament locuit.
Este compus din 4 camere foarte mari, cu tavane inalte, holul central, bucatarie, baie, si 3 debarale mari cu acces din bucatarie.
#Apartamentul necesita renovare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:27:53 +0200
<![CDATA[Apartament la casa, curte, mobilat modern, aproape de Autogara - pet friendly]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de o camera aflat la #casa cu intrare separata si curte proprie, in cartierul Dambul Rotund, aproape de Autogara, Gara si de statiile de transport in comun.

#Apartamentul are la parter o bucatarie spatioasa, un hol si o baie, iar la etaj un dormitor generos.

Se inchiriaza utilat si mobilat modern.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P14992]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:27:12 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, zona Liceului de Muzica]]> Va propunem spre #vanzare #apartament cu 2 camere in zona strazii Paris.
#Apartamentul este finisat clasic si este compartimentat in 2 camere mari, bucatarie, hol si baie.
Finisajele #apartamentului sunt clasice si necesita renovare.
Zona in care este #apartamentul ofera acces rapid la facilitati si mijloace de transport in comun.
#Apartamentul se afla intr-un imobil cu mai multe apartmente si o curte comuna.
Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati!
]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:27:06 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, front 20, Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune un #teren excelent pozitionat in cartierul Europa.
Zona este frumoasa, asezata si doar de #case. Are o panorama de vis.
Terenul are suprafata de 696 mp, front larg de 20.6.
Pret usor negociabil.

Comision 2% + tva]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:25:41 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Semicentral, Dorobantilor]]> Welt imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in zona Semicentrala, aproape de Tribunal. Acesta se afla la parterul unui imobil cu 2 etaje, avand si posibilitatea de a parca in curtea imobilului.
Este un spatiu ideal pentru #birouri.]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:22:29 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 1 camera, mobilat si utilat, zona stadion CFR]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu o camera, aflat la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje in imediata apropiere a stadionului CFR.
#Apartamentul dispune de 30 de mp impartiti intre o camera principala, bucatarie, baie si hol toate caracterizate prin spatialitate si utilitate.
In acelasi pret este inclusa o parcare, aflata in fata blocului si un spatiu de depozitare pe palierul imobilului.
Pentru mai multe detalii si vizionari va stau la dispozitie!
P14986
]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:03:18 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, lux, 70 mp, curte, Ultracentral]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un frumos #apartament cu 2 camere in zona centrala a orasului, langa Piata Avram Iancu.

Este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, dormitor, baie si curte privata.

#Apartamentul a fost amenajat cu mult bun gust si cu produse de calitate, are finisaje de lux.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
ID: P14964]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:03:03 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 70 mp, Spitalul de Copii, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in centrul orasului, zona strazii Motilor.

#Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp si est compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor si baie.

Se inchiriaza mobilat, utilat si este dotat cu centrala termica proprie.

Pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID: P14966]]>
Thu, 17 Jan 2019 15:02:27 +0200
<![CDATA[Apartament luminos si primitor, 3 camere decomandate, garaj, Zorilor ]]> Va oferim la #inchiriere #apartament luminos si primitor de 3 camere decomandate situat in cartierul Zorilor zona UMF.

Suprafata utila de 65 mp include 3 camere complet decomandate, 2 bai, bucatarie, hol, debara, la care se adauga 2 balcoane si un spatiu suplimentar de depozitare pe scara blocului.

#Apartamentul beneficiaza de un garaj in spatele blocului.

Este complet mobilat si utilat cu un aspect calduros si primitor.

Pozitia S-V-N va asigura lumina pe durata intregii zile si priveliste.

Pretul este negociabil.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! P13990
]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:55:39 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandat, Manastur, zona McDonalds]]> Va propunem un #apartament decomandat cu 3 camere, suprafata 67 mp, etaj intermediar, situat in Manastur, zona McDonalds.

Este compus din 3 camere cu intrare separata, bucatarie, 2 balcoane, 3 debarale si detine o boxa la subsol.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!

]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:55:34 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, mobilat, strada Subcetate]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat in #Floresti, strada Subcetate.
#Apartamentul este situat la parterul unui bloc cu 3 etaje si are o suprafata utila de 52 mp.
Este foarte bine compartimentat, avand 2 dormitoare, living cu bucatarie, baie cu geam, hol.
Se ofera spre #vanzare mobilat si utilat, iar in pret este cuprins si un loc de parcare.
Blocul este construit in anul 2016 din caramida, beneficiaza de izolatie cu polistiren de 10 cm, centrala termica proprie, calorifere, geamuri tamplarie PVC.
Ideal pentru o familie sau investitie in vederea inchirierii.
Zona este frumoasa si linistita, aproape de mijloace de transport si magazine.]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:53:51 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, terasa, imobil nou, centru, super oferta]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 4 camere in constructie noua, finalizata, zona piata Mihai Viteazul.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar, cu panorama asupra orasului.

Compus din hol de intrare, living open space cu bucatarie, 3 dormitoare spatioase, 2 bai, dressing.
Se vinde semifinisat incluzand usa metalica la intrare, ferestre tripan, sape, tencuieli, instalatii trase pe pozitie. Imobilul dispune de lift, locuri de parcare subterane, spatii comune amenajate, loc de joaca pentru copii.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:53:50 +0200
<![CDATA[Inchiriere spatiu birou 35 mp, zona strazii Horea]]> Va oferim la #inchiriere spatiu #birou in zona centrala cu suprafata utila de 35 mp.
Spatiul este open space si dispune de o zona de depozit si o baie.
Accesul se poate face prin doua intrari.
Exista posibilitate de parcare un loc, in curtea interioara.]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:52:23 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, cu terasa, etaj 4, imobil nou, centru, super oferta]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 3 camere in constructie noua, finalizata, zona centrala in zona piata Mihai Viteazul.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar, cu o terasa generoasa de 12 mp care ofera si o panorama asupra orasului.

Compus din hol de intrare, living open space cu bucatarie si iesire pe terasa, 2 dormitoare spatioase, 2 bai, dressing.

Se vinde semifinisat incluzand usa metalica la intrare, ferestre tripan, sape, tencuieli, instalatii trase pe pozitie. Imobilul dispune de lift, locuri de parcare subterane, spatii comune amenajate, loc de joaca pentru copii.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:51:44 +0200
<![CDATA[Teren intravilan 600 mp, zona Tautiului, ideal pentru duplex]]> Va prezentam spre #vanzare un #teren #intravilan situat in zona strazii Tautiului din #Floresti.
Terenul are o suprafata de 600 mp si un front la strada de 25 m.
Este ideal pentru constructie de #casa individuala sau #duplex.
Zona este una rezidentiala foarte frumoasa, cu o expunere buna si peisaj deosebit.
Utilitatile sunt la marginea #terenului.
]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:51:10 +0200
<![CDATA[Teren intravilan 700 mp, front 28 m, zona Tauti]]> Teren #intravilan situat in zona Tauti, cu suprafata de 700 mp, oportunitate de investitie.
Terenul are un front la strada de 28 m, iar in adancime masoara 25 m.
Accesul de face pe un drum privat restrictionat cu bariere, iar latimea drumului este de 4.5 m.
Toate utilitatile trec prin fata #terenului.
]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:49:58 +0200
<![CDATA[Inchiriere 1 camera, Manastur, finisat modern, zona USAMV, curte]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un foarte frumos #apartament cu 1 camera, confort sporit situat in zona semicentrala a orasului, la 2 minute de USAMV.
#Apartamentul are 43 de mp si se afla in apropierea Facultatilor de Medicina Veterinara si Stomatologie la 3 minute de Platinia Shopping Center, intr-un imobil nou, dat in folosinta in 2018.
Este situat la etajul 4 din 6, orientarea fiind spre curtea interioara, lucru care confera multa liniste chiar daca blocul este situat la o artera principala de trafic si aproape de centrul #Clujului .
#Apartamentul este compus din dormitor decomandat de living cu bucatarie, fiind mobilat si utilat modern, tot mobilierul si electrocasnicele fiind noi.
Nu sunt agreate animalele de companie.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:45:34 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Gheorgheni finisat modern]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in una dintre cele mai bune zone de locuit din #Cluj #Napoca, zona strazii Unirii.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 intr-un bloc cu lift, reabilitat termic si retras de la trafic, in zona linistita cu mult spatiu verde, aproape de parculete de joaca pentru copii, aproape de mijloacele de transport in comun, la 5 minute de mers pe jos de Iulius Mall si FSEGA si la 3 statii de Centru.
#Apartamentul este finisat modern cu materiale de buna calitate si avand toate instalatiile schimbate.
Este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 holuri si 3 balcoane inchise.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:37:25 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere 48 mp, cartier Marasti, Leroy Merlin]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, in cartierul Marasti, zona Leroy Merlin.
#Apartamentul dispune de 48 mp, compartimentati astfel: un dormitor, un living open space cu bucatarie, o baie, o terasa de 11 mp.
#Apartamentul se vinde mobilat, utilat, fiind finisat modern, situat la etajul 5 al imobilului.

In zona se afla foarte multe puncte de interes, cum ar fi: magazine, supermarketuri Lidl, Leroy Merlin, Kaufland, statii de transport in comun.

Pentru vizionari si alte detalii va rog sa ma contactati!

Proprietate- ID P14728]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:31:53 +0200
<![CDATA[Garsoniera de vanzare, confort 1, in zona Expo Transilvania, Marasti, ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera, confort 1, in cartierul Marasti, zona Expo Transilvania.
Garsoniera are o suprafata utila de 24 mp si este compartimentata astfel: o camera spatioasa, bucatarie, baie si balcon.
Se vinde complet mobilata si partial utilata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:26:32 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 3 camere, 54 mp, Manastur, zona Mehedinti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 3 camere semidecomandate, situat in cartierul Manastur, zona strazii Mehedinti.

Suprafata utila de 54 mp este compartimentata astfel: 2 dormitoare, living cu bucatarie si baie.

#Apartamentul este pozitionat la etajul 6, complet mobilat, utilat si dotat cu centrala termica proprie.

Zona este foarte linistita, aproape de scoli, parcuri, magazine si mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!

P14302]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:25:26 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, cartierul Zorilor, zona Carrefour, oferta excelenta]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in zona Carrefour, cartierul Zorilor.

#Apartamentul este dispus la parterul imobilului, are acces din exterior, fara complicatii cu vecinii.
Este complet renovat, amenajat confortabil cu finisaje moderne, sticla, inox, lemn masiv, mobilat si utilat.
Compartimentarea este cu pereti de sticla: hol, bucatarie, living, #birou, iar baia si dormitorul cu pereti de caramida.

Dispune de ferestre si usi termopan, centrala termica este Protherm, cu incalzire in pardoseala, sistem alarma, senzori prezenta, senzor gaz.

Oferta excelenta, este ideal ca si investitie.

Pentru detalii si vizionare nu ezitati sa ne contactati!

P14301]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:22:56 +0200
<![CDATA[Vindem apartament/spatiu comercial, cu 4 camere, decomandat, zona Dorobantilor]]> Vindem #apartament deosebit in zona strazii Dorobantilor, situat la parterul inalt al unui imobil bine pozitionat.

Proprietatea are 100 mp, este ultrafinisat, complet mobilat si utilat. Compartimentarea este: living+chicineta, 3 dormitoare, 2 bai, balcon inchis, debara exterioara, boxa.
Instalatiile, sistemul electric si obiectele sanitare sunt schimbate integral.

Spatiul poate fi utilizat si in scop comercial.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:17:30 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, zona Borhanci, oferta excelenta]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un excelent #apartament cu 2 camere, situat in zona strazii Romul Ladea.

Dispune de o suprafata utila de 70 mp si este decomandat. Compartimentarea este: living+bucatarie open-space, 2 dormitoare, baie si hol. Este ultrafinisat si nu a fost locuit.

#Apartamentul este mobilat si utilat modern, are centrala termica proprie.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Pret negociabil!

Se accepta plata si prin credit.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:13:26 +0200
<![CDATA[Chirie apartament 3 camere decomandate, etaj intermediar, Buna Ziua, zona Oncos]]> Va oferim la #inchiriere #apartament de 3 camere, situat la etajul 2 in cartierul Buna Ziua, la 1 minut distanta de statie.

Suprafata de 100 mp include: hol, 2 dormitoare, bucatarie+living spatios si 2 bai, la care se adauga balcon de aprox 8 mp.

#Apartamentul este mobilat si utilat.

Pretul este negociabil.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:11:50 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere intr-un imobil nou din zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil nou constructie 2016, in zona Iulius Mall.
#Apartamentul se ofera complet mobilat, utilat cu electrocasnice noi (frigider, cuptor electric, plita, hota, masina de spalat etc).
Printre finisaje si dotari mentionam: incalzire in pardoseala Rehau, geamuri termopan cu 3 sticle, 5 camere, profile Rehau, plase impotriva tantarilor, usa de intrare metalica cu inchidere in 3 puncte, interfon, centrala termica In condensatie (Buderus), balcon cu balustrada din sticla placat cu gresie.
Ansamblul este imprejmuit si prevazut cu camere de supraveghere in #casa scarii si la exteriorul Imobilului, iar in pretul chiriei se beneficiaza de un loc de parcare in garajul subteran plus un loc de parcare exterior.]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:08:08 +0200
<![CDATA[Garsoniera de vanzare, zona buna, Gheorgheni, excelenta pentru investitie]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare garsoniera situata in cartierul Gheorgheni.

Este situata la 2 minute de mers pe jos de statie de autobuz, magazine alimentare, banci si spatii verzi.
Zona este foarte accesibila si linistita.

Suprafata utila este de 11 mp si este foarte bine compartimentata.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:06:48 +0200
<![CDATA[Chirie apartament 3 camere decomandate, etaj intermediar, Piata Marasti ]]> Va oferim la #inchiriere #apartament de 3 camere decomandate, situat la etajul 4, in cartierul Marasti, la 1 minut distanta de Piata Marasti.

Suprafata de 78 mp include: hol, 3 camere, bucatarie si 2 bai la care se adauga 2 balcoane de aprox. 4 mp.

#Apartamentul este finisat recent, mobilat si utilat.

Pretul este negociabil.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:03:52 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere, 75 mp, bloc nou, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament 3 camere situat in cartierul Zorilor, la 5 minute de Carrefour Expres si 10 minute de Sigma Center.
#Apartamentul este semidecomandat, are 75 mp si este compartimentat astfel: dormitor matrimonial cu baie (cada, bideu), dormitor 2 (pat 1 persoana), baie pe hol cu dus walk-in, living (canapea, #birou si o mica biblioteca) open space cu bucataria.
Este mobilat si utilat complet (incl masina de spalat vase) are loc de parcare in curtea pavata, plus o curte proprie de 60 mp.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 14:00:22 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera Buna Ziua, finisat modern, parcare]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 1 camera confort sporit, aflat intr-un imobil cu 3 etaje din Buna Ziua.
#Apartamentul va ofera o suprafata utila de 40 de mp, la care se adauga o terasa de cca 9 mp si un loc de parcare.
Finisajele sunt moderne, iar dotarea #apartamentului este completa.
#Apartamentul este liber si ocupabil imediat.
Pentru detalii suplimentare sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:59:37 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere finisat, mobilat, utilat in Marasti, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie, balcon.

#Apartamentul este situat in Marasti, la 5 minute de statiile de transport in comun, la 15 minute de zona Iulius Mall.

#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!

]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:57:24 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament in vila cu 2 apartamente, A. Muresanu, garaj,3 parcari, curte]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament situat la parterul unei vile cu doar 2 #apartamente, in Andrei Muresanu, avand o suprafata utila de 160 de mp, la care se mai adauga 3 boxe, un garaj mare, curte proprie si o gradina proprie de 155 de mp.

Compartimentarea #casei este urmatoarea: 4 camere, 2 holuri mari (#casa are 3 intrari), bucatarie, 2 bai.

Finisajele sunt clasice incluzand: parchet din lemn, ferestre termopan, gresie si faianta in una din bai.

Un #apartament care se preteaza foarte bine atat ca locuinta personala cat si ca sediu de firma.
Se poate elibera in circa 1 luna de la cumparare.

Pentru detalii sau vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:56:04 +0200
<![CDATA[Inchiriem apartament cu 2 camere decomandate, zona Pritax, Manastur, oferta buna]]> Inchiriem un deosebit #apartament cu 2 camere decomandate in Manastur.

#Apartamentul are suprafata de 42 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, hol, baie si balcon. Este mobilat si utilat modern.

Este situat foarte aproape de mijloacele de transport in comun, si in imediata vecinatate se gasesc magazine, centre medicale, scoli si alte facilitati.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Pret negociabil!

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:50:00 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, zona Manastur, oferta excelenta]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un excelent #apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Mehedinti.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 48 mp si este semidecomandat. Compartimentarea este: living, bucatarie, 2 dormitoare, baie si hol.

#Apartamentul este mobilat si utilat modern, are centrala termica proprie.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Pret negociabil!

Se accepta plata si prin credit.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:46:08 +0200
<![CDATA[Chirie apartament cu 2 camere, utilat si mobilat modern,parcare inclusa, Marasti]]> Chirie #apartament mobilat modern, cu terasa pe toata lungimea #apartamentului.

Este compartimentat astfel:dormitor cu pat dublu, living cu canapea extensibila, hol cu dressing mare, bucatarie separata si baie cu cada.

#Apartamentul este dotat complet ( masina spalat rufe, masina de uscat rufe, frigider,cuptor electric,hota, plita incorporata,smart TV).

Include si o parcare supraterana cu bariera.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Pret negociabil!

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:39:11 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, Marasti, zona Intre Lacuri]]> Welt imobiliare propune spre #vanzare #apartament de 3 camere, cu o suprafata utila de 69 mp plus balcon inchis de 11 mp, intr-o zona linistita, intre Iulius Mall si FSEGA.

Imobilul are centrala termica, geamuri termopan, podea izolata si parchet laminat, usa metalica, este izolat exterior si partial interior.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!
]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:37:01 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere decomandate, mobilat si utilat, strada Dunarii]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, intr-o zona foarte cautata a orasului.
#Apartamentul are o suprafata de 76 de mp si sunt impartiti astfel: 3 dormitoare, bucatarie, baie si hol. In plus #apartamentul mai are in componenta 2 balcoane.
Alte puncte forte ale #apartamentului ar mai fi: bloc izolat termic, centrala termica proprie si nu in ultimul statia de transport in comun, care se afla in imediata apropiere.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!
P14982
]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:36:14 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, complet utilat si mobilat, zona Dorobantilor, decomandat]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 2 camere, decomandat, din zona strazii Dorobantilor.

Este compus din bucatarie, baie si 2 dormitoare.

#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Pret usor negociabil!

Cautam impreuna, reusim impreuna!
]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:31:13 +0200
<![CDATA[Apartament exclusivist la casa, parcare si gradina, Gheorgheni, la cheie]]> Va prezint un #apartament deosebit si rar, disponibil la cheie in una din cele mai frumoase si cautate zone din oras.

Este amplasat in cartierul Gheorgheni la 15 minute de mers pe jos de Iulius Mall, 10 minute fata de Baza Sportiva (Parcul Cartodrom) si la doar 5 minute de statia de autobuz de pe strada Unirii.

Zona este superba, populata doar de #case, liniste si verdeata.

#Apartamentul este amplasat in constructie noua (2013), la #casa cu doar 3 nivele, curte si gradina. Pe fiecare nivel se afla un singur #apartament, in total 3 locatari.

#Apartamentul include o suprafata utila de 91 mp fiind compus dintr-un living spatios si luminos din care se face accesul in bucatarie si o camara spatioasa, 2 dormitoare decomandate, 2 bai spatiose, ambele cu geam, hol si dressing.
Suplimentar #apartamentul dispune de o terasa de aproximativ 15 mp, cota parte la gradina comuna de 600 mp, loc de parcare in curtea din fata imobilului si un spatiu de depozitare in spatele cladirii de 10 mp.

Finisajele sunt de inalta calitate: centrala cu boiler, parchet din lemn triplu stratificat, PVC tripan etc.

Mobilierul este modern, calitativ si de bun gust. Se vinde impreuna cu intreaga aparatura electrocasnica (inclusiv plasma) si dotarile pana la ultimul detaliu.

Este, cu siguranta, una din rarele oferte care va asigura un maxim de confort intr-o locatie accesibila, ideal plasata si totusi linistita si verde.
Se adreseaza in mod special pretentiosilor in cautarea unei locuinte deosebite, la cheie si care apreciaza un nivel calitativ superior.

Pretul este usor negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! P12322]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:28:57 +0200
<![CDATA[Vindem triplex, la cheie, zona Urusagului, Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa in sistem triplex, compusa din 5 camere, cu regim de inaltime P+1 si un pod mansardabil, in zona Urusagului din localitatea #Floresti. Zona va ofera acces rapid spre E60, spre autostrada Gilau-Turda dar si spre centura de Nord daca doriti sa ajungeti in #Cluj-#Napoca. In plus, in proximitate aveti la dispozitie supermarket Profi, gradinite private, padure, cabinete stomatologice etc.

Suprafata utila a #casei este de 115 mp, suprafata curtii este 75 mp. Imobilul are o foarte buna compartimentare, astfel: la parter, avem living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si un spatiu de depozitare generos, sub scari. La etaj, sunt 3 dormitoare, un hol si o baie. Dormitorul matrimonial are acces pe o terasa foarte spatioasa de 10 mp. Din holul de la etaj, se face accesul si spre podul mansardabil care are o suprafata utila de circa 70 mp.
Dintre imbunatatirile #casei, amintim incalzirea in pardoseala, mobilierul de bucatarie si electrocasnicele de calitate. In curte se pot parca 2 masini, iar in spatele #casei aveti la dispozitie un spatiu de relaxare, o terasa mobilata corespunzator.

Pretul este negociabil si se accepta diferite metode de plata.
#casa merita vazuta, iar pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:25:01 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 50 mp, Gheorgheni, zona Iulius Mall, lux]]> #Welt #Imobiliare va propune spre chirie un #apartament cu 2 camere situat intr-o zona excelenta.

Compartimentarea este: living spatios, bucatarie, dormitor, baie si balcon.

#Apartamentul este semidecomandat, utilat, finisaje lux, dispune de geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie, si este mobilat cu bun gust.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:22:16 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere nou, zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament nou cu 2 camere, la prima #inchiriere, recent finalizat, ultrafinisat, mobilat si dotat complet.

Este localizat langa FSEGA, Iulius Park, Iulius Mall, Lidl, Kaufland, baza sportiva Gheorgheni, United Business Center.

#Apartamentul are o suprafata de 62 mp si o terasa de 16 mp.
Este compus din living mare cu spatiu de sufragerie+bucatarie, dormitor separat si baie.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:21:46 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, zona Campului]]> De #vanzare #teren in cartierul Manastur, zona Campului.
Terenul are suprafata in acte de 1300 mp si masurata de 1255 mp, front de 12.
Incadrarea urbanistica a #terenului este Liu (locuinte individuale sau semicolective)
POT 35%, CUT 0.9.
Are front la drum asfaltat si dispune de toate utilitatile( apa, gaz, curent, canalizare, internet).
PUD in curs de elaborare( planuri, avize, acordul vecinilor) pentru doua locuinte unifamiliale P+E+R.]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:19:23 +0200
<![CDATA[Vindem garsoniera confort 1, zona Gheorgheni, oferta excelenta]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare garsoniera in zona Gheorgheni, zona Mercur.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 28 mp, se afla intr-o zona linistita si cu potential de investitie.
Este situat la etaj intermediar, etajul 4.

Compartimentarea este: living spatios, bucatarie, baie, hol, debara.

Se afla in apropiere de Iulius Mall si baza sportiva Gheorgheni.

Pentru alte detalii si vizionare va rugam sa ne contactati.

P14338]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:17:32 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 103mp utili plus 18mp balcon, Grigorescu]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament deosebit pe strada Donath in cartierul Grigorescu. Acesta dispune de o suprafata utila de 103 mp+ balcon 18 mp si se compune din living cu bucatarie, 2 dormitoare si 1 baie mare. #Apartamentul mai are 2 incaperi neamenajate, in care se poate face o baie și un dresing sau inca o camera, la alegere.
Pentru alte detalii si pentru vizionari, va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:12:29 +0200
<![CDATA[Casa tip duplex , 120 mp, 6 camere, 200 mp teren , Europa]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #casa tip #duplex cu 6 camere in cartierul Europa , intr o zona foarte linistita , aproape de zonele de interes.
#casa are ca regim de inaltime D+P+E.
La demisol exista 2 camere nemobilate si o baie.
La parter se afla living, bucatarie si baie.
La etaj se afla 3 dormitoare si o baie.
Se inchiriaza mobilata si utilata.Se afla pe o strada retrasa.
Exista spatiu pentru 2 locuri de parcare in curte.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:10:18 +0200
<![CDATA[Inchiriem apartament cu 2 camere circuit, zona Mercur, Gheorgheni]]> Inchiriem un deosebit #apartament cu 2 camere decomandate in Gheorgheni, strada Unirii.

#Apartamentul are suprafata de 55 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, hol si baie. Este mobilat si utilat.

Este situat foarte aproape de mijloacele de transport in comun si in imediata vecinatate a Iulius Mall, FSEGA si baza sportiva Gheorgheni.

Pentru programare vizionari si alte detalii, va rog sa ne contactati!

P14060]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:09:47 +0200
<![CDATA[Ansamblu rezidential nou, modern, zona Iulius Mall - FSEGA]]> Ansamblul dispune de #apartamente cu 2 si 3 camere.
Pretul difera in functie de suprafata, terase si etaj (lista este cu titlu informativ).
Exista parcari subterane care se vand separat.
2 camere: suprafata intre 53mp si 56,5mp iar preturile sunt intre 72.500 si 88.230 euro +TVA
3 camere: suprafata intre 66mp si 82mp iar preturile sunt intre 102.000 si 125.000 euro
Termenul de finalizare: 30 Aprilie 2019.
Se pot finisa la cerere.]]>
Thu, 17 Jan 2019 13:06:57 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, strada Avram Iancu, Optimus City]]> Din 1 Ianuarie 2019!
#Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu doua camere, situat in comuna #Floresti, la un minut de mijloacele de transport in comun si 2 minute cu masina de complexul Vivo.

#Apartamentul este situat la etajul 6 intr-un imobil finalizat in anul 2018, dotat cu lift si izolat termic si fonic pe exterior.

Este compartimentat in living cu bucatarie, dormitor, baie si este locuinta ideala pentru un cuplu tanar cu venit stabil si care indrageste confortul.

#Apartamentul se inchiriaza pe termen lung iar mobilierul si electrocasnicele din interior sunt toate noi. Garantia este echivalentul unei chirii lunare. Merita vizionat!

ID-P14198]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:59:07 +0200
<![CDATA[Vanzare penthouse, panorama superba, finisaje lux]]> Va oferim spre #vanzare un superb penthouse pe Calea Baciului. Finisaje sunt de calitate superioara, panorama splendida spre oras si terase de 150mp cu posibilitate de extindere.
#Apartamentul este compus dintr-un living imens, bucatarie, 2 dormitoare, dressing, 2 bai, hol, 2 terase mari si un balcon.
Peretii sunt vopsiti cu Giorgiograesan, usile si mobilierul sunt facute la comanda, sistemul de incalzire/racire Samsung VRV ultima generatie, pe 4 zone; parchetul multistratificat de stejar si termopane Alumil cu protectie solara.
#Apartamentul dispune de 2 parcari subterane care sunt incluse in pret.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:54:50 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere, ultracentral]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 2 camere situat intr-o locatie deosebita, zona ultracentrala, cu vedere spre statuia Mihai Viteazu.
#Apartamentul este situat la etajul 1 din 2 si este compus din 2 camere semidecomandate de 25 mp si respectiv 16 mp, bucatarie 13 mp, camara, baie mare, hol, wc de serviciu.
#Apartamentul dispune si de o boxa la subsol de 11mp. Inaltimea camerelor este de 4 m.
Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:52:47 +0200
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere, Bonjour Residence, Buna Ziua, etaj intermediar]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in Bonjour Residence, zona Buna Ziua.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic si este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si terasa de 12 mp.

Se vinde mobilat si utilat complet, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Imobilul este situat aproape de statia de autobuz, magazine si de Hotelul Italia.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati. ID: P13936]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:47:45 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, etaj intermediar, 76500 Euro, Borhanci]]> #Welt #Imobiliare vinde in exclusivitate un #apartament de 2 camere, situat in Borhanci, zona Romul Ladea.

#Apartamentul este situat la etaj 1, se vinde semifinisat, termopan, usa metalica si centrala termica proprie.

#Apartamentul este compartimentat in living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.

Zona este cu acces facil la transportul in comun, magazine, scoli si gradinite.

Pentru #vanzare va rog sa sunati la 0751.073967.

Pret negociabil!

Cautam impreuna, reusim impreuna!

]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:47:13 +0200
<![CDATA[Apartament de 2 camere, semidecomandat, ultracentral]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, semidecomandat, zona ultracentrala, situat la etajul 1 al imobilului.
#Apartamentul are o suprafata utila de 68 mp si este compartimentat astfel: 2 camere semidecomandate, una dintre camere este foarte spatioasa, bucatarie, baie, debara, hol si o terasa de 30 de mp.
#Apartamentul este situat intr-o cladire veche, istorica, dispune de centrala termica proprie si de un loc de parcare inclus in pretul chiriei.
O parte din mobila se poate schimba la cererea viitorilor chiriasi si pretul mobilei se va deconta din pretul chiriei.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat si are o disponibilitate imediata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern: P14979]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:46:19 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Baciu, finisat, CF]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, finisat, in Baciu. Acesta este situat la parterul INALT al imobilului.
#Apartamentul are CF.
#Apartamentul beneficiaza de: centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan, usa metalica la intrare.
In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati!]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:45:21 +0200
<![CDATA[Vanzare Centru de afaceri/hotel, 1270 mp, C.Brancoveanu]]> Intermediem #vanzarea Centrului de afaceri/hotel Ncounter
Acesta se afla intr-o zona rezidentiala linistita, a orasului #Cluj-#Napoca, la 10 minute de centrul istoric si 13 minute de Aeroport.
Cladirea dispune de 1270 mp util, S-P-E1-E2-E3,apr.250 m.p /nivel,autorizat ca hotel,centru de afaceri si clinica medicala.
Centrul dispune de #apartamente high-class, #birouri luminoase, dotate cu toate facilitatile necesare.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:43:51 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 4 camere, Andrei Muresanu, cu garaj si boxa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament de lux, in constructie noua, recent finalizata, in cartierul Andrei Muresanu, zona strazii Becas.
Suprafata utila de 120 mp ofera pachetul complet de confort si lux, avand 2 dormitoare deservite de 1 baie, dormitorul matrimonial cu baie proprie, balcon, living cu o bucatarie open space, garaj individual si boxa de depozitare.
Accesul in imobil pentru persoane se face prin interfon, iar accesul auto pe poarta actionata electronic.

Momentan #apartamentul se prezinta partial mobilat (bucataria si un dormitor sunt complet mobilate si utilate), insa exista posibilitatea echiparii intregului #apartament, in functie de preferinte.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:43:09 +0200
<![CDATA[Vanzare Apartament cu 1 camera, cartier Gheorgheni, zona semicentrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 1 camera, situat in cartierul Gheorgheni, in imediata apropiere fata de Piata Cipariu.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje, se desfasoara pe o suprafata utila de 28 mp la care se adauga un balcon si se ofera spre #vanzare mobilat si utilat, cu finisaje clasice.
Pozitionat intr-o zona apreciata, acest #apartament poate reprezenta o alegere excelenta pentru investitie.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:42:07 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, 60 mp, Gheorgheni, zona Kaufland, 89900 Euro !]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament de 2 camere semidecomandate, situat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Unirii.

Suprafata utila de 60 mp este compartimentata astfel: dormitor, living, bucatarie, baie si hol.

#Apartamentul este pozitionat la etajul 4, este complet mobilat, utilat si dotat cu centrala termica proprie.

Zona este foarte linistita, aproape de scoli, parcuri, magazine si mijloace de transport in comun.

Pentru achizitie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:41:36 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere si gradina, finisat lux, in Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere si gradina amenajata, cu finisaje de lux, situat in cartierul Marasti.
#Apartamentul oferit spre #vanzare se preda finisat lux cu materiale de calitate, mobilat si utilat la cheie.
#Apartamentul este prevazut cu o gradina superba, amenajata si care este intabulata cu cf. Se poate achizitiona si garaj subteran la pretul de 6000 Eur.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:41:06 +0200
<![CDATA[Vindem garsoniera, 18 mp, etaj intermediar, zona Dambul Rotund ]]> Vindem garsoniera, cu suprafata utila de 18 mp, situata la etaj intermediar in zona strazii Tudor Vladimirescu.
Garsoniera se vinde complet mobilata si utilata.
Garsoniera este fnisata dupa cum urmeaza: usa metalica, mobilier personalizat, parchet deosebit culoare fag mat cu dublu click, geamuri termopan, centrala termica Proterm, gresie, marazzi Italia, chiuveta sticla import Italia, cabina dus sticla securizata, robinet ermetique red, corpuri de iluminat moderne, tapaet rauch import germania, bloc reabilitat termic in stare deosebit de ingrijit inclusiv interior renovat 2018.
Pentru mai multe informatii si vizinari va rog sa ma contactati! ID:P14842]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:37:24 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere in zona Borhnci-Brancusi, 370E negociabil, 56 mp]]> De inchiriat prin #Welt #Imobiliare un #apartament cu 2 camere decomandate, bucatarie, baie, hol si balcon, zona Borhanci.

Zona este foarte accesibila si bine circulata de mijloacele de transport in comun.Se fac aproximativ 10 minute pana in centrul orasului.

#Apartamentul este decomandat, se afla la etajul 1, are 56 mp, cu balcon si loc de parcare inclus, este mobilat si utilat complet.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!

]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:31:22 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament decomandat 2 camere, 60 mp, zona Iris]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament compus din doua camere cu o suprafata utila de 60 mp, situat in complexul Sunny Hill Residence.
#Apartamentul este la prima #inchiriere, complet utilat si mobilat, format din living, bucatarie, dormitor, hol si baie.
Are acces facil la mijloacele de transport in comun, avand in apropiere scoli, gradinite, complex sportiv, hipermarket si galerii comerciale, primarie.
Este situat la parter, intr-un imobil nou, construit in anul 2015.
Exista posibilitate de #inchiriere loc de parcare in garajul comun.
Id anunt P14247
]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:23:09 +0200
<![CDATA[Inchiriere spatiu birou 65 mp, Casa de Cultura a Studentilor]]> Oferim spre #inchiriere #spatiu #comercial sau #birouri in zona centrala cu o suprafata utila de 65 mp.
Suprafata utila de 65 mp semidecomandat permite configurarea acestuia in functie de nevoile chiriasului, peretii interiori fiind construiti din gips carton.
Complet utilat, dispune de aer conditionat, centrala termica si curent trifazic.
Se potriveste multor tipuri de activitati comerciale.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
Id anunt P13981

]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:21:47 +0200
<![CDATA[Casa de inchiriat in cartierul A. Muresanu, zona Brancusi]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa in cartierul Andrei Muresanu, zona Brancusi.
Constructia este din 2003 si este la prima #inchiriere.

Compartimentare:
Demisol- 2 garaje + spatiu depozitare
Parter- bucatarie, #birou, living, loc de luat masa, baie si terasa
Etaj- 3 dormitoare, baie

Suprafata utila 236 mp, #teren 420 mp.

Zona linistita, aproape de centru, de magazine si mijloace transport.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:19:57 +0200
<![CDATA[Spatiu comercial ultracentral 304 mp, cu terasa zona Piata Unirii]]> Va propun spre #inchiriere un #spatiu #comercial situat pe una din arterele cele mai comerciale din centru in zona magazinului Central.

Situat la parter cu intrare din strada, spatiul se compune din:
- spatiul are o sala open space de 28x10
- grup sanitar, vestiar
- centrala termica proprie;
- acces la terasa exterioara 45 mp

PRETUL de #inchiriere este de 17 euro/mp

]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:04:57 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere ,decomandat, mobilat si finisat, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandat in cartierul Manastur, in zona strazii Padin.

Apartmentul se afla la etajul 3 al unui imobil dispus pe 4 nivele.Se afla la prima #inchiriere dupa renovare.

Cei 69 de mp sunt compartimentati astfel: 3 camere decomandate , baie , bucatarie, hol amenajat si balcon inchis cu PVC.

Dispune de centrala termica proprie.Majoritate electrocasnicilor sunt la prima utilizare.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Thu, 17 Jan 2019 12:01:39 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 2 bai, etaj2/4, zona Teilor]]> Va proprunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat intr-un bloc nou situat in #Floresti pe strada Teilor.
#Apartamentul face parte dintr-un bloc cu 4 etaje fiind situat la etajul 2, iar suprafata #apartamentului este foarte generoasa, 71 mp.
Este compartimentat dupa cum urmeaza: living cu bucatarie spatios, 2 bai, 2 dormitoare, hol, si 2 balcoane.
Se ofera spre #vanzare la stadiul semifinisat, cu centrala si calorifere, usa metalica la intrare, gemauri PVC.
Blocul este construit in 2018 din caramida si beneficiaza de izolatie exterioara.
Exista posibilitate de achizitionare loc de parcare exterior la 1500 EUR sau 2500 EUR la subteran.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ne puteti contacta.]]>
Thu, 17 Jan 2019 11:46:05 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere constructie noua Marasti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere (2 dormitoare, 2 bai, sufragerie cu bucatarie, hol), suprafata utila 70 mp + 15 mp balcon,situat in zona strazii Fabricii. #Apartamentul se vinde semifinisat (pereti gletuiti, usa intrare, usi interioare, centrala proprie, calorifere, toate instalatiile pozate). Constructia va fi finalizata in octombrie 2018.#Apartamentul detine si parcare subterana, care se plateste separat cu 6000 Eur.]]> Thu, 17 Jan 2019 11:29:36 +0200 <![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere, 60 mp, Gheorgheni, zona Kaufland]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament de 2 camere semidecomandate, situat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Unirii.

Suprafata utila de 60 mp este compartimentata astfel: 2 dormitoare, bucatarie, baie si hol.

#Apartamentul este pozitionat la etajul 4, este complet mobilat, utilat si dotat cu centrala termica proprie.

Zona este foarte linistita, aproape de scoli, parcuri, magazine si mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!

P14307]]>
Thu, 17 Jan 2019 11:26:11 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, zona Biomedica, Grigorescu]]> Welt imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament cu 3 camere, 2 bai, boxa la subsol, situat in Grigorescu, zona Biomedica. #Apartamentul este renovat , finisaje superioare, de calitate, se vinde mobilat si utilat asacum se vede si in poze. Imobilul este reabilitat.]]> Thu, 17 Jan 2019 11:10:13 +0200 <![CDATA[Casa de inchiriat, mobilata, Cluj]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #casa in cartierul Iris in zona Auchan.
Suprafata utila a #casei este de 148 mp si are un #teren de 400 mp.
Parter: living, dormitor, bucatarie si baie
Etaj: 3 dormitoare, baie.
#casa se inchiriaza mobilata si utilata.
Curtea este amenajata, are gazon si foisor, permite accesul pentru o masina.
Pret negociabil.

id P9734]]>
Thu, 17 Jan 2019 10:55:38 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, ultracentral, zona Camera de Comert]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un frumos si spatios #apartament de 3 camere, decomandat, zona ultracentrala, situat la etajul 1 al imobilului.
#Apartamentul are o suprafata utila de 107 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living mare de 35 mp, bucatarie, baie si hol.
#Apartamentul este situat intr-un imobil cu o arhitectura deosebita, specifica perioadei interbelice.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Thu, 17 Jan 2019 10:44:18 +0200
<![CDATA[Casa noua de vanzare in Gruia, 192 mp, teren 500 mp, ultrafinisata, mobilata lux]]> Am placerea sa va propun o #casa superba, finalizata in 2016, situata in Gruia. Este amplasata pe un #teren de 500 de mp, avand suprafata utila de 192 mp.
La demisol se gaseste un garaj, o camera tehnica/spalatorie si o baie. Parterul este compus dintr-un living impreuna cu zona de dinning, bucatarie, o camera mica/#birou si o baie cu dus.
La etaj sunt 3 dormitoare si doua bai iar podul este amenajat open spate si nemobilat.
#casa se vinde complet mobilata si utilata.]]>
Thu, 17 Jan 2019 10:43:07 +0200