Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, finisat, la 5 minute de centru sau The Office ]]> Am placerea de a va propune pentru #inchiriere un #apartament cu 1 camera, total decomandat, situat la etajul 1 in Gheorgheni, zona Albini.

#Apartamentul a fost recent renovat si dispune de tot ce este necesar pentru a fi locuit imediat.

Are centrala termica proprie, ferestre duble din lemn masiv, parchet din lemn, mobilier nou.

Orientarea si constructia din caramida a imobilului fac ca acesta sa fie foarte eficient energetic, asigurand astfel costuri de exploatare foarte mici.

Zona in care se afla imobilul este una extrem de linistita, aerisita, cu spatii verzi, ideala pentru a va oferi confortul necesar.

Distanta pana la statia de transport in comun este de doar 3 minute de mers.

O locuinta ideala pentru o persoana sau un cuplu, pe care va invit s-o aveti in considerare, daca urmariti sa locuiti aproape de centru, dar va place linistea,
]]>
Mon, 16 Sep 2019 19:47:28 +0300
<![CDATA[EXCLUSIVITATE! Apartament de vanzare 4 camere, 78 mp, strada Putna, Manastur]]> EXCLUSIVITATE!
Va oferim spre #vanzare #apartament 4 camere, 78 mp utili, zona foarte buna, strada Putna nr.7, cartier Manastur.
#Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje.
Este decomandat si compartimentat astfel: living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai(una cu geam), doua holuri, doua locuri de depozitare, un balcon inchis de 6 mp si o boxa la subsol.
Livingul si doua dormitoare au expunere sudica, iar bucataria si al treilea dormitor au expunere nordica.
Se vinde mobilat si utilat, exact cum se vede in poze.

Pentru informatii si vizionare, va rog sa ne contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 19:20:13 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare in bloc nou, Andrei Muresanu, 2 camere decomandate, 54 mp]]> Va propun acest #apartament care se afla intr-un imobil nou din cartierul Andrei Muresanu, care este in curs de constructie. Imobilul contine doar 18 #apartamente si un #spatiu #comercial, avand regim redus de inaltime, P+3. Termenul de finalizare este mijlocul anului 2020.
Parcare exterioara - 5000 euro+TVA
Parcare interioara - 8000 euro+TVA
Avansul minim este de 40%.]]>
Mon, 16 Sep 2019 19:05:40 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 65 mp, 2 balcoane, finisat, mobilat modern, Buna Ziua]]> Va oferim pentru cumparare acest #apartament modern de 2 camere, situat intr-un ansamblu rezidential nou din cartierul Buna Ziua.

La suprafata utila de 65 mp se adauga 2 balcoane de 12 mp.

#Apartamentul este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie si dressing.

Se vinde utilat si mobilat, cu finisaje de calitate.

Parcarea subterana cu CF este inclusa in pret.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P19479]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:56:39 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, 48 mp, zona strazii Horea, Central]]> Va oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere, 48 mp utili, zona strazii Horea, central.
#Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje.
Este semidecomandat si compartimentat astfel: living, bucatarie, dormitor, 2 holuri, baie, debara si boxa la subsol.
#casa scarilor este curata si luminoasa.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat, asa cum se vede in poze.
Este foarte aproape de magazine non-stop, banci, farmacii si mijloace de transport in comun.

Pentru informatii si vizionare, va rog sa ne contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:53:31 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! Casa in Buna Ziua, 434 mp, 4 dormitoare cu baie]]> Cu mare placere doresc sa va prezint aceasta #casa superba din cartierul Buna Ziua, recent scoasa la #vanzare. Vorbim de o #casa insiruita aflata pe o strada cu acces privat, intr-un manunchi de 6 unitati locative. #casa este inconjurata de verdeata, este ferita de zgomotul masinilor si de aglomeratia zonei. In vecinatate sunt #case cochete, ingrijite, locuite de oameni cu un statut social ridicat.
#casa cu regim de inaltime D+P+2E, este pozitionata pe un #teren de 307 mp.
Interiorul #casei, foarte bine compartimentat, propune spatii generoase pentru fiecare incapere, dupa cum urmeaza:
Demisol: - spatiu tehnic, camera de hobby si garaj
Parter: - hol, bucatarie inchisa, dining, living cu acces spre gradina.
Etaj 1: - hol, 2 dormitoare cu baie si cu dressing si 2 balcoane
Etaj 2: - hol, 2 dormitoare cu baie si dressing si un balcon.
Zona de living comunica cu gradina din spatele #casei, superb amenajata cu verdeata din abundenta. Orientarea #casei este sud-nord.
Aceasta este personalizata pana la cel mai mic detaliu si foarte bine intretinuta.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:51:32 +0300
<![CDATA[Garsoniera in Manastur zona Big, 30 mp, etaj 1, stare buna]]> Garsoniera situata in zona Big, pozitionata perfect, la etajul 1 cu expunere vestica. Aceasta a fost renovata in urma cu 2-3 ani, si se prezinta in conditii impecabile.
Curata, ingrijita si luminoasa, garsoniera este ideala atat pentru investitie cat si pentru locuinta. Aflata in imediata apropiere a magazinelor si a statiei de autobus, are conexiune perfecta catre tot orasul.
Acesta este tipul de imobil care se vinde imediat, asa ca va astept cat mai rapid la vizionare.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:49:59 +0300
<![CDATA[Exclusivitate, Comision 0%! Vanzare casa noua cu CF, Gheorgheni, zona Cipariu]]> Va propun, in exclusivitate, fara comision, #vanzarea unei #case superbe in cartierul Gheorgheni in apropiere de piata Cipariu. Situata pe o strada linistita, la distanta de mers pe jos fata de centrul orasului, aceasta ofera liniste si intimitate. Este pozitionata pe o strada cocheta, cu vecinatati aranjate.
Constructia a fost edificata in anul 2019. Peretii sunt din caramida, avand termoizolatie din polistiren de 10 cm, gradina cu gazon si loc de parcare pavat, amenajat in fata #casei. Interiorul se preda cu peretii finisati si zugraviti in alb. Instalatile la pozitie. Sistem de incalzire compus din centrala termica pe gaz si calorifere. Ferestre tripan, 4 anotimpuri.
Compartimentarea foarte practica ofera o camera extra la parter, cu intrare separata de afara. Livingul, bucataria si dinningul, comunica perfect cu terasa si gradina din spatele #casei, care reprezinta un loc intim, ideal pentru a petrece timpul in dupa-amiezile de vara. Etajul dispune de 3 dormitoare dintre care unul este cu baie proprie si cu dressing.
Spatiul interior este personalizat intr-un proiect 3D, care poate fi pus la dispozitia viitorului proprietar.
Locuinta ofera lumina, confort si o stare de bine. De locatie nu mai are rost sa vorbim. Aceasta face toti banii.
Aceast imobil se preteaza atat pentru un cuplu de seniori in retragere, care doresc sa locuiasca in liniste, dar aproape de centrul orasului, restaurante, mijloace de transport in comun, cat si pentru o familie tanara si dinamica care prefera proximitatea fata de punctele majore de interes (servicii, Mall, scoala copiilor, #biroul din centrul orasului, restaurante, parcuri etc). Sa nu excludem valorificarea imobilului pentru investitie, proprietarul avand oferta pentru #inchiriere de 1800 euro/luna.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:49:41 +0300
<![CDATA[Imobil unc in Grigorescu, zona hotel Napoca, 450 mp, teren 2300 mp]]> Am placerea sa va prezint una dintre proprietatile deosebite, aflate la #vanzare in #Cluj-#Napoca. Este vorba despre o vila edificata in anii 70', la cele mai inalte standarde ale vremii, aflata intr-o locatie de top a cartierului Grigorescu.
Grandoarea si farmecul acestei vile au fost remarcate si in revista "#casa Mea", la sfarsitul anilor 90'. Timpul a trecut, standardele s-au schimbat, insa a ramas o #casa "corect" construita din punct de vedere structural si functional, cu finisaje care nu mai corespund actualelor cerinte, insa intr-o locatie absolut UNICA.
Din punct de vedere arhitectural, remarcam compartimentarea interioara foarte practica, cu spatii largi, bine definite.
La parter avem camera de zi, sufrageria, bucataria si o baie.
De asemenea tot la nivelul solului, regasim si garajul auto.
Etajul este compus din 3 dormitoare, o baie si un spatiu deschis cu suprafata de apoximativ 20 mp, care poate servi ca o a doua camera de zi, avand iesire pe balcon. La mansarda avem alte 3 dormitoare si o baie, precum si o mica terasa exterioara. La subsol se gaseste un spatiu tehnic, precum si o crama amenajata.
Datorita expunerii sudice, #casa beneficeaza de lumina naturala pe toata durata zilei si ofera o priveliste asupra orasului, care efectiv iti taie rasuflarea.
Amplasamentul este inedit, deoarece pe 3 din cele 4 laturi ale imobilului, acesta se invecineaza cu #teren liber, gradini si verdeata.
Terenul aflat in proprietate are suprafata de 2300 mp, din care aproximativ 1000 mp este plan, restul avand o inclinatie majora.
Gradina este presarata cu vegetatie matura, care necesita ingrijita. Insa, per total, aceasta proprietate merita tot efortul, daca iti doresti sa locuiesti in centrul orasului, dar sa te simti inconjurat de natura, sa respiri aer curat si sa asculti ciripitul pasarelelor in loc de zgomotul masinilor.
Ca sa va convingeti de grandoarea acestui imobil, va invit sa ii trecem pragul impreuna.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:49:37 +0300
<![CDATA[Casa demolabila in Zorilor, locatie de top, 615 mp]]> Proprietate deosebita situata in cartierul Zorilor, in zona Hasdeu.
Suprafata #terenului este de 615 mp, cu front de 13ml, iar pe #teren exista o #casa veche, demolabila, cu amprenta de 83 mp.
Terenul invecinat in suprafata de 315 mp, este inchiriat de actualii proprietari de la primarie, avand drept de preemptiune pentru cumparare.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:49:28 +0300
<![CDATA[Teren de duplex cu PUZ aprobat, 1800 mp, pentru 4 unitati locative]]> Va propun un #teren excelent pentru investitie in Dambul Rotund, cu PUZ aprobat recent pentru 2 imobile tip #duplex, deci 4 unitati locative.
Deschiderea la strada este de 55 ml.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:49:16 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere supraetajat, la cheie in Gheorgheni]]> Va propun o varianta de #apartament de trei camere la cheie intr-o viziune mai moderna in apropiere de Scoala Internationala si Liceul "Lucian Blaga" din cartierul Gheorgheni.

Suprafata utila de 80 mp este dispusa pe cele doua niveluri astfel:
- etajul 5:living spatios cu bucatarie, baie, balcon;
- mansarda (se urca pe scara interioara): doua dormitoare, baie.

#Apartamentul este finisat integral (CT, PVC, aer conditionat etc.), mobilat si utilat complet.
In zona puteti inchiria/prelua un loc de parcare de la primarie.

Va recomand aceasta varianta daca va doriti un #apartament cu un aspect mai modern si aeristit in cartierul Gheorgheni. Majoritatea imobilelor din aceasta zona dispun de o compartimentare standard, specifica anilor 70-80.
Cheltuielile de intretinere sunt reduse.

Imobilul nu dispune de lift.

Chiria la care va puteti astepta pentru investitie poate fi 430 euro.

Pretul este negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:47:56 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua]]> Vindem #apartament cu o camera, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime D+P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente.
Modalitatea de predare:centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare, lavabila, prize, intrerupatoare, centrala Ariston si calorifere.

#Apartamentul are suprafata utila de 65 mp, este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie.

Modalitati de plata: cash.

Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:46:30 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua]]> Vindem #apartament cu o camera, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime D+P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente.
Modalitatea de predare:centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare, lavabila, prize, intrerupatoare, centrala Ariston si calorifere.

#Apartamentul are suprafata utila de 65 mp, este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie.

Modalitati de plata: cash.

Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:46:07 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua]]> Vindem #apartament cu o camera, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime D+P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente.
Modalitatea de predare:centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare, lavabila, prize, intrerupatoare, centrala Ariston si calorifere.

#Apartamentul are suprafata utila de 65 mp, este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie.

Modalitati de plata: cash.

Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:45:44 +0300
<![CDATA[Vanzare 3 camere in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua, finisat, ideal investite]]> Vindem #apartament cu o camera, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime D+P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente.
Modalitatea de predare:centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare, lavabila, prize, intrerupatoare, centrala Ariston si calorifere.

#Apartamentul are suprafata utila de 65 mp, este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie.

Modalitati de plata: cash.

Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:45:31 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua]]> Vindem #apartament cu o camera, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime D+P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente.
Modalitatea de predare:centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare, lavabila, prize, intrerupatoare, centrala Ariston si calorifere.

#Apartamentul are suprafata utila de 31 mp, este compus din: living cu bucatarie, nisa de dormit, baie.

Modalitati de plata: cash.

Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:42:30 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua]]> Vindem #apartament cu o camera, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime D+P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente.
Modalitatea de predare:centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie, cu gresie, faianta, parchet, usi interioare, lavabila, prize, intrerupatoare, centrala Ariston si calorifere.

#Apartamentul are suprafata utila de 31 mp, este compus din: living cu bucatarie, nisa de dormit, baie.

Modalitati de plata: cash.

Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:42:19 +0300
<![CDATA[Apartament o camera decomandat 38mp, strada Calea Turzii cu garaj subteran]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament situat in zona Calea Turzii.

Extins pe o suprafata de 38 mp, imobilul decomandat dispune de un dormitor, o bucatarie, o baie si un balcon.

Vederea panoramica este garantata de situarea #apartamentului la etajul 7( din 8 ), iar pozitionarea spre Vest ofera lumina naturala pe parcursul intregii zile. Datorita acestui fapt, iarna costurile pentru facturi sunt reduse, iar pentru a asigura confort in sezonul cald #apartamentul este dotat cu aer conditionat.
Mai mult, locul de parcare este asigurat in interiorul parcarii subterane. Fiind al doilea bloc de la strada principala, disconfortul produs de zgomotele traficului in orele de varf este exclus.

Zona este dotata cu diverse magazine, iar distanta pana la cea mai apropiata stație de autobuz este de 250 m.

Pentru vizionari asteptam apelurile dumeavoastra.
P18449]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:38:24 +0300
<![CDATA[Vanzare apart. 3 camere, Gheorgheni, etaj 3, pret avantajos, ideal investitie]]> #Apartamentul cu 3 camere semidecomandat, de #vanzare, se afla in cartierul Gheorgheni.

Zona este foarte buna, linistita, cu multe spatii verzi, aproape de reteaua de mijloace de transport in comun.

Suprafata de 38 de mp utili se compune in doua dormitoare, un living, bucatarie si o baie. Acesta este finisat clasic, avand parchet, gresie, faianta.

Este ideal pentru locuinta sau investitie.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:33:41 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere in Zorilor ]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 4 camere in Zorilor, zona Spitalului de Recuperare.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 1 intr-un bloc reabilitat termic cu 4 etaje.
#Apartamentul este decomandat, fiind compus din bucatarie, camera de zi, doua bai, trei dormitoare, doua holuri si o logie inchisa.
Incalzirea se face cu CT proprie.
#Apartamentul se vinde partial mobilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:28:26 +0300
<![CDATA[Vand apartament 4 camere, decomandat, Manastur, zona Negoiu]]> Oferim spre #vanzare #apartament 4 camere, decomandat, Manastur zona strazii Negoiu situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 nivele.
#Apartamentul are suprafata utila de 83 mp, compartimentati in: hol, bucatarie open space, 3 camere decomandate, 2 bai cu aerisire, dressing.
Este pozitionat favorabil in apropierea statiilor de transport in comun, magazine, scoli, gradinite. Este finisat modern, CT propie, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie PVC, interfon, vizor electronic, usa antiefractie, usi de interior schimbate, toate instalatiile inclusiv cea electrica schimbata, pereti zugraviti cu vopsea lavabila, balcon inchis. Boxa subsol reamenajata, loc de parcare.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:26:09 +0300
<![CDATA[Apartament confort sporit, 4 camere, Clabucet, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament foarte spatios, decomandat, intr-un imobil cu regim de inaltime P+4, imobil ce fost reabilitat si izolat in 2015. Zona in care se afla #apartamentul este una linistita si cu acces foarte rapid la facilitati precum statie autobuz, statie tramvai, magazine alimentare, farmacii, la parterul blocului. In apropriere aveti la dispozitie si centre comerciale precum Vivo, Cora, Metro, Praktiker.

#Apartamentul are o suprafata utila de 85 mp, este decomandat, iar compartimentarea este urmatoarea: 3 dormitoare, sufragerie cu logie, bucatarie, 2 bai, 2 debarale, 1 camara, 1 boxa ca spatiu de depozitare.

In fata blocului exista si un loc de parcare cu abonament la primarie ce se reinnoieste anual.
Daca se doreste, #apartamentul se poate vinde mobilat si utilat asa cum apare in poze, iar pretul este negociabil.

Pentru detalii si/sau vizionari, va invit sa ma contactati!
Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:06:47 +0300
<![CDATA[Oferta apartament 2 camere superfinisat, Gheorgheni, zona Iulius Mall]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in cartierul Gheorgheni, in imediata apropiere de Iulius Mall, Fsega si Interservisan.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, are suprafata utila de 48 mp si este compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie, debara, hol si un balcon spatios inchis cu termopan.
A fost renovat si utilat complet in anul 2017, toate instalatiile schimbate (electrica, apa/canalizare, cablu TV in pereti), peretii superfinisati, gresie, faianta, parchet, usi interior, termopane, usa metalica intrare etc.
Este complet mobilat si utilat cu electrocasnice noi (masina de spalat haine, masina de spalat vase, plita si cuptor electric, cuptor microunde, hota, frigider, 2 TV).
Ideal atat pentru investitie cat si pentru locuinta, disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 18:03:07 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, central, amenajat modern, 2 nivele, pret excelent]]> Va propun pentru #inchiriere un #apartament foarte bine ingrijit, spatios si luminos, pe 2 nivele cu scara interioara, cu finisaje moderne si de calitate, mobilat si utilat complet - aranjat si pregatit de proprietari initial pentru ei.

Primul nivel cuprinde:
- living larg, cu coltar moale, spatiu relaxare cu TV flatscreen, masuta. Expunere S-E - ceea ce inseamna ca ai lumina toata ziua, iar daca nu o vrei, ai la dispozitie rolete de aluminiu, opace si cu performanta termica. Deci poti mentine si lumina pe care o vrei, dar si temperatura pe care o vrei.
- bucatarie open space utilata complet: frigider, congelator, cuptor microunde, fierbator, plita electrica, cuptor electric, masina de spalat vase, chiar si vesela etc. Deasemenea ai si niste scaune inalte in acelasi ton cu mobila. De asemenea, pentru servit masa este o masa generoasa cu 8 scaune confortabile.
- baie cu cada si spatiu de depozitare
- o debara spatioasa - sub toata portiunea scarilor - spatiu de depozitare.

La nivelul 2 vei gasi:
- 2 dormitoare cu sifonier si spatii de stocare si
- o baie foarte bine aranjata cu un dus deosebit - ai mai facut dus sezand? Stii deja ca cele mai bune idei vin la dus, dar cum ar fi daca ai si sedea in timp ce faci dus? :D

Unul dintre dormitoare, doarece este mai mic si expunere sudica (fereastra la soare), are si aer conditionat pentru pastrarea unei temperaturi optime. Acest dormitor are acces direct in baie ...baia avand 2 intrari, cu posibilitatea de blocare a celeilalte usi in timpul utilizarii.

Toate echipamentele electrice sunt de ultima generatie, din categoria A+ si mai noi, care sunt foarte economice, la care se mai adauga si izolatia termica si fonica performanta a imobilului.

Se fac 7 minute pe tocuri pana in Piata Mihai Viteazu, 5 minute pana la cea mai apropiata gradinita si max 10 minute pana la cea mai apropiata scoala.

Faci 30 sec pana la statia de bus si tot cam atat pana la cel mai apropiat magazin deschis 7/7.

Ai posibilitate de parcare chiar in fata #apartamentului. Este parcare neatribuita, deci e pe principiul primul venit primul servit.

Parerea agentului (adica a mea :P)
Este un #apartament foarte bine ingrijit, curat, modern, bine amenajat si utilat, iar proprietarul a investit mult pentru a face spatiile de depozitare smart, bine ascunse, pentru a obtine maximum din spatiul #apartamentului.

Proprietarul este o persoana faina cu care se poate discuta deschis asteptarile si preferintele cu atat mai mult cu cat si tu esti o persoana faina. :)

Vrei si mai multe detalii??? - vezi turul video al #apartamentului sau contacteaza-ma acum, iti raspund cu drag. :)]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:51:20 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, etaj intermediar, garaj, Manastur]]> Va propunem un #apartament cu 4 camere, situat intr-un imobil proaspat reabilitat si izolat termic, in cartierul Manastur.

#Apartamentul este compus din: bucatarie, camara, hol, 3 dormitoare (dintre care 2 cu balcon propriu), living cu balcon inchis, 2 bai.

Detine centrala termica proprie, separarea la apa si gaz este facuta si are instalatie de apa ozonificata, geamuri termopane, parchet si usi din lemn masiv.

In pretul de #vanzare este inclus un garaj subteran cu o suprafata de 17 mp si o boxa la subsol de 10 mp.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!

]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:46:19 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, cartier Gheorgheni, 5 minute fata de Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni, la 5 minute distanta fata de Iulius Mall.

#Apartamentul are o suprafata de 48 mp si este compus din 1 living, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, fiind situat la etajintermediar.

In zona #apartamentului se gasesc magazine si statii pentru mijloace de transport in comun, iar Iulius Mall este situat la doar 5 minute distanta mers pe jos.

Pretul este usor negociabil si se accepta plata si prin credit.


Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:42:51 +0300
<![CDATA[Inchiriere 290mp birouri Clasa A zona Iulius Mall - FSEGA]]> Va propun spre #inchiriere un etaj intreg de #birouri Clasa A, situat intr-o cladire dedicata din zona FSEGA Iulius Mall.
Suprafata utila totala este de 290mp de tip open space, cu 2 compartimentari din sticla pentru zona de bucatarie si zona de relaxare.
Spatiul poate suporta orice modificari interioare in functie de necesitatile clientului.
Este deservit de 2 grupuri sanitare barbati/femei, un lift comun si un lift cu acces pe etaj doar cu cartela.
Iluminat LED, sistem HVAC, cablare interna cu fibra optica, supraveghere video pe spatiile comune, receptie, 2 niveluri de parcari subterane si parcari supraterane, terasa proprie si terasa panoramica deasupra imobilului.
Locatie foarte usor accesibila si cautata, facilitati pentru angajati, zona corporate in tot mai mare dezvoltare.
Un spatiu de munca placut.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:32:25 +0300
<![CDATA[Apartament spatios 3 camere decomandate zona Plopilor]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament de 120 mp primitor si luminos care dispune de 3 camere decomandate.

Situat in cartierul Plopilor si in proximitatea Salii de Sport Horia Demian, spatiul este sectionat astfel: un dormitor semidecomandat, doua camere decomandate, doua bai, o bucatarie, un hol si o camera pentru stocare. De asemenea, #apartamentul faciliteaza de un balcon si de loc de parcare personal.

Pozitionat N-V, imobilul este luminat natural de-a lungul zilei, adugandu-se privelestea zonei. Pentru vizite, dar si pentru alte informatii, stam la dispozitia dumneavoastra pentru a ne contacta.

P18387]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:31:30 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere in Centru]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in Centru -Piata M.V., zona foarte buna, foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje si este compus din 2 camere, bucatarie, baie cu geam, hol, debara si balcon.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat cu mobila clasica dar de buna calitate, paturi comode.
Posibilitate de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam a dispozitie.]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:28:07 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere,49 mp, Gheorgheni, zona strazii Liviu Rebreanu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, circular, situat in zona Hotel Royal.
Acesta este pozitionat la etajul 8 al unui imobil cu 10 niveluri si dispune de o suprafata utila de 49 de mp .
Compartimentarea #apartamentului este dispusa astfel: 2 camere separate, bucatarie cu camara, baie ( cu geam ), hol si 2 balcoane.
#Apartamentul necesita renovare.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati! P18656]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:25:07 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat modern, garaj, Centru, zona Piata Avram Iancu]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern situat in centrul #Clujului, la 2 minute de Piata Avram Iancu.

#Apartamentul se inchiriaza complet utilat, mobilat cu bun-gust. Are centrala termica proprie si imobilul este izolat termic.

#Apartamentul este compus dintr-un living cu bucatarie, un dormitor, un dressing si o baie.

Viitorii chiriasi vor beneficia si de garaj.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16763]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:08:37 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera, 36 mp, curte, decomandat, Piata Muzeului]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere #apartament spatios cu o camera in centrul clujului, mai exact in Piata Muzeului.

Spatiul, foarte curat, mobilat si utilat, este pretabil pentru potentiali chiriasi ce-si doresc sa locuiasca in inima unui oras plin de viata, la cateva secunde de pub-urile si restaurantele de top din oras.

Cei 36 de mp sunt compartimentati intr-un hol de acces, bucatarie, baie si camera spatioasa.

Se afla intr-o cladire tip monument, si proprietarii au incercat sa mentina aerul zonei atat in interiorul #apartamentului,

Viitorii chiriasi se vor putea bucura de o cafea in centrul orasului, in propria curte pe care #apartamentul o pune la dispozitie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:02:28 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 50 mp, parter Inalt, Ultracentral!]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament situat in zona ultracentrala, in apropiere de Piata Unirii.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 50 mp, decomandat, este mobilat si utilat, centrala termica proprie.
Este situat la parter inalt!
Zona in care este situat #apartamentul este foarte buna, aproape de toate punctele de interese centrale si de Facultatea De Muzica si liceul "Emil Racovita".
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 17:00:51 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere complet mobilat si utilat, parcare, zona Romul Ladea]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandat, spatios si luminos situat intr-o zona foarte linistita.
#Apartamentul este finisat modern, intr-un imobil nou, finalizat in anul 2017, dispune de un loc de parcare, cu acces rapid spre principalele puncte de interes din oras.
Are suprafata utila de 60 mp si este compartimentat astfel: living de 30 mp open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie cu geam, hol si un balcon de 4 mp.
Este situat la aproximativ 5 minute de capatul liniei 32 in apropiere de gradinite, magazine si alte puncte de interes din zona.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:42:40 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, finisat lux, parcare, Donath Park]]> Welt imobiliare va propune un #apartament cu vedere deosebita in Grigorescu.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, este compartiment frumos:
zona de zi cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, 2 balcoane.
Este finisat cu materiale de calitate. Se vinde mobilat si utilat complet.
Merita atentia dumneavoastra. ID P18714

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:40:53 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, mobilat si utilat complet, zona Intre Lacuri]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 cameresituat in cartierul Intre Lacuri, in apropiere de Iulius Mall.
#Apartamentul are suprafata utila de 65 mp si este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, 2 bai si hol.
Este situat la parterul inalt al unui bloc cu 4 etaje reabilitat termic, dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica, superfinisat.
Se vinde complet mobilat si utilat, la cheie, cu finisaje moderne, este disponibil imediat, ideal atat pentru o familie cat si pentru investitie.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:32:50 +0300
<![CDATA[Garsoniera 28 mp, balcon 4 mp, etaj 1/4, Piata Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera, 28 mp, balcon 4 mp in Marasti.
Situata la etajul 1/4, are termopane, usa metalica la intrare.
Balconul a fost inchis, rezultand un spatiu util de 32 mp.
Este compartimentata in: camera, bucatarie, hol, baie.
#Apartamentul este foarte aproape de toate punctele de interes din zona.
Potrivit pentru investitie.
Pentru detalii si vizionari, sunati-ne! P19473]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:29:27 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, semidecomandat, complet mobilat/utilat, Gheorgheni ]]> Welt Imobiiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, semidecomandat, in cartierul Gheorgheni, zona hotelului Royal.
#Apartamentul are o suprafata utila de 45 mp si este compartimentata astfel: camera de zi, dormitor, hol, bucatarie, baie, balcon si este situat intr-o zona linistita, aproape de mijloacele de transport in comun.
Dispune de centrala termica proprie, fiind complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern: P17883
]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:29:21 +0300
<![CDATA[Casa individuala moderna in Luna de Sus, Floresti]]> #casa individuala de #vanzare situata in localitatea Luna de Sus, #Floresti la o distanta de 10km de #Cluj #Napoca.
Proprietatea este amplasata intr-o zona linistita in mijlocul naturii avand o curte spatioasa si 2 drumuri de acces; drum comunal si drum de servitute.
Suprafata totala a #terenului este de 1050mp din care amprenta #casei de 200mp.
Compartimentare interioara parter: hol de intrare, baie, bucatarie separata cu dinning, living spatios cu iesire pe terasa si in curte, geamuri pana jos cu vedere panoramica.
La etaj sa afla 3 dormitoare spatioase din care unul cu dressing si o baie generoasa plus o terasa cu priveliste incantatoare.
Totul in suprafata utila de 170mp.
Utilitati: apa de oras, gaz la 200m, curent.
Locuinta ideala pentru o familie.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:15:10 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 43 mp, mobilat lux, Platinia Dorobantilor, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru #inchiriere acest #apartament cu 1 camera situat in Platinia Residence de pe Calea Dorobantilor, la cateva minute de centrul orasului.

#Apartamentul are o suprafata utila de 43 mp, compartimentata astfel: camera extrem de spatioasa, impartita de un corp separator, baie, bucatarie, hol si o terasa cu vedere spre curtea interioara.

Locuinta este finisata, mobilata modern si utilata complet.

Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID: P16325]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:02:18 +0300
<![CDATA[Garsoniera 18 mp, ultracentral - oportunitate investitie]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare garsoniera, de 18 mp, situata in zona ultracentrala.

Prin pozitionare, #apartamentul este ideal pentru investitie, fiind potrivit atat pentru activitate comerciala cat si pentru locuinta!

Compartimentarea este: living openspace cu bucatarie, baie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 16:00:54 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, semifinisat, zona complex Luxor, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in #Floresti, strada Florilor, zona complex Luxor, la 3 minute distanta fata de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-o constructie finalizata in anul 2012, izolata termic pe exterior cu polistiren si tencuiala decorativa, securizata cu interfon si dispusa P+4E+M.

Compartimentarea #apartamentului este living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon iar suprafata utila este de 57 mp + balcon de 10 mp.

Se vinde la stadiul de semifinisat cu instalatiile electrice si sanitare trase la pozitie, tencuit si gletuit, sapa autonivelanta, ferestre PVC cu geam termopan si centrala termica si calorifere.

Ideal investitie sau proiect de familie. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P16421]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:53:56 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, cartierul Zorilor, strada Lunii]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, decomandat, situat in cartierul Zorilor, in zona Spitalului de Recuperare, strada Lunii.
#Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, suprafata utila este de 60 mp. Finisajele si utilitatile sunt de buna calitate, #apartamentul fiind complet mobilat si utilat.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:50:54 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat cu 3 camere, decomandat, baie in fiecare camera, UMF]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament de 3 camere, in Zorilor, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, zona UMF.

#Apartamentul este compus din 3 dormitoare cu baie in camera, bucatarie, hol si balcon.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Este excelent pentru studenti.

Dispune de garaj inclus in pret.


Pentru #inchiriere va rog sa ne contactati.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:50:26 +0300
<![CDATA[De inchiriat, apartament cu 3 camere, zona BIG, etaj 1, finisat!]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza in exclusivitate un frumos #apartament de 3 camere, situat in zona BIG - Carrefour Manastur.

#Apartamentul este semidecomandat, pozitionat la etaj 1/4, orientare NV, avand geamuri spre curte si locul de joaca amenajat.

Dispune de finisaje moderne, geam termopan, usa metal, centrala termica si izolatie termica exterioara.
Pentru alte detalii sau vizionare, va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:50:13 +0300
<![CDATA[Spatiu birou pe 3 niveluri, 160 mp, recent renovat]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un spatiu de #birou dispus pe 2 niveluri + unul retras, insumand o suprafata totata de 160 mp.

Acesta este la stadiul de semi-finisat, insa se va preda finisat in functie de preferintele viitorilor chiriasi.

Spatiul dispune de centrala termica proprie, este recent renovat si compartimentat astfel: cate 1 open space si o baie la primele 2 etaje + o incapere si o baie la etajul retras.

Se preteaza foarte bine pentru activitati IT sau altele asemanatoare.

Pentru mai multe detalii sau pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:48:56 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere 87mp, terasa 70mp, gradina, bloc nou, Donath Park - Floresti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament spatios de 4 camere aflat intr-un imobil nou din zona Donath Park, o zona verde, doar cu locuinte cu o arhitectura moderna.

Donath Park este un nou cartier de locuinte pozitionat la capatul strazii Donath din cartierul Grigorescu, dar apartine administrativ de #Floresti.

#Apartamentul are o suprafata utila de 87 mp, o terasa de 70 mp, spatiu verde 200 mp.

Se vinde semifinisat, cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare, incalzire in pardoseala.

Un loc de parcare exterior cu CF costa 2000 de euro.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P19130]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:45:54 +0300
<![CDATA[Vand apartament 97 mp, 2 dormitoare, living+bucatarie, 2 bai, garaj, Gheorgheni]]> Oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 3 camere in cartierul Gheorgheni.

Amenajat cu mult bun gust si desfasurat pe o suprafata utila de 97 mp, la care se adauga balcoane generoase, acest imobil ofera pachetul complet de confort si lux.

In ceea ce priveste compartimentarea, regasim livingul spatios cu bucatarie open space, 2 dormitoare care dispun de iesire la balcon, 2 bai, toate amenajate foarte practic.

Finisajele si mobilierul sunt de foarte buna calitate, imobilul oferindu-se complet mobilat si utilat.

Beneficiaza de 2 locuri de parcare, unul in garaj subteran si o boxa.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:44:14 +0300
<![CDATA[Inchiriem apartament 3 camere, etaj 1, cu gradina, zona Mega Image, Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, situat intr-o vila cu regim de inaltime S+P+2E, in zona Mega Image a localitatii #Floresti. Constructia este una noua, din 2015, curata si ingrijita, iar zona va pune la dispozitie magazine, supermarket Mega Image, Atelierul de Pizza, sali de fitness si spa, gradinite private si de stat, dar si statie de autobuz in apropiere.

Suprafata utila este de 75 mp si este compartimentata astfel: un living spatios cu bucatarie si loc de luat masa, 2 dormitoare, hol si o baie. Accesul pe balconul inchis se face din living. Imobilul pune la dispozitie si o gradina, spatiu ideal pentru gratar sau relaxare.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat, pretul este negociabil si include un loc de parcare in fata vilei.
Proprietarul percepe ca si garantie, contravalarea unei chirii!


Pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:42:07 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou 74mp, Calea Dorobantilor-Centru+ GARAJ]]> Va propun spre #inchiriere un spatiu de #birou in suprafata utila de 74 mp, situat in centru, pe Calea Dorobantilor.

Acesta este finisat, avand podele din parchet si lavabila pe pereti, iar incalzirea facandu-se prin panouri termice.

Spatiul este compartimentat astfel: 2 incaperi ample, un grup sanitar si o chicineta.

Spatiul include si un loc de parcare, in garaj.

Se preteaza pentru #birou notarial, de avocatura, IT sau altele asemanatoare.

Pentru mai multe detalii sau pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:40:30 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 51 mp, complet decomandat, Buna Ziua, balcon, parcare]]> De #vanzare #apartamente cu 2 camere in bloc nou de numai 17 apartamete decomandate (3 #apartamente/nivel), dotat cu lift.

Imobilul este situat intr-o zona exclusivista din cartierul Buna Ziua (strada asfaltata) retras fata de traficul arterei principale la doar cateva minute fata de magazinul LIDL si statiile de autobuz.

Toate #apartamentele sunt complet decomandate, iar spatiul este bine optimizat dupa cum urmeaza: living, dormitor, baie, bucatarie si hol si balcon.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:38:08 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, ultrafinisat, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere in #Floresti, la 5 minute distanta de Primaria #Floresti, mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2010, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:35:48 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, strada Stejarului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere in #Floresti, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si Carrefour Stejarului.

#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil finalizat in anul 2016, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon. Dispune de o suprafata de 52 mp + spatiu in pod iar in pret este inclus si un loc de parcare exterior cu CF propriu.

Este compartimentat living cu bucatarie, doua dormitoare, grup sanitar si balcon iar orientarea lui este N-V. Se vinde mobilat si utilat complet si este potrivit pentru familii tinere sau investitie in vederea inchirierii.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P16087

]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:32:24 +0300
<![CDATA[Casa tip duplex, semifinisata, de vanzare, in Gilau]]> Va propunem spre #vanzare o #casa tip #duplex in Gilau, zona strazii Branistei, la 5 minute de strada principala.

#casa are o suprafata utila de 160 mp si este compusa astfel:
- parter: living foarte spatios, bucatarie separata, baie si garaj;
- mansarda: este inalta si compusa din 3 dormitoare, o baie si doua balcoane.

Se vinde la stadiul de semifinisat, cu instalatii trase si pozate, compartimentari facute, izolat termic pe exterior si cu tencuiala decorativa.

Este pozitionata aproape de intrarea dinspre #Cluj #Napoca intr-o zona rezidentiala accesibila si cu facilitati in apropiere.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P15946

]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:28:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere , 58 mp, decomandat, Gradini Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament spatios cu 2 camere decomandate in cartierul Manastur, in zona Big Belly, foarte aproape de Kaufland Manastur si de Platinia Ursus.

Acesta se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe 8 niveluri.

Cei 58 de mp sunt compartimentati astfel: 2 dormitoare, hol, baie, bucatarie si un balcon generos de 15mp.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.Dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:22:41 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere cu gradina, zona Lidl]]> Va prezentam un proiect deosebit situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita din #Floresti.
Imobilul la care facem referire este un bloc cu 9 #apartamente, avand un regim de inaltime P+2E.
#Apartamentele situate la parterul blocului beneficiaza de gradina proprie cu acces direct din #apartament, cele aflate la etajul 1 si 2 au balcoane generoase de 10 mp.
Compartimentarea este gandita foarte util, avand spatii generoase si separate: bucatarie inchisa de aproximativ 10 mp, baie, hol, 2 dormitoare separate.
#Apartamentele se predau la stadiul de semifinisat cu centrala si calorifere incluse in pret.
In fata blocului sunt dispuse parcarile care pot fi achizitionate separat.
Pentru mai multe detalii si vizionari ne puteti contacta.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:20:27 +0300
<![CDATA[Vindem parte triplex, semifinisat, zona Teilor, Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa in sistem triplex, in zona Teilor a localitatii #Floresti. Este o zona aerisita, aproape de liziera padurii, iar panorama este deosebita.

Suprafata utila este de 105 mp si se compartimenteaza astfel:
- la demisol exista un garaj spatios pentru 2 masini, o camera tehnica (sau spatiu de depozitare, #birou etc) si #casa scarii care permite accesul in imobil;
- la parter este dispus un living (cu acces pe balcon), bucatarie cu loc de luat masa si baie;
- la etaj - sunt 2 dormitoare (unul cu dressing si acces pe balcon), o baie si un hol cu acces pe cel de-al doilea balcon, iar la mansarda mai exista un spatiu de aproximativ 30 mp in care se poate amenaja un dormitor cu baie proprie.
#casa se preda la interior semifinisata, incluzand sape, tencuieli, glet, instalatii sanitare pe pozitie, instalatii electrice, centrala termica, incalzire in pardoseala in zona de parter. La exterior se preda cu geamuri termopan cu sticla tripan, sticla fiind All Season, piatra naturala decorativa aplicata pe fatada, glafuri, balustrade la balcoane si imprejmuire cu gard finisat. #casa este construita din caramida tehnologie ultima generatie EVO ceramic, acoperis din tigla ceramica, demisolul beneficiind de hidro-termo izolatii speciale si de foarte buna calitate, termosistem EPS 80 (randament ridicat de izolare).

Se poate achizitiona atat cu plata cash cat si prin diferite tipuri de credit, iar pretul este negociabil.

Pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!
]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:19:43 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, Floresti, strada Porii]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere decomandat in #Floresti, strada Porii, zona Multiserv Animalia si Cofetaria #Floresti.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2009, izolat termic pe exterior, cu accesul in #casa scarii securizat si magazine in apropiere.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 56 mp+o terasa generoasa de 15 mp,este compus din 2 camere, o bucatarie, un hol si un grup sanitar si este orientat estic.

Se vinde mobilat si utilat complet cu tot necesarul si este locuinta ideala pentru o familie deoarece in apropiere exista si locuri de joaca pentru copii iar gradinita de pe strada Cetatea Fetei este la cateva minute distanta.

Are de asemenea si un potential bun ca si investitie in vederea inchirierii datorita amplasamentului si a compartimentarii. In pretul afisat se include si un loc de parcare cu CF propriu. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Merita vizionat!

ID-P19123
]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:19:33 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 51mp, Marasti , vad excelent ]]> Pentru succesul afacerii este nevoie si de vad comercial, unul din criteriile majore in alegerea unui spatiu.

Cu acest criteriu in minte va ofer spre #inchiriere spatiu de 51 mp cu intrare directa din strada , in proximitatea cladirii The Office, zona Marasti.

Spatiul este compus astfel: 2 camare mari cu trecere, o chicineta si grup sanitar .
Bonus la aceasta proprietatea este beciul care poate fi folosit ca spatiu de depozitare. Inca un avantaj pentru cei care doresc sa #inchiriere spatiu pentru aprovizionare publica, este reprezentat de o usa sedundara de acces care este perfecta pentru aprovizionare.
P19469

Necesita renovare, dar se poate compensa din valoare chiriei.

pentru detalii si vizionari contactati-ma .]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:14:43 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, Marasti]]> #Welt #Imobiliare, va ofera spre #vanzare, un #apartament cu 3 camere, zona Ciocarliei, Marasti, intr-un bloc nou. Imobilul este o constructie noua si are lift si parcare subterana.
#Apartamentul are o suprafata de 65 mp si este compartimentat in living impreuna cu bucataria si doua dormitoare. Are si un loc de parcare subteran.
Acesta este finisat modern, este mobilat si utilat. Se vinde asa cum se vede.
Este foarte aproape de Kaufland Marasti, de Piata Marasti.
Pentru vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:13:22 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, finisat, mobilat, utilat in Marasti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, de lux, dotat cu aer conditionat, alarma, suprafata de 72 mp, compus din 3 camere, bucatarie, hol, 2 bai+balcon 8 mp.

#Apartamentul este situat in Marasti, strada Dambovitei, la 5 minute de statiile de transport in comun, la 15 minute de zona Iulius Mall. #Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:09:52 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, etaj 1, zona Calea Dorobantilor, ideal investitie]]> Va oferim spre #vanzare un spatios #apartament cu 3 camere situat intr-o zona cu acces facil spre centrul orasului si Iulius Mall, la 10 minute de mers pe jos, cu acces direct spre cartierele Marasti si Gheorgheni.
#Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil relativ nou, bine pozitionat luminos si calduros.
Este compartimentat astfel: living room spatios cu bucatarie open space, doua dormitoare, hol, baie si un balcon cu suprafata generoasa de 13 mp cu acces direct din ambele dormitoare, posibilitate de inchidere pentru obtinerea unui spatiu aditional (#birou, loc de joaca copii, dormitor).
#Apartamentul este proaspat zugravit si este disponibil imediat.
Locuinta etste ideala pentru o familie sau pentru investitie datorita suprafetei si zonei.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invit sa ma contactati.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:08:02 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, gradina 100 mp, zona centrala]]> Va oferim spre vanazare un #apartament cu 2 camere situat in zona centrala a #Florestiului.
#Apartamentul face parte dintr-un mic bloc de tip vila cu doar 8 #apartamente si un regim scazut de inaltime P+1E+Eretras.
Dispune de o suprafata utila de 58 mp care este foarte bine compartimentata, avand: hol, baie cu geam, bucatarie de aprox 10 mp, living cu acces in gradina, dormitor cu acces in gradina.
#Apartamentul se bucura si de o gradina proprie cu suprafata de 100 mp; ideal pentru o familie cu copii sau pentru iubitori de animale.
Gradina se poate amenaja foarte frumos pentru un loc de relaxare minunat.
#Apartamentul se vinde la stadiul semifinisat, iar in pret este inclus si un loc de parcare in fata imobilului.]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:03:43 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera, Cluj Napoca, cartier Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre inchirere garsoniera mobilata si utilata in cartierul Zorilor. Garsoniera este situata la etajul 1 intr-un imobil de garsoniere construit in anii 80'.

Dispune de o suprafata utila de 24 mp, finisajele sunt decente si este pretabila pentru persoane singure sau cupluri. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID - P5733]]>
Mon, 16 Sep 2019 15:03:19 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, 59 mp, Piata Abator, Central]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in #Cluj #Napoca, zona Centru. #Apartamentul are confort marit, semidecomandat, si este situat la etajul 5 intr-un bloc cu 5 etaje, are living cu bucatarie open space,1 dormitor,1 baie,1 balcon . #Apartamentul are centrala termica, contoare gaz. Printre finisari se numara: izolatii termice (bloc izolat termic), pereti (vopsea lavabila), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (nemobilat), dotari imobil (interfon, acoperis).

#Apartamentul detine un loc de parcare subteran a carui pret este 5.000 euro.

Pentru informatii si vizionare, va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:56:51 +0300
<![CDATA[Garsoniera luminoasa, 24mp, et 2, cartier, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o garsoniera, etaj 2, zona Dambovitei.
Suprafata utila este de 24 mp, #apartamentul fiind compartimentat astfel: o camera spatioasa, o bucatarie si o baie.
Deasemenea, imobilul dispune de un balcon de 4 mp.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

ID P19467
]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:55:49 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, 53 mp, Piata Abator, Central]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in #Cluj #Napoca, zona Centru. #Apartamentul are confort marit, semidecomandat, si este situat la etajul 4 intr-un bloc cu 5 etaje, are living+bucatarie open space, 1 baie , 1 balcon. #Apartamentul are centrala termica, contoare gaz. Printre finisari se numara: izolatii termice (bloc izolat termic), pereti (vopsea lavabila), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (nemobilat), dotari imobil (interfon, acoperis).

Aparatamentul detine un loc de parcare subteran si costa 5.000 euro.

Pentru informatii si vizionare, va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:52:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere mobilat,utilat, zona Stejarului]]> Vanzare #apartament 2 camere complet mobilat si utilat in #Floresti pe strada Stejarului.
#Apartamentul este situat la parterul inalt al unui bloc cu 3 etaje si are o suprafata utila de 40 mp.
Compartimentarea este ideala pentru un cuplu sau o familie mica, avand un living cu bucatarie, hol, baie si un dormitor.
#Apartamentul beneficiaza de finisaje si mobilier de buna calitate; renovare si imbunatarii aduse apartamenului au fost facute in anul 2018.
Se vinde complet mobilat si utilat conform pozele anexate, plus un loc de parcare cu CF.
#Apartamentul este intr-un bloc constructie noua, izolat termic, gemauri termopan, dispune de centrala termica proprie.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:48:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, imobil nou, cartier Marasti, decomandat]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, la stadiul semifinisat situat in cartierul Marasti.

#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent construit si este pozitionat la etaj intermediar.

#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 54 mp si beneficiaza de o compartimentare in 2 camere decomandate, bucatarie, baie si balcon de 4 mp.


Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:40:09 +0300
<![CDATA[Teren, front la doua strazi, Gheorgheni]]> Teren in cartierul Gheorgheni zona Hotel Royal.
Are front la doua strazi si dispune de toate utilitatile.]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:31:18 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, in vila, Ultracentral, zona strazii Emil Racovita]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, in zona centrala.
#Apartamentul se afla intr-o vila interbelica, zona de #case, in apropiere de Parcul Cetatuia, Parcul Mare.
#Apartamentul este compus din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, beci si cota parte din pod.
Linvingul si bucataria sunt complet mobilate si utilate, baile finisate. Instalatiile termice si electrice sunt refacute, totul este nou.
Camerele sunt inalte de 3,20 m si orientare sudica. Imobilul este refatadizat si reabilitat termic.

ID P14717
]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:15:26 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala in Piata Cipariu, SU-180 mp, teren 295 mp]]> #casa are intrarea din strada Constantin Brancusi si este situata in partea de jos, chiar in Piata Cipariu.]]> Mon, 16 Sep 2019 14:13:59 +0300 <![CDATA[Apartament cu 2 camere, ultracentral, zona Piata Unirii]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament in #casa, cu curte, acces auto.
#Apartamentul este impartit in doua camere, bucatarie, baie, hol.
Are doua usi de acces, balcon propriu, detine cota parte din curte, beci si pod mansardabil, (iesit din indiviziune, CF) cu suprafata de 72 mp, situat deasupra #apartamentului.
Situatie juridica este foarte clara, locuinta nu a fost niciodata nationalizata.
Este renovat, cu toate instalatiile noi, inclusiv apa (contorizata din strada), canalizare si centrala termica.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:13:28 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 2 bai, balcon, 65 mp, finisat, zona Expo Transilvania]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament spatios de 3 camere, decomandat, cu o suprafata de 65 mp, plus un balcon de 5 mp.

#Apartamentul este situat in cartierul Marasti, in zona Expo Transilvania, fiind astfel ideal atat ca investitie, cat si pentru o familie.

Este compus din 3 camere, 2 bai, 2 debarale, un balcon, are boxa in beci si loc de parcare de la Primarie. Se poate vinde mobilat si utilat.

#Apartamentul are centrala termica proprie, geamuri termopan, iar blocul este izolat termic. Blocul are, de asemenea, lift.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P11055]]>
Mon, 16 Sep 2019 14:00:04 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, 57 mp, zona VIVO/BMW, Floresti]]> Va oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere, 57 mp utili, zona VIVO BMW, la intrarea in #Floresti.
#Apartamentul se afla la etajul 5 al unui imobil cu 7 etaje, si are orientare estica(soare dimineata).
Este semidecomandat si compartimentat astfel: living cu bucatarie openspace, dormitor cu dressing, hol si baie. Dispune si de o parcare exterioara cu CF, iar blocul este dotat cu lift.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat LUX: mașina de spălat, frigider, cuptor electric, plita pe gaz, hota, centrala termina, parchet laminat QuickStep si uși Porta Doors.

Pentru detalii si vizionare, va rog sa ne contactati.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:44:29 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 100 mp Semicentral, str. Traian Open space]]> Va propun spre vizionare un #spatiu #comercial in suprafata de 100 mp utili in zona strazii Traian.

Compartimentare de tip open space, dispune de #birou, bucatarie , 2 grupuri sanitare.

Spatiul are 3 locuri de barcare.

Se preteaza pentru activitati de tip office, centru medical, alimentatie publica.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:40:56 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera, 33 mp, balcon, zona strazii Venus]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu o camera, decomandat, cu suprafata utila de 33 mp, situat in apropierea strazii Venus.
Situat la etajul 3 din 3, intr-un imobil cu 3 etaje, imobilul avand atat sapa cat si acoperis, intr-o zona de #case.
#Apartamentul este compartimentat intr-o camera, bucatarie, baie si balcon.
Este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica si centrala termica proprie.
Izolat atat interior cat si exterior. Are si o boxa de 4 mp.
Centrala termica si canapeaua sunt noi.
Ideal atat pentru locuinta cat si pentru #inchiriere. Pretul unei chirii in zona fiind in jur de 350 euro.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati. P18805
]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:33:48 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandate Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 2 camere semidecomandate, zona Andrei Saguna.

#Apartamentul are suprafata utila de 45 mp este compartimentat astfel: living deschis cu bucatarie, dormitor, baie, hol, balcon, dressing.

#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne.

P12802]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:25:04 +0300
<![CDATA[Teren de vanzare in Borhanci, 449 mp, front 18 ml, PUZ in curs de aprobare]]> Terenul este situat in zona Romul Ladea, si este inclus intr-un proiect de urbanizare care cuprinde peste 60 de parcele, PUZ-ul fiind in curs de aprobare. Se poate achizitiona si parcela alaturata care are acceasi suprafata de 449 mp.]]> Mon, 16 Sep 2019 13:22:45 +0300 <![CDATA[Apartament de 2 camere, proiect nou, pret atractiv, CF, Calea Baciului]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament de 2 camere situat la etaj intermediar intr-un ansamblu rezidential nou de pe Calea Baciului.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de cca 54 mp plus balcon si este compus din living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.
Stadiul de predare este semifinisat. Se poate opta si pentru varianta finisata a #apartamentului, contracost (100euro/mp).
Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar un loc de parcare in garajul subteran al imobilului costa 5000 euro.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:15:28 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere decomandat, cartier Marasti, zona Farmec; parcare]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat, situat in cartierul Marasti, zona blocului Spray - Farmec. #Apartamentul se afla pozitionat la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivele, intr-o
zona foarte linistita si este compus din 2 dormitoare, bucatarie separata si 2 bai.
Mobilierul este clasic - partial modern, mentionand faptul ca bucataria si cele 2 bai sunt recent renovate. De asemenea, mai amintim faptul ca imobilul este reabilitat termic, iar in pretul chiriei se beneficiaza si de un
loc de parcare.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:11:01 +0300
<![CDATA[Chirie Spatii de birouri 180 mp, zona linistita 4 parcari, zona Fagului.]]> Va propun un spatiu de #birou in suprafata de 180 mp utili, 4 locuri de parcare, curte, parte dintr-un #duplex.

Spatiul este finisat, S+P+M, si se afla intr-o zona linistita din Andrei Muresanu, zona Fagului cu acces facil catre toate punctele majore de interes din oras.

Disponibilitate de #inchiriere de la sfarsitul lunii octombire, inceput de noiembrie.

Datorita finisajelor si confortului oferit, spatiul reprezinta un mediu propice de lucru pentru o firma de IT, clinica etc.]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:09:51 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, de vanzare, zona Balea, Manastur]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in #Cluj #Napoca, Cartierul Manastur, in zona strazii Balea, aproape de scoli, de spatii verzii.
Acesta se afla inr-o constructie noua, de tip #casa, la etajul 1 din 2 etaje si are o suprafata de 50 mp. Finisajele sunt mai noi, #apartamentul are centrala termica proprie, ramane mobilat si utilat.
Este un #apartament ideal pentru investitie.
Pentru mai multe detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:07:29 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament spatios, compus din 3 camere semidecomandate, situat in Grigorescu, zona Coloane.
#Apartamentul are suprafata utila de 67 mp si este compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol, balcon.
Este pozitionat aproape de mijloacele de transport in comun si punctele de interes din zona.
Pentru vizite sunati cu incredere. ID P14739]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:07:14 +0300
<![CDATA[Teren intravilan 6300 mp, lacul Belis]]> Va prezentam spre #vanzare un #teren #intravilan cu acces lacul Belis.
Terenul are o suprafata de 6300 mp si un front la strada de 35 m.
Este intr-o zona deosebit de frumoasa si cu un potential extraordinar.
Utilitatile existente in zona sunt apa si curent.
Terenul este ideal pentru investitie, fiind o zona foarte tranzitata pentru atractiile existente in zona.
Exista posibilitatea de extindere a suprafatei cu inca 4000 mp, cu deschidere directa la lac.]]>
Mon, 16 Sep 2019 13:01:21 +0300
<![CDATA[Apartament 45mp utili+Pod 30 mp, zona Vivo Center]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in zona Vivo Center, strada Razoare.
#Apartamentul este situat intr-un bloc nou cu 3 etaje, avand o suprafata utila de 44,5 mp.
Este compus dintr-un living cu bucatarie, baie, hol, dormitor si 2 balcoane.
#Apartamentul este finisat si mobilat.
Dispune si de cota parte din pod, care este pe intreaga suprafata a, apartamenului, iar daca se amenajeaza se poate ajuta aproape sa se dubleze suprafata #apartamentului.
Pozele sunt cu titlu informativ.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ma puteti contacta.]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:47:54 +0300
<![CDATA[Teren autorizat pentru clinica, zona autogara Beta]]> Terenul are o suprafata de 620mp si se vinde autorizat pentru o constructie S+P+2E+ER, cu destinatia de clinica medicala, suprafata construita desfasurata a cladirii insumand 950mp.

Parcelarul permite constructia de imobile de locuit, hoteluri, cladiri administrative, etc.

Sunati pentru detalii.

Comision 2% + tva
]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:37:32 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, semidecomandat, 93 mp, pe strada Dorobantilor]]> Va prezint un #apartament spatios, disponibil spre #inchiriere, ocupabil imediat.
Situat pe strada Dorobantilor, acesta se afla in proximitatea punctelor majore de interes din cartier (scoli, zone comerciale, restaurante, mijloace de transport in comun), la 6 minute de centru si Iulius Mall.
#Apartamentul se afla la parterul unui bloc de 7 etaje si este compus dintr-un living cu bucatarie, 3 camere si 2 bai.
Este finisat clasic si are vedere la strada principala si curtea interioara.
Complet mobilat si utilat.
Dispune de parcare proprie.
Ideal cabinet notarial, #birou avocati, sediu societate.

Pentru alte detalii va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:29:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Lidl]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat la parterul inalt al unui imobil cu regim de inaltime P+3E+M in zona Lidl a localitatii #Floresti. Oferta noastra va pune la dispozitie statie de autobuz, supermarket Lidl, Primaria #Floresti, Panemar la 3 minute distanta, iar la 5-7 minute de mers pe jos se afla Carrefour, Profi, Unicarm, Lev Spa. #Apartamentul are o suprafata utila de 52 mp si este compartimentatastfel: living cu bucatarie, hol, dormitor si baie (cu geam si cada). #Apartamentul are 3 balcoane inchise, cu acces din fiecare camera. Se vinde asa cum se vede in pozele atasate, mobilat si utilat, iar in pret este inclus si 1 loc de parcare in fata blocului. Pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat! Cautam impreuna, reusim impreuna!]]> Mon, 16 Sep 2019 12:21:13 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, finisat modern, Floresti, strada Stejarului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in #Floresti, strada Stejarului, la 3 minute distanta de mijlocele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil dispus D+P+3E, are o suprafata utila de 43+doua balcoane (unul inchis cu termopan) si este compus din sufragerie, dormitor, bucatarie si baie.

Se vinde complet mobilat si utilat, are potential bun ca si investitie in vederea inchirierii si poate fi locuinta ideala pentru o familie tanara. Merita vizionat! Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P19245

]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:20:19 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Floresti, Eroilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere in #Floresti, la 3 minute distanta de mijlocele de transport in comun si si facilitati.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil finalizat in anul 2014, izolat termic pe exterior, securizat cu interfon si dispus P+3E+M.

Dispune de o suprafata utila de 44 mp+ un balcon inchis de 3 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor si grup sanitar.

#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat si este o buna oportunitate de investitie. Se accepta plata si prin credit ipotecar.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P17586

]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:19:40 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, Floresti, strada Sesul de Sus]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere in #Floresti, zona strazii Sesul de Sus, la doua minute de mijlocele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil recent construit, este compartimentat living cu bucatarie, doua dormitoare, baie si balcon si dispune de o suprafata utila de 61+8mp balcon.

#Apartamentul se vinde finisat modern si nu necesita reparatii sau imbunatatiri iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie. In pretul #apartamentului se include si un loc de parcare cu CF propriu.

Poate fi achizitionat si prin credit ipotecar. Ideal locuinta de familie. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P18318]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:19:21 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere finisat mobilat utilat in Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etaj intermediar, in cartierul Grigorescu, zona Profi.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este finisat, mobilat si utilat la cheie, masina de spalat noua, combina frigorifica noua, are termoizolatie si este compartimentat in: hol, living, bucatarie, dormitor, debara, baie, camara, balcon mare.
#Apartamentul este ideal pentru familie, dar si ca investitie, avand o pozitionare si o compartimentare foarte buna.
]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:15:07 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 5 min UMF]]> Va propun pentru #inchiriere un #apartament renovat si remobilat recent, ingrijit, 3 camere, decomandat, la doar cateva sute de metri de UMF.

Cele 3 camere au fiecare pat IKEA, cu saltea dubla - deci fiecare pat se poate transforma in pat de 2 persoane. Fiecare camera are #birou si mult spatiu de depozitare.

#Apartamentul e impanzit de prize - fiecare #birou avand cel putin 6 prize.

Bucataria este utilata complet, iar apa de la robinet are 3 filtre de particule - este mai ok de baut decat apa imbuteliata.

Vezi video pentru mai multe detalii
]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:10:18 +0300
<![CDATA[Garsoniera centru, chiar in Piata Muzeului]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru #inchiriere o garsoniera mai aparte chiar in inima #Clujului chiar in Piata Muzeului.

Garsoniera este intr-o cladire de tip vechi (asa cum sunt cele din Piata Muzeului), dar este reamenajata. Are un confort termic sporit datorita zidurilor groase si datorita spatiului relativ compact.

Se intra intr-o curte interioara din care in #apartament.
Holul duce in baie si camera.

Camera este pe 2 nivele:
- jos - bucatarie cu spatii de depozitare si sifonier
- sus - spatiul de dormit

Pentru mai multe detalii contactati-ma!
]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:07:30 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 73 mp, Marasti, zona Dorobantilor/Nasaud]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in apropiere de "The Office" si Fspac.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 73 mp + 8 mp balcon, este decomandat, mobilat si utilat, situat la etaj intermediar, etajul 2/8, dispune de centrala termica proprie.
Aproape de mijloacele de transport si magazine si de zona centrala.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:04:11 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti ]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, balcon.

Se vinde in stadiul de semifinisat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Exista posibilitatea de achizitie loc de parcare subteran sau suprateran.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 12:03:50 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 80mp zona Baciu, alimentatie publica, farmacie, supermarket,etc]]> Va propun un #spatiu #comercial in suprafata de 80 mp utili in zona Baciu, aproape de punctele de interes din zona:banca, mijloc de transport in comun.

Spatiu compartimentat, renovat recent, se poate inchiria si cu mobilier.

Spatiul este potrivit atat pentru alimentatie publica, farmacie, supermarket, cabinet medical.

]]>
Mon, 16 Sep 2019 11:56:15 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 7 min UMF]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru #inchiriere un #apartament cu 2 camere, la #casa, foarte aproape de UMF.

Compartimentare:
- bucatarie open space dotata si utilata complet (masina spalat vase, etc)
- living
- dormitor
- baie

#Apartamentul are si o terasa - un spatiu in fata #apartamentului cu iarba, pomi si masa cu scaune.

#Apartamentul dispune si de:
- aer conditionat
- parcare in fata

Pentru detalii contactati-ma!]]>
Mon, 16 Sep 2019 11:52:17 +0300