Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere in cartierul Grigorescu, str. Donath. #Apartamentul are o suprafata utila de 78.09 m2, plus doua balcoane a cate 5.22 m2 fiecare; este compus din 4 camere, bucatarie unita cu un hol mare la intrarea în #apartament, 2 debarale, 2 bai (una cu wc si vana, cealalta cu wc si dus), 2 balcoane; are pivnita, interfon si este situat la et. 2 într-un bloc cu patru etaje. Are geamuri termopan și centrală proprie. Se vinde nemobilat, este proaspat zugravit si curat. Blocul din care face parte este izolat termic.
In apropiere sunt Banca Transilvania, magazine de cartier, Mega Image, Profi, farmacii, restaurante si cafenele, fiind aproape si de Hoia si de malul Somesului. De asemenea, este foarte aproape de Liceul Onisifor Ghibu, de gradinite, policlinica, cabinete medicale, dispensar pentru copii si parcuri de cartier cu locuri de joaca pentru copii. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 15 Jan 2021 17:58:59 +0200
<![CDATA[Teren 575 mp Front 15m zona centrala RrM1 bloc P+5]]> Teren de #vanzare in zona semicentrala.

-Suprafata 575 mp cu front de 15m.

-Dispune de toate utilitatile.

-Incadrare PUG- RrM1

-pe #teren exista o hala de 320 mp]]>
Fri, 15 Jan 2021 17:38:54 +0200
<![CDATA[Locatie foarte buna, vad pietonal, 41 mp, autorizatie alim. publica]]> Spatiu excelent situat pe strada principala, intr-o zona de traditie a orasului cu trafic pietonal intens, vizibilitate foarte buna si o vitina generoasa.
Se preteaza pentru orice activitate: cafenea, cofetarie, magazin fashion sau beauty, agentie de turism, #birou asigurari, etc.
Detine autorizatie de alimentatie publica. Se ofera factura fiscala. Pretul este negociabil.
Merita vazut. Pentru detalii suplimentare ma puteti contacta telefonic.]]>
Fri, 15 Jan 2021 17:37:04 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, balcon, LUX, Marasti]]> Va prezentam oportunitatea de a cumpara un #apartament NOU de 3 camere decomandate, situat in Marasti, zona strazii Fabricii.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 60 mp si este este compus din 2 dormitoare, living openspace cu bucataria, baie si balcon.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat modern, ultrafinisat si utilat complet cu electrocasnice noi.
Este o alegere excelenta pentru o familie.
Nu se accepta animale de companie.
#Apartamentul are loc de parcare, dar nu intra in pretul chiriei.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 15 Jan 2021 17:33:36 +0200
<![CDATA[Ultracentral Birouri la Mansarda, 170 mp]]> Oare cum este sa ai #biroul chiar in inima #Clujului?
Acest spatiu este la mansarda in Piata Unirii si va ofera:
- 170 mp, dispusi de 2 nivele;
- designul unic, in conformitate cu locatia exclusivista;
- aer conditionat;
- camere de supraveghere video;
- acces pe baza de cartela;
- exact in centru, dar cu multa liniste.
- compartimentare: zona de intrare/receptie, mansarda - 1 open space foarte generos, 1 #birou separate cu sticla.
- separat se pot inchiria 5-10 locuri de parcare la doar 500 m distanta (7 minute pe jos).

Pentru detalii si vizionari ne puteti contacta telefonic.

ID proprietate : 24760]]>
Fri, 15 Jan 2021 17:25:56 +0200
<![CDATA[Inchiriere Cabinet Medical strada Horea ]]> Oferim spre #inchiriere un spatiu care este Cabinet Medical in CF, situat pe strada Horea cu acces din strada, front stradal de 4,4 metri, vitrina cca. 1,2 metri.
Cele 2 incaperi sunt foarte inalte, cladirea fiind monument istoric.
Spatiul necesita renovare completa care va face cu participarea proprietarului (instalatie electrica, geamuri, usa intrare, centrala termica).
Un spatiu care va ofera flexibilitatea de a amenaja in acord cu destinatia si stilul dumneavoastra.
* Daca aveti nevoie, suplimentar se poate inchiria si spatiul marcat cu verde (se poate face usa de comunicare).
Pentru clarificari si detalii va rog sa ma contactati telefonic.
]]>
Fri, 15 Jan 2021 17:10:32 +0200
<![CDATA[Casa ULTRAMODERNA, 182 mp, teren 340 mp, 2 garaje, D+P+E, Feleacu, CF]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa Ultramoderna cu finisaje de lux, la 10 minute de Teatrul National, in Feleacu.
#casa beneficiaza de o suprafata utila de 182 mp dispusa D+P+E si pod inalt de 60 mp cu posibiliate de amenajare, si #teren in proprietate de 340 mp.
Compartimentarea este facuta astfel:
Demisol: 2 garaje, 1 pivnita
Parterul: living, bucatarie, dining, 1 baie cu geam, 1 antreu, 1 balcon cu panorama catre orasul #Cluj #Napoca.
Etajul: 3 dormitoare, 1 baie cu geam, 1 hol 1 terasa cu acces din 2 dormitoare catre curtea din spate, si 1 balcon.
Finisajele sunt moderne si #casa se vinde la cheie, cu mobilier si electocasnice, acestea fiind alese de designer interior cu experienta, combinand utilul si culorile calde intr-un fel de apreciat.

Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P21168
]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:57:26 +0200
<![CDATA[Hala de vanzare 290mp utili Apahida, deschidere catre DN, zona Campenesti]]> De #vanzare hala in suprafata de 290 mp utili, localizata in Apahida, iesire catre DN.

Hala realizata pe fundatii izolate, structura compusa din cadre transversale si longitudinale, pereti exteriori si invelitoarea din panouri de tabla cutata.

Ideal pentru spatiu de productie, spatiu de depozitare.]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:47:56 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, confort lux, zona centrala - Scala Center, garaj]]> #Welt #Imobiliare recomanda #inchirierea acestui #apartament cu adevarat deosebit, situat intr-un imobil recent finalizat, in zona centrala a orasului, strada Somesului.
#Apartamentul face parte dintr-un ansamblu remarcabil, unde s-a pus un mare accent pe calitatea finisajelor si a confortului locatarilor. Astfel, se beneficiaza de o curte comuna foarte frumos amenajata, cu spatii verzi si zone recreative, iar la parterul imobilului exista un supermarket Mega Image, salon de cosmetica etc.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat la standarde de LUX, totul fiind de o calitate remarcabila iar in pretul chiriei se ofera si un loc de parcare in garajul subteran. Balconul de care beneficiaza se desfasoara pe o suprafata generoasa de 25 mp.
Daca va doriti un #apartament exclusivist si foarte spatios in zona centrala, acesta reprezinta alegerea ideala.]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:46:05 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere decomandate, Gheorgheni, zona Titulescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament situat in cartierul Gheorgheni, zona Titulescu, in apropiere de Interservisan.
#Apartamentul dispune de 65 mp utili si este compartimentat astfel: bucatarie open space cu zona de intrare, 3 camere complet separate, 2 bai si o camara.
Dispune de centrala termica proprie, este mobilat si utilat modern, blocul este reabilitat termic iar locatia este una foarte buna fiind in apropiere de toate punctele de interes maxim.]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:38:30 +0200
<![CDATA[Spatiu birou 2 incaperi, piata Mihai Viteazul zona mag Fierul]]> Va propun spre #inchiriere un spatiu de #birou situat in piata Mihai Viteazul, deasupra magazinului Fierul.
Suprafata de 43mp este compartimentata in zona de receptie/secretariat si 2 incaperi decomandate.
Se inchiriaza mobilat.
Dispune de centrala termica proprie, sistem de alarma, parchet masiv reconditionat.
Posibilitate de parcare in curtea interioara a imobilului.
Pret negociabil]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:30:14 +0200
<![CDATA[Apartament de lux cu 4 camere- 120mp, imobil mic, garaj si boxa, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament de lux, in constructie noua, recent finalizata, in cartierul Andrei Muresanu, zona strazii Becas.
Suprafata utila de 120 mp ofera pachetul complet de confort si lux, avand 2 dormitoare deservite de 1 baie, dormitorul matrimonial cu baie proprie, living cu o bucatarie open space, 4 balcoane, garaj individual si boxa individuala de depozitare.
Accesul in imobil pentru persoane se face prin interfon, iar accesul auto pe poarta actionata electric.
Imobilul este pozitionat intr-o zona linistata, zona de vile. Este un imobil select, cu doar 8 #apartamente.]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:19:56 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, Marasti, parcare, terasa]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament nou de 3 camere, situat in Marasti, zona strazii Fabricii.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 62 mp si este este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie si terasa.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat, ultrafinisat si utilat complet.
Este o alegere excelenta pentru un cuplu.

In pretul chiriei intra si un loc de parcare.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:16:25 +0200
<![CDATA[Apartament de lux cu 4 camere - 120mp, imobil mic, garaj, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament de lux, in constructie noua, recent finalizata, in cartierul Andrei Muresanu, zona strazii Becas.
Suprafata utila de 120 mp ofera pachetul complet de confort si lux, avand 2 dormitoare deservite de 1 baie, dormitorul matrimonial cu baie proprie, balcon, living cu o bucatarie open space, garaj individual si boxa de depozitare.
Accesul in imobil pentru persoane se face prin interfon, iar accesul auto pe poarta actionata electronic.
Imiobilul este pozitionat intr-o zona linistata, zona de vile. Este un imobil select, cu doar 8 #apartamente.]]>
Fri, 15 Jan 2021 16:03:05 +0200
<![CDATA[Birouri in casa individuala 250 mp, priveliste spectaculoasa, Andrei Muresanu ]]> Oferim spre #inchiriere o #casa in Andrei Muresanu potrivita pentru cei care cauta un spatiu de #birou calduros.
Avantaje:
- renovata complet in anul 2019;
- prima #inchiriere;
- priveliste spectaculoasa;
- curte proprie aprox 50 mp.;
- 3 locuri de parcare.

Cei 250 mp sunt dispusi pe 3 niveluri: parter, etaj si mansarda.
Compartimentarea este urmatoarea: 6 camere, 2 grupuri sanitare si 3 terase.

Pentru mai multe detalii sau vizionare ma puteti contacta telefonic.
ID Proprietate - P19963]]>
Fri, 15 Jan 2021 15:54:51 +0200
<![CDATA[Spatiu Birouri pe str. Paris, 210 mp + 8 locuri de parcare]]> Va propunem spre #inchiriere un spatiu de #birou situat pe strada Paris, la doar 15 minute de mers pe jos de centru.
Spatiul se afla la parter, intr-o cladire noua si dispune de 8 locuri de parcare in curte.
Accesul si ferestrele sunt in curtea interioara, spatiul este luminos si linistit.
Compartimentare: 1 open space de cca. 140 mp, 3 #birouri separate si 2 grupuri sanitare. Se inchiriaza fara mobilierul din imagini.
Open space-ul se poate compartimenta cu rigips, termopan sau sticla.
Pentru mai multe detalii sau vizionare, va rog sa ma contactati telefonic.
Proprietate ID 26575]]>
Fri, 15 Jan 2021 15:43:27 +0200
<![CDATA[Spatiu comercial 85mp, finisat la cheie parter de bloc nou, str. Paris]]> De inchiriat #spatiu #comercial la parter de imobil nou construit, situat pe str. Paris, zona centrala.
Finisat la cheie.
Suprafaţa utilă – 84,49mp
Orientare Vest - Sud
Spațiul este situat în curtea interioară, unde dispune și de parcări, fiind potrivit pentru cabinete medicale, #birouri, cabinete notariale, cosmetică și multe altele, dispunand si de o vitrina generoasa.
Spatiul este finisat la cheie, incluzand centrala termica si calorifere, geamuri termopan si instalatii, tavane #casetate, iluminat LED.
Acces foarte usor din strada.
]]>
Fri, 15 Jan 2021 15:38:28 +0200
<![CDATA[Spatiu comercial 69mp finisat, bloc nou, str. Paris]]> Va propun de inchiriat un #spatiu #comercial la parter de imobil nou construit, situat pe str. Paris, zona centrala.
Este finisat la cheie liber pentru a fi ocupat imediat.
Sunt 2 cai de acces in spatiu, acces la gradina interioara a imobilului si posibilitate de parcare in fata.
Suprafaţa utilă – 68.71mp
Spațiul este situat în curtea interioară, cu acces la gradina si posibilitate parcări, fiind potrivit pentru cabinete medicale, #birouri, firme, cosmetică și multe altele, dispunand si de o vitrina generoasa si acces foarte facil.
Spatiul este finisat la cheie, incluzand centrala termica si calorifere, geamuri termopan si instalatii, tavane #casetate, iluminat LED.

]]>
Fri, 15 Jan 2021 15:34:39 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, zona Europa, imobil tip vila, parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre închiriere un #apartament cu 2 camere deosebit, situat intr-un imobil tip vila, in cartierul Europa, zona de #case.
#Apartamentul dispune de 68 mp utili și de o terasă de 20 mp, iar compartimentarea acestuia este urmatoarea: dormitor, bucatarie open spce cu livingul, hol, baie si terasa.
Se preda proaspat finisat cu materiale de calitate superioara si se inchiriaza mobilat, utilat,fiind la prima #inchiriere.
Terasa este foarte spațioasă, oferind o priveliște frumoasa.
Dispune de parcare privata, iar prețul este usor negociabil.]]>
Fri, 15 Jan 2021 15:30:42 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Manastur, zona Grigore Alexandrescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, in Manastur, zona strazii Grigore Alexandrescu. Acesta are o suprafata de aproximativ 50 mp utili, camerele sunt decomandate. Blocul in care se afla #apartamentul este un bloc cu 4 etaje, este aproape de Universitatea Bogdan Voda, aproape de scoli, de mijloace de transport, de zone comerciale.]]> Fri, 15 Jan 2021 15:22:58 +0200 <![CDATA[Apartament la cheie, lux, 1 camera, 31 mp, etaj 8 din 10, Manastur, Big]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cochet, situat in cartierul Manastur zona BIG, la etajul 8 din 10 intr-un bloc cu 2 lifturi, izolat. #Apartamentul are o suprafata utila de 31 mp si este compartimentat astfel: camera, #birou, baie, bucatarie si hol. Incalzirea se face prin termoficare, are termopane si se vinde mobilat (mobila este facuta la comanda) si utilat. Uzura #apartamentului este minima. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. P26176]]> Fri, 15 Jan 2021 15:20:48 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, zona strazii Primaverii, decomandat]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Manastur, aproape de mijloacele de transport in comun si magazine. #Apartamentul are o suprafata utila de 44,75 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, baie, bucatarie, hol, 2 balcoane. Pentru mai multe detalii si vizionari contactati-ne.]]> Fri, 15 Jan 2021 15:18:36 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Sub Cetate]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Sub Cetate.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon.

Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 14:44:48 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, NOU, Marasti, Prima Chirie]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament nou de 2 camere, situat in Marasti, zona strazii Fabricii.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 46 mp si este este compus din dormitor, living, hol, bucatarie, baie si terasa.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat, ultrafinisat si utilat complet.
Este o alegere excelenta pentru un cuplu.

In pretul chiriei intra si un loc de parcare.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 15 Jan 2021 14:37:29 +0200
<![CDATA[Apartament tip garsoniera finisat, mobilat, utilat, zona Parcul Rozelor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 1 camera situat in cartierul Manastur.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este compartimentat in: camera+bucatarie, baie.

#Apartamentul se preda finisat, mobilat si utilat si este ideal ca si locuinta cat si ca investitie.

Pentru mai multe detalii astept sa ne contactati.
]]>
Fri, 15 Jan 2021 14:29:11 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 65 mp, parcare, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, cu o priveliste superba asupra orasului, la etajul 7/8 al unui imobil finalizat in anii '90 ,cu lift nou.

#Apartamentul, recent renovat, are o suprafata utila de 65 mp, este decomandat, dispune de 2 balcoane, este orientat catre vest ceea ce il face foarte luminos, pe parcursul intregii zile.

#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Optional, #apartamentul dispune de garaj.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
P23336]]>
Fri, 15 Jan 2021 14:22:32 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere superfinisat in Marasti-Piata Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere decomandat in Marasti, langa piata Marasti, zona foarte buna atat pentru locuit cat si pentru investitie fiind aproape de centru si foarte aproape de mijloacele de transport in comun si magazine. #Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar intr-un bloc cu lift si este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, hol, 2 balcoane. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]> Fri, 15 Jan 2021 14:20:14 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, decomandat, etaj intermediar, boxa, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pre achizitie #apartament cu 3 camere in cartierul Marasti, la periferia cu cartierul Gheorgheni, foarte aproape de Iulius Mall si de Piata Marati in acelasi timp.

Acesta se afla la etajul 3 al unui imobil dispus pe 7 niveluri, astfel ofera un avantaj economic in materie de incalzire.

Zona in care se afla #apartamentul este o strada ce ofera accces rapid catre toate punctele forte din cartierele Marasti si Gheorgheni.Tipul acesta de compartimentare se pliaza foarte bine pe o familie cu 2 copii.

Cei 67 de mp sunt compartimentati astfel: 3 camere, bucatarie, hol de acces, baie si dintr-uo fosta baie de serviciu, actuali proprietari au reusit sa creeze un dressing eficient.

Printre caracteristicile #apartamentului enumaram termopane,usa metalica, centrala, parchet,balcon inchis,parcare cu abonament,boxa subsol,mobila de bucatarie inclusa!

Daca se doreste achizitia #apartamentului mobilat complet, se poate discuta si aceasta varianta.

Pentru mai multe informatii sau o vizionare va stau la dispozitie.


]]>
Fri, 15 Jan 2021 14:15:43 +0200
<![CDATA[Ultracentral! Apartament in vila istorica, 85mp, zona Podul Horea, Palatul Babos]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un spatios si luminos #apartament cu 2 camere, situat la etajul 1 al unei #case/vila cu 2 etaje, in cartierul Central, zona Podul Horea, Palatul Babos, Cinema Florin Piersic. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 85 mp, este compartimentat astfel: format din bucatarie si spatiu de servire a mesei, cu orientare estica, doua camere, cu orientare sudica, hol de acces, o baie cu cada, vana si geam, o debara/camara. Este ultrafinisat, ultramobilat si ultrautilat modern si de calitate'" Premium". Este dotat cu centrala termica, geamuri din lemn stratificat cu sticla termopan, usi interioare din lemn natural si din sticla, marmura in bucatarie, baie, hol. .
Este situat aproape, de transportul public, magazine, restaurante, banci, farmacii, scoli. Se vinde complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P26066


]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:51:59 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, Pet Friendly, Zorilor]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament Pet Friendly de 2 camere, situat in Zorilor, zona strazii Cometei.
25 min pana la UMF.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 52 mp si este este compus din dormitor, living cu bucatarie, baie si balcon.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat, finisat si utilat complet.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!
----------------
We present you the opportunity to rent a 2-room Pet Friendly apartment, located in Zorilor, Cometa street area.
25 min to UMF.

The apartment has a usable area of ​​52 square meters and consists of bedroom, living room with kitchen, bathroom and balcony.

The apartment is for rent furnished, finished and fully equipped.

To find out more details about this property, contact us now!]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:35:29 +0200
<![CDATA[Ultracentral! Apartament in vila istorica, zona Republicii]]> Ultracentral! Cu deosebita placere, Va prezentam un imobil situat intr-o vila istorica, interbelica, aflandu-se intre Gradina Botanica si #casa de Cultura a Studentilor, foarte aproape de Primaria #Cluj #Napoca si Piata Unirii! #Apartamentul cu suprafata utila de 75mp, are urmatoarea structura interioara: camera, camera, bucatarie, hol, baie. In plus mai are o camara 8mp si o boxa de 15mp, inalta de 4m. Deasemenea, Inaltimea camerilor este de 4.20m, cu orientare vestica.
Locuinta are finisaje clasice, incalzirea se face cu soba de teracota, contorizat gazul, curentul electric, apa. #Apartamentul este liber si se poate finisa, personaliza dupa gust si destinatie! cli
Recomandam rezidential sau business!
Zona foarte frumoasa, zona de #case, zona Gradina Botanica! P25933
]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:30:20 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, mobilat si utilat complet, strada Florilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere in #Floresti, zona Ioan Rus-Florilor, la doua minute de pensiunea Maria si 5 minute de mijlocele de transport in comun.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil construit in anul 2011, izolat termic pe exterior, cu acces in incinta securizat cu interfon si dispus P+3E+M.

Dispune de o suprafata utila de 40 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor, hol intrare si baie cu geam iar orientarea #apartamentului este sud-estica.

Finisajele interioare sunt de la momentul constructiei si nu necesita investitii majore sau reparatii. Se vinde mobilat si utilat complet cu tot necesarul si este locuinta ideala pentru un cuplu fara copii sau pentru investitie.

Poate fi achizitionat prin credit ipotecar sau in varianta cash. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P25819]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:25:24 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, bloc nou, ultrafinisat, zona Iulius Mall, FSEGA]]> #Apartament cu 3 camere situat in cartierul Marasti/ Gheorgheni, in apropiere de FSEGA, Iulius Mall.
Este constructie noua, din caramida, izolata pe exteriorul blocului.
Imobilul este amplasat intr-o zona de #case, zona verde si linistita, ferit de la strada.

Compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol, 2 balcoane mari.
Finisat modern si mobilat cu foarte mult bun gust.
Se vinde complet utilat si mobilat, cu parcare la subsolul blocului.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
P26610]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:16:17 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, in Dambul Rotund, proiect nou, Zona Tetarom]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafata de 40.30 mp utili plus balcon de 4 mp, situat in cartierul Dambul Rotund, intr-o zona accesibila, la 2 minute de statia de autobus, si la cateva minute de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli, autogara etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in 2021, care este format din P + 5 etaje + etaj retras. Realizat cu materiale de cea mai buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului: in functie de avansul dat si modalitatea de plata se negociaza pretul final.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana sau exterioara, iar pretul este in functie de pozitia acesteia..
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:08:00 +0200
<![CDATA[Vanzare duplex, Dambu Rotund, 180 mp, 5 bai, semifinisat]]> Va oferim spre #vanzare un #duplex, construit in 2020 in Dambu Rotund, pe un #teren expus sudic, avand o frumoasa panorama si insorire pe intreaga durata a zilei.
#casa este construita pe 3 nivele P+E+M , avand o suprafata utila de 180 mp plus 22 mp terase.
Compartimentarea #casei este urmatoarea:
Parter - living, bucatarie, hol, baie, #casa scarii
Etaj - 2 dormitoare avand fiecare un balcon , baie si WC , dresing,
Mansarda - 2 dormitoare avand fiecare un balcon , baie si WC , dresing,
Materiale:- Structura de rezintenta din beton armat, pereti exteriori din caramida Porotherm Robust de 30, izolatie polistiren, acoperiș Bilka.
Finisaje:Exterior- Vopsea decorativa , spatii comune amenajate cu pavele, gazon si gard, iar la interior se va duce in starea de semifinisat .
Duplexul se vinde de persoana fizica, fara TVA.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati telefonic!]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:06:05 +0200
<![CDATA[TOP oferta! Apartament spatios, 3 CAMERE, 2 bai, decomandat, 63 mp, Zorilor]]> Welt ofera spre cumparare un #apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Observatorului.

Acesta este pozitionat la etaj intermediar si dispune de o suprafata utila totala de 63 mp(balcon 10 mp inclus).

Compartimentarea este astfel: un hol, living, bucatarie, SAS, 2 baie, 2 dormitor.

#Apartamentul are usa metalica, gresie, faianta, parchet lemn masiv, geam la baie.

Zona prezinta varianta ideala atat pentru locuit, cat si pentru investie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:05:16 +0200
<![CDATA[Duplex modern, zona Voronet, orientare sudica]]> Va propunem o unitate intr-un #duplex construit in 2020.
Materiale de calitate si multa atentie la detalii.
Imobilul este din caramida, are zid dublu despartitor si izolatie intre cele doua unitati.
Termosistemul este din polistiren de 15 cm.
Acoperis din tabla Bilka, izolat cu vata bazaltica de 20 cm.
Tamplarie Kommerling cu 6 camere si geamuri triple.
Incalzire in pardoseala Frankische cu distribuitoare si pompe pe fiecare nivel.
Centrala pe gaz Viesmann.
Instalatiile sanitare pe pozitie.
Instalatii electrice sistem modular, prize internet in fiecare camera, sistem securitate.
Fatada parterului este placata cu piatra.
Curtea se preda pavata, cu gazon si imprejmuita.
Se vinde la stadiul semifinisat, cu doua straturi glet si sape.
Suprafata utila de 120 mp, terasa de 40 mp si garaj de 21 mp.
Subsol: garaj, spatiu depozitare
Parter: bucatarie open space, living, dormitor, baie si terasa
Etaj: doua dormitoare, dressing, doua bai, balcon si terasa cu priveliste spre oras.
Pentru amenajarea interioara exista un proiect asa cum reiese din poze.

#casa este ridicata si isi asteapta viitorii proprietari.
Cf in primavara.

]]>
Fri, 15 Jan 2021 13:03:19 +0200
<![CDATA[Apartament o camera, 39mp, zona Calea Turzii, 5 minute de Sigma Shopping Center]]> #Welt #Imobiliare va propune spre inchirere un #apartament cu o camera situat in zona Calea Turzii, la doar 5 minute de Sigma Shopping Center.

#Apartamentul are o suprafata de 39mp, avand o camera cu canapea si separeu cu pat dublu matrimonial, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:58:50 +0200
<![CDATA[Oferta de TOP, zona CENTRALA! Apartament 3 camere, 2 bai, strada Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre cumparare #apartament 87 suprafata totala (12 mp balcon) cu 3 camere decomandate in zona piata Marasti.

#Apartamentul este compartimentat astfel: 1 Bucatarie+loc de luat masa, 3 Camere decomandate, 2 Bai, 2 Balcoane, 1 Camara, boxa la subsol.
Are CT proprie geamuri termopan usa metalica.

Liber de sarcini.

In apropiere gasiti mijloace de transport in comun, magazine, parcuri, scoli/gradinite, loc de joaca pentru copii.

Pretul este usor negociabil.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.


]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:54:41 +0200
<![CDATA[Penthouse situat in Floresti, zona Tautiului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Tautiului.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic ,este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare , unul cu baie si dressing, 2 bai, 2 balcoane in suprafata de 115 mp.

Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica , incalzire in pardoseala .

Este situat aproape de mijloace de transport in comun, magazin Profii, parcul "Poligon" .

Dispune de loc de parcare .

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitat sa ne contactati .
]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:52:25 +0200
<![CDATA[ Apartament 2 camere, ultrafinisat, mobilat, cartier, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, in Grigorescu. Este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje, bloc izolat pe exterior. Are o suprafata utila de 48 mp plus doua balcoane si este compartimentatin: 2 camere, bucatarie, hol si baie. Incalzirea se face prin centrala termica, are geamuri termopan si usa metalica la intrare.
#Apartamentul este ultrafinisat , mobilat si utilat! Foarte important: hidroizolatie in baie, sapa in tot #apartamentul, parchet trafic intens, instalatiile pe cupru, centrala noua!
Merita vazut! P23969]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:49:40 +0200
<![CDATA[Vanzare 2 camere, Gheorgheni, zona Iulius Mall]]> Am placerea de a va oferi spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, confort 1 situat la parterul unui bloc cu 4 etaje din Gheorgheni, zona Iulius Mall.
#Apartamentul , in suprafata utila de 46 de mp, va ofera confort si liniste (fiind orientat spre un parculet de joaca).
Este finisat, mobilat si utilat astfel incat poate fi locuit imediat.
Constructia din caramida a imobilului precum si existenta centralei proprii va va asigura un confort termic optim, cu costuri reduse.
Prin prisma pozitiei excelente, a faptului ca e liber si ocupabil imediat, precum si a faptului ca se vinde mobilat si utilat acest #apartament reprezinta o excelenta oportunitate de investitie profitabila pe termen lung.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizite nu ezitati sa ma contactati!

]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:46:07 +0200
<![CDATA[Vanzare casa Dambul Rotulnd, finisata modern, teren 420 mp]]> Am placerea de a va propune o #casa individuala, nu foarte mare, dar cocheta si finisata, avand un #teren aferent de 420 de mp.
#casa este situata intr-o zona linistita din apropierea Hipermarketului Dedeman, avand in vecinatate doar #case.
Este o #casa recent renovata si extinsa, avand in dotare absolut toate facilitatile necesare unei locuiri confortabile.
Se compune din 2 camere, o bucatarie, hol de intrare, baie mare si o camara.
Dispune de finisaje moderne, la nivelul anului 2010.
Curtea si gradina sunt frumos amenajate, oferind o oaza de relaxare si liniste.
#casa are o structura solida, astfel incat se preteaza si pentru o mansardare si extindere ulterioara.
Se ofera spre #vanzare complet mobilata si utilata, fiind o excelenta oportunitate atat ca locuinta personala precum si ca investitie.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizite nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:45:47 +0200
<![CDATA[ Apartament 3 camere, situat in zona de vile, 65 mp, parcare, cartier EUROPA]]> Ofer spre #vanzare #apartament cu 3 camere, la parter inalt, 53 mp utili plus 12 mp terasa.

#Apartamentul este compus din bucatarie cu open space, 2 dormitoare din care unul cu dressing, 1 baie si hol intrare.

Se vinde finisat cu materiale de calitate superioara, dar si complet mobilat si utilat.

In pretul final este inclusa si o parcare exterioara cu CF.

Pentru mai multe detalii si vizionari va invitam sa ne contactati cu incredere.]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:43:52 +0200
<![CDATA[Vanzare casa individuala Dambu Rotund cu teren 1504 mp]]> #Welt #Imobiliare va propune o #casa in Dambul Rotund, situata pe o artera principala de circulatie, in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun.
#casa este foarte bine amplasata pe un #teren generos de peste 1500 de mp, fiind suficient de retrasa de la strada pentru a va oferi un mediu linistit, in ciuda circulatiei din zona.
Constructia #casei este deosebit de robusta, aceasta fiind construita din caramida, cu pereti grosi.
Suprafata utila a #casei este de cca 220 mp, pe trei niveluri, dupa cum urmeaza:
- la demisol: garaj si boxa
- parter inalt:camera, bucatarie, baie, wc de serviciu, hol, camara, debara, #casa scarii, balcon
- la etaj:2 camere, terasa acoperita, balcon
Finisajele sunt clasice, #casa avand nevoie de renovare.
Gradina #casei este foarte frumoasa, cu multi pomi fructiferi.
Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:41:13 +0200
<![CDATA[OCAZIE! Apartament de vanzare cu 2 camere, Gheorgheni, zona Hermes]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Gheorgheni.

#Apartamentul dispune de o suprafata totala de 50 mp.Este situat la etajul 9, avand o priveliste minunata si soare in toata partea zilei.

Compartimentat in bucatarie, hol, camera de zi, dormitor, baie, debara, SAS, balcon.

Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:34:06 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 64 mp, lux, parcare subterana, zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament frumos, spatios, de 3 camere, semidecomandat, situat aproape de FSEGA.
Se afla la etajul 7, este utilat si mobilat modern.Bloc nou, costructie finalizata in august 2017.Mobilier nou Mobexpert, utilat complet, masina spalat haine noua, bucatarie Rovere, utilata complet, cu frigider incorporat, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, cuptor electric, hota, plita, toate noi.

Are centrala termica proprie si un loc de parcare subteran, inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:21:32 +0200
<![CDATA[Centru, Cladire Business, apartament pentru birouri cu 2 locuri de parcare]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament decomandat cu suprafata de 83 mp, ideal pentru #birouri.

Este situat in cladire Business si dispune de 2 locuri in parcarea subterana.

#Apartamentul este compus din 3 camere, bucatare deschisa, 2 bai si un balcon.

Se inchiriaza cu bucataria mobilata si utilata si aparat aer conditionat.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!

ID Proprietate P11339]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:18:17 +0200
<![CDATA[Exclusivitate! Apartament cu 2 camere, zona ideala, Piata Marasti, Kaufland]]> Exclusivitate! #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un spatios #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 6 al unui bloc cu 10 etaje, reabilitat termic si hidroizolat, in zona Kaufland Marasti. #Apartamentul se compune din: hol de acces, dormitor, sufragerie, bucatariea pe mijloc, cu acces la balcon, baie. Este finisat, mobilat si utilat. Este dotat cu parchet, gresie, geamuri termopan si usa metalica de acces. #Apartamentul se situeaza aproape de transportul public si de multe alte puncte de interes din cartier: Kaufland, zone comerciale, farmacii, banci, scoli. Se preda mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P26542]]> Fri, 15 Jan 2021 12:12:01 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere, 70mp, balcon, garaj, pod, Manastur, Grigore Alexandrescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament spatios de 3 camere, decomandat, situat intr-o zona verde din Manastur, aproape de gradinite, scoli, de mijloacele de transport in comun si de centrele comerciale.
Este situat la etajul 4/4, pe acoperisul imobilului fiind construit un pod pentru izolare termica/hidro. Podul este accesibil si exista spatiu de depozitare.
De asemenea, #apartamentul are o boxa la subsolul blocului si garaj situat in spatele imobilului.
Balconul este inchis cu tamplarie termopan si izolat.
Intreg blocul este izolat termic.
Are o suprafata utila de 70 mp compus din 3 camere, bucatarie, baie, debara, camara si balcon.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P18985
]]>
Fri, 15 Jan 2021 12:03:26 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, bloc nou, 45mp, Bulgaria]]> #Welt #Imobiliare va propune spre inchiere un #apartament de 45 mp, situat in cartierul Bulgaria, in apropiere de piata Oser.

#Apartamentul este semidecomandat fiind compus din un living, un dormitor, o bucatarie, o baie si un hol.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie.

Este situat la demisolul unui bloc cu 2 etaje.

Pentru mai multe informatii,nu eziati sa ne contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:52:12 +0200
<![CDATA[Birou locatie centrala, cu 1 loc de parcare, curte comuna]]> Spatiul propus este situat in zona centrala a orasului, intrare din curtea imobilului.
Se ofera si un loc de parcare gratuit care este in acceasi curte, intrarea se face pe baza de telecomanda.
Biroul este dispus pe 2 niveluri : parter cu hol de intarare si 2 camere total decomandate, ambele cu sistem de aer conditionat.
Demisol 1 #birou mare , hol, zona depozitare sau sala server, chicineta si 1 grup sanitar.
Spatiul este frumos amenajat, aerisit si luminos.
Merita vazut.
P24376]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:50:52 +0200
<![CDATA[Garsoniera cf 3, baie proprie, 14 mp, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare garsoniera situata in cartierul Manastur, zona strazii Taberei.

Este situata la 2 minute de mers pe jos de statie de autobuz, magazine alimentare, banci si spatii verzi.

Zona este foarte accesibila si linistita.

Suprafata utila este de 14 mp, are baie proprie cu cabină duș, este utiliată modern cu mașină spălat rufe, frigider, cuptor electric, cuptor microunde.

Posibilitate de parcare langa bloc

Pentru achizitie va rog sa ne contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:37:49 +0200
<![CDATA[Casa, 5 camere, 220mp utili, ultrafinisata, calitate superioara!]]> Exclusivitate! Va oferim o #casa tip #duplex, situata in zona rezidentiala de #case si vile.
#casa este o constructie noua, fiind finalizata in anul 2016, are o suprafata utila de 220 mp si este dispusa pe 3 niveluri: parter+etaj+mansarda.

La parter este un open space pentru zona de living si dining, o bucatarie generoasa si o baie de serviciu..


La etaj exista 3 dormitoare, fiecare cu balcon propriu, 2 bai si un dressing. Fiecare dintre incaperi este pozitionata astfel incat sa cuprinda o parte din panorama oferita de aceasta locatie. Compartimentarea spatiilor a fost gandita de la inceput pentru a fi extrem de functionala si confortabila.

La mansarda este un living open space, un loc incredibil de relaxare cu o baie si un dressing.
Finisajele sunt de o calitate superioara, alese cu bun, bun gust: parchet din lemn de stejar, usile interioare din lemn de frasin, baile finisate cu granit si piatra naturala, bucataria finisata cu piatra naturala si lemn, scara interioara din lemn.

#casa dispune de o gradina de 160mp si de un garaj.
Dotarile includ:
utilitati: curent, apa, gaz, canalizare, centrala propire;
internet+cablu fibra optica.
#casa se vinde complet mobilata, bucataria este complet mobilata si partial utilata.
Pentru vizionarea acestei exceptionale proprietati nu ezitati sa ma contactati!

ID P16568]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:35:20 +0200
<![CDATA[Apartament la casa, curte, partcare, 2 camere, ultrafinisat, ultramobilat]]> Va propunem un #apartament deosebit si elegant cu 2 camere, cu suprafata de 47 mp, situat in vecinatate de USAMV, Platinia.
Locuinta este complet renovata si finisata, au fost schimbate instalatia sanitara, instalatia electrica.

#Apartamentul este compus din: bucatarie cu living generos, dormitor, baie, hol .

#Apartament complet mobilat si utilat, la cheie, cu parcare.,


Pentru detalii si vizionari va rog sa ne conactati! P23984]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:34:30 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 2 bai, 2 balcoane, zona de case,Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc cu 4 etaje, izolat termic si hidroizolat, bloc cu pod si acoperis din tigla, in cartierul Grigorescu, zona Liceului Teoretic Onisifor Ghibu. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 67 mp, se compune din: antreu, bucataria, hol, sufragerie cu acces la balcon, dormitor cu acces la balcon, dormitor, baia mare cu geam, wc de serviciu. Este finisat, mobilat si utilat. Este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan. #Apartamentul are o localizare ferita de traficul de pe arterele principale si este aproape de transportul public si de alte puncte de interes din cartier: Profi City, magazine, farmacii, Policlinica Grigorescu. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P26057]]> Fri, 15 Jan 2021 11:33:48 +0200 <![CDATA[Apartament 2 camere, 55 mp, terasa 40mp, ultrafinisat, mobilat, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament deosebit, situat in cartierul Grigorescu.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 55 mp, lux, plus doua terase cu suprafata utila de 40mp, design de interior deosebit, amenajat de specialist, finisaje moderne!
#Apartamentul se afla intr-un imobil construit in 2016, garaj subteran la pret de 10000 euro.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati. P13715]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:32:35 +0200
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, decomandate, str. Bucuresti]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament foarte spatios de 4 camere, decomandat, cartier, Marasti, zona Bucuresti.
#Apartamentul are o suprafata utila de 78 mp si este compartimentat astfel: 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie, 2 bai, 2 holuri, camara, debara, beci, 2 balcoane.

#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet si usa metalica la intrare.

Zona linistita, cu mijloace de transport in comun, magazine si alte facilitati !

ID P16218]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:32:04 +0200
<![CDATA[Apartament cochet, cu centrala proprie si AC, Gheorgheni, loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament in cartierul Gheorgheni, zona strazii Alverna.

#Apartamentul are o suprafata de 45 mp fiind compus din 1 camera, 1 bucatarie+loc de luat masa+hol, 1 baie si 1 balcon si dispune si de loc de parcare cu abonament..

Este situat la etajul 2 al unui imobil construit dupa anul 2000.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet: aragaz, frigider, masina de spalat haine, aer conditionat, centrala termica proprie, geamuri termopane.

Acesta este disponibil din data de 18.01.2021.

Pentru mai multe informatii si vizionari va rugam sa ne contactati.

]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:25:59 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 4 camere decomandate, nemobilat, izolat, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament decomandat cu 4 camere in cartierul Manastur, zona strazii Mehedinti.

Acesta se afla la etajul 2 al unui imobil dispus pe 4 niveluri, imobil ce a fost izolat termic.

Cei 80 de mp sunt compartimentati astfel: 4 camere, 2 bai, bucatarie, balcon si o boxa la subsol.

Dispune de centrala termica proprie.

Pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.]]>
Fri, 15 Jan 2021 11:16:51 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, etaj 3, Iulius Mall, FSEGA, Mercur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 3 al unui imobil cu 10 etaje, in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 44 mp, se compune din: antreu, bucatarie, camara, living, sas, dormitor, baie (cu cada si geam), debara. Este finisat clasic, mobilat si utilat. Dispune de parchet din lemn masiv in camere. Este conectat la reteaua de termoficare.. Se situeaza intr-o zona cu multe spatii verzi, aproape de Iulius Mall, de transportul public si de multe alte facilitati. Se vinde mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P26440]]> Fri, 15 Jan 2021 10:58:46 +0200 <![CDATA[Birou cu parcare, Zona Hotel Hampton, 70 mp ]]> Oferim spre #inchiriere un #apartament situat la parter, intr-un bloc nou in spatele hotelului Hampton.
Spatiul este curat, luminos, finisat modern si este disponibil imediat.
Cei 70 mp utili sunt compartimentati in 3 incaperi (2 sunt total decomandate), 1 chicineta si 1 grup sanitar.
Dispune de 1 loc de parcare in subteran si o mica terasa.
Dotari: videointerfon, aer conditionat, microunde si frigider.
La nevoie, se pot inchiria mai multe locuri de parcare la hotelul Hampton situat la 20 de metri de #apartament.
Contract de #inchiriere pe minim 1 an, cu 1 luna garantie.
Pentru mai multe detalii sau vizionare ma puteti contacta telefonic.
ID Proprietate - 26600.]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:57:00 +0200
<![CDATA[Ultracentral! Apartament cu 2 camere, Piata Lucian Blaga, Primaria Cluj Napoca]]> Ultracentral! Cu deosebita placere, Va prezentam un imobil situat in apropiere de Primaria #Cluj #Napoca, Piata Lucian Blaga, #casa de Cultura a Studentilor, Biblioteca Universitara Lucian Blaga, Piata Unirii....! #Apartament cu 2 camere, bucatarie mare, patrata, hol de acces, baie cu geam, camara, boxa, parcare in curtea blocului.
Locuinta are finisaje clasice, incalzirea se face cu soba de teracota, contorizat gazul,, curentul electric, apa. #Apartamentul este liber si se poate finisa, personaliza dupa gustul clientului!
Geamurile dau spre #casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga!
P25832]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:54:16 +0200
<![CDATA[Casa cuplata cu teren generos de 450 mp, la 6 km de Lidl Baciu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa cuplata in zona Valea Seaca, la doar 6 km de Lidl-ul de pe calea Baciului. Aflata intr-o zona linistita si accesibila, cu drum asfaltat si mijloc de transport la 50 m, #casa are o suprafata utila de 140 mp utili plus terase si #teren aferent de 450 mp. Este compartimentata in living cu bucatarie, #birou, baie si hol la parter iar la etaj 3 dormitoare si 2 bai. #casa se ofera spre #vanzare la stadiul de semifinisat cu incalzire in pardoseala la parter si calorifere la etaj, fiind posibil ca la intelegere cu proprietarul sa se predea si finisata. Casele cuplate au peretele comun individual si izolatie de 15 cm intre ele pentru un confort fonic ridicat.
Predare in aprilie 2020 iar cf in maxim 3 luni de la predare.]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:53:36 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere, 50 mp, etaj intermediar, Iris]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere in cartierul Iris.

#Apartamentul este situat in bloc nou, dispune de o suprafata utila de 50 mp, situat la etaj intermediar, este mobilat si utilat, dispune si de un loc de parcare subteran.

Acesta dispune de un living open space cu bucataria, 2 dormitoare, o baie, un hol, si o gradina de 100mp.

Se accepta animale de companie de talie mica.

Este disponibil de la 1 februarie.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:49:51 +0200
<![CDATA[Apartament de lux cu panorama superba, Viva City, garaj]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament in unul din cele mai luxoase blocuri din #Cluj-#Napoca.
Acest bloc este singurul care dispune de spatii de agrement, cum ar fi: sala de fitness, sala de petrecere #teren de skquash + un lac privat.
#Apartamentul are o terasa generoasa si o panorama superba asupra orasului.
#Apartamentul dispune de mobila de lux, electrocasnice Ariston HotPoint, chiuveta si baterie FRANKE, televizor Samsung UHD cu diagonala generoasa plus multe spatii de depozitare!
Cofortul termic este asigurat de centrala de imobil si de aer conditionat nou instalat!
In afara spatiului util mentionat veti dispune si de o parcare proprie, situata la nivelul -1, foarte aproape de intrarea in parcare.
Pentru a va convinge de calitatea si confortul oferit de acest #apartament va rog sa ma contactati pentru a stabili o vizionare!]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:33:22 +0200
<![CDATA[Vanzare casa familiala in Comsesti, posibilitate schimb]]> Va oferim spre #vanzare o #casa familiala individuala, construita recent in 2011, la doar 18 km de #Cluj-#Napoca, in zona lacurilor de la Martinesti.
#casa a fost construita din boltari si izolata termic, astfel randamentul ei energetic este foarte bun.
Incalzirea se realizeaza cu ajutorul unei centrale pe lemne, avnd un backup si pe un echipament electric.
In interiorul zonei de zi de la parter dispune si de un semineu, care este suficient pentru a asigura o temperatura de 20 de grade.
Finisajele #casei sunt moderne si de buna calitate.
Intre dotarile proprietatii mai pot fi amintite: garajul dublu, curtea amenajata cu spatii de joaca pentru copii, foisorul din gradina cu zona de gratar, gradina de legume.
Lemnele necesare centralei sunt aprovizionate deja pentru urmatorii 2 ani. In plus , in pretul afisat mai intra diverse scule si utilaje, necesare in gospodarie.
Pentru alte detalii sau vizionarea proprietatii nu ezitati sa ma contactati!

]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:13:12 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 65 mp, decomandat, balcon, etaj 5/7, in Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, in cartierul Marasti, zona strazii Aurel Vlaicu. Are o suprafata utila de 65 mp, compartimentat in hol mare, 3 camere, 2 bai, balcon si 2 debarale. #Apartamentul este situat la etajul 5 intr-un bloc cu 7 etaje si este mobilat clasic. Dispune de centrala proprie, geamuri termopan, parchet, usa metalica. In apropiere de mijloacele de transport in comun, scolii, gradinite. Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]> Fri, 15 Jan 2021 10:09:16 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere, 70,5 mp, balcon, etaj 1 din 4, boxa, parcare, Sud, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament spatios de 3 camere, decomandat, situat intr-o zona verde din Manastur, aproape de gradinite, scoli, de mijloacele de transport in comun si de centrele comerciale.
Este situat la etajul 1 din 4, izolat atat interior cat si exterior cu orientare sudica.
De asemenea, #apartamentul are o boxa la subsolul blocului.
Are o suprafata utila de 70 mp compus din 3 camere, bucatarie, baie, debara, camara si balcon.
Detine parcare cu abonament la primarie.
#Apartamentul se vinde nemobilat.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P24655]]>
Fri, 15 Jan 2021 10:06:39 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, mobilat si utilat complet, strada Florilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Floresti, strada Florilor, la 2 minute de magazinul Mega Image si 5 minute de mijloacele de transport in comun.

#Apartamentul este situat la mansarda unui imobil finalizat in anul 2011, izolat termic pe exterior si eficient energetic.

Dispune de o suprafata utila de 56 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor si grup sanitar.

Pentru detalii si/sau vizionari va invit sa ma contactati!
ID P17731]]>
Fri, 15 Jan 2021 09:38:49 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, strada Florilor, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Floresti, zona Florilor, la 3 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la mansarda unui imobil finalizat in anul 2009, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon, are tavane la inaltimea standard si o suprafata utila de 47 mp.

Este compartimentat living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon. Se vinde finisat, mobilat si utilat complet.

Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar climatizarea in sezonul cald printr-un aparat de aer conditionat. Este pretabil ca si locuinta de familie sau investitie in vederea inchirierii.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P24523]]>
Fri, 15 Jan 2021 09:38:37 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, parcare subterana si boxa, zona LIDL, Kaufland, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune #apartament cu 2 camere, 53 mp suprafata utila totala.

Compartimentarea este semidecomandata, gandita astfel: living+bucatarie, dormitor, baie si balcon.

Zona in care se afla imobilul este una linistita, avand in imediata proximitate magazine, transport in comun.

Beneficiaza de doua locuri de parcare in subteran si boxa.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari puteti sa ma contactati cu incredere!
]]>
Fri, 15 Jan 2021 08:18:30 +0200
<![CDATA[Apartament cochet, cu centrala proprie si AC, Gheorgheni, loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune #apartament in cartierul Gheorgheni, zona strazii Alverna.

#Apartamentul are o suprafata de 45 mp fiind compus din 1 camera, 1 bucatarie+loc de luat masa+hol, 1 baie si 1 balcon si dispune si de loc de parcare cu abonament..

Este situat la etajul 2 al unui imobil construit dupa anul 2000.

Se vinde mobilat si utilat complet: aragaz, frigider, masina de spalat haine, aer conditionat, centrala termica proprie, geamuri termopane.

#Apartamentul se poate prelua cu chiriasi.

Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!

]]>
Thu, 14 Jan 2021 21:10:34 +0200
<![CDATA[Inchiriere birouri zona centru, 58mp, cladire moderna]]> Va propun de inchiriat intr-o cladire moderna situata in centrul orasului, un spatiu pentru activitate de #birouri in suprafata de 58mp utili.
Cladirea este construita la standarde moderne si beneficiaza de toate facilitatile.
Spatiul se preda finisat, incalzire in pardosea, mocheta, aer conditionat.
Biroul dispune de o terasa generoasa de 18mp!
Predarea spatiului in timp de o luna de la semnarea contractului.
Merita vizitat.]]>
Thu, 14 Jan 2021 19:32:03 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandate Zorilor, etaj 1, parcare proprie]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament ideal pentru investitie, fiind situat in Zorilor, unul dintre cele mai solicitate catiere pentru #inchiriere.
#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje, este foarte aproape (1 minut de mers) fata de statie si magazine.
Zona in care se afla este la 15 minute de mers fata de UMF, USAMV si Arhitectura.
Este finisat clasic, dar dispune de centrala termica proprie.
In afara spatiului util de 65 de mp are 2 balcoane si, foarte important, dispune de o parcare proprie (construita de proprietar).
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 14 Jan 2021 18:38:25 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, 38 mp, zona Gheorgheni in Viva City cu loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, semidecomandat in zona Gheorgheni in Viva City Residence.

#Apartamentul are o suprafata de 38 metri patrati, plus un balcon de 8,5 metri patrati.

Imobilul este situat la etajul 3 dintr-un bloc cu 11 etaje.

Este dispus dintr-un living, 1 dormitor, o bucatarie, o baie si un balcon.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat, aragaz, hota, frigider, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe, televizor, cafetiera.

Are un loc de parcare subteran inclus in pretul chiriei.

Pentru mai multe informatii si programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 14 Jan 2021 18:35:01 +0200
<![CDATA[Birouri moderne 362mp utili, Plopilor Vest - Parcul Babes]]> Va propun spre #inchiriere un spatiu de #birouri finisat, situat in complexul Plopilor Vest de langa parcul Rozelor.
Spatiul este compartimentat in 4 incaperi generoase, dispune de zona de bucatarie si luat masa, sas de intrare/receptie, grupuri sanitare.
Finisajele si compartimentarile sunt moderne si utile.
Sistem in ventilocovectoaree, infrastructura fibra optica, multa lumina naturala.
Complex rezidential modern, cu serviciu de paza, intretinere spatii comune.
Locuri de parcare in jurul parcului sau contra cost, in incinta imobilului.
]]>
Thu, 14 Jan 2021 18:15:16 +0200
<![CDATA[Spatiu birouri clasa A open space 362mp in Plopilor Vest]]> De inchiriat #birouri clasa A open space 362 mp utili.
Este situat in complexul rezidential Plopilor Vest in imediata vecinatate a parcului Babes, Parcul Rozelor si a clubului de tenis Winners. Complexul dispune de paza, supraveghere video, curatenie spatii comune, parcari subterane.
Spatiul este finisat si dotat cu aer conditionat, alarma, control acces.
Ideal pentru sediu firma si activitati IT.
Parcari extra la 75 euro/luna.]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:29:43 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 50 mp, prima inchiriere, parcare, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in cartierul Buna Ziua, zona Grand Hotel Italia.

Cei 50 de mp sunt compartimentati astfel: hol de acces, living, bucatarie, dormitor, baie si 2 balcoane.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati,]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:26:57 +0200
<![CDATA[Inchiriere garsoniera ultrafinisat, complet mobilata, Manastur, Ciobanului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera situata la etajul 7 intr-un imobil de garsoniere cu 10 etaje in cartierul Manastur.

Garsoniera dispune de o suprafata utila de 30 mp, are modificari interioare si se preteaza ca si locuinta pentru persoane cu venit stabil, cupluri sau persoane singure.

Garsoniera se inchiriaza strict pe termen lung si se va preda mobilata si utilata cu tot necesarul.

Garantia este echivalentul unei chirii lunare.
ID P5148]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:26:48 +0200
<![CDATA[Spatiu pentru activitati comerciale in curte, Blvd Eroilor Centru]]> Oferim spre #vanzare un spatiu situat in centrul orasului - blvd Eroilor, pentru activitati comerciale sau #birou.
Suprafata de 30mp utili, impartiti in 2 incaperi, fiecare cu acces separat de afara, si un grup sanitar.
Finisat, dispune de centrala termica, gresie, sistem de alarma,
Se potriveste micilor activitati profesionale (salon, frizerie, unghii, tatuaje, etc) sau mici activitati de #birou (agentii, traduceri, etc)
Liber spre a fi ocupat imediat.]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:21:46 +0200
<![CDATA[Garsoniera 22mp, zona Nobori, Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera situata in cartierul Plopilor.

Aceasta are o suprafata de 22 mp, fiind compusa din o camera, o bucatarie, si o baie.

Se inchiriaza complet mobilata si utilata.

Este disponibila din data de 15 ianuarie.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:21:40 +0200
<![CDATA[Spatiu pentru activitati comerciale/birou, Blvd Eroilor Centru]]> Oferim spre #inchiriere un spatiu situat in centrul orasului - blvd Eroilor, pentru activitati comerciale sau #birou.
Suprafata de 30mp utili, impartiti in 2 incaperi, fiecare cu acces separat, si un grup sanitar.
Finisat, dispune de centrala termica, gresie, sistem de alarma,
Se potriveste micilor activitati profesionale (salon, frizerie, unghii, tatuaje, etc) sau mici activitati de #birou (agentii, traduceri, etc)
Liber spre a fi ocupat imediat.]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:21:14 +0200
<![CDATA[Birou 112 mp, 4 incaperi, Plopilor zona parcul Rozelor ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un spatiu de #birou de 112 mp, situat in cartierul Plopilor.
Zona parcul Rozelor, Winners Sports Club si restaurant Nobori.

Acesta este compartimentat in 4 incaperi si 3 grupuri sanitare, situat la etajul 1 al imobilului.
Spatiul dispune de centrala termica proprie, toate contorizarile individuale.

Pentru mai multe detalii sau pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 14 Jan 2021 17:15:42 +0200
<![CDATA[Inchiriere imobil de birouri in Zorilor, zona Sigma 420 mp utili]]> Va propun spre #inchiriere un spatiu pentru activitati de #birouri, situat in Cartierul Zorilor in proximitatea Sigma Center.
Spatiul are o suprafata utila de 420mp dispusi pe 4 niveluri.
La suprafata aferenta, sunt 12 locuri de parcare in curtea imobilului.
Constructie finalizata in 2014 si recent renovata.

Pentru detalii va stau la dispozitie. P2305
]]>
Thu, 14 Jan 2021 16:59:28 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere 80 mp, garaj, 2 balcoane, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament luminos si spatios de 4 camere, decomandat, in cartierul Zorilor.

#Apartamentul are o suprafata utila de 80 de mp + balcoanele si este compus din: hol, living, 3 dormitoare, 2 bai (una cu geam), bucatarie, 2 balcoane, debara, camara.

Zona este linistita, cu multe spatii verzi, fiind si foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, farmacie, unitati de invatamant, parc si cu acces facil spre centrul orașului.

Parchet din lemn masiv, usi interioare din lemn de stejar, usa metalica la intrare, centrala proprie cu calorifere din fonta, etc

Dispune de asemenea de un garaj si de un loc de parcare + o boxa de depozitare.

#Apartamentul se vinde nemobilat.]]>
Thu, 14 Jan 2021 16:33:39 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere 80 mp, 2 balcoane, N-S, Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament luminos de 4 camere, decomandat, in cartierul Intre Lacuri la 5 minute de mers pe jos de Iulius Mall, FSEGA.

#Apartamentul are o suprafata utila de 80 de mp si este compus din: hol, living, 3 dormitoare, 2 bai (una cu geam), bucatarie, 2 balcoane.

Zona este linistita, cu multe spatii verzi, fiind si foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, farmacie, unitati de invatamant, parc si cu acces facil spre centrul orașului.

Se vinde la cheie, complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii si vizionari, contactati-ma cu incredere!]]>
Thu, 14 Jan 2021 16:32:13 +0200
<![CDATA[Spatiu comercial 150mp, H=4m, Motilor, zona Primarie - clinica Medlife ]]> Va propun spre #inchiriere un #spatiu #comercial open space 150mp
Facand parte dintr-un intr-un proiect imobiliar in curs de finalizare, situat pe calea Motilor in zona Medlife.
Spatiul are o deschidere foarte generoasa spre strada, inaltime 4m, 2 cai de acces, zona parcari clienti.
Potriviti activitatilor medicale cat si comerciale.
Modificari interioare, stadii de finisaje, compartimentari pot fi facute la cerere.
]]>
Thu, 14 Jan 2021 15:58:01 +0200
<![CDATA[Casa moderna, panorama deosebita spre lac, liniste, Campenesti]]> Iti doresti o #casa moderna cu priveliste spre lac, la 10 minute de #Cluj?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie o #casa noua, demisol/parter din beton si caramida + etaj din structura lemn stratificat si tratat.
Compartimentata la parter cu living (cu posibilitate construire semineu), dinning, bucătărie, baie, terasa exterioara, iar la etaj 3 dormitoare, baie, hol, terasa cu priveliște spre lac, #casa dispune de 400 mp #teren imprejmuit, CF fără sarcini, execuție PREMIUM, carte tehnica, hidro-termoizolatii, izolatie zell la acoperis din fibra specială.
Certificat energetic clasa A.
Constructia se vinde la acest pret cu finisaje exterioare finalizate si curte amenajata si la rosu la interior (instalatii electrice si sanitare montate).
Pentru stadiul de finisat, #casa se va vinde la pretul de 129.000 si puteti personaliza spatiul dupa dorinte, beneficiind de experienta constructorului.
ID P21657]]>
Thu, 14 Jan 2021 15:46:06 +0200
<![CDATA[Casa 4 dormitoare, 125 mp utili, pe un teren de 400 mp, Jucu - Campenesti]]> Alege sa locuiesti intr-un complex de #case noi, de calitate, cu toate utilitatile, la numai 8 km de Aeroport !
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei #case intr-o zona de #case noi, in Jucu - Campenesti.
#casa, cu regim de înălțime parter + etaj, are o suprafața construită de 167 mp și o suprafața utila de 125 mp + 22 mp terase acoperite, toate pe un #teren de 400 mp .
Compartimentarea interioară este ideală, respectiv :
parter: living cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, o zona tehnica, doua terase, garaj.
etaj - 3 dormitoare, 2 bai (dormitorul matrimonial are baia proprie), dresing și o terasa generoasa peste garaj.
Aflata intr-o zona rezidentiala, pe o strada in curs de asfaltatare, având vecinătățile nou construite si locuite, cu toate utilitatile pe pozitie, #casa se preteaza a fi o buna alegere.
Structura #casei este din beton armat, zidărie de cărămida, șarpanta din lemn, geamuri termopan (4 sezoane) și învelitoare din țigla. Certificat energetic clasa A.
#casa se afla la stadiul de lavabil la interior, cu toate utilitatile pe pozitie (instalatii electrice - cap scara in toate incaperile, cablaje televiziune+internet in toate camerele etc.), pentru a asiguta viitorilor proprietari intregul confort, fara alte batai de cap.
Imobilul se va preda cu toate utilitățile (apa, canalizare, gaz, curent), interior cu instalații trase pe poziție, sistem de încălzire cu centrala si calorifere, exterior complet finisat și amenajare curte și gard.
ID P25659]]>
Thu, 14 Jan 2021 15:42:02 +0200
<![CDATA[Complex Case cuplate, 3 dormitoare, 3 bai, 124 mp utili, 4 km de Aeroport]]> Cunosti diferenta dintre o #casa cuplata si un #duplex? Imaginile iti vor rezolva, cel putin din perspectiva constructiva, aceasta curiozitate!

WELT Imobiliare va aduce in atentie un proiect in constructie de #case cuplate, la numai 10 km de centrul #Clujului.

Dispunand de un #teren propriu de 250mp, din care amprenta #casei 70-75 mp, fiecare unitate locativa are parcela ei de #teren.
Casele sunt realizate cu fundație de cea mai buna calitate, fier și beton calitativ superioare, cărămidă Porotherm Robust 25, feronerie Winkhaus Activ Pilot, profile Salamander Bluevolution 73, cu sticla tripla 44 mm. Tavanul este podit cu lemn pentru o mai buna izolare atât fonica cât și termica.
Cu o suprafața utila de 124 mp (3 dormitoare si 3 bai), fiecare unitate locativa este compartimentata astfel:
-parter: bucătărie, baie, living, terasa 15 mp.
-etaj: 2 camere cu balcon, baie, dormitor matrimonial cu baie proprie si balcon.
Casele dispun de utilitati: apa, gaz, curent. Certificat energetic clasa A.
Se predau semifinisate, cu CF.
Totodata, se poate opta pentru continuarea finisarii acestora impreuna cu constructorul, aspect ce va minimiza costurile amenajarilor ulterioare.
]]>
Thu, 14 Jan 2021 15:27:00 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, Mehedinti, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat situat in cartierul Manastur. #Apartamentul dispune de o suprafata utila de 32 mp, necesita renovare. Este compus din: bucatarie, hol, living, dormitor si o baie. Se afla in apropiere de mijloace de transport. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]> Thu, 14 Jan 2021 14:59:58 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat la etaj intermediar, intr-o constructie cu 10 niveluri din zona strazii Parang, Manastur. Suprafata utila este de 73 mp, iar #apartamentul este compartimentat in felul urmator: 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie, debara, balcon si un hol mare. #Apartamentul este finisat clasic, dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, etc. Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!]]> Thu, 14 Jan 2021 14:51:41 +0200 <![CDATA[Apartament cu 1 camera, 35mp, Primaverii, cartier, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 1 camera, zona Primaverii, Manastur, parter. Se afla intr-un bloc izolat termic, aproape de mijloacele de transport. #Apartamentul are o suprafata de aproximativ 35 mp compus din camera, bucatareie, baie, hol plus un balcon inchis.Este finisat, are termopan, parchet, usa metalica, se vinde mobilat, cu centrala termica. Ideal pentru locuit sau pentru afaceri! Toate geamurile dau spre strada! Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie! P23339

]]>
Thu, 14 Jan 2021 14:50:04 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 68mp, 2 bai, 2 balcoane, zonă semicentrală, Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje, reabilitat termic si hidroizolat, zona BRD, The Oficce. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 68 mp, se compune din: hol, bucatarie, living, 2 dormitoare, baie cu cada, baie de serviciu. Are atat orientare vestica, cat si nordica. Este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica de acces si usi interioare. Este finisat, mobilat si utilat cu gust si de calitate. Detine un garaj, cu abonament de la primarie. #Apartamentul are o localizare ferita de traficul de pe arterele principale si este aproape de transportul public, de magazine, farmacii, banci si alte facilitati de cartier. Se poate vinde mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P26099]]> Thu, 14 Jan 2021 14:49:10 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, bloc nou, Marasti, Aurel Vlaicu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un modern #apartament cu 2 camere, ultrafinisat, situat la etajul 5 al unui imobil cu 6 etaje, in zona Kaufland, Lidl. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 51 mp, se compune din living cu bucatarie semideschisa, dormitor, baie. Dispune de un balcon de 5 mp, cu acces atat din living cat si din dormitor. Este finisat, mobilat si utilat modern si de calitate, cu usi interioare si mobila la comanda, electrocasnice noi, geamuri termopan, usa metalica antiefractie. Dispune de o parcare in subsolul blocului, inclusa in pret. Se vinde complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P25890]]> Thu, 14 Jan 2021 14:48:45 +0200 <![CDATA[Apartament cu 3 camere, Ghorgheni, 178000 euro negociabil]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere in zona Cipariu pe strada Nicolae Titulescu.
Are suprafata de 64 mp, are 3 balcoane inchise si este finisat complet modern.
#Apartamentul este compus din living, 2 dormitoare spatioase, bucatarie si 2 bai.
Se afla situat la etajul 3/4 si se vinde cu tot cu mobila facuta la comanda.
Este localizat excelent, fiind aproape de centru, magazine, Iulius Mall, scoli, gradinite si spatii verzi.
Dispune si de garaj care este incluj in pret.
Se vinde complet mobilat si utilat avand urmatoarele electrocasnice: 3 TV, masina de spalat noua, 2 aparate de aer conditionat, frigider, aragaz si cuptor.]]>
Thu, 14 Jan 2021 14:46:07 +0200
<![CDATA[Casa 3 dormitoare, 184mp utili, 471 mp teren, Jucu de Mijloc, liniste, spatiu]]> Profita de o constructie realizata cu materiale de top, fara compromisuri financiare in alegerea calitatii, la 10 km de Aeroport, in Jucu de Mijloc.
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitiei unei #case amplasate pe o strada linistita, asfaltata, cu iluminat public si inchisa traficului.
Imobilul are 183 mp locuibili, #teren de 471 mp si urmatoarea compartimentare:
- parter: living, bucatarie, baie, hol+#casa scarilor si terasa;
- etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, balcon tip terasa acoperit;
- pod - ideal pentru depozitare.
Un aspect important il reprezinta faptul ca nu mai exista posibilitatea aparitiei altor #constructi, imprejurimile fiind deja construite.
ID P25683]]>
Thu, 14 Jan 2021 14:19:58 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, lux, ultrafinisat, nou, Avella Residence]]> #Apartamentul este amenajat modern, ultrafinisat cu multa atentie la detalii, decoratiuni murale executate manual (fie desene, fie piese aplicate).

Se afla in Avella Residence - un complex rezidential nou (chiar in spatele Lidl Marasti), are 2 camere semidecomandat, 38mp si este la prima #inchiriere.

Este compus din:
- living deschis cu cuier si sifonier pentru hainele si papucii de la intrare, canapea extensibila, masuta joasa, alte spatii de depozitare si locuri de sezut, oglinda
- bucatarie open space cu minibar, utilata complet cu masina de spalat vase, aragaz, hota, cuptor electric, frigider cu congelator, spatii depozitare, multe prize pentru electrocasnice etc.
- dormitor cu pat matrimonial, noptiera, lampa de pat, sifonier
- baie super aranjata cu dus cu perete de sticla si spatii amenajate smart pentru depozitare obiecte de baie
- balcon cu o priveliste superba de 180 grade spre Vest - apusuri superbe spre Muntii Bihorului; bineinteles ca se vede tot #Clujul (Feleac - Belvedere - Dealurile nordice).

#Apartamentul este foarte eficient termic si are incalzire in pardoseala. Fiind la prima #inchiriere si proaspat amenajat, inca se simte acel miros de nou.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in subteran.

Accesul spre magazine sau institutii este foarte facil: Lidl la parter, The Office la 3 minute, banci, magazine in imediata apropiere.

Pentru mai multe detalii vezi clipul entuziasmant pe care l-am facut sau contacteaza-ma direct. :)]]>
Thu, 14 Jan 2021 14:13:54 +0200
<![CDATA[Spatiu comercial cu preluare de chiriasi, Blvd Eroilor - Centru]]> Va propun spre #vanzare un #spatiu #comercial in CF situat in zona ultracentrala a orasului, blvd. Eroilor.
Suprafta utila de 4mp compusa din 2 incaperi mari, grup sanitar.
2 usi de acces in spatiu.
Situat intr-o curte interioara la parter, doar cu vecini persoane juridice si activitati comerciale.
Finisat la cheie, #vanzarea se face cu preluare de chiriasi.]]>
Thu, 14 Jan 2021 14:10:35 +0200