Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Comision 0%! Apartament 2 camere, etaj 3, Grigorescu, zona Biomedica]]> Va oferim in vederea vanzarii un #apartament DECOMANDAT, cu suprafata de 31 mp, situat in #Cluj-#Napoca, pe strada Stefan Mora, cartier Grigorescu. Orientare VEST.

Este compus dintr-o camera, living+bucatarie, hol, debara, balcon inchis si baie, complet mobilat si utilat.

Finisajele #apartamentului sunt dupa cum urmeaza: parchet, gresie, faianta, zugravit in lavabil, geamuri termopan.

Dispune de CT proprie. Alte Dotari: masina de spalat, plita, boiler, masina de spalat vase.

Zona e deosebita cu acces la toate facilitatile in cateva minute.

Imobil cu actele la zi poate fi cumparat inclusiv prin credit.

Ideal investitie!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invitam sa ne contactati!


]]>
Fri, 19 Apr 2024 08:56:59 +0300
<![CDATA[Apartament 47.8 mp , demisol, Floresti, zona Iazului]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament de 47.8 mp, situat intr-un imobil din #Floresti, zona Izlazului.

#Apartamentul se afla la demisol-ul unui imobil cu 3 etaje , aflat intr-o zona retrasa de la drumul principal, linistata, cu #duplexuri, #case si potential de dezvoltare.

Desi figureaza in CF ca ,,Unitate Individuala" ,deci nu poate fi achizitionat cu credit, reprezinta o oportunitate ca investitie, fiind finisat, utilat si mobilat, foarte potrivit pentru locuire sau #inchiriere.

In prezent este inchiriat si poate fi preluat cu chiriasi.

Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!
]]>
Thu, 18 Apr 2024 18:57:06 +0300
<![CDATA[Casa tip triplex, 87 mp, Floresti, PROFI]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o proprietate tip triplex aflata in #Floresti, zona supermarketului Profi.

Aceasta dispune de 87 mp utili si este dispusa pe 2 niveluri fiind compartimentata astfel:
-la parter: living, bucatarie, baie si hol;

-la etaj: hol, 2 camere, baie si pod

La nivel de incalzire, aceasta este prevazuta cu centrala termica proprie.

In imediata apropiere se afla, magazine, statiile de autobuz, farmacii, supermarketuri, etc.

Pentru mai multe detalii cu privire la aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere!]]>
Thu, 18 Apr 2024 18:36:11 +0300
<![CDATA[Casa-vila, 7 cam., 418 m.p., 2000 m.p. teren, Dambul Rotund, zona linistita ]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru #vanzare o #casa-vila, cu 7 camere, situata in cartierul Dambul-Rotund, intr-o zona foarte linistita, pe o strada putin circulata si cu o priveliste minunata.

Vila este construita pe 3 nivele, D+ P +1E, are o suprafata utila de 418 mp, o suprafata construita de 501 m.p., cu un #teren aferent de 2000 m.p., fiind compartimentata, dupa cum urmeaza:

La demisol : - bucatarie cu living open-space, dormitor cu dresing, baie, terasa
- garaj dublu cu automatizare, pivnita, camera tehnica pentru centrala termica si pompa de caldura

La parter: - living cu bucatarie open space, mobilata si utilata modern cu plita pe inductie, cuptor electric frigider side by side, masa 10 persoane, camara , baie de serviciu - dormitor cu baie propie - hol intrare aer-stop - spalatorie - terase pe trei laturi ale #casei, iar in exterior, atelier.

La etaj : -3 dormitoare, fiecare cu dresing -2 bai - balcon cu terasa, aferenta fiecarui dormitor.

In curte : - 3 parcari - poarta automatizata - interfon, camere video prin internet, sistem de alarma - #teren de sport, avand ca dimensiune un #teren de tenis de camp.
Exista si un spatiu, in care se poate amenaja o sauna.

#casa dispune de un sistem energetic cu tehnologie pe pompe de caldura -panouri solare pentru apa calda - sistem fotovoltaic 10 Kw -Huawei Hybrid cu automatizare sistem de acumulare 15 Kw -Huawei Luna 2000. - si cu contract de Prosumator - incalzirea este prin pardoseala, cu automatizare termostatata, cu supraizolatie, interioara si exterioara.

Vila se vinde mobilata si utilata, cu acte in regula, libera de sarcini.
Se accepta si varianta schimbului cu o #casa de dimensiuni mai mici, sau #apartamente + diferenta, dupa caz.

Pentru o vizualizare, nu ezitati sa ne contactati1
ID: P42123

]]>
Thu, 18 Apr 2024 18:14:13 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Calea Baciului, garaj]]> Welt imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere cochet, ultrafinisat, situat pe strada Calea Baciului cu acces rapid catre punctele de interes major ale orasului. In imediata apropiere se gasesc mijloace de transport in comun, farmacii, magazine, restaurante, cafenele, parcuri, locuri de joaca pentru copii etc.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 53,50 mp si este compartimentat astfel: hol, living impreuna cu bucataria, baie, dormitor cu iesire spre un balcon de 4,50 mp.
Orientarea #apartamentului este E-N fara alte imobile in preajma care sa blocheze privelistea.

Locuinta se afla la etajul 3/6 intr-un imobil nou, nodern si detine si loc de parcare in garajul blocului inclus in pret.

#Apartamentul este bine compartimentat, zona este linistita, iar costurile de intretinere sunt foarte mici.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Thu, 18 Apr 2024 17:54:16 +0300
<![CDATA[PRET REDUS | Apartament 3 camera decomandat | 82mp | La 1 minut de Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata impresionanta de 82mp utili + 2 balcoane insumand 8mp.

Imobilul aflat in cartierul Marasti, la doar 1 minut de Iulius Mall, beneficiaza de acces facil fata de urmatoarele puncte de interes:
- FSEGA
- Iulius Park
- Baza Sportiva Gheorgheni
- Scoli, gradinite, statii de transport in comun cu un flux foarte bun si legaturi in toate punctele de interes din oras, parcuri, restaurante, cafenele si multe alte facilitati.

#Apartamentul se afla la etajul 4/4, iar cei 82mp sunt compartimentati astfel:
- Hol
- Dormitor cu pat matrimonial, dressing si acces la un balcon inchis cu orientare E ( spre Iulius )
- Dormitor cu pat pentru o persoana extensibil, dressing si acces la un balcon deschis care este conectat cu bucataria ( orientare S )
- Living Room
- Bucatarie cu loc de servit masa si iesire pe balcon unde exista si o debara
- Baie cu vana si geam
- WC de serviciu

Blocul a fost reabilitat termic in anul 2021, oferind astfel un confort sporit. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie si instalatie cu calorifere.
Se vinde mobilat si utilat conform pozelor, iar pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati,
Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Thu, 18 Apr 2024 17:17:42 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camera decomandat | 82mp | La 1 minut de Iulius Mall]]> Cauti un #apartament spatios pentru tine si familia ta, sau esti student si vrei sa te muti intr-un loc mult mai spatios impreuna cu un prieten ?
#Welt #Imobiliare va prezinta solutia perfecta, un #apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 82mp + 2 balcoane care insumat au aproximativ 8mp, situat chiar in fata complexului comercial Iulius Mall.

Imobilul aflat in cartierul Marasti, in imediata proximitate a Iulius Mall beneficiaza de un acces facil fata de urmatoarele puncte de interes:
- FSEGA
- Iulius Park
- Baza Sportiva Gheorgheni
- Scoli, gradinite, statii de transport in comun cu un flux foarte bun si legaturi in toate punctele de interes din oras, parcuri, restaurante, cafenele si multe alte facilitati.

#Apartamentul se afla la etajul 4/4, iar cei 82mp sunt compartimentati astfel:
- Hol
- Dormitor cu pat matrimonial, dressing si acces la un balcon inchis cu orientare E ( spre Iulius )
- Dormitor cu pat pentru o persoana extensibil, dressing si acces la un balcon deschis care este conectat cu bucataria ( orientare S )
- Living Room
- Bucatarie cu loc de servit masa si iesire pe balcon unde exista si o debara
- Baie cu vana si geam
- WC de serviciu

Locuinta este dotata cu: aragaz, hota, cuptor electric, frigider, aspirator vertical, masina de spalat rufe, AC.
Blocul a fost reabilitat termic in anul 2021, oferind astfel un confort sporit. Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie si instalatie cu calorifere.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati,
Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Thu, 18 Apr 2024 17:15:48 +0300
<![CDATA[Apartament Ultrafinisat, 57mp, Parcare subterana, Plopilor ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere situat intr-un bloc nou construit intr-una dintre cele mai frumoase si linistite zone ale orasului, langa Parcul Rozelor in ansamblul Rozelor Residence. Acest #apartament beneficiaza de un design deosebit si este amplasat la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje, avand orientare estica.

Ideal pentru o persoana sau un cuplu care doreste acces facil la baza sportiva, parcuri si recenta promenada reabilitata de-a lungul malului Somesului, acest #apartament se remarcă prin finisaje de inalta calitate si echipamente electrocasnice moderne.

Cu o suprafata de 56 mp, #apartamentul este complet mobilat si utilat, inclusiv cu toate electrocasnicele noi necesare, cum ar fi masina de spalat rufe cu uscator si WiFi, masina de spalat vase, frigider, cuptor electric, plita cu inductie, cuptor cu microunde, hota si doua televizoare mari 4K.

Facilitati:
- Mobilat si utilat complet (totul nou)
- Incalzire in pardoseala
- Centrala proprie cu termostat wireless
- Loc de parcare subteran
- Lift
- Videointerfon
- Loc de joaca pentru copii

Pentru mai multe fotografii si detalii, va rugam sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 16:37:04 +0300
<![CDATA[Inchiriere 4 camere confort sporit, Zorilor]]> Va prezentam un #apartament unic, foarte spatios din cartierul Zorilor, amplasat intr-un imobil cu doar 8 locuinte.

Este compus dintr-un living imens impreuna cu acces catre bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.

Locuinta este foarte luminoasa si bine intretinuta.

Se preteaza excelent unei familii cu copii.

Un plus important il reprezinta garajul individual si boxa, incluse in pret.

Ocupabil imediat.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 16:33:33 +0300
<![CDATA[4 camere confort sporit, Zorilor, zona Novogyn]]> Va prezentam un #apartament unic, foarte spatios din cartierul Zorilor, amplasat intr-un imobil cu doar 8 locuinte.

Este compus dintr-un living imens impreuna cu acces catre bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane.

Locuinta este foarte luminoasa si bine intretinuta.

Se preteaza excelent unei familii cu copii.

Un plus important il reprezinta garajul individual si boxa, incluse in pret.

Ocupabil imediat.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 16:33:24 +0300
<![CDATA[Duplex superb, strada Cetatii, Floresti]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru cumparare o #casa cu 4 camere, finisata lux, in #Floresti, strada Cetatii.

#casa este pe 2 niveluri si este compartimentata dupa cum urmeaza: Parter: - living cu scara interioara pentru acces la etajul 1 - dotat si utilat complet (canapea, TV, masuta de cafea, spatiu de depozitare); - bucatarie mobilata si utilata complet cu echipamente noi (plita electrica, hota, cuptor, frigider) si mult spatiu de depozitare; - baie, amenajata modern, unde se gaseste masina de spalat; Etaj 1 - 3 camere: un dormitor dotat cu un pat matrimonial, si 2 camere tip #birou/camera de joaca. - baie cu dus cu perete de sticla - 1 balcon.

Duplexul dispune si de un pod pe întreaga suprafața a #casei,. Duplexul avand o suprafata utila de 90mp este construit pe un #teren de 167 mp, avand #teren liber de arpoximativ. 100mp. Curtea dispune de o terasa si o zona verde.Se vinde complet mobilată si utilată . Imobilul este bine compartimentat iar mobila este realizata astfel încât sa puteți profita de fiecare coltisor al imobilului.

Pentru alte detalii sau o oferta personalizata, va stam la dispozitie.]]>
Thu, 18 Apr 2024 16:22:32 +0300
<![CDATA[Apartament la etaj intermediar, zona Big]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandat, avand suprafata utila de 49 mp la etajul 2 al unui imobil cu 4 niveluri.

Acesta se afla in cartierul Manastur, la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, la 5 minute de Big, spatii verzi si alte puncte de interes ale zonei.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat avand compartimentarea astfel:
-bucatarie,
-living,
-dormitor,
-baie
-balcon de 5 mp.

Imobilul se afla intr-o zona linistita, ideala atat pentru locuinta, cat si pentru investitie.

Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere!

Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:54:17 +0300
<![CDATA[Panorama deosebita, casa individuala, aer curat, aerisit, luminos, Corusu]]> Iti doresti sa ai unde sa te retragi seara, sa beneficiezi de liniste, aer curat si natura sa iti incante ochii zilnic?

#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei #case, chiar si cu credit, pentru a avea locuinta mult dorinta, ferita de zgomotul si aglomeratia orasului.
Cu o panorama superba si toate utilitatile, proprietatea se detaseaza prin pozitionare, liniste si potential.
#casa este in constructie si va fi finalizata in toamna acestui an.
Beneficiaza de o suprafata utila de 138 mp plus balcon/terasa de 7 mp, fiind compartimentata astfel:
- parter: terasa acoperita(20mp) la intrare, hol, baie, living, #casa scarii, bucatarie si un dormitor/#birou.
- etaj/mansarda inalta: 3 dormitoare (unul cu un dressing generos), baie, balcon-terasa.
Toate incaperile sunt decomandate. Bransamentele pentru curent/apa/gaz realizate. Certificat energetic clasa B.
Acces din drumul principal, 100 m drum pietruit. Ingradit.
Zona de #case noi.
#casa este semifinisata, cu centrala termica montata, incalzire in pardoseala la parter si calorifere la etaj. Totodata, curtea si exteriorul vor fi amenajate.
Pretul afisat este cu TVA-ul inclus, receptie efectuata, intabulata, acte la zi.
P41832]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:42:08 +0300
<![CDATA[PRET REDUS | Garsoniera confort 3 | 11mp | Gheorgheni, zona Mercur]]> #Welt #Imobiliare vă prezintă o oportunitate excelentă de investiție, o garsonieră situată în zona Mercur, cartierul Gheorgheni.

*Locație și Vecinătăți
Situată într-o zona verde, liniștită dar și foarte accesibilă, imobilul beneficează de acces facil la următoarele puncte de interes:
- Parcul Detunata
- Baza Sportivă Gheorgheni
- Iulius Mall & Iulius Park
- FSEGA
- Stații de transport în comun, magazine, farmacii, bănci, spații de agrement

*Detalii #Apartament
Garsoniera are o suprafață de 11mp, este situată la etajul 3/4 al unui bloc reabilitat termic.
Încălzirea se realizează prin rețeaua de termoficare și calorifere.

Pentru detalii suplimentare sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.
Echipa #Welt #Imobiliare este aici pentru a vă ghida în procesul de achiziție al acestei garsoniere.]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:35:24 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere semidecomandate, Iris]]> Cauti un loc in care tu si familia ta sa va simtiti cu adevarat "a#casa"?
Situat la mansarda unui imobil cu regim de inatime P+1+M, acest #apartament poate fi exact ce cauti.
Accesul in curte se face doar pe baza de cartela.
Zona este una in plina expansiune, cu mult spatiu verde, acces direct spre centru, dar si spre alte zone de interes ale orasului. In proximitate se afla si centrul comercial Auchan dar si Facultatea de Mecanica.
Dispunerea este una semidecomandata, pe doua etaje.
La cel inferior (mansarda in CF) avem:
- 1 baie
- 1 bucatarie
- 1 living.
La cel superior (pod in CF) avem:
- 1 hol
- 1 baie
- 2 camere separate.
#Apartamentul se poate achizitiona atat cu cash cat si cu credit imobiliar!
Finisajele clasice sunt evidentiate prin:
- parchet laminat in camere si pe hol
- gresie in baie si bucatarie
- pereti cu vopsea lavabila.
- gresie in baie si bucatarie
- ferestre termopan
- usa metalica la intrare
- usi celulare in interior.

Incalzirea se realizeaza prin centrala proprie si instalatie cu calorifere.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va stam la dispozitie.
Echipa #Welt #Imobiliare
]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:28:01 +0300
<![CDATA[Apartament 2 cam, decomandat 37 mp Casa Piratilor Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament luminos si spatios, cu 2 camere, decomandat, in Manastur, strada Grigore Alexandrescu. Punctul forte al imobilului e locatia, fiind la 1 minut pe jos de #casa Piratilor, 6 minute de Piata Flora si 4 minute de cea mai apropiata statie de bus.

#Apartamentul este situat la parter, intr-un imobil din anii 80 cu 4 niveluri, are o suprafata utila de 37 mp si este compartimentat astfel:
- 2 camere
- 1 bucatarie
- 1 baie
- 1 hol.

Imobilul prezinta finisaje clasice si se preda gol.

Dispune de geamuri termopan si usa metalica. Nefiind locuit a fost debransat de la termoficare, acest lucru permitand mult mai usor instalarea unei cetrale termice. La nevoie in acest imobil se poate amenaja un balcon, existand loc pentru acesta.

Imobilul este liber de sarcini si poate fi achizitionat atat cash cat si prin credit, pretul fiind negociabil.

Recomandam aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie, chiria fiind aproximativ 350 euro.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie.]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:27:01 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, parcare, cartier Manastur]]> #Welt #Imobiliare are placerea de a va oferi spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat intr-un imobil din cartierul Manastur, #Cluj-#Napoca.

#Apartamentul se afla la etajul 4 unui imobil cu 4 etaje si dispune de o suprafata utila de 48 mp.

Imobilul este situat in apropiere de mijloace de transport in comun, magazine, scoli, etc.

Se vinde conform fotografiilor .Dispune de aer conditionat si loc de parcare.


Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!

]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:23:58 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 63 mp, Floresti, zona Vivo]]> #Welt #Imobiliare are placerea de a va oferi spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat intr-un imobil din #Floresti, #Cluj.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil cu 3 etaje si dispune de o suprafata utila de 63 mp, compartimentat astfel: living open-space cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 balcoane, baie.

Finisajele si dotarile #apartamentului sunt moderne. #Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat conform fotografiilor de prezentare.

Suplimentar se poate achizitiona si un loc de parcare cu CF la pretul de 5000 euro.

Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:19:20 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere finisat, mobilat zona Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandat avand suprafata utila de 45 mp la etajul 1 al unei cladiri cu 2 niveluri, plus pod. Acesta se afla in centrul orasului, intr-o cladire deosebita, la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, la 2 minute de Tribunal, spatii verzi si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde finisat avand compartimentarea astfel: -bucatarie cu living - dormitor - baie - orintate catre curtea interioara. Imobilul se afla intr-o zona linistita, ideala atat pentru locuinta, cat si pentru spatiu de #birouri. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.]]> Thu, 18 Apr 2024 15:18:45 +0300 <![CDATA[Apartament spatios cu priveliste, Gradini Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere decomandate avand suprafata utila de 105 mp la etajul 9 al unui imobil cu 10 niveluri Acesta se afla in cartierul Manastur, zona Gradini Manastur, la doar 3 minute de mijloacele de transport in comun, magazine, banci, spatii verzi si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat fiind compartimentat astfel: living, bucatarie, 3 dormitoare, hol spatios, 2 bai si 2 balcoane de 12 mp impreuna. Datorita zonei, acesta este o varianta buna atat pentru locuinta, cat si pentru investitie. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.]]> Thu, 18 Apr 2024 15:04:11 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, in cartierul Marasti cu parcare]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 3 camere, decomandat, in cartierul Marasti, zona cu scoli, magazine, mijloace de transport in comun, parcuri.
#Apartamentul cu o suprafata de 75 mp utilii se ofera la #vanzare finisat, mobilat si utilat
Acesta detine si un loc privat de parcare inclus in pret.
Imobilul este format din 3 camere decomadate, bucatarie separata, hol, 2 bai, spatiu de depozitare deasupra #apartamentului de aprox. 70mp.
Ideal pentru locuit sau investitie, fiind aproape de toate punctele de interes ale cartierului Marasti.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 15:03:23 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, la 5 minute de Polus Center, Manastur]]> Va propun spre #vanzare un #apartament de 3 camere semidecomandate, in cartierul Manastur intr-o zona cu spatii verzi si multa liniste.

Cei 54 de mp sunt compartimentati astfel:
- 1 living
- 1 bucatarie
- 1 dormitor mic
- 1 dormitor mare
- 1 balcon.

In pretul de #vanzare primesti bonus un loc de parcare, un beci si o uscatorie.
Daca v-am trezit curiozitatea va propun sa stabilim impreuna o vizionare si sa discutam mai multe detalii. Ma puteti contacta cu incredere prin sms, whatsapp sau telefon! P18591
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:59:47 +0300
<![CDATA[Apartament de 3 camere, la cheie cu 2 parcari]]> #Welt #Imobiliare are placerea de a va oferi spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat intr-un imobil din #Floresti, zona Abatorului.

#Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil cu 3 etaje si dispune de o suprafata utila de 63 mp, fiind compartimentat astfel: hol intrare,debara/dressing ,2 dormitoare, baie, bucatarie+living open space. Suprafata utila este de 63 mp+5 mp balcon. #Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat conform fotografiilor de prezentare.

Finisajele sunt de calitate-vopsea lavabila, microciment(hol intrare+loc luat masa), travertin, parchet masiv bambus (living+bucatarie), piatra naturala Vistea (toate glafurile de interior realizate pe comanda), plinta +cornisa import Italia etc. Mobilier lemn masiv in living +loc luat masa +1 dormitor+ baie.

Pentru fiecare loc de parcare ,in spate ,sunt realizate 2 spatii de depozitare din zidarie cu usi glisante, fiecare de dimensiunea 250x150x60 ,iar in interior au rafturi metalice.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam sa ne contactati cu incredere!

]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:55:35 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 60 mp utili, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, in zona foarte apreciata din oras, la doar cateva minute de Piata Unirii.
#Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza:
- 3 camere decomandate;
-1 dressing;
- bucatarie;
- baie;
- baie de serviciu;
#Apartamentul are suprafata utila de 60 mp plus terasa si este pozitionat intr-o cladire ingrijita, cu #teren disponibil, respectiv o curte cu acces auto.
Locuinta se afla la parter inalt, cu contorizare separata, centrala termica proprie, instalatii de apa si electrice noi, tamplarie termopan.
#Apartamentul se ofera la #vanzare mobilat si utilat complet.
Este ideal pentru locuit, spatiu pentru #birouri sau cabinete medicale.
Pentru mai multe detalii si vizionari va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:54:20 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere decomandate, in Gruia, zona Stadion CFR]]>
#Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, in Gruia, zona Stadion CFR.
Este situat la parterul inalt (2m) al unui bloc cu 4 etaje, cu o suprafata utila de 67.75 mp, avand orientare N + balcon de 4.5 mp cu priveliste frumoasa.
Zona este una foarte buna a cartierului, linistita, retrasa si cu verdeata, ideala pentru locuit, intr-o zona semicentrala, cu acces rapid catre centrul orasului (5 minute de mers cu masina).
In imediata apropiere se afla Stadionul CFR, mijloace de transport in comun, magazine, spatii de joaca pentru copii, zone verzi etc.

Compartimentarea este decomandata, in urmatoarea dispunere:
- 3 camere, dintre care una cu iesire pe balcon;
- 1 bucatarie cu loc de luat masa;
- 2 bai, una cu geam;
- 1 spatiu de depozitare;
- 1 antreu;
- 1 hol.
La acestea se adauga balconul cu suprafata de aproximativ 4mp si o boxa la subsol.
Parcari exista la liber in zona, zona fiind aerisita, fara multe blocuri.

#Apartamentul necesita renovari, fiind finisat si mobilat clasic dar are potential enorm, totodata putand fi si recompartimentat.
Finisajele moderne si clasice sunt evidentiate astfel:
- pardoseala cu pachet din lemn masiv ce necesita doar raschetare in camere;
- pereti cu vopsea lavabila;
- ferestre termoizolante cu tamplarie PVC, inclusiv la balcon;
- gresie si faianta clasice in bucatarie si baie;
- usa de la intrare metalica;
- usi interioare din lemn.

Incalzirea se face cu centrala termica proprie, #apartamentul dispunand de calorifere.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat clasic, conform fotografiilor.
Imobilul este construit inainte de '90, din beton armat si dispune de interfon.

Recomandam aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie, datorita potentialului, a zonei linistite, a pozitiei foarte bune, a privelistei si a compartimentarii optime.
Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
Echipa #Welt #Imobiliare]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:53:43 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, decomandat, Zorilor, confort lux]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere confort sporit, situat in Zorilor, la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 81 de mp, la care se adauga cele 2 balcoane cu vedere atat spre est (oras) cat si spre vest.
Panorama de care veti beneficia este una extraordinara!
Este un #apartament foarte potrivit atat ca locuinta cat si ca investitie, chiriile in zona fiind cautate.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:53:17 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere 52 mp+gradina 48 mp, cartier Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Zorilor, zona strazii Mircea Eliade.

#Apartamentul se afla intr-o zona linistita, cu acces rapid catre centrul orasului, mijloacele de transport in comun, magazine etc.

Este situat la demisolul unui imobil construit in anul 2018.

Suprafata utila este de 52mp si este compartimentat astfel:
- 1 living;
- 2 dormitoare;
- 1 bucatarie;
- 1 hol;
- 1 baie;

#Apartamentul detine si o curte de 48 mp inclusa in CF.

Incalzirea se face cu centrala termica proprie, #apartamentul dispunand de calorifere.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata, asa cum se prezinta in fotografii.

Recomandam aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie.

Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
Echipa #Welt #Imobiliare]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:52:38 +0300
<![CDATA[Apartament finisat, parcare in garaj, Zorilor, zona UMF]]> Recomand aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie.
#Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in zona UMF.

Acesta este pozitionat la parterul inalt al unui imobil compus din P+4 etaje.

Compartimentarea #apartamentului este decomandata si dispusa astfel: living, bucatarie, dormitor, baie, hol.

Beneficiaza de geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.

are loc de parcare in garaj.

Se ofera spre #vanzare mobilat si utilat.

]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:49:06 +0300
<![CDATA[Apartament modern cu 3 camere, 2 bai, gradina, parcare, zona Borhanci]]> Oferim spre cumparare un #apartament deosebit in zona Borhanci.

Acesta este amplasat intr-un bloc tip vila cu putine #apartamente, retras de la strada principala.

Orientarea mixta ii ofera luminozitatea necesara intreaga zi.

Are suprafata utila de 73 mp compartimentata astfel:
- 1 living spatios cu bucatarie + iesire pe terasa de 36 mp;
- 2 dormitoare;
- 2 bai;
- 1 dressing;
- 1 hol cu spatii de depozitare.

Gradina de care dispune este spatiul ideal de relaxare fie dupa o zi de munca fie pentru o petrecere cu prietenii sau familia.

Este finisat si dotat modern + centrala proprie.
Pretul include loc de parcare subterana + boxa la subsolul imobilului.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:48:08 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, confort sporit, 90 mp total, Grigorescu]]> Welt va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, intr-un bloc de 4 etaje, zona Eremia Grigorescu.

#Apartamentul are o suprafata totala de 93 mp, si este compartimentat astfel: 3 camere, 2 bai, 1 bucatarie, hol, debara, camara, 2 balcoane.

Are orientare mixta si este la stadiul de renovabil.

Imobilul se afla intr-o zona cu acces usor spre centru, magazine, scoli, parcuri.

#Apartamentul dispune si de o boxa.


Pentru mai multe informatii sau vizionare nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:46:53 +0300
<![CDATA[Apartament in duplex situat in zona Sub Cetate, Floresti]]> #Welt #Imobiliare are placerea sa va ofere spre #vanzare un #apartament situat intr-un #duplex in #Floresti, zona Sub Cetate. Acesta are suprafata utila de 120 mp si dispune, de asemenea si de un garaj de 40mp. In vecinatate se afla parcul Poligon, magazine si statii de autobuz.

#Apartamentul este finisat modern, mobilat si utilat partial si dispune de toate utilitatile. Accesul este cu bariera. In zona #duplexului, drumul e folosit doar de 5 familii.

#Apartamentul este compartimentat astfel:

- 4 camere: 3 dormitoare + living
- 2 bai
- bucatarie
- 2 balcoane
- spatiu de depozitare in pod

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, va rugam sa ne contactati cu incredere!


Pentru vizionarea acestei proprietati nu ezitati sa ma contactati!


]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:44:47 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere, bloc nou, cu gradina, Floresti]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament cu 3 camere, finisat modern, mobilat si utilat, intr-o zona accesibila in localitatea #Floresti. #Apartamentul in suprafata totala de 80 mp utili, este format din living cu bucatarie spatioae si luminoase, 2 dormitoare, hol, 2 bai, balcon si gradina proprie de 80 m utili care acorda un foarte mare plus #apartamentului situat intr-un bloc nou tip vila cu numai 2 etaje.
In pretul #apartamentului este inclusa si parcare exterioara.
Pentru detalii și vizionari va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:43:02 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere, bloc nou, zona linistita, Floresti]]> Welt Imobiiliare va ofera la #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in zona Terra Florești . Acesta e amplasat intr-un bloc cu o singura scara cu opt #apartamente . #Apartamentul este situat la etajul 2 din 3 intr-o construcție din 2019 . Suprafața utila este de 68 mp , compartimentarea se prezintă astfel : living delimitat de bucatarie , 2 dormitoare , baie , balcon închis și încălzit .Se vinde dotat și utilat complet, inclusa in pret și o parcare . #Apartamentul este situat in apropierea magazinelor iar stația de autobuz se afla la 150m.
Pentru detalii si vizionari a invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:42:01 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere | 61mp | Cart. Gheorgheni, Zona Mercur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere decomandat cu o suprafata utila de 61mp.

Imobilul este situtat in cartierul Gheorgheni, zona Mercur, iar in proximitate se afla urmatoarele:
- Parcul Detunata
- Iulius Mall
- FSEGA
- Baza sportiva Gheorgheni
- Statii de transport in comun

#Apartamentul se afla la etajul 1/4, are orientare E-V, iar cei 61mp utili de care dispune sunt compartimentati astfel:
- Hol
- Bucatarie cu loc de servit masa
- Living
- 2 Dormitoare
- Baie ( cu geam )
- Balcon inchis cu orientare V ( 5mp )

Locuinta a fost renovata in anul 2012, este echipata cu electrocasnice Bosch, iar finisajele se remarca prin: parchet din lemn masiv, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol, vopsea lavabila, usi celulare in interior, usa metalica la intrare.

Confortul termic este asigurat de centrala proprie si instalatie cu calorifere.

#Apartamentul este disponibil imediat, se poate achizitiona atat cu cash cat si cu credit, iar pretul este negociabil.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati
Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:41:34 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, zona semicentrala]]> Cauti un #apartament pe care sa il poti amenaja dupa bunul plac, aproape de centru?
Situat pe strada Horea, la etajul 4/4 al unei cladiri deosebite, acest #apartament poate fi exact ce cauti!
#Apartamentul este compus din hol, living cu bucatarie open-space, dormitor, dressing și baie.
Imobilul se află în curs de reamenajare și se poate vinde in următoarele etape:
1. stadiul actual: 119.000 eur
2. semifinisat (centrala electrica, sistem de incalzire in pardosea, sistemele de instalatii electrice si apa noi): 129.000 eur
3. finisat (semifinisat + glet, lavabil, usi tamplarie lemn masiv, parchet lemn, gresie, faianta, sanitare, elemente decorative de amenajare): 144.000 eur
4. la cheie (finisat + mobilier și electrocasnice): 169.000 euro.
Pentru mai mule detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati!
Echipa #Welt #Imobiliare]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:41:29 +0300
<![CDATA[Investitie! Apartament spatios cu CT proprie | 38 mp | Zona Piata Cipariu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie un #apartament situat in zona Piata Cipariu, cartier Andrei Muresanu.

Locuinta are 38 mp si este compartimentata dupa cum urmeaza:
- 1 camera decomandata;
- 1 bucatarie cu loc de luat masa;
- 1 baie;

De asemenea, are finisaje calitative si constituie locuinta ideala sau o investitie de succes.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:40:20 +0300
<![CDATA[ Apartament de 3 camere, semifinisat, terasa, in imobil nou, finalizat, cu CF]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un frumos #apartament de 3 camere, situat intr-un imobil nou finalizat in anul 2020.

Se afla la doar cateva minute de Iulius Mall si Parcul Sportiv Gheorgheni. Imobilul a fost construit cu materiale de calitate, este dotat cu 2 lifturi, pe #casa scarii s-a placat cu marmura de Sardinia, iluminatul comun este integral pe tehnologie LED, ce asigura clasa A energetica a imobilului si #apartamentelor.

La subteran, #apartamentul dispune de un loc de parcare ce se poate achizitiona separat.

Pentru alte detalii sau vizionare, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:32:20 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere, decomandat, 62mp, Manastur zona Mehedinti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere, proaspat renovat, ideal pentru o familie in cautarea unei noi locuinte spatioase.

Imobilul este amplasat intr-o zona linistia dar in acelasi timp accesibila a #Clujului, mai exact in cartierul Manastur, zona Mehedinti. In proximitate se afla urmatoarele:
- Complexul comercial Winmarkt ( Big Manastur )
- Baza sportiva "La #terenuri"
- USAMV ( 15 min )
- Statii de transport in comun
- Banci
- Farmacii
- Restaurante si cafenele

Imobilul este situat la etajul 6 a unui bloc de 10 etaje, avand orientare S-E, iar cei 62mp utili de care dispune #apartamentul sunt compartimentati astfel:
- hol acces ( pe care se afla si un spatiu care poate fi transformat intr-un dressing sau spatiu de depozitare )
- bucatarie + living open space ( din care se poate face accesul in balconul de 5 mp )
- 2 dormitoare ( dintre care unul cu balcon de 2,5 mp )
- baie

Proprietatea este proaspat renovata, dar necesita sa fie mobilata si utilata, ceea ce confera posibilitatea de a va aranja noua locuinta dupa bunul plac.
Confortul termic este asigurat de centrala proprie si instalatie cu calorifere, iar blocul este reabilitat termic, ceea ce asigura un confort termic sporit.

#Apartamentul este disponibil imediat, se poate achizitiona atat cu cash cat si cu credit.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati,
Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:29:32 +0300
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere semidecomandate avand suprafata utila de 78 mp la etajul 4 al unui imobil cu 4 niveluri Acesta se afla in cartierul Manastur, zona Mehedinti, la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, magazine, banci, spatii verzi si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat fiind compartimentat astfel: living, bucatarie, 3 dormitoare, hol, baie si un balcon de 6 mp. Pentru confortul dumneavoastra #apartamentul dispune si de un loc de parcare. Datorita zonei, acesta este o varianta buna atat pentru locuinta, cat si pentru investitie. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.]]> Thu, 18 Apr 2024 14:28:58 +0300 <![CDATA[Apartament cu 2 camere, aleea Baita, Gheorgheni ]]> De #vanzare #apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Mercur, aproape de Iulius Mall, FSEGA.

Zona este foarte buna si linistita, cu mult spatiu verde in jur si parc in fata blocului, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, ideala pentru investitie.

#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol, sas, debara si balcon mare.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:28:22 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, Centru, mansardabil]]> #Welt #Imobiliare are placerea de a va oferi spre #vanzare un #apartament cu 1 camera situat intr-un imobil din zona Semicentrala #Cluj-#Napoca.

#Apartamentul se afla la parterul unui imobil cu curte comuna si dispune de o suprafata utila de 35 mp.

#Apartament este renovat interior in 2023. Are boxă pt depozitare la subsol și cel mai important lucru, este mansardabil, așadar își poate dubla suprafața. Are și o mică grădină în fața.

Pentru mai multe detalii si vizionari, contactati-ne cu incredere!

]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:28:12 +0300
<![CDATA[Manastur, Groapa Mosului, teren 1464 mp, intravilan]]> Construiesti? Orasul inca permite!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unui #teren pentru constructie bloc, in Manstur, zona Campului - Edgard Quinet - UTR - Lc.
Cu o planeitate aproape perfecta, 1464 mp, front 63m, latime 21 m intr-un capat, 24 m in celalat, asfalt pana la proprietate, #terenul poate fi investitia dorita!
Inainteaza o oferta, pretul cerut este de 500 euro/mp negociabil !
Toate utilitatile sunt la coltul proprietatii.
ID P 28786

]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:27:37 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 50 mp, cartier Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandat in Manastur.

#Apartamentul se afla la etajul 4 unui imobil cu 4 etaje.

Suprafata utila este de 50 mp, fiind compartimentat astfel:
- 1 living;
-1 dormitor;
- 1 bucatarie;
- 1 baie;
- 1 hol.

Imobilul se afla situat in apropierea mijloacelor de transport in comun, a spatiilor comerciale dar si a multor spatii verzi.

Locuinta beneficiaza de:
- geamuri termopan;
- centrala termica proprie;
- usa metalica la intrare.


#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, conform fotografiilor.

Exista posibilitata de parcare cu abonament in fata blocului.

Pentru mai multe detalii si programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Echipa #Welt #Imobiliare
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:27:30 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, cu gradina proprie 80 mp, zona str. Eugen Ionesco]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament deosebit de spatios, cu 4 camere, semidecomandat, situat in zona strazii Eugen Ionesco din cartierul Europa.

Acesta este pozitionat la demisolul unui imobil izolat termic si detine o gradina cu o suprafata de 80 mp.

Zona este una foarte buna a orasului, ideala pentru locuit. In imediata apropiere se afla mijloace de transport in comun, #spatii #comerciale, scoli, gradinite.

#Apartamentul prezinta orientare N-V si este compartimentat in felul urmator:
- 1 living open space cu bucatarie si iesire pe terasa;
- 3 dormitoare, unul dispune de baie proprie si iesire pe terasa;
- 2 bai;
- 1 dressing.

Finisajele ultramoderne sunt evidentiate astfel:
- pardoseala cu parchet laminat de calitate superioara;
- pereti cu vopsea lavabila;
- gresie si faianta in bai;
- usa de la intrare metalica;
- usi interioare moderne.

Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz, cat si incalzire in pardoseala electrica diferentiata pe zone.
#Apartamentul se vinde finisat, mobilat, conform fotografiilor si dispune de doua locuri de parcare.

Recomandam aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie.

Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati,
Echipa #Welt #Imobiliare.

]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:26:45 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, renovat, in cartier Manastur, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie un #apartament cu 3 camere, la granita cartierului Manastur cu Plopilor, in zona strazii Arinilor, la 500m distanta de supermarket Cora. Parcul Rozelor/Iuliu Hatieganu este situat la 800m distanta iar #terenurile de tenis/fotbal sunt disponibile la Clubul Transilvania la 500m distanta. Acesta se afla la etajul 7 al unui imobil dispus pe 10 niveluri. Cei 65 de mp sunt compartimentati astfel: hol intrare, bucatarie cu loc de luat masa, living generos, 2 dormitoare si balcon, 1 baie, la care se adauga un balcon de 10 mp inchis. #Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, inclusiv electrocasnice , frigider, masina spalat haine etc
Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:26:22 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere in bloc nou, balcon, etaj 1, zona de case, Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta un #apartament situat intr-un bloc nou, intr-o zona de #case, din cartierul Borhanci.

Proprietatea este situata la etajul 1 din 4 al unei cladiri finalizate in 2015.

#Apartamentul are suprafata construita de 70 mp, utila de 54 mp + 2 balcoane, compartimentarea fiind urmatoarea:
-1 hol de intrare;
-1 baie;
-1 dormitor cu balcon;
-1 living impreuna cu bucataria(posibilitate de separare), ambele cu acces pe unul din balcoane.

Locuinta se preda conform fotografiilor, aceasta fiind disponibila imediat.

Confortul termic este asigurat de centrala individuala si incalzire prin pardoseala, termopan si izolatie termica.

Posibilitate de parcare in zona.

Orientarea #apartamentului este Sud-Est-Vest.

Pentru mai multe detalii contactati-ne cu incredere!]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:25:35 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere decomandate, Aleea Cioplea]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere decomandate avand suprafata utila de 79 mp la etajul 4 al unui imobil cu 4 niveluri. Acesta se afla in cartierul Manastur, la 10 minute de Baza Sportiva 'La Terenuri', la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, magazine, banci si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat fiind compartimentat astfel: bucatarie, livingul, 3 dormitoare, baie cu geam, baie de servici transformata in spatiu de depozitare, 2 balcoane de 4mp fie care. Imobilul se afla intr-o zona usor accesibila cu multe spatii verz, ideala pentru o familie. Pentru comfortul dumneavoastra, #apartamentul dispune si o boxa la subsol spatioasa inclusa in pret. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.]]> Thu, 18 Apr 2024 14:24:45 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere, zona strazii Bucegi, Manastur ]]> Va oferim pentru cumparare #apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat intr-un bloc din zona strazii Bucegi.

#Apartamentul este compus din 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie cu geam, 1 antreu, 1 sas, SU 48 mp.

Oportunitate de investitie, merita vazut.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ne contactati!]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:23:42 +0300
<![CDATA[Apartament ultrafinisat, etaj intermediar, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate avand suprafata utila de 50 mp la etajul 1 al unui imobil cu 4 nivel. Acesta se afla in cartierul Marasti, la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, la 5 minute de Expo Transilvania, spatii verzi si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde ultrafinisat avand compartimentarea astfel: bucatarie, livingul, dormitor, baie si un balcon de 3 mp inchis in termopan. Imobilul se afla intr-o zona linistita, ideala atat pentru locuinta, cat si pentru investitie. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:22:56 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, Gruia, finisat, etaj 2/3, dog friendly]]> Va ofer spre #inchiriere un cochet #apartament , situat la etajul 2 al unui imobil din Gruia, pe o strada usor retrasa (dar totusi aproape de transport in comun).
#Apartamentul cu o camera a fost modificat astfel incat dispune de o zona de living+bucatarie, (realizata in fostul balcon), un dormitor separat, baie, hol intrare.
Este finisat modern si mobilat cu foarte mult bun gust. Are centrala termica, aer conditionat, masina de spalat vase si rulouri exterioare electrice.
Cheltuielile de exploatare sunt foarte mici.
Se inchiriaza mobilat si ultilat.
Posibilitate de parcare in imediata apropiere.
Zona este una linistita, retrasa de la traficul intens auto, totusi aproape de transport in comun.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!
P25268
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:20:21 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere Gheorgheni]]> Welt imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 90 de mp in Gheorgheni.

#Apartamentul este pe 2 niveluri cu scara interioară intr un bloc tip vila construit in 2010, și se compune astfel:

Nivelul 1- hol la intrare, bucătărie mobilata si utilata, baie cu duș și geam, living cu ieșire pe terasă

Nivelul 2- hol mare( cat o cameră), 2 dormitoare, 1 baie, 2 spații de depozitare.

#Apartamentul este mobilat si utilat, dotat cu centrală nouă, ușa metalică, geamuri termopan si aer condiționat.


Zona este linistita , terasa generoasa de 30 de mp orientată spre grădini ofera un surplus de confort si o priveliste deosebita asupra orasului.

Daca v-am stranit interesul cu aceasta proprietate nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:15:46 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera Marasti, confort lux, finisat modern]]> Va prezentam un #apartament de inchiriat foarte bine structurat si finisat, aflat intr-un imobil modern din zona Pietei Marsti, la etaj intermediar, dotat cu tot ce este necesar pentru a fi locuit imediat.
Finisajele sunt de calitate, iar dotarile pot satisface orice pretentii.
Orientarea vestica a apartementului, dublata de izolatia de calitate face ca acesta sa fie foarte eficient energetic.
Toate punctele de interes, comercial, transport in comun, se afla la distanta minima.
#Apartamentul este liber, ocupabil imediat si poate fi vizionat oricand, cu un telefon prealabil.]]>
Thu, 18 Apr 2024 14:03:05 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, zona Clujana]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere confort 1, situat la parterul inalt al unei #case din zona #Clujana, pe o alee retrasa, linistita.
#Apartamentul are o suprafata utila de 47 de mp si a fost renovat recent, avand finisaje moderne, centrala termica, electrocasnice complet noi.
Locul de parcare nu reprezinta o problema, in fata imobilului.
Cheltuielile de exploatare sunt reduse, cladirea fiind din caramida.
In apropierea imobilului aveti magazine, transport in comun.
#Apartamentul poate fi vazut oricand, cu o programare prealabila.]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:59:45 +0300
<![CDATA[Hala 800mp, teren de 1900mp, zona industriala Baciu - Prodvinalco]]> Vanzare imobil industrial, constructie 2017 situat in Baciu, zona industriala (Napolact)
Descriere imobil:
-imobil hala industriala pe structura metalica cu panouri izolante 10cm, structura proiectata pt a turna placa de beton intre parter si mezanin
-suprafata totala #teren 1863mp, imprejmuit, curte pavata cu rigole de scurgere, locuri de parcare, poarta de acces automata
-suprafata utila la sol 631.03mp (sala de mese, grupuri sanitare b/f, 2 #birouri separte, zona de productie cu tavan #casetat si zona de depozitare)
-suprafata utila supanta 137.61mp (4 #birouri, vestiar b/f fiecare cu dusuri si grupuri sanitare)
-inaltime la cornisa 8m, usa sectionala de acces camion
Caracteristici generale:
-bransament de curent trifazic 50kw
- centrala pe peleti si ventiloconvectoare pentru incalzire
-panouri fotovoltaice 30kw
-10 panouri pentru apa calda
-foraj put pentru sursa de apa cu pompa de filtrare
-fosa septica pentru canalizare
Pret negociabil.
Comision zero la cumparator!

Pentru tur virtual al proprietaii, accessti linkul de mai jos:
https://webobook.com/public/64bccc3ffed0ac4c58257b62,en]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:45:49 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere la casa, Marasti, curte, ideal firma]]> Va prezentam un #apartament de inchiriat, in suprafata de 75 de mp, aflat la etajul unei #case individuale din cartierul Marasti, pe o strada linistitam dar totusi foarte aproape de transport in comun, magazinul Kaufland, alte puncte de interes.
#Apartamentul este nedecomandat dar poate fi amenajat foarte usor dupa cum va dori chiriasul.
In privinta dotarilor exista flexibilitate.
Chiriasii vor beneficia de o terasa mare, de curte proprie si de loc de parcare.
Spatiul este ocupabil in scurt timp si poate fi vizionat oricand, cu o programare prealabila.]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:19:49 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere la casa, Marasti, curte, ideal firma]]> Va prezentam un #apartament de inchiriat, in suprafata de 75 de mp, aflat la etajul unei #case individuale din cartierul Marasti, pe o strada linistitam dar totusi foarte aproape de transport in comun, magazinul Kaufland, alte puncte de interes.
#Apartamentul este nedecomandat dar poate fi amenajat foarte usor dupa cum va dori chiriasul.
In privinta dotarilor exista flexibilitate.
Chiriasii vor beneficia de o terasa mare, de curte proprie si de loc de parcare.
Spatiul este ocupabil in scurt timp si poate fi vizionat oricand, cu o programare prealabila.]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:19:27 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala, Marasti, 3 apartamente distincte]]> Va propunem spre achizitie o #casa individuala in Marasti, zona Barbusse. #casa, pe doua niveluri, parter si mansarda, avand in total 200 de mp utili, edificata pe un #teren de 300 mp, este compartimentata in prezent astfel:
- parter: unitate cu 3 camere cu intrare separata, avand si o chicineta si o baie (in prezent inchiriata ca #birou), un alt #apartament cu 1 camera, bucatarie mare cu loc de luat masa, baie;
- mansarda: terasa acoperita, 2 camere, bucatarie, baie, dressing.
Mansarda a fost executata cu acte in regula, tot ce vedeti fizic e si in CF.
Fiecare nivel dispune de centrala termica proprie.
O #casa cu multiple valente si potential, care pot fi valorificate atat prin prisma compartimentarii proprietatii cat si a pozitiei geografice excelente.
Poate fi vizionata oricand cu o programare prealabila.]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:19:10 +0300
<![CDATA[Casa impresionanta Iris, cu panorama asupra orasului ]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru de #vanzare o #casa cu 6 camere, situata optim in cartierul Iris, la cateva minute de parcul amenajat de Primăria #Cluj #Napoca ce se întinde pe 21 de hectare.

#casa este pe 2 nivele, S+P+E are o suprafata utila de 247 mp si este compartimentata dupa cum urmeaza:

Subsol = 55 mp utili constând în garaj, spațiu tehnic, pivniță, hol și #casa scării.

Parter = 96 mp utili - hol acces, dormitor, baie, #casa scării, un Living generos, bucătărie și un dining cu o treapta mai înalt.

Etaj =96 mp utili - hol scara, 1 dormitor matrimonial cu baie proprie și cu ieșire pe terasa, 2 dormitoare separat din care unul are ieșire pe terasa , o baie comuna la cele doua dormitoare, 2 balcoane (nu este inclus în suprafața de 96 mp).

Finisaj exterior - polistiren 15 cm + decorativa silicon Acoperiș superb în 4 ape cu o forma deosebita, dubla astereala, învelitoare tabla dublu faltuita cu garanție 30 de ani Ferestre Salamander Blueevolution 82mm, tripan, 4 season, feronerie Rotto Usa garaj automata, poarta de acces executata Încălzire în pardoseala, instalație electrica executate. Parter finisat finisajul exterior este finalizat, cu excepția balcoanelor.

Terenul aferent #casei are o suprafata de 725 mp, oferind liniste si o priveliste minunata viitorilor locatari.

O #casa impresionanta ca și design și poziție. Panorama deosebita asupra orașului .

Pentru alte detalii sau o oferta personalizata, va stam la dispozitie.
P37711


]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:07:03 +0300
<![CDATA[Casa individuala Someseni]]> Welt imobiliare va ofera spre vânzare o casă individuală P+E, cu o suprafață utilă de 103 mp și 237 mp #teren, amplasată in cartierul Someseni.

⁃ Utilități: apă, gaz, curent trifazic, canalizare, drum asfaltat; Imobilul are o arhitectură modernă, în stil scandinavic, cu zone generoase iluminate natural și este adaptată la noile cerințe pentru scăderea cheltuielilor de întreținere.

Materialele alese pentru construcția #casei sunt de o calitate superioară, iar compartimentarea este utilă și practică. #casa dispune de toate utilitățile, acces ușor spre școlii, grădinițe, acces facil spre toate punctele de interes ale orașului. #casa este construită din cărămidă, cu termosistem din polistiren de 15 cm și vopsea decorativă marca STO, culoare alb cu gri, iar pentru un aspect modern, la exterior s-a folosit cărămidă naturală aparentă.

Compartimentare parter: - cameră de zi 24,40 mp, - bucătărie 14,60 mp, - cămară 4,25 mp, - hol 4,70 mp, - baie 2,75 mp - hol acces 2,75.

Compartimentare etaj: - dormitor 13,60+baie matrimonială 4,00 mp, - hol, 5,00 mp, - baie, 4,80 mp, - dormitor 12,05 mp, - dormitor 11,40 mp. ⁃ tâmplărie termopan profil Salamander 76 culoare gri antracit cu sticlă tripan și baghetă termică; ⁃ încălzire în pardoseală cu două distribuitoare, câte unul pentru fiecare nivel; ⁃ trei cadre Geberit montate pentru fiecare baie; ⁃ instalație electrică; ⁃ tencuială mecanizată; - șapă elicopterizată - izolație la etaj cu vată bazaltică rockwool 20 cm ⁃ un strat de glet Baumit; ⁃ pergolă din lemn la exterior la ieșirea din living; ⁃ #casa scării cu lumină naturală.

Acoperișul #casei este gândit și realizat în două ape, iar ca învelitoare a fost folosită țiglă Bramac. Partea estică a acoperișului este ideală pentru panouri fotovoltaice (cu panouri fotovoltaice de 3 kw și invertor 5 kw începi să produci energie verde adaptată necesităților tale de consum, iar surplusul de energie îl vei introduce în rețea).

#casa vine predată la stadiul de semifinisat la interior, iar la partea exterioară curtea va fi pavată (aleile pietonale, accesul auto). Gardul este realizat din beton și țeavă rectangulară gri antracit. #casa este la 7 minute de Iulius Mall și la 12 minute de Piața Unirii.]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:02:54 +0300
<![CDATA[Casa de lux, mobilata complet, in imobil tip triplex, Floresti, Teilor]]> #Welt #Imobiliare va aduce in atentia achizitionarii o proprietate deosebita, situata intr-un imobil triplex, in #Floresti, zona Teilor.

Aceasta are o suprafata de 127 mp, care se desfasoara pe un #teren de cca. 100 mp.

Are un regim de inaltime S+P+E, si este compartimentata astfel:
* Subsol: 1 garaj( cu telecomanda);
* Parter: 1 living+bucatarie open space, cu iesire in curte, 1 baie( cu sauna);
* Etaj: 3 camere, 1 baie, 1 balcon.

Dispune, de asemenea, de 2 locuri de parcare in fata #casei.

Finisajele #casei sunt de lux, iar printre dotari si utilitati amintim:
-mobila de lux la comanda in toata #casa;
-masini de spalat, frigidere, cuptor, plita gama Samsung;
-televizoare Smart;
-camere de supraveghere video in exterior si living;
- marmura si gresie la comanda;
- centrala termica proprie si calorifere;
-fibra optica, etc.


Proiectul viitorului metro: va trece prin fata #casei.

Curtea dispune de gazon artificial.

Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate de lux, asteptam sa ne contactati cu incredere!

]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:01:53 +0300
<![CDATA[Duplex situat in Floresti, zona Muzeul Apei]]> #Welt #Imobiliare vinde #casa tip #duplex cu 4 camere, 105 mp utili, 250 mp #teren, in #Floresti, zona Muzeul Apei.

Regimul de inaltime este P+1E si este compartimentata astfel:
- parter: living, camara, baie, bucatarie si terasa
- etaj: 3 dormitoare, 1 balcon si baie.

Finisajele interioare sunt moderne si includ parchet, ferestre PVC cu geam termopan, usa intrare din PVC, usi interioare, gresie si faianta iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie si calorifere.

Strada este privata, accesul fiind restrictionat prin poarta actionata prin telecomanda.

Se vinde mobilata si utilata, conform pozelor de prezentare.

Este ideala ca locuinta de familie.

Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 13:00:54 +0300
<![CDATA[Casa individuala,curte proprie,Someseni-Marasti,360 mp teren]]> Va prezentam spre #vanzare o #casa individuala cu curte proprie, cu parcare acoperita si spatiu verde, situata la intrare in cartierul Someseni.

#casa are o suprafata utila de 140 mp si este situata pe un #teren de 360 mp.

Este compartimentata astfel:
- parter: hol, living, 2 dormitoare spatioase cu sifoniere mari, #birouri si iesiri separate spre curte, bucatarie echipata complet si 1 baie cu cada jacuzzi;
- etaj: living imens cu spatii de relaxare si de lucru, spatii depozitare, zona dining, baie spatioasa cu cada, nisa dormitor cu vedere spre curte, debara si balcon.

Curtea este in cea mai mare parte pavata, iar in spate e un garaj pentru 2 masini, pomi si zona verde.

Imobilul este situat intr-o zona selecta si linistita de #case cu acces auto restrans, dar in acelasi timp foarte aproape de mijloacele in transport in comun, magazine, restaurante etc. Etajul este mansardat si inalt, de tip open space, sporind unicitatea #casei.
#casa se vinde mobilata si utilata modern.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Thu, 18 Apr 2024 12:59:50 +0300
<![CDATA[Casă cuplată în construcție, din Florești]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru de #vanzare o #casa cu 4 camere, situata optim in #Floresti , la cateva minute de Vivo.

#casa este pe 2 nivele, are o suprafata utila de 137 mp si este compartimentata dupa cum urmeaza:
- 3 dormitoare spațioase la etaj - Living generos de 35 m2 - Terasă încântătoare de 20 m2 la parter - Bucătărie luminoasă de 15 m2 - Terasă circulabilă cu vedere panoramică asupra orașului #Cluj-#Napoca și pădurea Făget de 58 m2 - Curte privată de 180 m2 - Instalație de încărcare auto de 25 kW - Cablaj pentru instalarea panourilor solare -

Se preda la stadiul de semifinisat, cu toate instalațiile, tencuieli și gleturi realizate - Opțiune de finisare interioară la cerere - Predare exterior la stadiul de finisat. - Curte amenajată cu pavaj auto, trotuare, gazon, sistem de irigații, iluminat și copăcei plantați - Gard frontal din profil decorativ și fundație de beton, iar pe laterale/spate fundație de beton și gabioane din piatră - Încălzire realizată cu pompă de căldură, iar cu instalarea panourilor solare, #casa devine independentă energetic, o casă verde. P

Pentru alte detalii sau o oferta personalizata, va stam la dispozitie.

P42311

Strada este asfaltată pâna la 50m de proprietate. Caracteristici cheie: - 3 dormitoare spațioase la etaj - Living generos de 35 m2 - Terasă încântătoare de 20 m2 la parter - Bucătărie luminoasă de 15 m2 - Terasă circulabilă cu vedere panoramică asupra orașului #Cluj-#Napoca și pădurea Făget de 58 m2 - Curte privată de 180 m2 - Instalație de încărcare auto de 25 kW - Cablaj pentru instalarea panourilor solare - Predare la stadiul de semifinisat, cu toate instalațiile, tencuieli și gleturi realizate - Opțiune de finisare interioară la cerere - Predare exterior la stadiul de finisat. - Curte amenajată cu pavaj auto, trotuare, gazon, sistem de irigații, iluminat și copăcei plantați - Gard frontal din profil decorativ și fundație de beton, iar pe laterale/spate fundație de beton și gabioane din piatră - Încălzire realizată cu pompă de căldură, iar cu instalarea panourilor solare, #casa devine independentă energetic, o casă verde. Prețul este de 290.000€. Direct de la dezvoltator.]]>
Thu, 18 Apr 2024 12:57:53 +0300
<![CDATA[Casa finisata, liniste, aer curat, gradina, EC - Bontida, Cluj]]> Iti doreste sa te poti retrage in oaza ta de liniste, la tara, dar in acelasi timp sa fii conectat cu orasul, ba chiar in inima unui festival?

#Welt #Imobiliare va aduce in atentie oportunitatea achizitionarii unei proprietati frumos renovate si ingrijite, situata in Bontida, judetul #Cluj.

Imobilul are o suprafata construita de 71 mp la sol, un #teren liber de 390 mp ( curte si gradina) si 22 mp #constructi anexate ( spatii depozitare, atelier).

Compartimentare : hol acces, living, dormitor, bucatarie (mobilata si utilata - cuptor electric, plita pe gaz, hota, masina spalat vase, masina spalat haine, frigider), baie cu dus walk in, hol catre iesirea in curte si terasa acoperita din spatele #casei.

Toata suprafata este imprejmuita cu gard, avand poarta de acces pietonala si acces auto.

#casa este renovata, instalatiile de apa, calizare si curent schimbate (2023), geamuri tripan, usi termopan la intrari, usi moderne la dormitor si baie, centrala termica pe gaz. #casa se vinde mobilata si utilata, ca in fotografiile de prezentare.

Gradina din spatele #casei este suficienta pentru a cultiva legumele necesare utilizarii personale.
CF curat, libera de sarcini. Acte la zi.
ID P39422
]]>
Thu, 18 Apr 2024 12:48:04 +0300
<![CDATA[Teren 1700mp Hornbach str. Plevnei, front 30m la strada]]> Va prezentam spre #vanzare #teren cu caracter comercial - industrial, zona Hornbach str Plevnei.
Prezinta urmatoarele specificatii:
- suprafata 1700mp, front 30m, toate utilitatile, betonat in intregime
-#constructile vechi au fost demolate
- Utr Ei (zona de activitati economice cu caracter comercial)
- POT 60%, CUT 1.2
- multiple posibilitati de exploatare, fabrica, sediu firma, showroom, productie, comert etc.]]>
Thu, 18 Apr 2024 12:13:56 +0300
<![CDATA[Chirie teren 1700mp zona Hornbach str. Plevnei, betonat, front 30m]]> Va prezentam spre #inchiriere un #teren cu caracter comercial - industrial, zona Hornbach str Plevnei.
Prezinta urmatoarele specificatii:
- suprafata 1700mp, front 30m, toate utilitatile, betonat in intregime
-#constructile vechi au fost demolate
- front 30m la strada
- Utr Ei (zona de activitati economice cu caracter comercial)
- toate utilitatile disponibile
]]>
Thu, 18 Apr 2024 12:13:37 +0300
<![CDATA[Teren 640mp, front 22m, Certificat de Urbanism, str Borhanciului]]> Situat intre TCI si Gardenia Residence, pe o strada privata si asfaltata de 9m latime, zona cu imobile noi si moderne.
Terenul e perfect plat, front 22m, suprafata utila 640mp (nu mai trebuie dezmembrat sau cedat)
Toate utilitatile disponibile la front de parcela.
Se vinde cu Certificat de Urbanism de construire #casa individuala sau #duplex
Vanzare persoana fizica, deci nu se aplica TVA
Oportunitate, merita vazut!]]>
Thu, 18 Apr 2024 12:03:15 +0300
<![CDATA[Casa alipita, 140 mp, 40 mp curte, necesita renovare, zona Traian]]> Va prezentam o #casa alipita cu potential ridicat in zona centrala, aproape de strada Traian, pe o strada secundara.Acces rapid catre Gara si Piata Mihai Viteazu.

Aceasta este dispusa P+E, dispune de o suprafata aproximativa de 140 mp utili.

La parter dispune de 2 camere, 1 baie si o camera de acces catre beciul spatios de aproximativ 20 mp.

La etaj se afla 2 camere, bucatarie, baie si o terasa.

#casa necesita renovare.

Dispune de curte care poate fi amenajata.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 11:41:47 +0300
<![CDATA[Casa demolabila cu teren 3202 mp in Jucu de Mijloc, pozitie ideala]]> Cauti liniste in apropierea #Clujului?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei proprietati in Jucu de Mijloc care ar putea fi solutia mult cautata.
Cu acces foarte bun, pe asfalt pana la 30 de metri de proprietate, si utilitati prezente, #casa poate fi proiectul tau de suflet.
Utilitatile prezente sunt: apa de retea, curent electric. Gazul si canalizarea la drum.
CF-ul este curat, acte la zi.

ID P 30682]]>
Thu, 18 Apr 2024 11:34:55 +0300
<![CDATA[Casa proiect revovare, liniste, aer curat, gradina, EC - Bontida, Cluj]]> Iti doreste sa te poti retrage in oaza ta de liniste, la tara, dar in acelasi timp sa fii conectat cu orasul, ba chiar sa fii in inima unui festival?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie oportunitatea achizitionarii unei proprietati cu un bun potential de renovare, situata in Bontida, judetul #Cluj.
Imobilul are o suprafata construita de 87 mp la sol, o grajd cu sura de 92 mp si o magazie de 20 mp, toate intabulate. Terenul proprietatii este de 1276 mp ( curte si gradina).
Compartimentare : hol acces, camera mare, dormitor, bucatarie, baie si camara/camera tehnica .
Toata suprafata este imprejmuita cu gard, avand poarta de acces pietonala si acces auto.
#casa a fost renovata si locuita, acum fiind eliberata. Instalatiile de apa si curent sunt complet inlocuite si este centrala termica pe gaz cu calorifere in toata #casa instalate.
In spatele grajdului/surii este o livada frumoasa cu pomi adulti pe rod si spatiu suficient pentru a organiza o gradina unde se pot cultiva legumele necesare utilizarii personale.
CF curat, libera de sarcini. Acte la zi.
ID P41931
]]>
Thu, 18 Apr 2024 11:27:20 +0300
<![CDATA[Casa de demolat, 958 mp teren, Visea, aer curat, liniste, spatiu, utilitati]]> Cauti sa iti faci o #casa a ta in apropierea #Clujului unde sa te retragi din aglomeratia orasului, intr-o localitate linistita cu vegetatie matura si toate utilitatile?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei #case demolabile in Visea, la 22 km de Aeroport, situata pe un #teren de 958 mp, si care poate fi proprietatea mult dorita pentru a construi proiectul visat : #casa de locuit, de vacanta, de week-end sau se poate dovedi chiar o investitie de succes.

Localitatea s-a modernizat, lucrarile pentru canalizare si asfaltare fiind finalizate Toate utilitatile (capa, canal, curent, gaz, comunicatii) sunt prezente la limita #terenului. In #casa este tras curentul.

Totodata, in curte exista o fantana care necesita igienizare si poate fi ulterior utilizata la irigarea curtii.
Cu un #teren generos, proprietatea poate fi considerata o investie buna atat din punct de vedere al posibilitatii de recreere dar si de amenajare a unei gradini proprii.
Proprietatea este situata intr-o zona aerisita si lipsita de trafic, astfel ca permite crearea unui spatiu deosebit si poate deveni proiectul mult dorit.
Acte in regula. CF, Impozit la zi.
ID P42307]]>
Thu, 18 Apr 2024 11:20:20 +0300
<![CDATA[Afacere la cheie, sere flori, 1941 mp teren, Visea, 2 case in curte ]]> Vrei o mica afacere in apropierea #Clujului unde sa te dezvolti dupa bunul plac, ferit aglomeratia orasului ?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei afaceri la cheie:
- 4 sere de productie;
- 2 #case - o #casa batraneasca sanatoasa - cu aspect de mic conac- renovabila;
- o #casa noua, moderna, in constructie - (necesita receptia) - gandita cu spatii largi si ferestre de mari dimensiuni pentru a benefecia de toata lumina naturala a zonei; compartimentata ideal pentru o familie frumoasa, cu bucatarie, baie, living, dormitor, camera tehnica la parterul inalt peste demisol (beci) si 3 dormitoare, o baie, un dressing si un balcon impresionant (20 mp).

Situata in Visea, la 22 km de Aeroport, pe un #teren de 1941 mp, propunerea noastra poate fi proprietatea mult dorita pentru a dezvolta proiectul visat : o mica afacere, #casa de locuit, #casa de oaspeti, si se poate dovedi chiar o investitie de succes.

Localitatea s-a modernizat, lucrarile pentru canalizare si asfaltare fiind finalizate Toate utilitatile (apa, canal, curent, gaz, comunicatii) sunt prezente.

Totodata, in curte exista o fantana utilizata la irigarea serelor si gradinii. Centrala pe lemne/peleti acopera usor atat #casa cat si unul dintre solare. In toate celelelalte solare sunt sobe individuale astfel incat sa se poata obtine productie tot timpul anului.

Cu un #teren generos, proprietatea este o investie buna atat din punct de vedere al posibilitatii de recreere dar si de dezvoltarea a afacerii deja profitabile.
Proprietatea este situata intr-o zona aerisita si lipsita de trafic, astfel ca permite crearea unui spatiu deosebit si poate deveni proiectul mult dorit.

Vanzarea se va realiza de pe persoana fizica, cu acte in regula. CF, Impozite la zi.
ID P42309]]>
Thu, 18 Apr 2024 11:16:20 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! 2 camere de inchiriat, strada Mamaia, langa Parcul Central]]> #Apartament 2 camere aproape centrul #Clujului!

Va propunem spre #inchiriere un #apartament 2 camere semi-decomandate, situat aproape de centrul #Clujului la cateva minute de mers pe jos de Facultate de Psihologie, Facultatea de Constructii, Facultatea de Chimie si Facultatea de Arte.

#Apartamentul este intr-o stare buna fiind prevazut cu toate cele necesare pentru locuit in conditii optime.

Acesta are o suprafata de 47 mp, dispunand de urmatoarea compartimentare:
- 1 dormitor;
- 1 living
- 1 bucatarie;
- 1 baie cu geam;
- 1 hol;
- 1 debara;
- 1 SAS.

Dispune de CT proprie.

#Apartamentul este si in apropierea tuturor punctelor de interes, cum ar fi magazine, scoli, statii de autobuz si centrul orasului.

Pentru mai multe detalii sau pentru stabilirea unei vizionari, contactati-ne la numarul de telefon afisat.]]>
Thu, 18 Apr 2024 09:59:18 +0300
<![CDATA[Apartament cu 4 camere 99mp Eugen ionesco, gradina 150mp]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 4 camere, situat in cartierul Europa, str Eugen Ionesco

#Apartamentul este finisat modern, cu centrala proprie, 2 bai, 3 camere decomandate si un living spatios si dispune de o gradina de 150mp.

Se inchiriaza nemobilat. Ideal pentru firme.

Include o boxa de aproximativ 45mp la demisol si loc de parcare in fata blocului.

Imobilul este monitorizat prin camere de supraveghere si este situat langa statia de autobuz.

Este potrivit pentru orice tip de chiriasi: firma, familie, studenti.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 18 Apr 2024 09:29:30 +0300
<![CDATA[Apartament cu doua camere, zona Roata Faget]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, nou, in #Floresti, strada Valea Garbaului, in zona restaurantului Roata, la 3 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la parter intr-un imobil finalizat in anul 2011, dispus S+P+4E, izolat termic si fonic pe exterior si securizat cu interfon.

#Apartamentul este semidecomandat, are o suprafata utila de 55 mp si este compus din living, bucatarie, dormitor, baie si un balcon.

Se inchiriaza pe termen lung, mobilat, utilat complet si este locuinta ideala pentru cupluri sau familii. Este orientat sud-est, iar incalzirea se face prin centrala de imobil si calorifere termostatate.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Merita vazut!

ID-P29517
]]>
Thu, 18 Apr 2024 08:32:38 +0300
<![CDATA[Apartament o camera Floresti, finisat, parcare subterana, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu o camera in Florersti, strada Florilor, zona Mega Image, la 4 minute de mijloacele de transport in comun si Atelierul de Pizza.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2008, dispune de o suprafata utila de 43 mp si este decomandat.

Finisajele interioare sunt moderne iar mobilierul si electrocasnicele sunt de calitate. Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar costurile de intretinere sunt mici.

Se preteaza pentru cupluri sau persoane singure si se inchiriaza doar pe termen lung. Garantia este echivalentul unei chirii lunare. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

Merita vizionat!

ID-P29890]]>
Thu, 18 Apr 2024 08:31:52 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera moderna, complet mobilata, Manastur, Ciobanului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera situata la etajul 7 intr-un imobil de garsoniere cu 10 etaje in cartierul Manastur.

Garsoniera dispune de o suprafata utila de 30 mp, are modificari interioare si se preteaza ca si locuinta pentru persoane cu venit stabil, cupluri sau persoane singure.

Garsoniera se inchiriaza strict pe termen lung si se va preda mobilata si utilata cu tot necesarul.

Garantia este echivalentul unei chirii lunare.
ID P5148]]>
Thu, 18 Apr 2024 08:30:13 +0300
<![CDATA[Apartament cu doua camere, modern, cartier Zorilor, strada Gheorghe Dima]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu doua camere decomandat in #Cluj #Napoca, strada Gheorghe Dima, la cateva minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 1980, izolat termic si fonic clasa B energetic si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 54mp si este compus din living, dormitor, bucatarie, hol, baie si balcon. Finisajele interioare sunt moderne si includ parchet, gresie, faianta, usi interioare, ferestre Pvc cu geam termopan iar incalzirea se face printr-o centrala termica.

Se inchiriaza pe termen lung si este locuinta ideala pentru un cuplu sau o familie. Se va preda mobilat si utilat complet iar garantia este echivalentul unei chirii lunare. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Separat, poate fi inchiriat un garaj incalzit la demisolul blocului.

ID-P38894]]>
Thu, 18 Apr 2024 08:25:45 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 60mp, zona stazii Horea]]> #Welt #Imobiliare vă prezintă un #apartament spațios de 3 camere semidecomandate situat pe Strada Horea, în blocul cu Rosa la parter. Acest #apartament se afla la etajul 2 si dispune de 2 dormitoare, living, baie, bucătărie utilată cu cuptor electric, aragaz și hota, precum și mașină de spălat vase și mașină de spălat haine.

Cu un aer condiționat instalat atât în living, cât și într-unul dintre dormitoare, vă puteți bucura de confortul optim în zilele calde de vară. Locația este convenabilă, fiind aproape de Facultatea de Litere, gara, magazine, banci, fast-food uri.

Acest #apartament este o alegere ideală pentru cei care doresc un spațiu confortabil și bine echipat într-o zonă centrală a orașului. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.]]>
Wed, 17 Apr 2024 18:50:19 +0300
<![CDATA[Casa de vanzare, compartimentata in doua apartamente, Centru]]> #casa de #vanzare, zona ultracentrala, Piata Muzeului.
Constructia este din 1940 si se afla in stare foarte buna, fiind recent renovata, inclusiv tigla a fost schimbata.
#casa este impartita in doua #apartamente cu intrari separate. Suprafata utila de aproximativ 90 mp (in acte 70 mp).
#Apartamentul de la parter are 35 mp si este alcatuit din camera, bucatarie si baie.
Al doilea #apartament este la etaj si mansarda unde sunt aproximativ 55 mp, compartimentat in doua dormitoare, bucatarie si doua bai.
Imobilul se afla la curte comuna si detine si o mica parte de #teren, unde se poate amenaja o terasa si spatiu verde.
Ideal pentru #apartamente in regim hotelier.

#Apartamentele au cf-uri individuale, se pot vinde si separat.]]>
Wed, 17 Apr 2024 18:49:15 +0300
<![CDATA[Duplex finisat si partial mobilat, Borhanci]]> Duplex de #vanzare, regimul de inaltime S+P+E+M, avand o suprafata utila totala de 210 mp.
Subsol: hol, camera tehnica, camera depozitare si camera hobby.
Parterul: hol, camera de zi, bucatarie si baie.
Etajul este compus din: hol, dormitor, baie, debara si dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing.
Mansarda: hol, dormitor, dormitor si baie.
Se preda la stadiul de finisat respectiv partial mobilat si utilat avand:
usi interioare montate, bucataria mobilata si utilata, toate cele 4 bai sunt mobilate si utilate, zona de living este partial mobilata si dormitorul matrimonial este partial mobilat. Imobilul dispune de centrala termica, incalzire in pardoseala, instalatiile sanitare si electrice complet finalizate, geamuri termopan Gealan, sape turnate, pardoseli finisate cu gresie sau parchet, peretii si tavanele sunt finisate, gresie montata pe balcoane, termoizolatiile exterioare sunt realizate cu polistiren expandat de 10 respectiv 15 cm grosime in zona de contact cu betonul. #casa este acoperita cu tigla de beton Bramac. Pentru un coeficient termic cat mai bun, zidaria exterioara este realizata din caramida Cemacon de 30 cm grosime.
Curtea este pavata, #terenul este imprejmuit, portile de acces in curte sunt automatizate, iar spatiile verzi au prevazute sisteme automatizate de irigare cu aspersoare pentru gazon. Imobilul dispune de parcare in curtea interioara.
Panorama spre oras.
Toate utilitatile: apa, canalizare, curent, gaz, internet.]]>
Wed, 17 Apr 2024 18:48:55 +0300
<![CDATA[Duplex 83 mp, 3 dormitoare, living open space, 2 bai, Zorilor, Sigma ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un aaprtament situat la etajul 1 + mansarda al unui imobil nou, la 5 minute de mers pe jos de Sigma Shopping Center.

Acesta dispune de o suprafata de 85 metri patrati, si este dispus astfel:

La parter avem hol, dormitor, living open space cu bucatarie, baie, balcon accesibil atat din living cat si din dormitor, iar la etaj inca 2 dormitoare si o baie.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Perfect pentru 3 studente sau studenti la UMF.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Wed, 17 Apr 2024 18:40:26 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, parcare, Sigma]]> De inchiriat #apartament in zona Sigma, Republicii.
Semidecomandat, 70 mp, bucatarie, living, dormitor, baie si balcon.
Dispune de parcare proprie exterioara.
Nu se accepta animale de companie.]]>
Wed, 17 Apr 2024 18:31:48 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial, alimentatie publica, Centru, Piata Muzeului]]> Vanzare #spatiu #comercial in zona ultracentrala, Piata Muzeului.
Spatiul are destinatie in CF pentru alimentie publica.
Se compune din doua #apartamente si pivnita.
Primul #apartament are 88 mp utili, se afla la parter si este compartimentat in zona de mese, zona bar, vestiar, doua grupuri sociale.
Al doilea #apartament are 118 mp utili, este neamenajat, momentan pod, dar se poate transforma in #spatiu #comercial sau rezidential.
Pivnita este compartimentata in 3 incaperi cu suprafata utila de 40 mp.
Imobilul are si o curte interioara, suprafata de 37 mp, folosita in sezonul cald, ca si terasa.
La parter functioneaza de mai multi ani un bar.
In cazul cumpararii, spatiul se poate prelua cu chiriasi.
Locatie de top, cu vad comercial.
]]>
Wed, 17 Apr 2024 18:23:08 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, zona ultracentrala]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament cu doua camere, decomandate.
Se afla situat la etajul 4 si are suprafata utila de 55 mp.
Compartimentare: hol, camera de zi, dormitor, bucatarie, camara, doua balcoane plus boxa la subsol.
Se inchiriaza mobilat si utilat.
Zona ultracentrala, langa Teatrul National.]]>
Wed, 17 Apr 2024 17:48:06 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere Baciu ]]> #Welt #Imobiliare are placerea de a va oferi spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat intr-un imobil din cartierul Baciu, #Cluj-#Napoca.

#Apartamentul se afla la etajul 4 unui imobil cu 4 etaje si dispune de o suprafata utila de 60 mp mp.

#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.


Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!

]]>
Wed, 17 Apr 2024 17:45:20 +0300
<![CDATA[Depozit 640mp + birouri, acces TIR, zona Ambient in parc industrial ]]> Inchiriere spatiu de productie sau depozitare in zona Ambient Someseni
Acces TIR, zona securizata si pazita, toate utilitatile contorizate separat,
Suprafata de depozitare este de 641mp + #birouri 44mp = 685mp
Dotari: centrala termica pe gaz pentru caldura si apa calda in #birouri, turbosuflante pe gaz, luminatoare, aviz ISU, 2 parcari incluse
Birouri finisate la cheie in suprafata de 44mp (7.50eur/mp) + TVA
Taxa de serviciu 0.90 eur/mp + TVA
Pret total lunar totate taxele incluse 3.830,50 euro + TVA
]]>
Wed, 17 Apr 2024 17:10:38 +0300
<![CDATA[Proiectul mult dorit, casa individuala, 500 mp curte, Corusu]]> 15 minute de centrul orasului? #casa pe pamant cu suficient spatiu care sa iti ofere intimitate? Transport public - CTP - in proximitate?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei locuinte, in Corusu, intr-un ansamblu dezvoltat si construit de o echipa cu reputatie in domeniu, care a urmarit in proiectele sale ca toate spatiile locuibile sa beneficieze atat de o insorire corecta cat si de o panorama frumoasa. Totodata, zonele de zi au fost gandite ample, libere, fara a fi omise eventuale posibilitati de reconfigurare ulterioara.
Fiecare locuinta va dispune de 3 dormitoare (un master cu dressing walk-in si baie proprie), 3 bai cu lumina si ventilare naturala, living, dining, bucatarie, camara, dormitor-#birou, hol acces, terase acoperite. Imobilele se vor preda semifinisate, astfel: - interior - pereti tencuiti si gletuiti, sape interioare, centrala termica, incalzire in pardoseala, instalatii sanitare la pozitia proiectata, instalatii electrice la pozitia proiectata.
Proprietatile se voi preda la stadiul de - semifinisat, dar puteti profita pentru a duce proiectul la bun sfarsit, beneficiind de experienta si daruirea constructorului, mergand cu acesta pana la stadiul - la cheie.
Compartimentarea acestora este urmatoarea:
- parter - hol intrare, #casa scarii, living, baie, bucatarie (separata de living) cu spatiu de dining, terasa iesire in curte;
- mansarda - hol #casa scarii, baie, 3 dormitoare (dormitorul matrimonial cu dressing si baie), terasa cu acces in curtea terasata.
Certificat energetic clasa B.
Cu avans si solutii de finantare (BT) agreate de constructor, aveti sansa punerii in aplicare a visului mult dorit de a va muta, in cursul anului 2022, in afara #Clujului, la 15 km de Pta. Mihai Viteazu, intr-o #casa personalizata si cu semnatura proprie.

ID P33510]]>
Wed, 17 Apr 2024 16:50:59 +0300
<![CDATA[Hala noua 600mp, H=6m, sens giratoriu Luna de Sus]]> Va prezentam spre #vanzare hala noua in constructie, situata in zona sens giratoriu Luna, la iesire din #Floresti.
Suprafata totala de #teren 1080mp. Imobil finalizat si intabulat.
Hala are o suprafata de 600mp, din care 130mp #birouri finisate la cheie.
Suprafata de depozitare la sol ramane de 450mp.
Structura metalica cu panouri sandwich, inaltime utila 6m
Toate utilitatile bransate: apa, gaz, curent, canal
Se preda finisata, #birourile incalzite cu centrala proprie pe gaz, beton elicopterizat in hala, iluminat, usa sectionala de acces.

]]>
Wed, 17 Apr 2024 16:45:48 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat pentru birouri, Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere, o #casa in Dambul Rotund, zona Corneliu Coposu.
#casa este finisata recent modern, este la prima #inchiriere si este compartimentata astfel:
-Demisol-44 mp-2 incaperi
-Parter -90 mp- hol, living, bucatarie, baie de serviciu cu cabina de dus, dormitor cu baie proprie
-Etaj -90 mp- hol, dormitor cu baie proprie, 2 dormitoare, baie pe hol.

Baile sunt complet utilate, incalzirea este cu centrala termica proprie, curent trifazic, instalatie pentru sistem de alarma, senzori de miscare in toata #casa.

Exista si un loc de parcare amenajat in curte. Gradina cu gazon, #teren cca 200 mp.

La cerere se poate mobila bucataria.

Pentru alte detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 17 Apr 2024 16:17:18 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat pentru birouri, Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere, o #casa in Dambul Rotund, zona Corneliu Coposu.
#casa este finisata recent modern, este la prima #inchiriere si este compartimentata astfel:
-Demisol-44 mp-2 incaperi
-Parter -90 mp- hol, living, bucatarie, baie de serviciu cu cabina de dus, dormitor cu baie proprie
-Etaj -90 mp- hol, dormitor cu baie proprie, 2 dormitoare, baie pe hol.

Baile sunt complet utilate, incalzirea este cu centrala termica proprie, curent trifazic, instalatie pentru sistem de alarma, senzori de miscare in toata #casa.

Exista si un loc de parcare amenajat in curte. Gradina cu gazon, #teren cca 200 mp.

La cerere se poate mobila bucataria.

Pentru alte detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 17 Apr 2024 16:17:02 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 48mp, mobilat modern, bloc nou, balcon, zona Borhanci]]> #Welt #Imobiliare vă prezintă spre închiriere un #apartament intim și primitor de 48 mp, situat într-o zonă liniștită din Borhanci. Această locuință este ideală pentru cei care caută confort și funcționalitate, oferind un spațiu de locuit bine structurat și estetic amenajat.

#Apartamentul dispune de un dormitor amenajat cu gust, care emană o atmosferă caldă și relaxantă, perfectă pentru odihnă. De la intrarea din hol, accesați o bucătărie deschisă, funcțională, care se îmbină armonios cu o zonă de living dotată cu o canapea confortabilă, creând un spațiu optim pentru gătit și socializare. Completând această zonă, găsim un balcon spațios care invită la momente de relaxare în aer liber.

Fiecare cameră este luminată natural și mobilată pentru a maximiza confortul, iar decorul este completat de accesorii care adaugă un caracter personal și primitor spațiului. #Apartamentul este dotat cu toate necesitățile moderne, inclusiv centrală termică proprie, asigurând astfel o atmosferă călduroasă indiferent de sezon.

Situat într-un cartier rezidențial, locuința este perfectă pentru cei care își doresc un stil de viață echilibrat, fiind în apropierea principalelor facilități urbane precum magazine, stații de transport în comun și zone de recreere.

Pentru a experimenta personal farmecul și confortul acestei locuințe, vă invităm să programați o vizionare. Aceasta este o oportunitate remarcabilă de a vă numi acasă un spațiu atât de bine gândit și întreținut.]]>
Wed, 17 Apr 2024 16:02:45 +0300
<![CDATA[Casa alipita, curte comuna, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare o #casa alipita, la curte comuna, cu o suprafata utila de 83 mp, pe un singur nivel, cu posibilitate de mansardare.

Imobilul este compartimentat dupa cum urmeaza: - 1 bucatarie - 2 dormitoare - 2 bai.

Finisajele sunt clasice si dispune in acest moment de: - podele din lemn - pereti cu vopsea lavabila - geamuri din lemn - pereti cu vopsea lavabila - gresie si faianta in baie.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati]]>
Wed, 17 Apr 2024 15:43:25 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere zona Platinia Mall si USAMV]]> Oferim spre vânzare #apartament cu 2 camere aproape de Platinia Mall, USAMV, la doar 2 stații de Centru #Cluj #Napoca, la câteva minute de Parcul Central, una dintre cele mai bune zone din #Cluj #Napoca pentru locuința proprie sau investiție fiind o zona foarte căutată pentru închiriere..Zona cu foarte mult spațiu verde si liniște .
#Apartamentul este amplasat la etajul 3 într-un bloc cu 4 etaje de cărămidă si este compus din 2 camere, bucătărie, hol, baie.
#Apartamentul este finisat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispoziție.]]>
Wed, 17 Apr 2024 15:43:12 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, totul nou, zona Centru!]]> Va propunem spre #inchiriere un deosebit #apartament in apropriere de parcul central,

Are o suprafata de 58mp compartimentat dupa cum urmeaza:

2 camere
baie
bucatarie

#Apartamentul se afla in apropriere de parcul central si de mijloacele de transport in comun,

Pentru vizionare si alte detalii , contactati-ne cu incredere!]]>
Wed, 17 Apr 2024 15:34:32 +0300
<![CDATA[Apartament cu o camera, zona Auchan]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu o camera semidecomandat avand suprafata utila de 44 mp la parterul unui imobil cu 4 niveluri. Acesta se afla in cartierul Iris , la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, magazine, banci si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat fiind compartimentat astfel: bucatarie, dormitor, hol, baie si un balcon de 5 mp inclus in suprafata utila. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.]]> Wed, 17 Apr 2024 15:31:56 +0300 <![CDATA[Casa Grigorescu 4 camere ]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru de #vanzare o #casa cu 4 camere, situata optim in cartierul Grigorescu.

#casa este pe 2 nivele, P + M, are o suprafata utila de 160 mp.

Terenul aferent #casei are o suprafata de 1600 mp, oferind liniste si o priveliste minunata viitorilor locatari.

#casa se vinde la stadiul de semifinisat.

Terenul are studiu geo si este in zona verde fără alunecări de #teren sau alte probleme.

Pentru alte detalii sau o oferta personalizata, va stam la dispozitie.
P41412

]]>
Wed, 17 Apr 2024 15:23:23 +0300
<![CDATA[Chirie Casa | 0 Comision | Sat Moristi | La 18 km de Cluj-Napoca]]> Cauti o #casa linistita la 18 km de centrul #Clujului? Welt iti propune Pentru #inchiriere o #casa individuala in satul Moristi din comuna Apahida.

Locuinta are o curte cu #teren de 600mp si este compartimentata astfel:
-Doua Dormitoare spatioase
-O camera la Mansarda
-Bucatarie
-Baie
-Hol

Incalziera este pe lemne iar la baie sunt 2 boilere, unul dintre ele fiind tot pe lemne iar #casa este izolata exterior cu polistiren
#casa se inchiriaza mobilata si utilata dupa cum reiese in poze.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizualizari, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 17 Apr 2024 15:22:59 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Terra Gardens]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, in cartierul Terra Gardens Valea Chintaului.

Zona este una foarte buna, cu multa verdeata, retrasa de zgomotul orasului, cu o priveliste idilica.

#Apartamentul este situat la parter, cu o suprafata utila de 56 mp si balcon de 8 mp.

Proprietatea dispune de 1 loc de parcare.

Compartimentarea este decomandata, in urmatoarea dispunere:
- 1 living;
- 1 dormitor;
- 1 bucatarie cu iesire pe balcon;
-1 debara;
- 1 baie;
- 1 hol.

Finisajele moderne si recent facute sunt evidentiate astfel:
- pardoseala cu parchet din lemn masiv;
- ferestre din termopan cu tamplarie PVC;
- gresie si faianta in baie;
- usa de la intrare din lemn.

#Apartamentul dispune de supraveghere video si interfon si se vinde partial mobilat.

Recomandam aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie, datorita pozitiei foarte bune in imobil, a suprafetei generoase si a compartimentarii optime.

Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Wed, 17 Apr 2024 15:21:08 +0300
<![CDATA[Apartament cu o camera in zona, cu priveliste, zona Iris]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu o camera decomandat avand suprafata utila de 37 mp la etajul 10 al unui imobil cu 11 niveluri. Acesta se afla in cartierul Iris , la doar 5 minute de mijloacele de transport in comun, magazine, banci si alte puncte de interes ale zonei. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat fiind compartimentat astfel: bucatarie, camera, hol, baie si un balcon de 4 mp cu priveliste spre oras. Daca v-am starnit interesul cu aceasta proprietate, va rugam sa ne contactati cu incredere! Echipa #Welt #Imobiliare.]]> Wed, 17 Apr 2024 15:20:48 +0300