Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Garsoniera in zona Expo Transilvania, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o garsoniera in Marasti, zona Expo Transilvania, aproape de mijloacele de transport.
Acesta are o suprafata de 20 mp si este la etajul 1 din 4.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:59:27 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu o camera, zona Mega Image, strada Florilor]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #apartament cu o camera in #Floresti situat pe strada Florilor, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati si 1 minut de magazinul Mega Image.

#Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil cu 4 etaje, finalizat in anul 2012, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 40 mp + un balcon de 7 mp si este locuinta ideala pentru o persoana singura sau un cuplu.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet cu tot necesarul si doar pe termen lung. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.

ID-P20760]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:53:06 +0200
<![CDATA[Casa tip duplex in Dezmir zona planoarelor drum asfaltat]]> Ca si amplasare se afla pe o strada asfaltata si iluminata public ,inchisa traficului la un capat.

Orientarea cardinala este: e-s-v la una , iar la cealalta : e-v-n,

Unul dintre avantaje consta in faptul ca nu mai exista posibilitatea aparitiei altor #constructi, imprejurimile fiind ocupate deja de #constructi noi finalizate, cu regimul de inaltima maxim P+E.

Finalizarea cu CF va fi in luna decembrie 2019, aflandu-se in constructie in prezent.

Calitatea materialelor de constructie folosite este peste medie si va fi prezentata pe santier, fiind posibila si prezentarea altor proiecte deja finalizate si locuite.

Suprafata utila este de 120 mp, iar #teren 250 #teren.

Compartimentarea la parter consta in :

- living, bucatarie[inchisa sau deschisa], 1 baie , 1 camara, 1 terasa,

- Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, 1 balcon acoperit

Pod tehnic [nu apare in cartea funciara ca si suprafata utila], dar este practic pentru depozitare, in special izolare[confort] termic.

Fiecare #casa are fundatie separata, structura de rezistenta fiind independenta si izolata fonic cu zid dublu (izolatie polistiren de 15 cm).

Una dintre unitatile locative se poate preda finisata la cheie, cu costurile suplimentare aferente alegerii materialelor.

Parcarea se poate transforma in garaj ,iar compartimentarea interioara e eleganta si spatioasa.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P20700
]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:51:18 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 48 mp, parcare, in Zorilor, pe strada Mircea Eliade]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Zorilor, zona strazii Mircea Eliade.
#Apartamentul este situat la etajul 2 din 2 si dispune de o suprafata utila de 48 mp compus din: living cu bucatarie, dormitor, baie si un balcon de 9 mp.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Detine si un loc de parcare.
#Apartamentul este situat in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun si a magazinelor.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati! P16952]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:50:23 +0200
<![CDATA[Casa individuala, pe 3 niveluri, cu supraveghere video, cartier Gheorgheni]]> Va propun o #casa individula, finisata modern, pe 3 niveluri cu supraveghere video si videointerfon, situata intr-o zona deosebita a cartierului Gheorgheni, intr-o zona rezidentiala linistita, la doar cateva minute de Iulius Mall.
#casa se desfasoara pe o suprafata utila de 80 mp dispusi pe 3 niveluri: parterul cu 2 intrari comunicative care se pot folosi si independent, etaj 1 si o terasa imensa amenajata de 40mp.
Finisajele alese sunt de o calitate foarte buna, imobilul fiind renovat recent.
Copartimentarea, de asemenea, este foarte practica, in total regasindu-se 3 camere mari, o bucatarie complet utilata si mobilata si 2 bai.
#casa se afla in proximitatea scolilor, gradinitelor, farmacii, #spatii #comerciale, spatii verzi si transport in comun.
Ideala atat pentru locuit cat si pentru activate de #birouri.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:45:02 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu doua camere, ultrafinisat, Floresti, zona parcului Poligon]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Floresti, zona strazii Tautiului, la 5 minute distanta de mjloacele de transport in comun si facilitati si 3 km de Vivo Center.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2018, izolat termic pe exterior, securizat cu interfon si care dispune si de lift.

Suprafata interioara a #apartamentului este de 42 mp si este compartimentat intr-un living, o nisa de dormit, bucatarie si baie.

Se remarca prin finisaje de calitate superioara, culori vii si design modern si poate fi o oportunitate buna pentru investitie.

Pentru mai multe detallii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati! Merita vizionat!

ID-P20707]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:39:12 +0200
<![CDATA[Vanzare casa 120 mp utili Sannicoara zona Dezmir]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa amplasata intr-un nou Complex Rezidential care se bucura atat de calitatea superioasa a materialelor folosite cat si de o peisagistica de exceptie.

Constructia din caramida de 25 cm ofera rezistenta si stabilitate #casei, izolatia de 15 cm impreuna cu geamurile termopan cu 3 coli de sticla asigurand un confort fonic si termic sporit.

Accesul rapid la mijloacele de transport in comun - 200 metri distanta - si distantele scurte cu masina - benzinarie la 5 minute, supermarket - 10 minute, Iulius Mall 15 minute - ofera imobilului un plus de valoare.

Locuinta este prevazuta cu parter si mansarda avand o suprafata utila de 120 mp impartiti astfel:

parter: living, sufragerie, bucatarie, baie;
etaj: 3 camere, 2 bai.

Suprafata totala a #terenului este de 450 mp.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit a ma contacta!

ID Proprietate: P14612
]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:37:45 +0200
<![CDATA[Teren extravilan de vanzare, Iris, zona Terra Gardens]]> Teren #extravilan de #vanzare in zona Valea Chintaului. Ofera o panorama frumoasa.
Terenul se afla pozitionat pe deal vis-a vis de Terra Gardens la aproximativ 1 km distanta de strada Valea Chintaului, 1.3 km fata de #Cluj Innovation Park si la aproximativ 6 km de Auchan Iris.
Datorita pozitionarii in apropiere de viitorul parc de afaceri Lomb, #terenul reprezinta o oportunitate de investitatie.
Utilitati: apa, gaz iar curentul este in zona.
Suprafata #teren 500 mp plus cota drum de servitute de 70 mp ( latime drum 7 m).

Locatie frumoasa cu multa verdeata si soare toata ziua.

Comision 0%.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:34:58 +0200
<![CDATA[Garsoniera zona Kaufland Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o garsoniera in Marasti, zona Kaufland, la etajul 1 din 4. Garsoniera este finisata are parchet, termopane etc.
Aceasta are o suprafata de aproximativ 22 mp si un balcon de 4 mp. Se pote vinde mobilat.
Este aproape de Kaufland Marasti.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:31:03 +0200
<![CDATA[ Duplex modern 130mp, teren 240 mp, zona exclusivista!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #duplex in cartierul Europa, cu acces de pe o strada privata intr-o zona exclusivista.
Constructia este una noua moderna, cu predare in luna august 2018, din caramida, izolatie de 15 cm si cu acoperis de tip terasa.
Suprafata utila este de 130 mp, cea a #terenului masoara 240 mp si dispune de un front stradal de 8 m.
#casa este dispusa pe 2 niveluri, astfel:
- parter: bucatarie, living, baie, debara, hol;
- etaj: dormitor matrimonial cu baie, 2 dormitoare, baie, hol.
Beneficiaza de incalzire prin pardoseala la ambele niveluri, centrala termica pe gaz si de geamuri din termopan cu tamplarie din PVC 3 sticle, 7 camere.
Iesirea din living spre gradina se realizeaza printr-o usa culisanta.
Se ofera spre #vanzare pregatita pentru finisaje la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta, peretii gletuiti si instalatiile trase la pozitie. Se vinde nemobilata, iar gradina se ofera amenajata cu gazon si dale.
Beneficiaza de 1 loc de parcare iar accesul la proprietate se face pe un drum privat.
#casa va dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent si canalizare.
Pretul nu include TVA de 19%.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:29:29 +0200
<![CDATA[Duplex cartierul Europa, panorama superba]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o unitate dintr-un #duplex in cartierul Europa.
Constructia se va preda cu exteriorul finalizat si la rosu in interior.
Are un #teren de 250 mp si suprafata utila de 150.
Compartimentare:
Parter-living, bucatarie si baie.
Etaj- 3 dormitoare, 2 bai.
De asemenea #duplexul va avea o terasa circulabila in suprafata de 70 mp si parcare pentru 2 masini.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:28:58 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 43 mp, balcon, Grigorescu, zona Profi]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat in Grigorescu, zona Profi.
#Apartamentul este la etajul 4 al imobilului cu 4 etaje, fiind foarte luminos.
Imobilul in care se afla este unul reabilitat termic astfel incat cheltuielile de exploatare vor fi mici.
Cele 2 camere semidecomandate sunt finisate, #apartamentul avand ca dotari gresie, faianta, ferestre termopan, centrala proprie.
Se vinde mobilat si utilat.
In apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, Panemar.
Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati!]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:28:25 +0200
<![CDATA[Teren Andrei Muresanu]]> Teren ideal pentru #duplex sau #casa individuala in Andrei Muresanu.
Zona foarte buna cu toate utilitatile.
Suprafata de 590 mp si front generos de 19 ml.
CUT 0,9, POT 35%, regim de inaltime S+P+E+Er.
Pret negociabil.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:27:53 +0200
<![CDATA[Casa Dambul Rotund, 340 mp utili, localizare avantajoasa ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa individuala localizata in cartierul Dambul Rotund, zona exclusiva de #case.

Atat interiorul cat si curtea necesita lucrari de amenajare, stadiul actual al imobilului oferind noilor proprietari posibilitatea transformarii acestuia in locuinta mult visata!

Constructia, edificata in anul 2008, detine o suprafata utila de 340 mp, fiind compartimentata in 7 camere, 2 bucatarii, 3 bai principale si 2 bai de serviciu, 3 balcoane si o terasa de 38 mp amplasata peste garajul aflat la demisolul inalt al cladirii.

Imobilul dispune de toate utilitatile: gaz, apa, curent si canalizare.

Pentru mai multe informatii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P15759]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:19:35 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, pentru hala in parc industrial, 11.608 mp, Sannicoara, Apahida]]> Va oferim spre #vanzare un #teren industrial potrivit pentru constructie hala, in Parcul Industrial Nervia, Apahida, #Cluj.
Front la drum public cu latime de 9 m.
Terenul are suprafata de 11.608 mp, POT 70%, CUT 1.
Toate utilitatile, apa, gaz, curent, canalizare, sunt in apropierea #terenului. In imediata vecinatate sunt construite hale.
Pret negociabil.

id P6971]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:17:02 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, pentru hala in parc industrial, 14.608 mp, Sannicoara, Apahida]]> Va oferim spre #vanzare un #teren industrial potrivit pentru constructie hala, in Parcul Industrial Nervia, Apahida, #Cluj.
Front la drum public cu latime de 9 m.
Terenul are suprafata de 14.608 mp, POT 70%, CUT 1.
Toate utilitatile, apa, gaz, curent, canalizare, sunt in apropierea #terenului. In imediata vecinatate sunt construite hale.
Pret negociabil.

id P6971]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:15:38 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Gheorgheni, zona parcul Detunata]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in circuit, in Gheorgheni, zona parcul Detunata, la etajul 3 din 4.
#Apartamentul are o suprafata de aproximativ 55mp si este finisat, are centrala termica proprie, termopane, etc.
Datorita pozitiei lui aproape de mijloace de transport, de parc, de scoli este un apartameent ideal pentru investitie.]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:08:57 +0200
<![CDATA[Teren pentru hala langa Statia de Epurare]]> Va oferim spre #vanzare un #teren ideal pentru constructie hala in apropiere de Statia de Epurare.
Accesul este facil fiind la mica distanta de Bdul Muncii.
Suprafata totala este de 23100 mp si se compune din 4 parcele.
Incadrare urbanistica Uemm (zona de activitati economice dedicata intreprinderilor mici si mijlocii-hale).
POT 60%, CUT 1.2
Pret negociabil.

]]>
Tue, 19 Nov 2019 10:02:15 +0200
<![CDATA[Teren intravilan 1234 mp Feleacu]]> De #vanzare #teren #intravilan in localitatea Feleacu.
Terenul are 1234 mp si front de 17 ml.
Utilitati: apa, gaz, curent.
Pret usor negociabil.]]>
Tue, 19 Nov 2019 09:48:14 +0200
<![CDATA[Proprietate incantatoare, 5000 mp teren cu lac, Feleacu]]> #casa moderna constuctie noua intr-o zona superba cu acces usor din Feleacu.
Imobilul are regimul de inaltime D+P+E.
Suprafata utila 300 mp si #teren generos de 5000 mp.
Comparimentare:
- demisol - garaj dublu, camera oaspeti, baie, camera tehnica si pivnita;
- parter - bucarie, living, baie si debara;
- etaj - 3 dormitoare, 2 bai, dressing, spalatorie.
Se vinde complet finisata, mobilata si utilata.
Finisajele sunt de calitate si cu atentie la detaliu.
Dotari: incalzire pardoseala, sistem de alarma/ supraveghere, aspirator central, iluminat led, semineu.
Pe proprietate este un lac cu pesti si un #teren de fotbal si baschet.
Locatie superba, langa padure si usor accesibila.]]>
Tue, 19 Nov 2019 09:42:11 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandate 97mp, etaj intermediar, Andrei Muresanu]]> Va prezint un superb #apartament de 3 camere spatioase, amplasat in cea mai apreciata zona a orasului, Andrei Muresanu, cartierul destinat iubitorilor de intimitate, rafinament si spatiu verde.

#Apartamentul este compartimentat: 3 camere decomandate, bucatarie, balcon, hol.

Finisajele, dotarile si mobilierul sunt de cea mai inalta calitate.

In pretul #apartamentuliu este inclus un loc de parcare subteran.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 18 Nov 2019 20:42:32 +0200
<![CDATA[Apartament de 2 camere, semidecomandat, confort sporit, Centru ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, semidecomandat, confort sporit, la mansarda in zona centrala la o distanta de 5 minute de mers pe jos de Facultatea de Litere.
#Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp si este compartimentat astfel: un dormitor, living cu bucatarie open space, baie si hol.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, este situat intr-o zona foarte buna, aproape de magazine, facultati si toate punctele de interes.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern: P16708
]]>
Mon, 18 Nov 2019 20:17:42 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, ULTRACENTRAL, modern]]> #Welt #Imobiliare ofera pentru #inchiriere #apartament de 2 camere in centru, zona strazii #Napoca, aproape de #casa de Cultura a Studentilor.

#Apartamentul este la demisol intr-o constructie de caramida, cu valoare arhitecturala, beneficiaza de o curte interioara unde se poate si parca.

#Apartamentul este renovat, dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan si este compartimentat astfel: dormitor, living cu bucatarie open space, baie, hol.

Cheltuielile de intretinere sunt foarte mici - arhitectura veche a cladirii permite mentinerea unei temperaturi constante in interior vara-iarna, neexistand punti termice.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 18 Nov 2019 20:02:04 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament modern 3 camere, mobilat si utilat, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament modern cu 3 camere in centrul #Clujului, dispune de vedere spre raul Somes si Parcul Central.

Acesta se afla la etajul 3 al unui imobil dispus pe 4 niveluri si dispune de un spatiu de verdeata in curtea interioara a blocului.

Cei 58 de mp sunt compartimentati astfel: living, bucatarie, 2 dormitoare mobilate cu paturi matrimoniale si baie.

Este complet mobilat si utilat. A fost renovat recent.Dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 19:22:40 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, terasa 11 mp, finisat lux, Hasdeu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de o camera, in constructie noua, pe strada B.P Hasdeu, foarte aproape de USAMV, UMF.

#Apartamentul are o suprafata utila de 28 mp si este compartimentat astfel: o camera foarte spatioasa, bucatarie deschisa, baie si o terasa 11 mp.

#Apartamentul se afla la prima #inchiriere si este ideal pentru studentii la medicina.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 18 Nov 2019 19:02:24 +0200
<![CDATA[Posibilitate investitie, casa insiruita cu curte 190 mp iesita din indiviziune]]> #Welt #Imobiliare va aduce in atentie o posibilitate de investitie intr-o zona linistita, in plina transformare, in vecinatatea Parcului Farmec si a liceelor Victor Babes si Virgil Madgearu.
#casa oferita, cu o suprafata utila de 49 mp este compusa din : 1 dormitor, 1 bucatarie/camera, 1 baie.
In curte, pe cei aproximativ 190 mp, sunt construite mai multe anexe (ateliere, magazii etc.). Intreaga curte este proprietate, aceasta fiind scoasa din indiviziune, vecinii avand drept de servitute pe o suprafata bine delimitata.]]>
Mon, 18 Nov 2019 19:01:22 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 55 mp, balcon, etaj 10 din 12, Marasti]]> Va oferim la #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in cartierul Marasti, zona OMV - Piata Marasti.
#Apartamentul este decomandat, compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, hol, baie si un balcon.
Imobilul este compus din 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 camara, 1 balcon.
Zona este excelenta, in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes.
In apropiere de mijloacele de transport in comun, banci, magazine.
Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P20765
]]>
Mon, 18 Nov 2019 18:54:54 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, lux, zona Iulius Mall, 105 mp]]> Va propunem pentru #inchiriere un #apartament luxos la doar 5 minute de Iulius Mall. #Apartamentul este amplasat intr-un imobil nou, dotat cu camere de supraveghere permanenta, curte privata, incalzire in pardoseala, doua terase generoase si un garaj subteran. Compartimentarea este facuta astfel: hol acces, doua dormitoare decomandate, un living generos dotat cu o canapea extensibila, bucatarie deschisa, baie.
Pentru alte detalii sau vizionari va stam la dispozitie!!!]]>
Mon, 18 Nov 2019 18:39:44 +0200
<![CDATA[Vanzare casa individuala in Gheorgheni]]> Oferim spre #vanzare #casa individuala in Gheorgheni, zona foarte buna, linistita, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, zone comerciale.
Este compusa din 2 camere, bucatarie, baie, hol, debara.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 18 Nov 2019 18:21:15 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 56 mp, balcon, etaj 3 din 8, Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, decomandat, la etaj intermediar, semicentral, zona strazii Dorobantilor. Blocul dispune lift, interfon. #Apartamentul este situat la etajul 3 din 8, are o suprafata utila de 56 mp si se compune din hol la intrare, bucatarie, baie, living, dormitor, balcon.#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa de intrare de inalta siguranta.Nu dispune de un loc propriu de parcare, insa exista posibilitatea de a parca in imediata apropiere a imobilului.Un #apartament foarte bine pozitionat, intr-o zona linistita, cu acces rapid spre statiile mijloacelor de transport in comun, in apropiere de FSEGA(1500m) si The Office (500m).
Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P20762]]>
Mon, 18 Nov 2019 18:08:34 +0200
<![CDATA[Penthouse, 67mp utili cu terasa de 30mp, ultrafinisat, mobilat, The Office]]> #Welt #Imobiliare, cu placere, va prezinta un #apartament tip penthouse, cu terasa panoramica!
Situat intr-o constructie noua, la ultimul nivel, bloc cu lift, zona The Office.
Locuinta se prezinta extraordinar, cu finisaje de lux!
#Apartamentul este compartimentat astfel: dormitor, living cu bucatarie, dressing, o camera de sticla, care poate fi folosita ca #birou, dormitor, oaza de relaxare.
Dispune de centrala termica individuala cu incalzire in pardoseala.

Se vinde partial mobilat si utilat!

Va invitam sa-l vizionam!

ID P20656]]>
Mon, 18 Nov 2019 18:06:11 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Grigorescu, pret exceptional]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, pozitionat la etaj intermediar, cartierul Grigorescu.
Blocul se afla la cateva minute pe jos, distanta de Sala Polivalenta, Parcul Iuliu Hatieganu etc.

In apropiere se gasesc scoli, gradinite, spatii verzi si mijloace de transport in comun.
Suprafata utila a #apartamentului este de 45 mp si este compartimentat astfel: 2 camere semidecomandate, baie, bucatarie, hol.

Imobilul dispune si de un balcon de 6 mp cu orientare estica.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat, fiind potrivit atat pentru investitie, cat si pentru locuinta personala.

Pentru mai multe detalii si vizite nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 18:04:51 +0200
<![CDATA[Penthouse, 47mp utili cu terasa de 40mp, ultrafinisat, mobilat, The Office]]> #Welt #Imobiliare, cu placere, va prezinta un #apartament tip penthouse, cu terasa panoramica!
Situat intr-o constructie noua, la ultimul nivel, bloc cu lift, zona The Office.
Locuinta se prezinta extraordinar, cu finisaje de lux!
#Apartamentul este compartimentat astfel: dormitor, living cu bucatarie,baie, hol.
Dispune de centrala termica individuala cu incalzire in pardoseala.

Se vinde partial mobilat si utilat!

Va invitam sa-l vizionam!
]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:42:49 +0200
<![CDATA[Garsoniera finisata si mobilata in cartierul Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera confort 1 situata in cartierul Manastur foarte aproape de caparul liniilor din Bucium.
Garsoniera se afla intr-un bloc cu 4 etaje la etaj intermediar si este dotata cu centrala termica proprie si se vinde complet mobilata.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:39:41 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, 55mp utili, bloc nou, BRD, The Office]]> Avem o deosebita placere sa va prezentam o proprietate, tip #apartament cu CF.
Situat intr-o constructie noua, la etaj 2, bloc cu lift, zona The Office, BRD.
#Apartamentul este decomandat, cu suprafata utila de 55mp, plus o terasa generoasa.
Compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, fiecare cu acces la terasa, baie cu geam, hol.
Locuinta se prezinta extraordinar, cu finisaje foarte bune!
Dispune de centrala termica individuala cu incalzire in pardoseala.

Se vinde partial mobilat si utilat!

Va invitam sa-l vizionam!

ID 20753
]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:35:57 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 2 camere, Plopilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Plopilor, la etajul 2 al unui bloc de 4 etaje.

Blocul este o constructie noua iar #apartamentul are o suprafata de 46 mp, compartimentata in bucatarie, living, baie si terasa.
Zona il recomanda pentru investitie, dar si ca locuinta de familie.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:27:06 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar, zona Piata Flora, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament de 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Manastur.Compartimentare: Living cu balcon inchis, dormitor, baie si bucatarie.
Este situat la etajul 3 intr-un bloc cu lift.

Acesta are in apropiere restaurant, statii de autobuz, magazine, banci, supermarket, farmacii, etc.

Renovat, mobilat modern si utilat (Bucatarie noua, utilata, coltar, pat matrimonial, dressing, alte spatii de depozitare).

Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:24:40 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, cartier, Manastur, zona BIG]]> Va propunem spre cumparare un #apartament cu 2 camere, in zona strazilor Mehedinti/ Vidraru.
#Apartamentul are suprafata utila 54m, situat la etajul 4 din 10, partial mobilat.
Are urmatoarele inbunatatiri: usi interioare schimbare, usa metalica, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet laminat.
Imobilul mai dispune de un balcon de 4m inchis cu termopan , o camara pt alimente, centrala proprie, beci la subsol.
Detine parcare cu abonament.
Blocul este izolat termic si are lifturi noi. ID P20585

]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:14:39 +0200
<![CDATA[Garsoniera finisata mobilata utilata in Marasti, cu balcon]]> Welt va propune spre #vanzare o garsoniera in suprafata de 23 mp in zona Marasti, zona Expo.

Este compusa din camera, hol, baie, bucatarie si balcon.

Garsoniera se afla la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje, a fost recent finisata avand finisaje moderne.

Se preda mobilata si utilata.

Are un randamentul anual foarte bun (de 6,7%), iar investitia in acest imobil se amortizeaza in 15 ani.

Zona are o cerere foarte mare pentru #inchiriere fiind in apropiere de facultati si Iulius Mall.
Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 17:12:20 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 62 mp, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, pozitionat la etaj intermediar.
Suprafata utila este de 62 mp, iar #apartamentul este compartimentat astfel: 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie si hol mare.
Imobilul dispune de un balcon.
#Apartamentul se vinde utilat si mobilat complet.
Blocul are 10 niveluri, este izolat pe exterior si este situat intr-o zona linistita si accesibila.
In apropiere se gasesc statii pentru mijloace de transport in comun, scoli, gradinite etc.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contacti.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:57:06 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere decomandate, etaj intermediar, cartierul Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, situat in cartierul Manastur.

Imobilul are o suprafata utila de 58 mp si este compartimentat astfel: 3 camere, bucatarie spatioasa, baie si hol.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, intr-o constructie cu 4 niveluri.
Blocul este situat intr-o zona linistita, in apropiere de spatii verzi si mijloace de transport in comun.
Acest #apartament este potrivit atat pentru investitie, cat si pentru locuinta personala.

Pentru mai multe detalii si vizite nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:56:45 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere decomandate, 51 mp, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate, situat in apropiere de complexul de #birouri The Office.
#Apartamentul are o suprafata utila de 51 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol si dressing.
Imobilul se vinde utilat si mobilat complet.
Datorita pozitionarii centrale, #apartamentul este ideal pentru investitii.

Pentru mai multe detalii si vizite nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:56:24 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, etaj intermediar, cartierul Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, pozitionat la etaj intermediar intr-un bloc cu 4 niveluri, izolat pe exterior.
Imobilul este situat pe strada Bucegi, zona linistita si accesibila.
Suprafata utila este de 36 mp, iar compartimentarea este urmatoarea: 2 camere semidecomandate, bucatarie, baie si hol.
#Apartamentul este orientat spre Est, astfel este luminos si calduros.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:56:01 +0200
<![CDATA[Apartament de 63 mp, parcare privata, zona Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament frumos si spatios, situat in zona Edgar Quinet.

Imobilul are o suprafata utila de 63 mp si este situat pe 2 niveluri.
Primul nivel este compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, o baie si un hol.
La nivelul al doilea se gaseste un dormitor cu un dresig mare si intrarea in pod, care are 15 mp.
#Apartamentul se vinde finisat frumos, bucataria si baia fiind mobilate si utilate complet.
Blocul se afla intr-o zona pitoreasca, iar #apartamentul are o orientare estica.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne ezitati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:55:40 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 64 mp, etaj 1, Mehedinti, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona Complexului Big, cartierul Manastur.

Suprafata utila este de 64 mp, compartimentarea este practica, astfel #apartamentul dispune de 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie, baie si hol.
Locuinta are 2 balcoane care dau spre curtea interioara.
Blocul este situat in imediata apropiere a statiei pentru mijloace de transport in comun.
Datorita pozitionarii si a compartimentarii practice, #apartamentul este potrivit pentru investitie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:55:15 +0200
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, 103 mp, zona Ultracentrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament deosibit, situat intr-o cladire istorica din zona 0 a orasului.

#Apartamentul este generos in spatiu, suprafata utila fiind de 103 mp. Imobilul este compartimentat astfel: 3 dormitoare, o sufragerie mare, bucatarie, baie, camara si hol.
Accesul in #apartament se realizeaza printr-o terasa, care ofera o priveliste frumoasa spre raul Somes.
Cladirea este renovata pe exterior, iar scara interioara si curtea sunt ingrijite.
Datarita pozitionarii sale, #apartamentul reprezinta o oportunitate pentru investitori.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:54:54 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, utilat si mobilat complet, constructie noua]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, mobilat si utilat complet, situat intr-o constructie noua din cartierul Intre Lacuri.
Suprafata utila a imobilului este de 48 mp si este compartimentat astfel: living spatios cu bucatarie, dormitor si baie.
#Apartamentul dispune de un balcon cochet, cu orientare estica.
Locuinta se vinde utilata si mobilata complet, fiind potrivita atat pentru investitie, cat si pentru locuinta personala.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:54:33 +0200
<![CDATA[OPORTUNITATE! Apartament cu 3 camere, 71 mp, Plopilor]]> Va oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere, 71 mp utili, zona Parcului Sportiv ”Iuliu Hatieganu”, cartierul Plopilor.

#Apartamentul se vinde la un PRET FOARTE AVANTAJOS, 1.660 euro/mp.
Imobilul este situat la parterul unui bloc cu 4 niveluri si este compartimentat astfel: living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai (cea mare cu geam), hol si boxa pentru depozitare la subsol.
Blocul este situat la cateva minute distantă de Parcul Babes, unde gasiti pista de alergare, bazin de inot, #terenuri de tenis si fotbal etc.
Deasemenea, la 5 minute de mers pe jos se gaseste Parcul Central, Sala Polivalenta, stadionul #Cluj Arena.

Avand in vedere zona, locuinta se preteaza pentru investitie, se inchiriaza foarte usor, chiriile fiind la un nivel ridicat.
Pentru informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:54:01 +0200
<![CDATA[Apartament cu 1 camera, 35mp, la casa]]> #Apartament cu 1 camera, suprafata utila de 35mp.
Compartimentat astfel: camera, bucatarie, baie cu geam, hol mare, patrat, tip living.
#Apartamentul se afla intr-o #casa, la curte comuna cu 5 vecini.
Curtea este ingrijita, poarta are interfon.
Locuinta se vinde partial mobilata.
Imobilul este amplasat in apropiere de Piata Abator.
Pentru mai multe detalii si vizite nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:53:40 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera, decomandat, 40.6 mp, etaj 1, parcare subterana, Buna Ziua]]> Va oferim pentru cumparare acest #apartament modern de 1 camera, situat intr-un ansamblu rezidential nou din cartierul Buna Ziua.

La suprafata utila de 40.6 mp se adauga balconul de 8.50 mp.

#Apartamentul este compus din bucatarie, dormitor, baie, dressing si hol.

Se vinde partial utilat si mobilat, cu finisaje de calitate, dispune de aer conditionat.

Parcarea subterana cu CF este inclusa in pret.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:37:05 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere, lux, Europa, Eugen Ionesco, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament spatios si luminos de 2 camere, situat intr-un bloc nou din zona strazii Eugen Ionesco.

#Apartamentul este nou, cu un design deosebit, in nuante neutre si s-au folosit materiale de calitate foarte buna. Se regaseste la nivelul 1 al unui imobil construit in 2018, dispus pe 4 etaje, izolat termic la interior si exterior.

#Apartamentul este semidecomandat, compus din: dormitor, living extrem de spatios cu bucatarie open space, hol la intrare, baie si un balcon de 8 mp.

Se inchiriaza complet utilat si mobilat cu finisaje ultramoderne.

Dispune de centrala termica proprie.

Totul e nou, #apartamentul este la prima #inchiriere.

Viitorii chiriasi vor beneficia si un loc de parcare inclus in pret (un loc in parcarea subterana).

Zona este linistita, de #case, in preajma blocului sunt magazine si mijloace de transport in comun, cu acces rapid spre cele mai importante puncte de interes din cartier.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P16084]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:26:12 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere, zona Iulius Mall, Viva City Residence]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere deosebit de frumos, situat in zona Iulius Mall, in ansamblul rezidential Viva City.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat, oferindu-se un confort deosebit datorita calitatii finisajelor si a mobilierului ales cu mare atentie.
Situat la etajul 4 din 11, #apartamentul este configurat modern, semidecomandat, cu 3 camere, compartimentat astfel: hol, living, 2 camere, bucatarie, baie, si balcon.
Ansamblul Viva City beneficiaza de paza permanenta, supraveghere video, 2 sali de petrecere cu bucatarie proprie, sala de fitness, #teren de basket, #teren de squash, zone pietonale fara acces auto, lac artificial, fiind
pozitionat la 2 minute de Iulius Mall, Iulius Business Center, gradinite, scoli si 2 parcuri ultramoderne.
De asemenea, in pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului plus o boxa. P17217]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:26:05 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, recent renovat, in zona Piata Mihai Viteazu]]> Va oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, decomandat, situat in zona centrala a #Clujului, in Piata Mihai Viteazu.
Situat la etajul 2 din 4, este finisat lux, mobilier de calitate, luminos, are o suprafata utila de 50 mp si este compartimentat in hol, bucatarie, 2 camere, baie si balcon de 5 mp.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati. P16250]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:26:01 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, decomandat, lux, zona Iulius Mall]]> Va oferim spre #inchiriere un superb #apartament cu 2 camere, decomandat, situat intr-o zona exclusivista, in imediata apropiere de Iulius Mall si FSEGA.
#Apartamentul se afla intr-o cladire noua si moderna construita cu materiale de cea mai inalta calitate si cu un design deosebit.
Este situat la etajul 3 din 6 si are suprafata utila de 60 mp plus 2 balcoane, cu vedere spre lacul Gheorgheni, compartimentat in 2 dormitoare, bucatarie si baie.
Toate finisajele sunt facute doar cu materiale de cea mai inalta calitate.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele noi cu garantie.
Acces privat cu bariera.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. P16997]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:25:53 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere ultrafinisat, mobilat si utilat, parcare subterana]]> Va propun spre #vanzare un #apartament superfinisat, complet mobilat si utilat modern situat in zona Iris, cu acces rapid spre principalele puncte de interes din oras.
#Apartamentul are suprafata utila de 60 mp plus o terasa de 10 mp si este alcatuit astfel: living open space cu bucataria, 2 camere, baie , hol generos plus o camera tip dressing si terasa.
Este complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele noi, #apartamentul este finisat cu materiale de cea mai inalta calitate, facut cu mult bun gust, se vinde exact cum se vede in poze, in pretul de #vanzare fiind inclus si un loc de parcare subteran.
Ideal pentru investitie sau o familie, disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari astept sa ma contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:25:53 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera, etaj intermediar, Eroilor, Floresti]]> Welt imobiliare vinde #apartament cu o camera in centrul comunei #Floresti, strada Eroilor, la 3 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil finalizat in anul 2012, are o suprafata utila de 35 mp+un balcon inchis de 8mp si este decomandat.

Se vinde mobilat si utilat complet si este o oportunitate buna de investitie in vederea inchirierii. Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P20532]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:25:46 +0200
<![CDATA[Inchiriem apartament cu 2 camere, 60 mp, etaj intermediar, zona Calea Turzii]]> Inchiriem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 60 mp, situat la etaj intermediar in zona strazii Mihai Romanu.
#Apartamentul este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica proprie, cada cu hidromasaj, usa metalica si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
#Apartamentul este compartimentat intr-un dormitor, living cu bucatarie, o baie, un balcon inchis cu geamuri termopan si dispune de un garaj.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati! P17158]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:24:57 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere decomandate, imobil modern, zona Dambul Rotund]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in zona Dambul Rotund, pe strada Corneliu Coposu.
#Apartamentul are suprafata utila de 55 mp, este complet decomandat si este compus din living, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon de 5 mp.
Este situat la etaj intermediar, superfinisat cu materiale de calitate, gresie, faianta, parchet, usi interior, dispune de centrala termica proprie, necesita doar mobilier.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:24:19 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, prima inchiriere, in Andrei Muresanu, parcare subterana]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, semidecomandat, in Andrei Muresanu Sud.
#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, se afla la prima #inchiriere.
Suprafata utila de 52 mp, compartimentat astfel: living, bucatarie, hol si dormitor.
Are incalzire in pardosea si este mobilat si utilat modern.
Include si o parcare subterana.

Pentru #inchiriere va rog sa ne contactati. P17163
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:23:01 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 64 mp, lux, prima inchiriere, in Borhanci]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, semidecomandat, in cartier Borhanci, aflat la prima #inchiriere.
#Apartamentul are suprafata utila de 64 mp este compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie, hol.
#Apartamentul este modern si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Detine si parcare.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne. P16788]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:22:50 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere, 51 mp, lux, Europa, Eugen Ionesco]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament spatios si luminos de 2 camere, situat intr-un bloc nou din zona strazii Eugen Ionesco.

#Apartamentul este nou, cu un design deosebit, s-au folosit materiale de calitate foarte buna. Se regaseste la nivelul 5 al unui imobil construit in 2018, dispus pe 7 etaje, izolat termic exterior.

#Apartamentul este semidecomandat, compus din: dormitor, living extrem de spatios cu bucatarie open space, hol la intrare, baie si un balcon de 9 mp.

Se inchiriaza complet utilat si mobilat cu finisaje ultramoderne.

Dispune de centrala termica proprie.

Totul e nou, #apartamentul este la prima #inchiriere.

Viitorii chiriasi vor beneficia si un loc de parcare inclus in pret (un loc in parcarea subterana).

Zona este linistita, de #case, in preajma blocului sunt magazine si mijloace de transport in comun, cu acces rapid spre cele mai importante puncte de interes din cartier.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P17656]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:22:22 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 4 camere, confort unic, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament in #Cluj
#Napoca, in cartierul Manastur, zona strazii Retezat.
Pozitionarea #apartamentului este buna, deoarece in proximitate dispune de: mijloace de transport in comun, magazine, scoli, universitati si multe altele.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 4 nivele. Are suprafata utila de 80 m si este compartimentat in 3 dormitoare, living, bucatarie, baie si balcon.
Finisajele sunt moderne evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, gresie, pereti cu lavabil, bucatarie si baie cu gresie si faianta clasica, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica.
Sistemul de incalzire in #apartament este cu centrala termica. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat clasic, fiind dotat cu interfon.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati! P17148]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:21:19 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere de lux, parcare subterana, zona Grand Hotel Italia]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere modern, intr-un imobil nou in cartierul Buna Ziua, langa Grand Hotel Italia.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil dispus pe 3 nivele, izolat termic, 2 straturi de hidroizolatie, dotat cu lift cu acces in parcarea subterana.
Are o suprafata utila de 66 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, baie si un balcon de 8 mp.
Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: parchet triplu stratificat stejar, faianta si gresie moderna, usi interior din lemn, peretii superfinisati.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat la cheie, mobila personalizata de calitate in intreg #apartamentul, bucatarie complet utilata cu electrocasnice noi.
In pret este inclus un loc de parcare subteran cu acces la lift si intrare privata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:19:29 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 74 mp, lux, prima inchiriere, in cartierul Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Buna Ziua, in zona strazii Mozart.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 1 intr-un bloc tip vila cu 2 etaje, se desfasoara pe o suprafata utila de 74 mp si este compartimentat in living plus bucatarie, 2 dormitoare, baie, dressing si 2 balcoane.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat modern.
Printre dotari mentionam: cuptor electric, plita, masina de spalat, combina frigorifica.
Confortul este asigurat si de incalzirea in pardoseala.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare.
Este la o distanta de 5 minute de mers pe jos pana la Sigma Center.

]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:19:03 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, lux, 90 mp, 2 niveluri, terasa, parcare, garaj, in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament spatios si luminos, aflat in Zorilor, zona strazii Mircea Eliade.
#Apartamentul se afla la etajul 2 si 3 al unui imobil nou. Este dispus pe doua niveluri. Primul nivel: dormitor cu dressing 15 mp (pat extensibil), baie 5 mp, living + bucatarie 30 mp, hol 5 mp si 2 balcoane spatioase. Al doilea nivel: dormitor 23 mp, baie 5 mp, dressing 7 mp, terasa 35 mp.
#Apartamentul arata impecabil, este complet dotat si mobilat modern, cu finisaje de cea mai buna calitate. Acesta are centrala termica si aer conditionat.
De asemenea are un loc de parcare si un garaj.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati. P17505]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:18:54 +0200
<![CDATA[Excelent pentru inchiriere, la cheie, apartament 2 camere]]> #Apartamentul se vinde finisat si mobilat modern, de calitate.
Instalatiile electrice si sanitare au fost schimbate.
Are balcon si este ideal pentru #inchiriere, in zona fiind o cerere extrem de mare din partea angajatilor (4 cladiri de #birouri in zona) si a studentilor (FSEGA si Dimitrie Cantemir).]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:18:41 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere superfinisat, mobilat si utilat, Bonjour Residence Buna Ziua]]> Va oferim spre #vanzare un spatios #apartament cu 3 camere, intr-o zona rezidentiala a cartierului Buna Ziua.
#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil nou cu 6 etaje, avand o suprafata utila de 67 mp plus o terasa de 13m si debara pentru depozitare.
Este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, hol spatios, 2 dormitoare, 2 bai, terasa cu acces din living si dormitor.
#Apartamentul este ultrafinisat si se vinde utilat si mobilat.
Detine certificat de performanta energetica clasa A, avand cheltuieli reduse.
Se achizitioneaza impreuna cu un loc de parcare exterior cu CF individual.
Pentru detalii suplimentare sau programarea unei vizionari va stam la dispozitie.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:18:21 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 51 mp, decomandat, ultrafinisat, in zona centrala]]> Va oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un bloc reabilitat termic, in zona centrala a #Clujului.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar si dispune de o suprafata utila de 51 mp.

Compartimentarea este decomandata si este dispusa astfel: 2 camere, 1 bucatarie si 1 baie.

Este proaspat finisat si beneficiaza de un design modern, centrala termica cu 4 coloane, termostate individuale, incalzire in pardoseala din camere.

Se preteaza atat pentru locuinta, cat si pentru activitati de #birou.

Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:17:52 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, 49 mp, etaj intermediar, cartier Marasti, zona Ira]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in cartierul Marasti, zona Piata Ira la etajul 6 din 9 al unui imobil nou, izolat termic.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 49 mp, fiind compartimentat astfel: living open-space, dormitor, baie si balcon.
Acesta se vinde complet utilat si mobilat.
Avand centrala proprie, acesta are costuri lunare foarte scazute.
Este aproape de Lidl, Leroy Merlin si mijloacele de transport in comun.

Pentru alte informatii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P16734
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:17:41 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera, 43 mp, finisaje de lux, zona Soporului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 1 camera, lux, situat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Soporului in imediata apropiere fata de Iulius Mall si FSEGA.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 7 din 10 al unui imobil recent finalizat, se desfasoara pe o suprafata generoasa de 43 mp plus balcon de 8 mp.
Compartimentarea #apartamentului este: hol, bucatarie, dormitor si baie.
#Apartamentul este nou si nu a fost locuit. Toate materialele si finisajele sunt de o calitate foarte buna.
Detine si o parcare subterana.

Pentru detalii sau vizionari va rog sa ma contactati! P17489]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:17:33 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 123 mp, 3 terase, garaj subteran, zona Clujana]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, pozitie excelenta cu potential ridicat de investitie, zona #Clujana.
Situat la etajul 2 din 8, dispune de o suprafata utila de 123 mp, si este compartimentat in: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si 3 terase de 12 mp fiecare.
Finisat modern, complet utilat si mobilat.
#Apartamentul este potrivit atat pentru locuinta cat si pentru investitie. In prezent este inchiriat la pretul de 600 euro, existand posibilitatea preluarii chiriasilor.
#Apartamentul mai dispune de loc de parcare in garaj, pretul acestuia fiind de 6.000 euro.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:17:12 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, confort unic, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament in #Cluj
#Napoca, in cartierul Manastur, zona strazii Retezat.
Pozitionarea #apartamentului este buna, deoarece in proximitate dispune de: mijloace de transport in comun, magazine, scoli, universitati si multe altele.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil reabilitat termic dispus pe 4 nivele. Are suprafata utila de 80 m si este compartimentat in 3 dormitoare, living, bucatarie, baie si balcon.
Finisajele sunt moderne evidentiate astfel: pardoseala cu parchet laminat, gresie, pereti cu lavabil, bucatarie si baie cu gresie si faianta clasica, geamuri termoizolante din PVC, usi interioare din lemn, usa de la intrare metalica.
Sistemul de incalzire in #apartament este cu centrala termica. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat clasic, fiind dotat cu interfon.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati! P17118]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:17:01 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 1 camera, 38 mp, Manastur-Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 1 camera, in stare buna pe care o puteti folosi atat ca spatiu locativ cat si pentru activitati de #birou.

Locuinta se afla pe ruta de legatura Manastur-Zorilor (pe Varianta), fiind aproape de Kaufland si de USAMV.

#Apartamentul este situat la etajul 2 din 3, iar suprafata utila de 38 mp include: camera, bucatarie, baie plus balcon.

Se vinde mobilat si utilat.

Pretul este negociabil.

Randament investitie excelent.

Posibilitate preluare chirias.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! ID: P16789]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:16:53 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 75 mp, decomandat, balcon, Grigorescu, zona Coloane]]> Va oferim pentru cumparare acest #apartament spatios de 3 camere, decomandat, situat intr-un bloc izolat termic din cartierul Grigorescu, zona Coloane.

2 camere au orientare sudica, iar o alta camera si bucataria sunt orientate spre nord.

Suprafata utila de 57 mp este compartimentata in 3 camere, hol, baie, camara, bucatarie si balcon.

#Apartamentul are finisaje clasice, faianta si gresie in baie, parchet din lemn masiv in toate camerele, ferestre cu geam termopan si tamplarie din PVC, usa metalica la intrare si este racordat la sistemul de termoficare.

Dispune de posibilitatea utilizarii unei uscatorii, intre etajele 3-4.

Este amplasat la 5 minute de mers pe jos fata de mijloacele de transport in comun, scoli si magazine.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P19554]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:16:39 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 66,5 mp, 2 balcoane, garaj, in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament spatios de 3 camere, semidecomandat, in Zorilor, zona Spitalului de Recuperare.
Suprafata utila este de 66.5 mp si este compartimentat astfel: bucataria si livingul deschis au o suprafata de 30 mp, 2 dormitoare (unul cu baie proprie cu cada si iesire într-un balcon spatios), 2 bai si 2 balcoane.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat modern.
Aproape de statii de autobuz, Spitalul de Recuperare, UMF, gradina Botanica
#Apartamentul are centrala termica proprie si loc de parcare in garajul subteran.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P17219]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:16:38 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 51 mp terasa 12 mp lux, parcare subterana zona Leroy Merlin]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere #apartament nou, situat in cartierul Europa (situat intre cartierele Zorilor si Buna-Ziua).
#Apartamentul este la prima #inchiriere si este in suprafata de 51 mp, terasa 12 mp.
Este format din living cu bucatarie, dormitor, hol si baie cu geam.
Camerele sunt mobilate cu tot ce este necesar.
Toate dotarile din #apartament sunt noi, fiind la prima #inchiriere. #Apartamentul se afla la etajul 1, intr-un bloc cu 4 etaje.
In apropiere sunt diverse magazine, sala de fitness (T Gym), supermarket LIDL, statii de benzina, statii de autobuz (21, 35, 40, 43 B, 46, 46 B, 50).
Distanta fata de centru este de 5 minute cu masina si de 10-15 de minute cu autobuzul.
In pret este inclusa si parcarea subterana.
Disponibil de la 1 septembrie.
P18147
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:16:29 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 27 mp, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 27 mp, este semidecomandat, se afla intr-o zona linistita a cartierului Gheorgheni, in apropiere de P-ta Hermes si Politia Rutiera #Cluj.
Este situat la parterul unui imobil de 4 etaje.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:56 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere, 53 mp, lux, parcare, Europa, Eugen Ionesco]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament spatios si luminos de 2 camere, situat intr-un bloc nou din zona strazii Eugen Ionesco.
#Apartamentul este nou, cu un design deosebit, s-au folosit materiale de calitate foarte buna. Se regaseste la nivelul 3 al unui imobil construit in 2018, dispus pe 7 etaje, izolat termic exterior.
#Apartamentul este semidecomandat, compus din: dormitor, living extrem de spatios cu bucatarie open space, hol la intrare, baie si un balcon de 7 mp.
Se inchiriaza complet utilat si mobilat cu finisaje ultramoderne.
Dispune de centrala termica proprie.
Totul e nou, #apartamentul este la prima #inchiriere.
Viitorii chiriasi vor beneficia si un loc de parcare inclus in pret.
Zona este linistita, de #case, in preajma blocului sunt magazine si mijloace de transport in comun, cu acces rapid spre cele mai importante puncte de interes din cartier.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P18180]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:40 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere Marasti, 67 mp, zona Kaufland]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat in cartierul Marasti, zona strazii Bucuresti.
#Apartamentul are o suprafata utila de 67 mp si este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, hol si un balcon de 8 mp inchis cu termopan.
Este complet mobilat si utilat, a fost renovat complet in urma cu cativa ani, toate instalatiile schimbate, peretii superfinisati, centrala termica proprie, aer conditionat, geamuri termopan, usa metalica.
Ideal atat pentru investitie cat si ca locuinta, situat intr-o zona cu acces rapid spre principalele puncte de interes din oras, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, scoli, magazine.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.

]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:33 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 86 mp + 2 balcoane, in Buna Ziua, strada Mozart]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere #apartament de 3 camere, spatios, luminos, semidecomandat, cartierul Buna Ziua, zona strazii Mozart.
#Apartamentul are suprafata utila de 86 mp, compartimentat astfel: 2 dormitor, living cu bucatarie, baie, 2 balcoane si o camera tehnica.
Locuinta este situata la etajul 2 al unei vile de 2 etaje, dispune de un loc de parcare in subteran.
#Apartamentul urmeaza sa fie mobilat la cererea si dupa placul clientilor.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! P16689]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:28 +0200
<![CDATA[Oferta vanzare apartament 2 camere la cheie, parcare subterana, zona Iulius Mall]]> Va ofer spre #vanzare un #apartament cu 2 camere complet mobilat si utilat, situat in complexul rezidential Grand Park, in zona Iulius Mall, langa baza sportiva Gheorgheni.
#Apartamentul are suprafata utila de 42 mp plus un balcon de 6 mp si este compus din living open space cu bucataria, dormitor si baie.
Este pozitionat la etajul 4, beneficiaza de expunere vestica si se ofera complet mobilat si utilat modern, in pretul #apartamentului fiind inclus si un loc de parcare subteran.
Ideal pentru investitie, se vinde exact cum se vede in poze, disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:23 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 45 mp, finisat si mobilat, balcon 6 mp, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 2 camere, semidecomandat, cu o suprafata utila de 45 mp, plus un balcon generos de 6 mp.
#Apartamentul este situat intr-o zona verde din cartierul Gheorgheni, aproape de Iulius Mall.
Este compus din bucatarie, living, dormitor, o baie si balcon.
Se vinde finisat modern, complet utilat si mobilat.
Aflat la etajul 10 din 10, #apartamentul ofera o panorama superba.
Blocul este reabilitat termic, iar incalzirea se face prin termoficare.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P18233]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:18 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere, 2 bai, balcon, optional garaj, modern Central]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, deosebit de frumos, situat la etajul 2 al unui imobil nou in zona centrala a orasului, in apropiere de Piata Mihai Viteazul si NTT Data.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata generoasa de 75 mp, fiind compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai la care se adauga si 1 balcon. Finisajele sunt de cea mai inalta calitate, #apartamentul oferind un aspect deosebit.
Are aer conditionat, centrala proprie, termopane. Este utilat si mobilat modern.
Optional se poate obtine si un garaj.

Pentru detalii ne puteti contacta! P18345

]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:11 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 80 mp, terasa 30 mp, parcare subterana, in Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 3 camere superfinisat cu o panorama superba, utilat si mobilat in Buna Ziua.
#Apartamentul este situat la etajul 7 al unui bloc nou de 9 etaje, aflat intr-o locatie ideala si linistita, foarte aproape de hipermarketuri si magazine (Lidl, Oncos) si de statie de transport in comun.
#Apartamentul este semidecomandat, din hol se intra intr-un living generos cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si terasa de 30 mp.
Dispune de finisaje de inalta calitate incluzand parchet laminat cu izolare termica, gresie si faianta, instalatii si obiecte sanitare.
Suprafata utila a #apartamentului este de 80 mp.
In pret este inclusa si o parcare subterana.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati. P18428

]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:15:02 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandate, 67 mp, etaj 2, zona Complex Diana]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate situat in cartierul Gheorgheni, zona Complex Diana, avand acces rapid spre principalele puncte de interes din oras.
#Apartamentul are suprafata utila de 67 mp si este compus din: 3 camere, bucatarie separata, baie cu geam, 2 holuri, balcon, camara, debara si 2 boxe la subsol.
Este situat la etaj intermediar intr-un bloc reabilitat termic, are orientare N-S, dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica intrare, a fost recent renovat si are cheltuieli de intretinere reduse.
Zona in care se afla imobilul este foarte linistita, cu multe spatii verzi, retrasa de la strada principala, in apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, scoli.
Ideal atat pentru investitie cat si pentru o familie, disponibil imediat, posibilitate achizitionare atat prin plata cash cat si prin credit ipotecar, toate actele la zi.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.


]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:14:25 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, imobil nou, cartier Marasti]]> #Apartamentul propus spre #inchiriere este situat in cartierul Marasti, zona Expo Transilvania, la doar 200 m de magazine alimentare, banci, farmacii, iar la 450 m este stația de transport public de pe strada Aurel Vlaicu.

#Apartamentul este situat la etajul retras al imobilului, dispus pe 2 nivele, baza (baie, loc de depozit, living+bucatarie), avand 38.47 mp, iar partea de supanta 19.61 mp (dormitor + dressing).
De asemenea, #apartamentul are o terasa de 25 mp si un loc de parcare in curtea interioara.

Acest proiect imobiliar a fost edificat într-o zona linistita, cu mult spațiu verde, departe de tumultul urban, iar pentru intimitate si pentru siguranta arealul a fost imprejmuit.
Imobilul are in total 10 #apartamente, fiecarui #apartament ii corespund aproximativ 40 mp de verdeata, aproape dublul standardelor europene, astfel rezulta arealul de spatiu verde de 472 mp, adică 55% din suprafata totala, pentru a crea o ambianta optima.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:14:16 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, decomandat, la 5 minute de Piata Cipariu]]> Am placerea de a va propune pentru achzitie un frumos #apartament cu 2 camere, total decomandat, situat la parterul inalt al unui imobil cu 2 etaje din Gheorgheni, zona strazii Nicolae Titulescu.
Are centrala termica proprie, ferestre duble din lemn masiv, parchet din lemn, mobilier clasic.
Constructia din caramida a imobilului face ca acesta sa fie foarte eficient energetic, asigurand astfel costuri de exploatare foarte mici.
In afara spatiului util mentionat veti beneficia si de existenta unei pivnite complet inchise (zidita) in suprafata de cca 8 mp.
Zona in care se afla imobilul este una extrem de linistita, aerisita, cu spatii verzi, ideala pentru a va oferi confortul necesar.
Distanta pana la statia de transport in comun este de doar 3 minute de mers pe jos.
O locuinta ideala pentru o persoana sau un cuplu, pe care va invit s-o aveti in considerare, daca urmariti sa locuiti aproape de centru, dar va place linistea.
#Apartamentul reprezinta de asemenea o excelenta ocazie de investitie, zona fiind cautata pentru #inchiriere.
Are tavane inalte si necesita renovare.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari va rog sa ma contactati! P18687]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:14:08 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere superfinisat, terasa 24 mp, zona Calea Turzii]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere confort sporit situat in zona Calea Turzii, cu acces rapid spre cartierul Zorilor.
#Apartamentul este foarte luminos si calduros, situat la etaj intermediar, are suprafata utila de 58 mp plus o terasa generoasa de 24 mp si este compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie, hol si terasa.
Este complet mobilat si utilat, superfinisat, dispune de centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, finisajele sunt de cea mai inalta calitate.
Ideal pentru investitie, se poate cumpara cu preluare de chiriasi.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:13:45 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, imobil nou, cartier Marasti]]> #Apartamentul propus spre #inchiriere este situat in cartierul Marasti, zona Expo Transilvania, la doar 200 m de magazine alimentare, banci, farmacii, iar la 450 m este stația de transport public de pe strada Aurel Vlaicu.

#Apartamentul este situat la etajul retras al imobilului, dispus pe 2 nivele, baza (baie, loc de depozit, living+bucatarie), avand 38.47 mp, iar partea de supanta 19.61 mp (dormitor + dressing).
De asemenea, #apartamentul are o terasa de 25 mp si un loc de parcare in curtea interioara.

Acest proiect imobiliar a fost edificat într-o zona linistita, cu mult spațiu verde, departe de tumultul urban, iar pentru intimitate si pentru siguranta arealul a fost imprejmuit.
Imobilul are in total 10 #apartamente, fiecarui #apartament ii corespund aproximativ 40 mp de verdeata, aproape dublul standardelor europene, astfel rezulta arealul de spatiu verde de 472 mp, adică 55% din suprafata totala, pentru a crea o ambianta optima.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:13:14 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat, complex rezidential zona Iulius]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu predare la stadiul de finisat in septembrie anul acesta, cu vedere spre lac. Suprafata *construita* 54.73 mp, plus 12.54 mp balcon.
Parcarea subterana se poate achizitiona separat. Se preda finisat cu gresie, faianta, sanitare, usi, parchet, in iunie 2019. Se vinde (contract cesiune) la pretul total de *85.620 eur plus 5% tva*. Piscina exterioara, sala de sport, paza 24/7 si alte facilitati incluse.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:13:12 +0200
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, spatios, etaj intermediar, parcare, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 4 camere, semidecomandat, in cartierul Zorilor, zona Calea Turzii, #Cluj-#Napoca.
Proprietatea este situata la etaj intermediar avand urmatoarea compartimentare: living cu bucatarie, 3 dormitoare (dintre care 2 dotate cu pat matrimonial si 1 dormitor cu canapea extensibila), 2 bai, 2 dressinguri, hol si 2 balcoane.
De asemenea, proprietatea dispune de un loc de parcare in curtea comuna.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! P17067]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:12:57 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat si utilat, loc de parcare, zona Valea Garbaului]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate situat pe Valea Garbaului, in zona Roata Faget.
#Apartamentul are suprafata utila de 51 mp si este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol si balcon.
Este complet mobilat si utilat, dispune de toate electrocasnicele necesare, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica intrare.
Oportunitate investitie, #apartamentul se vinde la cheie, este situat la etaj intermediar intr-un imobil nou construit in anul 2016, in pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:12:24 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere, 74 mp, recent finisat, in Grigorescu, pe malul Somesului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 4 camere situat in cartierul Grigorescu, zona Travio.
Imobilul este pozitionat la etajul 4, are suprafata de 74mp si este compartimentat astfel: - hol de acces, bucatarie, un living generos, trei camere, un spatiu de depozitare si doua bai si balcon inchis.
#Apartamentul este recent renovat si dispune de geamuri termopan, centrala termica proprie, mobilier mobexpert, aparatura electrocasinca, aparatura electronica, semineu electric.
Imobilul este construit din beton, izolat la exterior si se vinde mobilat si utilat.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. P17900]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:11:57 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandate, semicentral, zona Titulescu]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona semicentrala a orasului, mai precis a strazii N.Titulescu.
#Apartamentul, aflat la parterul inalt al imobilului cu 4 etaje este compus din trei camere, o bucatarie mare, 2 bai.
Blocul este izolat.
Prin pozitia sa geografica foarte buna, precum si prin faptul ca, fiind parter poate fi utilizat si ca #spatiu #comercial, #apartamentul reprezinta o foarte buna ocazie de investitie profitabila pe termen lung.
Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:11:42 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 63 mp, balcon 12 mp, garaj subteran, Borhanci, Romul Ladea]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament spatios cu 2 camere, in Borhanci, zona de inceput, zona buna, aproape de mijloacele de transport, magazine, la doar 4 statii de Centru.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 al unul imobil nou, construit in 2013, cu regim de înălţime S + P + 2E + E retras.
Blocul are doar 3 #apartamente pe nivel.
Orientarea #apartamentului este Est, Vest si Nord.
Are o suprafata de 63 mp, compartimentat in living impreuna cu bucătăria tip open space, dormitor, baie cu geam, hol generos si balcon în suprafata de 12 mp.
Se vinde mobilat si utilat: mobila dormitor (fara pat), mobila si electrocasnice bucătărie. In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare subteran cu CF.
Daca se doreste #apartamentul poate fi compartimentat in 2 camere decomandate.
Ideal pentru locuinta cat si pentru investitie.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. P17756

]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:11:22 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere de lux, zona Iulius Mall, parcare subterana]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 2 camere situat in imediata apropiere de Iulius Mall, cu acces rapid spre principalele puncte de interes din oras.
#Apartamentul are suprafata utila de 58 mp plus o terasa de 10 mp si este compus din living, dormitor, bucatarie separata, baie cu geam si hol.
Este complet mobilat si utilat de lux cu toate electrocasnicele noi, superfinisat, toate materialele sunt de cea mai inalta calitate.
Ideal pentru investitie, in pret este inclus si un loc de parcare subteran, #apartamentul se vinde exact cum se vede in poze, la cheie.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:11:13 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere , Manastur zona Clabucet]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate situat in cartierul Manastur, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, scoli, magazine, etc.
#Apartamentul are suprafata utila de 42 mp si este compus din 2 camere, bucatarie, baie si hol.
Este situat la parter inalt, ideal pentru investitie, se poate inchiria sau amenaja ca #spatiu #comercial / salon.
Se vinde complet mobilat si utilat, dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, izolat termic, parchet din lemn masiv, foarte calduros.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:10:03 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandate, ultrafinisat, zona Interservisan]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 3 camere, situat in zona Interservisan, cartier Gheorgheni.
#Apartamentul este complet decomandat, cu suprafata utila de 65 mp si este compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie mare, baia mica a fost transformata in dressing cu intrare din dormitor (se poate reconfigura usor ca baie, toate instalatiile fiind pe pozitie), 2 balcoane mari orientate unul spre nord si unul spre sud, avand astfel soare pe tot parcursul zilei.
Dispune de boxa la subsolul blocului si acces la uscator.
#Apartamentul a fost complet renovat recent, totul este nou, instalatia electrica schimbata, instalatia sanitara si termica schimbata, tevile trase prin pardoseala, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica intrare.
Este mobilat cu mobilier personalizat facut la comanda, bucataria complet utilata cu electrocasnice moderne incorporabile (masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor electic, cuptor microunde, hota), 3 TV.
#Apartamentul a fost renovat cu materiale de cea mai buna calitate, este situat intr-o zona foarte cautata, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, banci si scoli.
Ideal atat ca investitie datorita zonei cat si pentru o familie, fiind disponibil la cheie.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:09:14 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera zona Auchan Iris, renovat complet]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu o camera situat in cartierul Iris, zona Auchan
#Apartamentul este situat la parterul unui bloc reabilitat, are suprafata de 33 mp si este compus din o camera, bucatarie, baie si hol.
Are centrala termica proprie prin condensare Ferroli, geamuri termopan, se vinde complet mobilat si utilat (masina de spalat cu uscator, combina frigorifica, led Tv, plita pe gaz, cuptor electric.
Fiind situat la parterul blocului pe colt se preteaza si pentru #spatiu #comercial, putandu-se modifica usor destinatia, ideal pentru investitie.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.
]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:08:51 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 65 mp, in Marasti, zona strazii Bucuresti]]> Va propunem un #apartament cu 3 camere, decomandat, suprafata 65 mp, situat in Marasti, zona Kaufland.
#Apartamentul este compus din living, doua dormitoare, 2 bai, bucatarie cu camara, hol cu debara.
Izolat pe exterior cu polistiren. Are geamuri termopan din lemn stratificat, centrala de #apartament cu instalatie din cupru si calorifere din fonta, parchet clasic din lemn masiv. Se vinde utilat si partial mobilat. #Apartamentul se afla la parter inalt.
In fata blocului se poate achizitiona abonament de parcare de la primarie.
Este la doar cateva minute de statie, aproape de scoli si magazine, se preteaza foarte bine si pentru investitie.

P17324]]>
Mon, 18 Nov 2019 16:08:29 +0200