Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament luminos in zona Aeroport]]> Va oferim spre cumparare un #apartament situat in cartierul Someseni, aproape de mijloace de transport in comun.

Este situat la etajul 1 si compartimentat in:
- 1 living cu bucatarie;
- 1 dormitor;
- 1 baie.

#Apartamentul este finisat modern, se vinde partial mobilat si utilat, are centrala termica si calorifere.

Ferestrele exteriore sunt din PVC cu geam termopan, iar usa de la intrare este metalica.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 19:13:58 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, Plopilor Vest, posibilitate garaj]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, situat in ansamblul rezidential Central Park Residence - Plopilor Vest.
#Apartamentul este situat la etajul 8, se desfasoara pe o suprafata utila de 64 mp, la care se adauga un balcon foarte spatios, oferind o priveliste deosebita datorita orientarii sud-vest, spre curtea interioara. Se ofera spre #inchiriere complet mobilat si utilat.
#Apartamentul ofera conditii bune, fiind ideal pentru o persoana sau un cuplu ce doreste sa se bucure de spatiu si conditii bune, intr-un imobil modern, prevazut cu securitate non-stop si aflat intr-o zona linistita, in apropierea a numeroase zone de agrement.
Optional se poate inchiria si un loc de parcare in subteran, la pretul de 50 euro lunar!]]>
Thu, 26 May 2022 19:08:30 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere decomandate, strada Dambovitei, parcare]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandatre, situat in cartierul Marasti, strada Dambovitei la intersectie cu strada Ialomitei.
#Apartamentul este compus din 3 camere separate, 2 bai, bucatarie deschisa cu holul de acces si se ofera complet mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare, langa imobil.
Proprietarii doresc familie sau persoane care lucreaza!
Disponibil de la 01 IULIE, insa poate fi vizitat!]]>
Thu, 26 May 2022 19:07:38 +0300
<![CDATA[Casa 7 camere, 310 mp, 2000 mp teren, terase 50 mp, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va prezinta spre #inchiriere o #casa generoasa cu 7 camere, in cartierul Andrei Muresanu, o zona superba a orasului, cu acces rapid catre centrul orasului.

Dispune de intimitate totala, #casa fiind situata pe un #teren spatios de 2.000 de mp. Pe #teren se afla de asemenea un foisor, anexa de depozitare.

In spatele proprietatii se afla cireasa de pe tort a acestei locatii, mai exact un #teren de fotbal la dimensiuni ce permit 2 echipe a cate 6 jucatori, astfel va puteti transforma #casa intr-un punct de atractie pentru prietenii pasionati de fotbal.

Cei 310 mp utili ai #casei sunt dispusi astfel:

- demisol: camera spatioasa de aproximativ 55 mp, bucatarie, debara, camera tehnica;
- parter: 3 camere, hol, baie si bucatarie generoasa si o terasa spatioasa;
- etaj 1: hol, 3 camere, bucatarie si 2 balcoane.

Dispune de incalzire prin centrala termica proprie.

#casa se preteaza atat ca locuinta pentru o familie numeroasa cat si ca spatiu de #birou, fiind loc de parcare pentru aproximativ 5 masini in curtea imobilului.

Se poate inchiria atat partial mobilata, cat si nemobilata.

Pretul este negociabil, in functie de durata contractului de #inchiriere.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 17:30:07 +0300
<![CDATA[Inchiriere casa, locatie excelenta, centrala, langa Gradina Botanica]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #casa complet renovata, situata langa Gradina Botanica, zona centrala.
Defasurata pe o suprafata utila de 192 mp, #casa este compusa dintr-un living, bucatarie, 2 dormitoare foarte spatioase si 1 baie, toate situate la parter, iar la mansarda exista un mic dormitor, un spatiu deschis si un grup sanitar. De asemena, la demisol se beneficiaza de o incapere foarte spatioasa, ideala pentru depozitare sau diverse activitati.

In acest moment #casa este nemobilata insa in functie de solicitari, intregul imobil poate fi amenajat cu mobilier.
#casa beneficiaza si de un loc de parcare exterior, iar curtea desfasurata pe o suprafata de 430 mp, reprezinta un spatiu excelent pentru relaxare.

Aceasta proprietate apartine unei firme, pretul incluzand astfel TVA si se inchiriaza doar cu destinatia de locuinta, nefiind acceptata desfasurarea activitatii unei firme!
]]>
Thu, 26 May 2022 17:29:18 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 50 mp, modern, orientare sud, Donath Park]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament semidecomandat cu 3 camere in zona Donath Park, in apropierea cartierului Grigorescu.

Acesta se afla la etajul 1 al unui ansamblu finalizat in anul 2010 si dispune de 4 niveluri.

În cadrul ansamblului rezidențial este amenajat loc de joaca pentru copii.

Accesul în ansamblul se face controlat, cu bariera.

Blocul dispune de supraveghere video atât în zona de acces cât și în zona de garaj subteran. Este dotat cu lift si rampa pentru acces facil.

Suprafata utila a #apartamentului este de 50 mp si este configurat astfel:
-Hol acces cu spatiu de depozitare: 4 mp
- Baie: 3 mp
- Living + bucatarie open space: 22 mp
- Dormitor matrimonial: 12 mp
- Birou: 9 mp
- Terasa cu view spre padure: 8 mp

#Apartamentul are de centrala termica proprie, tamplarii PVC termopan, finisaje de foarte buna calitate.

Orientare sud-est.

Este disponibil si un loc de parcarare subteran, în garaj închis, ce poate fi utilizat și ca spațiu de depozitare, la pretul de 6500€, sau parcare exterioara la pretul de 4000€.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 17:00:33 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat, teren 950 mp]]> Va prezentam spre #inchiriere #casa cu trei incaperi mari, baie, beci de 40 mp.
Suprafata utila este de 84 mp si #teren de 950 mp.
Are parcare proprie, generoasa, curte spatioasa cu flori, vita de vie, nuci.
Este ideala pentru #birouri.]]>
Thu, 26 May 2022 16:57:36 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Stadionului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament de 3 camere, situat in #Floresti, zona Stadionului.

#Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential la intrare in #Floresti, imobilul se diferentiaza prin calitatea lucrarilor, materialele de foarte buna calitate si pozitia sa.

Este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon tip logie, debara.

Se vinde mobilat si utilat, fiind dotat cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica.

Dispune de loc de parcare cu CF, inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 16:51:41 +0300
<![CDATA[Cabana Baisoara - Moara de Padure, gazduieste 2-3 familii, investitie ]]> Doresti sa faci o investitie intr-o locatie aparte? Vrei sa ai un locusor unde sa te refugiezi in aer curat de aglomeratia orasului?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei proprietati intime, construita pentru a asigura nevoia de confort, liniste si aer curat, pe malul raului Iara, la 30 km de #Cluj, la poalele Cetatii Liteni.
Proprietatea este gandita pentru a acomoda mai multi oaspeti, astfel:
- corpul principal : - parter - living, dormitor, bucatarie, baie, terasa, #casa scarii
- etaj - hol #casa scarii, living, dormitor, balcon-terasa
- corpul secundar: - parter - living, #casa scarii, terasa, baie
- etaj - dormitor, balcon;
- in al treilea corp de cladire este gandita o bucatarie - terasa cu iesire in curte.
Centrala termica pe lemne, calorifere
Soba de teracota in corpul principal, ca solutie suplimentara de caldura
Apa de retea dar si fantana
Parau la limita proprietatii si Raul Iara in fata
Cu loc de gratar amenajat separat, pe malul Iarei, unde exista si un loc de pescuit excelent, care pot fi inchiriate separat de cabana, proprietatea se poate transforma intr-o investitie polivalenta.
Cetatea Liteni, situata deasupra proprietatii, este la 35 minute distanta de plimbare pe traseul turistic.
ID P 32704]]>
Thu, 26 May 2022 16:50:20 +0300
<![CDATA[Apartament 60 mp, ultracentral, etaj 1, zona strazii Napoca]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament amplasat la etajul 1 al unui imobil, in centrul vechi, chiar in punctul 0 al orasului. Se preteaza atat pentru sediu firma, cat si pentru locuinta sau puteti sa-l inchiriati foarte usor in regim hotelier, fiind o zona cu cerere foarte mare din partea strainilor. De asemenea se poate inchiria si studentilor de la UMF. #Apartamentul este in stare buna, exista posibilitate de mansardare. Dispune de centrala termica. Peretii sunt grosi, din caramida. Merita intreaga dumneavoastra atentie! Ideal investitie!]]> Thu, 26 May 2022 16:47:39 +0300 <![CDATA[Apartament cu 4 camere in bloc nou, lux, terasa 40 mp, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament de lux, cu 4 camere, in cartierul Andrei Muresanu intr-un bloc nou. #Apartamentul are o suprafata de 90 mp, este situat la etajul 4 si este compus din living cu bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai. #Apartamentul are un balcon de 10 mp cu vedere spre oras si o terasa de 40 mp cu spatiu verde (are sistem de irigatie). Orientarea este sudica, #apartamentul este foarte luminos. Se vinde complet mobilat si utilat cum se vede in poze. Optional se pot achizitiona 2 locuri de parcare in garajul subteran, acestea se platesc separat. Pentru detalii si/sau vizionari contactati-ne cu incredere! ID P32629 Cautam impreuna, reusim impreuna!]]> Thu, 26 May 2022 16:47:24 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, 52 mp, decomandat, zona Campului]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament recent renovat, in imediata apropiere de Kaufland, scoli, zone verzi, mijloace de transport (linia 1, 25, 6, 24B etc.) si alte facilitati ale zonei.

Cei 52 mp utili sunt compartimentati astfel: 2 camere, 1 bucatarie, 1 spatiu pentru depozitare, 1 baie si un antreu. Se vinde partial mobilat si utilat.

#Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil dispus pe 4 niveluri, imobilul fiind termoizolat.

Avantaje:
- zona linistita si accesibila;
- compartimentare optima;
- proaspat renovat

Profitati de aceasta ocazie! #Apartamentele in aceasta zona sunt rar puse la #vanzare datorita locatiei excelente!
Pentru mai multe detalii, contactati-ne acum!]]>
Thu, 26 May 2022 16:42:30 +0300
<![CDATA[Teren agricol, Corpadea, 8700 mp, utilitati in zona]]> Gradina, investitie de viitor sau chiar #teren pentru fonduri APIA?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unui #teren #agricol in Corpadea - Apahida, cu un bun potential.
Utilitatile sunt in zona, in imediata apropiere: apa, curent, gaz.
Unul dintre fronturile stradale are 21 m iar celalalt 26 m. Lungimea #terenului este de 368 m pe o latura si 378 pe cealalta.
Stanga - dreapta, parcelele alaturate sunt de asemenea disponibile unor discutii viitoare pentru #vanzare.
ID P 32699]]>
Thu, 26 May 2022 16:40:53 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, imobil nou, parcare subterana, cartierul Europa]]> Oferim spre cumparare un #apartament situat la etajul 3 al unui imobil cu 5 etaje, care se afla intr-un complex de imobile noi, la limita dintre cartierele Zorilor-Europa.

Acesta se afla in apropierea mai multor puncte de interes cum ar fi magazine, scoli, statii de autobuz, farmacii si are acces facil catre oras.

#Apartamentul are suprafata totala de cca 60 mp, dispunand de urmatoarea compartimantare:
- 1 living open space cu bucatarie;
- 1 dormitor;
- 1 baie;
- 1 hol;
- 1 balcon.

Finisajele sunt moderne, are CT proprie.

Loc de parcare subteran disponibil!

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie!]]>
Thu, 26 May 2022 16:35:16 +0300
<![CDATA[Apartament doua camere, finisat modern, mobilat si utilat, Catanelor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere in #Floresti, strada Catanelor, intr-o zona linistita, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2017, dispus P+3E izolat termic pe exterior, clasa B energetic si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 60 mp si este compus din living cu bucatarie, doua dormitore, hol, baie si un balcon inchis de 8 mp.

Finisajele interioare sunt moderne si de calitate superioara iar #apartamentul nu necesita investitii. Se vinde mobilat si utilat complet cu tot necesarul.

Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie, cheltuielile de intretinere sunt mici iar orientarea #apartamentului este catre Est. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

Ideal ca locuinta pentru familie sau investitie!

ID-P32661]]>
Thu, 26 May 2022 16:33:13 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere de vanzare, finisat, Floresti, zona Stejarului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu trei camere in #Floresti, strada Stejarului, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil finalizat in anul 2013, dispus P+4E+ER, izolat termic pe exterior, clasa B energetic si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 67 mp si este compus din living, bucatarie, doua dormitoare, hol, baie si un balcon cu vedere panoramica de 16 mp.

Finisajele interioare sunt moderne. Se vinde cu mobilierul de bucatarie si electrocasnicele incorporate.

Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie, cheltuielile de intretinere sunt mici iar orientarea #apartamentului este catre Nord-Vest. In pretul solicitat se include si un loc de parcare cu CF propriu.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Este ideal ca locuinta pentru familie sau investitie!

ID-P32692]]>
Thu, 26 May 2022 16:33:09 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Viva City, bloc nou, finisat, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, bloc nou, in Gheorgheni, zona Iulius Mall, ansamblul Viva City.
Este situat la etajul 2 din 7, cu o suprafata totala de 57,58 mp, plus terasa de 11 mp, cu orientare S.
Zona este una foarte buna a cartierului si a orasului, ideala pentru locuit.
In imediata apropiere se afla Iulius Mall, Parcul Sportiv Gheorgheni, FSEGA, Lacul Gheorgheni, mijloace de transport in comun, farmacii, magazine, restaurante, cafenele, spatii de joaca pentru copii etc.

Compartimentarea este semidecomandata, in urmatoarea dispunere:
- 1 living open space cu bucatarie si iesire pe terasa;
- 1 dormitor cu iesire pe terasa;
- 1 baie cu ventilatie.
Parcarea subterana se poate achizitiona la pret de 6000 euro.

Finisajele ultramoderne si recent facute sunt evidentiate astfel:
- pardoseala cu parchet laminat de calitate superioara;
- pereti cu vopsea lavabila;
- ferestre termoizolante cu tamplarie PVC;
- gresie si faianta in bai;
- usa de la intrare metalica;
- usi interioare celulare.

Incalzirea se face cu centrala termica de bloc, #apartamentul dispunand de calorifere.
#Apartamentul se vinde finisat, nemobilat si neutilat, conform fotografiilor.
Imobilul este construit in 2021, din caramida pe structura de beton, dispune de interfon, lift, sala de fitness, #teren squash, #teren baschet, #teren tenis, piscina interioara incalzita. Aici veti gasi 3 locuri de joaca pentru copii, gradinita, gradini si parc privat.

Recomandam aceasta proprietate atat pentru locuit cat si pentru investitie, datorita zonei, a pozitiei foarte bune, a orientarii, a suprafetei generoase, a compartimentarii optime si a finisajelor.
Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati,
Echipa #Welt #Imobiliare.]]>
Thu, 26 May 2022 16:23:49 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere de vanzare in Manastur, Cluj Napoca]]> Oferim la #vanzare #apartament cu 4 camere, orientat N-S, zona linistita, cartier Manastur!

Locuinta este situata la etajul 4 intr-un bloc reabilitat termic si hidroizolat cu regim de inaltime P+4.

Suprafata totala de peste 80 mp este compartimentata astfel:

- 3 dormitoare;
- 1 living;
- 1 bucatarie;
- 2 bai (din care una a fost anulata);
- 1 hol;
- 1 balcon.

#Apartamentul dispune de 1 loc de parcare cu abonament de la primarie.

A fost renovat in totalitate in anul 2019, se preda semimobilat, iar incalzirea este cu centrala termica individuala cu instalatie pe cupru.

Recomandam aceasta oferta, deoarece este situata intr-o zona linistita, aproape de magazine, scoala, gradinita, mijloace de transport in comun si parcuri.

Ideal pentru familie!

Contactati-ne cu incredere pentru a programa o vizionare!]]>
Thu, 26 May 2022 16:19:26 +0300
<![CDATA[Apartament la casa, zona strazii Paris]]> Este pozitionat intr-o zona la mare cautare din cartier, care beneficiaza de toate facilitatile.

Zone este de #case, cu trafic redus, statii de autobuz in apropiere catre punctele de interes ale orasului.

#Apartamentul este situat la parter intr-un imobil tip #casa de #apartamente, cu curte interioara.

Avand o suprafata utila de 20 mp, dispune de 1 camera decomandata, o bucatarie separata, o baie.

Finisajele sunt medii iar sistemul de incalzire este cu centrala termica.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 16:07:02 +0300
<![CDATA[Apartament spatios in cartierul Buna Ziua, zona Home Garden]]> Va propunem spre cumparare un #apartament situat la parter inalt, peste parcare subterana, intr-un imobil construit in 2008, aflat intr-o zona cu acces la diferite puncte de interes precum: #spatii #comerciale, banci, statii de autobuz etc.

Avand suprafata totala de cca 65 mp, #apartamentul este compartimentat astfel:
- 1 dormitor;
- 1 living spatios separat de bucatarie prin usi glisante;
- 1 bucatarie cu loc de luat masa;
- 1 baie;
- 1 hol;
- 1 balcon.

Finisajele sunt moderne iar confortul termic este oferit de centrala proprie.

Blocul este izolat si dispune de interfon.

Recomandam acest #apartament persoanelor care cauta linistea unui cartier modern, cu facilitatile unui oras dezvoltat si accesibilitate facila.

Pentru informatii suplimentare si vizionari, va stam la dispozitie!]]>
Thu, 26 May 2022 16:06:13 +0300
<![CDATA[Investitie! Apartament de vanzare in Zorilor, cu preluare chirias, UMF]]> Va propunem spre achizitie o proprietate cocheta in cartierul Zorilor, zona UMF.

#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil nou, dispus pe 4 niveluri, cu pod deasupra.

Are o suprafata totala de cca 43 mp si este compartimentat astfel:
- 1 camera dormitor decomandata, cu acces spre balcon;
- 1 bucatarie cu loc de luat masa, cu acces spre balcon;
- 1 baie;
- 1 hol spatios cu canapea extensibila;
- 1 balcon.

Finisajele sunt de calitate iar sistemul de incalzire in #apartament este cu centrala proprie.

Totodata, in prezent este inchiriat si se doreste preluarea chiriasului existent.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 16:05:57 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 90 mp total, decomandat, 2 bai, zona BRD]]> Va prezentam spre cumparare un #apartament spatios in zona BRD.

#Apartamentul este situat la etajul 6 intr-un imobil P+6E, dotat cu lift si interfon.

Suprafata totala de 90 mp este compartimentata astfel:
- 3 camere decomandate;
- 1 bucatarie cu loc de luat masa;
- 2 bai, din care una cu geam;
- 1 debara;
- 1 camara;
- 1 hol;
- 3 balcoane.

Locuinta se preda mobilata, finisajele sunt de calitate, acestea fiind evidentiate prin:
- parchet din lemn masiv;
- pereti cu vopsea lavabila;
- gresie si faianta in bai si bucatarie;
- ferestre termoizolante din PVC;
- usi interioare din lemn;
- CT proprie;
- usa de la intrare metalica.

Recomandam aceasta oferta deoarece este situata intr-o zona centrala, aproape de magazine, mijloace de transport, institutii de invatamant si Business Center.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie,]]>
Thu, 26 May 2022 16:05:53 +0300
<![CDATA[Apartament deosebit cu 2 camere, cartierul Gheorgheni]]> Va propunem spre cumparare un #apartament intr-o zona superba, dispus pe 49 mp utili.

Suprafata este impartita pentru a maximiza confortul, astfel:
- 2 camere;
- 1 baie cu geam;
- 1 bucatarie spatioasa;
- 1 hol
- 1 sas.

#Apartamentul este finisat modern cu urmatoarele:
- pardoseala cu parchet masiv;
- ferestre tip termopan cu profil PVC;
- pereti cu lavabil;
- gresie si faianta de inalta calitate in baie;
- usi interioare din lemn;
- usa intrare metalica.

#Apartamentul a fost recent renovat, are insalatia electrica si de apa schimbate, detine centrala termica!

Proprietatea este pozitionata intr-o zona de top a #Clujului, la 5 minute pe jos de Iulius Mall si 10 minute pe jos de Baza Sportiva Gheorgheni.

Blocul este inconjurat de spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

In proximitatea acestuia se afla gradinite, scoli si facultati.

Supermarketuri precum Kaufland, Lidl, Profi pot fi gasite in imediata apropiere, iar statiile mijloacelor de transport in comun sunt la 1 minut de bloc.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 16:05:48 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere zona strazii Ariesului]]> Avem placerea sa va oferim spre cumparare un #apartament in #Cluj #Napoca, cartierul Gheorgheni.

Acesta este situat la etajul 1 din 4 intr-un imobil cu interfon la intrare.

Suprafata totala de cca 43 mp a #apartamentului este compartimentata astfel:
- 2 holuri;
- 1 living spatios;
- 1 dormitor;
- 1 bucatarie;
- 1 baie.

Finisajele sunt de tip clasic-modern.

Recomandam aceasta proprietate datorita zonei foarte bune si cautate atat pentru investitie cat si pentru locuinta.

Pentru a programa o vizionare si pentru mai multe detalii, va asteptam cu drag sa ne contactati!]]>
Thu, 26 May 2022 16:05:43 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere + balcon in Manastur, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare #apartament de 3 camere, cca 55 mp total, situat in cartierul Manastur, in zona strazii Retezat.

Este compus din: hol, 3 camere, baie, bucatarie, sas, balcon.
Beneficiaza de boxa la subsol.

Se vinde finisat si partial mobilat.

Blocul este pozitionat foarte aproape de statia de autobuz, de magazine, banci, scoli s.a.m.d.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ne contactati!
]]>
Thu, 26 May 2022 16:05:40 +0300
<![CDATA[Apartament in Cluj Napoca, cartierul Manastur, zona Kaufland, USAMV]]> Va oferim spre cumparare #apartament cu 2 camere decomandate situat pe strada Campului.

Pozitionarea proprietatii in aceasta zona prezinta numeroase avantaje deoarece in proximitate avem: restaurante, magazine, statii de autobuz spatii de joaca pentru copii, spatii verzi si USAMV la cateva minute pe jos.

#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil hidroizolat, dispus pe 4 nivele.

Suprafata utila este de cca 45 mp, compartimentata astfel:
- 2 camere decomandate,
- 1 bucatarie,
- 1 baie;
- 1 balcon.

Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel:
- pardoseala cu parchet masiv,
- gresie, pereti cu lavabil,
- bucatarie si baie cu faianta moderna, gresie moderna,
- ferestre termoizolante din PVC,
- usa de la intrare metalica.

Sistemul de incalzire in #apartament este cu centrala proprie, cheltuielile fiind controlate si oricum reduse, blocul fiind reabilitat termic.

Daca doriti sa faceti o investitie rentabila acest #apartament este solutia ideala.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 16:05:35 +0300
<![CDATA[Investitie! Apartament in zona FSEGA-vila RAO]]> Avem placerea sa va oferim spre achizitie un #apartament in cartierul Marasti, intr-o zona foarte linistita, aproape de centrul #Clujului - 10 minute pe jos, insa si de Iulius Mall - 8 minute pe jos si FSEGA - 5 minute pe jos.

Amplasarea recomanda aceasta oferta in special pentru investitie!

Potential chirie lunara 350E

#Apartamentul are o suprafata utila de cca 30 mp si este compartimentat astfel:
- 1 hol la intrare cu un spatiu de depozitare in capatul acestuia;
- 1 bucatarie spatioasa in care se poate amenaja si un loc de luat masa, plus o camara cu aerisire;
- 1 camera spatiosa;
- 1 baie cu cada.

Finisajele sunt de tip clasic, cu mici renovari realizate in baie.

#Apartamentul se vinde cum se vede in poze si poate fi inchiriat imediat, insa pentru un randament mai bun, ar trebui renovat.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 15:58:38 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere de vanzare in Zorilor, Cluj Napoca]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, in #Cluj #Napoca, zona WINGS.

Acesta are suprafata totala de 65 mp, compartimentata astfel:
- 2 dormitoare;
- 1 living + bucatarie;
- 1 hol;
- 2 bai;
- 1 balcon.

#Apartamentele se vor preda semifinisate iar complexul va avea urmatoarele specificatii:
- #casa scarii si spatiile comune finisate modern;
- usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;
- tamplarie PVC cu geam tripan;
- conexiune telefonie, internet si cablu TV;
- contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa).

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare asteptam cu drag sa ne contactati!]]>
Thu, 26 May 2022 15:57:57 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare in Zorilor, Cluj Napoca]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament tip studio, in #Cluj #Napoca, zona WINGS.

Acesta are suprafata totala de 48 mp, compartimentata astfel:
- 1 camera;
- 1 bucatarie - posibilitate de separare fata de camera;
- 1 hol;
- 1 baie;
- 1 balcon.

Parcare subterana disponibila la pretul pietei!

#Apartamentele se vor preda semifinisate iar complexul va avea urmatoarele specificatii:
- #casa scarii si spatiile comune finisate modern;
- usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;
- tamplarie PVC cu geam tripan;
- conexiune telefonie, internet si cablu TV;
- contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa).

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare asteptam cu drag sa ne contactati!
]]>
Thu, 26 May 2022 15:57:17 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare in Zorilor, Cluj Napoca]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament tip studio, in #Cluj #Napoca, zona WINGS.

Acesta are suprafata totala de 46 mp, compartimentata astfel:
- 1 camera;
- 1 bucatarie - posibilitate de separare fata de camera;
- 1 hol;
- 1 baie;
- 1 balcon.

Parcare subterana disponibila la pretul pietei!

#Apartamentele se vor preda semifinisate iar complexul va avea urmatoarele specificatii:
- #casa scarii si spatiile comune finisate modern;
- usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;
- tamplarie PVC cu geam tripan;
- conexiune telefonie, internet si cablu TV;
- contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa).

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare asteptam cu drag sa ne contactati!
]]>
Thu, 26 May 2022 15:56:24 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 43mp+6mp terasa+ 39mp curte,Grigorescu]]> Daca doriti un #apartament nou, mobilat si utilat modern dar si cu acces la o curte privata de 1600 mp, cititi cu atentie acest anunt!
#Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona Parcului Etnografic.

#Apartamentul este situat la etajul 1, intr-un imobil din 2017 cu 3 niveluri (cu lift), are o suprafata utila de 43 mp + 6 mp terasa + 39 mp curte (din totalul de 1600) si este compartimentat astfel:
- hol;
- bucatarie cu camera de zi;
- dormitor;
- baie;
- logie deschisa, cu ieșire din ambele camere (6 m2);
- cota parte din curte (trecuta in CF).

Imobilul prezinta finisaje moderne, fiind foarte bine intretinut.
Aceasta proprietate se vinde mobilată și echipata cu centrala de #apartament, frigider, cuptor si aragaz, masina de spalat etc.
Confortul termic este realizat cu ajutorul centralei de #apartament si dispune de geamuri termopan.
Imobilul este liber de sarcini si e preferabila varianta cash.
Părțile comune sunt: ascensor, camera închisă pentru biciclete, spațiu de garare deschis, terasa deschisă, acces grădina.
In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri etc.

Pentru mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 15:55:37 +0300
<![CDATA[Casa 5 camere, 200 mp, 500 mp teren, finisata, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere, in cartierul Grigorescu #casa individuala cu 5 camere, 2 bai, hol si scara interioara, dispusa pe doua nivele.

Suprafata totala utila este de 200 m patrati, dispusa astfel:

- parter compus din 2 camere, baie si hol (plus camera tehnica);
- etaj compus din 3 camere, baie si hol.

Incalzirea se face prin pardoseala cu sistem individual pentru fiecare incapere.

#casa dispune de curte proprie amenajata cu flori si pomi fructiferi cat si spatiu pentru parcare disponibil pentru 3 masini.

Aceasta este situata intr-o zona linistita dar aproape de #spatii #comerciale, scoli, gradinite, banci si parcuri.

Se preteaza atat pentru #inchiriere rezidentiala cat si pentru activitati #birouri/comerciale.

Se preteaza pentru activitati comerciale de tip:
- #birouri arhitectura, avocatura, notariale, contabilitate, programare IT
- centru spa sau cabinet stomatologic.

Obiective in apropiere:
#casa Radio, Hotel Premier, Hotel #Napoca, Hotel Sinaia, Hotel River Parc, Parcul Etnografic "Muzeul satului", Parcul Logistic Tetarom, Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" Facultatea de Stiinte si Ingineria Mediului, Primaria de cartier, Restaurante, Supermarket-uri, Farmacii si multe altele

Oferta este disponibila spre #inchiriere fara mobilier.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 15:53:54 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere de vanzare in Zorilor, Cluj Napoca]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, in #Cluj #Napoca, zona WINGS.

Acesta are suprafata totala de 73 mp, compartimentata astfel:
- 2 dormitoare;
- 1 living + bucatarie;
- 1 hol;
- 2 bai;
- 1 balcon.

#Apartamentele se vor preda semifinisate iar complexul va avea urmatoarele specificatii:
- #casa scarii si spatiile comune finisate modern;
- usile de intrare vor fi din metal, imbracate in MDF;
- tamplarie PVC cu geam tripan;
- conexiune telefonie, internet si cablu TV;
- contorizare individuala a utilitatilor (curent electric, gaze, apa).

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare asteptam cu drag sa ne contactati!
]]>
Thu, 26 May 2022 15:53:48 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, demisol, ultracentral, 35 mp]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat la demisolul unui imobil ultracentral, langa Piata Unirii.

Suprafata totala a #apartamentului este de 35 mp si este compartimentata astfel:
- 1 camera mare
- 1 camera mica
- chicineta
- baie
- hol
- boxa la subsol (4 mp).

#Apartamentul este proaspat renovat integral:
- finisaje moderne
- tamplarie schimbata integral (+fereastra automata actionata prin buton)
- instalatie electrica refacuta de la zero
- instalatie sanitara refacuta de la zero
- centrala noua.
Este o ocazie excelenta pentru investitii.
Imobilul este liber de sarcini si poate fi achizitionat atat cash cat si cu credit, in acte fiind trecut #apartament.

Pentru mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 15:53:18 +0300
<![CDATA[Apartament ultracentral, Piata Unirii, ideal regim hotelier]]> Va propunem un #apartament in zona istorica a orasului #Cluj-#Napoca, situat la 1 minut de Piata Unirii, aproape de Primarie, #casa de Cultura, obiective turistice, universitati, magazine, restaurante, cafenele.
Initial #apartamentul era dispus doar pe un singur nivel dar datorita inaltimii camerelor s-a facut o recompartimentare pe doua etaje (asa cum reiese din schita). Este compus din 5 camere, 2 bai, bucatarie si boxa generoasa.
Pozitionarea si compartimentarea fac #apartamentul ideal pentru #inchiriere in regim hotelier sau pentru #inchiriere pe termen lung. In regim hotelier se poate inchiria cu aproximativ 80 E per noapte iar pe termen lung cu aproximativ 1500 E pe luna. De altfel este mobilat si utilat in acest scop. Se vinde mobilat si utilat. Pret negociabil.
Va invitam la o vizionare pentru a va convinge de potentialul acestui imobil.]]>
Thu, 26 May 2022 15:44:49 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, cartier Zorilor, zona Piata Zorilor]]> #Welt #Imobiliare recomanda #inchirierea acestui #apartament cu 3 camere, situat in zona strazii Louis Pasteur, in cea mai apreciata zona a cartierului Zorilor.
Pozitionat la parterul imobilului, #apartamentul este compus din 3 camere separate, 2 bai si 1 bucatarie deschisa cu holul de intrare.
Se ofera complet mobilat si utilat modern, cea de-a treia camera urmand a fi mobilata in functie de necesitatile viitorilor chiriasi.
Acest #apartament reprezinta o optiune ideala pentru o familie sau pentru studentii la UMF.]]>
Thu, 26 May 2022 15:43:44 +0300
<![CDATA[Apartament modern 2 camere, decomandat, 50 mp, balcon, etaj 1, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, decomandate, in cartierul Zorilor, zona strazii Lunii.

#Apartamentul are suprafata utila de 50 mp, are 2 camere decomandate: living, dormitor, bucatarie, baie, balcon si este situat la etajul 1 intr-un bloc de 4 etaje, construit inainte de 1990.

#Apartamentul este finisat si se ofera complet mobilat si utilat, asa cum este prezentat in galeria foto.

Este situat intr-o zona foarte buna aproape de mijloacele de transport in comun, parc, magazine, farmacii, zone verzi.

Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati!]]>
Thu, 26 May 2022 15:41:40 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, mobilat, utilat, Vivo]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in zona VIVO. #Apartamentul este situat la etajul 3, intr-un imobil din 2012, are o suprafata utila de 45 mp si este compartimentat astfel: hol, bucatarie cu camera de zi, dormitor, baie. Imobilul prezinta finisaje moderne, fiind foarte bine intretinut. Aceasta proprietate se vinde mobilată și echipata cu centrala de #apartament, frigider, cuptor si aragaz, masina de spalat etc. Confortul termic este realizat cu ajutorul centralei de #apartament si dispune de geamuri termopan. Imobilul este liber de sarcini si e preferabila varianta cash, credit. In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri etc. Pentru mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie.]]> Thu, 26 May 2022 15:38:23 +0300 <![CDATA[Spatiu mixt 268mp, cu chiriasi, zona hotel Premier Grigorescu]]> Se ofera spre #vanzare spatiu pentru activitati mixte in zona hotel Premier Grigorescu.
Suprafata este de 268mp si este compus din 2 sali mari de aprox. 100mp fiecare, zona de receptie, vestiar barbati/femei si grupuri sanitare.
Se afla la etaj 3, foarte luminos, cu ferestre pe 3 laturi, inaltime 3m50.
Momentan este inchiriat pentru activitati sportive.
Spatiul este ideal pentru productie, #birouri sau activitati sportive/culturale.
Pretul este negociabil.
]]>
Thu, 26 May 2022 15:37:04 +0300
<![CDATA[Spatiu mixt 268mp, cu chiriasi, zona hotel Premier Grigorescu]]> Se ofera spre #vanzare spatiu pentru activitati mixte in zona hotel Premier Grigorescu.
Suprafata este de 268mp si este compus din 2 sali mari de aprox. 100mp fiecare, zona de receptie, vestiar barbati/femei si grupuri sanitare.
Se afla la etaj 3 foarte luminos, cu ferestre pe 3 laturi, inaltime 3m50.
Momentan este inchiriat pentru activitati sportive.
Spatiul este ideal pentru productie, #birouri sau activitati sportive/culturale.
Pretul este negociabil.
]]>
Thu, 26 May 2022 15:25:34 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, decomandat, 41.8 mp, zona Baciu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie #apartament decomandat, cu 1 camera, in zona Baciu.

Acesta se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe 4 niveluri.

Cei 41.8 de mp sunt compartimentati astfel:
- living,
- bucatarie,
- baie,
- hol,
- balcon 12 mp.

Beneficiaza de geamuri de termopan si incalzirea se face prin centrala termica proprie.
Exista posibilitatea de achizitionare a unei parcari.

Este in imediata apropiere de supermarketuri si alte facilitati ale zonei.

Pentru mai multe informatii contactati-ne imediat.

]]>
Thu, 26 May 2022 14:51:21 +0300
<![CDATA[2 camere, 47 mp, balcon 5 mp, etaj 5, lift, parcare subterana, Marasti]]> Exclusivitate! #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament superb, semidecomandat, 2 camere, in cartierul Marasti, zona strazii Fabricii.
Zona este una linistita, #apartamentul este retras de la traficul de pe strada Fabricii.
Se afla la etajul 5 al unui imobil dispus pe 6 niveluri, iar blocul este izolat termic.
Are centrala proprie, geamuri termopan si usa metalica la intrare.
Cei 47 de mp sunt compartimentati astfel:
- hol
- living
- dormitor cu dressing
- baie
- bucataria este separata de living prin perete de sticla cu usi glisante
- balconul are 5 mp suplimentar fata de cei 47 mp utili
- debara inchisa din termopan pe balcon.
Finisajele sunt de lux. Toata mobila existenta in #apartament a fost facuta pe comanda.
Pe partea de electrocasnice regasim:
- masina de spalat vase
- masina de spalat rufe
- frigider
- hota cu plita
- cuptor electric.
- TV.
Au fost create foarte multe spatii de depozitare.
La parter regasiti cabinete medicale, Mega Image, statia mijloacelor de transport in comun, magazinul San Marco.
Parcarea subterana nu este inclusa in pretul afisat.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 14:42:56 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 52 mp, decomandat, Restaurant Regal]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament mobilat si utilat, in zona strazii Uliului.

Cei 52 mp utili sunt compartimentati astfel:

- 2 dormitoare cu un dressing generos;
- 1 living;
- 1 baie (cu geam);
- 1 hol spatios.

#Apartamentul este situat la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 niveluri.

Exista posibilitate de loc de parcare in proximitate blocului (loc liber sau de la primarie).

Este in proximitate de magazine alimentare, mijloace de transport (linia M31), la doar 15 minute de Centru (cu masina) si alte facilitati ale zonei.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne cu incredere!]]>
Thu, 26 May 2022 14:38:19 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, ultrafinisat, Manastur zona Kaufland]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, intr-un bloc izolat termic, la etajul 2 din 4.

Blocul este foarte aproape de piata Ion Mester, de BIG, de scoli si mijloace de transport.

#Apartamentul are o suprafata de 52 mp utili si are 2 camere decomandate, bucatarie si baie.

Acesta este ultrafinisat cu materiale de inalta calitate.

Se vinde mobilat si utilat.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 14:32:39 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, ultrafinisat, Manastur zona Kaufland]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, intr-un bloc izolat termic, la etajul 2 din 4. Blocul este foarte aproape de piata Ion Mester, de BIG, de scoli si mijloace de transport. #Apartamentul are o suprafata de 52 mp utili si are 2 camere decomandate, bucatarie si baie. Acesta este ultrafinisat cu materiale de inalta calitate.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 14:29:55 +0300
<![CDATA[Apartament finisat, 2 camere, 39 mp, bloc nou, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie #apartament cu 2 camere situat intr-o constructie noua pe strada Edgar Quinet, cartier Manastur.

#Apartamentul este amplasat la parterul unui imobil si dispune de o suprafata de 39mp.

Compartimentarea proprietatii este de tip semidecomandat, fiind organizata astfel: bucatarie plus living, 1 dormitor, 1 hol si 1 baie.

#Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare, sistem de alarma.

Accesul este facil spre centru, cu traseu pana in Piata Mihai Viteazul, statia de autobus fiind la aprox 100 m.

In apropiere sunt magazine alimentare, Mega Image, Pepco.

In apropierea blocului este amenajat un spatiu de joaca pentru copii.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 14:29:48 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 54 mp, etaj 1, Calea Baciului]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament, care se preda in stadiul semifinisat, pereti tencuiti si gletuiti (prima mana).

Cei 54 mp utili sunt compartimentati astfel:
- 1 living+bucatarie
- 2 dormitoare
- 1 baie
- 1 antreu
- plus: doua balcoane de 10 mp.

#Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil dispus pe 3 niveluri.

Acesta este dotat cu centrala si incalzire in pardoseala.

Daca va este de interes, nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Thu, 26 May 2022 14:28:07 +0300
<![CDATA[Imobil nou in cartierul Zorilor, potrivit birouri]]> Va prezentam spre #inchiriere o constructie noua, in cartierul Zorilor, zona Gradinii Botanice.
Proiectul este modern, luminos, aerisit, izolat cu vata bazaltica, geamuri termopan de calitate, sistem de supraveghere, acces automatizat, terasa generoasa de 32 mp.
Imobilul se compune din doua corpuri de cladire, unite intre ele printr-o terasa.
Regimul de inaltime este S+P+E+M, suprafata utila de aproximativ 750 mp.
Se va inchiria finisat.
Curtea este generoasa, cu parcare proprie.
Se preteaza pentru #birouri plus posibilitate locuire.]]>
Thu, 26 May 2022 14:01:27 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat, Andrei Muresanu]]> Va prezentam spre #inchiriere o #casa in Andrei Muresanu.
In curte sunt doua imobile.
Regimul de inaltime este: D+P+E.
Este compartimentata astfel:
- demisol: garaj, pivnita;
- parter: living, bucatarie, baie, camara, hol, terasa;
- etaj: 3 camere, doua bai, hol, doua balcoane.
Nu are mobila, se recomanda pentru #birouri.]]>
Thu, 26 May 2022 14:01:22 +0300
<![CDATA[Casa zona centrala, teren 912 mp, panorama de vis]]> Avem placerea sa va propunem o #casa in zona USAMV cu o priveliste uimitoare si relaxanta.
Proprietatea ofera finisaje de calitate superioara:
- gresie si faianta Villeroy & Boch;
- articole sanitare Villeroy & Boch;
- parchet lemn masiv fag;
- scara lemn masiv frasin;
- balustrada din fier forjat modelata manual in stil Art-Nouveau;
- usi Dana Austria;
- tamplarie lemn esenta exotica Meranti;
- terasa parter piatra de Vistea;
- acoperis tigla ceramica Tondach;
- izolatie acoperis in dublu strat (20 cm) de vata bazaltica #caserata cu folie aluminiu;
- izolatie demisol cu membarne bituminoase, polistiren extrudat, membrana protectie Tefond si drenaj;
- semineu Germania.
Suprafata utila este de 380 mp, #teren generos de 912 mp.
Regimul de inaltime este: D+P+E+M, astfel:
- demisol: sala fitness, dressing, spalatorie, adapost protectie civila;
- parter: garaj dublu, bucatarie, loc de luat masa, living, baie, terasa;
- etaj: 3 dormitoare, 2 bai, 2 terase;
- mansarda: camera, baie, open space.
Imobil polivalent, potrivit rezidential, #birouri, clinica, gradinita etc.!
Curtea este amenajata, vegetatie matura, si exista posibiltate de parcare pentru aproximativ 7 masini.
Locatia este excelenta, proprietate fiind situata la 10 minute de Centru, foarte aproape de Parcul Central.
Va asteptam la o vizionare, pentru a va convinge de valoarea si potentialul acestei proprietati.]]>
Thu, 26 May 2022 14:00:39 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 42mp, balcon, etaj 4 din 6, parcare, Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va recomanda spre #vanzare un #apartament cu 1 camera, situat in Sopor langa Baza Sportiva Gheorgheni.

#Apartamentul este situat intr-un bloc construit in anul 2017, confort 1, la etajul 4 din 6, avand suprafata utila de 42 mp compartimentat in bucatarie, baie, camera de locuit si balcon.

Principalul avantaj al #apartamentului este pozitionarea imobilului, in imediata apropiere a centrului comercial Iulius Mall si a caminelor si facutatii FSEGA, acest aspect facandu-l ideal pentru investitie.

De asemenea imobilul este inchiriat la pretul de 300 euro/luna.

Este finisat si se ofera complet mobilat si utilat, asa cum este prezentat in galeria foto.

Situat intr-o zona foarte buna aproape de mijloacele de transport in comun parc magazine farmacii zone verzi.

In pret este inclus si un loc de parcare suprateran.

Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa ma contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 13:54:13 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, Iris, Cluj Napoca]]> Va propunem un #apartament situat la etajul 6 al unui imobil cu 8 etaje.

Imobilul se afla in apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi: magazine, scoli, statii de autobuz si institutii de invatamant.

#Apartamentul are o suprafata totala de 52 mp, dispunand de urmatoarea compartimentare:
- 2 camere;
- 1 bucatarie;
- 1 baie;
- 1 hol;
- 2 balcoane.

Finisajele din #apartament sunt clasice-moderne, fiind evidentiate astfel:
- pardoseala din parchet;
- gresie si faianta atat in baie cat si in bucatarie;
- usi interioare din lemn;
- ferestre din tamplarie PVC;
- CT proprie;
- usa de la intrare metalica.

#Apartamentul este pretabil atat pentru investitie cat si pentru locuinta proprie.

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie!]]>
Thu, 26 May 2022 13:49:06 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 56 mp, Gara]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, situat in apropiere de Gara Centrala.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 56 metri patrati, cu 2 camere, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon.

Este situat la parter inalt, demisolul fiind locuit.

Urmeaza sa fie livrat dulapul din dormitor.

Dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 26 May 2022 13:43:56 +0300
<![CDATA[Intre Lacuri - apartament 2 camere, 55 mp, zona Iulius Mall]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament decomandat, ultrafinisat, in zona strazii Tulcea.

Cei 55 mp utili sunt compartimentati astfel: 1 living, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie si 1 antreu. Se vinde mobilat si utilat modern.

#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil dispus pe 4 niveluri.

Dispune de 2 locuri de parcare (abonament de la primarie).

Este in proximitate de Parcul Intre Lacuri, scoala generala Alexandru Vaida Voevod, Iulius Mall, mijloace transport si alte facilitati ale zonei.

Daca este locuinta mult cautata, contactati-ne cu incredere!]]>
Thu, 26 May 2022 13:39:22 +0300
<![CDATA[Casa superba, 5 minute de aeroport, Sannicoara, Cluj]]> Va propunem o #casa superba in Sannicoara, #Cluj.
Constructia este din 2018.
Regimul de inaltime este: S+P+1.
Are suprafata utila de 300 mp si #teren de 300 mp.
Este compusa din living, 4 dormitoare, 3 bai si bucatarie.
Dispune de parcare in curte.
#casa este complet finisata, utilata, mobilata, avand si un semineu frumos.
Finisajele sunt de calitate, cu multa atentie la detalii.
Zona este frumoasa, linistita, doar de #case.
Are acces usor la centura si aeroport.]]>
Thu, 26 May 2022 13:36:24 +0300
<![CDATA[ Apartament cu 2 camere in Manastur! zona strazii Primaverii]]> Va propunem spre cumparare un #apartament in #Cluj-#Napoca, zona strazii Primaverii, la 2 minute de statie.

#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil hidroizolat, dispus pe 4 etaje.

Avand suprafata utila de 36 mp, este compartimentat astfel:
- 2 camere semidecomandate;
- 1 bucatarie;
- 1 baie;
- 1 sas.

Finisajele moderne sunt evidentiate prin:
- pardoseala cu parchet laminat;
- gresie si faianta;
- pereti cu vopsea lavabila;
- usi interioare din lemn;
- usa de la intrare metalica.

Confortul termic este asigurat de centrala de bloc si tamplarie din termopan.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va stam la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 13:30:11 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 175 mp utili, P-ta Unirii, cu 2 locuri de parcare]]> Va propunem spre #vanzare spatiu de #birou ultracentral situat in P-ta Unirii, in suprafata de 175mp, spatiul este recent renovat si finisat.

Este compus din zona de primire, 3 incaperi generoase, 1 grup sanitar si o zona de depozitare.

Are 50mp de curte in proprietate inscrisa pe CF.

Este dotat cu centrala termica, parchet, geam termopan si are ferestre spre curtea interioara.

Spatiul se vinde cu preluare de chiriasi.

Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ne contactati.

ID P23273
]]>
Thu, 26 May 2022 13:23:22 +0300
<![CDATA[Birouri 4 incaperi 165mp, renovat, Pta Unirii Centru]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu de #birouri situat la etajul 1 in zona ultracentrala a orasului, cu vedere la Piata Unirii.
Spatiul este compus din 4 incaperi mari, bucatarie, 2 bai, hol, renovat in totalitate.
Spatiul este pretabil pentru activitati de #birou sau servicii.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
]]>
Thu, 26 May 2022 13:23:08 +0300
<![CDATA[Duplex in Borhanci, 165 mp utili, 252 teren]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #duplex construit in anul 2016, cu urmatoarele caracteristici:

- suprafata utila 165 mp, suprafata construita 225 mp, suprafata #teren 252 mp;
- demisol 33 mp: spatiu tehnic, camara cu agregat frig, spalatorie, baie;
- parter 66 mp: hol, bucatarie, living, dining;
- etaj 66 mp: hol, 3 dormitoare, 2 bai, dressing.

#casa dispune de sistem fotovoltaic 9 panouri cu acumulare in baterii si invertor, AC pe #casa scarii, sistem monitorizare video exterior, sistem alarma conectat in dispecerat, centrala termica pe gaz cu boiler 400l, incalzire in pardoseala si ventiloconvector, internet wireless, amenajare interioara personalizata, finisaje si mobilier de calitate superioara, personalizate.

Petru mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 12:50:50 +0300
<![CDATA[Garsoniera confort 2, zona Expo Transilvania]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o garsoniera, in Marasti, zona Expo. Aceasta este situata la etajul 4 din 4 etaje intr-un bloc reabilitat termic.

Suprafata totala a #apartamentului este de 22 mp si este compartimentat astfel:
- 1 camera;
- 1 bucatarie;
- 1 baie;
- 1 hol.

#Apartamentul este finisat modern si se vinde complet mobilat si utilat.
Confortul termic este realizat cu ajutorul centralei individuale de bloc /scara, fapt care genereaza cheltuieli de intretinere mici. Orientarea este nordica.
In imediata apropiere se intalnesc puncte farmaceutice, medicale, comerciale, educationale, de divertisment, bancare, parcuri, piete etc.
#Apartamentul este liber de sarcini si se poate achizitiona atat cash, cat si cu credit.
Se poate prelua cu chiriasi, chiria in zona fiind de 200-250 euro.
Este ideala pentru investitie in scopul inchirierii si potrivita pentru o persoana sau un cuplu.

Pentru mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 12:43:42 +0300
<![CDATA[Cabana de vis, peisagistica splendida, rau in curte, 160 m2 utili, 3 garaje]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o cabana superba in aproprierea lacului Tarnita.

Dispune de o suprafata utila de aproximativ 160 m2 compartimentati astfel:

- 4 dormitoare;
- 1 living;
- 2 bucatarii;
- 3 bai.

Cabana se vinde complet mobilata si utilata la fel ca in fotografii.

Daca vrei sa-ti petreci timpul liber intr-o locatie superba, linistita, cu raul trecand prin curtea cabanei, aici e raspunsul!

Pentru mai multe detalii va stam cu drag la dispozitie.]]>
Thu, 26 May 2022 12:36:54 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, vis a vis de Iulius Mall, etaj 6/10, la cheie]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament in exclusivitate in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall.

Dispune de o suprafata utila de 44 m2 utili plus 7 m2 de balcon, compartimentati astfel:
- 2 camere;
- 1 bucatarie;
- 1 baie;
- 2 holuri;
- 1 debara;
- 1 balcon.

#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, totul fiind nou.

Propunem acest #apartament datorita etajului intermediar, finisajelor si zonei foarte bune in care se afla, fiind aproape de toate punctele de interes.]]>
Thu, 26 May 2022 12:36:10 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, Nicolae Titulescu, 64 mp, zona centrala]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, spatios, decomandat, in Gheorgheni, zona strazii Nicolae Titulescu, la cateva minute de mers pe jos de centru.
Este situat la etajul 4 al unui bloc reabilitat termic, cu 4 etaje, si are suprafata utila de 64 mp plus 2 balcoane care insumeaza suprafata de 10 mp.
Zona este deosebita, linistita, retrasa si cu verdeata, ideala pentru locuit, cu acces rapid catre centrul orasului, mall, unitati de invatamant.
In imediata apropiere se afla mijloace de transport in comun, farmacii, magazine, restaurante, cafenele, spatii de joaca pentru copii etc.

Compartimentarea este decomandata, in urmatoarea dispunere:
- 1 living;
- 2 dormitoare;
- 1 bucatarie care poate fi inchisa sau amenajata precum un living + bucatarie;
- 2 bai;
- 1 camara de alimente;
- 1 debara;
- 2 balcoane;
- 1 hol.

Dispune de loc de parcare.
Strada este linistita si ferita de zgomotul traficului.
Incalzirea se face printr-o centrala termica, #apartamentul dispunand de calorifere.
#Apartamentul este foarte luminos, avand o expunere sudica (are geamuri la est, sud si vest).

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Thu, 26 May 2022 12:05:34 +0300
<![CDATA[Duplex 3 camere, 310 mp teren, garaj 2 masini, Auchan Iris ]]> Va propunem acest #duplex modern situat in Iris, zona de #case,la 5 minute de Auchan si mijloacele de transport in comun.

Acest #duplex se remarca prin spatiul interior generos - camere sunt inalte si luminoase.

Duplexul are 95 mp utili, o terasa de 20 mp si balcon de 14 mp.

La demisol se afla un garaj pentru 2 masini, iar in curte se mai pot face 2 locuri de parcare.

Parterul este format din camera de zi, bucatarie inchisa, 1 baie, iesire in curte.

La etaj gasim 2 dormitoare spatioase, 1 baie, 1 dressing.

Terenul #duplexului este cca. 310 mp, avand spatiu verde in spatele #casei si pe lateral.


Se vinde aproape la gata cu o mana de var alb, usi de interior, incalzire in pardoseala si centrala.

Va recomandam vizionare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

ID Proprietate - P30256
]]>
Thu, 26 May 2022 11:56:57 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Floresti, 47 mp, gradina si parcare incluse]]> #Apartamentul este situat la parterul unui bloc nou din #Floresti, zona Sub Cetate.
Are urmatoarele specificatii:
- compartimentare: hol, living impreuna cu bucataria, dormitor, baie, gradina cu acces atat din living, cat si din dormitor.
- suprafata utila 47 mp;
- gradina cu suprafata de 30 mp;
- loc de parcare exterior;
- #apartamentul se preda la stadiul semifinisat, cu peretii vopsiti in lavabil alb, centrala termica si calorifere;
- expunerea este sud-estica;
- beneficiaza de geamuri mari, multa lumina naturala si un aer placut datorita padurii din proximitate;
- dispune de CF si se poate achizitiona imediat.
]]>
Thu, 26 May 2022 11:55:14 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, bloc nou, Andrei Muresanu, 72 mp, finisat]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in Andrei Muresanu, zona retrasa si accesibila fata de centrul orasului. Blocul este restrans, cu regim mic de inaltime (parter+3 etaje), avand doar 20 de #apartamente. Acesta este unul cochet, avand o arhitectura moderna, care se remarca printr-un design exterior elegant.
Are urmatoarele specificatii:
- suprafata utila: 71,86 mp;
- suprafata balcon: 7,12 mp;
- etaj parter din 4;
- orientare Sud-Vest;
- sistem de incalzire prin pardoseala, cu centrala termica pe imobil;
- se poate achizitiona si loc de parcare exterior la pretul de 10.000 Euro.
- acesta se vinde finsat, cu pardoseala din gresogranit, obiecte de iluminat, usi interioare, bai echipate.
Datorita zonei, acest #apartament este ideal atat pentru locuit, cat si pentru investitie in vederea inchirierii.]]>
Thu, 26 May 2022 11:54:52 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare in bloc nou, 3 camere, 72 mp, balcon, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in Andrei Muresanu, zona retrasa si accesibila fata de centrul orasului. Blocul este restrans, cu regim mic de inaltime (parter+3 etaje), avand doar 20 de #apartamente. Acesta este unul cochet, avand o arhitectura moderna, care se remarca printr-un design exterior elegant.
Are urmatoarele specificatii:
- suprafata utila: 71,86 mp;
- suprafata balcon: 7,12 mp;
- etaj 2 din 4;
- orientare Sud-Vest;
- sistem de incalzire prin pardoseala, cu centrala termica de #apartament;
- se poate achizitiona si loc de parcare exterior;
- se vinde de pe persoana fizica si nu implica TVA.
Datorita zonei, acest #apartament este ideal atat pentru locuit, cat si pentru investitie in vederea inchirierii.]]>
Thu, 26 May 2022 11:54:42 +0300
<![CDATA[Duplex 3 camere, garaj 2 masini, Auchan Iris ]]> Va propunem un #duplex modern situat in Iris, zona de #case, la 5 minute de Auchan si mijloacele de transport.

Acest #duplex se remarca prin spatiul interior generos - camerele sunt inalte si luminoase.

Duplexul are 102 mp utili, o terasa de 26 mp si balcon de 14 mp.

La demisol se afla un garaj pentru 2 masini, iar in curte se mai pot face 2 locuri de parcare.

Parterul este format din camera de zi, bucatarie inchisa, 1 baie, iesire in curte.

La etaj gasim 2 dormitoare, 1 baie, 1 dressing.

Terenul este cca. 230 mp, avand spatiu verde in spatele #casei si pe lateral.

Se vinde aproape la gata cu o mana de var alb, usi de interior, incalzire in pardoseala si centrala.

Va recomandam o vizionare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

ID Proprietate - P30238
]]>
Thu, 26 May 2022 11:53:53 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere in cartierul Europa, finisat, bloc nou, 52 mp, balcon ]]> #Apartamentul este situat intr-un imobil nou, in cartierul Europa, la etajul 2 din 4. Este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, balcon, baie cu geam si un dormitor.
Are suprafata utila de 51,9 mp, expunere nordica.
#Apartamentul se preda cu bucataria mobilata si utilata complet cu aparatura noua si neutilizata.
#casa scarii este foarte larga si cocheta. Blocul detine lift si interfon.
#Apartamentul se poate ocupa imediat.]]>
Thu, 26 May 2022 11:53:51 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, Plopilor]]> Cauti un #apartament spatios, in care cuvantul ,,acasä" sa prinda sens cu adevarat?
Situat la etajul 8 intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+8, construit in '90, din beton armat, dotat cu lift, interfon si avand expunere Sudica, acest #apartament poate fi tot ce cauti!
Zona este una linistita, in vecinatatea parcului Iuliu Hatieganu si dispune de numeroase spatii verzi, scoli, magazine, farmacii, iar accesul spre centrul orasului sau alte puncte de interes este facilitat de mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul are o suprafata de cca 83 mp si este compartimentat dupa cum urmeaza:
- 1 hol cu bucatarie open space
- 1 living
- 2 dormitare separat fiecare cu balcoane inchise
- 1 baie.
Finisajele sunt clasice si moderne si se evidentiaza prin:
- parchet laminat
- gresie
- faianta
- pereti cu vopsea lavabila
- usa metalica la intrare
- usi celulare in interior
- geamuri termopan.
Confortul termic este asigurat de centrala de #apartament si instalatie cu calorifere.
#Apartamentul dispune de asemenea de pivnita de 10 mp si de garaj.
Se vinde mobilat si utilat dupa cum se poate vedea si in poze.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati!
Echipa #Welt #Imobiliare]]>
Thu, 26 May 2022 10:56:56 +0300
<![CDATA[Spatiu servicii 79mp, 3 parcari, 2 intrari, Europa, zona N Steinhardt]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un spatiu pentru servicii cu suprafata utila 79mp in Europa, zona Calea Turzii - Nicolae Steinhardt.
Accesul se face usor de pe Calea Turzii sau Eugen Ionesco pe langa complexul Luminia.
Zona rezidentiala si comerciala este nou dezvoltata, cu mult potential.
#Apartamentul (spatiu de #birouri in acte) este compartimentat in:
- 1 garsoniera cu living si bucatarie, o baie, parte din terasa, cu intrare din exteriorul cladirii;
- 1 spatiu de #birouri compus din doua incaperi + baie + terasa, ce poate fi usor recompartimentat, avand doua intrari (din interiorul sau exteriorul cladirii).
La acestea se adauga trei parcari exterioare, dintre care doua cu CF, situate in fata spatiului.

Incalzirea se face cu centrala termica proprie, #apartamentul dispunand de incalzire in pardoseala.
Imobilul este construit in 2019, din caramida pe structura de beton, este izolat si dispune de lift si interfon.
Recomandam aceasta proprietate pentru investitie, datorita compartimentarii in cele doua #apartamente (locuinta+#birouri), a vadului bun, a zonei si a calitatii constructiei.
]]>
Thu, 26 May 2022 10:24:16 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Titulescu, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament ideal pentru o familie, cuplu sau studenti. Suprafata totala este de 47 mp, compartimentat astfel: 1 dormitor, 1 camera de zi, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, 2 holuri. Dispune de centrala termica proprie, fapt care asigura un control foarte mare al cheltuielilor. Zona linistita, cu mijloace de transport in comun, magazine si alte facilitati il propune ca fiind excelent. Se vinde cum se vede in poze. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, contactati-ne cu incredere la numarul de telefon afisat!]]> Thu, 26 May 2022 10:14:52 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, 53 mp utili, bloc nou, Borhanci]]> Oferim spre #vanzare #apartament decomandat, cu 2 camere, aproape de mijloacele de transport, magazine, la doar 10 minute de Centru. #Apartamentul este amplasat la etajul 4 intr-un bloc cu lift, cu 5 etaje. Suprafata utila este de 53 mp si este compusa din: living + bucatarie, dormitor spatios, baie mare, hol larg si balcon deschis. Acesta este finisat modern, se vinde mobilat si utilat precum se vede in poze. #Apartamentul este finisat modern, cu mobilier de calitate. Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]> Thu, 26 May 2022 10:12:51 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere decomandate, Zorilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament situat intr-o zona de interes pentru studentii de la UMF si Arhitectura, dar nu numai. Este compartimentat in: 2 camere, hol, bucatarie, baie si balcon. Este in stare buna: parchet, gresie, faianta, zugravit lavabil, usa antiefractie, geamuri termopan. Este o zona linistita, situata la 2 minute de mijloace de transport si 15 minute de centru. Merita vazut, ideal investitie. Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon afisat!]]> Thu, 26 May 2022 10:08:50 +0300 <![CDATA[Apartament cu 2 camere de vanzare in Cluj-Napoca, Autogara]]> Cauti un #apartament modern si spatios astfel incat sa te simti cu adevarat ,,a#casa"? Situat intr-un complex, pe strada Corneliu Coposu, la etajul 2 al unui imobil construit in 2022 din caramida, dotat cu lift, izolat termic si cu orientare vestica, acest #apartament poate fi exact ce ai nevoie! Zona este una linistita, plina de spatii verzi, in preajma fiind, de asemenea, prezente puncte farmaceutice, comerciale si multe altele! Cei 45 mp utili se desfasoara astfel: 1 dormitor, 1 living cu bucatarie open space, 1 baie. La acestea se mai adauga un balcon cu acces din living. Finisajele sunt de calitate superioara si se evidentiaza prin: parchet laminat, gresie in baie, pereti cu vopsea lavabila, faianta in baie, gresie pe balcon, geamuri termopan, usi celulare in interior, usa metalica la intrare. Se vinde mobilat si utilat cu electrocasnice de ultima generatie. Cu #apartamentul se achizitioneaza, de asemenea, un loc de parcare subteran. Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va invitam sa ne contactati! Echipa #Welt #Imobiliare]]> Thu, 26 May 2022 10:07:25 +0300 <![CDATA[Apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Soporului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, in bloc nou, la cheie, situat la parterul unui imobil S+P+7, cu o suprafata utila de 52 mp. Zona este una foarte buna a cartierului cu verdeata, ideala pentru locuit, cu acces rapid catre Iulius Mall. Compartimentarea este semidecomandata, in urmatoarea dispunere: - 1 living open space cu bucatarie; - 1 dormitor; - 1 baie; - 1 hol. Finisajele moderne sunt evidentiate astfel: - pardoseala cu parchet laminat; - pereti cu vopsea lavabila; - ferestre termoizolante din PVC; - gresie si faianta in baie; - usa de la intrare metalica; - usi interioare din lemn. Incalzirea se face prin pardoseala. #Apartamentul se vinde conform fotografiilor. Imobilul este construit din caramida, este izolat si dispune de lift si interfon. Recomandam aceasta proprietate pentru locuit cat si pentru investitie, datorita pozitiei excelente. Pentru programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]> Thu, 26 May 2022 10:05:40 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, 26 mp, zona Hermes]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 26 mp, este semidecomandat, se afla intr-o zona linistita a cartierului Gheorgheni, in apropiere de P-ta Hermes si Politia Rutiera #Cluj.

Este situat la parterul unui imobil de 4 etaje.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 25 May 2022 19:50:00 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, semidecomandat, Manastur]]> Va prezentam oportunitatea de a cumpara un #apartament semidecomandat cu 2 camere, situat in cartierul Manastur.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 42 mp si este compus din hol, living cu bucatarie open space, baie, dormitor si balcon.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat modern.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Wed, 25 May 2022 18:01:23 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 52 mp, decomandat, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in cartieul Manastur.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 52 metri patrati, cu 2 camere, o bucatarie, o baie si un balcon inchis.

Acesta se vinde gol, fara mobila si electrocasnice.

Dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 25 May 2022 17:46:33 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 65 mp, zona Marasti, cu 2 locuri de parcare subterane]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Marasti, zona Kaufland.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 65 metri patrati, cu 3 camere semidecomandate, o bucatarie, un living, 2 dormitoare si un balcon tip logie de 15 mp.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala si de un aparat de aer conditionat.

Este situat la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje. Are 2 locuri de parcare in subteran + spatiu de depozitare in spatele ambelor parcari. De asemenea, are o curte comuna cu un loc de joaca pentru copii.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 25 May 2022 17:41:53 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, zona FSEGA, Iulius Mall]]> Va prezentam un #apartament de inchiriat in zona FSEGA si IuliusMall, finisat, intr-un bloc de 4 etaje plus mansarda.
#Apartamentul este compartimentat in living plus bucatarie, dormitor, baie si hol.
Zona in care se afla, este una foarte solicitata pentru #inchiriere, fiind aproape de multe puncte de interes, printre care FSEGA si Iulius Mall.
]]>
Wed, 25 May 2022 17:28:19 +0300
<![CDATA[Casa individuala in Salicea, 141 mp, teren 750 mp, drum asfaltat, panorama ]]> #casa este situata comuna Ciurila, sat. Salicea, la 10 km de Sigma Center. Este cu acces din drum asfaltat.
Are urmatoarele specificatii:
- suprafata utila 141 mp;
- suprafata #teren 750 mp;
- regim de inaltime: demisol, parter, pod generos;
- #casa beneficeaza de acces in curte pe doua laturi;
- sunt disponibile spre #vanzare 2 #case similare;
- stadiul de predare - semifinisat in interior si cu exteriorul complet.
]]>
Wed, 25 May 2022 17:19:24 +0300
<![CDATA[Apartamente cu 1 camera, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!]]> Wed, 25 May 2022 17:17:08 +0300 <![CDATA[Apartamente cu 3 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!]]> Wed, 25 May 2022 17:16:47 +0300 <![CDATA[Apartamente cu 2 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!
]]>
Wed, 25 May 2022 17:16:28 +0300
<![CDATA[Apartamente cu 2 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!]]> Wed, 25 May 2022 17:16:09 +0300 <![CDATA[Apartamente cu 3 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!]]> Wed, 25 May 2022 17:15:47 +0300 <![CDATA[Apartamente cu 2 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (7.000 - 9.000 Euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!]]> Wed, 25 May 2022 17:15:25 +0300 <![CDATA[Penthouse cu 2 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!]]> Wed, 25 May 2022 17:15:04 +0300 <![CDATA[Apartamente cu 3 camere, zona Garii, imobil nou, preturi promotionale ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, inclusiv tip penthouse, intr-un imobil nou si modern, aflat in constructie in zona Garii - Dedeman. #Apartamentele se vor preda semifinisate, cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala. Exista doua etape ale proiectului, un corp avand predare in decembrie 2020 iar cel de al doilea in decembrie 2021. Preturile afisate nu contin cota legala de TVA. Avansul minim este de 30%. Exista posibilitatea achizitiei unui garaj (8.000 Euro - 10.000 euro). Pentru alte detalii si vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati!
]]>
Wed, 25 May 2022 17:14:27 +0300
<![CDATA[Apartament in bloc nou, 3 camere, 72.49 mp, balcon, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in Andrei Muresanu, zona retrasa si accesibila fata de centrul orasului. Blocul este restrans, cu regim mic de inaltime (parter+3 etaje), avand doar 20 de #apartamente. Acesta este unul cochet, avand o arhitectura moderna, care se remarca printr-un design exterior elegant. #Apartamentul cu suprafata de 72.49 mp, este situat la parter si are expunere sud-vestica. Se preda la stadiul semifinisat, cu incalzire in pardoseala. Se poate achizitiona si loc de parcare exterior la pretul de 8000 de euro+tva. Datorita zonei, acest #apartament este ideal atat pentru locuit, cat si pentru investitie in vederea inchirierii.]]> Wed, 25 May 2022 17:13:21 +0300 <![CDATA[Apartament in bloc nou, 3 camere, 72 mp, balcon, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in Andrei Muresanu, zona retrasa si accesibila fata de centrul orasului. Blocul este restrans, cu regim mic de inaltime (parter+3 etaje), avand doar 20 de #apartamente. Acesta este unul cochet, avand o arhitectura moderna, care se remarca printr-un design exterior elegant.
Are urmatoarele specificatii:
- suprafata utila: 71,86 mp;
- suprafata balcon: 7,12 mp;
- etaj 2 din 4;
- orientare Sud-Vest;
- sistem de incalzire prin pardoseala, cu centrala termica de #apartament;
- se poate achizitiona si loc de parcare exterior;
- se vinde de pe persoana fizica si nu implica TVA.
Datorita zonei, acest #apartament este ideal atat pentru locuit, cat si pentru investitie in vederea inchirierii.]]>
Wed, 25 May 2022 17:13:01 +0300
<![CDATA[Casa 110 mp utili, Jucu, zona rezidentiala, cu utilitati,1000mp teren]]> Cauti sa fii un cu pas inaintea vremurilor? Haide intr-o zona care va creste semnificativ in perioada urmatoare!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei #case la stadiul de proiect, intr-o zona in plina expansiune imobiliara, in Jucu, la constructia careia sa participi activ.
Toate utilitatile prezente, drum asfaltat, cei 1000 de curte, spatiul si luminozitatea oferite de acest proiect sunt obiective pe care orice #casa ar trebui sa le atinga.
Imobilul se va preda la stadiul de semifinisat.
Compartimentarea este ideala:
- parter - living cu bucatarie, baie si o debara, 2 terase;
- etaj - trei dormitoare si doua bai, din care una este la dormitorul matrimonial, 2 balcoane.
Constructia va fi din beton armat, cu caramida nut-feder, iar acoperisul din tigla Bramac.
Termen iarna 22-primavara 23
ID 32601]]>
Wed, 25 May 2022 17:10:18 +0300
<![CDATA[Casa 120 mp utili, Jucu, zona rezidentiala, drum privat si utilitati]]> Cauti sa fii un cu pas inaintea vremurilor? Haide intr-o zona care va creste semnificativ in perioada urmatoare!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei #case construite corect si cu simt de raspundere, intr-o zona in plina expansiune imobiliara, in Jucu.
Toate utilitatile prezente si functionale, curtea cu gazonul deja crescut, drumul asfaltat, calitatea constructiei, spatiul si luminozitatea oferite sunt obiective pe care orice #casa ar trebui sa le atinga.
Imobilul se va preda la stadiul de semifinisat.
Compartimentarea este ideala:
- parter - living cu bucatarie, baie si o debara, 2 terase;
- etaj - trei dormitoare si doua bai, din care una este la dormitorul matrimonial, 2 balcoane.
Podul este podit si poate fi utilizat ca spatiu de depozitare si nu numai.
Constructia este din beton armat, cu caramida nut-feder, iar acoperisul din tigla Bramac. Geamurile sunt Salamander cu trei sticle iar usa de intrare este Salamander cu panou Drupanel.
ID P32599]]>
Wed, 25 May 2022 17:09:02 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere decomandate, etaj 2, garaj, str. Pasteur/Zorilor]]> Va oferim spre achizitie un #apartament in #Cluj-#Napoca, cartier Zorilor.

In proximitate se regasesc mai multe puncte de interes cotidian precum: institutii de invatamant, institutii bancare, magazine, restaurante.

La doar cateva minute se afla statii pentru mijloacele de transport in comun, cu linii directe inspre toate zonele din oras.

Proprietatea este situata la etajul 2 al unui bloc cu 4 etaje si are orientare mixta.

Blocul este izolat termic.

Are suprafata totala de peste 80 mp, compartimentarea fiind decomandata in urmatoarea dispunere:
- 3 dormitoare;
- 1 living generos;
- 1 bucatarie cu loc de luat masa;
- 2 bai;
- 1 hol;
- 2 balcoane.

Imobilul este finisat clasic si are centrala proprie.

Garaj si boxa la demisol!

Pentru mai multe detalii sau pentru programarea unei vizionari, va stam cu drag la dispozitie!]]>
Wed, 25 May 2022 17:07:49 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere 53 mp+13 mp terasa,Grand Park Residence,Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in ansamblul Grand Park Residence, in cartierul Gheorgheni.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 53 metri patrati utili, cu un living open space cu bucataria, un dormitor, o baie, un hol si o terasa de 13 metri patrati.

Acesta se vinde complet mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie, cu incalzire in pardoseala.

In pretul vanzarii este inclus si un loc de parcare la nivelul -1.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Wed, 25 May 2022 17:06:10 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere + terasa, parcare, in ansamblul Wings]]> Va oferim spre #vanzare #apartament de 2 camere in ansamblul Wings!

Are o suprafata totala de 65 mp si este compartimentat astfel:
- 1 dormitor;
- 1 living + bucatarie;
- 1 baie;
- 1 terasa.

#Apartamentul se preda la stadiul de finisat.

Sistemul de incalzire in #apartament este cu centrala termica.

#Apartamentul se vinde nemobilat si neutilat.

Este disponibila si parcare subterana neinclusa in pret!


Pentru a programa o vizionare sau pentru mai multe detalii, va stam cu drag la dispozitie!]]>
Wed, 25 May 2022 16:58:14 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere decomandate, 58 mp utili, zona Bulgaria]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie #apartament decomandat, cu 3 camere, zona strandului #Clujana.

Acesta se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe un nivel.

Cei 62.64 de mp sunt compartimentati astfel:
- living cu bucatarie,
- 2 dormitoare,
- baie,
- spatiu de depozitare,
- hol,
- #teren atribuit in folosinta.

Beneficiaza de geamuri de termopan si incalzirea se face prin centrala termica proprie avand si incalzire in pardoseala.

#Apartamentul este alegerea perfecta pentru o achizitie datorita pozitionarii si compartimentarii sale.

Este in imediata apropiere de supermarketuri, mijloace de transport in comun, Spitalul Clinic Municipal si alte facilitati ale zonei.

Pentru mai multe informatii contactati-ne imediat.

]]>
Wed, 25 May 2022 16:56:26 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere cartier Plopilor, situat in apropiere de Sala Sportului]]> #Welt #Imobiliare vă propune spre închiriere un #apartament spațios, situat in zona centrala aproape de BT Arena si Sala Sportului Horia Demian.
#Apartamentul dispune de o suprafață utilă de 68 mp. Compartimentarea este semidecomandată, zona de living si de hol, iar bucătăria, baia si dormitorul fiind decomandate.

Mobilierul si electrocasnicele sunt bine intretinute si in stare perfecta de functionare.
Având doar un singur dormitor, pentru a oferi confortul maxim această proprietate se recomandă unui cuplu sau familie. Cheltuielile sunt foarte accesibile deoarece blocul este o construcție nou construita după anul 2000.

Pentru vizionari si informații suplimentare ne puteți contacta telefonic.
]]>
Wed, 25 May 2022 16:52:56 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament superb, cu 3 camere decomandate, bucatarie, spatiu de depozitare.

Este situat in zona centrala, aproape de Piata Mihai Viteazu.

#Apartamentul dispune de finisaje moderne, de calitate superioara si se inchiriaza mobilat si utilat asa cum se vede in fotografii.

Este disponibil din data de 01.06.2021.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!
]]>
Wed, 25 May 2022 16:52:45 +0300