Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere, zona Centrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere, superfinisat si coonfortabil in zona centrala a orasului.
#Apartamentul este compus din 2 camere (living si dormitor), bucatarie separata, hol, camara, baie si dressing.
Geamurile sunt inspre curtea interioara, oferind liniste. #Apartamentul se da in chirie mobilat si utilat, inclusiv cu masina de spalat vase si cu masina de uscat haine.
Alte utilitati: cetrala termica, masina de spalat haine, frigider, plita, cuptor, cuptor cu microunde, 2 televizoare, sistem audio.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:47:45 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, cartier Zorilor, zona Gh. Dima ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Zorilor, zona Gheorghe Dima.
#Apartamentul are o suprafata de 45 mp si este compus din living impreuna cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie si 1 balcon inchis, fiind situat la parterul inalt al unui imobil cu 5 etaje.
Se vinde mobilat si utilat complet: centrala termica proprie noua, plita electrica, frigider, geamuri termopane, plasma TV, balcon inchis cu sticla securizata.
Beneficiaza de loc de parcare cu CF.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:41:16 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, lux, cu GARAJ, in zona Oncos, Buna Ziua]]> #Apartamentul este extrem de spatios; se vinde mobilat si utilat lux.
Se desfasoara pe o suprafata de 125m2 si se compune din: living impreuna cu bucatarie, 2 dormitoare, dressing, 2 bai (cu geam), 3 balcoane, garaj subteran (pentru 2 masini) si boxa.
Este situat intr-o zona linistita, ansamblu rezidential fiind prevazut cu poarta, curte etc.
Finisat modern, dipune de incalzire atat prin pardoseala cat si prin calorifere, aer conditionat si alarma.
Este ideal pentru o familie!]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:26:01 +0300
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Dambu Rotund, preturi de la 1200 Euro/mp!]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui ansamblu rezidential modern, situat in zona de Nord-Vest a orasului, in aproprierea magazinului LIDL Baciu. Imobilul beneficiaza de un design modern, are prevazute materiale de inalta calitate si va reprezenta un proiect de referinta pentru zona. Arhitectul s-a gandit atat la spatiile de parcare (situate in subteran) precum si la spatiile verzi aferente imobilului. Un garaj subteran costa 5.000 Euro.
Preturile incep de la 1200 Euro/mp + 250 Euro/mp balcon si variaza in functie de suprafata, amplasament si modalitatea de plata.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:20:02 +0300
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Dambu Rotund, preturi de la 1200 Euro/mp!]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui ansamblu rezidential modern, situat in zona de Nord-Vest a orasului, in aproprierea magazinului LIDL Baciu. Imobilul beneficiaza de un design modern, are prevazute materiale de inalta calitate si va reprezenta un proiect de referinta pentru zona. Arhitectul s-a gandit atat la spatiile de parcare (situate in subteran) precum si la spatiile verzi aferente imobilului. Preturile incep de la 1200 Euro/mp + TVA si 250 Euro/mp terasa si variaza in functie de suprafata, amplasament si modalitatea de plata.]]> Mon, 25 Sep 2017 18:19:14 +0300 <![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Dambu Rotund, preturi de la 1200 Euro/mp!]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui ansamblu rezidential modern, situat in zona de Nord-Vest a orasului, in aproprierea magazinului LIDL Baciu. Imobilul beneficiaza de un design modern, are prevazute materiale de inalta calitate si va reprezenta un proiect de referinta pentru zona. Arhitectul s-a gandit atat la spatiile de parcare (situate in subteran) precum si la spatiile verzi aferente imobilului. Un garaj subteran costa 5.000 Euro.
Preturile incep de la 1200 Euro/mp + 250 Euro/mp balcon si variaza in functie de suprafata, amplasament si modalitatea de plata.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:18:24 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare, un #apartament, cu 4 camere, dispus pe 2 nivele, in cartierul Buna Ziua. Acesta este situat intr-o constructie noua, spatios, cu o suprafata de cca 137 metri patrati utili, orientare est-sud-vest, finisat modern. Zona accesibila, in apropiere de magazine si de mijloacele de transport in comun. Detine parcare proprie la subsol.]]> Mon, 25 Sep 2017 18:17:15 +0300 <![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Dambu Rotund, preturi de la 1200 Euro/mp!]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui ansamblu rezidential modern, situat in zona de Nord-Vest a orasului, in aproprierea magazinului LIDL Baciu. Imobilul beneficiaza de un design modern, are prevazute materiale de inalta calitate si va reprezenta un proiect de referinta pentru zona. Arhitectul s-a gandit atat la spatiile de parcare (situate in subteran) precum si la spatiile verzi aferente imobilului. Un garaj subteran costa 5.000 Euro.
Preturile incep de la 1200 Euro/mp + 250 Euro/mp balcon si variaza in functie de suprafata, amplasament si modalitatea de plata.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:17:04 +0300
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Dambu Rotund, preturi de la 1200 Euro/mp!]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui ansamblu rezidential modern, situat in zona de Nord-Vest a orasului, in aproprierea magazinului LIDL Baciu. Imobilul beneficiaza de un design modern, are prevazute materiale de inalta calitate si va reprezenta un proiect de referinta pentru zona. Arhitectul s-a gandit atat la spatiile de parcare (situate in subteran) precum si la spatiile verzi aferente imobilului. Un garaj subteran costa 5.000 Euro.
Preturile incepo de la 1200 Euro/mp + 250 Euro/mp balcon si variaza in functie de suprafata, amplasament si modalitatea de plata.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:16:17 +0300
<![CDATA[De inchiriat apartament 2 camere, zona Iris, Piata 1Mai]]> DE inchiriat #apartament cu 2 camere, semidecomandat, mobilat
#Apartamentul este in #casa, are acces auta, parcare, terasa.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:12:16 +0300
<![CDATA[Ultracentral, in cladire monument istoric, pe strada Universitatii]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament deosebit, amplasat chiar in centru orasului.
Dispune de 2 camere separate, bucatarie, hol si baie.
Tavanul este inalt, are o inaltime de aproximativ 4m.
Constructia este din caramida, cu pereti foarte grosi.
#Apartamentul este pozitionat la nivelul 3 al unui imobil cu parter, mezanin, 3 etaje si mansarda.
Tamplaria, #casa scarii si liftul sunt cele originale.
Poate fi folosit atat ca si sediu de firma cat si ca #apartament pentru inchiriat in regim hotelier.
Merita atentia dumneavoastra!]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:11:40 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere de vanzare langa FSEGA, oportunitate investitie]]> Agentia #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Marasti, in imediata apropiere a FSEGA si Iulius Mall.
Acesta dispune de dormitor, bucatarie cu living, baie si o terasa spatioasa de 7mp.
#Apartamentul se afla la etaj intermediar si dispune de o priveliste superba.
Este ideal atat pentru locuit cat si pentru investitie, fiind mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:08:31 +0300
<![CDATA[Plopilor, 1 camera, cu parcare in garaj, parter inalt peste garaj, la cheie]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 1 camera, in cartierul Plopilor, zona strazii Plopilor.
#Apartamentul dispune de: 41mp utili, 8mp balcon si loc de parcare la subsol.
Are centrala termica, termopane si usa metalica.
Se vinde mobilat si utilat.
Este ideal pentru #inchiriere fiind o zona foarte cautata de catre studentii straini.
Imobilul este situat in apropierea statiilor.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:08:17 +0300
<![CDATA[Apartament in zona linistita, pe 2 nivele, la cheie, strada E. Quinet]]> #Apartamentul este pe strada Edgar Quinet, intr-o zona linistita, plina de verdeata.
Se vinde finisat si mobilat modern.
Dispune de parcare (cu CF separat).
Are o suprafata utila de 128mp si este compartimentat astfel:
- pe primul nivel: living si bucatarie open space 27mp, hol 13mp, 1 dormitor 15.6mp, o baie 5.25mp si balcon 3,7mp.
- la al doilea nivel: 2 camere, hol si o baie 45mp si doua spatii cu o suprafata de 28mp ce pot fi utilizate pentru depozitare sau transformate in dressing.
Orientarea inspre Sud si Vest, face ca acesta sa fie luminos si insorit.
Exista si statie de autobuz.
Este ideal pentru o familie care prefera zonele ferite de traficul intens din oras.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:07:48 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, parter inalt, pe strada Ion Mester]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 3 camere, pe strada Ion Mester.
#Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 4 etaje.
Dispune de centrala termica, geamuri termopan si usa metalica.
Baia de servici a fost demolata si s-a marit holul.
Se vinde impreuna cu beci.
Este ideal in special pentru o familie, #apartamentul fiind aproape de statii de autobuz, Kaufland, Calea Manastur, parc, statii de taxi etc.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:07:06 +0300
<![CDATA[De inchiriat apartament cu doua camere in zona Iulius]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu doua camere, semidecomandat, in apropiere de Iulius Mall.
#Apartamentul este mobilat si utilat modern, dispunand de living cu bucatarie, un dormit, baie si o terasa spatioasa.
#Apartamentul se afla intr-un bloc nou, finalizat in anul 2017, la etajul 5 din 6.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:06:49 +0300
<![CDATA[Apartament la etajul 2, decomandat, cu garaj si parcare, strada Rapsodiei]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament mare, spatios si practic, in apropierea strazii Observatorului.
Dispune de 4 camere separate si 3 spatii pentru depozitare (dressing).
Se desfasoara pe o suprafata utila de 86 mp.
Este dotat cu centrala termica, geamuri termopan, 2 balcoane inchise, 1 logie, boxa (10mp), camara, garaj si parcare.
Blocul este izolat in exterior.
Pe fiecare etaj sunt doar 2 vecini.
#Apartamentul este ideal pentru o familie, in zona imobilului sunt amenajate cel putin 3 locuri de joaca pentru copii.
Statia de autobus este la 2 minute (mers pe jos).
Merita atentia dumneavoastra!]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:06:40 +0300
<![CDATA[Vanzare penthouse, constructie 2010, mobilat, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera, spre #vanzare, un penthouse de 5 camere desfasurat pe doua nivele, compartimentat astfel: 3 dormitoare, o camera de zi si un living open-space, 2 bai, dressing, toate acestea desfasurate pe o suprafata de 132 mp utili, la care se adauga doua terase.

#Apartamentul, tip penthouse, se afla la etajul 2 + mansarda, al unui imobil P+2+M, din zona strazii Alexandru Vaida Voievod.

Printre finisari se numara: parchet din lemn masiv de o excelenta calitate, ferestre termopan, gresie si faianta moderne, usi interior din lemn.

#Apartamentul se vinde mobilat.
Pozitia excelenta si finisajele de calitate, fac din acest #apartament tip penthouse o buna investitie pe termen lung.]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:06:29 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera 18 mp, cartier Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere garsoniera in cartierul Marasti.
Garsoniera are o suprafata de 18 mp si este compusa din 1 camera impreuna cu bucatarie si 1 baie.
Se inchiriaza mobilata si ultilata: centrala pe imobil, masina de spalat haine, frigider, plita electrica, hota, Tv.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 25 Sep 2017 18:03:47 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere decomandat, 52mp, Floresti, central]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandat in #Floresti, zona centrala.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil nou construit, foarte bine izolat termic, cu orientare spre sud.

Cei 52mp sunt impartiti astfel: un hol cu intrari separate in bucatarie, dormitor, living si baie, conform imaginilor atasate.

Imobilul se vinde complet mobilat si utilat fiind finisat recent.

Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie.]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:48:33 +0300
<![CDATA[Vila individuala alipita,119 mp utili,215mp teren,3 dormitoare,zona Edgar Quinet]]> Va propunem spre #vanzare vila individuala alipita situata in zona Edgar Quinet, cu acces facil spre oras.
Imobilul are o compartimentare bine gandita, fiind dispusa D+P+E, astfel
- D - sala de fitness;
- P cu E - living cu iesire pe terasa, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie cu loc de luat masa, hol de acces, spatiu de lectura, o terasa la etaj si un spatiu de depozitare.
Vila se vinde la stadiul de finisat exterior si semifinisat interior - sapa, peretii gletuiti, tamplarie PVC-Rehau, termopan si toate utilitatile pe pozitie functionale.
Termen de finalizare al constructiei imobilului este noiembrie 2017.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P2010]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:37:49 +0300
<![CDATA[Apartament decomandat, ultracentral, etaj intermediar, aproape de statii]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 2 camere, in Piata Mihai Viteazau, la etaj intermediar.
#Apartamentul este cu camere separate, are balcon inchis cu geam termopan, doua holuri iar imobilul dispune de lift modern.
Este ideal pentru #inchiriere.
Se desfasoara pe o suprafata de 56 mp.
#Apartamentul este pozitionat in zona Mc Donald`s.]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:32:41 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 1 camera, 44mp, Floresti, Zona Muzeul Apei]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu o camera in #Floresti, zona Muzeul Apei.

#Apartamentul este situat la etajul 1 avand o suprafata utila de 44mp si fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie cu living, dormitor, baie, si un balcon.

Acesta se inchiriaza finisat, mobilat cum se vede in fotografiile anexate si cu un loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:27:20 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, garaj, langa Expo Transilvania]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 3 camere, desfasurat pe o suprafata de 65 mp, langa Expo Transilvania.
Se vinde impreuna cu garaj, langa bloc.
Dispune de instalatie din cupru si centrala termica (vechime 4 ani), balcon inchis cu termopan, 2 camari si beci.
Este calduros (pozitionat intre #apartamente, iar peretii de la bucatarie si camera mare sunt izolati pe interior).
In partea de sus, izolatiea din bitum a fost refacuta in urma cu 2 ani.
#Apartamentul se adreseaza in special unei familii datorita pozitiei imobilului: aproape de magazine, banci, statii de taxi, statie de autobus etc.]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:15:51 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, finisat, semimobiliat pe strada Alverna, bloc din caramida]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament ideal ca si investitie.
Este foarte practic, avand 3 camere (doua dormitoare si un living).
Se vinde semimobilat.
Este finisat (doar baia necesita imbunatatiri).
Izolatia a fost facuta in urma cu 2 ani.
Dispune de geamuri termopan si usa metalica.
Pentru mai multe detalii, asteptam telefonul dumneavoastra.]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:09:12 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, 74mp, bloc din caramida,cu pivnita, Piata Flora]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 3 camere, decomandat, in zona Pietei Flora.
Camerele sunt orientate inspre Rasarit.
Se vinde impreuna cu pivnita si loc in uscator.
Este izolat in urma cu 1 an (inclusiv izolatia cu fasii de bitum).
Dispune de un hol mare si un loc pentru masina de spalat.
Baia are geam.
Este ideal pentru o familie, fiind aproape de statiile de autobuz, Billa, Penny, Polus Center (Vivo), statii de taxi, banci, farmacii etc.]]>
Mon, 25 Sep 2017 17:07:32 +0300
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere in centrul Clujului]]> Vindem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 32 mp, in centrul orasului. #Apartamentul este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica proprie, usa metalica si se vinde mobilat si utilat. #Apartamentul dispune de o pivnita de 6 mp si gradina de 32 mp.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:53:46 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, central, cu garaj, pe strada Croitorilor]]> #Welt #Imobiliare va prezinta in EXCLUSIVITATE un #apartament mare, spatios, cu 3 camere, situat in centrul #Clujului.
Imobilul este pozitionat intr-o zona linistita, retrasa, in apropierea Pietei Mihai Viteazu. #Apartamentul, cu o suprafata de 109 de mp utili, se afla la etajul 1 al unei #constructi S+P+1+M. La aceasta suprafata se adauga: un pod mansardabil de aproximativ 80mp, spatiu la demisol (53 mp) si un garaj mare.
Regimul de inaltime al camerelor este de 4m.
Chiar daca necesita renovare, #apartamentul are un potential urias. Poate fi inchiriat ca si sediu de firma.
Pozitia imobilului il recomanda!]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:52:46 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, 50mp, Floresti, zona Tautilui]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in #Floresti, zona strazii Tautiului.

#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime P+4, avand o suprafata utila de 50mp si fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie cu living, dormitor, baie si un balcon.

Imobilul se inchiriaza finisat si mobilat cum se vede in fotografiile anexate.

In pretul chiriei intra si un loc de parcare.

#Apartamentul se inchiriaza pe minim un an, si nu se accepta animale de companie.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.
]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:47:36 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, cartier Gheorgheni, ansamblul Viva City]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall.
#Apartamentul are o suprafata de 56 mp si este compus din living impreuna cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie si 1 terasa.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat: frigider, masina de spalat haine, masina de spalat vase, cuptor pentru gatit, plita electrica, hota, videointerfon.
Ansamblul dispune de sistem de paza, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, sala de evenimente etc.
#Apartamentul beneficiaza de loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:39:46 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 1 camera, 36 mp, Plopilor !]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament situat in cartierul Plopilor, locatie excelenta.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 36,3 mp, este mobilat si utilat complet cu finisaje moderne, centrala proprie, aragaz, frigider, plita cuptor, hota, contuare separate pt curent, gaz si apa.
Este situat la etajul intermediar al unui bloc de 8 etaje, este ideal pentru investitie sau locuit.
Zona este extrem de cautata pentru #inchiriere.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:38:04 +0300
<![CDATA[Apartamente noi, ansamblu imobiliar unic in Cluj, parc privat, panorama ]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.

Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3.600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.

In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

In acest moment sunt disponibile pentru #vanzare #apartamente in blocul 1 si 2 al Ansamblului Gardenia Residence.
Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:20:14 +0300
<![CDATA[Teren deosebit, ideal pentru casa sau duplex, zona exclusiv de case]]> Avem placerea sa va prezentam spre #vanzare un #teren #intravilan situat intr-o zona foarte frumoasa si linistita din #Floresti.

Terenul are o suprafata de 676 mp si se bucura de un front la strada generos de 37.53 ml.

Dimensiunile #terenului: lungime- 37.53 m, latime: 18.1 m

Terenul este imprejmuit si intretinut, existantand pe #teren si pomi fructiferi foarte frumosi si roditori.

Este un #teren ideal pentru o familie care cauta un loc deosebit pentru construirea unei #case; este totodata si o oferta buna ca investitie.

Zona este deja construita, parcela aceasta fiind singura ramasa neconstruita.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P6485
]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:18:18 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandate, et intermediar, 52 mp, Grigorescu ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 2 camere decomandate la etaj intermediat in zona centrala a cartierului Grigorescu.
Suprafata utila de 52 mp include: hol, 2 camere decomadate cu acces vagon, bucatarie, baie cu geam, camara si debara la care se adauga un balcon cu o superba priveliste.
Finisaele sunt in stare buna. #Apartamentul a fost zugravit in 2016.
Se poate vinde mobilat sau partial mobilat in functie de preferintele potentialului cumparator.
Se accepta credit ipotecar si prima #casa.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:11:57 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, la 3 minute de Gheorgheni, zona Borhanci, terasa 23 mp]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

In acest moment sunt disponibile pentru #vanzare #apartamente in blocul 1 si 2 al Ansamblului Gardenia Residence.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:05:15 +0300
<![CDATA[De inchiriat! Spatiu birouri, 3 Incaperi 70 mp, Gheorgheni]]> Va oferim spre #inchiriere un spatiu de #birou sau activitati de firma in suprafata de 70 mp, situat in Gheorgheni. Spatiul este recent renovat. Acces facil catre toate punctele de interes ale orasului. Pentru vizite si informatii nu ezitati sa ma contactati.
ID P6844]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:03:37 +0300
<![CDATA[Ultrafinisat, mobilat lux, aproape de centru, zona Dorobantilor, ideal protocol]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament superb, luminos, intr-o zona excelenta (aproape de centrul orasului si Iulius Mall).
#Apartamentul se vinde finisat si mobilat ultramodern, fiind amenajat la inceputul anului 2016 (mobilier import Italia, electrocasnice Miele, sanitare Villeroy&Boch, aer conditionat, alarma, pardoseala rasina epoxidica si mocheta in dormitoare).
Dispune de 2 parcari in subteran.
Este ideal ca si #apartament de protocol. Se adreseaza in special persoanelor pretentioase.]]>
Mon, 25 Sep 2017 16:03:08 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, finisat, in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere, in cartierul Marasti, zona Lidl-Iulius Mall.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Exista un loc de parcare cu abonament de la primarie si pivnita.
Acoperisul este izolat cu tabla.
1 balcon a fost spart, s-a inchis cu termopan si astfel camera a fost marita.
Este ideal pentru o familie, imobilul fiind situat intr-o zona ferita de traficul din oras. Se inchiriaza usor datorita pozitiei fata de FSEGA.]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:59:51 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in bloc nou, 78 mp, terasa, garaj]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament deosebit de elegant, cu 2 camere, situat in cartierul Andrei Muresanu, intr-o zona foarte linistita. #Apartamentul face parte dintr-un bloc de #apartamente de pe strada Trifoiului. Locuinta se afla la parter, in vila cu 2 etaje. #Apartamentul are suprafata utila de 78 mp, plus balcon. De asemenea, detine 2 bai, ambele dotate cu cada jacuzzi si dus. #Apartamentul se vinde superfinisat, are modificari interioare si amenajari extraordinare. Totul inspira simplitate si rafinament. Are usa antiefractie, geamuri termopan, iar incalzirea se face prin centrala termica de vila, cu contorizare si termostat individual. #Apartamentul detine un garaj cu usa automatizata, controlata prin telecomanda, sub bloc. Garajul este disponibil la pretul de 7000 euro. Living-ul locuintei are 45 mp, iar bucatarie spatioasa este separata. Exista posibiliatatea de a transforma cele 2 camere in 3 camere. #Apartamentul are parchet din lemn. Terasa de 12 mp are vedere peste cei 80 mp ai gradinii amenajate si luminate. Este dotat cu alarma. Se poate vinde utilat si mobilat complet, la pret negociabil.]]> Mon, 25 Sep 2017 15:56:59 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere, lux, etaj intermediar, zona Terra]]> Avem placerea sa va prezentam un #apartament cu 3 camere, deosebit de frumos situat in zona Terra, #Floresti.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu regim de inaltime P+3E+M, avand o suprafata utila de 62 mp.

Este compartimentat dupa cum urmeaza: living cu bucatarie, cu acces in balcon (inchis), baie ultrafinisata, 2 dormitoare, iar dormitorul matrimonial este cu dressing propriu, balcon inchis.

#Apartamentul a beneficiat de o atentie sporita in tot ceea ce priveste alegerea materialelor pentru finisaje cat si mobilierul (mobilier din MDF).

Spatiile existente in #casa sunt foarte generoase si luminoase, #apartamentul bucurandu-se de expunere sud-vest.

Imobilul este pozitionat in imediata apropiere a mijloacelor de transport, magazine, farmacie si gradinita.

Oferta merita toate atentia dumneavoastra, fiind pretabila si pentru cei mai exigenti cumparatori.
ID P5580
]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:47:20 +0300
<![CDATA[Exclusivitate, apartament cu 2 camere, cartier Gheorgheni,Piata Hermes]]> #Welt #Imobiliare vinde in exclusivitate un #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni, in zona Politiei Rutiere si a Pietei Hermes.
#Apartamentul se afla la etajul 3, intr-un bloc de caramida, reabilitat termic.
Acesta este compus din: dormitor, sufragerie, bucatarie, baie cu geam, doua holuri, debara.
Are orientare sud-vestica si este liber, ocupabil imediat.
Pentru ma multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati.

ID P5794]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:40:28 +0300
<![CDATA[Apartamente de lux cu 3 camere in bloc tip vila, terasa de 21 mp, zona Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.

Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

In acest moment sunt disponibile pentru #vanzare #apartamente in blocul 1 si 2 al Ansamblului Gardenia Residence.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.
In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!
]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:36:49 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament decomandat cu 3 camere, zona semicentrala - Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament decomandat cu 3 camere in zona semicentrala, pe strada Dorobantilor.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 7 nivele.
Suprafata generoasa a locuintei, de 74mp cuprinde hol cu intrari separate in 3 camere, bucatarie, 2 bai si iesire pe balcon, conform imaginilor atasate.
Se ofera mobilat si utilat.
Pentru mai multe informatii si vizionari asteptam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:30:38 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 19 mp terasa, la 3 minute de Gheorgheni, zona Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3.600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:23:41 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 19 mp terasa, la 3 minute de Gheorgheni, zona Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3.600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:23:10 +0300
<![CDATA[Casa de vanzare, zona verde, Faget, Cluj]]> De #vanzare #casa, 199 mp utili iar parcela de #teren are 450 mp.
Are demisol cu garaj dublu, parter cu living, bucatarie, loc de luat masa si baie, etaj cu 3 dormitoare, dressing, 2 bai si terasa.
#casa este facuta din caramida Porotherm, are placa de beton inclusiv la etaj (sub pod) este izolata cu polistiren de 15 cm, termopane Salamander cu profil de 6 camere si sticla tripan all seasons. Incalzire in pardoseala la parter si etaj (cu pompe de recirculare pe ambele nivele si control al incalzirii pe camere) si se preda in stadiu de semifinisat (instalatii pe pozitii, sape, tencuieli si glet).
Strada fiind inchisa la capat, zona este foarte linistita si fara trafic.
Pret negociabil.
]]>
Mon, 25 Sep 2017 15:21:44 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament cu 2 camere, conditii de lux, Platinia Shopping Center ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament deosebit de frumos, situat in cel mai nou ansamblu imobiliar Platinia, in cadrul complexului Platinia Shopping Center.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 3, este compartimentat in living open space cu holul, bucatarie separata, dormitor si baie, la care se adauga si un balcon cu vedere spre gradina interioara a complexului. Suprafata utila pe care se desfasoara este de 62 mp.
Complet mobilat si utilat modern, #apartamentul este la prima #inchiriere si ofera un aspect foarte primitor.
Locatarii acestui imobil beneficiaza de servicii premium puse la dispozitie: paza non-stop, card de membru, concierge, parcare subterana. De asemenea, locatarii vor avea acces direct in zona centrului comercial si la gradina suspendata de deasupra acestuia.]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:47:15 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament spatios in vila, 2 camere, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu doua camere, decomandat, in cartierul Marasti. #Apartamentul se afla la parter inalt, are o suprafata de 78 metri patrati utili, se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun, contorizat separat.
Imobilul detine centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, zugravit lavabil.
Acesta se afla intr-o zona foarte linistita a orasului si se poate vinde mobilat, in functie de preferintele clientului.]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:31:16 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, Borhanci, acces facil spre Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu .

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj-#Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:20:04 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, zona Gradini Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament situat pe Calea Manastur (Gradini Manastur), la 10 minute de Centru si Polus Center, in imediata apropiere se afla Kaufland, Parcul Babes, magazine, mijloacele de transport in fata imobilului.
Orientare estica.
Cu suprafata de 110 mp, #apartamentul este compartimentat astfel: 4 camere decomandate, bucatarie, camara, 2 bai, 2 balcoane inchise.
Finisajele sunt urmatoarele: usa metalica, gresie si faianta, tamplarie termopan la bucatarie si bai, centrala termica proprie, contoare apa si gaz.
#Apartamentul dipune de loc de parcare amenajat in spatele imobilului. Imobilul este in curs de reabilitare termica.]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:19:03 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, Borhanci, acces facil spre Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu .

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj-#Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:19:00 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, Borhanci, terasa 51 mp, acces facil spre Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu .

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj-#Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:10:42 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere decomandat, 52mp, Manastur, Piata Flora ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Manastur, zona Piata Flora.

#Apartamentul este situat la etajul 5 al unui imobil cu regim de inaltime P+10 avand o suprafata utila de 52mp si fiind compartimentat astfel: hol, bucatarie, doua dormitoare, baie si un balcon.

Imobilul a fost renovat si modernizat de 4 ani astfel se mentine in stare buna, avand finisaje de calitate inalta, majoritatea mobilierului fiind nou.

In pretul #apartamentului intra si o boxa.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va stau la dispozitie.]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:09:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, Borhanci, terasa 16 mp, acces facil spre Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu .

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj-#Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:08:29 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, la 3 minute de Gheorgheni, zona Borhanci, terasa 23 mp]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.
#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

In acest moment sunt disponibile pentru #vanzare #apartamente in blocul 1 si 2 al Ansamblului Gardenia Residence.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:04:21 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, zona Pietei Mihai Viteazu, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament central la prima #inchiriere, proaspat renovat, spatios si luminos, cu 3 camere decomandate si 2 bai, asezat pe doua nivele cu scara inerioara.
Finisajele sunt moderne si de calitate.
Primul nivel cuprinde living, bucatarie, baie si spatiu de depozitare. La mansarda se afla doua camere si o baie.
Exista posibiliate de parcare. Dotari deosebite: interfon, sauna cu aburi si cromoterapie, bucatarie complet utilata cu echipamente de generatie noua si foarte economice, izolatie termica si fonica, situat la 3 minute de mers pe jos de statie de transport spre orice directie si de magazin deschis 7/7 si la 8 minute de mers pe jos de inima orasului.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:02:13 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, zona Pietei Mihai Viteazu, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament central la prima #inchiriere, proaspat renovat, spatios si luminos, cu 3 camere decomandate si 2 bai, asezat pe doua nivele cu scara inerioara.
Finisajele sunt moderne si de calitate.
Primul nivel cuprinde living, bucatarie, baie si spatiu de depozitare. La mansarda se afla doua camere si o baie.
Exista posibiliate de parcare. Dotari deosebite: interfon, sauna cu aburi si cromoterapie, bucatarie complet utilata cu echipamente de generatie noua si foarte economice, izolatie termica si fonica, situat la 3 minute de mers pe jos de statie de transport spre orice directie si de magazin deschis 7/7 si la 8 minute de mers pe jos de inima orasului.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 14:01:37 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala 5 camere, 216mp util, Gilau, teren 1200mp]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala cu 5 camere in Gilau.

#casa a fost construita in 2008 pe un #teren #intravilan de 1200mp cu livada. Aceasta are suprafata utila de 216mp si un regim de inaltime P+M, fiind compartimentat astfel:
Parter- Hol, Living, Dormitor, Baie, Dormitor si o terasa spatioasa
Mansarda- hol, 2 Dormitoare, Dormitor matrimonial cu baie separata, Baie si un balcon spatios.

#casa e construita din BCA, si mansarda mai trebuie finalizata in interior.

Acesta se vinde finisat partial, cum se vede in pozele anexate.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:54:10 +0300
<![CDATA[Apartament la casa de inchiriat, 3 camere, semidecomandat, zona Centrala!]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament semidecomandat, situat in zona Centrala!
Imobilul este situat la etajul 1, intr-o #casa la curte comuna, are suprafata utila de 60mp plus o terasa si este compartimentat in trei dormitoare, bucatarie, hol de acces si baie.
#Apartamentul beneficiaza de centrala termica pe lemne, calorifere, sobe de teracota, geamuri termopan si usa din lemn masiv.
#Apartamentul este disponibil din 30 septembrie.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P6288]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:37:58 +0300
<![CDATA[PRIMA INCHIRIERE! Apartament la vila,2 camere,semidecomandat, Andrei Muresanu! ]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament la vila situat in zona Andrei Muresanu!
Imobilul este situat la etajul 1, are suprafata utila de 80mp plus o terasa si un balcon.
#Apartamentul este compartimentat astfel - hol de acces, dormitor, baie si living cu bucatarie si loc de luat masa.
#Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan si este mobilat si utilat complet.
Imobilul mai beneficiaza de un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P6611]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:36:02 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, bloc tip vila, Borhanci, proiect nou aproape de Gheorgheni]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21.000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, dormitor, baie si o terasa finisata.

#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

In acest moment sunt disponibile pentru #vanzare #apartamente in blocul 1 si 2 al Ansamblului Gardenia Residence.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!
]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:34:12 +0300
<![CDATA[DE INCHIRIAT! Apartament la casa, 2 camere, curte amenajata, zona Calea Turzii! ]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament la #casa situat in apropiere de Ramada Hotel!
Imobilul are suprafata utila de 90mp plus o terasa si este dispus pe doua niveluri astfel:
- la parter - hol de acces, dormitor, bucatarie si baie;
- la etaj - hol de acces, dormitor si un dressing generos.
#Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan, usa metalica si este mobilata si utilata complet.
Imobilul mai beneficiaza de un loc de parcare in curte.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P6654]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:33:55 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, la 3 minute de Gheorgheni, terasa 32 mp, zona Borhanci]]> Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou concept imobiliar modern - Gardenia Residence - realizat de catre dezvoltatorul imobiliar Gross&Gross Construct SRL.

Acest proiect reprezinta o noutate pe piata imobiliara a #Clujului, in ceea ce priveste stilul de viata, beneficiile oferite viitorilor locuitori, dar si prin solutiile tehnice moderne si materialele folosite pentru #constructi.

Proiectul a fost creat si dezvoltat de o echipa de specialisti experimentati din Romania si Israel.
Ansamblul Gardenia Residence, aflat la doar 5 minute de centrul orasului #Cluj #Napoca, este construit pe un #teren in suprafata de 21000 mp, in zona cea mai verde a orasului, care prin pozitionarea sa (sud vest) ofera o panorama memorabila asupra orasului, zone de relaxare aerisite, pasaje pietonale si locuri de parcare.

Atmosfera civilizata, siguranta, confortul, serviciile oferite (#spatii #comerciale, gradinita etc), in cadrul ansamblului reprezinta premisele pentru a forma o adevarata comunitate.

Ansamblul va cuprinde 64 de #apartamente dispuse in 4 imobile cu lift, avand regim de inaltime mic (S+P+2E+ER), 28 #case (tip alipite si individuale ) cu gradina, drum de interior cu bariera de acces si un parc propriu privat de 3600 mp.

Locuintele exclusiviste cuprind o serie de detalii, pe langa cele descrise mai sus, insa ne dorim sa le descoperim impreuna intr-o viitoare intalnire. Avem garantia ca veti avea oportunitatea de a descoperi surprize placute, ca noi proprietari ai unui #apartament de lux.
In continuare vor mai fi o serie de detalii si specificatii ale fiecarui #apartament si al intregului ansamblu.

#Apartamentul este situat la etajul 1 sau 2, in functie de preferinta viitorului proprietar, este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si o terasa finisata.

#Apartamentul este unul functional datorita spatiilor inteligent compartimentate si a suprafetei folosite la maximum, neavand spatii neutilizate.

In acest moment sunt disponibile pentru #vanzare #apartamente in blocul 1 si 2 al Ansamblului Gardenia Residence.

Specificatii tehnice:
Zidarie din caramida Porotherm cu termosistem din vata bazaltica (nu polistiren)
Pereti exteriori placati cu caramida aparenta.
Terase si spatii comune finisate cu materiale de cea mai buna calitate.
Garaje subterane cu boxe.
Geamuri termopan cu 3 sticle si 6 camere.
Lifturi silentioase, cu cabina si usi din inox.

In #Cluj #Napoca, la 5 minute de centru, te asteptam in Gardenia Residence!

]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:31:55 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, in centru]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament in centru, in zona strazii #Napoca, aproape de #casa de Cultura a Studentilor.
#Apartamentul este la demisol intr-o constructie de caramida, cu valoare arhitecturala, beneficiaza de o curte interioara unde se poate si parca.
#Apartamentul este renovat si se vinde complet mobilat si utilat modern.
Acest #apartament este o oportunitate de investitie avand in vedere locatia sa si stilul arhitectural, putand fi inchiriat usor in regim hotelir de exemplu.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:24:16 +0300
<![CDATA[De vanzare spatiu pentru investitie, 60 mp, ultracentral ]]> Va propunem un spatiu ultracentral situat in zona Pietei Lucian Blaga, in cladire interbelica cu arhitectura caracteristica.
Imobilul este la demisol, se remarca prin finisaje. Incaperi cu trecere, grup sanitar si bucatarie.
Se vinde cu preluare de chiriasi.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P4877]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:23:47 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 55 mp, zona Garii, terasa de 37 mp, comision 0%]]> Proiect nou, aflat in zona Garii, pe strada Caii Ferate nr.11. Imobilul are regim de inaltime S+P+5+Er.
In imobil sunt prevazute 25 de #apartamente cu 1,2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.
Modailtatea de predare a #apartamentelor este in stadiul de semifinisat, instalatil trase la pozitie, sape, centrala termica, calorifere, usa metalica de intrare, tamplarie PVC cu geamuri termopan cu 3 sticle.

Avem disponibile urmatoarele tipuri de #apartamente:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro+ TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.
Parcare subterana - 5800 euro.
Parcare exterioara - 3300 euro.
Termen de finalizare - iunie 2018.
Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 25%.
Particularitati ale acestui #apartament:
- etaj 6, retras
- terasa proprie cu suprafata de 37 mp
- camerele decomandate
- orientare sud-vest, perspectiva neobturata peste #casele din zona
- panorama frumoasa asupra zonei.
- ferit de trafic auto.

Imobilul se afla la distanta de 2 km fata de zona 0 a orasului si in proximitatea mijloacelor de transport in comun si a altor puncte majore de interes, cum este Facultatea de Drept "Dimitrie Cantemir" sau Liberty Technology Park.
Datorita locatiei si a compartimentarii practice, #apartamentele din acest imobil, se preteaza atat pentru locuinta personala cat si pentru investitie, in vederea inchirierii.]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:19:45 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 87 mp, zona Garii, terasa de 74 mp, comision 0%]]> Proiect nou, aflat in zona Garii, pe strada Caii Ferate nr.11. Imobilul are regim de inaltime S+P+5+Er. Este compus din 25 de #apartamente de 1,2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.
Modailtatea de predare: Semifinisat. Centrala termica, calorifere, usa metalica de intrare, geamuri termopan cu 3 sticle si instalatile la pozitie.
Model #apartamente:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro+ TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.
Parcare subterana - 5800 euro.
Parcare exterioara - 3300 euro.
Termen de finalizare - iunie 2018.
Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 25%.
Particularitati ale acestui #apartament:
- parter inalt
- terasa proprie cu suprafata de 74 mp
- exista posibilitatea transformarii intr-un #apartament de 4 camere, prin mutarea bucatariei impreuna cu zona de living.
- orientare sud-vest, inspre #case
- ferit de trafic auto.

Imobilul se afla la distanta de 2 km fata de zona 0 a orasului si in proximitatea mijloacelor de transport in comun si a altor puncte majore de interes, cum este Facultatea de Drept "Dimitrie Cantemir" sau Liberty Technology Park. Datorita locatiei si a compartimentarii practice, #apartamentele din acest imobil, se preteaza atat pentru locuinta personala cat si pentru investitie, in vederea inchirierii.
]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:18:37 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala 210 mp, 500 mp teren, Zorilor, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #casa individuala in cartierul Zorilor, #Cluj-#Napoca. Suprafata utila de 210 mp este dispusa D + P + E. La demisol gasim garajul, spatiul tehnic si 1 baie, la parter bucatarie complet mobilata si utilata, baie si living cu iesire pe tarasa si gradina, iar la etaj 3 doritoare si 2 bai. #casa se vinde finisata, curtea este frumos amenajata cu gazon, diferite plante si barbeque.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:04:39 +0300 <![CDATA[Penthouse de vanzare in Gruia, panorama deosebita, 4 camere, terasa, 98 mp]]> Am placerea sa va propun o oferta exclusivista, unica pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Un imobil deosebit compus din 9 #apartamente (cate 2 pe fiecare nivel). Dupa cum se poate observa in schita de prezentare, compartimentarea foarte practica, scoate in evidenta un superb spatiu de zi, orientat spre oras, care comunica cu terasa, precum si un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, orientat spre nord, care dispune si de balcon. Celalalte 2 dormitoare sunt orientate spre est. #Apartamentul se vinde la pachet cu un loc de parcare subteran, o parcare exterioara si o boxa de 9 mp. Accesul la acest ansamblu este privat. Expunerea sudica, panorama de exceptie asupra orasului si standardul ridicat al constructiei, dau prestanta acestui imobil cu totul deosebit.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:04:34 +0300 <![CDATA[Duplex de vanzare, comision 0%, 125 mp + 200 mp curte, Europa]]> Va propun spre #vanzare un #duplex cu arhitectura moderna, in cartierul Europa, intr-o zona usor accesibila si aproape de mijloacele de transport in comun. Se preda la stadiul semifinisat in interior si complet finisat in exterior, incalzire in pardoseala la toate nivelurile. Compartimentarea este foarte practica. Ofera o frumoasa panorama asupra orasului. Termen de finalizare - Martie 2017.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:04:01 +0300 <![CDATA[Teren de vanzare in Grigorescu, Piata 14 Iulie, 1044 mp, front de 26 ]]> Va propun un #teren exclusivist situat in cartierul Grigorescu in zona Piata 14 Iulie. Se afla intre #case, pe o strada retrasa, linistita si cu un trafic auto redus. Forma #terenului si incadrarea urbanistica permite constructia unui imobil cu regim de inaltime P+E+M cu suprafata totata de aproximativ 800 mp. Se preteaza atat pentru o constructie rezidentiala cat si pentru un sediu de firma. Recomand calduros aceasta proprietate deosebita.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:03:56 +0300 <![CDATA[Casa noua de vanzare in Gheorgheni, proiect deosebit, panorama, teren 400 mp]]> Va propun o #casa noua, conceputa dupa un proiect ambitios si deosebit.

Imobilul este excelent pozitionat, la limita dintre cartierul Gheorgeni si zona centrala, avand acces la 2 strazi.

Dispune de 3 garaje subterane, 2 parcari acoperite si de 2 terase.
Termenul de finalizare este luna Aprilie 2017.]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:03:49 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala in cartierul Borhanci, semifinisata, acces facil]]> #casa P+E compartimentata astfel:
Parter- hol, living, bucatarie, baie, terasa exterioara
Etaj- 3 dormitoare, 2 bai
Stadiu de predare - semifinisat:
-sapa autonivelanta, 2 straturi de glet, geamuri termopan, calorifere, centrala termica.
]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:03:42 +0300
<![CDATA[Casa individuala, constructie deosebita, zona Borhanci, teren 400 mp, D+P+E]]> Am placerea sa va propun spre #vanzare o #casa deosebita, situata in cartierul Borhanci, pe un amplasament care ofera o frumoasa panorama asupra cartierului si totodata avand un acces facil, pe drum asfaltat. #casa se afla la aproximativ 5 km de centrul orasului, intr-o incinta privata, avand in vecinatate alte 10 #case noi, cochete. Constructia este executata la standarde ridicate, atat prin prisma materialelor, cat si a manoperei. La interior remarcam un demisol generos, care contine un garaj si un spatiu tehnic, care poate avea destinatie de spalatorie. La parter avem un spatiu de zi bine vitrat care comunica cu o terasa exterioara. Este o #casa care mi-a lasat un gust placut din toate punctele de vedere si va invit sa o apreciati si dumneavoastra.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:03:36 +0300 <![CDATA[Casa de vanzare in Andrei Muresanu, finisata, teren 1400 mp, piscina, panorama ]]> Acest imobil este situat in partea de sus a cartierului Andrei Muresanu, oferind o frumoasa panorama asupra orasului. Accesul se face pe o alee privata de 8 #case. Terenul total este de 1400 mp, cu front de 35 ml, impartit in 2 CF-uri; unul de 800 mp pe care este pozitionat #casa si celalalt de 600 mp. Se poate vinde si separat, #casa cu #terenul de 800 mp la pretul de 450.000 euro.
]]>
Mon, 25 Sep 2017 13:03:12 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, in Marasti, 2 camere, ultrafinisat, 54 mp, bloc nou cu CF]]> #Apartamentul este situat la parterul unui imobil nou, recent finalizat. Este compus din 2 camere decomandate, bucatarie baie, cu suprafata utila de 54 mp. Este retras de la drumul principal, iar mijloacele de transport in comun sunt in imediata apropiere. Accesul este facil catre centrul orasului. #Apartamentul se vinde finisat la cheie cu 2 locuri de parcare la pretul de 73.000 euro, sau finisat la pretul de 69.000 euro fara parcare. Dispune de CF.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:02:14 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu o camera in Zorilor, zona Profi, bloc nou]]> #Apartament tip studio situat intr-un imobil nou, in cartierul Zorilor, vis-a-vis de Spitalul de Recuperare. Locuinta este foarte spatioasa, luminoasa si placut amenajata. Expunerea este sud-estica. Distanta fata de centrul orasului este de 2 km. Dispune de un loc de parcare in curtea imobilului.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:02:07 +0300 <![CDATA[Spatiu comercial de vanzare in zona Garii, 96 mp, vitrina si intrare din strada]]> Spatiul este situat la parterul unui bloc nou, in constructie. Are vitrina si intrare din strada Caii Ferate, o strada cu trafic auto intens.]]> Mon, 25 Sep 2017 13:01:59 +0300 <![CDATA[De inchiriat apartament 44mp, Buna Ziua]]> Va propunem spre #inchiriere #apartament situat la parterul imobilului, zona Buna Ziua, suprafata 44mp, semidecomandat, ideal pentru #birou, sediu firma etc. Spatiul dispune de loc de parcare.
Pentru mai multe informatii si vizonari va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 12:52:48 +0300
<![CDATA[Casa exclusivista, zona centrala, 182 mp util, 300 mp teren, terasa, panorama]]> Va doriti o #casa noua, moderna, situata ultracentral si cu panorama asupra orasului?
In acest imobil regasiti toate aceste caracteristici.
Este o #casa dispusa pe 3 niveluri, avand la parter un living cu bucatarie, un dormitor si o baie.
Etajul este compus din 3 dormitoare si 2 bai, iar la etajul retras este o baie si o incapere cu suprafata generoasa, care poate indeplini mai multe functiuni si care comunica cu o terasa panoramica dispusa pe toata suprafata #casei.]]>
Mon, 25 Sep 2017 12:38:22 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat cu 3 camere, Manastur, bloc nou, 90 mp]]> #Apartamentul este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, 2 dormitoare, o baie si doua balcoane, avand o suprafata generoasa de 90 mp. Dispune si de un loc de parcare in curtea interioara. Imobilul este retras de la traficul auto intens.]]> Mon, 25 Sep 2017 12:24:47 +0300 <![CDATA[Inchiriere spatiu comercial, zona Motilor, vad comercial, 67 mp]]> Inchiriem #spatiu #comercial situat in zona centrala a orasului #Cluj-#Napoca, in suprafata de 67 mp. Acesta este amplasat intr-o zona de trafic intens, fiind situat intr-o statie de autobus pe una dintre cele mai circulate artere centrale ale #Clujului. Spatiul  functioneaza in acest moment ca  si sucursala de banca dar se pot desfasura orice activitati comerciale (#birouri, farmacii, agentie bancara,etc). Are intrare din strada principala si dispune un loc de parcare in curtea interioara. Este finisat, avand geamuri mari de termopan (tip vitrine) , parchet , tavane #casetate, corpuri de iluminat moderne, si instalatii electrice noi.]]> Mon, 25 Sep 2017 12:23:19 +0300 <![CDATA[Vanzare casa individuala 3 camere, centru, zona Calea Turzii]]> #casa situata in #Cluj-#Napoca, in zona semicentrala, cu suprafata utila de 96 mp si suprafata #terenului este de 360 mp. Constructia #casei este robusta, putand fi mansardata. Proprietarul accepta si varianta unui schimb cu #apartament + diferenta. Pentru detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati!]]> Mon, 25 Sep 2017 12:13:14 +0300 <![CDATA[De vanzare casa individuala, 5 camere, curte amenajata, cartier Europa! ]]> Va propunem spre #vanzare o #casa superba situata in cartierul Europa!
Imobilul este construit in anul 2010, are suprafata utila de 249 mp si este dispus pe 2 niveluri - P+E, astfel:
- la parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, o camera si baie;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie, o alta baie si o terasa neacoperita de 18mp.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 586mp, o curte frumos amenajata, o piscina exterioara, un foisor de lemn, un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID P5316]]>
Mon, 25 Sep 2017 12:01:31 +0300
<![CDATA[Casa doar pentru birouri, zona Gradinii Botanice, Cluj]]> Va propunem spre #inchiriere parterul unei #case constructie 2013, in apropiere de Gradina Botanica.
Are suprafata de 180 mp si este compartimentat in 4 incaperi pentru #birouri, bucatarie si doua bai. De asemenea se ofera parcare proprie pentru 6 masini.
Localizarea este foarte buna, cu acces usor spre centru.

]]>
Mon, 25 Sep 2017 11:56:19 +0300
<![CDATA[Inchiriere 3 camere, imobil nou, aproape de centrul municipiului Cluj-Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament 3 camere, intr-un imobil nou, in zona semicentrala.
Aflandu-se la parterul imobilului ar fi preferabil de inchiriat prntru o firma, spatiu de #birouri.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 11:13:32 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere semidecomandate pozitie excelenta pentru birou ]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #apartament 3 camere, 110 mp zona centrala in apropiere de Camera de Comert.
Este compus din hol, 3 camere, 2 bai si bucatarie.
Dotat cu centrala terica, parchet, geam termopan si dispune de ferestre spre strada.
Se preteaza cel mai bine pentru activitatea de #birou a unei firme in cautarea unui spatiu luminos si pozitionat strategic intr-o zona vizibila si usor accesibila.]]>
Mon, 25 Sep 2017 10:52:33 +0300
<![CDATA[Inchiriere ap 1 cam in casa, mobilat si utilat, 5 minute de Piatra M Viteazu]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza ap 1 camera complet mobilat si utilat la cateva minute de mers pe jos pana in Piata Mihai Viteazu.
Situat in #casa, dispune de acces la curte comuna si de pe fereastra interioara se poate admira un linistit peisaj asupra Somesului.
Include centrala termica, geam termopan, mobilier in stare buna, aragaz si cuptor electric, frigider, masina de spalat, aspirator etc
Zona este usor accesibila si totusi linistita.
Se inchiriaza pe minim 12 luni de zile. Garantie o luna.
Se accepta animal de companie de talie mica.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 25 Sep 2017 10:49:14 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, Buna Ziua, deosebit]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament, mobilat si utilat modern.
Este amplasat la mansarda, in total 87 mp utili. Este la 200 m de Lidl si aproape de statia autobuz.
Se vinde cu mobilierul si dotarile din fotografii.
Se poate compartimenta cu usurinta spatiul de zi astfel incat sa rezulte un al doilea dormitor.
Pentru detalii suplimentare si vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 25 Sep 2017 10:38:48 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 4 camere, zona Manastur]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare #apartament 4 camere, intrari separate in fiecare camera, 2 bai, balcon, centrala termica, termopane, etajul 3/4, Manastur, la 5 minute de statiile de autobus, tramvai.
Se includ si 2 locuri de parcare. Interfon, CF, zona linistita.
#Apartamentul este izolat la exterior si la interior, precum si fata de #casa scarii.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 25 Sep 2017 10:36:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Manastur]]> De #vanzare prin #Welt #Imobiliare, #apartament cu 2 camere, in cartierul Manastur.
Confort I, decomandat, etaj intermediar. Zona accesibila.
Recent renovat cu gresie, parchet, geamuri termopane, centrala termica proprie.
Balcon inchis, usa la intrare metalica si usi interioare toate noi si de cea mai buna calitate.
#Apartamentul dispune de beci si debara.
Baia este prevazuta cu vana cu hidromasaj.]]>
Mon, 25 Sep 2017 10:30:08 +0300
<![CDATA[Casa de vanzare, zona centrala]]> Va oferim spre #vanzare o #casa in centrul orasului #Cluj-#Napoca. #casa este situata la o curte comuna, impreuna cu alte 7 imobile. #casa este edificata inainte de 1990 si este mansardabila.]]> Mon, 25 Sep 2017 09:00:38 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, semifinisat, 54 mp + 70 mp terasa, Andrei Muresanu Sud]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 2 camere, semidecomandat, constructie noua, in Andrei Muresanu Sud.
Situat la etaj retras, #apartamentul de 54 mp include si o terasa spatioasa de 70 mp cu o superba priveliste asupra orasului.
Compartimentarea este urmatoarea: living cu bucatarie, dormitor si baie.
Dispune de orientare SE-N si multa lumina.
Se vinde semifinisat. Dispune atat de centrala proprie cat si de incalzire in pardoseala.
Termen de finalizare cu eliberare CF oct 2018.
Pentru cumparare se solicita un avans de 55000 euro si diferenta de 35000 euro dupa eliberarea CF-ului.
Un loc de parcare in subteran se poate achizitiona la pretul de 5000 euro.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Sat, 23 Sep 2017 12:47:42 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandat in #Floresti, strada Florilor.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 58 mp, finisajele interioare sunt moderne si este situat la etajul 1 intr-un imobil finalizat in anul 2012.

Se inchiriaza mobilat si utilat cu tot necesarul si este ideal pentru familii, cupluri tinere sau persoane singure. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P6832

]]>
Sat, 23 Sep 2017 12:37:48 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat, Grigorescu, Donath]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 4 camere decomandat in cartierul Grigorescu.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje, este finisat partial clasic, partial modern, dispune de o suprafata utila de 75 mp si are 2 bai.

#Apartamentul se va mobila la cererea clientului. Ideal pentru studenti sau familii. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.

ID-P6831]]>
Sat, 23 Sep 2017 12:22:28 +0300
<![CDATA[De vanzare apartament de lux, in penthouse, zona Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, pe doua nivele, intr-un penthouse in zona Andrei Muresanu.
#Apartamentul are 117 mp, detinand un rafinament inedit. Acesta este un loc in care, cu siguranta, ti-ar placea sa locuiesti.
Primul nivel este compus dintr-un loc de zi spatios cu o bucatarie ultradotata, spatiu de luat masa, terasa luminoasa cu o priveliste splendida asupra orasului.
De asemenea, la acest nivel se afla o baie de serviciu si loc pentru depozitare.
Al doilea nivel este un calduros spatiu deschis, cu multa lumina naturala si numeroase spatii de depozitare mascate.
Dormitorul, orientat spre o zona necirculata, va asigura un somn linistit.
Baia este dotata cu cabina de dus cu hidromasaj.
Beneficiati si de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.]]>
Sat, 23 Sep 2017 12:04:24 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere BUNA ZIUA]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandat, situat in Buna Ziua, langa statia de autobus.
#Apartamentul este finisat modern dispune de garaj, utilat complet, cu masina de spalat vase, rufe, frigider cu congelator, cuptor, plita cu inductie, hota estetica si ergonomica.
#Apartamentul este la etajul doi din trei.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Sat, 23 Sep 2017 12:02:53 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere finisat mobilat in Manastur]]> #Welt #Imobiliare vinde ap. 3 camere, str. Vidraru( 150m de statia Izlazului), decomandat, etaj 7/10, orientare vestica - ferit de trafic.
#Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, 1 bucatarie, 1 baie, 2 balcoane( cu 1 camara alimente pe unul dintre ele), 1 hol mare, 1 dressing, 1 debara, avand potential mare de modificari interioare. Dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan si este finisat cu parchet din lemn masiv in stare buna, gresie si faianta clasica, vopsea lavabila. Se preda mobilat si utilat, fiind disponibil si locuibil imediat.]]>
Sat, 23 Sep 2017 12:00:05 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, predare la cheie, terasa 90 mp, zona Polus]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, in zona Polus.
#Apartamentul se afla la parter, compus din: 2 camere spatioase, bucatarie, baie, hol, cu o suprafata utila de 68 mp si o terasa de 90 mp.
Acesta este finisat, se preda mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ma contactati.]]>
Sat, 23 Sep 2017 11:51:43 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament, 2 camere, in Floresti, zona Teilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere situat in #Floresti, zona strazii Teilor.

#Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un imobil finalizat in anul 2012, dispune de o suprafata utila de 43 mp si este semidecomandat.

Se vinde complet mobilat si utilat cu tot necesarul si este o buna oportunitate de investitie in vederea inchirierii.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P6818]]>
Sat, 23 Sep 2017 11:48:21 +0300