Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[MANASTUR-zona Primaverii - Apartament 2 camere, finisat, ideal pentru prima casa]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, situat in Manastur, la un minut de statiile de transport, in zona strazii Primaverii
Este foarte aproape si de scoli, gradinite, magazine alimentare, banci si spatii verzi.Totodata baza sportiva Unirea este la 5 minute.
Suprafata utila este de 35 mp si este foarte bine compartimentata: hol+bucatarie, living, hol, dormitor, baie cu geam.

Pentru o vizionare sau alte detalii va rog sa ne contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 22:13:35 +0300
<![CDATA[Zona TITULESCU - Apartament cu o camera, + boxa 7 mp, etaj 2, strada Aurel Suciu]]> Va oferim posibilitatea achizitiei unei proprietati cu reale posibilitati de investitie profitabila.

#Apartamentul, aflat la etajul 2 are o suprafata utila de aprox 35 de mp, la care se adauga o boxa de 7 mp.
Compartimentarea este: hol, debara, baie, bucatarie si o camera.

Locuinta este luminoasa si calduroasa. Beneficiaza de centrala proprie si geamuri temopan.

Poate fi vizionata oricand, cu programare prealabila.

Pentru alte detalii va rog sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 22:08:47 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, Gheorgheni, zona hotel Royal, etaj intermediar]]> Va oferim la #vanzare un #apartament de 3 camere in cartierul Gheorgheni, zona foarte apreciata.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil de 4 etaje, iar suprafata utila de 62 mp include: 3 camere, bucataria separata, baie cu geam, hol, debara si balcon.

Beneficiaza de finisaje medii, avand parchet, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta si incalzirea se face cu centrala termica proprie.#Apartamentul se afla intr-o zona verde si foarte linistita, la cateva minute distanta de parcul Mercur, 8 minute de Iulius Mall si de Baza Sportiva, 7 minute de Interservisan si bulevardul Nicolae Titulescu.

Pozitionarea este excelenta, in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes si a mijloacelor de transport, insa in acelasi timp, ferit de zgomotul traficului. Se vinde complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 22:07:19 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar, Horea]]> #WeltImobiliare propune spre #vanzare #apartament in zona Garii/capat Horea, complet mobilat si utilat. Se preda la cheie si nu necesita investitii, putandu-se inchiria imediat. #Apartamentul are finisaje si dotari moderne si desi are foarte multe spatii de depozitare, are un aspect aerisit si luminos. Este situat la etaj 2/3, intr-un bloc din caramida, izolat termic. Blocul are o curte interioara, plina de copaci, unde este amenajat un loc de joaca pentru copii si unde este disponibil un loc de parcare. Orientarea #apartamentului este inspre curtea interioara, fiind ferit de zgomotul traficului.
#Apartamentul are o suprafata totala de 47 mp si este compus din 2 camere (living si dormitor), bucatarie, baie, hol la intrare, camara. Livingul este extins in spatiul initial al balconului. Bucataria fiind separata de living.
Orientarea vestica si ferestrele mari ii ofera o foarte buna eficienta termica.
Localizarea #apartamentului intr-o zona excelenta ofera acces foarte rapid (sub 5 minute de mers pe jos) la o multime de puncte de interes: Facultatea Dimitrie Cantemir statie transport in comun, gara, 2 supermarketuri Carrefour, Mega Image, banci, Panemar, carmangerii, farmacii, legume-fructe, etc.
Totodata, in 10 minute de mers pe jos se poate ajunge la Facultatea de Litere si in 15 minute in centru.
In zona #apartamentului se mai gasesc si mai multe scoli, gradinite.
#Apartamentul dispune de usa metalica si centrala termica proprie.
Pentru mai multe detalii si vizionari, va rog sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 19:24:45 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 1 camera, cartier Marasti, zona Farmec, imobil nou]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 1 camera situat in cartierul Marasti, intr-un imobil nou din zona Farmec.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului, este complet decomandat, iar datorita orientarii vestice este luminos, si foarte primitor.
Se ofera complet mobilat si utilat modern, remarcabile fiind spatiile de depozitare cu adevarat generoase.]]>
Fri, 29 May 2020 19:04:18 +0300
<![CDATA[Zona IULIUS MALL - Vanzare apartament de 2 camere decom. 59 mp, parcare inclusa]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare, #apartament cu 2 camere decomandat situat intr-o constructie noua din zona noului parc de agrement din Gheorgheni la doar cateva minute de Iulius Mall.

Amplasarea la parterul inalt al blocului, deasupra parcarii subterane, ofera senzatia etajului 1 datorita diferentei de nivel oferita de intrarea in parking.

#Apartamentul dispune de CF, fiind compartimentat astfel: 2 camere (dormitor si living), o bucatarie, o baie, avand o suprafata utila de 59 mp.

In zona sunt magazine și mijloace de transport in comun.

Stadiul de predare al #apartamentului este finisat modern, living, dormitor, bucatarie separata, o baie foarte mare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Fri, 29 May 2020 18:45:49 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere la casa zona Garii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere la #casa semidecomandat compartimentat astfel: Living+bucatarie open space, dormitor si baie. #Apartamentul are curte comuna si garaj. Este situat la 5 min de piata Garii si foarte aproape de mijloacele de transport in comun. ID proprietate: P23276]]> Fri, 29 May 2020 17:13:52 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament cu design deosebit, Floresti, Florilor ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un cu 2 camere situat in #Floresti, pe strada Florilor, la 5 minute fata de Atelierul de Pizza si Mega Image, la 3 minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul, semidecomandat, este situat la etajul 4 intr-un imobil finalizat in anul 2010 si dispus P+4E+M. Suprafata utila a acestuia este de 57 mp la care se mai adauga un balcon de 7 mp.

Finsajele interioare sunt de calitate superioara si imbina utilul, placutul si modernul. Se inchiriaza pe perioada lunga, complet mobilat si utilat. Ideal locuinta de cuplu sau #apartament de protocol.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P17314


]]>
Fri, 29 May 2020 17:05:02 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera, finisat si mobilat, Floresti, Urusagului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu o camera in #Floresti, strada Urusagului, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil dispus P+2E+M, finalizat in anul 2017, izolat termic pe exterior si clasa B energetic.

Beneficiaza de o suprafata utila de 42 mp + un balcon, finisajele interioare sunt moderne iar incalzirea este deservita de o centrala termica.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet si este o oportunitate buna de investitie in vederea inchirierii sau pentru locuinta de cuplu.

ID-P21682]]>
Fri, 29 May 2020 16:56:51 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera Semicentral]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj-#Napoca ofera spre #inchiriere #apartament cu 1 camera. #Apartamentul ]]> Fri, 29 May 2020 16:24:33 +0300 <![CDATA[Spatiu comercial parter 2 parcari, zona piata Abator, Str. Bucuresti]]> De inchiriat un #spatiu #comercial situata in zona Abator - Str. Bucuresti, parter cu o mica curte in fata.

Spatiul este dispus la parter, compartimentat astfel:
- 110mp open space productie sau depozit
- #birou/receptie/facturare 25mp
- cele doua incaperi sunt comunicante

Se ofera 2 locuri de parcare in curtea interioara.
Constructia se potriveste societatilor care au nevoie si de un spatiu de productie sau depozit, sau chiar un #spatiu #comercial.
Localizarea este foarte buna si aproape de centrul orasului.

Conditii de #inchiriere foarte avantajoase, se ofera o perioada de gratie plus o chirie mai mica in primele 12 luni de contract.]]>
Fri, 29 May 2020 16:10:17 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, zona ultracentrala, utilat, mobilat lux, finisat modern]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament de 2 camere semidecomandate, situat in Centru pe strada Iuliu Maniu.
Fiind imobilul in centrul orasului, aveti acces la toate punctele de interes.

#Apartamentul are o suprafata de 41 mp si este compus dintr-un dormitor, living open space impreuna cu bucataria, plus o baie. Renovate recent, finisate modern, complet utilate si mobilate de lux cu un pat dublu, canapea si dulapuri.

Se poate inchiria atat pe perioada lunga cat si pe o perioada mai scurta.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 29 May 2020 16:09:46 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, Piata Cipariu]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament de 1 camera, situat in zona Pietei Cipariu.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 30 mp si este este compus din 1 camera, antreu, bucatarie, baie, balcon/#birou si debara.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat.

Acest #apartament este perfect pentru o singura persoana sau un cuplu.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 29 May 2020 16:02:55 +0300
<![CDATA[Exclusivitate!Apartament 1 camera, utilitati incluse, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu o camera, in cartierul Grigorescu, Piata 14 Iulie.

Cei 35 de mp sunt distribuiti astfel: hol, bucatarie, dormitor, baie.

#Apartamentul se preda mobilat si utilat (frigider, plita electrica, cuptor micro, cablu analog, televizor, internet, incalzire centrala, aer conditionat).

Dispune de loc de parcare in curte.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

]]>
Fri, 29 May 2020 16:00:38 +0300
<![CDATA[Vanzare casa cuplata in cartierul Borhanci zona linistita]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare o #casa cuplata in cartierul Borhanci, zona accesbila si linistita. Imobilul cu o suprafata utila de 146 mp utili si 360 mp #teren este compartimentata astfel:Subsol: pivnita. Parter: Living cu iesire spre terasa, bucatarie, loc de luat masa, baie, hol, #birou Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, dressing, hol, balcon. Se preda la stadiu de semifinisat, cu centrala termica proprie, instalatii pe pozitie, racordata la utilitati, o mana de glet si sapa autonivelanta.
Merita vazuta.]]>
Fri, 29 May 2020 15:40:32 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 70 mp, 2 camere cu posibilitate de mansardare]]> Oferta investitie! #casa individuala, 70 mp si curte de 60 mp, cu posibilitate de mansardare pentru crearea unui spatiu generos.
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie o #casa de #vanzare 2 camere suprafața 138 mp, 70 mp suprafața construită si 60 mp curte, in Someseni.
Imobilul este compus din: hol , living cu bucatarie, camara, 2 camere, baie. Dispune de centrală proprie pe gaz, tamplarie PVC, gresie, parchet, videointerfon.
Nu exista spatiu pentru a intra cu autoturismul in curte. Se poate parca in proximitatea imobilului pe una din strazile adiacente.]]>
Fri, 29 May 2020 15:27:25 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, foarte spatios, Plopilor Vest, garaj]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat in ansamblul rezidential Plopilor Vest, cartierul Plopilor.
Pozitionat intr-o zona deosebit de frumoasa, la doar cateva minute de Parcul Babes si Parcul Central, imobilul este prevazut cu paza non stop, acces cu bariera, curte comuna frumos amenajata pentru momentelele de relaxare.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 10, orientare sudica, ofera o priveliste superba si se desfasoara pe o suprafata foarte generoasa de 67 mp, la care se adauga si un balcon foarte spatios.
#Apartamentul se inchiriaza proaspat zugravit, intr-o stare excelenta, complet mobilat si utilat, conform imaginilor de prezentare.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare in garajul subteran!
Garantia in vederea inchirierii este echivalenta cu o luna si jumatate de chirie.
La pretul de 400 euro se adauga TVA, 19%, #apartamentul fiind proprietatea unei firme.]]>
Fri, 29 May 2020 15:13:51 +0300
<![CDATA[Parte de duplex, ideal pentru investitie]]> Welt imobiliare va propune o proprietate deosebita, in zona restaurantului Ioan Roata,. #casa este impartita in 3 #apartamente individuale, de aproximativ 60mp fiecare, zona Manastur, Roata Faget, Vivo, Strada Valea Garbaului. 2 dintre #apartamente au gradina individuala cu jacuzzi exterior si terase amenajate. #Apartamentele se vand complet mobilate si utilate cu utilitatile separate pe fiecare nivel: 3 centrale, 3 bucatarii, 3 living-uri, 3 bai, 5 dormitoare, #casa scarii este amenajata modern. Sistem supraveghere video, acces imobil cod. Imobilul se afla pe strada asfaltata si dispune de 3 locuri de parcare. Cele 3 #apartamente sunt inchiriate.
Pentru detalii va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 15:06:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, prima inchiriere, modern, garaj, Marasti]]> Welt Imobliare va ofera spre #inchiriere un #apartament aflat pentru prima data pe piata imobiliara din #Cluj #Napoca, cu 2 camere , in zona cartierului Marasti.

Acesta se afla intr-un imobil nou, la etajul 6 din 7 si dispune de izolare termica exterioara.

Cei 45 de mp sunt comaprtimentati intr-un dormitor luminos, un living spatios cu bucatarie, baie si un balcon de 4 mp ce ofera o panorama interesanta asupra zonei.

Aflandu-se la prima #inchiriere, acesta vine in intampinare noilor chiriasi cu masina de spalat vase, electrocasnice noi si mobilier ales cu mare atentie.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare subteran.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 15:05:42 +0300
<![CDATA[Chirie apartament de 3 camere, zona strazii Donath]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 3 camere in Grigorescu, zona Donath.

Este un #apartament spatios, are o suprafata de 70 mp si este finisat, mobilat si utilat modern, contorizat, centrala proprie.

Imobilul se situeaza in cartierul Grigorescu, aproape de magazine si de transportul in comun.

Pentru mai multe detalii va invit sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 15:01:31 +0300
<![CDATA[Apartament de 62 mp, constructie noua, zona strazii Oasului ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre cumparare un #apartament spatios si luminos, situat in zona strazii Oasului, Iris.
Suprafata utila este de 62 mp, locuinta este compartimentata modern: 2 dormitoare, un living spatios cu bucatarie open space, un dressing de 4 mp, o debara de 4 mp, baie si hol.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet.
Zona este accesibila, in imediata apropiere a blocului se afla statia pentru mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii si vizite, va stam la dispozitie!]]>
Fri, 29 May 2020 15:01:25 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, etaj intermediar, Baciu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament pe 2 nivele etajul 3 plus mansarda in comuna Baciu,
Primul nivel al #apartamentului este finisata. Datorita pozitionarii, #apartamentul este luminat natural pe toata perioada zilei. Dispune de centrala proprie. Partea de sus este izolata cu spuma poliuretanica si sunt montate 4 geamuri., exista posibilitatea de a se compartimenta inca 2 camere, o baie si hol.
Pentru vizite va rugam sa ne sunati!]]>
Fri, 29 May 2020 14:59:20 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere zona centrala, strada Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament de trei camere decomandate in centrul orasului #Cluj-#Napoca.
#Apartamentul este situat la etajul 2, deasupra este pod, avand incaperi de 3 metri inaltime si este compus dintr-un dormitor cu suprafata de 27 mp, living cu suprafata de 25 mp, dining cu bucatarie cu suprafata de 21 mp, baie cu geam si un hol.
#Apartamentul a fost renovat integral recent, cu finisaje de inalta calitate, toate instalatiile interioare (gaz, electrice, apa, incalzire) fiind complet noi. Este dotat cu centrala termica proprie pe gaz, usa metalica la intrare, parchet de lemn masiv, aer conditionat, geamuri termopan triple tip oglinda securizate antiefractie.
#Apartamentul dispune de o pivnita la subsolul cladirii.
Exista posibilitate parcare in curtea interioara a imobilului. ID P19668
]]>
Fri, 29 May 2020 14:56:36 +0300
<![CDATA[Apartament la vila, 5 camere, pe 2 niveluri, zona Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere, #apartament confort lux, in zona Marasti, situat la vila.
Suparafata utila este de cca. 200 metri patrati pe 2 nivele; primul nivel compus din living, loc de luat masa, baie, iar al doilea din 3 dormitoare, baie.
Se preda mobilat, utilat, smartTV 3D, internet GB (fibra optica + router AC), totul nou, parcare pavata in curte ingradita.]]>
Fri, 29 May 2020 14:49:31 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, vedere panoramica, Grigorescu]]> Welt imobiliare va propune un #apartament cu vedere deosebita in Grigorescu.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, este compartiment frumos:
zona de zi cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane.
Este finisat cu materiale de calitate. Se vinde mobilat si utilat complet.
Merita atentia dumneavoastra. ID P15445

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Fri, 29 May 2020 14:44:13 +0300
<![CDATA[Strada Rasaritului - Garsoniera finisata mobilata utilata in Marasti, cu balcon]]> Welt va propune spre #vanzare o garsoniera in suprafata de 25 mp in zona Marasti, zona Expo.

Este compusa din camera, hol, baie, bucatarie si balcon.

Garsoniera se afla la parter al unui imobil cu 4 etaje, a fost recent finisata avand finisaje moderne.

Se preda mobilata si utilata.

Are un randamentul anual foarte bun (de 6,7%), iar investitia in acest imobil se amortizeaza in 15 ani.

Zona are o cerere foarte mare pentru #inchiriere fiind in apropiere de facultati si Iulius Mall.

Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.
]]>
Fri, 29 May 2020 14:32:50 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, Baciu]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare #apartament #apartament 2 camere semidecomandat Mobilat si utilat complet Etaj 5/5 dispune de pod pe suprafata #apartamentului Dispune de loc de parcare Dispune de balcon de 6mp Se afla pe str Bisericiii ortodoxe in Baciu o zona foarte linistita si cu multa verdeata Aproape de Gradinita, parc, biserica, magazine alimentare, la 5 minute de statia de autobuz M31/31 Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati! P23274]]> Fri, 29 May 2020 14:30:43 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere finisat si mobilat in Baciu]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament de 2 camere, situat la ultimul etaj (4) in bloc nou, constructie 2009-2010, in suprafata de 52mp, balcon deschis de 13mp. Blocul este situat in localitatea Baciu. #Apartamentul are 1 dormitor, baie, bucatarie inchisa si camera de zi care poate fi transformata in dormitor. Este finisat si se vinde mobilat integral. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]> Fri, 29 May 2020 14:27:18 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, etaj 2 din 4, Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate, situat in cartierul Intre Lacuri, zona strazii Dunarii.
#Apartamentul are suprafata utila de 51 mp, este compus din: bucatarie deschisa (cu loc de dinnig), 2 camere, baie, 1 balcon.
Locuinta are o compartimentare functionala pentru familii cat si pentru investitie.
#Apartamentul se vinde finisat si mobilat.
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incredere. ID P19778

]]>
Fri, 29 May 2020 14:22:25 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! urgent! apartament cu 2 camere, decomandat, zona Intre Lacuri]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere decomandat in zona Intre Lacuri, aproape de statia de autobus de pe strada Dunarii si aproape de Lidl.
#Apartamentul este situat intr-un bloc reabilitat termic si se compune din 2 camere decomandate, bucatarie, baie, hol, debara si balcon. Are si boxa la subsol.
#Apartamentul este finisat, avand geamuri termopan, parchet, usa metalica, gresie, faianta iar incalzirea se face cu CT proprie.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. ID P17126]]>
Fri, 29 May 2020 14:21:45 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, confort sporit, etaj intermediar, zona Horea]]> Va propunem un #apartament deosebit si elegant cu 3 camere, cu suprafata de 95 mp, situat in zona strazii Horea, in apropierea Facultatii de Litere.

#Apartamentul este compus din: bucatarie cu spatiu de dinning si camara, living generos, 2 dormitoare, dintre care unul cu baie proprie, baie de serviciu si terasa.

#Apartamentul dispune de centrala proprie, boxa generoasa la subsol, se ofera posibiliatate de parcare in garaj, iar fatada blocului este refacuta.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne conactati!]]>
Fri, 29 May 2020 14:21:17 +0300
<![CDATA[Cabinet stomatologic individual, 28 mp, mobilat si utilat]]> Va propun spre #vanzare un cabinet stomatologic de 28 mp, situat in cartierul Gheorgheni.

Acesta este mobilat si utilat, cu toate instrumentele necesare functionarii.Totodata dispune de geamuri termopan, incalzire prin termoficare, gresie si lavabila pe pereti.

Este compartimentat astfel: sala de asteptare, camera de sterilizare, spatiul de lucru propriu zis, hol si 2 bai.

Spatiul este complet avizat.

Pentru mai multe detalii sau pentru o vizionare, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 14:20:35 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 3 camere in Cartierul Zorilor.
#Apartamentul are suprafata utila de 60 mp, are o terasa de 15 mp si pod 40 mp. #Apartamentul este decomandat, are doua dormitoare, baie, bucatarie, living, dressing si un pod foarte generos cu scara interioara.
Imobilul este finisat modern, este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica si se preda complet mobilat.
ID P13450
]]>
Fri, 29 May 2020 14:17:02 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, decomandat, finisat, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 1 camera decomandat in cartierul Zorilor.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 37 mp, este compartimentat in camera, bucatarie, hol, baie.
Imobilul are finisaje moderne, parchet, ferestre PVC - Velux, centrala termica individuala.
Imobilul este amplasat intr-o zona cu acces facil la transportul in comun, magazine, scoli si gradinite.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati. ID P13480]]>
Fri, 29 May 2020 14:16:38 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere finisat, mobilat, utilat, in Gheorgheni]]> Va propun spre #vanzare un #apartament de 2 camere semidecomandate, in cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul este compartimentat astfel: o bucatarie, living, un dormitor si o baie.
Cu finisaje moderne si de calitate, #apartamentul se pliaza perfect pentru locuinta, fiind pozitionat intr-o zona foarte verde, fiind preferat de familiile tinere si persoane in cautarea unei zone linistite.
Pentru vizite apelati-ne cu incredere. ID P19023]]>
Fri, 29 May 2020 14:14:19 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, finisat lux, etaj intermediar, Zorilor]]> Va propunem un #apartament deosebit si elegant cu 4 camere, cu suprafata de 84 mp, situat in cartierul Zorilor, in apropierea Facultatii de Medicina.
#Apartamentul este compus din: bucatarie cu spatiu de dinning si camara, living generos, 3 dormitoare, 2 bai, un balcon.
#Apartamentul dispune de centrala proprie, boxa generoasa la subsol, iar fatada blocului este refacuta.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne conactati! P19388]]>
Fri, 29 May 2020 14:11:10 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 175 mp utili , P-ta Unirii]]> Va propunem spre #vanzare spatiu de #birou ultracentral situat in P-ta Unirii, in suprafata de 175mp, spatiul este recent renovat si finisat
#Welt #Imobiliare inchiriaza spatiu 3 incaperi, 175 mp zona ultracentrala in P-ta Unirii.
Este compus din zona de primire, 3 incaperi open space , 1 grup sanitar si o zona de depozitare .
Dotat cu centrala termica, parchet, geam termopan si are ferestre spre curtea interioara.

Spatiul se vinde cu preluare de chiriasi.

Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.

ID P23273
]]>
Fri, 29 May 2020 14:07:35 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, Big Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, situat in cartierul Manastur, zona Big.
#Apartamentul este situat la parter este compus din bucatarie, living, 2 dormitoare, 2 bai, hol.
#Apartamentul se vinde partial mobilat. In apropiere sunt magazine, scoli, gradinite.
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incerdere.
ID P13202]]>
Fri, 29 May 2020 14:03:03 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, zona Sirena, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 4 intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+4, izolat termic.

Suprafata utila este de 63 mp si este compartimentata astfel: 3 camere, bucatarie cu camara (cu geam), baie (cu geam), debara, iar accesul pe balcon se face din sufragerie. In pret este inclusa si o boxa spatioasa situata la subsolul blocului.

Zona Sirena va ofera acces foarte rapid atat la mijloace de transport in comun (tramvai, autobiz), taxi cat si la magazine de cartier, supermarket-uri, Vivo dar si alte puncte de interes.

#Apartamentul se vinde nemobilat si neutilat in cea mai mare parte, iar ca modalitate de plata se accepta doar cash.

Pentru detalii si/sau vizionari va invit sa ma contactati!
Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Fri, 29 May 2020 14:02:21 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 175 mp utili , P-ta Unirii]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu de #birou ultracentral situat in P-ta Unirii, in suprafata de 175mp, spatiul este recent renovat si finisat
#Welt #Imobiliare inchiriaza spatiu 3 incaperi, 175 mp zona ultracentrala in P-ta Unirii.
Este compus din zona de primire, 2 incaperi open space , 1 grup sanitar si o zona de depozitare .
Dotat cu centrala termica, parchet, geam termopan si are ferestre spre curtea interioara.
Se preteaza cel mai bine pentru activitatea de #birou a unei firme in cautarea unui spatiu luminos si pozitionat strategic intr-o zona vizibila si usor accesibila.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.

ID P6998
]]>
Fri, 29 May 2020 13:55:12 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere finisat, mobilat, in Manastur, pe Frunzisului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Manastur, pe strada Frunzisului. #Apartamentul dispune de o suprafata de 50 mp, este compartimentat: bucatarie deschisa cu loc de luat masa, living, nisa de dormit, hol, baie, balcon. Imobilul are finisaje bune, parchet, ferestre PVC, centrala termica individuala, balconul este inchis si izolat. Imbilul este amplasat intr-o zona cu acces facil la transportul in comun, magazine, scoli si gradinite. Pentru alte detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati. ID P19866]]> Fri, 29 May 2020 13:53:39 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere in Grigorescu, Piata 14 Iulie]]> Oferim spre #inchiriere in exclusivitate, #apartament in Grigorescu, zona Piata 14 Iulie, zona foarte buna, linistita, aproape de #Cluj Arena, Parcul Central, Parcul Iuliu Hatieganu.
#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol, debara si beneficiaza de finisaje moderne.
Se inchiriaza complet utilat si mobilat cu mobilier de buna calitate, inclusiv lenjerii de pat si vesela in bucatarie.
]]>
Fri, 29 May 2020 13:50:43 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, cartier, Manastur, zona Bucium, aproape de Vivo]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament foarte frumos si luminos de 3 camere, semidecomandat, in cartierul Manastur, zona Bucium, la 10 minute de mers pe jos pana la Vivo!

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 53 mp si este compartimentat astfel: bucatarie, living, 2 dormitoare, baie, hol si baie cu geam.

Situat intr-o zona linistita, cu mult spatiu verde, din cartierul Manastur, aproape de magazine, scoli, gradinite si de statiile de transport public in comun.
#Apartamentul detine o boxa la subsol.
Se vinde complet mobilat si utilat!
ID P16349]]>
Fri, 29 May 2020 13:50:08 +0300
<![CDATA[Apartament 120 mp, 5 camere, curte 110 mp, 2 locuri parcare, Clujana]]> Preia si finiseaza un #apartament asa cum iti doresti!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie un #apartament pe doua niveluri, demisol si parter inalt (60 mp/nivel), la rosu, cu doua locuri de parcare si curte proprie, pe o strada linistita fara trafic auto, care se infunda.
Imobilul este locuit, #apartamentul aflat la #vanzare fiind in proces de refinisare si remodelare. Cu CF-uri separate pentru toate spatiile (demisol, parter, curte, drum si parcari), #apartamentul poate fi incadrat la conditii de locuit tip #duplex.
Fiind pe malul Somesului, intr-o zona unde #constructile au fost finalizate si nu sunt santiere deschise, #apartamentul este o proprietate interesanta pentru doritorii de spatii verzi, liniste si confort.]]>
Fri, 29 May 2020 13:43:11 +0300
<![CDATA[Casa premium, individuala, Gruia, panorama deosebita, 227 mp utili, curte 418 mp]]> Iti doresti o #casa finisata pana la cel mai mic amanunt, cu o perspectiva ampla asupra orasului, intr-o zona rezidentiala linistita care sa iti asigure nevoia de confort, spatiu si siguranta?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie o proprietate premium, in cartierul Gruia, care dispune de o curte de 418 mp si o suprafata utila de 227 mp.
Compartimentata pentru a satisface nevoia de spatiu si lumina, #casa este un joc constructiv, cu etajare alternativa, astfel: doua garaje cu acces in hol #casa scarii, dressing la demisol/parter, dormitor si baie la parterul inalt, living la etaj, bucatarie si dining, la nivelul intermediar urmator, un dormitor si baie la etajul 2 si dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing la nivelul superior.
Finisajele premium (#casa fiind renovata si utilata in anul 2018), de la statia de incarcare auto electric instalata in garaj (exista posibilitatea inclusiv a preluarii leasing-ului operational pentru auto electric), bucatarie, rulouri cu actionare electrica la ferestre, pana la sistemul de alarma instalat, confera cele mai bune conditii de locuit in siguranta si confort pentru o familie cu doi copii.]]>
Fri, 29 May 2020 13:10:17 +0300
<![CDATA[Finalizeaza proiectul mult dorit, casa individuala, 500 mp curte, Popesti]]> Preia un proiect la rosu si finalizeaza-l pe placul tau!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea de a lucra, la doua #case, impreuna cu constructorul acestora pentru a avansa cu finisajele asa cum va doriti. Utilitatile (apa, curent, gaz) sunt la coltul proprietatii, urmand ca in cursul primaverii sa fie aduse in #case.
Aflate acum la stadiul de "rosu", #casele vor fi predate semifinisate, dar puteti profita pentru a duce proiectul la bun sfarsit, beneficiind de experienta si daruirea constructorului, mergand cu acesta pana la stadiul "la cheie".
Compartimentarea acestora este urmatoarea:
- parter - hol intrare, #casa scarii, living, baie, bucatarie (separata de living) cu spatiu de dining, terasa iesire in curte;
- mansarda - hol #casa scarii, baie, 3 dormitoare (dormitorul matrimonial cu dressing si baie), terasa cu acces in curtea terasata;
Cu un avans de 30% si solutii de finantare (BT) agreate de constructor, aveti sansa punerii in aplicare a visului mult dorit de a va muta, in cursul anului 2020, in afara #Clujului, la 10 km de Pta. Mihai Viteazu, intr-o #casa personalizata si cu semnatura proprie.]]>
Fri, 29 May 2020 13:08:04 +0300
<![CDATA[OFERTA! Garsoniera confort 1 mobilata, utilata, balcon, Zorilor, zona UMF]]> Va oferim pentru cumparare garsoniera spatioasa situata la etaj intermediar intr-un bloc din cartierul Zorilor, in zona strazii Pasteur.

Garsoniera se vinde complet utilata si mobilata.

Zona este placuta si linistita cu acces rapid spre centrul orasului, nu departe de statia de autobuz.

Este ideala pentru un tanar si reprezinta o alternativa inteligenta la cheltuielile cu chiriile.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 13:04:58 +0300
<![CDATA[Zona dinamica, ideal IT, clinica, sediu firma, 440mp, 1500mp teren]]> In zona Buna Ziua cu acces direct spre strada si multe locuri de parcare, prezint spre #inchiriere o cladire impunatoare si remarcabila.

Regim de inaltime D + P + M, 12 incaperi si 5 bai. Compartimentarile sunt flexibile, anumiti pereti sunt pe structura usora si pot fi modificati.

Cladirea poate servi mai multor activitati.

Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 12:50:27 +0300
<![CDATA[Garsoniera de vanzare in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare o garsoniera mobilata si utilata la cheie in cartierul Marasti zona ExpoTransilvania, ideala pentru investitie.
Garsoniera are o suprafata utila de 22 mp si se afla intr-un imobil vechi reabilitat termic,la etajul 1 din 4.
Merita vazuta.]]>
Fri, 29 May 2020 12:19:49 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament de 2 camere. #Apartamentul este semidecomnadat compartimentat astfel: Living+bucatarie open space dormitor baie si balcon. Este situat aproape de miloacele de transport in comun, Iulus Mall PSGA. ID proprietate: P23272]]> Fri, 29 May 2020 12:19:45 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, in Dambul Rotund, proiect nou, Zona Tetarom]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere semidecomandat, cu o suprafata de 53.70 mp utili plus balcon de 5.25 mp, situat in cartierul Dambul Rotund, intr-o zona accesibila, la 2 minute de statia de autobus, si la cateva minute de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli, autogara etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in martie 2021, care este format din P + 5 etaje + etaj retras. Realizat cu materiale de cea mai buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului: 10%, 20%, 50%, 100%, in functie de avansul dat si modalitatea de plata se negociaza pretul final.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana sau exterioara, iar pretul este in functie de pozitia acesteia.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 12:18:53 +0300
<![CDATA[Vila spatioasa si luminoasa 334mp, 325mp teren, Buna Ziua]]> Cu placere va prezint spre #vanzare o vila insiruita in zona cartierului Buna Ziua, foarte luminoasa, moderna si spatioasa, situata pe o alee privata.

Regim de inaltime D+ P+E + M:

D - un garaj spatios pentru 2 masini, debara, camera tehnica si sala de sport;

P - prezinta un hol de acces, living-ul incapator (aprox. 50mp) si luminos cu acces spre curte, in continuare bucataria si locul de luat masa, o camara, o baie de serviciu si scarile de acces spre etaj.

E - 2 dormitoare pentru copii, o baie utilata si un dormitor matrimonial cu dressing generos si baie separate.

M - dormitor cu baie proprie cu dus, sauna si o terasa spatioasa.

Proprietatea dispune si de un pod care poate fi utilizat ca si spatiu de depozitare precum si o curte interioara intima si plina de liniste.

Zona prezinta un ambient minunat!

]]>
Fri, 29 May 2020 12:18:21 +0300
<![CDATA[Vanzare casa insiruita, finisata, in cartierul Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa insiruita in cartierul Buna Ziua, zona linistita si accesibila.
#casa cu o suprafata de 105 mp utili si un #teren de 250 mp este compartimentata dupa cum urmeaza: parter- living, bucatarie, baie si etaj 2 dormitoare, baie, hol.
Locuinta se ofera la #vanzare finisata si partial mobilata. Ideala pentru o familie sau ca si investitie, zona fiind cautata pentru #inchiriere.
Merita vazuta, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 12:17:44 +0300
<![CDATA[Vanzare casa tip duplex in cartierul Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare o #casa tip #duplex in cartierul Dambul Rotund, intr-o zona rezidentiala cu panorama frumoasa asupra orasului.
Duplexul este dispus P + E si este compus din:
- parter: living, bucatarie, terasa, camara si grup sanitar;
- etaj: 3 dormitoare fiecare cu baie proprie, 2 balcoane
Puteti achizitiona imobilul in stadiu semifinisat, cu incalzire in pardoseala, centrala termica proprie, termopane, usa la intrare, curte amenajata cu pavaj.
In curtea imobilului se poate face accesul cu masina si sunt 2 locuri de parcare.
Merita vazut, pentru detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 12:17:29 +0300
<![CDATA[Vanzare casa tip duplex la cheie, finisaje de lux, zona Piata 1 Mai]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa tip #duplex, finisata, mobilata utilata, la cheie, constructie 2018, in zona Piata 1 Mai, #Cluj #Napoca. #casa este formata din P+E+M in suprafata de 190 mp utili si este compartimentata dupa cum urmeaza:
- parter - living, bucatarie, debara, baie, hol;
- etaj - 3 dormitoare, 2 bai, hol;
- mansarda - open space 50 mp, se poate amenaja la cererea dumneavoastra.
#casa se ofera spre #vanzare finisata, mobilata, utilata si detine un #teren aferent de 130 mp. Finisajele sunt de cea mai buna calitate si incalzirea se face printr-o centrala termica proprie la parterul #casei cu incalzire in pardoseala si la etaj regasim calorifere.
Ca amplasare #casa se afla intr-o zona linistita de #case, la cateva minute de puncte de interes magazine, scoli, gradinite, spitale etc.
Merita vazuta.]]>
Fri, 29 May 2020 12:16:52 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, modern, in Floresti, strada Stejarului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in #Floresti, strada Stejarului, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil finalizat in anul 2015, izolat termic si fonic, parte a unui complex construit cu materiale de calitate, cu spatii de joaca pentru copii si parcari pentru oaspeti.

Dispune de o suprafata utila de 67 mp, este compartimentat in living cu bucatarie, doua dormitoare, doua bai si balcon si este locuinta ideala pentru o familie cu copil sau pentru investitie in vederea inchirierii.

Se vinde mobilat si utilat cu tot necesarul iar in pret se includ si doua locuri de parcare in fata blocului. #Apartamentul beneficiaza si de un spatiu de depozitare in podul imobilului.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari nu ezitati sa ne contactati. Merita vizionat!

ID-P21487]]>
Fri, 29 May 2020 12:12:28 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, lux, zona Pietei Mihai Viteazau]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare un #apartament modern, situat in zona Centrala.
#Apartamentul este in vila, are 3 camere, cu scara interioara, situat intr-o curte din centrul #Clujului, aproape de Piata Mihai Viteazu.
Locuinta este finisata modern, are o terasa de 10 mp, spatiu de gradina, orientare sudica, centrala termica proprie.
Ideal ca investitie sau ca locuinta familiala.
#Apartamentul poate fi usor inchiriat, datorita amplasarii.
Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! ID P14371]]>
Fri, 29 May 2020 11:50:59 +0300
<![CDATA[Apartamente de 2, 3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 2, 3 si 4 camere in cadrul unui nou ansamblu rezidential de pe Calea Baciului.
#Apartamentul din anunt dispune de o suprafata utila de cca 58mp plus 2 balcoane si este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, hol, 1 bai si 1 balcon.
Termenul de finalizare al imobilului este decembrie 2020, iar stadiul de predare al #apartamentului este semifinisat.
Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar un loc de parcare in garajul subteran al imobilului costa 5000 euro.
Preturile difera in functie de modalitatea de plata. Pretul afisat este pentru plata cash, iar pentru cei cu credit este 1200 euro/mp.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 11:45:22 +0300
<![CDATA[Duplex zona linistita, panorama excelenta, 240mp]]> Va ofer spre #vanzare un #duplex in zona padurii cu o panorama de ansamblu.

Este dispus P + E compusa din:

- parter: baie, bucatarie, debara, living, spatiu de #birou;

- etaj: 3 dormitoare (un dormitor matrimonial), 2 bai.

Dormitorul matrimonial are baie si dressing.

Zona este linistita, cu acces facil.
Pretul afisat nu include TVA!
Merita vazut!

]]>
Fri, 29 May 2020 11:44:55 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, finisat, mobilat lux ]]> Am placerea de a va prezenta un #apartament deosebit, ideal pentru doritorii de frumos.

Acesta atrage atentia atat prin estetica si design cat si prin locatie, fiind pozitionat intr-un bloc finalizat in anul 2018, in una din cele mai bine cotate zone ale #Florestiului, zona VIVO.

Suprafata generoasa de 69 mp este compartimentata in living cu bucatarie, 2 dormitoare, hol si 2 bai plus un balcon tip logie.

Se vinde mobilat si utilat lux, conform pozelor anexate. De asemenea, dispune de loc de parcare inclus in pret.

Atentia la detalii, stilul minimalist, paleta de culori neutre, caracteristici pe care se bazeaza atat finisajele cat si mobilierul, fac din acest #apartament unul menit sa satisfaca gusturile pana si celor mai exigenti cumparatori.

Viitorilor proprietari nu le ramane decat sa se bucure de confortul pe care acest imobil il ofera.

Astept sa ma contactati pentru a va convinge chiar dumneavoastra de cele mentionate mai sus.]]>
Fri, 29 May 2020 11:28:53 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, bloc nou, zona Tetarom1]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat, cu suprafata de 60.60 mp utili, situat intr-o zona accesibila, langa statia de autobus si la cateva minute de Stadionul CFR, Tetarom 1, Muzeul Satului si de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in martie 2021, care este format din P + 6 etaje. Realizat cu materiale de buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
P22204]]>
Fri, 29 May 2020 11:13:55 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, bloc nou, zona Tetarom1]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat, cu suprafata de 48.30 mp utili, situat intr-o zona accesibila, langa statia de autobus si la cateva minute de Stadionul CFR, Tetarom 1, Muzeul Satului si de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in martie 2021, care este format din P + 6 etaje. Realizat cu materiale de buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
P22204]]>
Fri, 29 May 2020 11:13:03 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Ultracentral, Lux]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament de 2 camere semidecomandate, situat in Centru pe strada Iuliu Maniu.
Fiind imobilul in centrul orasului, aveti acces la toate punctele de interes.

#Apartamentul are o suprafata de 41 mp si este compus dintr-un dormitor, living open space impreuna cu bucataria, plus o baie. Renovate recent, finisate modern, complet utilate si mobilate de lux cu un pat dublu, canapea si dulapuri.

Se poate inchiria atat pe perioada lunga cat si pe o perioada mai scurta.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 29 May 2020 11:12:20 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, bloc nou, zona Tetarom 1]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat, cu suprafata de 42.94 mp utili, situat intr-o zona accesibila, langa statia de autobus si la cateva minute de Stadionul CFR, Tetarom 1, Muzeul Satului si de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in martie 2021, care este format din P + 6 etaje. Realizat cu materiale de buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
P22202]]>
Fri, 29 May 2020 11:12:13 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, bloc nou, zona Tetarom1]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat, cu suprafata de 42.61 mp utili, situat intr-o zona accesibila, langa statia de autobus si la cateva minute de Stadionul CFR, Tetarom 1, Muzeul Satului si de toate punctele de interes din zona: magazine, scoli etc.
#Apartamentul face parte dintr-un proiect nou, cu finalizare in martie 2021, care este format din P + 6 etaje.
Realizat cu materiale de buna calitate, #apartamentul se va preda la stadiul de semifinisat, cu toate utilitatile trase la pozitie, centrala termica proprie, calorifere, sapa autonivelanta, o mana de glet, tamplarie pvc. usa metalica la intrare.
Pretul este negociabil in functie de modalitatea de plata a clientului.
Exista posibilitatea de a achizitiona si o parcare subterana.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 11:10:40 +0300
<![CDATA[Apartament tip Studio, Ultracentral, Lux]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament de tip studio, situat in Centru pe strada Iuliu Maniu.
Fiind imobilul in centrul orasului, aveti acces la toate punctele de interes.

#Apartamentul are o suprafata de 33 mp si este compus dintr-o incapere open space impreuna cu bucataria, plus o baie. Renovate recent, finisate modern, complet utilate si mobilate de lux cu un pat dublu, canapea si dulapuri.

Se poate inchiria atat pe perioada lunga cat si pe o perioada mai scurta.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 29 May 2020 10:58:44 +0300
<![CDATA[Apartament tip Studio, Ultracentral, Lux]]> Va prezentam oportunitatea de a inchiria un #apartament de tip studio, situat in Centru pe strada Iuliu Maniu.
Fiind imobilul in centrul orasului, aveti acces la toate punctele de interes.

#Apartamentul are o suprafata de 25 mp si este compus dintr-o incapere open space impreuna cu bucataria, plus o baie. Renovate recent, finisate modern, complet utilate si mobilate de lux cu un pat dublu, canapea si dulapuri.

Se poate inchiria atat pe perioada lunga cat si pe o perioada mai scurta.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 29 May 2020 10:51:51 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1camera, Ultracentral, 35mp, zona Urania]]> Va oferim spre cumparare un #apartament cu 1 camera situat in apropiere de Podul Horea si Piata Mihai Viteazu
#Apartamentul se afla la #casa, cu suprafata utila de 35 mp, compus:camera, bucatarie, baie, hol, terasa.
Orientat spre curtea interioara, spre gradina si multa lumina!
Imobilul are 6 #apartamente, curte interioara cu spatii verzi.
Se vinde complet mobilat si utilat cum apare in fotografii.

#Apartamentul este racordat la toate utilitatile apa, gaze, canalizare, energie electrica, internet, cablu. Pretul include tot ce este in #apartament.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Fri, 29 May 2020 10:34:38 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Floresti, ultrafinisat, dotat complet]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu doua camere situat in #Floresti, zona complex Luxor, strada Florilor.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-o constructie finalizata in anul 2015, izolata termic pe exterior si cu acces securizat cu interfon in fiecare scara.

Dispune de o suprafata utila de 59 mp+un balcon si este compus din living cu bucatarie, dormitor, grup sanitar si se preteaza in special pentru cupluri tinere sau ca investitie.

Finisajele sunt de calitate superioara iar investitiile in confortul personal sunt vizibile de indata ce facem primii pasi in interior. Incalzirea si apa calda sunt deservite de o microcentrala de #apartament iar cheltuielile de intretinere sunt mici.

Mobilierul si electrocasnicele sunt inca in garantie iar #apartamentul e pregatit sa-si primeasca noii proprietari. Merita vizionat!

ID-P15246]]>
Fri, 29 May 2020 10:13:31 +0300
<![CDATA[Strada Fabricii - Garsoniera, 20 mp, posibilitate investitie]]> Va oferim pentru cumparare garsoniera de 20 mp situata, in zona limitrofa a cartierului Marasti.

Este compusa dintr-o camera spatioasa, un hol si o baie.

Se vinde finisata modern, complet utilata si mobilata.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 10:08:39 +0300
<![CDATA[Apartament la casa insiruita, 2 niveluri, 62mp utili, zona Piata 14 Iulie]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere situat in zona Piata 14 Iulie.
#casa se afla intr-o zona linistita si este in apropiere de Centru, Parcul Central, Parcul Iuliu Hatieganu.

#Apartamentul este situat la #casa insiruita, design unic si este compartimentat astfel:

- parter - hol de acces, living, bucatarie cu loc de luat masa, spatiu depozitare si baie.
- mansarda - #birou si dormitor.

Imobilul este ultramobilat si utilat cu electrocasnice de ultima generatie. Hidro si termo izolat.
Proprietatea mai detine un loc de parcare la intrarea in curte.
Este perfect pentru un cuplu sau o persoana.

ID Proprietate - P12760]]>
Fri, 29 May 2020 09:56:45 +0300
<![CDATA[MANASTUR -Vanzare garsoniera CONFORT SPORIT mobilata, utilata, ocazie investitie]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare o garsoniera confort 1 in cartierul Manastur.

Garsoniera are o suprafata de 28 mp + balcon si este compusa din 1 camera, 1 bucatarie, 1 balcon inchis de 3 mp, hol si o baie.Este finisata modern: parchet, gresie, faianta, termopane, usa metalica.
In zona garsonierei se gasesc magazine, piata, scoli, gradinite, statie mijloace de transport in comun, fiind astfel ideala atat pentru investitie cat si pentru locuinta personala.

Exista posibilitatea de preluare chirias.

Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 29 May 2020 09:55:21 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, 50 mp, zona Parc Cartodrom, mobilat utilat]]> #Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil nou recent finalizat din cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall. A fost ocupat doar 6 luni, avand uzura minima. Este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, dormitor, baie. #Apartamentul este placut amenajat, calduros si luminos, datorita expunerii sud-vestice. Se vinde complet mobilat si utilat. Se poate achizitiona si loc de parcare exterior.]]> Fri, 29 May 2020 09:36:45 +0300 <![CDATA[Apartamente de 3 camere, Zorilor, imobil nou, panorame deosebite, preturi promo!]]> Ansamblul imobiliar este compus dintr-un mixt echilibrat de #apartamente eficient compatimentate cu terase generoase având o panoramă deosebită.
Situat în cartierul Zorilor, ansamblul este astfel privilegiat de o infrastructură foarte bună, oferind totodată o oază de liniște la numai 10 minute distanță de centrul orașului dar și un acces rapid la mijloacele de transport în comun, școli şi zone comerciale.

Complexul este format din 6 blocuri, deservit de drum privat si parcari subterane și exterioare. Proiectul se compune din două clădiri rezidențiale a câte 10 etaje fiecare, eficient compatimentate cu o structura de la una pana la patru camere. Spațiul de recreere, spațiile de joacă pentru copii și zona pietonală verde oferă un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne.
Mediu eco-sustenabil
Design-ul pasiv al proiectului precum și folosirea tehnologiilor de ultimă generație eco sustenabile au un impact redus asupra mediului datorită eficienței energetice ridicate.
Se ofera clienților posibilitatea de a alege între sisteme de încălzire moderne cu centrală proprie și încălzire în pardoseală sau sistem de încălzire centralizat, centrala fiind controlată prin sistem BMS (Building Management System)

In momentul de fata, contractarea #apartamentelor se realizeaza prin plata unui avans de 30% din pret. Preturile incep de la 1500 Euro/mp si variaza in functie de avans, orientare si de etaj.
Terasele se platesc la un pret de 500 Euro/mp.
Toate preturile afisate nu contin cota legala de TVA.]]>
Fri, 29 May 2020 07:23:21 +0300
<![CDATA[Apartamente cu 1, 2 si 3 camere, Zorilor, imobil nou, panorama deosebita!]]> Ansamblul imobiliar este compus dintr-un mixt echilibrat de #apartamente eficient compatimentate cu terase generoase având o panoramă deosebită.
Situat în cartierul Zorilor, ansamblul este astfel privilegiat de o infrastructură foarte bună, oferind totodată o oază de liniște la numai 10 minute distanță de centrul orașului dar și un acces rapid la mijloacele de transport în comun, școli şi zone comerciale.

Complexul este format din 6 blocuri, deservit de drum privat si parcari subterane și exterioare. Proiectul se compune din două clădiri rezidențiale a câte 10 etaje fiecare, eficient compatimentate cu o structura de la una pana la patru camere. Spațiul de recreere, spațiile de joacă pentru copii și zona pietonală verde oferă un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne.
Mediu eco-sustenabil
Design-ul pasiv al proiectului precum și folosirea tehnologiilor de ultimă generație eco sustenabile au un impact redus asupra mediului datorită eficienței energetice ridicate.
Se ofera clienților posibilitatea de a alege între sisteme de încălzire moderne cu centrală proprie și încălzire în pardoseală sau sistem de încălzire centralizat, centrala fiind controlată prin sistem BMS (Building Management System)

In momentul de fata, contractarea #apartamentelor se realizeaza prin plata unui avans de 30% din pret. Preturile incep de la 1500 Euro/mp si variaza in functie de avans, orientare si de etaj.
Terasele se platesc la un pret de 500 Euro/mp.
Toate preturile afisate nu contin cota legala de TVA.]]>
Fri, 29 May 2020 07:21:44 +0300
<![CDATA[Apartamente de 3 camere, Zorilor, imobil nou, panorame deosebite, preturi promo!]]> Ansamblul imobiliar este compus dintr-un mixt echilibrat de #apartamente eficient compatimentate cu terase generoase având o panoramă deosebită.
Situat în cartierul Zorilor, ansamblul este astfel privilegiat de o infrastructură foarte bună, oferind totodată o oază de liniște la numai 10 minute distanță de centrul orașului dar și un acces rapid la mijloacele de transport în comun, școli şi zone comerciale.

Complexul este format din 6 blocuri, deservit de drum privat si parcari subterane și exterioare. Proiectul se compune din două clădiri rezidențiale a câte 10 etaje fiecare, eficient compatimentate cu o structura de la una pana la patru camere. Spațiul de recreere, spațiile de joacă pentru copii și zona pietonală verde oferă un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne.
Mediu eco-sustenabil
Design-ul pasiv al proiectului precum și folosirea tehnologiilor de ultimă generație eco sustenabile au un impact redus asupra mediului datorită eficienței energetice ridicate.
Se ofera clienților posibilitatea de a alege între sisteme de încălzire moderne cu centrală proprie și încălzire în pardoseală sau sistem de încălzire centralizat, centrala fiind controlată prin sistem BMS (Building Management System)

In momentul de fata, contractarea #apartamentelor se realizeaza prin plata unui avans de 30% din pret. Preturile incep de la 1500 Euro/mp si variaza in functie de avans, orientare si de etaj.
Terasele se platesc la un pret de 500 Euro/mp.
Toate preturile afisate nu contin cota legala de TVA.]]>
Fri, 29 May 2020 07:19:27 +0300
<![CDATA[Apartamente de 2 camere, Zorilor, imobil nou, panorame deosebite, preturi promo!]]> Ansamblul imobiliar este compus dintr-un mixt echilibrat de #apartamente eficient compatimentate cu terase generoase având o panoramă deosebită.
Situat în cartierul Zorilor, ansamblul este astfel privilegiat de o infrastructură foarte bună, oferind totodată o oază de liniște la numai 10 minute distanță de centrul orașului dar și un acces rapid la mijloacele de transport în comun, școli şi zone comerciale.

Complexul este format din 6 blocuri, deservit de drum privat si parcari subterane și exterioare. Proiectul se compune din două clădiri rezidențiale a câte 10 etaje fiecare, eficient compatimentate cu o structura de la una pana la patru camere. Spațiul de recreere, spațiile de joacă pentru copii și zona pietonală verde oferă un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne.
Mediu eco-sustenabil
Design-ul pasiv al proiectului precum și folosirea tehnologiilor de ultimă generație eco sustenabile au un impact redus asupra mediului datorită eficienței energetice ridicate.
Se ofera clienților posibilitatea de a alege între sisteme de încălzire moderne cu centrală proprie și încălzire în pardoseală sau sistem de încălzire centralizat, centrala fiind controlată prin sistem BMS (Building Management System)

In momentul de fata, contractarea #apartamentelor se realizeaza prin plata unui avans de 30% din pret. Preturile incep de la 1500 Euro/mp si variaza in functie de avans, orientare si de etaj. Terasele se platesc la un pret de 500 Euro/mp.
Toate preturile afisate nu contin cota legala de TVA.]]>
Fri, 29 May 2020 07:16:14 +0300
<![CDATA[Apartamente de 1 camera, Zorilor, imobil nou, panorame deosebite, preturi promo!]]> Ansamblul imobiliar este compus dintr-un mixt echilibrat de #apartamente eficient compatimentate cu terase generoase având o panoramă deosebită.
Situat în cartierul Zorilor, ansamblul este astfel privilegiat de o infrastructură foarte bună, oferind totodată o oază de liniște la numai 10 minute distanță de centrul orașului dar și un acces rapid la mijloacele de transport în comun, școli şi zone comerciale.

Complexul este format din 6 blocuri, deservit de drum privat si parcari subterane și exterioare. Proiectul se compune din două clădiri rezidențiale a câte 10 etaje fiecare, eficient compatimentate cu o structura de la una pana la patru camere. Spațiul de recreere, spațiile de joacă pentru copii și zona pietonală verde oferă un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne.
Mediu eco-sustenabil
Design-ul pasiv al proiectului precum și folosirea tehnologiilor de ultimă generație eco sustenabile au un impact redus asupra mediului datorită eficienței energetice ridicate.
Se ofera clienților posibilitatea de a alege între sisteme de încălzire moderne cu centrală proprie și încălzire în pardoseală sau sistem de încălzire centralizat, centrala fiind controlată prin sistem BMS (Building Management System)

In momentul de fata, contractarea #apartamentelor se realizeaza prin plata unui avans de 30% din pret. Preturile incep de la 1500 Euro/mp si variaza in functie de avans, orientare si de etaj.
Terasele se platesc la un pret de 500 Euro/mp.
Toate preturile afisate nu contin cota legala de TVA.]]>
Fri, 29 May 2020 07:13:47 +0300
<![CDATA[Casa cu teren la 3 statii de Centru in Dambul Rotund zona autogarii]]> Oferim spre #vanzare #casa la doar 3 statii de Centru. in zona autogarii, zona foarte buna, zona linistita de #case, curte individuala.
#casa este renovata complet fiind folosite materiale de calitate superioara si design aparte punandu-se accent pe materiale naturale(caramida naturala, travertin, marmura, lemn-usile si scara de acces in pod din lemn masiv)
Este compusa din 3 dormitoare, mari de aprox.22mp fiecare, bucatarie, loc de luat masa, living, 3 holuri, 3 bai si crama mare la demisol de aprox. 35mp.
Accesul in pod se face pe o scara mare, existand posibilitatea de amenajare a podului fiind o suprafata foarte mare de aprox. 90mp fiind pod foarte inalt.
Toate instalatiile sunt noi (gaz, curent, apa, incalzire, canalizare), incalzirea se face cu CT proprie cu garantie 5 ani, sanitarele de la Grohe etc..
Posibilitate de parcare mai multe masini in curte #terenul permitand acest lucru.Teren 399mp plan, forma dreptunghiulara.
#casa este ideala pentru locuinta dar si pentru spatii #birouri, firme avand in vedere zona foarte accesibila.
CF liber de sarcini.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari va stam la dispozitie.


]]>
Fri, 29 May 2020 06:43:59 +0300
<![CDATA[Casa individuala la 3 statii de Centru in Dambul Rotund zona autogarii]]> Oferim spre #vanzare #casa in Dambul Rotund la doar 3 statii de Centru. in zona autogarii, zona foarte buna, zona linistita de #case, curte individuala.
#casa este renovata complet fiind folosite materiale de calitate superioara si design aparte punandu-se accent pe materiale naturale(caramida naturala, travertin, marmura, lemn-usile si scara de acces in pod din lemn masiv)
Este compusa din 3 dormitoare, mari de aprox.22mp fiecare, bucatarie, loc de luat masa, living, 3 holuri, 3 bai si crama mare la demisol de aprox. 35mp.
Accesul in pod se face pe o scara mare, existand posibilitatea de amenajare a podului fiind o suprafata foarte mare de aprox. 90mp fiind pod foarte inalt.
Toate instalatiile sunt noi (gaz, curent, apa, incalzire, canalizare), incalzirea se face cu CT proprie cu garantie 5 ani, sanitarele de la Grohe etc..
Posibilitate de parcare mai multe masini in curte #terenul permitand acest lucru.Teren 399mp plan, forma dreptunghiulara.
#casa este ideala pentru locuinta dar si pentru spatii #birouri, firme avand in vedere zona foarte accesibila.
CF liber de sarcini.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari va stam la dispozitie.


]]>
Fri, 29 May 2020 06:43:29 +0300
<![CDATA[Casa individuala zona Hasdeu, la cateva minute de Centru]]> Oferim spre #vanzare #casa individuala in zona Hasdeu, aproape de centru amplasata intr-o zona de #case, zona linistita si cu acces bun.
#casa este formata din 2 dormitoare mari, bucatarie, baie, hol, pivnita, o terasa ideala pentru relaxare avand priveliste catre gradina proprie si spre zona.
Exista accès auto avand si loc de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 29 May 2020 06:42:44 +0300
<![CDATA[CHELTUIELI INCLUSE! Apartament de lux 2 camere, garaj subteran, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu.
Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu, mentionand ca TOATE CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT INCLUSE IN PRET, inclusiv serviciul de curatenie, saptamanal.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:26:17 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, LUX, garaj subteran, imobil deosebit, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu.
Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:25:12 +0300
<![CDATA[CHELTUIELI INCLUSE! Apartament de lux 2 camere, garaj subteran, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu.
Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu, mentionand ca TOATE CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT INCLUSE IN PRET, inclusiv serviciul de curatenie, saptamanal.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:22:15 +0300
<![CDATA[Apartament de lux cu 2 camere, imobil deosebit, garaj subteran, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa de 60 mp, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu. Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:20:36 +0300
<![CDATA[CHELTUIELI INCLUSE! Apartament de lux 2 camere, garaj subteran, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa de 60 mp, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu. Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu, mentionand ca TOATE CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT INCLUSE IN PRET, inclusiv serviciul de curatenie, saptamanal.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:18:41 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament de lux 2 camere, garaj subteran, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu.
Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:17:34 +0300
<![CDATA[CHELTUIELI INCLUSE! Apartament de lux 2 camere, garaj subteran, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat intr-o zona foarte apreciata a orasului #Cluj-#Napoca, zona Plopilor.

Aceasta proprietate raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.
#Apartamentul face parte dintr-un imobil recent finalizat, calitatea si aspectul contructiei atingand cele mai inalte standarde fiind situat la doar cateva minute de centrul orasului si in apropierea tuturor obiectivelor de maxim interes.

Compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie si balcon, #apartamentul dispune de o suprafata utila generoasa, se ofera complet mobilat si utilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu.
Dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu, mentionand ca TOATE CHELTUIELILE DE INTRETINERE SUNT INCLUSE IN PRET, inclusiv serviciul de curatenie, saptamanal.

Beneficiati in acelasi timp si de un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 02:14:25 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere decomandate, cartier Plopilor, zona Parcul Babes]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere acest #apartament foarte frumos, situat in cartierul Plopilor, in zona Parcului Babes, intr-o zona linistita, retras fiind de zgomotul sau praful strazii principale.
#Apartamentul este recent renovat si se ofera spre #inchiriere complet mobilat si uitilat modern, totul fiind ales cu mare atentie si de buna calitate.

#Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al imobilului si este compus din 2 camere separate, baie cu geam, bucatarie separata cu usa, debara (spatiu depozitare) si un balcon inchis foarte generos.]]>
Fri, 29 May 2020 02:13:04 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere decomandate, cartier Marasti, zona The Office]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandate, situat in cartierul Marasti, zona strazii Gorunului.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 1 al imobilului si se ofera complet mobilat si utilat conform imaginilor de prezentare.
Pretul de 370 euro se mentine pana la 1 octombrie, urmand ca de la acea data sa fie 400 euro.]]>
Fri, 29 May 2020 02:09:04 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 1 camera, zona FSEGA - Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 1 camera, situat in zona FSEGA - Iulius Mall, strada Teodor Mihali.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 2, se desfasoara pe o suprafata generoasa si se ofera complet mobilat si utilat conform imaginilor de prezentare.]]>
Fri, 29 May 2020 02:06:57 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere, conditii de LUX, zona centrala, imobil deosebit]]> Va propunem spre #inchiriere #apartament exclusivist cu 3 camere, situat in zona centrala a orasului, o zona foarte placuta si de maxim interes.
Pozitionat la etajul 2 si cu orientare vestica, #apartamentul este izolat foarte bine termic si fonic si prezinta o compartimentare foarte eficienta.
Finisajele si dotarile acestui #apartament sunt de exceptie, oferindu-se un nivel foarte ridicat de lux si confort.
Amenajarea acestui #apartament a presupus atentie pana la cel mai mic detaliu din partea echipei de designeri, iar rezultatul este cu adevarat remarcabil.
La #inchirierea #apartamentului, se beneficiaza si de parcare.
]]>
Fri, 29 May 2020 01:55:18 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, conditii de LUX, zona centrala]]> Va propunem spre #inchiriere #apartament exclusivist cu 2 camere, situat in zona centrala a orasului, o zona foarte placuta si de maxim interes.
Pozitionat la etajul 1 si cu orientare vestica, #apartamentul este izolat foarte bine termic si fonic si prezinta o compartimentare foarte eficienta, fiind compus din 2 camere separate, bucatarie, baie si hol.
Finisajele si dotarile acestui #apartament sunt de exceptie, oferindu-se un nivel foarte ridicat de lux si confort.
Amenajarea acestui #apartament a presupus atentie pana la cel mai mic detaliu din partea echipei de designeri, iar rezultatul este deosebit.
La #inchirierea #apartamentului, se beneficiaza si de parcare.
]]>
Fri, 29 May 2020 01:55:10 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 3 camere, zona centrala, Platinia Residence]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, deosebit de frumos, desfasurat pe o suprafata de 82 mp plus 8 mp balcon, situat spre curtea interioara a imobilului. #Apartamentul este situat in zona centrala, o zona foarte placuta si de maxim interes.
Pozitionat la etajul 6, #apartamentul este izolat foarte bine termic si fonic si este eficient energetic, toate luminile fiind LED, ceea ce se traduce in facturi foarte mici la energia electrica. #Apartamentul este impartit in living cu bucatarie open-space cu balcon atasat, doua dormitoare, fiecare cu dressing mare respectiv foarte mare si doua bai. Se inchiriaza complet dotat si utilat: sistem de alarma, cuptor electric & plita inductie, espressor, frigider, TV 4k diagonala 150 cm, masina de spalat, dus walk-in, aer conditionat, paturi 180x200 si 140x200 cu saltele premium.
De asemenea se ofera si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.]]>
Fri, 29 May 2020 00:53:53 +0300
<![CDATA[MANASTUR - Apartament 2 camere decomandat, 2 balcoane, centrala termica, Vidraru]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru cumparare un #apartament cu 2 camere, decomandat cu suprafata de 48 mp situat intr-o zona linistita a cartierului Manastur.

#Apartamentul este compus din: bucatarie, 2 camere, hol, baie, 2 logii si este situat la etajul 2 intr-un imobil de 10 etaje.
Este cu finisaje clasice, dar cu centrala termica.
Pentru detalii si vizionari va rog a ne contactati!]]>
Thu, 28 May 2020 21:49:55 +0300
<![CDATA[OFERTA! Apartament 2 camere decomandat 40 mp etaj 5 din 10 Minerva Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate in Manastur zona Minerva.
Suprafata utila de 40 mp avand urmatoarele caracteristici: doua dormitoare o bucatarie, o baie si un hol.
#Apartament renovat si modernizat in vara 2019.
- mobilat si utilat complet
- izolat interior si exterior
- 80 de metri pana la statia Minerva (autobuz si tramvai)
- orientarea fiind o parte spre Vest, cealalta spre Est
Situat intr-o zona frumoasa, curata, aerisita, cu spatiu verde si copaci, parc de joaca pentru copii. La parterul blocului este ; carmangerie, magazin alimentar, brutarie si produse de panificatie, farmacie, instalatii sanitare, pizzerie, etc..., mai exact tot ce ai nevoie gasesti. #Apartamentul este situat la etajul 5 al unui imobil cu 10 niveluri, dispune si de lift.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati! P23258]]>
Thu, 28 May 2020 21:28:24 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere lux, la prima inchiriere, zona Iulius Mall, parcare]]> #Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un imobil nou recent finalizat din cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall. A fost recent finalizat si este la prima #inchiriere. Este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, dormitor, baie si terasa. Dispune si de loc de parcare. #Apartamentul este placut amenajat, calduros si luminos, datorita expunerii sud-vestice.]]> Thu, 28 May 2020 18:50:17 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, zona centrala, imobil deosebit - Scala Center]]> #Welt #Imobiliare recomanda #inchirierea acestui #apartament, foarte frumos, situat intr-un imobil recent finalizat, in zona centrala a orasului, strada Somesului.
#Apartamentul face parte dintr-un ansamblu deosebit, unde s-a pus un mare accent pe calitatea finisajelor si a confortului locatarilor. Astfel, se beneficiaza de o curte comuna foarte frumos amenajata, cu spatii verzi si zone recreative, iar la parterul imobilului exista un supermarket Mega Image, salon de cosmetica, sala de fitness etc.
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 2 al imobilului si se ofera complet mobilat si utilat modern, totul fiind de o foarte buna calitate. Suprafata pe care se desfasoara este de 53 mp, la care se adauga si un balcon generos.
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie.]]>
Thu, 28 May 2020 18:19:12 +0300
<![CDATA[Vanzare duplex, finisat modern, in zona Profi Teilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #duplex in #Floresti, zona Profi Teilor si Smurd, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Constructia este dispusa pe doua nivele si este compusa din living, bucatarie, trei dormitoare, debara si trei bai.

Finisajele interioare sunt moderne si de calitate si includ parchet, gresie, faianta ferestre pvc cu geam termopan, usi interioare iar incalzirea se face printr-o centrala termica proprie. Se vinde mobilat si utilat complet. Ideal locuinta pentru familie.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P15646
]]>
Thu, 28 May 2020 18:06:12 +0300
<![CDATA[Comision 0! Apartament cu CF 2 camere 57mp balcon 5,5mp garaj Sopor Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare in Exclusivitate, #apartament cu 2 camere situat intr-o constructie noua din zona noului parc de agrement din Gheorgheni, pe strada Soporului, la doar cateva minute de Iulius Mall.

Stadiul de predare al #apartamentului este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, calorifere, usa metalica la intrare, instalatii electrice la pozitie.
Peretii exteriori sunt din caramida de 30 cm grosime, termoizolati cu polistiren de 10 cm.
Compartimentarile interioare sunt din caramida, pentru o mai buna izolare fonica.

#Apartamentul este compartimentat in living impreuna cu bucataria, un dormitor separat, baie cu geam si un balcon de 5,5 mp.

Parcarea subterana nu este inclusa in pret, pretul ei fiind de 7.000 euro.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! P22246
]]>
Thu, 28 May 2020 17:47:08 +0300