Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 52 mp, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in inima cartierului Marasti.
#Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata utila de 52 mp + balcon, centrala pe imobil, se vinde mobilat si utilat.
#Apartamentul se afla la etaj intermediar, etajul 6 din 12, si este situat in zona sensului giratoriu Marasti, avand in apropiere magazine, farmacii, banci, mijloace de transport.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contractati.]]>
Fri, 03 Apr 2020 22:57:28 +0300
<![CDATA[Garsoniera Confort 1, 21mp Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera confort 1 avand suprafata de 21 mp situata la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje din Dambul Rotund. Este o oportunitate excelenta de investitie, chiria fiind 1100Ron (posibilitate preluare chiriasi) .Se vinde mobilata si utilata complet: aragaz, hota, combina firgorifica, masina de spalat, masina de spalat vase, televizor, mobila de bucatarie, pat tapitat cu saltea memory. Parcarea si cota parte din curtea blocului sunt trecute in CF. Pentru mai multe detalii si vizionari, contactati-ma cu incredere!]]> Fri, 03 Apr 2020 17:27:43 +0300 <![CDATA[Apartament 3 cam, 90 mp, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va ofera oportunitatea de a inchiria un #apartament spatios de 3 acmere, situat in Andrei Muresanu.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 90 mp si este este compus din 3 camere, hol, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane si un garaj.

#Apartamentul se inchiriaza finisat, utilat si mobilat modern.


Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Fri, 03 Apr 2020 17:10:32 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera zona Expo, Marasti]]> #WeltImobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu o camera situat in cartierul Marasti, in apropiere de Sanex si Expo Transilvania. #Apartamentul are suprafata utila de 34 mp, este compus din hol, camera, baie, bucatarie si balcon de 4 mp. #Apartamentul se vinde exact cum se vede in poze, ideal pentru un cuplu sau o persoana. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]> Fri, 03 Apr 2020 16:51:09 +0300 <![CDATA[Garsoniera ultrafinisata, mobilata si utilata, bloc nou Marasti]]> De #vanzare un #apartament tip garsoniera situat in zona Kaufland Marasti si podul str. Fabricii.
Imobil nou finalizat in 2020, cu locuri de parcare in subteran si suprateran.
Garsoniera este superfinisata, mobilata si dotata cu electrocasnice noi, la prima utilizare.
Suprafata utila 24mp.
Centrala termica proprie, bucatarie la comanda, baie cu geam ultrafinisata.
Posibilitate de parcare in fata imobilului.
#Apartament cochet si modern care isi asteapta proprietarul.]]>
Fri, 03 Apr 2020 16:31:04 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 262mp, zona Becas ideal pentru firme, spatiul comercial in CF]]> Va proprun spre vizionare un #spatiu #comercial in suprafata de 262 de mp, situat in zona Becas.

Spatiul dispune de centrala proprie, incalzire in pardosea, curent trifazic, este recent zugravit.

Posibilitate parcare in zona.

Pentru mai multe informatii sau pentru o vizionare va rugam sa ne contactati.
]]>
Fri, 03 Apr 2020 15:30:15 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere lux, zona Iulius Mall, Riviera Luxury Residence]]> Agentia #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament de lux cu 2 camere, deosebit de frumos, situat in cel mai modern ansamblu rezidential din #Cluj #Napoca, Riviera Luxury.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 50 mp, iar finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de cea mai inalta calitate, #apartamentul oferind un confort deosebit.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

In acelasi timp, amintim ca imobilul beneficiaza de securitate 24/7, posibilitate abonament sala de fitness, piscina, spa, remarcandu-se in mod deosebit pentru cheltuielile de intretinere reduse, fiind singurul imobil din Transilvania clasificat in categoria "Cladire Verde".]]>
Fri, 03 Apr 2020 14:42:41 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere lux, zona Iulius Mall, Riviera Luxury Residence]]> Agentia #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament de lux cu 2 camere, deosebit de frumos, situat in cel mai modern ansamblu rezidential din #Cluj #Napoca, Riviera Luxury.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 50 mp, iar finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de cea mai inalta calitate, #apartamentul oferind un confort deosebit.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

In acelasi timp, amintim ca imobilul beneficiaza de securitate 24/7, posibilitate abonament sala de fitness, piscina, spa, remarcandu-se in mod deosebit pentru cheltuielile de intretinere reduse, fiind singurul imobil din Transilvania clasificat in categoria "Cladire Verde".]]>
Fri, 03 Apr 2020 14:41:28 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, semidecomandat, 52 mp, etaj 4/6, Buna ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament modern de 2 camere, semidecomandate, etaj intermediar, in Buna ziua, ansamblul Sophia Residence.

#Apartamentul are o suprafata utila de 52 mp si este compartimentat astfel: dormitor, living cu bucatarie, baie si 1 balcon.

Dispune de finisaje moderne, mobilier de calitate, iar in curtea ansamblului este un loc special de joaca pentru copii, #teren de tenis si sala de fitness.

De asemenea are disponibil un loc de parcare in garajul subteran.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern: P20135]]>
Fri, 03 Apr 2020 14:20:48 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, garaj, A. Muresanu Sud, pana in 01 iunie 2020]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament deosebit de frumos, cu 3 camere, situat intr-un imobil recent finalizat in cadrul ansamblului Andrei Muresanu Sud.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata generoasa de 87 mp la care se adauga o terasa spatioasa si este compartimentat in living impreuna cu bucataria, 2 dormitoare si 2 bai.
Finisajele si mobilierul sunt de foarte buna calitate, oferindu-se un grad ridicat de confort.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat amintind printre dotari: centrala termica proprie, aer conditionat, 2 TV, masina de spalat vase, cuptor cu microunde etc.
In pretul chiriei este inclus abonamentul internet TV si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
#Apartamentul ese disponibil pentru #inchiriere pana la inceputul lunii iunie 2020.]]>
Fri, 03 Apr 2020 14:02:45 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat cu 3 camere, decomandat, lux, parcare, Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat in zona Iulius Mall, Gheorgheni. #Apartamentul are o suprafata utila de 76 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, terasa.
Zona este foarte accesibila si bine circulata de mijloacele de transport in comun.
Finisaje de cea mai inalta calitate in #apartament, mobila noua, aparatura electrocasnica, totul nou.
#Apartamentul dispune de loc de parcare subterana si are curte interioara proprie cu loc de joaca pentru copii.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Fri, 03 Apr 2020 13:53:18 +0300
<![CDATA[Apartament de 3 camere, cochet, Dambul Rotund, zona Taietura Turcului]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere, frumos amenajat si foarte cochet, situat intr-o constructie noua, in cartierul Dambul Rotund.

#Apartamentul are o suprafata utila de aprox 50 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living cu bucatarie, baie, hol si balcon.
Este finisat cu materiale premium, faianță, gresie, termopane, usa metalica, calorifere și centrala proprie, plus aer conditionat.

Se vinde complet mobilat si utilat, imobilul este situat într-o curte spatioasa privata, in care au acces doar locatarii blocului, avand si un loc de parcare inclus in pret.

Pincipalul atu al #apartamentul este ca nu necesita nicio investie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Fri, 03 Apr 2020 13:51:18 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 56 mp utili, zona Horea, parcare+boxa 16 mp]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu doua camere situat in zona strazii Horea, foarte aproape de centru!

Imobilul are suprafata de 53mp, este decomandat si este compartimentat in hol de acces, living, dormito, baie si balcon.

#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa metalica.

Imobilul mai dispune de o boxa la subsol si un loc de parcare.

#Apartamentul se vinde complet renovat si este ideal pentru investitie!]]>
Fri, 03 Apr 2020 13:37:46 +0300
<![CDATA[Apartament semifinisat cu 2 camere, parcare optional, cu CF, zona strazii Lunii]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la etaj intermediar in zona strazii Lunii.

Dispune de 39 mp compartimentati astfel: un dormitor, un living+bucatarie, o baie, balcon.

Se vinde semifinisat si cu parcare subterana disponibila separat.

Zona este una favorabila investitiei pentru #inchiriere studentilor UMF.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!

]]>
Fri, 03 Apr 2020 11:04:40 +0300
<![CDATA[Apartament cu CF 2 camere 40mp balcon 8mp etaj 2 din 5 parcare subterana Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere in zona Europa.
Blocul este nou, cu CF, utilitati si contoare deja montate.
Are suprafata utila de 40 mp + 8 mp terasa, in cartierul Europa, semifinisat, situat la etajul 2 din 5, imobilul detine lift, orientare sudica, foarte luminos, terasa pe toata suprafata #apartamentului, incalzire in pardoseala. Optional posibilitate achizitie loc de parcare in garajul subteran si finisare la cheie dupa preferintele clientului. Pentru mai multe informatii legate de locatie, complex, calitatea lucrarilor va asteptam sa ne contactati. P22603

]]>
Fri, 03 Apr 2020 11:00:59 +0300
<![CDATA[Casa individuala de 100 mp utili, cu 330 mp de teren in zona Kaufland, Marasti]]> Welt imobiliare vinde #casa cu 3 camere decomandate, bucatarie, baie.

Dispune de: garaj din caramida, pivnita, pod, magazie de lemne, atelier, gard zidit din caramida+gard metalic, curte.

Este o #casa solida, calduroasa, pozitionata sud, are proiect de mansardare aprobat.

Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari ne puteti contacta.
]]>
Thu, 02 Apr 2020 21:20:56 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, zona buna, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 4 camere decomandate, foarte frumos compartimentat, situat in cartierul Manastur, in zona Flora.
#Apartamentul are suprafata utila de 80 mp, este compus din: bucatarie, living, 3 dormitoare, 2 bai, balcon deschis.
Locuinta are o compartimentare functionala pentru familii cat si pentru investitie,
situata aproape de scoli, gradinite si magazine, zona aerisita si verde!
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incredere. ID P17985]]>
Thu, 02 Apr 2020 21:09:11 +0300
<![CDATA[OCAZIE! Apartament cu 2 camere, Gheorgheni, zona Albini, ideal credit prima casa]]> De #vanzare #apartament de 2 camere, 42 mp, cu balcon (confort Unic), la parterul inalt al uni bloc, in cartierul Gheorgheni.

Este amplasat ideal fiind aproape de spatii verzi, scoli, gradinite, magazine, farmacii etc.

Este usor accesibil cu masina, autobuz sau pe jos.
Dispune de finisaje medii.Necesita cateva eforturi de reamenajare insa este in stare buna si locuibil.

Pretul este usor negociabil.

Se poate achizitiona si prin credit.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Thu, 02 Apr 2020 17:27:17 +0300
<![CDATA[Super oferta! Garsoniera, zona Clujana, ideal pentru studenti sau investitie]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera in zona #Clujana.

Este compartimentata in: living+ bucatarie si baie separata.

Se vinde mobilata si utilata la cheie.

Reprezinta si o excelenta investitie avand rata de rentabilitate de peste 6%.

Pentru achizitie va rog sa ne contactati.
]]>
Thu, 02 Apr 2020 17:12:53 +0300
<![CDATA[Cladire birouri, 410 mp utili, ultrafinisata, Gruia]]> Cladire moderna cu destinatie #birouri , in suprafata de 410mp utili.

Cladirea este situata in zona usor accesibila si dispune de curte individuala.
Cei 410mp sunt dispusi de 4 niveluri dupa cum urmeaza:
demisol: 3 #birouri, camera centrala, grup sanitar, hol si #casa scarii.
parter : 3 #birouri , 2 grupuri sanitare, hol si #casa scarii, 2 terase.
etaj I : 3 #birouri , 2 grupuri sanitare, hol si #casa scarii, 2 terase.
etaj retras : 2 #birouri, 1 grup sanitar si #casa scarii, 2 terase.

Cladirea este conectata la toate utilitatile necesare desfasurarii imediate a activitatii, incluzand sistem de securitate pentru acces si monitorizare.

Se poate inchiria integral cat si partial /nivel.

Pentru detalii va stau la dispozitie.]]>
Thu, 02 Apr 2020 16:25:30 +0300
<![CDATA[Inchiriere Garsoniera cartier Zorilor, zona Piata Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera confort 1, situata in cartierul Zorilor, in zona Spitalul de Recuperare - Piata Zorilor.
Aceasta este pozitionata la parterul inalt al imobilului si se ofera complet mobilata si utilata modern.]]>
Thu, 02 Apr 2020 16:06:21 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 171mp open space, Calea Manastur, vad comercial]]> Va propunem de inchiriat un #spatiu #comercial la parter de imobil nou, situat pe Calea Manastur, in vecinatatea USAMV.
Spatiul in suprafata utila de 171mp, este de tip open space, are 2 intrari din strada si acces din curtea interioara a imobilului.
Expunere comerciala foarte buna la o artera principala intens circulata.
2 locuri de parcare incluse in pret
Inaltime utila 3m60]]>
Thu, 02 Apr 2020 15:40:53 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, zona centrala, imobil deosebit - Scala Center]]> #Welt #Imobiliare recomanda #inchirierea acestui #apartament, foarte spatios, situat intr-un imobil recent finalizat, in zona centrala a orasului, strada Somesului.
#Apartamentul face parte dintr-un ansamblu deosebit, unde s-a apus un mare accent pe calitatea finisajelor si a confortului locatarilor. Astfel, se beneficiaza de o curte comuna foarte frumos amenajata, cu spatii verzi si zone recreative, iar la parterul imobilului exista un supermarket Mega Image, salon de cosmetica, sala de fitness etc.
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 2 al imobilului si se ofera complet mobilat si utilat modern. Suprafata pe care se desfasoara este de 53 mp, la care se adauga si un balcon.
Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie.]]>
Thu, 02 Apr 2020 15:28:02 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 108mp in centru comercial din Cluj Napoca]]> De inchiriat intr-un hipermarket din #Cluj #Napoca, un #spatiu #comercial din zona boutique a centrului comercial.

Suprafata utila este de 108.55mp cu vitrina generoasa din sticla de 12.5m spre aleea din centrul comercial.

Trafic de peste 1000 de persoane zilnic.

Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ma contactati.]]>
Thu, 02 Apr 2020 15:21:30 +0300
<![CDATA[Casa tip duplex aproape de aeroport, 120 mp utili + teren, semifinisata]]> Welt Imobilare va propune spre #vanzare #casa individuala situata, intr-un ansamblu de #case noi amplasat pe o strada retrasa de la trafic, ce se bucura de o dezvoltare rapida si armonioasa.

#casa face parte dintr-un mic ansamblu de #case cu drum privat.

Este foarte cocheta si compartimentata dupa cum urmeaza:
- parter - living+bucatarie, baie, spatiu de depozitare, iesire pe terasa
- etaj - 3 dormitoare, 2 bai, balcon.

Se accepta si credit.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!]]>
Thu, 02 Apr 2020 14:58:16 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 42 mp, modern, Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 1 camera, decomandat, cu o suprafata utila de 42 mp, plus o logie. #Apartamentul se afla la etajul 4 din 10, intr-un bloc nou, din zona Calea Turzii, aproape de benzinarii, de caminele studentesti, de mijloacele de transport in comun. Se vinde finisat modern, complet mobilat si utilat. Are centrala termica proprie, blocul este izolat termic. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! ID: P22596]]> Thu, 02 Apr 2020 13:42:33 +0300 <![CDATA[3 camere, gradina 40 mp,parcare subterana, bloc Vision, Kaufland Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 3 camere situat in cartierul Marasti, zona Kaufland.

#Apartamentul are o suprafata utila de 56 mp si este compus din 2 camere (dormitoare), living generos, dressing, bucatarie, camara si baie, plus o gradina proprie de 40 mp.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, are centrala termica proprie marca Bosch, geamuri termopan cu sticla tripla, izolatie sub sapa si intre sapa si parchet, parchet trafic intens.

Cladirea are in plus o curte generoasa si parc de joaca pentru copii. Este situata aproape de mijloacele de transport in comun, de scoli si de centrele comerciale.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

]]>
Thu, 02 Apr 2020 13:08:13 +0300
<![CDATA[Garsoniera la cheie, langa Iulius Mall]]> De #vanzare garsoniera 24 mp + balcon, pozitie excelenta, la doar cateva minute de Iulius Mall. Este complet mobilata si utilata, la cheie. Este ideala pentru investitie, pentru un student FSEGA sau 1 persoana care lucreaza in zona. Pretul este negociabil. Se poate achizitiona si prin credit. Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati. (ID: P22594)]]> Thu, 02 Apr 2020 12:57:10 +0300 <![CDATA[Apartament ultrafinisat cu 4 camere, decomandat, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere decomandate, situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje din Manastur.

#Apartamentul are o suprafata utila de aprox. 80 mp, fiind compartimentat in: living, bucatarie, 3 dormitoare, balcon, baie.Dispune si de o boxa la subsol.

#Apartamentul dispune de:
- instalatia electrica pe cupru
- instalatia termica pe cupru si calorifere aluminiu
- peretii au fost curatati de huma si gletuiti cu 3 straturi
- alte imbunatatiri

Se vinde utilat si mobilat:
- masina de spalat rufe, frigider, masina de spalat vase, uscator de haine
-mobila la comanda


Este plasat foarte aproape de magazine, banci, scoli, transport in comun.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 02 Apr 2020 12:48:42 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, Pet Friendly, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament de 33 mp cu o camera in zona Manastur. Imobilul se afla la cate va minute de statii, 5 minute de kaufland si 10 pana la USAMV.

#Apartamentul este finistat, utilat, mobilat modern si clasic. Cheltuielile sunt mici deoarece are centrala pe bloc si este izolat terminc.

Se accepta cu animale de companie.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!]]>
Thu, 02 Apr 2020 11:48:41 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Marasti, zona strazii Venus. Este un #apartament ideal pentru investitie, este renovat recent, are centrala termica proprie, geamuri termopan.
Imobilul se afla foarte aproape de FSEGA, de Iulius Mall si de mijloacele de transport.
Se vinde mobilat partial si utilat.]]>
Thu, 02 Apr 2020 10:20:11 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera, Taberei, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 1 camera in Manastur, zona strazii Taberei.
#Apartamentul este finisat modern, este mobilat si utilat. Are parchet, gresie, faianta, termopane etc.]]>
Thu, 02 Apr 2020 10:18:33 +0300
<![CDATA[Casa superba de vanzare in zona Borhanci, 550 mp utili + teren, panorama de vis]]> #casa superba de #vanzare in zona Borhanci, zona exclusivista, strada asfaltata, cu o panorama de vis asupra #Clujului.

Un proiect unic pe piata imobiliara din #Cluj, cu o arhitectura moderna ce iese din tiparele #constructilor clujene si o calitate a materialelor mult superioara.Ofera acces facil atat spre punctele de interes din centrul orasului cat si spre zonele de agrement din vecinatate.

Pozitia dominanta a #terenului de 1000 mp, ofera o panorama remarcabila asupra orasului #Cluj.

Suprafata construita de 680 mp este dispusa pe 3 niveluri ( S+P+ E), un garaj spatios pentru 3 masini, 4 bai, 7 camere mari, 2 balcoane mari cu acces separat de la toate dormitoarele, o bucatarie spatioasa "open concept" cu o baie si camera de spalatorie haine, caldura in pardoseala de ultima generatie cu termostate pe zone pentru o eficienta maxima, sistem electric, apa, gaz.

Pentru mai multe detalii sau stabilirea unei vizionari ne puteti contacta.]]>
Wed, 01 Apr 2020 20:24:21 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, ultracentral, Eroilor, 45 mp, finisat si mobilat modern]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament deosebit de 1 camera, aflat in centrul #Clujului, pe Bulevardul Eroilor, in zona Pietei Unirii.

#Apartamentul a fost recent renovat, este mobilat si utilat cu gust, e foarte calduros si luminos. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P14002

]]>
Wed, 01 Apr 2020 19:18:16 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, cu o camera, in bloc de apartamente, Centru (Constanta)]]> Avem placerea de a va oferi spre #inchiriere un superb #apartament cu o camera, situat in centrul orasului, in ansamblul Platinia Elite Residence. #Apartamentul este foarte spatios si confortabil, avand in compunere zone generoase pentru toate incaperile, in plus avand si un balcon generos. Este finisat si utilat modern, avand in dotare tot ce este necesar pentru o utilizare confortabila (inclusiv masina de spalat vase). Pozitia retrasa, spre curtea interioara va ofera liniste si intimitate.
Un #apartament care cu siguranta merita vazut! Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Wed, 01 Apr 2020 19:17:11 +0300
<![CDATA[Duplex Complet Finisat si Utilat Floresti cu Garaj ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa tip #duplex intr-o zona frumoasa, linistita si retrasa, aproape de natura, cu acces rapid catre zone de interes cum ar fi magazine alimentare, farmacii, restaurante si mijloace de transport in comun.

Dispus de 2 niveluri (P+E), acesta beneficiaza de urmatoarea compartimentare:

Parter: Living + Bucatarie, Baie, Garaj

Etaj: 3 Domitoare, Baie

Zona de Mansarda poate fi amenajata in conformitate cu dorintele noilor proprietari, punctul cel mai inalt fiind de 1,8 m.

Accesul se face pe un drum privat pavat, inchis cu ajutorul unor porti automatizate.

Locurile de parcare exterioare sunt in numar de 2, proprietatea fiind dotata si cu un garaj pentru 1 masina.

Imobilul se vinde complet finisat, mobilat si utilat, astfel ca nicio investitie suplimentara nu este necesara!

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invita sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P22589]]>
Wed, 01 Apr 2020 19:17:06 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 52 mp, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 3 camere situat in cartierul Grigorescu in apropiere de Mega Image.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 52 mp, este semidecomandat si se vinde finisat.
Dispune de o priveliste asupra orasului, centrala termica proprie, este proaspat renovat si finisat.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 01 Apr 2020 18:00:41 +0300
<![CDATA[Duplex Floresti Calitatea Inalta a Constructiei cu Panorama]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa tip #duplex in #Floresti, intr-o zona retrasa, frumoasa, aproape de padure, ce beneficiazaaa deasemenea de o panorama de exceptie asupra intregii localitati.

#casa are o suprafata locuibila de 105 mp + garaj 35 mp si este compartimentata astfel:

Demisol: Garaj 35mp
Parter: Living, Bucatarie, Baie spatioasa
Etaj: 3 Dormitoare (fiecare dormitor avand iesire la balcon), Hol si Baie
Podul ofera posibilitatea de amenjare a unui dormitor suplimentar.

Suprafata totala a #terenului este de 210 mp, fiind inclusa amprenta la sol a #casei (70 mp).

#casa are fundatie separata, structura de rezistenta independenta si izolarea fonica cu zid dublu + izolatie polistiren de 15 cm intre unitati, accesul facandu-se pe un drum privat, inchis la un capat.

Toate materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate !

CASA SE VINE IN STADIUL ACTUAL, LA ROSU, insa, pentru doritori, acesta poate fi adusa la stadiul semifinisat, costul de achizitie in acest caz fiind de 99.000 euro.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P22584
]]>
Wed, 01 Apr 2020 17:31:26 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera 28 mp, moderna, mobilata si utilata, Ultracentral]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere o garsoniera foarte bine pusa la punct in inima #Clujului, str. Ploiesti 5-7, la 1 minut de Piata Mihai Viteazu si de zona de #birouri NTT Data.

Aceasta se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 niveluri.

Cei 24 de mp sunt compartimentati astfel: hol de acces, baie, camera , bucatarie si un balcon inchis de 5 mp.

Se inchiriaza complet mobilata si utilata.

Exista posibilitate de parcare in fata blocului contra cost.

Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.]]>
Wed, 01 Apr 2020 16:18:06 +0300
<![CDATA[Teren 3580mp, hala C1-968mp; hala C2-838mp, curte 1500mp, zona Aeroport]]> Va propun spre #inchiriere o proprietate industriala cu multiple orientari comerciale sau de productie.
Constructiile sunt edificate pe un #teren total de 3580mp, in totalitate ingradit si betonat cu beton rutier.
Hala C1 la sosea, in suprafata de 968mp, dispune de 5 usi sectionale, podea din beton elicopterizat, inaltime utila de 7m, zona de #birouri, vestiare si grupuri sanitare.
Hala C2 in curte, in suprafata de 838mp, dispune de 2 usi sectionale (4mx5m) prevazuta cu sistem de incalzire prin turbosuflante cu aer cald, zona de #birouri, grupuri sanitare si vestiar.
Toate utilitatile disponibile si contorizate separat.
Partea de #birouri se va amenaja la cerere.
Ambele cladiri au fost termoizolate anul trecut.
Pentru vizionari si informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.]]>
Wed, 01 Apr 2020 16:11:42 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, superfinisat, Borhanci]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere avand suprafata de 94 mp + terasa 17 mp. #Apartamentul este compus din sufragerie, bucatarie, hol generos, doua dormitoare, doua bai (una cu geam), un balcon de 17 mp. #Apartamentul este superfinisat se vinde mobilat si utilat. Cladirea in care se afla face parte dintr-un ansamblu de 3 imobile cu curte interioara, si acces cu bariera]]> Wed, 01 Apr 2020 09:13:28 +0300 <![CDATA[Duplex Floresti Zona Terra 120 mp utili si 256 mp teren]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa tip #duplex in #Floresti, zona cartierului Terra.

Accesul se face pe un drum privat si pavat (strada este inchisa si accesul se poate face prin ambele porti).

Avand o suprafata utila de 120 m2, imobilul este amplasat pe un #teren de 256 m2, beneficiind de un numar de 3 locuri de parcare.

Dispus pe doua niveluri (P+E), acesta se bucura de urmatoarea compartimentare:

Parter : Bucatarie complet mobilata si utilata, Living (parchet de 12mm + coltar), Baie (cabina dus din sticla )

Etaj: Baie, 3 Dormitoare cu parchet 8mm (una dintre camere este complet mobilata) cu scari din stejar masiv si balustrada fier forjat

Finisajele sunt de calitate, iar in plus, #duplexul se vinde cu masina de spalat haine, plita electrica, cuptor electric, frigider, hota, pat, vesela, asternuturi, #birou si internet prin fibra optica.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P22587]]>
Tue, 31 Mar 2020 20:12:50 +0300
<![CDATA[Casa Individuala Zona Dezvoltata Floresti 120mp 350 mp teren]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o frumoasa #casa individuala, complet finisata, mobilata si utilata.

Fiind dispusa pe doua niveluri (P+E), cu un total de 120 mp utili si 350 mp #teren, aceasta este compartimentata astfel:

Parter: Living cu Bucatarie (Electrocasnice marca Bosch), 1 Debara, 1 Baie, Hol. Garaj de 30 mp cu usa si poarta automatizate

Etaj: 3 Camere spatioase, 1 Dressing, 1 Baie generoasa, Hol spatios, 2 Balcoane.

#casa este localizata intr-o zona buna, linistita, la 1 minut distanta de statia de autobuz, magazine alimentare, restaurante, cabinet medical, farmacie, parc de joaca pentru copii bucurandu-se totodata de un acces facil la strada principala si la centura de Sud a #Florestiului, recent asfaltata.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P22586
]]>
Tue, 31 Mar 2020 19:06:06 +0300
<![CDATA[Duplex Floresti Ultrafinisat Mobilat Utilat Zona Superba]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa tip #duplex, cu o localizare de exceptie, aproape de padure, in zona Manastirii Tauti, la doar 1 km de noua centura, intr-o zona nou dezvoltata, exclusiva de #case.

In suprafata de 140 mp2 utili (si o curte de 250 mp2), #casa se vinde COMPLET MOBILATA SI UTILATA, fiind compartimentata astfel:

Parter: Hol, Living + Bucatarie si Baie + 2 Spatii de depozitare

Etaj: 3 Dormitoare, Hol, Baie si Balcon

In privinta aparaturii Electrocasnice amintim: Masina de spalat rufe, Frigider side by side, 2x TV full HD 164CM / 109CM Cuptor cu microunde, Plita electrica, Cuptor electric, Aparat de cafea, Storcator de fructe, Aspirator. De mentionat faptul ca toate produsele sunt noi, in garantie.

Matetrialele folosite la finisare sunt de o calitate superioara (gresie, faianta, parchet, piatra decorativa), import Italia.

Se poate ocupa imediat!

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P22585]]>
Tue, 31 Mar 2020 17:54:29 +0300
<![CDATA[Inchiriem apartament cu 3 camere, 64 mp, Borhanci, zona Profi, oferta excelenta]]> Va oferim la #inchiriere #apartament primitor de 3 camere semidecomandate situat in cartierul Gheorgheni, zona Brancusi-Borhanci.

Suprafata utila de 64 mp include 3 camere semidecomandate, baie, hol, la care se adauga balcon.

Este complet mobilat si utilat, cu un aspect calduros si primitor.

Pretul este negociabil.

Pentru chirie va rog sa sunati la 0751.073967.

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Tue, 31 Mar 2020 14:25:07 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, imobil nou, mobilat, utilat, parcare, Calea Turzii, OMV]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 3 camere, situat la etaj intermediar intr-un bloc nou de pe Calea Turzii, zona OMV.

#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Locul de parcare este inclus in pret.

Este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare si baie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
ID intern: P14322]]>
Tue, 31 Mar 2020 14:19:24 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, LUX, 44 mp, in Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in Manastur.
Este stuat la demisol ( in CF apare #apartament la demisol si se poate face buletin). Blocul este construit intr-o zona in panta iar #apartamentul intr-o parte este echivalentul unui parter.
Blocul este izolat si este construit in 2006. Are centrala proprie, termopane si usa metalica la intrare.
A fost renovat, mobilat si utilat in urma cu cateva luni complet. Totul este nou si cu bun gust.
In CF apare suprafata utila de 44 mp, dar in urma masuratorilor au iesit 49 mp utili.
Este compartimentat in 2 camere, bucatarie si baie.
Ideal investitie.
Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P21773]]>
Tue, 31 Mar 2020 13:26:37 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat in cartierul Manastur in zona Edgar Quinet. #Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata moderna de 55 mp si este finisat in totalitate modern. #Apartamentul se preteaza pentru persoane singure, cu loc de munca stabil sau familii fara copii. Garantia este echivalentul unei chirii iar durata contractuala este de minim un an. Mentionam ca #apartamentul dispune de garaj propriu subteran.
ID P3466]]>
Tue, 31 Mar 2020 11:50:10 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 1 camera,cartier Zorilor, zona hotel Golden Tulip]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 1 camera, situat in cartierul Zorilor, in zona Golden Tulip.
#Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil recent construit, se desfasoara pe o suprafata de 68 mp fiind compartimentat sub forma unui open-space plus baie si balcon. Se ofera mobilat si utilat conform imaginilor de prezentare.
Pretul este 250 euro.]]>
Mon, 30 Mar 2020 20:46:46 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 63 mp, zona Lidl, cartier Buna Ziua; parcare subterana]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil deosebit, recent finalizat, in cartierul Buna Ziua, zona Lidl.
#Apartamentul se afla la prima #inchiriere, este pozitionat la etajul 1 si se desfasoara pe o suprafata foarte generoasa de 63 mp, fiind compartimentat in living open space cu bucataria, dormitor, baie cu geam si un balcon tip logie. Se ofera complet mobilat si utilat, mentionand inclusiv masina de spalat vase.
#Apartamentul este retras de la strada principala, fiind ferit astfel de orice zgomot sau agitatie, iar un alt avantaj consta in faptul ca imobilul beneficiaza de lift, chiar si in conditiile in care este expus pe doar 2 nivele.
Zona in care este amplasat imobilul este foarte apreciata, beneficiind de toate punctele de interes ale cartierului.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului.]]>
Mon, 30 Mar 2020 20:36:39 +0300
<![CDATA[OCAZIE! Vanzare apartament cu 2 camere in Plopilor zona USAMV si Platinia Mall]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Plopilor, zona Platinia Mall si USAMV, la 5 min de #Cluj Arena si Parcul Central si la 2 statii de Centru.

#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje de caramida si este compus din 2 camere, bucatarie, baie, hol si balcon.

Finisajele sunt moderne si de buna calitate.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 30 Mar 2020 20:00:50 +0300
<![CDATA[Garsoniera finisata mobilata utilata in Marasti, cu balcon]]> Welt va propune spre #vanzare o garsoniera in suprafata de 23 mp in zona Marasti, zona Expo.

Este compusa din camera, hol, baie, bucatarie si balcon.

Garsoniera se afla la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje, a fost recent finisata avand finisaje moderne.

Se preda mobilata si utilata.

Are un randamentul anual foarte bun (de 6,7%), iar investitia in acest imobil se amortizeaza in 15 ani.

Zona are o cerere foarte mare pentru #inchiriere fiind in apropiere de facultati si Iulius Mall.
Pentru orice alte detalii va stam la dispozitie.
]]>
Mon, 30 Mar 2020 19:59:30 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate, situat la etajul 1 al unui imobil cu 4 etaje din Manastur. #Apartamentul are o suprafata utila de 35 mp, fiind compartimentat in: living, bucatarie, dormitor, hol, baie. Dotarile #apartamentului includ: centrala termica proprie, ferestre din PVC, usa metalica, parchet din lemn, lavabil, gresie, faianta. Este plasat foarte aproape de magazine, banci, scoli, transport in comun. Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]> Mon, 30 Mar 2020 19:48:44 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, semidecomandat, etaj intermediar Borhanci]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Borhanci, la 300m de intersectia cu Brancusi. Compartimentarea se face astfel: living cu bucatarie open space, dormitor, baie si balcon. Finisajele sunt moderne si de o calitate superioara. Dotarile #apartamentului includ: centrala termica proprie, ferestre din PVC, parchet din lemn, lavabil, gresie, faianta. Este plasat foarte aproape de magazine, banci, gradinita, transport in comun. Se vinde mobilat si utilat. Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]> Mon, 30 Mar 2020 19:45:17 +0300 <![CDATA[Apartament 1 camera, Pet Friendly, Mihai Viteazu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere aparatament de 32 mp cu o camera. #Apartamentul se afla in zona Pietei Mihai Viteazu, langa #birourile iQuest si NTT, aproape de centru. In apropiere aveti zone comerciale, piata agroalimetara, farmacii, transport public.

#Apartamentul este format din o camera, baie, hol, balcon. Finisat, utilat si mobilat.

Daca aveti un animal de companie si sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 30 Mar 2020 19:23:15 +0300
<![CDATA[Garsoniera, 21 mp, in Marasti, zona caminelor studentesti Marasti, chirie 200E!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare garsoniera, in cartierul Marasti, zona caminelor studentesti.
Dispune de o suprafata utila de 21 mp, compartimentata in camera, bucatarie si baie.

Este o oportunitate excelenta de investitie.

Pentru achizitie va rog sa ne contactati]]>
Mon, 30 Mar 2020 18:18:48 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, la cateva minute de Iulius Mall si FSEGA]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere de cu parcare subterana situat in zona Iulius.

#Apartamentul are suprafata utila de 63 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol, spatiu de depozitare si un balcon cu iesire din living.
Se vinde superfinisat cu finisaje de inalta calitate, complet mobilat si utilat modern, la cheie.

Pretul este negociabil, in pretul #apartamentului fiind inclus si un loc de parcare subteran.

Disponibil imediat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 30 Mar 2020 17:56:42 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, semidecomandat 48 mp, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare promoveaza la #vanzare un cochet #apartament de 2 camere, situat imediat langa Iulius Mall si FSEGA. Dispune de finisaje moderne, parchet lemn masiv, geamuri termopan, usi interioare schimbate si usa metalica la intrare. Pentru confort termic se poate monta centrala termica.
#Apartamentul, situat intr-o zona verde, linistita, dar in acelasi timp aproape de mijloacele de transport in comun si de centrele comerciale, de facultati (FSEGA) este ideal atat ca locuinta personala, cat si pentru investitie. Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! ID P22580]]>
Mon, 30 Mar 2020 17:48:20 +0300
<![CDATA[Garsoniera cf 1 de vanzare in Manastur, zona Big, 28 mp, finisat si mobilat]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare garsoniera situat in Manastur. Suprafata utila de 28 mp este compusa din:camera, hol, bucatarie, baie si balcon. Este finisata modern cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica. Se vinde mobilata si utilata. Este situata foarte aproape de mijloacele de transport in comun, puncte de interes (statii de autobuz, banci, magazine, farmacii etc.). Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati]]> Mon, 30 Mar 2020 17:12:56 +0300 <![CDATA[Casa 3 dormitoare, 1200 mp teren, Luna de Sus, aer curat, liniste, spatiu]]> Iti doresti liniste, in mijlocul orasului si, totodata, Somesul sa fie in proximitate?
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie o #casa individuala, cu doua unitati locative, in apropierea IJP #Cluj, Pta Mihai Viteazu (800m) si Gara (500m) care poate acomoda doua familii.
Cu intrari separate din curte, cele doua unitati locative dispun fiecare de cate o camera, bucatarie si baie. Intre acestea se regaseste un hol si o camera de zi.
Situata pe o strada ferita de traficul auto intens, #casa este o proprietate care prezenta interes in vederea renovarii/recompartimentarii si locuirii in inima orasului sau chiar pentru o eventuala investitie.]]>
Mon, 30 Mar 2020 14:36:07 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat, 255 mp utili, 600 mp teren, Grigorescu, zona Tetarom]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o #casa superba in cartierul Grigorescu, zona verde si linistita.
#casa este nou construita, compartimentata foarte practic si dispune de o gradina cocheta, se afla la prima #inchiriere.
Este amplasata pe un #teren de 600 de mp, avand o suprafata utila de 255 mp, dispune de living plus bucatarie, 3 camere la etaj, iar la demisol, de asemenea, exista un living plus bucatarie si o baie, centrala termica proprie, sauna.
#casa ofera si o priveliste superba, este situata intr-o zona linistita, cu multa verdeata, in apropiere de padure, fiind totodata aproape de zona Tetarom.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
]]>
Mon, 30 Mar 2020 13:32:39 +0300
<![CDATA[Apartament de lux cu 3 camere, 2 locuri parcare, imobil tip vila cu acces privat]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere acest #apartament exclusivist, situat intr-un imobil tip vila din zona Fagetului - Calea Turzii.
Aceasta proprietate beneficiaza de avantajele unui imobil localizat intr-o zona linistita, cu multa verdeata, aer curat, acces restrictionat cu bariera, sistem de securitate si supraveghere video.

#Apartamentul prezentat este pozitionat la etajul 1 al imobilului, se desfasoara pe o suprafata utila de 100 mp si este compartimentat intr-un living open space impreuna cu bucataria si doua dormitoare, dintre care unul principal cu pat matrimonial, iar celalalt a fost proiectat cu dubla functionalitate, #birou si dormitor. La toate acestea se adauga un balcon cu acces din dormitor si cele 2 bai foarte frumos amenajate, fiecare avand geam.
#Apartamentul se preda complet mobilat, finisajele si bunul gust regasindu-se pana la cel mai mic detaliu si dispune de tot ce trebuie pentru a va instala instantaneu: televizor, incalzire centrala pe imobil, aer conditionat, aparatura pentru gatit, masina de spalat vase, masina de spalat rufe si sistem de alarma.
De asemenea, inclus in pretul chiriei se ofera 2 locuri de parcare situate in curtea imobilului.

Luminos si foarte primitor, acest #apartament raspunde asteptarilor rafinate, ofera intimitate, momente de relaxare si confort deplin, raspunzand si celor mai pretentiosi doritori.]]>
Mon, 30 Mar 2020 13:09:36 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere zona Edgar Quinet, Manastur ]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere situat in cartierul Manastur in zona liceului Edmond Nicolau.
#Apartamentul este situat la etajul intai al unui imobil cu 4 etaje + mansarda dotat cu lift, anvelopat pe exterior cu polistiren de 10 cm si finalizat in anul 2011.
Este complet mobilat si utilat, detine centrala termica proprie, se vinde exact ca in poze.
Ideal ca si locuinta familiala sau investitie. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 30 Mar 2020 12:45:43 +0300
<![CDATA[Apartament de lux 3 camere ultrafinisate, langa FSEGA, Riviera Luxury Residence]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 3 camere situat in cartierul Gheorgheni, in imediata apropiere de FSEGA si Iulius Mall.
#Apartamentul are suprafata utila de 90 mp plus doua balcoane cu suprafata de 10 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol si 2 balcoane.
Este complet mobilat si utilat modern, confort sporit, totul este ultrafinisat cu materiale de cea mai inalta calitate, coltar piele, cada cu hidromasaj, electrocasnice top , incalzire in pardoseala.
Imobilul din care face parte este unul exclusivist, cu locatari linistiti, la parter dispune de un centru spa privat si piscina interioara, paza 24/24 iar locurile de parcare exterioare sunt gratuite pentru locatari, oprional se poate achizitiona si un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 30 Mar 2020 12:26:34 +0300
<![CDATA[Apartament de lux 3 camere ultrafinisate, langa FSEGA, Riviera Luxury Residence]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 3 camere situat in cartierul Gheorgheni, in imediata apropiere de FSEGA si Iulius Mall.
#Apartamentul are suprafata utila de 90 mp plus doua balcoane cu suprafata de 10 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol si 2 balcoane.
Este complet mobilat si utilat modern, confort sporit, totul este ultrafinisat lux cu materiale de cea mai inalta calitate, coltar piele, cada cu hidromasaj, electrocasnice top , incalzire in pardoseala.
Imobilul din care face parte este unul exclusivist, cu locatari linistiti, la parter dispune de un centru spa privat si piscina interioara, paza 24/24 iar locurile de parcare exterioare sunt gratuite pentru locatari, oprional se poate achizitiona si un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 30 Mar 2020 12:26:08 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere confort sporit, superfinisat lux, garaj, zona Borhanciului]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 2 camere situat in zona Borhanciului, in imediata apropiere de capatul strazii Constantin Brancusi.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar si este compartimentat astfel: living open space cu bucataria si loc de luat masa, dormitor spatios, baie cu geam, hol si un balcon de aproximativ 8 mp.
Este complet mobilat si utilat, superfinisat cu materiale de cea mai inalta calitate, parchet din lemn masiv merbau, hidroizolatie la baie si balcon, calorifere din aluminiu, usa intrare anti-efractie, tamplarie Rehau, mobilier de la Nobilia si Cadoro, canapea din piele naturala, electrocasnice Whirlpool, TV Sony, aer conditionat si sistem de alarma.
Ideal pentru investitie, #apartamentul se poate vinde si partial mobilat si utilat la alt pret, separat dispune si de un loc de parcare in garajul subteran la pretul de 6000 euro.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 30 Mar 2020 12:25:39 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, imobil nou, parcare subterana, zona Leroy Merlin ]]> Va oferim spre #vanzare unn #apartament cu 2 camere situat in zona Leroy Merlin langa podul IRA.
#Apartamentul are suprafata utila de 44 mp si este compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie si terasa de 11 mp.
Este complet mobilat si utilat, peretii superfinisati, se vinde exact cum se vede in poze, ideal pentru investitie, in pret este inclus si un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Mon, 30 Mar 2020 12:00:57 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, 50 mp, orientare sud-vest, terasa, Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandat de 50 mp in zona Iulius Mall.

#Apartamentul este compus dintr-un living spatios de 25 mp, o nisa de dormit cu fereastra Velux, o bucatarie cu fereastra Velux, hol, baie si o terasa de 15 mp cu 1,2 m latime, pe 2 laturi ale #apartamentului (una din ele inspre strada T Mihali). Baia are ventilator cu senzor.

Este situat la etajul 7 al unui imobil a carui receptie s-a facut in 2009, cu lift si interfon. Incalzirea se face cu centrala pe bloc. Se vinde complet mobilat si utilat. Orientarea este sud-vestica, deci este un #apartament luminos. Este ideal pentru investitie si se poate prelua cu chiriasi.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati! P21755

]]>
Mon, 30 Mar 2020 12:00:34 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere zona centrala, strada Horea]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament de trei camere decomandate in centrul orasului #Cluj-#Napoca. #Apartamentul este situat la etajul1 avand incaperi de 3 metri inaltime si este compus dintr-un dormitor, living dining cu bucatarie, baie cu geam si un hol.
Este dotat cu centrala termica proprie pe gaz, usa PVC la intrare, parchet de lemn masiv, geamuri termopan triple. #Apartamentul dispune de o pivnita la subsolul cladirii si garaj in curtea interioara.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati. P21889]]>
Mon, 30 Mar 2020 11:49:45 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera 40mp, balcon 10mp si parcare subterana, Mihai Viteazu ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 1 camera situat in zona centrala foarte aproape de Piata Mihai Viteazul, la cateva minute de mers pe jos de NTT data si alte cladiri de #birouri.

Locuinta face parte dintr-un ansamblu nou finalizat in acest an, are o suprafata totala de 40 mp si se compune dintr-un living spatios open space cu bucataria, 1 bai, un hol si o terasa de 10 mp.

Zona este linistita, cu multe spatii verzi, fiind si foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, farmacie, scoli, Piata Mihai Viteazul si cu acces facil spre toate punctele orasului.

#Apartamentul se vinde finisat gletuit, zugravit, cu central termica proprie, calorifere, ferestre termopan, baie finisata modern, parchet de 10 mm.
Este ideal si ca investitie, fiind excelent pentru #inchiriere datorita pozitionarii (chiria in zona se incadreaza intre 400-550 euro in functie de mobilare si dotare) sau inchirierie in regim hotelier.

La prețul #apartamentului se adauga prețul parcării subterane de 10000 EUR.Nu se pot achizitiona separat.

Achizitia se poate face si prin credit bancar.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati. P21893]]>
Mon, 30 Mar 2020 11:33:54 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camera Gheorgeni, FSEGA, Iulius-mall, Interservisan]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Gheorgheni,
langa Interservisan.
Este situat la etajul 8 din 10. Are un balcon de 6 mp inchis cu termoplan.
#Apartamentul este mobilat si utilat modern.
Este accesibil studentilor la FSEGA si celor care vor sa stea aproape de Iulius Mall (5 minute mers pe jos.).
Pentru detalii va rugam sa ne contactati !P22312]]>
Mon, 30 Mar 2020 11:33:35 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera Strada Bucuresti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 1 camera in #Cluj-#Napoca , intr-o zona foarte accesibila si semicentrala, pe strada Bucuresti.

Blocul este izolat, este situat la etajul 1 are centrala de #apartament si contorizarea este separata. Cheltuielile de intretinere sunt foarte mici . Se vinde mobilat si utilat.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.P22309
]]>
Mon, 30 Mar 2020 11:33:14 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere decomandat, Aurel Vlaicu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandat in zona Aurel Vlaicu.

#Apartamentul este compus din 2 dormitoate, living si bucatarie. Cele 2 balcoane de 6 mp au fost modificate. Este situat la etajul 1 din 8. Are 2 bai.

Are centrala termica proprie, orientare sudica si este situat in scara din mijloc a blocului. Are 68 mp suprafata utila, nu este orientat spre strada si se afla la 100 de m de statia de autobuz.

Se vinde mobilat si utilat.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati. P22265]]>
Mon, 30 Mar 2020 11:32:52 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, imobil nou in centru, zona Pietei Cipariu]]> Va propunem spre #vanzare #apartamente intr-un imobil nou, intr-o zona excelenta a orasului, la 2 minute de Teatru National.
Zona este ideala pentru cei care sunt in cautarea unui #apartament in zona centrala a orasului, foarte aproape de zona 0.
#Apartamentele sunt compartimentate in 1, 2 si 3 camere. Garajele subterane incep de la 12.000 euro plus tva,.
Se vor preda la stadiu de semifinisat cu centrala termica proprie si incalzire in pardoseala.
Complexul rezidential va beneficia si de un parc destinat exclusiv locatarilor.
Pentru mai multe detalii si/sau rezervari, va rugam sa ne contactati!]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:51:11 +0300
<![CDATA[De vanzare apartament cu 5 camere, 100 mp + 14 mp balcoane, zona Big]]> Va propunem sa detineti un minunat #apartament cu 5 camere, 100 mp+ 14 mp balcoane, situat in Manastur, zona complexului Big.

Compartimentare: bucatarie inchisa, living, 4 dormitoare, 2 bai spatioase ce dispun fiecare de cada, 2 debarale, 2 dressinguri si 2 balcoane spatioase.

Dispune de un loc de parcare, garaj si supraveghere video la intrarea in #apartament.

#Apartamentul ofera o priveliste minunata asupra orasului, situat fiind la etajul 8 intr-un imobil cu 8 etaje + 1 etaj retras renovat si izolat recent.

Momentan s-au inceput lucrari in vederea renovarii interioare a imobilului si a inlocuirii liftului cu unul modern.]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:50:50 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, Piata Mihai Viteazu, 136 mp]]> Va propun spre #vanzare un aparatment de 4 camere decomandate, in centrul orasului, Piata Mihai Viteazu.
Cei 136 de mp sunt dispusi astfel:
-living
-2 dormitoare
-2 bai
-1 bucatarie
- 1 camera separata tip garsoniera
Camerele de 3,6 m inaltime, spatioase si luminoase, mobila cu aer istoric si privelistea pe care o ofera #apartamentul creaza o imagine desprinsa din povestile vechi din perioada interbelica.
#Apartamentul dispune de cota parte pod care se poate mansarda si o cota parte curte.
Daca esti un pasionat al istoriei si ti-am trezit interesul din poze nu ezita sa ma contactezi prin whtsapp, sms sau telefon.]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:50:22 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, scara interioara, 110 mp, terasa 60 mp, imobil nou, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern, de 3 camere, cu scara interioara, cu o suprafata reala de 110 mp (80 mp in CF), situat intr-un bloc nou din centrul #Clujului, aproape de Piata Mihai Viteazul.

#Apartamentul se vinde finisat modern, are 2 bai, un balcon si o terasa de 60 mp. Are centrala termica proprie. Camerele sunt decomandate.

Ideal ca investitie sau ca locuinta familiala. Poate fi usor inchiriat, datorita amplasarii, atat persoanelor fizice, cat si firmelor, pentru spatii de #birouri.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P13542]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:49:37 +0300
<![CDATA[Apartament ultracentral, pe Motilor, la casa, zona Primariei, locuri de parcare]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament excelent ca investitie datorita pozitiei imobilului: central, in zona Primariei, UMF si a clinicilor MedLife si Interservisan.

#Apartamentul este acoperit cu pod.

Este finisat modern. Se desfasoara pe o suprafata de 64 mp la care se adauga:

- terasa inchisa cu termopan (poate fi folosita ca hol de asteptare, receptie etc.)

- doua locuri de parcare, in curte (proprietarului ii revin aproximativ 70 mp din suprafata comuna)

- pivnita cu bolte in suprafata de 30 mp (luminatoare inspre strada, poate fi folosita ca arhiva, spatiu depozitare etc.) - cu mentiunea ca se poate trece in suprafata utila

- spatiu depozitare 12 mp (langa #apartament).

Regimul de inaltime este parter + pod.

Este ideal ca investitie.
]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:49:04 +0300
<![CDATA[Vanzare casa tip duplex zona Marasti - Someseni, constructie noua! ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #casa tip #duplex, in zona Sanex - Pod IRA.
#casa se afla intr-o curte interioara, iar accesul se face pe un drum privat de aproximativ 30 m lungime.
Cea mai apropiata statie de transport in comun se afla la 50 m distanta de constructie.

Compartimentare:
- parter: living + loc de luat masa, bucatarie, baie, debara;
- etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare, baie, hol.

Stadiul de #vanzare semifinisat: centrala, calorifere, pereti gletuiti, sape, instalatii trase pe pozitii, usa la intrare, geamuri termopan cu trei sticle, tencuiala decorativa de exterior, invelitoare din tigla ceramica, pazie izolata cu polistiren si data cu decorativa, balustrade metalice, curte pavata, gazon.
Predare imediata.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:48:40 +0300
<![CDATA[Apartamente 3 camere de lux, imobil nou situat ultracentral, Piata Avram Iancu]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un imobil de lux cu #apartamente de 2 si 3 camere, situat ultracentral, in inima #Clujului, la doar 1 minut de mers pe jos de Piata Avram Iancu si Piata Mihai Viteazul. Termenul maxim de finalizare este luna martie 2018. #Apartamentele se predau la stadiul de semifinisat. Garajele costa 13000 Euro+TVA. Modalitati de plata: 90% avans la contractare, 10% la semnarea contractului in forma autentica (Decembrie 2019).
PRETUL AFISAT NU CONTINE TVA!
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:48:18 +0300
<![CDATA[1, 2, 3 si 4 camere, apartamente noi in Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea de #apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere din cadrul unui nou ansamblu rezidential din Buna Ziua.

#Apartamentul prezentat dispune de o suprafata utila de peste 85mp plus logie.
#Apartamentele se vor preda standard cu urmatoarele dotari si finisaje: incalzire in pardoseala, sapa, 1 strat lavabil alb, instalatii electrice trase la pozitie, infrastructura aer conditionat si video interfon, usa intrare in #apartament, geamuri tripan, balcon finisat sau cu finisaje optionale: parchet, gresie, faianta, usi interioare, baie complet echipata si mobilata.

Termenul de finalizare al ansamblului este Iunie 2020 (CF-uri in August 2020).

Se accepta orice tip de credit bancar.

In cadrul ansamblului se va amenaja un spatiu verde si loc de joaca pentru copii.

Parcare subterana: 12.000 euro+tva
Parcare supraterana: 8.000 euro+tva
Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati.]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:47:57 +0300
<![CDATA[Vanzare casa tip duplex zona Marasti - Someseni, constructie noua! ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #casa tip #duplex, in zona Sanex - Pod IRA.
#casa se afla intr-o curte interioara, iar accesul se face pe un drum privat de aproximativ 30 m lungime.
Cea mai apropiata statie de transport in comun se afla la 50 m distanta de constructie.

Compartimentare:
- parter: living + loc de luat masa, bucatarie, baie, debara;
- etaj: dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 dormitoare, baie, hol.

Stadiul de #vanzare este semifinisat: centrala termica, calorifere, pereti gletuiti, sape, instalatii trase pe pozitii, usa la intrare, geamuri termopan cu trei sticle, tencuiala decorativa de exterior, invelitoare din tigla ceramica, pazie izolata cu polistiren si tencuiala decorativa, balustrade metalice, curte pavata, gazon.
Predare imediata.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:47:17 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, confort sporir, zona Electrica, panorama, finisaje moderne!]]> #Apartament 3 camere, 76 mp zona Electrica. Are 3 camere, bucatarie, 2 bai, un balcon de 5 mp si o boxa la subsol. La cerere se mai poate vinde un garaj in fata blocului. #Apartamentul are centrala proprie, geamuri termopan, usa metalica la intrare. Este complet renovat. #Apartamentul se poate vinde si mobilat si nemobilat.]]> Sun, 29 Mar 2020 17:46:43 +0300 <![CDATA[Exclusivitate ! Apartamente noi in cea mai buna zona de investitie !]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 2 camere, situate intr-un imobil nou, localizat in zona semicentrala - zona HASDEU. #Apartamentele se afla in imediata vecinatate a caminelor studentesti, a celebrei strazi Piezisa, ceea ce face din aceste #apartamente o extraordinara investitie prin #inchiriere.
#Apartamentele se predau la stadiul semifinisat, cu incalzire prin pardoseala, geamuri din tamplarie PVC si sticla tripan, usa metal. Fiecare #apartament are prevazut un loc de parcare subteran inclus in pret.
Avansul minim de contractare este de 50% iar restul transelor se achita pe parcursul executiei imobilului.
Pentru alte detalii sau vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil ! AU MAI RAMAS DOAR 3 APARTAMENTE !
]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:46:17 +0300
<![CDATA[Apartamente de 3 camere situate in imobil nou exclusivist, zona The Office]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea de #apartamente cu 2 si 3 camere, intr-un ansamblu rezidential deosebit, aflat in constructie in zona The Office - BRD Marasti.
Imobilul imbina cu succes spatiile de locuit cu cele comerciale, de relaxare si office. Se va evidentia prin crearea unei gradini in curtea imobilului si a roof-top-ului cu acces pentru locatarii imobilui, in vederea recrearii, relaxarii sau petrecerii timpului.
Preturile afisate nu contin TVA si sunt valabile pentru plata unui avans de minim 60%. De asemenea, in functie de etajul ales, pretul creste proportional cu etajul.
Avansul minim acceptat este de 30%, la pret de lista fix.

#Apartamentele de 3 camere au suprafete intre 66 si 75 mp utili si se vand semifinisate cu urmatoarele dotari:
-pereti gletuiti cu un singur strat de glet
-instalatii termice, electrice si sanitare executate si trase la pozitie
-incalzire in pardoseala
-centrala termica comuna
-tamplarie PVC, 6 camere, bagheta calda, 3 foi de sticla
-terasele complet finisate
-usa metalica antiefractie cu inchidere in 9 puncte si izolare fonica si termica
-acces securizat in cladire
-videointerfon
-posibilitatea de finisare de catre dezvoltator a #apartamentelor
Spatii comune:
-gradina interioara amenajata cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii (gradina va fi organizata in 3 zone cu spatii amenajate pentru copii in functie de varste: o zona pentru copii mai mici de 5 ani, o zona pentru copii mai mari de 5 ani, o zona pentru adulti)
-spatiu multifunctional la parter pus la dispozitia comunitatii (loc de joaca pentru copii, loc pentru organizat evenimente si intalniri, loc pentriu organizarea de zile de nastere, etc)
-The Roof Top- terasa de la etajul 7 al cladirii cu suprafata de 500 mp, amenajat cu zone de relaxare, barbeque, pergole si spatii verzi, pusa la dispozitia comunitatii.
-parking subteran cu control acces (pretul unui loc de parcare fiind de 8.500 euro +tva)
-zona de promenada
-#spatii #comerciale la parter
-zona de #birouri]]>
Sun, 29 Mar 2020 17:45:51 +0300
<![CDATA[OCAZIE! Vanzare garsoniera confort 2, Marasti, zona strazii Dambovitei, etaj 2]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera mica dar cocheta, situata la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje din Marasti, zona Expo Transilvania.

Garsoniera oferita spre #vanzare complet mobilata si utilata.

Este formata din 1 camera, bucatarie-hol si baie.

Garsoniera este dotata cu usa metalica la intrare si geamuri termopan cu tamplarie din PVC.

Garsoniera este ingrijita, frumos amenajata, cu orientare buna.Este potrivita si pentru investitie.]]>
Sat, 28 Mar 2020 17:20:07 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandat cu balcon, Horea]]> Welt Imobiloare va propune spre #vanzare un #apartament in zona strazii Horea. #Apartamentul este semidecomandat si compartimentat astfel: 2 dormitoare, 1 balcon, dressing, bucatarie si o baie.

Suprafata este de 45 de mp utili, suprafata ideala pentru locuinta personala, dar si pentru o investitie de succes.

Etajul 3 din 3, blocul fiind izolat termic si acoperisul este reabilitat in 2019.

Designul interior si manopera efectuata este de o calitate superioara.
Mobila de bucatarie este facuta la comanda si partial utilata.
Instalatia electrica si instalatiile sanitare sunt schimbate in totalitate cu garantie.
Geamurile termopan tamplarie din PVC.
Usa metalica la intrare + usi interioare noi.
Centrala si calorifere Bosh noi cu garantie.

In apropierea blocului gasim Supermarket Carrefour, Panemar, Carmageria Moldovan si Piata Garii.
Pentru detalii si vizionari ca rugam sa ne contactati. P22182

]]>
Fri, 27 Mar 2020 17:51:06 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, zona UMF, loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament 1 camera, zona UMF.
#Apartamentul are o suprafata de 28 mp si este compus din 1 camera, 1 bucatarie,1 baie.
Se inchiriaza mobilat si utilat complet: centrala termica proprie, masina de spalat haine, frigider, cuptor cu microunde, TV.
#Apartamentul este situat la 5 minute distanta de UMF, magazine, farmacii.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Fri, 27 Mar 2020 16:21:17 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere cu loc de parcare, cartier Buna Ziua, zona Oncos]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, deosebit de frumos si de spatios, situat in zona Oncos, cartier Buna Ziua.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata foarte generoasa de 75 mp, fiind compus din 2 camere separate, bucatarie, baie, hol si un balcon.
Complet mobilat si utilat modern, acest #apartament poate reprezenta o alegere ideala pentru un cuplu.
Mentionam ca printre dotari se numara si instalatie de aer conditionat, iar un alt avantaj il constituie locul de parcare din curtea imobilului. In acelasi timp, #apartamentul dispune si de un spatiu foarte util, pentru depozitarea diverselor lucruri.]]>
Fri, 27 Mar 2020 15:11:02 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament de lux cu 3 camere si terasa de 100 mp, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #inchiriere #apartament de lux cu 3 camere, deosebit de frumos, situat in cel mai modern ansamblu rezidential din #Cluj #Napoca, Riviera Luxury Residence.
#Apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 100 mp, iar finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de o foarte buna calitate, #apartamentul oferind un confort deosebit. Beneficiaza de o terasa foarte generoasa ce ofera o priveliste deosebita.
Siguranta este foarte importanta iar in acest sens, #apartamentul beneficiaza de videointerfon pentru acces in imobil si paza umana plus supraveghere video permanent.
In acelasi timp, amintim ca imobilul beneficiza de sala de fitness, piscina, spa, remarcandu-se in mod deosebit pentru cheltuielile de intretinere reduse, imobilul fiind clasificat in categoria "Cladire Verde".]]>
Fri, 27 Mar 2020 14:28:59 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 60 mp, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat in zona Calea Turzii intr-un bloc nou. #Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp plus 2 balcoane. #Apartamentul a fost compartimentat de proprietari in 2 camere separate, living cu bucatarie, baie si 2 balcoane in suprafata de 22 mp. Este un #apartament finisat, ramane mobilat si utilat. Are si loc de parcare subteran. Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P22572]]> Fri, 27 Mar 2020 14:25:16 +0200 <![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere decomandat, strada Plopilor, zona Nobori]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandate, situat in cartierul Plopilor, in apropierea restaurantului Nobori si a parcului Babes.]]> Fri, 27 Mar 2020 14:05:31 +0200 <![CDATA[Apartament cu 4 camere pe Ciortea, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 4 camere decomandate, in Grigorescu, zona bulevardul 1 decembrie 1989. Cei 78 mp sunt compartimentati astfel: o bucatarie, un living spatios, 2 dormitoare, 2 bai. #Apartamentul este finisat, are centrala termica proprie, termopane, parchet, usa metalica. #Apartamentul se pliaza perfect pentru locuinta, fiind pozitionat intr-o constructie solida, intr-o zona verde, fiind preferat de familiile tinere si persoane in cautarea unei zone linistite. Pentru informatii si vizite, va rog sa ne contactati.]]> Fri, 27 Mar 2020 13:27:44 +0200 <![CDATA[Apartament cu 3 camere, 70 mp, zona Calvaria, Manastur]]> Welt imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in zona podului Calvaria, Manastur, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, de magazine, scoli.
Suprafata utila este de 70 mp iar compartimentarea este astfel: 3 camere, bucatarie, 2 bai si un balcon.
#Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri din termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.]]>
Fri, 27 Mar 2020 13:27:25 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Grigorescu]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandate, cu suprafata utila de 45 mp. #Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil de 4 etaje. Este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan cu tamplarie pvc, usa metalica si centrala termica proprie. Este ideal pentru investitie, fiind situat aproape de #spatii #comerciale, transport in comun. Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati.]]> Fri, 27 Mar 2020 13:26:35 +0200 <![CDATA[Apartament cu 3 camere, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un superb #apartament de 3 camere, aflat intr-un bloc foarte aproape de baza sportiva Gheorgheni. Acesta se afla la etajul 8 intr-un bloc nou, avand o suprafata de aproximativ 85 mp. Este compartimentat in living, bucatarie, 2 bai si 2 dormitoare.
Finisajele sunt de inalta calitate, moderne, iar aparatura electrocasnica este de ultima generatie.
Este un #apartament foarte bine amplasat, aproape de mijloace de transport, de scoli, de Iulius Mall.]]>
Fri, 27 Mar 2020 13:26:10 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Calea Turzii, bloc nou]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament spatios cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 2 intr-un imobil cu 10 etaje, zona Calea Turzii. Suprafata utila este de 52 mp si este compus din camera de zi, dormitor, bucătărie, baie și balcon, la 5 minute de stația de autobuz. In zona se găsesc restaurante și supermarket (Profi și Lidl). #Apartamentul este mobilat si utilat. Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! P22354]]> Fri, 27 Mar 2020 13:25:47 +0200 <![CDATA[Apartament cu 3 camere, finisat, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in Gheorgheni, zona Diana. Acesta are o suprafata utila de 67 mp, este finisat modern, fiind compartimentat astfel: bucatarie cu loc de luat masa si o camara; - un living spatios din care se iese intr-un balcon deschis; - doua dormitoare; - doua bai; - un dressing. #Apartamentul mai dispune de doua locuri de parcare si de o boxa la subsol. #Apartamentul este aproape de mijloace de transport, gradinite, scoli. Se vinde fie complet mobilat si utilat, fie nemobilat.]]> Fri, 27 Mar 2020 13:25:23 +0200 <![CDATA[Apartament 2 camere, zona linistita, in Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat intr-o zona linistita, cu multa verdeata, in cartierul Manastur.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este decomandat, finisat si dispune de o panorama superba.
#Apartamentul se preda cu bucataria finisata, mobilata si utilata.

]]>
Fri, 27 Mar 2020 13:22:42 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Manastur, zona Calvaria]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Manastur, zona pod Calvaria, aproape de mijloacele de transport, de scoli, de piata.
Este un #apartament cu o suprafata de aproximativ 50 mp utili, se afla la etajul 2 si are camere decomandate, au fost facute unele modificari. Este finisat, se vinde mobilat si utilat.]]>
Fri, 27 Mar 2020 13:22:16 +0200