Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament 1 camera, manastur, piata Flora]]> Aparamentul este un #apartament cu 2 camere, dar o camera este inchisa ca spatiu depozitare al proprietarului.

Proprietarul este in strainatate, deci nu va fi deranj datorita acestui aspect. Se inchiriaza ca #apartament cu o camera, iar proprietarul va respecta contractul de #inchiriere conform clauzelor de intimitate.

#Apartamentul are mai mult de 35mp si este compus din:

- 2 holuri - cel de intrare cu cuier si spatiu depozitare si inca unul langa baie cu debara si spatiu depozitare (masina de spalat haine etc)
- bucatarie mobilata si dotata cu multe electrocasnice: toaster, sandwich maker, cuptor electric, cuptor cu microunde, aragaz, frigider cu congelator, cafetiera etc
- camera cu pat extensibil, sifonier, spatii depozitare fotolii
- balcon cu spatii depozitare
- baie cu cada

Este in zona Piata Flora pe strada Grigore Alexandrescu, cu acces usor spre statia de tramvai, Minerva, sau alte puncte de acces importante.

Pentru mai multe detalii contactati-ma :)]]>
Tue, 28 Jan 2020 19:33:47 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere decomandate, zona BIG, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament spatios, pozitionat la etaj intermediar, zona BIG, cartierul Manastur.
#Apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza: 2 camere decomandate, bucatarie, baie cu geam, hol.
Imobilul dispune de balcon si de pivnita la subsol.
Datorita compartimentarii practice si a zonei, #apartamentul este ideal pentru investitii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:45:12 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere decomandate, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, situat in zona strazii Ion Mester, cartierul Manastur.
#Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp. Este situat la parterul inalt al unui bloc, astfel se poate folosi si ca #spatiu #comercial.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:41:13 +0200
<![CDATA[Vanzare apart. 2 camere dec, mobilat, utilat, 50 mp, balcon, parcare zona Petrom]]> Welt imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament de 2 camere si parcare aflat in zona Baciu-Petrom, zona cu mult spatiu verde ferita de agitatie si de zgomotul urban.

#Apartamentul este finisat cu materiale de inalta calitate pozitionat la etajul 6, ofera ambianta ideala a unei locuinte primitoare si spatioase, avand o suprafata utila de 50 mp + balcon.
Este decomandat, compus din dormitor, 1 living open space cu bucataria, hol, 1 baie spatioasa, balcon de 7 mp.
Beneficieaza de incalzire prin CT, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat (centrala termica proprie Ariston, plita gaz Zanussi, cuptor electric Zanussi, hota Candy, combina frigorifica Samsung, TV LED Philips, masina de spalat Electrolux)

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:33:01 +0200
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament modern, situat in cartierul Manastur, in apropiere de Parcul Primaverii.
Suprafata utila este de 80, #apartamentul este compartimentat dupa cum urmeaza: 4 camere, bucatarie, 2 bai si hol.
Imobilul dispune de 2 balcoane.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:29:01 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, zona Piata Flora, Manastur]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in zona Piata Flora in Manastur, aproape de mijloace de transport, scoli, supermarket.
Acesta are o suprafata de aproximativ 54 mp, avand camerele decomandate.
Este superfinisat si ramane mobilat si utilat. Mobila este mai noua, din PAL, in stare buna. Este ideal pentru investitie.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:25:41 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere decomandate, zona strazii Mehedinti, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament, orientat spre Sud-Est, situat in zona strazii Mehedinti.
Imobilul are o suprafata utila de 42 mp si este compartimentat astfel: doua camere decomandate, o bucatarie, o baie, un hol si o debara.
Imobilul dispune de un balcon orientat spre Sud si o pivnita.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
ID: P19079
]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:22:56 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, zona Mehedinti, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, zona Mehedinti, Manastur, la etajul 3 din 4. Se afla aproape de Minerva intr-un bloc izolat termic, aproape de mijloacele de transport.
#Apartamentul are o suprafata de aproximativ 36 mp, are camerele cu trecere, incalzire cu centrala de bloc.
Este finisat modern, are termopan, parchet, usa metalica, se vinde mobilat si utilat.]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:14:45 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, zona Politia Rutiera, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, in Gheorgheni, zona Albac, zona cu mult spatiu verde, parcuri, aproape de mijloace de transport.
Acesta are camerele semidecomandate, este finisat modern, are termopane, parchet, zugravit lavabil.
Se vinde mbilat si utilat.]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:12:51 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 40 mp, mobilat modern, zona Casa Piratilor]]> #Apartament de #vanzare cu 2 camere, semidecomandat, 40 mp, mobilat modern, balcon, bucatarie complet mobilata si utilata, centrala termica, etaj intermediar.
#Apartamentul este situat intr-o zona excelenta din cartierul Manastur, aproape de statiile de transport in comun, de magazine, banci, piete si de toate facilitatile necesare.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

]]>
Tue, 28 Jan 2020 18:01:56 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, 34mp, cartier, Gheorgheni]]> #Apartament cu 2 camere, suprafata utila de 34 mp, cartier, Gheorgheni, zona C Brancusi.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, intr-un bloc cu 4 etaje.
Bloc reabilitat termic, zona buna, linistita, cu multe spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.
#Apartamentul are urmatoarea compartimentare: 2 camere, 2 holuri, baie, bucatarie.
Se vinde complet mobilat si utilat, incalzirea se face cu centrala termica de #apartament.
Oferta buna, merita vizionata!

ID P21215]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:58:10 +0200
<![CDATA[Apartament/Garsoniera, 1 Camera + Baie + Curte + BECI zona Piata 1 Mai, Clujana]]> Se vinde locuinta la curte comuna compusa din camera si baie in zona Piata 1 Mai.
Dispune si de beci.

Reprezinta o solutie locativa foarte la indemana si accesibila din mai multe zone.

Actele sunt in regula si pretul este discutabil.

Pentru alte detalii astept telefonul dumneavoastra.

]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:57:27 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, cartier, Manastur, zona Primaverii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament la un pret avantajos, luminos si spatios cu 2 camere, decomandat, situat in Manastur, zona Primaverii.
Dispune de o suprafata utila de 40 mp, plus balcon 4 mp si este compartimentat in hol, living, dormitor, bucatarie, debara.
#Apartamentul detine centrala proprie, geamuri termopane si se vinde complet mobilat si utilat.
Zona este una linistita cu spatii verzi, parcuri si, totodata, aproape de mijloacele de transport.


Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va rog sa ne contactati! P20347]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:52:33 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere intr-un ansamblu nou, Floresti, Eroilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere situat in #Floresti, strada Eroilor, la doua minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2017, izolat termic si fonic cu materiale de calitate si cu acces securizat.

Dispune de o suprafata utila de 57 mp+ un balcon de 3,5mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara si includ parchet meleminat de 12mm, vopsea lavabila, gresie, faianta, centrala termica pe condensatie, ferestre PVC cu geam termopan, usi interioare etc

Se vinde cu mobilier si electrocasnice mari. Ideal investitie sau locuinta de familie. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P21832]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:44:41 +0200
<![CDATA[Garsoniera, conf 2, etaj 1, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera in suprafata de 24 mp utili, ultrafinisat, in zona Manastur. #Apartamentul are bucatarie mobilata, usa metalica, geam termopan, instalatii noi, gresie, faianta. Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! P21622]]> Tue, 28 Jan 2020 17:24:57 +0200 <![CDATA[Oportunitate de investitie! Apartament de vanzare, Plopilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 1 camera in Plopilor, la etajul 2 al unui bloc de 4 etaje.

Blocul este o constructie noua iar #apartamentul are o suprafata de 40 mp, compartimentata in bucatarie+living(cu posibilitate de recompartimentare), baie. balcon de 6 mp

Zona il recomanda pentru investitie, dar si ca locuinta de familie.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:20:47 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, modern finisat, modern mobilat,Manastur, Campului]]> Welt imobiliare va ofera spre cumparare #apartament decomandat, renovat si mobilat.
Imobilul este situat la mansarda unui bloc 3 etaje, in suprafata de 110 mp compus din 3 camere 2 bai, bucatarie mobilata si utilata , 3 balcoane (total 18 mp), spatiu de depozitare pod de 15 mp.
#Apartamentul este situat in ansamblu de 4 blocuri cu curte interioara si spatiu verde. Parcarea se face in curtea blocului. Zona usor accesibila la 3 min de statia de autobuz.]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:17:56 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere decomandate, 49 mp, balcon 6 mp, Iris]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandat, 49 mp, in zona Auchan Iris.

#Apartamentul este situat la etajul 3 din 3 al unui imobil din 2009, izolat exterior. Are centrala termica proprie, geamuri PVC. Este compus din 2 camere, 1 baie, 1 bucatarie, 1 balcon de 6 mp.
Se vinde mobilat si utilat, aproape de statii autobuz, la 300m de Auchan Iris, hotel si magazine.

Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati. P21740]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:12:29 +0200
<![CDATA[EXCLUSIVITATE! Apartament cu 4 camere in Zorilor, Observatorului, zona SIGMA]]> Oferim spre #vanzare in exclusivitate #apartament cu 4 camere decomandat in Zorilor pe strada Observatorului, vis-a-vis de caminele studentesti, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, la 10 min de mers pe jos de Gradina Botanica si la 15 min de mers pe jos de UMF.

#Apartamentul este amplasat la parterul inalt intr-un bloc cu 4 etaje.

Este compus din 4 camere spatioase, hol, 2 bai si balcon.

Are CT proprie si usa metalica.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 28 Jan 2020 17:07:07 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 45 mp, Marasti, zona Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 2 camere situat in cartierul Marasti, zona Intre Lacuri.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 45 mp plus balcon, situat la etaj intermediar, centrala termica proprie, bloc nou.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:59:21 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere confort sporit, 65 mp zona ideala, ultracentral]]> #Apartamentul este situat la etajul 2 al unui bloc de #apartamente cu 3 nivele si consta in 2 camere, bucatarie, baie, camara, debara, balcon.
La subsol dispune de o boxa.

Finisajele sunt clasice, parchet de stejar in camere si gresie si faianta in bucatarie, holurio si baie.

Este izolat termic si dispune de centrala termica proprie.

Zona este ultracentrala, in apropierea Gradinii Botanice, la 5 minute pe jos de centrul orasului, facultati, zona comerciala, parcul orasului.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:55:02 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, etaj intermediar, zona Profi, cartier Grigorescu]]> Va oferi spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate situat in crtierul Grigorescu, zona Profi.
#Apartamentul are suprafata utila de 54 mp si este compus din living, dormitor, bucatarie, hol si un balcon de 4 mp.
Se vinde complet mobilat si utilat, dotat cu centrala termica proprie, situat intr-un imobil reabilitat termic, #apartamentul a fost complet renovat in urma cu cativa ani, ideal investitie.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:54:51 +0200
<![CDATA[Apartament exclusivist in zona ultracentrala, la 1 minut de Opera Romana]]> #Welt #Imobiliare recomanda clientilor pretentiosi si iubitori ai zonei centrale, un #apartament situat in zona 0 a orasului.

Proiectul este realizat de un dezvoltator imobiliar local, care are in portofoliu mai multe proiecte de referinte finalizate cu succes.
Se pune accent deosebit pe calitatea materialelor selectate pentru constructie, atat cele exterioare cat si interioare. #Apartamentul dispune de incalzire in pardoseala, este superfinisat, complet mobilat si utilat, exact ca in poze, inclusiv AC.

Acesta este compartimentat astfel:bucatarie inchisa care are iesire pe un mic balcon de cca 3 mp, living si un dormitor ambele cu iesire pe o terasa generoasa de 32 mp.

Baia dispune de geam.

In imediata apropiere se gasesc gradinite, scoli, banci si mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe informatii si vizionare va rugam sa ne contactati telefonic.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:48:44 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, parcare, Donath Park]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un apartamant de 3 camere, semidecomandate, in zona Donath Park. #Apartamentul are o suprafata utila de 64 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living cu bucatarie, baie si 2 balcoane. #Apartamentul dispune de centrala termica proprie si finisaje de calitate. #Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat. Exista 2 parcari cu CF separat.
Pentru detalii contactati-ne cu incredere! ID P21602]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:47:50 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere 62 mp, balcon 7 mp, etaj 4 din 8, Marasti ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament luminos cu 3 camere decomandate, suprafata de 62mp, format din doua dormitoare, living, bucatarie separata, baie si terasa de 7 mp cu iesire din living si bucatarie, situat la etaj 4/8, in bloc nou.
Finisajele sunt realizate cu materiale de calitate iar mobila este facuta la comanda.
Este dotat cu doua lifturi.
In fata blocului se afla statie de autobuz.
In apropiere se gaseste Kaufland Marasti, scoala Ion Agarbiceanu si gradinita Aschiuta.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati. P21795]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:45:56 +0200
<![CDATA[Închiriere apartament 2 camere, 56 mp, Viva City Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere situat in cartierul Gheorgheni, in complexul Viva City, la cateva minute distanta de Iulius Mall, Lidl și Kaufland.
Are suprafata utila de 56 mp, iar compartimentarea este decomandata, structurat astfel : living, bucatarie, dormitor, baie si un balcon de 9 mp. Finisajele sunt noi si moderne, facute cu mult bun gust si vizune moderna. Este la prima #inchiriere. Mobilierul din bucatarie este personalizat pe spatiu, iar dormitorul este dotat cu pat dublu matrimonial. Incalzirea se face cu o centrala termica instalata pe imobil, geamurile sunt de termopan cu tamplarie din PVC iar usa de la intrare este metalica.

Pentru vizionari nu ezitati sa ne contactati!
P21835]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:44:34 +0200
<![CDATA[Casa individuala Dezmir Drum Central Accesibil trafic redus]]> #Welt #Imobiliare are deosebita placere de a va propune spre #vanzare o #casa individuala situata in centrul localitatii Dezmir, in proximitatea statiei de autobuz.

Imobilul are un regim de inaltime P+E, cu o suprafata utila de 119 mp + terasa si 2 locuri de parcare, suprafata totala a #terenului fiind de 382mp.

#casa dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent si canalizare.

Compartimentarea este urmatoarea:

Parter: Hol, baie, bucatarie + loc de luat masa, living, terasa.

Etaj: - 3 dormitoare (dormitorul matrimonial are dressing), 1 baie, 1 balcon la 2 dormitoare.

#casa se vinde in stadiul semifinisat, cu incalzire in pardoseala atat la parter cat si la etaj, cu instalatiile electrice si sanitare pe pozitie.

La exterior #casa se vinde finisata cu decorativa, curtea fiind predata cu trotuare si locuri de parcare pavate.

#casa este construita din caramida Porotherm 30, izolatia este facuta cu polistiren de 10 cm, iar acoperisul cu tigla ceramica.

Tamplaria (PVC) este de culoare gri antracit.

Drumul de acces este momentan pietruit, urmand a fi asfaltat de catre primarie (la o data ulterioara incerta), imobilul aflandu-se insa la o distanta de doar 60 de metri de drumul asfaltat.

#casa beneficiaza de CF, astfel acceptandu-se si plata prin credit bancar.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P21828]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:15:22 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere decomandat, etaj intemediar, garaj, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament deosebit si elegant cu 4 camere, cu suprafata de 80 mp, situat in zona buna. #Apartamentul este compus din: bucatarie cu spatiu de dinning si camara, living, 3 dormitoare, 2 bai si balcon inchis. #Apartamentul dispune de centrala proprie, aer conditionat, se ofera posibiliatate de parcare in garaj, iar fatada blocului este refacuta. Pentru detalii si vizionari va rog sa ne conactati! ID P21653]]> Tue, 28 Jan 2020 16:11:57 +0200 <![CDATA[Oferta apartament 2 camere, mobilat si utilat complet, zona Baciu]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare #apartament 2 camere, decomandat, zona Corbului-Baciu. #Apartamentul este situat intr un imobil nou, construit dupa 2000, este situat la etaj intermediar, compartimentat astfel: living+bucatarie, dormitor+dresing, baie si balcon de 4mp. Are finisaje moderne, centrala proprie, usa metal si geamuri termopan.
Dispune de CF la zi, cu posibilitate de parcare. Se vinde mobilat si partial utilat.
Pentru mai multe detalii si vizite, va rugam nu ezitati sa ma contactati. P21535]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:11:39 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, zona Manastur]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj-#Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, situat in #Cluj-napoca, zona Manastur. #Apartamentul confort 1 decomandat este situat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, are 1 bucatarie, 1 baie , 1 balcon .#Apartamentul este finisat are parchet, gresie, faianta, lavabil, centrala termica, contoare gaz. Printre finisari se numara: izolatii termice (bloc izolat termic), pereti (vopsea lavabila, faianta), podele (parchet, gresie), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: bucatarie (mobilata, utilata), contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (partial), dotari imobil (interfon)]]> Tue, 28 Jan 2020 16:09:01 +0200 <![CDATA[Apartament 2 camere, imobil nou de tip casa, semicentral, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, foarte frumos, situat in zona strazii Bucuresti.
#Apartamentul este situat in imobil de tip #case insiruite, are suprafata utila de 80 mp, este compus:
primul nivel- din living cu bucatarie, grup sanitar, terasa
al doilea nivel- hol acces, 2 dormitoare, baie cu geam
Imobilul este finisat cu materiale de calitate, are beci si terasa privata.
Pentru detalii suplimentare si vizite, contactati-ne cu incredere. ID P13896]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:08:00 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, terasa de 14 mp, parcare subterana, Sopor]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 2 camere situat intr-o zona verde in dezvotare a cartierului Gheorgheni, in apropiere de Iulius Mall si FSEGA. #Apartamentul se afla intr-o cladire noua si moderna construita cu materiale de cea mai inalta calitate si cu un design deosebit.
#Apartamentul este situat la etajul 9, ofera o panorama frumoasa, are suprafata utila de 54 mp si este compartimentat astfel: hol intrare cu dulapuri de depozitare, living, bucatarie, dormitor, baie si o terasa de 14 mp. #Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele noi cu garantie, superfinisat cu materiale de cea mai buna calitate, cu un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. ID P20690]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:07:32 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 68 mp, etaj intermediar, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament situat in cartierul Marasti, zona Intre Lacuri.
Este compus din living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai cu geam, camara, 2 balcoane inchise cu termopan, parcare si garaj.
Se vinde complet mobilat si utilat, renovat in anul 2018, cu mobilier executat integral la comanda.
#Apartamentul este perfect creat pentru o familie cu copii, sau pentru investitie deoarece este foarte practic si usor de intretinut, avand acces rapid catre mijloace de trasport in comun, la aproximativ 10 min de aeroport, si 5 min de Iulius Mall.
Bucataria se vinde completa, fiind utilata cu electrocasnice din gama Premium de la Electrolux, cuptorul fiind cu curatare pirolitica, hota incorporata in mobilier de putere foarte mare, masina de spalat vase, plita inductie. Deasemenea in #apartament va ramane si masina de spalat rufe marca Miele.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 16:06:07 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere 56 mp, gradina 40 mp, bloc nou, mobilat lux, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 3 camere situat in cartierul Marasti, zona Kaufland.

#Apartamentul are o suprafata utila de 56 mp si este compus din 2 camere (dormitoare), living generos, dressing, bucatarie, camara si baie, plus o gradina proprie de 40 mp.

Se vinde finisat cu bun-gust, mobilat de lux si utilat.

Se poate achizitiona impreuna cu o parcare subterana pentru suma de 5000 de euro.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, are centrala termica proprie marca Bosch, geamuri termopan cu sticla tripla, izolatie sub sapa si intre sapa si parchet, parchet trafic intens.

Cladirea are in plus o curte generoasa si parc de joaca pentru copii. Este situata aproape de mijloacele de transport in comun, de scoli si de centrele comerciale.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16751]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:52:41 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere 56 mp, gradina 40 mp, bloc nou, mobilat lux, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 3 camere situat in cartierul Marasti, zona Kaufland.

#Apartamentul are o suprafata utila de 56 mp si este compus din 2 camere (dormitoare), living generos, dressing, bucatarie, camara si baie, plus o gradina proprie de 40 mp.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, are centrala termica proprie marca Bosch, geamuri termopan cu sticla tripla, izolatie sub sapa si intre sapa si parchet, parchet trafic intens.

Cladirea are in plus o curte generoasa si parc de joaca pentru copii. Este situata aproape de mijloacele de transport in comun, de scoli si de centrele comerciale.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:51:17 +0200
<![CDATA[Spatiu birou , Tribunal Cluj, SU 50mp open space]]> Va propun un spatiu de #birou luminos si spatios, situat semicentral in zona Tribunal #Cluj.

Spatiul are suprafata utila de 50mp , #birou tip open space, zona chicineta si grup sanitar.

Finisajele sunt facute cu gust, spatiul este relaxant si dispune si de loc de parcare in curtea interioara.

Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati.
P21714]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:50:31 +0200
<![CDATA[Casa insiruita finisat la cheie 4 camere, zona Eroilor]]> Va oferim spre #vanzare o #casa insituita situat in zona centrala din #Floresti, zona Eroilor.
#casa dispune de o suprafata utila de 86 mp si un regim de inlatime P+1E.
Parterul #casei este compus dintr-un hol, baie, sptiu depozitare, bucatarie cu living, terasa si o gradina de aproximativ 50 mp.
La etaj sunt 3 dormitoare, o baie, hol si balcon.
Se ofera spre #vanzare finisata la cheie plus 2 locuri de parcare in fata #casei.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ne puteti contacta]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:46:42 +0200
<![CDATA[Inchiriere hala industriala, autorizatie ISU, H=12m, nod autostrada A3]]> Va propun spre #inchiriere un #spatiu #industrial de Clasa A+, localizat la cateva sute de metri de nodul autostrazii A3, iesirea Gilau, #Floresti.
Spatiul industrial este construit la cele mai noi specificatii tehnice:
- zona de andocare, rampe hidraulice, usa drive-in
- podea industriala cu beton elicopterizat
- sprinklere, trape fum, iluminat LED
- aviz ISU, hidranti, toate utilitatile, incinta pazita si securizata
- locuri de parcare.
Inaltime minima utila 12m!
Structura interioara 12m x 24m.
In interiorul halei sunt prevazute spatii de #birouri, vestiare, grupuri sanitare, care se predau la cheie.
Zona de parcare exterioara, incinta pazita si securizata.
Ideal productie, depozitare, logistica
Suplimentar se aplica o taxa de serviciu pentru spatiile comune din parcul industrial, in functie de suprafata inchiriata.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:45:08 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Tautiului]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere in #Floresti, strada Cetatii, la doua minute distanta de mijloacele de transport in comun si faciliati.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil dispus P+4E+M, finalizat in perioada 2014-2015, izolat termic si fonic pe exterior si securizat cu interfon.

Are o suprafata utila de 50 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor si grup sanitar. Este pretabil ca si locuinta sau ca invesititie si nu necesita reparatii.

Se vinde complet mobilat si utilat. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P21829]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:32:55 +0200
<![CDATA[Hala noua 10.650mp, Clasa A+, nod autostrada A3 Gilau Floresti]]> Va propun spre #inchiriere un #spatiu #industrial de Clasa A+, localizat la cateva sute de metri de nodul autostrazii A3, iesirea Gilau - #Floresti.
Spatiul industrial este construit la cele mai noi specificatii tehnice:
- zona de andocare, rampe hidraulice, usa drive-in
- sprinklere, trape fum, iluminat LED
- podea elicopterizata, incarcare 5to/mp
- aviz ISU, hidranti, toate utilitatile, incinta pazita
- #birouri si vestiare finisate la cheie
- locuri de parcare.
Inaltime minima utila 12m!
Structura interioara 12m x 24m.
Posibilitatea de configurare a spatiului in functie de necesitatile fiecarui chirias si fiecarui tip de activitate.
Cost service charge 0.3 eur/mp.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:30:22 +0200
<![CDATA[Inchiriere hala industriala, clasa A+, H=12m, nod autostrada A3]]> Va propun spre #inchiriere un #spatiu #industrial de Clasa A+, localizat la cateva sute de metri de nodul autostrazii A3, iesirea Gilau, #Floresti.
Spatiul industrial este construit la cele mai noi specificatii tehnice:
- zona de andocare, rampe hidraulice, usa drive-in
- sprinklere, trape fum, iluminat LED
- aviz ISU, hidranti, toate utilitatile, incinta pazita
- #birouri si vestiare finisate la cheie
- locuri de parcare.
Inaltime minima utila 12m!
Structura interioara 12m x 24m.
Posibilitatea de configurare a spatiului in functie de necesitatile fiecarui chirias si fiecarui tip de activitate
Cost service charge 0.3 eur/mp.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:29:24 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere in imobil nou, finisat, mobilat si utilat, garaj subteran!]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un cochet #apartament de 2 camere, situat in cartierul Zorilor, zona Europa, intr-un imobil nou finalizat in anul 2017. #Apartamentul dispune de finisaje moderne, o terasa de 10 mp si orientare sudica. La subsol beneficiaza de un loc de parcare.
Se vinde mobilat si utilat. Momentan #apartamentul este inchiriat si se poate prelua contractul de #inchiriere.]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:26:01 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera in imobil nou, finisat, mobilat si utilat, garaj subteran!]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un modern #apartament de 1 camera, situat in cartierul Zorilor, zona Europa, intr-un imobil nou finalizat in anul 2019. #Apartamentul dispune de finisaje moderne, o terasa de 10 mp si orientare sudica. La subsol beneficiaza de un loc de parcare.
Se vinde mobilat si utilat. Momentan #apartamentul este inchiriat si se poate prelua contractul de #inchiriere.]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:25:33 +0200
<![CDATA[Apartament de 2 camere, zona Iulius Mall si parc cartodrom]]> Va oferim pentru cumparare acest #apartament de 2 camere situat intr-un cartier in plina dezvoltare din zona Iulius Mall.

#Apartamentul se vinde semifinisat. Suprafata utila este de 52 mp.

Parcarea subterana se poate cumpara separat pentru 10000 euro.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:22:09 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera in Floresti, Eroilor ]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu o camera in #Floresti, strada Eroilor, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2007, dispune de o suprafata utila de 33 mp si este compartimentat in bucatarie, camera, grup sanitar, hol si balcon.

#Apartamentul necesita investitii si poate fi achizitionat prin varianta cash sau prin credit.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P21827

]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:21:49 +0200
<![CDATA[Apartament de lux cu 2 camere, 42 mp, Piata Avram Iancu ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in Piata Avram Iancu, Centru.
#Apartamentul este compartimentat astfel: living, bucatarie, dormitor, baie.
Zona este foarte accesibila si bine circulata de mijloacele de transport in comun.
Finisaje de cea mai inalta calitate in #apartament, mobila noua, aparatura electrocasnica, totul nou.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:20:56 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament ultrafinisat, 4 camere, zona Primariei Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 4 camere dispus pe doua nivele cu scara interioara in centrul #Florestiului, zona Primariei #Floresti, la trei minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil finalizat in anul 2010, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata generoasa de 136 mp, este decomandat si compartimentat astfel: living, bucatarie, 3 dormitoare, doua bai, hol iar accesul la nivelul superior se face pe o scara interioara.

#Apartamentul se preteaza ca si locuinta de familie, investitie sau #birou si se vinde mobilat si utilat cu mobilier si elecrocasnice de calitate superioara.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Merita vizionat!

ID-P21825
]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:19:30 +0200
<![CDATA[Vanzare Duplex Dezmir Zona Foarte Buna cu acces facil]]> #Welt #Imobiliare are placerea de a va propune spre #vanzare o unitate dintr-un #duplex localizat in Dezmir, in zona centrala, foarte aproape de mijloacele de transport in comun.

Imobilul dispunde de toate utilitatile (curent, apa, gaz, canal), accesul foarte facil, fiind amplasat la doar 40 metri distanta de strada asfaltata.

Locuinta se vinde la stadiul de semifinisat, cu incalzire in pardoseala pe toata suprafata #casei, instalatiile electrice si sanitare fiind trase la pozitie.

Imobilul este dispus pe doua niveluri, fiind compus din:

Parter: terasa acces, vestibul, #birou, baie, camara, bucatarie+ loc de luat masa, living si terasa spre curte

Etaj: hol, 2 bai, 3 dormitoare, 2 balcoane

Curtea impreuna cu locurile de parcare in numar de 2 si aleile pietonale sunt in suprafata aproximativa de 152 mp.

Suprafata utila desfasurata este de 130.00 mp, aici fiind incluse terasa si cele 2 balcoane, suprafata incalzita propriu-zis fiind de 117 mp.

Se accepta plata prin credit bancar.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P21821]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:16:26 +0200
<![CDATA[Duplex modern, ultrafinisat, 2016, 220 mp utili, garaj 2 auto, Europa]]> Conditii de lux pentru orice pretentios! Proprietate fara cusur!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie un #duplex ultrafinisat (cu materiale de calitate - Mapei, Marazzi, Geberit, Kludi, Rehau), in cartierul Europa, in apropierea Leroy Merlin.
#casa dispune de 220 mp utili si regim inaltime Demisol (garaj pentru doua autoturisme si pivnita) + Parter (hol, living, baie, bucatarie cu camara, dressing si camera tehnica) + Etaj (3 dormitoare, din care unul cu dressing, baie, 2 balcoane) + Pod (poate fi gandit ca spatiu de depozitare, camera de joaca sau #birou de lucru).
Imobilul este dotat cu sistem de alarma, sistem de supraveghere, automatizari pe poarta de intrare in curte si pe poarta de garaj si, de asemenea, pe rulouri. Bucatarie complet utilata cu electrocasnice de nivel HighEnd.
In plus, fata de garaj, proprietatea dispune de un loc de parcare in curtea imobilului si inca doua la exterior.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:13:03 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, mobilat si utilat, centru Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 4 camere in centrul #Florestiului, strada Eroilor, la un minut de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil finalizat in anul 2008, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata generoasa de 117 mp, este decomandat si compartimentat astfel: living cu bucatarie, 3 dormitoare, doua bai, hol si o terasa generoasa de 13 mp.

#Apartamentul se preteaza ca si locuinta de familie, investitie sau #birou si se vinde mobilat si utilat complet. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P21820]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:10:21 +0200
<![CDATA[Oferta apartament 3 camere VivaCity parcare subterana, ]]> Welt imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament in VivaCity mobilat si ultilat complet, recent renovat. #Apartamentul este compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie plus terasa. #Apartamentul dispune si de un loc de parcare in subteran.
Complexul VivaCity dispune de paza 24/24, 2 locuri de joaca pentru copiii si spatii verzi generoase.
Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 15:00:13 +0200
<![CDATA[ Apartament de lux 2 camere, ultrafinisat, mobilat si utilat Piata Avram Iancu !]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un #apartament de lux, ultrafinisat si dotat cu mobila si electrocasnice. Este un #apartament ideal de investitie, #apartament de protocol sau de locuit.
Pozele vorbesc de la sine privind calitatea materialelor si a executiei.

Se poate achizitiona garaj, care costa 18000 Euro + TVA sau parcare exterioara 10.000 euro + TVA

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:57:16 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, in Grigorescu, zona Profi. Acesta se afla la etajul 1 si are o suprafata de 66 mp, avand camerele semidecomandate.

#Apartamentul se afla intr-un bloc reabilitat termic, are geamuri termopan, centrala termica proprie. Se afla aproape de scoli, gradinite, spatii verzi si mijloacele de transport sunt aproape. Se vinde partial mobilat.]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:34:36 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, Grigorescu, zona Profi, etaj intermediar, clasic]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 3 camere semidecomandate, situat in cartierul Grigorescu, la etajul 2 al unui imobil cu 10 etaje din vecinatatea magazinului Profi.
In afara spatiului util de 64 de mp mai are doua balcoane, o pivnita si o logie pentru depozitare.
#Apartamentul are in dotare geamuri termopan, parchet, centrala termica proprie.
Imobilul este situat aproape de magazine, statie de autobuz, piata, parcuri pentru copii.
Pentru detalii suplimentare si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:33:44 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, NOU, parcare subterana, 69 mp, zona Lidl Buna Ziua ]]> Va propun un #apartament cu 2 camere, situat intr-un bloc ultra-modern finalizat in 2019, in Buna Ziua, langa Lidl si statia de autobuz.
Cei 69 de mp sunt compartimentati astfel: living open space cu bucataria complet mobilata si utilata, dormitor cochet, baie moderna, hol.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat, iar finisajele, mobilierul si toate electrocasnicele sunt de cea mai inalta calitate, oferind un confort deosebit.
In #apartament se afla si un sistem de aer conditionat fiind element must-have vara, #apartamentul avand expunerea Sud-Est.
Siguranta este foarte importanta iar in acest sens, accesul in imobil este securizat.
In acelasi timp, amintim ca imobilul beneficiza de un loc de parcare, in parcarea subterana, inclus in pretul de #inchiriere.
Pentru mai multe detalii, sau o eventuala vizionare, va stau cu placere la dispozitie]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:25:21 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, Centru, la 3 minute de Piata Avram Iancu, imobil 2006!]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un cochet #apartament de 3 camere, situat central, la doar 3 minute de Piata Avram Iancu, in imediata vecinatate a Hotelului Hampton by Hilton sau a cladirii The Office si Maestro. Imobilul a fost construit in anul 2006, #apartamentul beneficiind de finisajele efectuate la momentul respectiv. Este un #apartament extrem de spatios - 98 mp utili si foarte luminos datorita orientarii Nord-Sud, precum si a ferestrelor extrem de mari.
Se vinde mobilat si utilat complet.
Pentru parcare, actualii proprietari au inchiriat un loc in subteranul blocului cu o chirie lunara de 150 Lei.]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:20:41 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, A Muresanu, finisat, curte, parcare]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare unul sau trei #apartamente (toata #casa) in #casa P+2, zona Piata Cipariu. Suprafata pe nivel este de 117 mp.
Pe fiecare nivel sunt: 3 camere, 2 bai, 2 balcoane 1 bucatarie.
In afara spatiului util mentionat #apartamentele mai dispun de cate o parcare in curtea interioara, in suprafata de 400 mp. #casa poate fi vanduta si in totalitate.
Pentru alte detalii sau vizionarea proprietatii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:15:38 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere, 80 mp, proiect renovare, Fujikura - Expo Transilvania]]> Reda viata si regandeste confortul unui #apartament de 4 camere decomandat!
#Welt #Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea de investitie intr-un #apartament care ar putea sa va satisfaca nevoia de spatiu, liniste si confort, odata amenajat.
Situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 niveluri, #apartamentul este compus din 4 camere, bucatarie, camara, hol, debara, 2 bai, 2 balcoane si o logie.]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:11:40 +0200
<![CDATA[Apartament superfinisat, zona centrala, imobil nou, merita vazut!]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 2 camere situat in zona centrala intr-un imobil nou recent finalizat, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, la cateva minute de mers pe jos de piata Avram Iancu si The Office.

#Apartamentul are suprafata utila de 42 mp plus balcon de 11 mp si este compartimentat astfel: living open space compartimentabil, bucataria spatioasa, baie si balcon.

Detine finisaje ultramoderne facute cu materiale de inalta calitate.

Baia este dotata cu walk-in shower, oglinda smart, wc auto-clean si dulap cu lavoar.
Bucataria este pregatita atat cu faianta cat si cu gresie.
Living-ul spatios ofera posibilitate de recompartimentare in living cu bucatarie si dormitor.

Pretul este usor negociabil.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:03:31 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Gheorgheni, 37 mp, bloc reabilitat, etaj 2 ]]> Vanzare #apartament cu 2 camere, hol, baie, bucatarie, cămara, balcon, suprafața 38 mp.
Se vinde nemobilat, nefinisat, dar curat, zugravit, parchet in camere.

Se afla intr-o zona linistita a cartierului Gheorgheni, in apropiere de P-ta Hermes si Politia Rutiera #Cluj.

Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

]]>
Tue, 28 Jan 2020 14:03:02 +0200
<![CDATA[Vindem apartament 2 camere, semifinisat, zona Florilor, Floresti]]> Welt Imoiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la mansarda unui imobil cu regim de inaltime P+3E+M, pe strada Florilor, in localitatea #Floresti. In imediata apropiere a imobilului aveti la dispozitie supermarket Mega Image, Atelierul de Pizza, statie de autobuz la 5 minute distanta de mers pe jos, Lev Spa, Primarie etc.

#Apartamentul are o suprafata generoasa de 54 mp si este bine comaprtimentata astfel: 2 dormitoare (daca se doreste poate fi amenajat ca living), bucatarie separata cu loc de luat masa, baie (cu geam).

Aceasta locatie are 2 avantaje: pretul foarte bun, dar si faptul ca aveti posibiliatea sa va amenajati viitorul camin dupa preferintele dvs.

Pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:51:41 +0200
<![CDATA[Casa 5 camere, garaj subteran, curte gazon]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru #inchiriere o #casa pe 2 niveluri (zona Dambul Rotund, aproape de Gara CFR):

DEMISOL (55mp) cu:
- camera (incapere)
- camera tehnica (centrala etc)
- baie
- garaj

PARTER (94mp) cu:
- 2 camere (dormitoare)
- #birou
- living (separat)
- bucatarie
- baie

CURTE (440 mp) cu:
- terasa acoperita
- gradina cu gazon
- o portiune mica cu capsuni

Parterul are incalzire in pardoseala, iar demisolul este incalzit cu calorifere.

#casa este eficienta din punct de vedere termic, fiind izolata termic la exterior si are ferestre spre toate punctele cardinale ...deci lumina naturala din belsug pe toata durata zilei (functie de camera de referinta).

Pentru mai multe detalii, contactati-ma :)

]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:32:08 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera, etaj intermediar, strada Dorobantilor, aproape de Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de o camera situat la etaj intermediar intr-un imobil de pe strada Dorobantilor, foarte aproape de centrul orasului.

#Apartamentul are orientare vestica si curte comuna in care parcheaza doar proprietarii din bloc.

Este compus din camera, hol si baie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P15596]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:23:47 +0200
<![CDATA[Garsoniera, strada Dorobantilor, aproape de Centru, perfect investitie]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de o camera situat la etaj intermediar intr-un imobil de pe strada Dorobantilor, foarte aproape de centrul orasului.

#Apartamentul are orientare vestica si curte comuna in care parcheaza doar proprietarii din bloc.

Este compus din camera, hol si baie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P21818]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:23:29 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera, 38mp, etaj 1, zona Mol Calea Turzii]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu o camera situat in partea de sus a cartierului Zorilor, in zona Mol Calea Turzii.
#Apartamentul este decomandat, are suprafata utila de 38 mp si este compus din o camera, bucatarie, baie, hol si un balcon de 4 mp.
Se vinde mobilat si utilat exact cum se vede in poze, ideal pentru investitie, disponibil imediat. Optional se poate achizitiona si un loc de parcare subteran la 5000 euro.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:20:16 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere 60mp, zona Piata Mihai Viteazu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament semidecomandat cu 2 camere in Centrul #Clujului, foarte aproape de magazine, farmacii , statia de bus.

Cei 60 de mp sunt compartimentanti astfel: 1 dormitor spatios si luminos, baie, bucatarie cu living, hol.

#Apartamentul este foarte bine intretinut, mobilat si utilat si dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:18:56 +0200
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, Manastur, Calea Floresti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere in Manastur, zona Calea #Floresti aproape de OMV. Acesta se afla la etaj intermediar, are o suprafata de aproximativ 86 mp iar ca si compartimentare este decomandat, are 3 balcoane.
#Apartamentul este finisat, are modificari interioare, se vinde partial mobilat si utilat.]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:18:37 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere semifinisat, bloc nou, zona Kaufland Marasti]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in zona Kaufland Marasti.
#Apartamentul are suprafata utila de 53 mp plus un balcon de 5 mp si este compus din living open space cu bucataria, dormitor, baie, hol si balcon.
Se vinde la stadiul de semifinisat cu toate instalatiile trase pe pozitii, recepria imobilului a fost deja facuta, se poate preda pentru finisajele interioare.
Ideal pentru investitie, este situat in apropiere de scoli, magazine si mijloacele de transport in comun.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:11:48 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, zona Platinia, USAMV]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartamentul cu 2 camere de 59 mp si care se afla in apropierea facultatii USAMV si a Universitatii de Medicina si Farmacie, totodata la 1 minut de Platinia Shopping Center, intr-un bloc nou, #apartamentul fiind situat la etajul 1, orientat spre curtea interioara lucru care confera multa liniste chiar daca blocul este in centru #Clujului. Imobilul dispune de 2 ascensoare.
#Apartamentul este compus din 1 dormitor, 1 living,1 bucatarie si dispune de o terasa generoasa. #Apartamentul este mobilat si utilat modern si este disponibil imediat. Nu se accepta animale de companie.

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
P20641]]>
Tue, 28 Jan 2020 13:09:39 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Eroilor . #Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic ,este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, hol, balcon. Se vinde finisat, partial mobilat , dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Blocul este situat aproape de statia e autobuz, magazine . Dispune de loc de parcare inclus in pret.]]> Tue, 28 Jan 2020 13:02:48 +0200 <![CDATA[Casa individuala in Dambul Rotund, acces foarte bun]]> Oferim spre #vanzare #casa individuala in Dambul Rotund, zona buna, linistita, zona de #case avand posibilitate de extindere a constructiei atat in lungime cat si in inaltime putandu-se face mansarda.
#casa este compusa din 2 dormitoare, living cu bucatarie, hol, baie, camara, spatiu de depozitare iar in curte se mai afla o terasa acoperita si o bucatarie de vara.
Terenul are o suprafata de 500 mp, in forma dreptunghiulara.
#casa este racordata la toate utilitatile, avand totul contorizat.
Accesul se face din drum asfaltat.
Aceasta proprietate se potriveste foarte bine pentru cine doreste o #casa de locuit dar si pentru investitie, putandu-se construi si extinde.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:49:37 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere in Iris, et 1]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Iris, in bloc nou, amplasat la etajul 1 din 7, cu lift.
#Apartamentul este compus din living+bucatarie, dormitor, dressing, baie si balcon mare.
Este finisat modern si se vinde mobilat si utilat.
Posibilitate de achizitie impreuna cu #apartamentul a 2 parcari subterane.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:48:34 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere decomandate, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament modern, recent renovat, situat pe strada Mehedinti, cartierul Manastur.
Imobilul este compus din 2 camere decomandate, bucatarie, baie si hol. Dispune de un balcon mare si de o debara.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, intr-un bloc reabilitat termic.
Imobilul se vinde mobilat si utilat complet si este potrivit atat pentru locuinta personala, cat si pentru investitie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:47:19 +0200
<![CDATA[OCAZIE! Apartament in imobil nou, 2 camere, 43 mp, balcon, Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere de 43 de mp, semidecomandat in Manastur, zona Edgar Quinet.

Este compartimentat in dormitor, baie, hol-living, bucatarie si balcon.Are centrala termica.
Se afla intr-un imobil construit dupa 2010.Se vinde mobilat si utilat.

Situat intr-o zona linistita, in apropierea mijloacelor de transport in comun.

Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:45:11 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Manastur zona Kaufland]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Manastur zona Kaufland
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 2 intr-un bloc cu 10 nivele.
Este compus din 2 camere: dormitor, bucatarie+living, baie, hol si balcon.
Beneficiaza de finisaje moderne, avand parchet, gresie, faianta, usa metalica, geamuri termopan.
Se vinde complet mobilat si utilat.Loc de parcare cu abonament.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:44:54 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 56 mp, balcon, etaj 3 din 8, Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, decomandat, la etaj intermediar, semicentral, zona strazii Dorobantilor. Blocul dispune lift, interfon. #Apartamentul este situat la etajul 3 din 8, are o suprafata utila de 56 mp si se compune din hol la intrare, bucatarie, baie, living, dormitor, balcon. #Apartamentul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, usa de intrare de inalta siguranta. Nu dispune de un loc propriu de parcare, insa exista posibilitatea de a parca in imediata apropiere a imobilului. Un #apartament foarte bine pozitionat, intr-o zona linistita, cu acces rapid spre statiile mijloacelor de transport in comun, in apropiere de FSEGA (1500m) si The Office (500m).
Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P20762]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:42:24 +0200
<![CDATA[Duplex superb 119 mp, Apahida Sub Coasta, constructie noua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #casa cuplata/#duplex situata in Apahida, Sub Coasta, #Cluj-#Napoca.

Constructia, edificata in 2018, este compusa din:

parter - 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 1 sufragerie;
etaj - 3 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, cu suprafata de 119 mp untili si 250 mp #teren aferent.

#casa se vinde semifinisata la interior, finisata la exterior fiind imprejmuita cu gard cu stalpi de beton.

Centrala termica cu instalatia aferenta este inclusa in pretul de achizitie.
#casa este construita in conditii de maxima atentie conform proiectelor de rezistenta.

Fiecare pas al constructiei a fost atent urmarit si documentat (poze si video), acestea putand fi puse la dispozitia celor interesati de materialele folosite si de modul in care acestea au fost utilizate.

Printre materialele folosite putem mentiona: tigle - Tondach-Rumba, caramida - Porotherm, ferestre- Salamander Streamline 76 Plus.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va invit sa ma contactati!

ID Proprietate: P15194

]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:39:03 +0200
<![CDATA[Casa cu 4 apartamente in Baciu, 110mp]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru #inchiriere o #casa in Baciu, pe strada principala.

Este impartita in 4 #apartamente, fiecare cu intrare separata si cu mai multe locuri de parcare.

Fiecare #apartament are:
- camera - cu pat, #birou, sifonier, etc
- baie
- bucatarie

#casa poate fi inchiriata ca atare si se pot face modificari de structura la intelegere cu proprietarul pentru a uni cele 4 #apartamente intr-unul singur.

Preferabil de inchiriat unei firme, pentru #birouri, depozit, alte activitati pretabile. Pozele sunt de la 2 din cele 4 #apartamente.

Deasemenea proprietarii sunt dispusi sa renoveze, sa remobileze, sa rearanjeze pe cheltuiala lor #apartamentele (#casa) in cazul unei intelegeri convenabile pe termen lung.

Pentru mai multe detalii contactati-ma!]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:39:03 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 58 mp utili, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament de 2 camere decomandat, in cartierul Marasti, cu o suprafata generoasa de 58 mp utili. Situat la 5 minute de Iulius Mall, #apartamentul se ofera la #vanzare mobilat si utilat la cheie, renovat recent.
#Apartamentul este ideal pentru o familie sau ca si investitie fiind in zona foarte buna a cartierului Marasti.
Merita vazut.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:37:53 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, 55 mp, balcon 12 mp, mobilat modern, Baciu, zona Primariei]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament modern de 2 camere, decomandat, cu o suprafata utila de 55,23 mp, plus un balcon de 12,11 mp.

Este compus din living, bucatarie separata, dormitor, bucatarie, baie, hol si balcon.

Se vinde utilat, complet mobilat.

E aflat in Baciu, in zona Primariei, o zona verde, linistita.

Se poate cumpara si prin credit imobiliar sau cu Prima #casa.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari va invit sa ma contactati!

ID P16195]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:36:51 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 3 camere, de 100 mp, complet mobilat si utilat, aflat intr-o zona rezidentiala aparte din cartierul Buna Ziua. #Apartamentul are finisaje si mobilier modern, nu necesita alte investitii. Este compus din living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 bai si un balcon generos. Blocul este izolat termic, iar #apartamentul este dotat cu centrala proprie.
Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!
ID proprietate P21051]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:28:16 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere, 80mp, etaj 2 din 4, 2 balcoane, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere in cartierul Marasti, intr-o zona foarte buna, la 3 minute de statia de pe Aurel Vlaicu si 3 minute de statia Dunarii, la 4 minute de scoala Al. Vaida Voievod si la 5 minute de Iullius Mall.

Are 4 camere, 2 bai, 2 debarale langa bai, 1 bucatarie, 2 balcoane mari in L, fiecare dintre ele avand o debara spatioasa. Unul dintre balcoane este inchis cu termopan. #Apartamentul are 80 de mp+2 balcoane. Este superfinisat si se vinde mobilat si utilat. Blocul este P+4+M si este izolat termic in intregime. #Apartamentul este situat la etajul 2.

Pentru alte detalii sau pentru a programa vizionarea #apartamentului va rog sa ma contactati! P21513]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:22:20 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, NOU, parcare+boxa subterana, Scala Center zona NTT Data]]> Va propun pentru #inchiriere un #apartament cu 2 camere semidecomandat intr-o zona foarte aproape de centru, in noul complex rezidential Scala Center.
Complexul rezidential are o curte interioara cu gazon si banci, este ferit de zgomotul citadin si are parcare subterana, accesul fiind restrictionat de bariere.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in subterana si o boxa de depozitare.
Este compus din: - living mobilat si amenajat lux
- bucatarie open space, utilata complet cu cuptor si plita electrica, expressor, masina de spalat vase etc - dining space - este o parte din spatiul living-bucatarie special amenajata pentru masa cu scaunele pentru mancat
- dormitor cu pat matrimonial, noptiere, sifonier incapator - baie completa cu dus cu perete de sticla - terasa spre curtea verde, cu acces din living. Totul este nou in #apartament, de la finisaje, la mobila, la decoratiuni. Complexul are amenajat si un spatiu de joaca pentru copii si un spatiu in spate cu iarba verde, foarte bun pentru joaca animalelor de companie. Pentru mai multe detalii, sau o eventuala vizionare, va stau cu placere la dispozitie.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:20:41 +0200
<![CDATA[Casa tip duplex, finisata, Marasti]]> Va propunem o parte de #duplex in cartierul Marasti.
Constructia este din anul 2005 si este complet finisata.
Suprafata utila 240 mp si #teren 200 mp.
Compartimentare:
- parter - bucatarie, baie, living.
- etaj - 3 camere, 2 bai.
- mansarda - open space, dormitor, baie.
Parcare pentru 6 masini.
Pret negociabil.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:19:57 +0200
<![CDATA[Apartament 4 camere, 80 mp, decomandat, balcon, etaj 3/4, in Marasti, finisat]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare #apartament 4 camere, decomandat, zona Mega Image-Marasti. #Apartamentul este situat intr-un imobil construit in 1997 cu o suprafata utila de 80 mp, compartimentat astfel: 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai, balcon, hol.
#Apartamentul dispune de centrala proprie, Cf la zi, este finisat, foarte spatios si mobilat.
Se vinde mobilat si utilat cu disponibilitate imediata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. P21209]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:19:49 +0200
<![CDATA[Ocazie! Apartament 3 camere, confort sporit in Gheorgheni, zona Titulescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Titulescu.

#Apartamentul are suprafata utila de 77 mp, este compus din: living, 2 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, bucatarie, hol.

#Apartamentul este mare, spatios, primitor.

Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incredere.]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:14:54 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, strada Alverna, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cochet, situat pe strada Alverna, cartierul Gheorgheni.
Suprafata utila este de 34 mp, compartimentarea fiind urmatoarea: 2 camere semidecomandate, bucatarie, baie cu geam si 2 holuri.
Imobilul se afla la parterul inalt al unui bloc izolat termic, cu 4 etaje.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:05:45 +0200
<![CDATA[Apartamente 10 - 15 muncitori, zona Gruia]]> Propun spre #inchiriere ideal pentru mucitori #apartamente in zona Gruia.

Zonele beneficiaza de acces facil spre punctele de interes (puncte comerciale, santiere de lucru, etc.).

Numarul de camere disponibile variaza in functie de perioada si numarul de persoane.

Zona Gruia dispune de o capacitate mai mare de persoane cazate avand un numar total de 8 bai si bucatarie.

Se pot inchiria camere separat.

Pentru mai multe detalii, contactati-ma :)]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:05:10 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere,modern, prima inchirie cu parcare si boxa, zona IuliusMall]]> #Welt #Imobiliare Va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in zona Iulius Mall, langa Baza sportiva Gheorgheni, in apropierea statiei de autobuz si a supermarket-urilor( Mega image, Profi, Lidl, Kaufland, Auchan).

#Apartamentul este nou, superfinisat, la prima #inchiriere, mobililat complet, modern (patul este matrimonial, canapeaua este extensibila si are spatii de depozitare eficiente)

Este utilat cu: smart tv, frigider, masina de spalat vase, cuptor electric, masina de spalat rufe centrala termica, detector gaz si ventilator baie. Terasa este de 10mp si are vedere spre baza sportiva.
Compartimentarea exacta se poate vizualiza mai jos in una dintre fotografii.

Inclus in pretul chiriei este un loc de parcare generos in subteran si o boxa pentru depozitare!Exista posibilitatea de a suplimenta dotarile deja existente pentru a personaliza #apartamentul in functie de preferintele noului chirias
Intelegerile pe termen lung vor fi preferate.
Nu se accepta animale de companie si nici fumatul in #apartament.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.
P21798]]>
Tue, 28 Jan 2020 12:04:47 +0200
<![CDATA[Casa de vanzare, 600 mp teren, zona Iris]]> De #vanzare #casa in cartierul Iris, construita in anul 2013.
#casa are un #teren generos de 600 mp si suprafata utila de 160mp.
Compartimentare:
- parter - living, loc de luat masa, baie, bucatarie, terasa si garaj;
- etaj - 3 dormitoare, 2 bai, 2 dressing-uri si balcon.
Curtea este frumos amenajata cu gazon si pomi fructiferi.
Imobilul este aproape de mijloace de transport.

Se accepta si schimb cu #apartament de doua camere plus diferenta.
]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:59:50 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Eroilor .

#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic ,este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, hol, balcon.

Se vinde finisat, partial mobilat , dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Blocul este situat aproape de statia e autobuz, magazine .

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:57:50 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament decomandat 2 camere, central, zona Teatrul National, 51 mp]]> Welt imobiliare recomanda spre #vanzare #apartament situat central, la un pret excelent.

Este compartimentat in 2 camere decomandate, hol, bucatarie, baie.

#Apartamentul dispune de centrala termica proprie.

Se afla situat intr-o zona ultracentrala, aproape de magazine si mijloace de transport, dar in acelasi timp ferita de zgomotul cotidian datorita curtii interioare comune unde este situat. Se vinde complet mobilat si utilat.


Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:52:53 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat, central, Cluj]]> Welt va propune pentru cumparare un #apartament situat in zona centrala, piata Unirii.

#Apartamentul in suprafata utila de 47 mp, este compartimentat astfel: 2 camere, o baie, bucatarie.

Beneficiaza de centrala proprie.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.
Cat inca mai este disponibil...!]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:47:34 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere de lux, 76mp utili, mobilat si utilat la cheie]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare un #apartament cu 3 camere situat intr-un bloc nou, in cartierul Europa. Acesta are suprafata utila de 76 mp plus balcon, situat la etajul 2 din 3, #apartamentul este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare spatioase si luminoase, 1 dressing, 2 bai si 2 holuri, #Apartamentul se ofera la #vanzare mobilat si utilat complet, avand finisaje de cea mai buna calitate Pretul include si un loc de parcare subteran. Blocul dispune de izolatie termica si fonica de cea mai buna calitate.
Merita vazut.]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:31:29 +0200
<![CDATA[OCAZIE! Apartament cu 1 camera, ULTRACENTRAL, zona Piata Muzeului]]> Se vinde #apartament cu o camera ultracentral, suprafata de 31 mp, recent renovat, mobilat si utilat, situat in zona Piata Muzeului.
Compartimentare:bucatarie, baie, living.
In afara celor 31 de metri patrati, beneficiaza de cota parte din pod si pivnita.

Merita vazut!

Pentru mai multe detalii astept telefonul dumneavoastra!


]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:31:17 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere semidec, etaj 2, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, foarte frumos compartimentat, situat in cartierul Gheorgheni, in zona Iulius Mall, intr-un bloc de 4 etaje.
#Apartamentul are suprafata utila de 61 mp, este compus din: bucatarie, living, 2 dormitoare, baie, balcon.
Locuinta are o compartimentare functionala pentru familii cat si pentru investitie.
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incerdere. ID P18541]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:29:33 +0200
<![CDATA[Apartament 2 cu camere, de vanzare, Zorilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Zorilor, zona strazii Dima, intr-un bloc cu 4 etaje, bloc izolat. Acesta are o suprafata de aproximativ 52 mp, are camerele decomandate.

Este finisat modern are centrala proprie, ramane mobilat si utilat, totul este nou, mobila mai noua. #Apartamentul acesta este ideal pentru investitie fiind intr-o zona in care se poate inchiria foarte usor.]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:15:59 +0200
<![CDATA[Exclusivitate! Inchiriere 3 camere Gheorgheni, etaj 3, posibilitate garaj]]> #Welt #Imobiliare va prezinta in exclusivitate oportunitatea de inchiria un #apartament foarte frumos, situat in Gheorgheni, la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje, usor retras de la strada principala, totusi foarte aproape de transport in comun, magazine, banci.
#Apartamentul, a carui structura a fost usor modificata va ofera un spatiu util de cca 74 de mp (prin includerea balcoanelor in suprafata utila).
Finisajele sunt moderne si includ: ferestre termopan, usa antiefractie, parchet din lemn masiv in toate camerele, bai renovate.
Intre dotari amintim : centrala termica proprie, masina de spalat, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, hota.
In afara spatiilor deja mentionate veti dispune si de o boxa spatioasa cu rafturi la subsol
Exista deasemenea si posibilitatea de a inchiria un garaj cu apa curenta si groapa, situat sub bloc, in suprafata de cca 20 de mp,.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:13:34 +0200
<![CDATA[Penthouse, 112 mp, parcare subterana, Corneliu Coposu, Comision 0]]> Exlusivitate! #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de tip penthouse, pe doua niveluri, cu 3 camere decomandate, foarte frumos, situat in zona strazii Corneliu Coposu. #Apartamentul este situat in imobil din 2015, are suprafata utila de 112 mp, este compus: primul nivel- din living, bucatarie cu dinning, grup sanitar, debara,
al doilea nivel- hol acces, dressing, 2 dormitoare fiecare cu baie proprie.
Imobilul este finisat cu materiale de calitate, are boxa si parcare subterana.
#Apartamentul este potrivit pentru cei care cauta neaparat sa se bucure zilnic de o priveliste asupra orasului.
Pentru detalii suplimentare si vizite, contactati-ne cu incredere. ID P19969]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:13:29 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandate, de vanzare, in zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare va propune un #apartament intr-un bloc cu 7 etaje, si se afla la etaj intermediar.
#Apartamentul este format din 3 camere super spatioase, 2 bai, 1 bucatarie, debara si 2 balcoane, marimea acestuia fiind de 98 mp utili. Se vinde mobilat si utilat, dispune de centrala proprie. Blocul este constructie noua si este izolat termic.
Pentru mai multe detalii si vizionare va rugam sa ne contactati.

]]>
Tue, 28 Jan 2020 11:13:11 +0200