Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Hala productie sau depozitare 400mp, zona Velpitar Baciu]]> De inchiriat in zona Amera Tower - Velpitar, la intrarea in Baciu, o constructie in curs de finalizare, in suprafata de 400mp
Spatiul se potriveste pentru depozitare sau productie.
Modificari posibile in functie de chirias.
Acces auto in interior, pe rampa, si descarcare la rampa.
Acces TIR in curte, zona de parcare, trifazic.
Pret si conditii negociabile.]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:36:49 +0300
<![CDATA[Garsoniera mobilata, utilata, etaj intermediar, 24 mp, in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera confort 1, etaj intermediar, in cartierul Zorilor.
Garsoniera are o suprafata utila de 24 de mp si este compartimentata astfel: o camera, bucatarie, baie si hol.
Este situata intr-o zona foarte buna, linistita si foarte aproape de UMF.
Se inchiriaza mobilata si utilata.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati! P16641]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:24:55 +0300
<![CDATA[Inchiriere Teren Platforma betonata, acc TIR, zona Velpitar Baciu]]> De inchiriat in zona Amera Tower - Velpitar, la intrarea in Baciu, un #teren platforma betonata in suprafata de 2000mp.
Toate utilitatile sunt pe parcela.
O constructie veche care se poate reabilita sau transforma in atelier, etc.
Ideal activitati auto, dezmembrari, colectare fier vechi, mase plastice, parcare, etc.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:22:06 +0300
<![CDATA[Garsoniera 24 mp, balcon 4 mp, etaj intermediar, in Manastur, zona Big]]> Va oferim spre #inchiriere o garsoniera de 24 mp situata in zona Big Manastur, aproape de mijloacele de transport in comun si magazine.
Garsoniera este mobilata si utilata.
Este situata la etajul 2 din 8.
Disponibila imediat.

Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati. P16746]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:19:28 +0300
<![CDATA[Garsoniera de inchiriat, 28 mp, etaj intermediar, in Manastur, zona Big]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere garsoniera, aflata la etajul 4 din 10, din cartierul Manastur, zona Big.
Are o suprafata utila de 28 mp si se inchiriaza complet mobilata si utilata.
Este compusa din hol, camera, bucatarie, baie si balcon.
Incalzirea se realizeaza prin reteaua de termoficare, cheltuielile sunt mici.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati! P16865]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:18:31 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, imobil ultramodern situat in zona Iulius, West Side Park]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil ultramodern din zona Iulius Mall, aproape de FSEGA (Facultatea de Stiinte Economice).

#Apartamentele preda la stadiul semifinisat, cu centrala termica si geamuri termopan, usa metalica la intrare.

Suprafata #apartamentului este de 63 mp, compartimentata in living+bucatarie open space, dormitor, baie, hol, dressing si o terasa de 17 mp.

Va recomand aceasta varianta daca va doriti un #apartament cu un aspect mai modern si aeristit in cartierul Gheorgheni.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:07:37 +0300
<![CDATA[Inchiriem apartament 1 camera, Gheorgheni, Baisoara]]> Va propunem spre #inchiriere un #apartament cu o camera in Gheorgheni, zona strazii Baisoara, aproape de mijloacele de transport in comun, FSEGA si Iulius Mall.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 42 mp si se compune din: o camera, bucatarie, baie, hol si balcon de 7 mp.
Se inchiriaza complet utilat si mobilat.
#Apartamentul este pet friendly.

Pentru programare vizionari si alte detalii, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 18:04:41 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere 52mp, Iulius Mall, Intre Lacuri]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, Iulius Mall, zona Intre Lacuri.

Situat la etaj intermediar, izolat interior si exterior, #apartamentul dispune de o suprafata utila 52 mp, este decomandat si se compune din 2 camere, bucatarie (complet mobilata si utilata, inclusiv tacamuri), baie, hol si balcon.

Este situat foarte aproape de mijloacele de transport in comun, scoli si magazine.

Pentru programare vizionari si alte detalii, va rugam sa ne contactati!
ID P15983]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:57:32 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, zona Pasapoarte, aleea Muscel, panorama splendida ]]> #Welt #Imobiliare vinde in EXCLUSIVITATE un cochet #apartament de 2 camere, situat in Andrei Muresanu, zona Pasapoarte. Aflat pe Aleea Muscel, #apartamentul dispune de o panorama superba asupra pietei Cipariu, Avram Iancu, si intreg centrul orasului. Este decomandat, finisaje clasice, dotat insa cu usa metalica, centrala termica, geamuri termopan si parchet clasic de lemn masiv.
Necesita renovare insa reprezinta investitie excelenta, fie ca se achizitioneaza pentru locuit sau inchiriat.
#Apartamentul este momentan inchiriat si exista posibilitatea preluarii chiriasului.
Pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:52:25 +0300
<![CDATA[OFERTA! Apartament 3 camere, decomandat, 95 mp, etaj 1, 2 balcoane, in Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament deosebit, situat in centru, zona Pietei Mihai Viteazu, zona NTT Data.
#Apartamentul are o suprafata utila de 95 mp si este complet decomandat.
Este compus din living, 2 dormitoare dintre care unul de 28 mp, bucatarie cu loc de luat masa, 2 bai si 2 balcoane care ii ofera o frumusete aparte.
Se afla situat la etajul 1 din 5 si dispune de parcare subterana.
#Apartamentul beneficiaza de cel mai calitativ finisaj si mobilier, dupa cum se poate observa din pozele de prezentare.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Dispune de centrala termica proprie, contorizare apa rece, masina de spalat rufe, frigider pentru alimente, aragaz, hota, usa metalica la intrare, interfon etc. Proprietatea se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun, a magazinelor si tuturor punctelor de interes din centrul orasului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. P16719

]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:49:42 +0300
<![CDATA[Vanzare Casa Baciu renovata gradina frumoasa 553 mp teren ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre achizitie o #casa situata in comuna Baciu.

Aceasta dispune de un total de 553 mp de #teren unde suprafata construita este de aproximativ 200 mp + garajul de 20 mp, restul de aproximativ 300 mp bucurandu-se de o gradina foarte frumos amenajata, loc in care intreaga familie alaturi de prieteni poate petrece timp de calitate intr-un cadru dotat cu toate cele necesare, aici regasindu-se, pe langa o serie intreaga de plante ornamentale atent alese si sadite ce ofera o ambianta placuta ochilor, si o terasa de relaxare de aproximativ 21 mp unde se regasesc un balansoar si un hamac inconjurate si acoperite de o structura metalica ce ofera posibilitatea inchiderii in caz de vreme rea.

Aleea ce acces catre garaj are o latime de 3 metri si o lungime de 27 metri liniari, oferind posibilitatea parcarii intr-o maniera comoda a unui numar de 4-5 masini.]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:41:02 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, imobil nou, zona Iulius Mall; garaj]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament deosebit de frumos, situat intr-un imobil recent finalizat, zona Iulius Mall. Pozitionat la etajul 3, #apartamentul se desfasoara pe o suprafata de 48 mp, la care se adauga si un balcon.
#Apartamentul se ofera mobilat si utilat la cele mai inalte standarde, oferind astfel un nivel foarte ridicat de confort.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare situat in garajul subteran al imobilului, cu acces la lift.]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:38:01 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Floresti, zona complex Terra]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu trei camere in #Floresti, la distanta de 2 minute fata de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la parterul intr-un imobil cu 8 #apartamente, dispus pe 3 nivele si finalizat in anul 2018, izolat termic pe exterior cu polistiren si cu acces securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 61 mp si este compus din living cu bucatarie, doua dormitoare, baie si un balcon de 7 mp.

Finisajele interioare sunt moderne iar mobilierul si electrocasnicele sunt noi. Pretabil ca si investitie in vederea inchirierii sau locuinta. Merita vizionat!

ID-P16919]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:31:37 +0300
<![CDATA[Un veritabil penthouse, 4 camere, terasa 155 mp, Zorilor, zona Europa! ]]> #Welt #Imobiliare va recomanda un proiect rezidential in plina dezvoltare, un ansamblu aflat la 10 - 15 minute de mers cu masina de centrul orasului #Cluj-#Napoca, intr-o zona in care locatarii se pot bucura de LINISTE si de AER CURAT.

Profesionalismul, calitatea materialelor si a facilitatilor oferite, precum si stilul de viata pe care dezvoltatorul le propune fac din acest ansamblu rezidential un proiect aparte pe piata imobiliara clujeana. Ansamblul ofera #apartamente cu 1, 2, 3 sau 3 camere, precum si spatii colective sau comerciale, locuri de parcare subterane sau in incinta ansamblului, spatii verzi si spatii de joaca pentru copii.
#Apartamentele se vand semifinisate, avand: peretii din caramida POROTHERM tencuiti si cu doua straturi de glet, sapa turnata, geamuri cu tamplarie PVC SALAMANDER cu 5 camere de culoare nuc, centrala termica si calorifere, cu instalatiile termice, electrice si sanitare pe pozitii si usa metalica la intrare.

Garajul subteran costa 7000 Euro iar parcarile exterioare se vor inchiria la pretul de 150 lei/luna.
Spatiile comune se vor preda la stadiu de finisat.
Fiecare #casa de scara va avea ascensor de urcare si coborare, din garaj. Imobilul este finalizat, predarea #apartamentelor si semnarea contractelor finale fiind prevazute pentru martie 2019.]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:27:53 +0300
<![CDATA[Un veritabil penthouse, 3 camere, terasa 45 mp, Zorilor, zona Europa! ]]> #Welt #Imobiliare va recomanda un proiect rezidential in plina dezvoltare, un ansamblu aflat la 10 - 15 minute de mers cu masina de centrul orasului #Cluj-#Napoca, intr-o zona in care locatarii se pot bucura de LINISTE si de AER CURAT.

Profesionalismul, calitatea materialelor si a facilitatilor oferite, precum si stilul de viata pe care dezvoltatorul le propune fac din acest ansamblu rezidential un proiect aparte pe piata imobiliara clujeana. Ansamblul ofera #apartamente cu 1, 2, 3 sau 3 camere, precum si spatii colective sau comerciale, locuri de parcare subterane sau in incinta ansamblului, spatii verzi si spatii de joaca pentru copii.
#Apartamentele se vand semifinisate, avand: peretii din caramida POROTHERM tencuiti si cu doua straturi de glet, sapa turnata, geamuri cu tamplarie PVC SALAMANDER cu 5 camere de culoare nuc, centrala termica si calorifere, cu instalatiile termice, electrice si sanitare pe pozitii si usa metalica la intrare.

Garajul subteran costa 7000 Euro iar parcarile exterioare se vor inchiria la pretul de 150 lei/luna.
Spatiile comune se vor preda la stadiu de finisat.
Fiecare #casa de scara va avea ascensor de urcare si coborare, din garaj. Imobilul este finalizat, predarea #apartamentelor si semnarea contractelor finale fiind prevazute pentru martie 2019.]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:27:35 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera in Floresti, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere in centrul #Florestiului, la distanta de 2 minute fata de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 4 etaje finalizat in anul 2018, izolat termic pe exterior cu polistiren si cu acces securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 37 mp si este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie siun balcon.

Finisajele interioare sunt moderne iar mobilierul si electrocasnicele sunt noi. Pretabil ca si investitie in vederea inchirierii sau locuinta. Merita vizionat!

ID- P15726]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:23:05 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 2 balcoane, panorama deosebita, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, foarte frumos, situat in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall.
#Apartamentul are suprafata utila de 63 mp, este compus din: bucatarie, living, 2 dormitoare, baie, hol, 2 balcoane.
Imobilul are o structura functionala atat pentru familii cat si pentru #inchiriere, balcoanele sunt generoase, iar privelistea pe care o ofera etajul este superba.
#Apartamentul se vinde partial mobilat si partial utilat.
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incerdere. ID P13524]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:15:35 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, imobil nou, etaj intermediar, Gheorgheni]]> Welt imobiliare va prezinta un #apartament de 3 camere, intr-un bloc nou, care ofera locatarilor conditii de trai de calitate, in cartierul Gheorgheni.
Locuinta este compartimentata:
living cu bucatarie
2 dormitoare
2 bai
1 balcon
hol
Apartametul se vinde finisat si cu bucataria mobilata si utilata cu electrocasnice.
Centrala termica este pe imobil, complet automatizata. Blocul este dotat cu 24 de panouri solare elvetiene Hoval cu aport la incalzirea apei calde menajere, pompe electornice Wilo-Staros cu consumuri energetice minime.
Pretul afisat contine TVA de 5% inclus.
Pentru mai multe informatii si vizite contactati-ne! ID P15924

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:15:19 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar, imobil nou, Grigorescu]]> Welt imobiliare va prezinta un #apartament de 2 camere, intr-un bloc nou, care ofera locatarilor conditii de trai de calitate, zona Grigorescu.
Locuinta este compartimentata astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon.
Apartametul are CF, se vinde la stadiul semifinisat.
Optional se poate achizitiona loc de parcare.
Pentru mai multe informatii si vizite contactati-ne! ID P16902]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:11:56 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere semidecomandat, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, foarte frumos, situat in cartierul Zorilor, zona strazii Mircea Eliade.
#Apartamentul are suprafata utila de 61 mp, este compus din: bucatarie deschisa, living, 2 dormitoare, baie, balcon.
Imobilul are o structura functionala pentru familii cat si pentru investitie, zona fiind cautata de studentii UMF.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incerdere. ID P16918]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:10:25 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, decomandat, 59mp, finisat si mobilat, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Marasti, zona Aurel Vlaicu.

#Apartamentul are o suprafata de 59 mp si este compus din bucatarie, baie si 2 camere separate, fiind situat la etajul 4 al unui imobil cu 7 etaje.

In zona #apartamentului se gasesc magazine si statie de autobuz cu acces la urmatoarele linii: 4, 5, 6, 7, 8, 8L, 30, 46B, M41, M41L, M42, M43, M44.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:00:51 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 68 mp, mobilat, bloc nou, zona Royal Classic Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament spatios de 2 camere situat intr-un bloc nou din cartierul Gheorgheni, zona Royal Classic Hotel.

#Apartamentul se inchiriaza utilat si mobilat. Are centrala termica proprie.

Este disponibil si un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16917]]>
Tue, 23 Apr 2019 16:56:25 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandata, mobilat, utilat, zona caminelor Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 2 camere proaspat renovat, decomandat, situat in zona caminelor studentesti din Marasti.

Are centrala termica proprie noua, mobilier nou in camere, este utilat complet.

Optional parcare sau garaj, contra cost.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16916]]>
Tue, 23 Apr 2019 16:40:23 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, prima inchiriere, mobilat modern, utilat, zona Vivo]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament modern de 2 camere situat intr-un bloc nou din zona Vivo.

#Apartamentul este la prima #inchiriere, e complet mobilat si utilat.

Este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, balcon. Dispune si de o parcare subterana.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16914]]>
Tue, 23 Apr 2019 16:24:48 +0300
<![CDATA[Garsoniera mobilata, utilata, zona Piata Muzeului, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere aceasta garsoniera situata in centrul #Clujului, zona Piata Muzeului.

Este compusa din living, bucatarie, baie si nisa de dormit.

Are toate dotarile necesare, in pret intra toate cheltuielile.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID P16913]]>
Tue, 23 Apr 2019 16:06:47 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, zona BRD, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare, un frumos #apartament cu 2 camere, in zona BRD Marasti, Scortarilor, foarte aproape de statia de transport in comun, aproape de Piata Marasti.
Acesta are o suprafata de 52 mp utili si este finisat modern, are centrala termica proprie, termopane, parchet, ramane mobilat si utilat modern.
#Apartamentul are modificari interioare, avand acum living cu bucataria impreuna si 2 camere separate.
Datorita pozitiei, acest #apartament se preteaza petru investitie, fiind aproape de facultati, de cladiri de #birouri, acest lucru facand sa fie usor de inchiriat.
Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 16:02:08 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare doua camere, mobilat si utilat, Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu doua camere situat in Manastur, pe strada Edgar Quinet, la etajul 1 al unui imobil cu 6 etaje, constructie 2009.
#Apartamentul dispune de 40 de mp dispusi intre living cu bucatarie open space, dormitor, bucatarie, baie si hol, toate caracterizate prin finisaje recente si echipare completa. In plus locuinta are un balcon de 7 mp in care se poate intra din ambele camere si care dispune de un spatiu de depozitare.
Acesta dispune de centrala termica proprie, inca in garantie, electrocasnice noi si de toate conditiile unei ocupari imediate.
Pentru mai lmulte detalii si vizionari va stau la dispozitie!
P16202
]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:59:20 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 54 mp, lux, zona Iulius Mall, Viva City Residence ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere deosebit de frumos, situat in zona Iulius Mall, in ansamblul rezidential Viva City.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat lux, oferindu-se un confort deosebit datorita calitatii finisajelor si a mobilierului ales cu mare atentie.
Situat la etajul 1 din 11 si oferind o vedere panoramica superba, #apartamentul este configurat modern, semidecomandat, cu 2 camere, are o suprafata utila de 54 mp + balcon de 9 mp.
Ansamblul Viva City beneficiaza de paza permanenta, supraveghere video, 2 sali de petrecere cu bucatarie proprie, sala de fitness, #teren de basket, #teren de squash, zone pietonale fara acces auto, lac artificial, fiind
pozitionat la 2 minute de Iulius Mall, Iulius Business Center, gradinite, scoli si 2 parcuri ultramoderne.
De asemenea, in pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:56:03 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare, zona Dorobantilor, Marasti]]> #Welt #Imobiliare, va ofera spre #vanzare un frumos #apartament, situat in zona strazii Dorobantilor, in Marasti. Se afla la etaj intermediar, in bloc de 10 etaje cu lift, bloc nou.
Acesta are 2 camere cu o suprafata generoasa si un balcon.
Este un #apartament recent finisat, gata de a fi ocupat, nu mai necesita nici o interventie, trebuie doar mobilat si utilat.
Se afla intr-un imobil retras de la strada principala, deci este o zona linistita. Ca si amplasare este aproape de Piata Marasti, FSEGA, Iulius Mall, Facultatea de Stiinte Politice.
Este un #apartament perfect ca locuinta sau investitie, fiind foarte usor de inchiriat.]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:56:02 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, semidecomandat, etaj intermediar, Manastur, zona Big ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de 2 camere, semidecomandat, situat la etajul 2 al unui imobil format din 4 niveluri, intr- o zona foarte buna a cartierului Manastur la o distanta de 3 minute de zona Big.
#Apartamentul are o suprafata utila de 38 mp si este compartimentat astfel: 2 camere semidecomandate: un dormitor si un living, bucatarie separata, baie cu geam si hol.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern:P16912]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:50:11 +0300
<![CDATA[Inchiriere duplex mobilat si utilat, zona Sarmatec, Floresti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere parte #duplex situat in #Floresti, zona Sarmatec (Strada Abatorului).

Imobilul dispune de o suprafata utila de 140 mp si este dispus pe 3 nivele P+1+M. La parter este compus din living cu bucatarie, baie si o terasa exterioara de 40 mp.

Etajul intai dispune de doua dormitoare, hol si grup sanitar iar la mansarda gasim un dormitor foarte generos.

Se va preda mobilat si utilat complet cu tot necesarul iar garantia este echivalentul unei chirii lunare. Ideal locuinta familiala sau protocol.

ID-P9953]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:34:36 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Floresti, strada Sub Cctate]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere in #Floresti, strada Sub Cetate, la 3 minute distanta de Parcul Poligon, mijloacele de transport in comun si magazine.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil construit in anul 2012, izolat termic si fonic si eficient energetic (ClasaB) si cu acces securiat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 69 mp si este compartimentat living cu bucatarie, doua dormitoare, debara, si grup sanitar.

Se vinde complet mobilat si utilat si este locuinta ideala pentru o familie.

ID-P16839]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:33:28 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera in Studium Green, zona Iulius Mall, ideal investitie]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 1 camera situat in zona FSEGA, in imediata apropiere de Iulius Mall.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, are suprafata utila de 30 mp plus un balcon de 3 mp si este complet mobilat si utilat la cheie.
Se vinde exact cum se vede in poze, disponibil imediat, este liber de sarcini cu toate taxele la zi.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 15:08:58 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu o camera la mansarda, Floresti, strada Porii]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu o camera in #Floresti, strada Porii, la 5-7 minute distanta de mijloacele de transport in comun si cu facilitati in zona.

#Apartamentul este situat la mansarda unui imobil finalizat in perioada 2009-2010, dispune de o suprafata de 35.7 mp si este compartimentat living, bucatarie inchisa, baie si hol.

Se inchiriaza mobilat si utilat!

ID-P16911]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:49:10 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera in Floresti, strada Porii]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu o camera in #Floresti, strada Porii, la 5-7 minute distanta de mijloacele de transport in comun si cu facilitati in zona.

#Apartamentul este situat la mansarda unui imobil finalizat in perioada 2009-2010, dispune de o suprafata de 35.7 mp si este compartimentat living, bucatarie inchisa, baie si hol.

Se vinde mobilat si utilat. Ideal investitie!

ID-P16908]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:45:06 +0300
<![CDATA[Un veritabil penthouse, 4 camere, terasa 155 mp, Zorilor, zona Europa! ]]> #Welt #Imobiliare va recomanda un proiect rezidential in plina dezvoltare, un ansamblu aflat la 10 - 15 minute de mers cu masina de centrul orasului #Cluj-#Napoca, intr-o zona in care locatarii se pot bucura de LINISTE si de AER CURAT.

Profesionalismul, calitatea materialelor si a facilitatilor oferite, precum si stilul de viata pe care dezvoltatorul le propune fac din acest ansamblu rezidential un proiect aparte pe piata imobiliara clujeana. Ansamblul ofera #apartamente cu 1, 2, 3 sau 3 camere, precum si spatii colective sau comerciale, locuri de parcare subterane sau in incinta ansamblului, spatii verzi si spatii de joaca pentru copii.
#Apartamentele se vand semifinisate, avand: peretii din caramida POROTHERM tencuiti si cu doua straturi de glet, sapa turnata, geamuri cu tamplarie PVC SALAMANDER cu 5 camere de culoare nuc, centrala termica si calorifere, cu instalatiile termice, electrice si sanitare pe pozitii si usa metalica la intrare.

Garajul subteran costa 7000 Euro iar parcarile exterioare se vor inchiria la pretul de 150 lei/luna.
Spatiile comune se vor preda la stadiu de finisat.
Fiecare #casa de scara va avea ascensor de urcare si coborare, din garaj. Imobilul este finalizat, predarea #apartamentelor si semnarea contractelor finale fiind prevazute pentru martie 2019.]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:40:54 +0300
<![CDATA[Vanzare duplex situat in Floresti, zona Terra]]> Va oferim spre #vanzare o #casa tip #duplex, amplasata intr-o zona exclusivista din #Floresti, zona Terra.

Vila a fost construita in 2015 pastrand aceeasi arhitectura cu celelalte imobile din zona. Este structurata astfel: la parter sa afla partea de living cu bucatarie, cu acces pe terasa, 1 #birou, baie de servici; etajul are de asemenea 3 dormitoare, baie dotata cu cada cu hidromasaj, 2 terase, 1 loc de depozitare. Imobilul dispune de finisaje precum tamplarie din lemn, parchet in dormitoare, usi interioare din lemn, centrala termica proprie, sanitare si electrice de cea mai inalta calitate. Vila reprezinta o oaza de liniste, verdeata si confort intr-o zona cu standarde ridicate.

Se vinde mobilat si utilat complet, dotat cu centrala termica, termopane, usa pvc.

Datorita pozitiei si compartimentarii este pretabila atat pentru locuinta cat si pentru destinatie de #birouri.

Pentru mai multe detalii si vizonari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:29:40 +0300
<![CDATA[Vanzare garsoniera Gheorgheni langa FSEGA]]> Oferim spre #vanzare garsoniera in Gheorgheni zona FSEGA, Iulius Mall.
Imobilul are o suprafata de 24 mp si este uitlata si mobilata modern.
Se vinde complet mobilata si cu posibiliate de preluare chiriasi.
Pentru informatii si vizionari va invit sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:24:41 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere, 97 mp, etaj intermediar, A. Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament superb situat intr-o zona rezidentiala, dispune de o panorama superba asupra orasului.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 97 mp, mobilat si utilat lux, dispune de un living deschis cu bucatarie si orientare Nord-Sud, de accea spatiul este unul foarte luminos si primitor.
#Apartamentul dispune de living spatios divizat in doua zone: dining si relaxare bucatarie complet utilata (masina spalat vase, plita inductie, cuptor electric, cuptor microunde) si cu foarte mult spatiu de depozitare
Dormitor cu pat matrimonial, #birou cu canapea extensibila si acces pe terasa, terasa de tip logie cu acces din #birou si din living, complet mobilata
De asemenea dispune de un loc de parcare in garaj subteran si boxa de depozitare.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:19:00 +0300
<![CDATA[Inchiriere 2 camere Gheorgheni, zona Iulius Mall, finisat modern]]> #Welt #Imobiliare va prezinta spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere confort, situat la un etaj intermediar intr-un imobil cu 10 etaje din Gheorgheni, in imediata apropiere a Iulius Mall.

#Apartamentul va ofera o suprafata utila de 50 mp, avand o foarte frumoasa panorama.
Finisajele #apartamentului sunt moderne si de data recenta.

Zona in care se afla imobilul este una linistita, avand in imediata proximitate magazine, transport in comun, parcuri, gradinita, scoala.

Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:08:36 +0300
<![CDATA[Apartament de 3 camere, decomandat, confort 1, lux, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 3 camere, decomandat, foarte frumos amenajat, cu mult bun gust, situat la etajul 1 al unui imobil format din 8 niveluri in cartierul Marasti, zona Iulius Mall.
#Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living separat, bucatarie, 2 bai si hol.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, finisajele, mobilierul si dotarile fiind de calitate si alese cu multa grija.
#Apartamentul este la prima #inchiriere, complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern:P16212
]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:44:34 +0300
<![CDATA[Proiect 3 duplexuri ultramoderne, 172mp, 800-1000mp teren, panorama]]> Am placerea de a va prezenta intr-o zona exclusiv de #case intr-o zona cu o panorama asupra intregului oras.

Proiectul cuprinde 3 #constructi a cate 2 unitati locative pe un #teren de aproximativ 2500 mp. Prin materialele de cea mai inalta calitate vrem sa ducem confortul si calitatea locuirii la un alt nivel, astfel ca inaltimea interioara este de 3,3 metri, cu geamuri de pana la 2,95 metrii inaltime, terase spatioase finisate cu lemn si balustrade de sticla, etc.

Fiecare dintre #apartamente cele doua #apartamente ale celor 3 #duplex-uri vor fi compartimentate astfel:

- Ap1: 172mp util + 36mp terasa + 102mp terasa rooftop Ap1 este format din 1/2 din parter si tot etajul + terasa rooftop.
- Ap2: 148mp util + 36mp terasa Ap2 este format din 1/2 din parter + tot demisolul. #casa tip #duplex se poate achizitiona si ca si #casa unifamiliala pe o parcela de 1000 mp cu o suprafata utila de 320 mp, terase de 72 mp si o terasa rooftop de 102 mp. Terenul liber pentru fiecare #casa este discutabil si poate fi marit pana la 1000 mp.

In plus fiecare #apartament va beneficia de doua locuri de parcare private.

Termenul de finalizare este la sfarsitul anului 2019.

Sfatul agentului: "- Repet, zona e splendida!"

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:44:30 +0300
<![CDATA[Chirie apartament cu 2 camere, 47 mp, strada Teodor Mihali]]> Va oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, in Marasti.

#Apartamentul este complet utilat si face parte dintr-un ansamblu rezidential nou.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 56 mp, fiind compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie si balcon.

Dispune de mobilier si electrocasnice noi (plita si cuptor electric, frigider, microunde, masina de spalat, TV, canapea)Pentru mai multe detali si vizionari va rog sa ne contactati! P16390]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:41:07 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Manastur, zona VIVO]]> Recomandam spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur, zona Restaurant Roata, zona foarte linistita, acces foarte bun cu masina, la 10 min de mers pe jos de toate mijloacele de transport, cu alee de alergat si pista de biciclisti in zona.

#Apartamentul are suprafata de 62 mp si este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol si 2 terase de cate 10 mp.

Beneficiaza de finisaje moderne si se vinde complet mobilat si utilat modern.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:37:34 +0300
<![CDATA[Chirie apartament, utilat si mobilat, zona semicentrala]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere un #apartament cu 1 camera, cu suprafata utila de 35 mp, situat in zona semicentrala.

#Apartamentul se inchiriaza finisat, utilat si mobilat. Incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie, este instalat si aparat de aer conditionat.

Pentru #inchiriere va rog sa ma contactati!

]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:36:37 +0300
<![CDATA[Vila 140mp, 1355mp teren, Faget]]> Ofer spre #vanzare o vila situata intr-o zona deosebita din Faget, #Cluj-#Napoca, in mijlocul padurii, exclusiv rezidentiala, frumoasa si linistita.
Proprietatea este formata dintr-o vila cu suprafata construita desfasurata de 169 mp si #terenul aferent de 1344 mp.
Regimul de inaltime este S+P, cu urmatoarea compartimentare:
-subsol: garaj, camera tehnica, camera, #casa scarii; demisolul are toate incaperile ventilate si iluminate natural
- parter: 2 camere,dressing, living, loc de luat masa, bucatarie, 2 bai , 2 holuri, terasa, #casa scarii.
Vila este finisata pe interior dupa cum urmeaza:
Subsol: finisata 100 %.
Parter: Bai 100% plus o parte din obiectele sanitare, restul fiind la stadiul de 2 straturi de lavabil, lipsind doar stratul final de pardoseala, gresie, piatra sau parchet.
Vila este finisata pe exterior, zidarie Cemacon 44, vata bazaltica 10 cm, tencuiala decorativa, tamplarie tripan plus rulouri exterior.
Podul este izolat cu celuloza, etc..
Utilitati: curent trifazic, gaz, apa.
#casa este dotata cu sistem de alarma fiind sub contract cu o agentie de protectie si paza.
Vila este incadrata in clasa A din punct de vedere al certificatului de performanta energetica.
Situatia juridica este clara,2018, proprietar persoana fizica.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:36:01 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Florilor, zona Atelierul de Pizza]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in #Floresti, strada Florilor, zona Atelierul de Pizza-Mega Image la doua minute de mijloacele de transport si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2010, izolat termic pe exterior si securizat cu interfon. Dispune de o suprafata utila de 58 mp si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon.

#Apartamentul este finisat si se vinde cu mobilierul de bucatarie. Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie.

ID-P16869
]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:35:18 +0300
<![CDATA[De inchiriat apartament cu 2 camere in Marasti, zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere compus din living, dormitor, bucatarie, baie si hol. Este situat in Green Campus, in apropiere de FSEGA si Iulius Mall. #Apartamentul se inchirieaza complet mobilat si utilat.]]> Tue, 23 Apr 2019 13:32:09 +0300 <![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 91 mp, zona deosebita, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament spatios de 3 camere in cartierul Grigorescu.
#Apartamentul este renovat si are o suprafata utila de 91 mp dispusi astfel:1 living, 2 dormitoare, 1 bucatarie inchisa,1 hol mare, 1 baie cu cada, 1 baie de serviciu, 1 logie inchisa (transformata in camera/#birou 6mp), balcon inchis, plus garaj sub living(13mp), cu usa automatizata si chiuveta cu canalizare, pivnita trecuta in CF (6mp), loc de parcare cu abonament in fata scarii! Incalzirea se face cu centrala termica proprie cu boiler incorporat de 60l, consum redus de gaz, iluminat total cu Led!
#Apartamentul are parchet masiv in camere si hol iar in rest gresie si faianta, usa intrare metalica.
Blocul a fost reabilitat termic.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:31:47 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera in Centru, acces auto]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 1 camera in Centru format dintr-o camera spatioasa , baie, bucatarie, hol si o boxa de aprox.5mp.
#Apartamentul este finisat modern si are CT proprie.
De mentionat faptul ca tavanul este de aprox.4m inaltime.
Acces auto in curte.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:24:08 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 5 camere, 220mp utili, 2 niveluri, cartier Buna Ziua]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Buna Ziua, zona de #case.

Imobilul are suprafata de 220mp utili, 5 camere si este structurat astfel - P+E:
- la parter - un living cu bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, dormitor, baie si iesire la terasa;
- la etaj - hol de acces, trei dormitoare si baie.
#casa beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan, usa metalica si este mobilata si utilata.
Proprietatea mai detine o curte amenajata.

ID Proprietate - P10401

]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:17:02 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 226 mp utili, 500 mp teren, cartier Europa ]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Europa, zona de #case.

Are suprafata utila de 226 mp si este dispus pe P+E, astfel:

- la parter - hol de acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu de depozitare, baie si iesire la o terasa generoasa;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu dressing si baie, plus o alta baie.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa din lemn masiv.

Imobilul mai dispune de un #teren de 500 mp si o curte amenajata.
#casa este construita din caramida, izolata la exterior.

Pret negociabil.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:15:34 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere confort sporit in Manastur]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 4 camere in Manastur, zona buna, linistita, retras de la trafic dar aproape de toate punctele de interes din cartier.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, are finisaje moderne si este compus din 4 camere mari, bucatarie mare, 2 bai, 2 balcoane, hol, apoi la subsol mai are 2 boxe.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:15:34 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat, 240mp utili si 800 mp teren, Europa]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa superba in cartierul Europa.
#casa este la prima #inchiriere si este superfinisata.
Are suprafata utila de 240 mp si un #teren de 800 mp.
Compartimentarea este: 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie, living, garaj.
Dispune de parcare generoasa.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:14:46 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera in Marasti la 5 minute de statie, oferta excelenta]]> Oferim spre #inchiriere garsoniera in Marasti pe strada Dambovitei.

Garsoniera este confort 1, are 28 mp utili.
Este compusa din camera, bucatarie separata, baie, hol si balcon.

Se inchiriaza ulilata si mobilata.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:11:14 +0300
<![CDATA[Vanzare cabinet stomatologic situat central, zona foarte buna si accesibila]]> Welt imobiliare recomanda spre #vanzare cabinet stomatologic situat central, zona linistita, orientat sud, cu 2 unituri, sala de asteptare pacienti cu grup sanitar.

Este recent zugravit, complet mobilat.

Oferta se adreseaza persoanelor de profil medic stomatolog.

Este usor accesibil cu transportul in comun si auto, fapt care ii confera un potential excelent.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:09:22 +0300
<![CDATA[Teren de vanzare cartierul Europa]]> Teren de #vanzare in cartierul Europa.
Zona este frumoasa, linistita, doar de #case.
Terenul are apa, gaz si curent.
Se poate construi #duplex sau #casa individuala.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:04:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, confort sporit, zona Titulescu]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate situat in zona Titulescu, retras de la strada principala.
#Apartamentul are suprafata utila de 85,5 mp oferindu-i un confort sporit, este complet decomandat si compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie separata, camara, debara, hol, logie de 9 mp si dispune de o boxa la subsol si parcare in fata blocului
Este aproape de principalele puncte de interes din oras, zona cu acces rapid spre centru, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine si scoli.
Se vinde complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele de ultima generatie, la cheie.
#Apartamentul este izolat termic si hidro, complet renovat, cu finisaje moderne.
Pentru mai multe detalii astept sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 13:01:44 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, Marasti, ultrafinisat]]> Va propunem spre #inchiriere acest #apartament de 1 camera situat in Marasti, la etajul 2 al unui imobil recent din zona Expo Transilvania. #Apartamentul este dotat cu tot ce aveti nevoie pentru a locui in conditii optime, inclusiv aer conditionat, TV LED, lift. etc. Un #apartament care merita vazut.
Pentru detalii sau vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:46:01 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Grigorescu, et 1]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Grigorescu, zona foarte buna, linistita, situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje.
#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, hol, baie cu geam si balcon.
#Apartamentul necesita renovare, avand finisaje vechi, dar pretul este negociabil.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:45:11 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere lux, imobil nou, semidecomandat, loc parcare, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament de 2 camere semidecomandat, zona strazii Bucuresti, pozitie semicentrala.
#Apartamentul are suprafata utila de 45 mp, este compartimentat astfel: dormitor cu dressing, living cu bucatarie, baie, hol, balcon.
Sistemul de incalzire este cu centrala termica individuala.
#Apartamentul se vinde finisat si mobilat lux, posibilitate cumparare loc de parcare.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne. ID P13906

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:44:57 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, imobil nou, decomandat, loc parcare, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament de 2 camere decomandat, zona strazii Bucuresti, pozitie semicentrala.
#Apartamentul are suprafata utila de 54 mp, este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol, balcon.
Sistemul de incalzire este cu centrala termica individuala.
#Apartamentul se vinde semifinisat, cu instalatiile pe pozitie, centrala termica individuala.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne. ID P13899

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:44:24 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere decomandate, Plopilor, Sala Sporturilor]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandate in cartierul Plopilor, zona foarte linistita, aproape de USAMV, Platinia, la 5 min de mers pe jos de #Cluj Arena si Parcul Central.

#Apartamentul este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje si este compus din 2 camere, bucatarie, hol si baie.

Se inchiriaza mobilat si utilat.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie. ID: P16392]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:37:01 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere finisat lux in Iris zona Oasului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament superfinisat si complet utilat nou, nelocuit niciodata cu suprafata de 56 m2, compus din: doua dormitoare, living, baie si bucatarie. #Apartamentul este situat langa Piata Karl Liebnik, cu acces la toate mijloacele de transport inclusiv tramvai.#Apartamentul beneficiaza si de 1 loc de parcare interioara si o boxa de aproximativ 15 m patrati. Doar 5 proprietari in curte de 800 patrati]]> Tue, 23 Apr 2019 12:35:22 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere, la cheie in Gheorgheni, zona Mercur]]> Va recomandam o varianta de #apartament de trei camere la cheie intr-o viziune mai moderna in apropiere de Scoala Internationala si Liceul "Lucian Blaga" din cartierul Gheorgheni.

Suprafata utila de 83 mp este dispusa pe cele doua nivele astfel:
living spatios cu bucatarie, baie, doua dormitoare, baie.
Vand #apartament cu 3 camere, 83mp,in Gheorgheni, zona Baisoara.

Dispune de scara interioara din lemn, lucrata manual. Este situat la 1 min de statia de autobuz, la 5 min de parc si scoala internatioanala la 15 min de parcul sportiv si de Iulius Mall.

#Apartamentul este finisat integral, mobilat si utilat complet.

Va recomand aceasta varianta daca va doriti un #apartament cu un aspect mai modern si aeristit in cartierul Gheorgheni.

Chiria la care va puteti astepta pentru investitie poate ajunge la 450 euro.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:27:19 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, modern, 60mp, etaj intermediar, langa Iullius Mall]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un spatios #apartament de 2 camere in cartierul Gheorgheni, la 2 minute de mers pe jos de Iullius Mall si 2 minute de mers pe jos de FSEGA.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 8 nivele si dispune de un balcon de aproximativ 5 mp cu o panorama deosebita.

Cei 60 de mp sunt compartimentati astfel: living spatios, dormitor, hol, baie, bucatarie.

Dispune de finisaje moderne, CT, mobilier si utilitati de calitate superioara.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:21:50 +0300
<![CDATA[Apartament de 2 camere, lux, prima inchiriere, confort 1, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un frumos #apartament de lux, cu 2 camere, decomandat, confort 1, la etaj intermediar, in cartierul Grigorescu.
#Apartamentul are o suprafata utila de 50 mp si este compartimentat astfel: 2 camere decomandate, bucatarie, baie si hol.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, de finisaje moderne iar mobilierul si dotarile sunt de calitate si alese cu multa grija.
#Apartamentul se afla la prima #inchiriere, complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
ID intern:P16340

]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:21:44 +0300
<![CDATA[Casa de vanzare, Popesti, Cluj]]> Va propunem o #casa frumoasa situata in localitatea Popesti, la 7 km de centrul orasului #Cluj-#Napoca.
Constructia este finalizata, mobilata si utilata.
Are suprafata utila de 121 mp si un #teren de 900 mp.
Compartimentare: living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, 2 dressinguri, camara, pivnita si 2 terase.
Se afla situata intr-o zona linistita, cu panorama frumoasa.
Pret negociabil.]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:12:26 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, gradina, parcare, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, foarte frumos, situat in cartierul Marasti, bloc construit dupa 2000.
#Apartamentul are suprafata utila de 56 mp, este compus din: bucatarie deschisa cu living, 2 dormitoare, baie, hol, terasa cu gradina, un loc de parcare subteran.
Imobilul are o structura functionala pentru familii si o gradina care este potrivita pentru timpul liber.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incerdere. ID P16896]]>
Tue, 23 Apr 2019 12:04:28 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere finisat in Manastur]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, decomandat, et 5 din 10, pe mijloc, bloc cu 2 lifturi, izolat termic, situat pe strada Vidraru, foarte aproape de statia de autobuz, scoala, magazine (BIG), piata.
#Apartamentul este super finisat, are 2 balcoane inchise cu termopan, incalzite, centrala termica, gresie, faianta, parchet, usa antiefractie. Se vinde cu bucataria mobilata si utilata.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:49:38 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 2 camere, Plopilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in Plopilor, la etajul 2 a unui bloc de 4 etaje si mansarda. Blocul este o constructie noua dupa 2000, #apartamentul are o suprafata de 49 mp, are 2 balcoane, unul mare, generos cu o suprafata de 14 mp.

Incalzirea este cu centrala de bloc, #apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:39:07 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, Brancusi, Cluj]]> De inchiriat spatiu #birou la #casa, zona C Brancusi.
Imobilul are 64 mp si se compune din 3 camere, baie si bucatarie.
Detine si pod/pivnita pe post de depozit.
Spatiul este in stare buna, are tamplarie de termopan si pardoseala tarket.
Exteriorul necesita unele renovari.
In acceasi curte mai este inca o #casa.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:30:33 +0300
<![CDATA[Casa de inchiriat, ideal birouri, Brancusi, Cluj]]> De inchiriat #casa zona C Brancusi.
Imobilul are 64 mp si se compune din 3 camere, baie si bucatarie.
Detine si pod/pivnita pe post de depozit.
Spatiul este in stare buna, are tamplarie de termopan si pardoseala tarket.
Exteriorul necesita unele renovari.
In acceasi curte mai este inca o #casa.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:27:56 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere finisat mobilat utilat in Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etaj intermediar, in cartierul Grigorescu, zona Profi.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este finisat, mobilat si utilat la cheie, masina de spalat noua, combina frigorifica noua, are termoizolatie si este compartimentat in: hol, living, bucatarie, dormitor, debara, baie, camara ,balcon mare.
#Apartamentul este ideal pentru familie, dar si ca investitie, avand o pozitionare si o compartimentare foarte buna.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:25:06 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere finisat in Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 4 camere, in #duplex, decomandat, in #Cluj-#Napoca, zona Dambul Rotund.
#Apartamentul este compartimentat in: 3 dormitoare, 1 living mare, 1 bucatarie, 2 Bai, 2 Terase (1-32mp , 2-18mp), 1 Beci, 2 Parcari +Gradina care apartine de #apartament. #Apartamentul este foarte spatios,este intr-o zona foarte linistita(asfaltata si ingrijita). Priveliste foarte buna spre oras si toate utilitatile. #Apartamentul a fost recent renovat si se vinde cu mobila sau fara la alegerea clientului.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:22:50 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, prima inchiriere, confort lux zona semicentrala ]]> Va oferim spre #inchiriere un superb #apartament de lux cu 3 camere, situat in zona semicentrala, in apropiere de Grand Hotel #Napoca si Parcul Central, intr-o zona linistita a cartierul Grigorescu.
#Apartamentul este situat intr-o cladire istorica, construita in perioada interbelica cu arhitectura deosebita si este renovat complet cu materiale de inalta calitate, imbinand perfect stilul clasic cu cel modern.
Are suprafata utila de 80 mp si este compartimentat astfel: living foarte spatios si luminos, 2 dormitoare (un dormitor cu pat matrimonial si un dormitor cu pat matrimonial si dressing), bucatarie, debara, baie, hol si balcon.
Dispune de centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, parchet din lemn masiv, usi din lemn, pereti superfinisati si izolati, baie moderna cu cabina de dus tip walk -in si 2 lavoare urmand a fi montate 2 oglinzi, bucatarie separata cu usa de sticla securizata, jaluzele orizontale electrice la toate geamurile.
Mobilierul este de cea mai inalta calitate de la Zigman, facut la comanda pentru utilizarea mai buna a spatiului, un dressing mare in dormitor si un dulap tip dressing pe hol, paturi matrimoniale cu saltele ortopedice.
Este foarte luminos si aerisit, avand incaperi cu tavan inalt specific cladirilor istorice.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati.


]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:14:36 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere confort sporit, zona Campului]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament de lux cu suprafata utila de 77mp plus 3 balcoane de 15 mp (total), intr-un bloc nou situat pe strada Campului, parter inalt (la demisol mai exista un #apartament).
#Apartamentul este compus dintr-o bucatarie complet utila (cuptor, plita electrica, hota, frigider), dormitor (pat cu saltea dormeo foarte comoda, dressing, noptiere, comoda TV), living spatios (coltar, masa cu scaune, dressing), camera mica (canapea si mobilier de #birou), plus 2 bai (una are cabina de dus iar cealalta cada, masina de spalat Bosh).
Dispune de o boxa si un loc de parcare exterior plus o camara de alimente.
#Apartamentul are mult spatiu de depozitare (2 dressinguri mari, unul in dormitor si altul in living), electrocasnice de utima generatie, centrala Bosh. A fost conceput sa fie cat mai practic. Nu se accepta studenti si animale de companie. Disponibil imediat, se percepe o luna garantie.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:13:33 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere cu garaj si boxa la subsol, zona Oncos Buna Ziua]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in zona Oncos, cartierul Buna Ziua, cu acces rapid spre toate punctele de interes din zona.
#Apartamentul este situat la un parter inalt peste garaje intr-un imobil cu 2 etaje, are suprafata utila de 52 mp plus un balcon de 6 mp si o terasa superba de 25 mp, compartimentat astfel: dormitor spatios, living separat de bucatarie prin usi culisante, hol si bucatarie open space, baie.
Dispune de un garaj cu poarta la subsolul cladirii si o boxa pentru depozitare spatioasa de aproximativ 12 mp incluse in pret.
Este intr-o zona foarte linistita, retras de la strada principala dar cu acces rapid, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun.
Ideal atat ca investitie cat si pentru un cuplu sau familie, se vinde complet mobilat si utilat, geamuri termopan, centrala termica proprie, foarte bine izolat avand cheltuieli reduse, disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:10:16 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere in zona centrala, piata Mihai Viteazu]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in zona centrala a orasului, langa piata Mihai Viteazu.
#Apartamentul are suprafata utila de 52 mp plus un balcon de 6 mp, cu o priveliste frumoasa si este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol si balcon.
Este superfinisat, complet mobilat si utilat cu electrocasnice noi, renovat recent, instalatia electrica si sanitara schimbata, usi interior noi din lemn, parchet din lemn masiv raschetat si lacuit, geamuri termopan si centrala termica proprie.
Situat in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, farmacii, scoli, #spatii #comerciale, este ideal pentru investitie datorita pozitionarii putandu-se inchiria rapid la un pret avantajos.
#Apartamentul nu a fost locuit dupa renovare, este disponibil imediat.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari astept sa ma contactati.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:09:39 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere finisat mobilat utilat in Apahida]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere în Apahida, decomandat, finisat recent, în curs de izolare exterioara.
#Apartamentul dispune de doua bai, doua balcoane, din care unul este închis cu termopan,dressing, uscator, garaj si beci. Situat în centru aproape de scoala, gradinita si mijloace de transport. Se poate vinde mobilat sau fara mobila.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:08:21 +0300
<![CDATA[Garsoniera de tip studio in centrul orasului, ultracentral]]> Va oferim un superb studio cu suprafata situat in centrul orasului in zona strazii Avram Iancu.
Este situat la parterul unui imobil vechi, cu o curte interioara si gradina unde se poate instala un foisor.
Dispune de o suprafata utila de 20 mp si este compus din 1 camera si 1 baie.
Este renovat recent, utilat modern si cu un design deosebit.
Interiorul este compartimentat inteligent cu patul incorporat in dulap si biblioteca, sistem de iluminat LED smart, intrerupatoare cu Touch, smart TV, centrala proprie, masina de spalat cu uscator, wc cu bideu inclus, plita cu inductie, frigider.
Baia este moderna si spatioasa, usa si paravan din sticla neagra securizata, blaturi din lemn.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari astept sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:08:18 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, superfinisat lux, parcare subterana, zona Vivo]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 3 camere situat in zona Vivo Mall, langa reprezentanta BMW.
#Apartamentul are suprafata utila de 72 mp plus o terasa de 12 mp si este compartimentat astfel: living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, hol si o terasa inchisa cu sticla culisanta.
Este situat la un parter inalt peste garaje, dispune de un loc de parcare subteran chiar sub #apartament si un loc de parcare exterior in fata blocului.
#Apartamentul este superfinisat, parchet triplu stratificat, gresie si faianta portelanata, mozaic in baie, spoturi tavan in tot #apartamentul, complet mobilat cu mobilier facut la comanda, bucataria utilata cu electrocasnice noi incorporabile marca Whirlpool (cuptor microunde, hota, cuptor electric, plita inductie, masina de spalat vase), 2 smart TV.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari astept sa ma contactati.

]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:06:38 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, etaj intermediar, zona Complex Diana cartier Gheorgheni]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni, zona complex Diana.
Este situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje reabilitat termic, intr-o zona foarte linistita, cu multe spatii verzi, retrasa de la strada principala.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, balcon inchis, renovat recent, cu o suparafata utila de 55 mp, compartimentat astfel: dormitor, living, baie, bucatarie, hol, balcon si dispune de o boxa la subsol si un loc de parcare de la primarie.
Finisajele din #apartament sunt moderne, bucatarie complet mobilata si utilata. Dispune de spatii mari de depozitare, un dulap tip dressing in dormitor si unul in hol.
Este situat in imediata apropiere de statiile de transport in comun, banci, farmacii, magazine, cu acces rapid spre punctele de interes din oras.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari astept sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:05:54 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere ultrafinisat, etaj intermediar zona Complex Diana Gheorgheni]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, confort 1, etaj 2 din 4, situat in cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul are suprafata utila de 68 mp si include: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si hol la care se adauga un balcon de 6 mp, o boxa la subsol de 5-6 mp si un garaj la suprafata.
Este situat intr-o zona foarte linistita, cu multa verdeata, aproape de mijloacele de transport in comun, scoala, magazine, banca, farmacie.
#Apartamentul a fost renovat complet in 2018, instalatia electrica schimbata, geamuri termopan, bloc reabilitat termic, centrala termica proprie, instalatie de cupru noua.
Dispune de finisaje de inalta calitate, usi interior noi din MDF, balconul deschis cu balustrada noua si podit cu lemn stratificat.
#Apartamentul se preda ultrafinisat, mobilier bucatarie nou de la Ikea, plita gaz Bosch, cuptor electric nou Bosch, hota Bosch, mobilat complet.
Se poate achizitiona atat cu plata cash cat si prin credit.
Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ma contactati.


]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:04:54 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandate, ultrafinisat, zona Interservisan]]> Va oferim spre #vanzare un superb #apartament cu 3 camere, situat in zona Interservisan.
#Apartamentul este complet decomandat, cu suprafata utila de 65 mp si este compartimentat astfel: living, 2 dormitoare, bucatarie, baie mare, baia mica a fost transformata in dressing cu intrare din dormitor (se poate reconfigura usor ca baie, toate instalatiile fiind pe pozitie), 2 balcoane mari orientate unul spre nord si unul spre sud, avand astfel soare pe tot parcursul zilei.
Dispune de boxa la subsolul blocului si acces la uscator.
#Apartamentul a fost complet renovat recent, totul este nou, instalatia electrica schimbata, instalatia sanitara si termica schimbata, tevile trase prin pardoseala, centrala termica proprie, geamuri termopan, usa metalica intrare.
Este mobilat cu mobilier personalizat facut la comanda, bucataria complet utilata cu electrocasnice moderne incorporabile (masina de spalat vase, combina frigorifica, cuptor electic, cuptor microunde, hota), 3 TV.
#Apartamentul a fost renovat cu materiale de cea mai buna calitate, este situat intr-o zona foarte cautata, in imediata apropiere de mijloacele de transport in comun, magazine, banci si scoli.
Ideal atat ca investitie datorita zonei cat si pentru o familie, fiind disponibil la cheie.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 11:02:57 +0300
<![CDATA[Ultracentral! Apartament 2 camere, 80 mp, zona Piata Unirii ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 80 mp, zona Hotel Melody, Piata Unirii.
Acesta este compartimentat astfel: 2 camere cu tavan inalt de 4 m, bucatarie, hol, baie, terasa de acces.
#Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat. Se poate inchiria atat ca locuinta cat si ca spatiu de #birou (650 euro).
Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne sunati. ID P14401

Cautam imreuna, reusim impreuna!
]]>
Tue, 23 Apr 2019 10:57:51 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 50mp, decomandat, garaj, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza in exclusivitate un #apartament de 2 camere, decomandat, situat in cartierul Zorilor.
#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, debara, baie, antreu, balcon si dispune de o boxa la subsol si un garaj.
Recent a fost schimbata toata instalatia electrica.
Orientare sudica.
Se inchiriaza mobilat si utilat.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati. Id P15956
]]>
Tue, 23 Apr 2019 10:57:14 +0300
<![CDATA[Casa 4 camere de vanzare in Apahida]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #casa cu 4 camere, situata in Apahida. #casa are suprafata utila de 114 m2 Terenul aferent #casei are suprafata de 250 m2. Are 1 bucatarie, 2 bai.]]> Tue, 23 Apr 2019 10:51:48 +0300 <![CDATA[Teren de vanzare in Floresti]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #teren #intravilan situat in #Floresti cu suprafata de 3000 m2 Terenul are urmatoarele utilitati: apa, electricitate.]]> Tue, 23 Apr 2019 10:50:49 +0300 <![CDATA[Teren zona semicentrala, in apropierea strazii Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune un #teren liber de #constructi situat in zona strazii Plopilor (vechi) in #Cluj #Napoca.

Suprafata din acte este 308mp, suprafata reala aproximativ 290mp. Terenul nu este cadastrat.

Necesita PUD. Front 13m.

Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii.

Comision 2% + tva


]]>
Tue, 23 Apr 2019 10:35:25 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, 77,25 mp, in Manastur, zona Kaufland]]> Va propunem spre #vanzare #apartament de 4 camere, spatios, luminos si complet decomandat in cartierul Manastur, zona Kaufland.
Este situat la etajul 2 din 4, intr-un bloc reabilitat termic.
Suprafata utila de 77,25 mp include 4 camere complet decomandate, 2 bai, bucatarie, hol spatios, debara si camara de alimente la care se adauga 2 balcoane si o boxa la subsol.
#Apartamentul are centrala, termopane, in stare buna, ingrijit si recent renovat.
O varianta foarte buna pentru o familie.
Pret competitiv usor negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! P16711]]>
Tue, 23 Apr 2019 09:48:50 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, 65 mp, etaj intermediar, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate in cartierul Gheorgheni, zona Interservisan in apropiere de mijloace de transport in comun, magazine, banci, mall,facultati.
Este situat la etajul 3 al unui bloc reabilitat termic cu 4 etaje, dispune de o suprafata utila de 65mp, compartimentata in 3 camere, 1 bucatarie separata, 2 bai, 1 hol,o debara, 1 balcon de 7mp inchis cu termopan si o boxa la subsol.
Se vinde complet mobilat si utilat cu centrala termica, ferestre termopan, fiind finisat modern, are parchet din lemn masiv, faianta/gresie moderna, tamplarie exterior termopan, tamplarie interior lemn, usa intrare metalica.
Orientarea este sudica ,zona linistita ,cu panorama frumoasa si spatii verzi.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 09:46:35 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 46 mp, Manastur ]]> De #vanzare #apartament cu o compartimentare inedita creat din uscatoria unui bloc de 10 etaje. In acte figureaza ca si #apartament.

Suprafata de 46 mp include o anticamera, dormitor, baie, hol si bucatarie. Fiind la etajul 11, #apartamentul permite accesul direct pe acoperisul blocului, zona ce poate fi folosita ca spatiu de relaxare.

Este finisat complet si foarte luminos.

O alternativa excelenta la achizitia unei garsoniere sau #apartament de 2 camere confort 2.

Pretul este negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 23 Apr 2019 09:40:38 +0300
<![CDATA[Garsoniera finisata recent in Marasti ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare garsoniera finisata modern si partial mobilata, situata in cartierul Marasti.
Garsoniera oferita spre #vanzare se afla in zona Expo, si este recent renovata, iar pentru mai multe detalii sau o vizita va rog sa ne contactati.
]]>
Tue, 23 Apr 2019 09:22:57 +0300
<![CDATA[Duplex ultramodern 160mp la 10 minute de nodul 'N']]> Am placerea de a va propune spre #vanzare un #duplex ultramodern.

Este dispus D + P + E compusa din:

- demisol: garaj, camera tehnica si spatiu de depozitare;
- parter: de un livingroom cu bucatarie (care se poate inchide), baie , hol;
- etaj: 3 dormitoare cu suprafete generoase(unul matrimonial cu baie proprie), baie.

Curtea imobilului este amenajata sa permita parcare a 1 sau poate chiar 2 autoturisme.

Zona este placuta! Nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 23 Apr 2019 08:50:50 +0300
<![CDATA[Ansamblu rezidential ultramodern, zona Dambu Rotund, preturi de la 1200 Euro/mp!]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui ansamblu rezidential modern, situat in zona de Nord-Vest a orasului, in aproprierea magazinului LIDL Baciu. Imobilul beneficiaza de un design modern, are prevazute materiale de inalta calitate si va reprezenta un proiect de referinta pentru zona. Arhitectul s-a gandit atat la spatiile de parcare (situate in subteran) precum si la spatiile verzi aferente imobilului. Un garaj subteran costa 5.000 Euro.
Preturile incep de la 1200 Euro/mp + 250 Euro/mp balcon si variaza in functie de suprafata, amplasament si modalitatea de plata.]]>
Mon, 22 Apr 2019 21:37:19 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 50mp, garaj, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere decomandate in Zorilor, zona foarte buna, linistita, cu spatiu verde, aproape de magazine, transport in comun.

#Apartamentul se afla pozitionat la etaul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, compus din 2 camere decomandate, bucatarie, baie cu geam, dispune de un spatiu de depozitare.

#Apartamentul este intr-o stare buna, dispune de CT, finisat, mobilat si utilitati.

Dispune de un garaj la subsolul blocului( optional).

ID P15597

]]>
Mon, 22 Apr 2019 19:08:05 +0300
<![CDATA[Casa Sannicoara mansardabila 450 mp teren]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa edificata in anul 2007 in stil clasic, cu o structura de rezistenta ce permite inclusiv mansardarea - cei 55 mp utili putand fi extinsi (confom proiectului ce se afla deja in curs de autorizare), ajungand la un total de 190 mp utili, geamuri cu rame de lemn duble, izolata la exterior cu termosistem cu polistiren, invelitoarea acoperisului fiind din tigla.

Dispusa pe un sigur nivel, #casa are in componenta un hol din care se face accesul catre toate incaperile, o bucatarie cu loc de luat masa, o baie si un dormitor.

Amplasarea la calcan in partea din fata a proprietatii reprezinta un atu, #terenul de 450 mp putand fi astfel utilizat la capacitate maxima, oferind totodata spatiu suficient pentru amenajarea curtii si gradinii in viziunea noilor proprietari, transformandu-se intr-un loc de relaxare pentru petrecerea timpului liber impreuna cu familia si prietenii.

Gradina generoasa este sadita cu pomi fructiferi (caisi, pruni, meri) si gazon natural.

Curtea dispune de asemenea de un numar de cel putin 2 locuri de parcare, amplasate in lateralul cladirii.

Mai mult decat atat, proximitatea fata de mijlocele de transport in comun care fac legatura cu statiile principale ale #Clujului se afla la doar 150 metri distanta.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P15998
]]>
Mon, 22 Apr 2019 18:47:31 +0300
<![CDATA[Teren de bloc, clinica, hotel, S+P+2E+ER, zona Borhanci]]> #Welt #Imobiliare va propune un #teren pentru proiect imobiliar in cartierul Borhanci.

Terenul are un front larg la strada principala (40 m) si este compus din 3 parcele cu cladiri demolabile din punct de vedere al parcelarului.

Se preteaza pentru constructie imobil mixt cu regim de inaltime S+P+2E+ER cu inaltimea de 12m la cornisa si 16m inaltime totala.

Pe langa functiunea de locuire colectiva, se mai admit functiuni administrative, de administrarea afacerilor, financiar-bancare, comerciale (tertiare), culturale, de sanatate cu caracter ambulatoriu, de turism.

CUT max: 1.4 (se atinge CUT maxim)
POT max: 45%

Sunati pentru mai multe detalii.

Comision 2% + TVA]]>
Mon, 22 Apr 2019 18:39:29 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere in Gheorgheni, zona Hermes]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 2 camere in apropierea Pietei Hermes, cartier Gheorgheni.
#Apartamentul este finisat modern si se compune din 2 camere, bucatarie, baie, hol si debara.
Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 22 Apr 2019 18:37:15 +0300