Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Garsoniera moderna cu parcare pe Detunata, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera amenajata smart pentru o persoana sau un cuplu, cu suficient spatiu de depozitare (pentru o garsoniera) - vezi video.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare dedicat.

Distante in mers lejer pe jos:
- 3 min GYM, Piata Agroalimentara, Profi, STATIE BUS (3, 24, 24B, 25, 34, 48)
- 6 min Complexul Sportiv Gheorgheni
- 6 min JYSK, pet store
- 6 min Kaufland
- 7 min Lidl
- 10 min Iulius Mall
- 15 min FSEGA

Compartimentare:
- hol intrare cu sifonier imens, oglinda, cuier
- baie amenajata modern, cu masina de spalat haine, cabina de dus
- camera cu #birou+scaun, sofa extensibila, corpuri depozitare+sifonier, TV flatscreen
- bucatarie deschisa cu living, cu minibar, frigider + congelator, cuptor cu microunde, aragaz, aerisire
- balcon cu priveliste panoramica

Pentru mai multe detalii vezi video de prezentare.]]>
Tue, 15 Jun 2021 19:34:06 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera, 40 mp, mobilat si utilat, zona Big Manastur]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament excelent atat pentru investitie cat si pentru locuit, in zona strazii Izlazului.

Cei 40 mp utili sunt compartimentati astfel: 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie (cu geam!) si un hol de acces. Se vinde mobilat si utilat.

#Apartamentul este situat la mansarda unui imobil dispus pe 4 niveluri. Imobilul a fost recent termoizolat.

Este in proximitate de BIG, banci, scoli, zone amenajate pentru copii, mijloace de transport (1 min!) si alte facilitati ale zonei.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne cu incredere!]]>
Tue, 15 Jun 2021 19:23:23 +0300
<![CDATA[Garsoniera confort sporit, amplasata excelent, langa BIG, in cartierul Manastur]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera situata in Manastur.

Imobilul are o suprafata utila de 28 mp, plus balcon inchis si amenajat.

Este situata intr-o zona foarte buna, foarte aproape de mijloace de transport in comun, banci, piata etc.Este formata dintr-o camera, bucatarie, balcon, baie, hol, debara.

]]>
Tue, 15 Jun 2021 19:17:41 +0300
<![CDATA[Apartament cu o camera, decomandat, 29 mp, zona buna, in Marasti]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu o camera, decomandat, situat la parterul unui bloc cu 4 etaje, reabilitat termic, in cartierul Marasti, zona Crinului. Suprafata utila de 29 mp este compartimentata astfel: antreu, camera, bucatarie si baie. Este finisat, mobilat si utilat clasic. Incalzirea se asigura cu panouri electrice radiante (solutie foarte eficienta), iar apa calda se prepara cu ajutorul unui boiler. Detine un spatiu de depozitare pe palier, in comun cu un vecin. #Apartamentul se afla la 8-9 min de mers cu masina de centrul orasului si la 4-5 min de mers de punctele de interes din zona: Piata Marasti, Lidl, Kaufland, zone comerciale, statii de transport public. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P27837]]> Tue, 15 Jun 2021 19:05:42 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, 41 mp, renovat complet, parter din 4, Marasti]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la parter din 4 etaje, in Marasti, zona ideala pentru #inchiriere.
Are o suprafata utila de 41 mp, este partial mobilat şi complet renovat: instalatie electrică, instalaţie apa şi de caldura noi, parchet, gresie şi uşi schimbate.
Se vinde cu mobila de bucătărie şi mobilier baie.
Incalzirea se face prin termoficare.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati! P21263

]]>
Tue, 15 Jun 2021 18:17:36 +0300
<![CDATA[Apartament ultrafinisat, mobilat si utilat, Sesul de Sus]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere ultrafinisat in #Floresti, zona Sesul de Sus, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este sitat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2020, dispus D+P+3E, izolat termic si fonic pe exterior si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 50 mp + un balcon de 14 mp si este compus din living cu bucatarie, hol, dormitor si baie.

#Apartamentul nu a fost locuit, finisajele interioare sunt de buna calitate iar electrocasnicele si mobilierul sunt in totalitate noi.

In pretul solicitat se include si un loc de parcare in subteranul blocului. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P28690]]>
Tue, 15 Jun 2021 17:55:53 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 54 mp, loc parcare, zona Golden Tulip, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va porpune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in zona hotelului Golden Tulip, in Zorilor.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 54 metri patrati, cu un living spatios, un dormitor cu pat matrimonial, o bucatarie, o baie si un balcon.

Acesta se inchiriaza complet mobilat si utilat si dispune de un loc de parcare in pretul inchirierii.

Este disponibil de la 01.07.2021.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 17:53:02 +0300
<![CDATA[Inchirere apartament cu o camera, Centru, zona Platinia, USAMV, 40 mp, garaj]]> #Apartamentul de inchiriat se afla intr-un bloc nou din zona Platinia. Este compus dintr-o camera, bucatarie, baie, balcon. Este orientat vestic. Dispune si de o parcare subterana.]]> Tue, 15 Jun 2021 17:26:01 +0300 <![CDATA[Vanzare spatiu comercial cu vitrina la artera principala, randament 8%, bloc nou]]> Spatiul este pozitionat excelent, cu vitrina si intrare din strada. Are expunere excelenta, datorita traficului auto si pietonal din zona. Se poate achizitiona cu preluare de chiriasi (500 Euro/luna).]]> Tue, 15 Jun 2021 17:21:49 +0300 <![CDATA[Apartament 1 camera, zona Pod Calvaria Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera amenajata smart pentru o persoana sau un cuplu, cu suficient spatiu de depozitare (pentru o un #apartament cu 1 camera) - vezi video.

Distante in mers lejer pe jos:
- 2 min Piata Agroalimentara, Profi, Supeco, STATIE BUS (P-ta Flora)
- 9 min Ion Mester
- 10 min Kaufland
- 20 min USAMV

Compartimentare:
- hol intrare deschis cu bucataria
- baie amenajata modern, cu cada
- camera cu pat matrimonial, sifonier foarte mare, comoda, spatii depozitare, AC (aer conditionat)
- bucatarie, cu minibar, frigider + congelator, cuptor cu microunde, aragaz, aerisire, masa cu scaune ,etc

Pentru mai multe detalii vezi video de prezentare.]]>
Tue, 15 Jun 2021 17:15:36 +0300
<![CDATA[Spatiu birou sau servicii, H=5m, parcare inclusa, zona pod Traian ]]> Oferim spre #vanzare, la parterul unui imobil nou construit, #spatiu #comercial in CF, ideal pentru activitati de #birou sau servicii.
Situat in curtea interioara a imobilului, se preteaza pentru activitati care nu necesita expunere stradala.
Inaltimea de 5m ofera foarte multa luminozitate si variante de amenajare.
Suprafata utila 86.5mp, open space, in stadiul semifinisat cu centrala proprie si incalzire in pardoseala.
Locul de parcare exterior este inclus in pret!
Se vinde sub regim TVA.
Pretul este negociabil.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:59:10 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera 45mp, et.1 cu panorama, 7 strazi Gruia]]> Oportunitate de investitie, cartier Gruia langa intersectia 7 strazi !
De #vanzare #apartament in imobil recent construit pe strada Romulus Vuia, langa intersectia 7 strazi in cartier Gruia.
Suprafata utila este de 44.61mp, compus din 1 camera, hol de intrare, debara, bucatarie si baie, plus balcon de 4.32mp.
Este situat la etajul 1 al corpului C3 care se afla in spate spre curte, la liniste si este foarte insorit.
Se vinde cu mobilierul si electrocasnicele Franke existente in spatiu.
#Apartamentul este ideal pentru un tanar student sau un cuplu.
Statia de autobus este langa imobil, 7-8 minute pe jos pana la facultatile de pe strada Horea.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:56:59 +0300
<![CDATA[Inchiriere imobil premium, ultramodern, central, 1406 mp, 20 de parcari]]> Va oferim spre #inchiriere un imobil premium, situat in zona centrala, care detine multiple posibilitati de exploatare. Acesta este pretabil inclusiv pentru institutii publice. Beneficeaza printre altele, de un subsol care poate gazdui pana la 20 de parcari, lift, curte proprie, acces facil la artera principala. Este amenajat dupa ultimele standarde, incepand de la materialele folosite, pana la partea tehnica, monitorizare video, sistem de ventilatie, iluminat, securitate etc. In cazul in care prezinta interes, va putem pune la dispozitie schitele imobilului si toate detaliile tehnice.]]> Tue, 15 Jun 2021 16:52:48 +0300 <![CDATA[Vanzare hala in Marasti, zona Ira, teren 1600 mp, platforma betonata integral]]> Spatiul industrial de #vanzare, se afla in cartierul Marasti zona - Plevnei/Ira, zona cu activitati economic industriale.
Proprietatea este compusa dintr-o hala cu suprafata de 350 mp cu 3 incaperi de #birou adiacente, 2 grupuri sanitare si o curte betonata de 1600 mp.
Incalzirea in hala este in pardoseala si se face prin centrala termica pe gaz. Dispune si de curent trifazic, hala fiind ideala pentru activitati de productie/depozitare sediu firme, service auto, etc.
]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:52:12 +0300
<![CDATA[Vanzare teren zona Wonderland, 1070 mp, cu autorizatie de constructie, panorama ]]> Terenul este situat in zona noua de #case din imediata apropiere a resortului Wonderland. Acesta detine autorizatie de constructie emisa recent. Pozitia #terenului ofera o superba panorama neobturata asupra orasului. Exista avizul de racordare pentru toate utilitatile.]]> Tue, 15 Jun 2021 16:52:07 +0300 <![CDATA[Vanzare teren Borhanci, 24 de parcele, PUZ apropat, ideal dezvoltare imobiliara]]> Terenul propus spre #vanzare este situat in zona Romul Ladea, din cartierul Borhanci, avand un amplasament superb, insorit si cu panorama spre cartier. Beneficeaza de drum asfaltat si de toate utilitatile la limita #terenului propus (apa, gaz, curent, canalizare, fibra optica). Puz-ul a fost avizat recent de comisia de urbanism. Amplasamentul studiat presupune si investitii in infrastructura (utilitati + drumuri de acces), care se fac la comun cu asociata de proprietari constituita. Terenul se preteaza excelent pentru devoltare imobiliara, avand un randament bun.]]> Tue, 15 Jun 2021 16:52:00 +0300 <![CDATA[Vanzare teren in cartierul Europa, fara PUZ, 620 mp, ideal investitie]]> Terenul este situat in apropiere de strada Eugen Ionesco, inspre limita cu cartierul Faget. Acesta face parte dintr-o unitate teritoriala, momentan neurbanizata. Terenul se preteaza pentru investitie pe termen lung.]]> Tue, 15 Jun 2021 16:51:49 +0300 <![CDATA[Casa deosebita in Dambul Rotund, zona Garii, 206 mp, teren 621 mp, D+P+M]]> Va prezint o #casa superba in apropiere de Gara, in cartierul Dambul Rotund. Aceasta este situata pe o strada de #case, in partea de jos a cartierului, cu acces usor spre centrul orasului, mijloace de transport in comun si zonele comerciale.
Terenul #casei este de 621 mp, amenjat impecabil, cu iarba de gazon, tuia si plante ornamentale. La nivelul gazonului se afla un sistem de irigatie performant, programabil, care se alimenteaza cu apa din fantana proprie. In capatul gradinii se gaseste o filigorie si o mini cabana, care in momentul de fata este utilizata pe post de #birou. Constructia #casei este foarte bine executata si intretinuta. Exteriorul este impecabil. Compartimentarea interioara este dupa cum urmeaza:
parter: hol, baie, garaj, living, dining, bucatarie, camara alimente;
etaj: 3 dormitoare, 2 baie, un dressing, 2 balcoane si scara de acces in pod;.
demisol: spatiu de depozitare, camara alimente (cu temperatura scazuta).
#casa necesita doar o improspatare in interior si se poate ocupa imediat. Nu prezinta vicii de constructie, beneficeaza de dormitoare spatioase, un frumos semineu pe lemne in living si un garaj generos.
Recomand cu caldura acest imobil.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:51:45 +0300
<![CDATA[Vanzare duplex in Borhanci, 126 mp util, garaj, teren 250 mp, finalizare 2021]]> Acest imobil este pozitionat in cartierul Borhanci, in zona Romul Ladea, cu perspectiva panoramica asupra zonei, intr-un ansamblu privat de #case. Este retras de la drumul principal, la aproximativ 150 m. Locatia este superba. #casa are suprafata utila de 126 mp si #teren 250 mp. Constructia are termen de finalizare, perioada August - Septembrie 2021, iar intabularea este prevazuta pana la sfarsitul anului. Pentru schite si detalii tehnice, va stau cu placere la dispozitie.]]> Tue, 15 Jun 2021 16:51:42 +0300 <![CDATA[Vanzare casa de vacanta, Maguri-Racatau, 140 mp util, teren 800 mp, la asfalt]]> #casa oferita spre #vanzare este situata in comuna Maguri-Racatau, la drumul principal, care este asfaltat. #casa este construita din lemn, pe fundatie de beton si acoperis din tigla. Proprietatea dispune de iesire la Somes. #casa se prezinta in conditii excelente.]]> Tue, 15 Jun 2021 16:51:38 +0300 <![CDATA[Teren superb in Salicea, 1001 mp, iesire la lac, PUZ, apa si curentul la parcela]]> Terenul este situat la intrare in Salicea, in apropiere de pensiunea “La Mesteceni”. Are front la drumul principal și beneficiaza de următoarele caracteristici:
- 10 parcele de 1000 mp;
- fiecare parcela are capatul de gradina cu iesire la un mic lac amenajat;
- parcelele se livreaza cu PUZ aprobat și cu bransamente la apa și curent, precum si drumurile de incinta pietruite;
- #terenul este plan, insorit, oferind o frumoasa perspectiva asupra muntilor Apuseni;
- in vecinatate se gasesc #case noi, cochete.

Aceasta proprietate se preteaza excelent pentru dezvoltarea unui ansamblu privat cu #case de lux.
Salicea este una dintre cele mai bine cotate și pitoresti localitati din zona metropolitana. Aceasta se bucura de niște peisaje minunate, datorita dealurilor si padurilor de care este inconjurata. Zona se remarca si prin potentialul turistic.
Acestea, impreuna cu proximitatea fata de oras, contribuie la o piata imobiliara din ce in ce mai atractiva si mai efervescenta, care se orienteaza catre o dezvoltare rezidentiala cu densitate redusa si degajata.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:51:15 +0300
<![CDATA[Vanzare casa noua in Feleacu, 190 mp SU, teren 1000 mp, panorama spre oras]]> Va propun spre #vanzare un ansamblu de 7 #case, in comuna Feleacu, aflate pe versantul Sudic, cu panorama superba asupra orasului.
- Suprafata #teren - 1000 mp;
- Suprafata utila 191 mp;
- Parter+etaj+pod amenajat;
- Utlitati: apa, gaz, curent, fibra optica;
- Predare la stadiul semifinisat in interior, cu incalzire in pardoseala;

Casele sunt executate de un dezvoltator cu carte de vizita bogata.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:51:10 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera decomandat, mobilat si utilat, zona Donath Park]]> Va prezentam spre #vanzare un #apartament cu 1 camere decomandat situat in zona Donath Park.
#Apartamentul este situat la parter inalt(peste garaje) al unui imobil cu regim de inaltime D+P+3E avand o suprafata utila de 38,5 mp+balcon.
Este compus dintr-o camera spatioasa cu acces pe balcon, bucatarie, baie cu geam, hol si un balcon.
Se vinde complet mobilat si utilat conform pozelor.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ne puteti contacta.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:48:05 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, zona Lidl, Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament finisat modern in zona Pietei Marasti.

Este situat la etajul 8 si se compune din 3 camere, 2 bai, hol, bucatarie si 2 balcoane.

#Apartamentul are si o debara in interior, doua spatii de depozitare pe #casa scarii si un beci la subsol.

#Apartamentul se vinde complet mobilat.

Dintre finisaje amintim: geamuri termopan, parchet din lemn masiv, usa metalica la intrare, centrala termica proprie.

#Apartamentul este situat aproape de mijloacele de transport in comun, farmacie si magazine.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:37:19 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 2 bai, zona Sub Cetatem et 1, mobilat si utilat]]> #Apartamentul are o suprafata utila de 74 mp + 2 terase de 10 mp si 6 mp
Este compartimentt astfel: 1 living+bucatarie , 2 dormitore 2 bai. O baie se afla in interiorul dormitorului.
Iesirea pe terasa se face din living la cea de 10 mp si din dormitor la cea de 6 mp !

Beneficiaza de 2 locuri de parcare. Un loc in subteran alaturi de o boxa/beci in total de 21.7 mp. Boxa, este finisata si utilata cu rafturi pentru depozitare de sus pana jos. Totodata in boxa se gaseste un congelator suplimentar cu 8 sertare. Al doilea loc este afara in fata blocului si are montat un blocator cu lacat.

Se vinde complet mobilat si utilat cu toate electrocasnicele dupa cum urmeaza, 2 televizoare Philips de 148 cm in living si 81 cm in dormitor, cuptor cu microunde Beko, masina de spalat rufe Samsung, si Uscator de rufe Caddy. Aparat de cafea Delonghi , Storcator de fructe, frigider, Masina de spalat vase, cuptor si plita Whirlpool. Aspirator inteligent si aspirator Vertical Rowenta. Are amenajate 2 #birouri pliabile pentru work from home.
Are 4 spatii de depozitare respectiv 2 dressing-uri si alte zone direct din constructia #apartamentului.

Este bine conectatat la multiple puncte de interes cum ar fii: zona verde pentru plimbari si activitati sportive , parc de joaca pentru copii , magazine alimentre , farmacii , terase , scoala , gradinita iar statia de autobuz este doar la cateva minute de mers pe jos!
Se accepta orice modalitate de plata!
]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:34:55 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 230mp, str. Fabricii 105, ansamblu rezidential nou]]> Va ofer spre #inchiriere un #spatiu #comercial situat in ansablul rezidential str. Fabricii 105.
Acest ansamblu nou construit este situat inainte de podul de pe Fabricii (pod Terapia sau podul Hingherilor).
Suprafata spatiului este de 230mp, parter cu expunere buna, 2 intrari, inaltime 3m80.
Stadiul este semifinisat dar finisajele se pot face in acord cu proprietarul.
Momentan exista o incapere open space de aproximativ 120mp si incaperea 2 compartimentata in mai multe boxe/depozite.
Toate aceste compartimentari sunt pe structura usoara si se pot demola.
Se ofera 10 locuri de parcare in subteran.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:32:43 +0300
<![CDATA[Birouri 300 mp, 4 incaperi generoase, finisat, Plopilor, 6 euro/mp!]]> Superoferta! Birouri moderne, incaperi generoase, confort!
Se inchiriaza la 6 euro/mp pentru cel putin 1 an sau pana la sfarsitul pandemiei.
In anul 2 sau 3 al contractului de #inchiriere, se revine la pretul normal de 12eur/mp.

Va ofer spre #inchiriere un spatiu de #birouri, situat la parterul imobilului Plopilor Vest.
Complexul are paza permanenta, acces restrictionat cu bariera, ingrijire spatii verzi si parcare.

Compus din 4 incaperi generoase, grupuri sanitare, dus, chicineta si 2 sali de conferinta.
Incalzire / racire prin sistem de ventiloconvectoare, alarma, control acces, parchet, tavane #casetate.
Se pot inchiria parcari subterane la pretul de 75 eur/luna.
Spatiul a fost folosit de firme IT si ofera tot confortul si infrastructura necesara.
Locatia este foarte buna si usor accesibila cu auto sau transportul in comun.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:29:20 +0300
<![CDATA[Cladire comerciala sau medicala 342mp, Sigma, str. Republicii ]]> Va propun spre #inchiriere o cladire moderna in suprafata totala de 342mp.
Situata in zona Sigma, str. Republicii, cladirea este dispusa D+P+2E.
La parter este zona de receptie, un #birou individual, o sala open space cu iesire la gradina, grupuri sanitare.
Etajul 1 este compus din 2 incaperi generoase tip open space si grupuri sanitare.
Ultimul etaj ofera o priveliste generoasa din incaperea open space si o terasa circulara.
In demisol este camera serverelor, meeting room sau sala de relaxare.
Incalzirea, respectiv racirea spatiului este realizata pe baza de ventiloconvectoare.
Dispune de urmatoarele facilitati suplimentare: sistem de supraveghere video, alarma, control acces, generator de curent.
]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:27:40 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere 67 mp, parcare subterana, zona VIVO]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in bloc nou, zona Vivo.

#Apartamentul are suprafata totala 67 mp (6,46mp balcon) si este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si balcon.

#Apartamentul este finisat modern, centrala termica proprie Viessmann prin condensatie cu incalzire prin pardoseala, usa metalica la intrare, tamplarie pvc etc.

Printre avantajele imobilului putem sa enumeram: supraveghere video, parcari subterane, parcari exterioare, ascensor rapid si silentios, izolatie termica, videointerfon etc.

In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare suprateran.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ne contactati!]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:23:07 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 40 mp ,et 3, zona Terra]]> Vanzare #apartament cu 2 camere situat in #Floresti ,zona Terra imobil nou construit in 2020.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu regim de inaltime D+P+4E, si are o suprafata utila de 40 mp.
Este compus dintr-un living cu bucatarie, baie, dormitor si un balcon de aprox 8 mp cu acces din living cat si din dormitor.
Se ofera spre #vanzare la stadiul semifinisat. Optional se poate achizition si un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ne puteti contacta.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:22:17 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere ultrafinisat, panorama, zona Interservisan, Iulius Mall]]> Va propun spre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandate, etaj 4/4, in Gheorgheni.

#Apartamentul are suprafata utila de 44 mp + 4 mp balcon si este compus din: hol, living, dormitor, bucatarie, baie si balcon.

Finisajele sunt de calitate superioara, electrocasnicele marca Whirlpool, CT Wiessman, TV in ambele camere si bucatarie, usi Porta Doors, aer conditionat, baia utilata cu vas wc suspendat Villeroy&Boch, rezervor încastrat Geberit, baterie lavoar baie Grohe.

Se vinde la cheie, complet mobilat si utilat, conform pozelor de prezentare.

Dispune si de un loc de parcare de la primarie.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:20:39 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat, et 2, zona Florilor]]> Va prezentam spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in #Floresti pe strada Florilor.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje si are o suprafata utila de 59 mp+8 mp balcon.
Este compus dintr-un living cu bucatarie spatios si acces pe balcon, dormitor, baie, balcon, balcon.
Se ofera spre #vanzare mobilat si utilat conform pozelor anexate.
#Apartamentul este situat in zona centrala fiind aproape de mijloace de transport, supermarket, farmacie.
Situatie juridica este clara iar ca si modalitate de plata este acceptata plata cash cat si plata prin credit bancar.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:14:46 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala in Feleacu aproape de Cluj-Napoca]]> Oferim spre #vanzare #casa individuala cu 5 camere in Feleacu situata intr-o zona foarte buna, cu priveliste frumoasa, zona de #case.
#casa are termen de finalizare 2020 in vara si se vinde complet mobilata si utilata.
Are 210 mp utili la care se adauga 2 terase in total de 147mp, #terenul aferent #casei este de 960 mp.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 15 Jun 2021 16:13:23 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, 41 mp, terasa, etaj 1 din 9, Minerva, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate in Manastur zona Minerva.
Suprafata utila este de 41 mp avand urmatoarele caracteristici: doua dormitoare o bucatarie, o baie, un hol si o terasa foarte frumoasa si spatioasa.
Este situat intr-o zona frumoasa, curata, aerisita, cu spatiu verde si copaci, parc de joaca pentru copii. La parterul blocului este: carmangerie, magazin alimentar, brutarie si produse de panificatie, farmacie, instalatii sanitare, pizzerie etc., mai exact tot ce ai nevoie gasesti. #Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu 9 niveluri, dispune si de lift.
Pentru alte detalii sau programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati! P22709]]>
Tue, 15 Jun 2021 15:53:01 +0300
<![CDATA[Central! Vanzare apartament 3 camere, 83 mp, bloc nou, Traian Mosoiu]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament de 3 camere, intr-un imobil nou, anul constructiei 2006.

#Apartamentul este situat la etajul 1, cu suprafata utila de 83 mp si un balcon.

Compartimentat astfel: sufragerie, doua dormitoare, bucatarie, doua bai, trei holuri, priveliste sre gradina, spatiu verde si liniste totala.
Finisajele sunt moderne, are centrala termica, geamuri termopan, parchet, gresie si faianta moderna, orientare sud- estica, priveliste spre curtea interioara.
Pozitionarea favorabila, intr-o zona centrala, zona de #case, cu acces usor spre toate zonele.
#Apartamentul se vinde optional mobilat sau nemobilat.
In plus dispune de o parcare privata in curtea blocului.

P18986
]]>
Tue, 15 Jun 2021 15:33:37 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 75 mp+15mp balcon, zona Florilor]]> Va prezentam spre #vanzare un #apartament cu 3 camere spatios situat in zona centrala a #Florestiului, zona Florilor.
#Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu 4 etaje si are o suprafata utila de 75 mp.
Este compartimentata dupa cum urmeaza:
-2 dormitoare
- living cu bucatarie
-baie
-hol
-2 balcoane cu suprafata totala de 15 mp.
#Apartamentul este foarte spatios si luminos. Este situat in imediata apropiere de mijloacelor de transprort, magazine, farmacii;
Este un #apartament care poate fi folosit si ca #spatiu #comercial.]]>
Tue, 15 Jun 2021 15:29:53 +0300
<![CDATA[Vanzare 2 camere, Manastur, Casa Piratilor, finisat, panorama ]]> Va ofer spre #vanzare un #apartament de 2 camere decomandate, situat in Manastur, la etajul 6 al unui imobil cu 10 etaje de langa #casa Piratilor.
#Apartamentul este finisat preponderent modern si se ofera spre #vanzare mobilat si utilat cu tot ce este nevoie pentru a fi locuit imediat.
In afara spatiului util mentionat dispuneti de un balcon orientat vest, cu o superba panorama, o boxa la subsol, si de un loc de parcare, langa imobil.
In imediata apropiere a imobilului se afla scoala generala Octavian Goga, restaurantul #casa Piratilor, iar la parterul blocului vecin functioneaza un magazin non-stop!
Imobilul este reabilitat termic, cheltuielile de intretinere sunt foarte mici.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat!
Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati oricand (inclusiv weekend)!]]>
Tue, 15 Jun 2021 15:24:08 +0300
<![CDATA[Vanzare 3 camere decomandate Zorilor, zona Pasteur. etaj 1]]> Va oferim spre cumparare un #apartament cu un mare potential, situat in cea mai cautata zona a orasului si a cartierului Zorilor, si anume zona comerciala Pasteur, aproximativ la egala distanta fata de facultatile de Medicina si Medicina Veterinara.
#Apartamentul are o suprafata utila de 65 de mp si o orientare duala nord-sud, cu 2 dormitoare pe sud.
Imobilul este usor retras de la strada principala, oferindu-va astfel o foarte buna pozitie prin lipsa zgomotului.
Dispune de finisaje relativ moderne, fiind oferit spre #vanzare complet mobilat si utilat, astfel incat poate deveni imediat o oportunitate de investitie.
Pentru alte detalii sau pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne apelati!]]>
Tue, 15 Jun 2021 15:20:45 +0300
<![CDATA[OCAZIE - Casa deosebita, zona Kaufland, bun gust, jacuzzi, garaj ]]> Va oferim aceasta #casa deosebita situata in zona Kaufland pe o strada linistita si cocheta.

#casa este remarcabila prin pozitionare, spatiu verde, finisaje de foarte buna calitate si amenajare cu mult bun gust si dotarile de exceptie.

Cei 171 mp utili, cca. 240 mp construiti, sunt situati la demisol, parter si mansarda inalta.

#casa este de tip alipit si are 3 dormitoare, living, bucatarie inchisa, camera hobby, camera tehnica si 2 bai.

Dotarile si amenajarile sunt de exceptie:
- JACUZZI in curte;
- curte foarte frumoasa cu gazon, brazi si plante decorative;
- incalzire in pardoseala la parter si calorifere IRSAP;
- veluxuri INTEGRA cu telecomanda, senzor de ploaie si parasolare;
- jaluzele electrice programabile;
- centrala termica si boiler cu palouri solare;
- sistem de alarma centralizat;
- garaj pentru 1 masina si inca 2 locuri de parcare;
- portile de la intrare si garaj sunt automate;
- 4 aparate aer conditionat.

Proprietate de exceptie - va puteti muta imediat.

Pentru mai multe informatii si imagini, va invitam sa ne contactati telefonic.

Ioana Tudoran,
#Welt #Imobiliare]]>
Tue, 15 Jun 2021 15:08:03 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial, 138mp, str. Paris, imobil nou, parcari in fata]]> Va propun spre #vanzare un #spatiu #comercial situat pe strada Paris in zona nou dezvoltata din spatele pietei Mihai Viteazul, la parterul unui imobil nou.
Spatiul are suprafata utila de 138mp, inaltime 3,30m, vitrina generoasa, precum si locuri de parcare in fata imobilului.
CF-ul imobilului are destinatia de #spatiu #comercial.
Exista 3 usi de acces in spatiu.
Spatiul este la stadiul semifinisat cu centrala proprie si calorifere.
Se preteaza tuturor tipurilor de activitati comerciale, showroom, prezentare si desfacere, cabinete stomatologice sau medicale etc.
Prezinta expunere si vizibilitate foarte buna.
]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:58:54 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, panorama deosebita, 50 mp, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, situat in zona Calea Turzii.
#Apartamentul este semidecomandat si este compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, hol si baie.
De asemenea, dispune de centrala termica, gresie, parchet si se afla in apropierea mijloacelor de transport.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:54:31 +0300
<![CDATA[Vanzare 2 camere lux, Grand Park Residence, finisat la cheie, Gheorgheni]]> Am placerea de a va propune spre cumparare un #apartament de lux, situat in complexul Grand Park Residence, la etajul 8 al unui imobil cu 10 etaje.
#Apartamentul a fost cumparat si finisat pentru uzul propriu al proprietarului, astfel incat calitatea finisajelor, precum si a dotarilor cu electrocasnice il situeaza in categoria celor de top.
Se ofera spre #vanzare complet mobilat si utilat, viitorul proprietar avand posibilitatea de a-l locui imediat.
Balconul de 8 mp, cu deschidere de la vest la est va ofera o panorama superba asupra zonei.
Retragerea #apartamentului de la strada principala va ofera un confort deosebit prin lipsa zgomotului, inerent zonei circulate.
Parcarea subterana de la -1 este foarte usor accesibila.
#Apartamentul poate fi vizionat oricand (si in weekend), cu o programare prealabila.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!

]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:48:34 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere ,situat in #Floresti, zona Eroilor

#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic ,este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 dressinguri, 1 baie, 1 balcon.

Se vinde finisat si mobilat, conform pozelor anexate.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Este situat in apropierea statiei de autobuz, magazine.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati .]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:42:31 +0300
<![CDATA[Proprietate unica in Faget! Vila 6 camere, 750 mp teren ]]> Oportunitate rara pentru iubitorii #caselor in Faget!

Aceasta vila unica este situata in zona centrala a Fagetului cu strazi cochete si vile cu arhitectura deosebita.

#casa este amenajata cu multa personalitate si simt artistic.

Sunt 202 mp utili: living, 4 dormitoare si 1 biblioteca. Una dintre incaperi are 30 mp.

Terenul are 750 mp, iar curtea este insorita, intima si plina de arbusti si plante decorative.

Tinem la intimitatea clientilor nostri speciali, de aceea va oferim mai multe imagini doar in privat.


Ioana Tudoran,
#Welt #Imobiliare]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:36:52 +0300
<![CDATA[MANASTUR, zona Primaverii, apartament 2 camere, finisat, ideal familie tanara]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, situat in Manastur, la un minut de statiile de transport, in zona strazii Primaverii.

Este foarte aproape si de scoli, gradinite, magazine alimentare, banci si spatii verzi.Totodata baza sportiva Unirea este la 5 minute.

Suprafata utila este de 35 mp si este foarte bine compartimentata: hol, bucatarie, living, hol, dormitor, baie.

Pentru o vizionare sau alte detalii va rog sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:33:51 +0300
<![CDATA[Apartament 82 mp (3 cam), cartier Europa, 2 parcari, priveliste frumoasa, terasa]]> Va propunem spre cumparare un #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Buna ziua.

Suprafata utila este de 82 mp si este compartimentat astfel: 2 dormitoare, living + bucatarie, 2 bai si o terasa generoasa.

Dispune de 2 locuri de parcare private incluse in pret.

#Apartamentule se vinde utilat si mobilat cu tot ce se vede in poze (masina de spalat vase, masina de spalat haine cu uscator, aer conditionat, hota, centrala termica).

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:33:26 +0300
<![CDATA[Teren intravilan, 22 euro/mp, str Colonia Sopor]]> Welt imobiliare va propune spre achizitie o suprafata generoasa de #teren de aproximativ 18500 mp, alcatuit din 7 parcele, forma compacta.

Daca se urmeaza procedura de urbanizare, pe #teren se pot construi locuinte individuale.

Utilitatile sunt in zona, iar #terenul este drept.

Terenul este #intravilan.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:29:10 +0300
<![CDATA[MANASTUR, zona Primaverii, apartament 2 camere]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, situat in Manastur, la un minut de statiile de transport, in zona strazii Primaverii.

Este foarte aproape si de scoli, gradinite, magazine alimentare, banci si spatii verzi.Totodata baza sportiva Unirea este la 5 minute.

Suprafata utila este de 35 mp si este bine compartimentata: hol, bucatarie, living, hol, dormitor, baie.

Pentru o vizionare sau alte detalii va rog sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:24:47 +0300
<![CDATA[Oferta! Apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Sub Cetate]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Sub Cetate.

#Apartamentul este situat la etajul 1 al unui bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 1 balcon, 1 hol.

#Apartamentul este in curs de finisare, se va preda finisat.

Dispune de loc de parcare subteran inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:16:17 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Eroilor.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon, hol.

Se vinde finisat si mobilat, dotat cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:15:20 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, situat in Floresti, zona centrala ]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona centrala.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon.

Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:10:51 +0300
<![CDATA[Teren cu PUZ in lucru, strada Frunzisului]]> Teren de #vanzare, compus din mai multe parcele cu surpafata totala de 8200mp, care face parte din planul urbanistic zonal demarat in zona Frunzisului-Campului.

Conform propunerii de mobilare, regimul de etajare este 2D+P+9E+ER.

Pretul este 850euro/mp.


]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:10:19 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere cu gradina, situat in Floresti, zona Eroilor]]> Va propunem spre #vanzare #apartament cu 2 camere, decomandat, situat in #Floresti, zona Eroilor.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim P+3E+M, izolat termic, intr-o zona linistita, la aproximativ 200m fata de statia de autobuz.

Acesta este format dintr-un living spatios, bucatarie, 1 dormitor si 1 baie; dispune de o gradina de 40 mp, este mobilat si utilat conform imaginilor atasate.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:07:01 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Terra]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu doua camere in #Floresti, strada Urusagului, la 5 minute distanta de mijloacele de transport in comun si magazine.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2020, dispus S+P+3 E+M, izolat termic pe exterior (clasa B energetic) si dotat cu lift.

Dispune de o suprafata utila de 40mp + un balcon si este compartimentat living cu bucatarie, dormitor si baie.

Poate fi achizitionat cu cash sau credit si nu necesita investitii.

Incalzirea se face printr-o centrala termica prin condensatie iar orientarea sud-vestica asigura lumina naturala pe toata durata zilei. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:06:45 +0300
<![CDATA[Garsoniera, 28 mp, confort sporit, zona Detunata Gheorgheni, ideal investitie]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera excelenta atat pentru investitie cat si pentru locuit, in zona strazii Detunata.

Cei 28 mp utili sunt compartimentati astfel: 1 camera, 1 bucatarie, 1 baie si un hol de acces. Se vinde asa cum se vede in fotografii.

Garsoniera este situata la etajul 10 a unui imobil dispus pe 10 niveluri.

Este in proximitate de scoli, Baza Sportiva #Napoca, spatii verzi, Iulius Mall, Jysk, Lidl, mijloace de transport si alte facilitati ale zonei.

V-am starnit interesul? Nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:06:24 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Stadionului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament de 2 camere, situat in #Floresti, zona Stadionului.

#Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential la intrare in #Floresti, imobilul se diferentiaza prin calitatea lucrarilor, materiale de foarte buna calitate si pozitia sa. Este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon tip logie inchis in termopan, debara.

Se vinde mobilat si utilat, fiind dotat cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica.

Dispune de loc de parcare cu CF, inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:06:20 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Primariei]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Primariei.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon, 1 hol.

Se vinde finisat, partial mobilat, dotat cu centrala termica, geamuri termopan, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:05:52 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Florilor.

#Apartamentul este situat la etaj intermediar, intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, baie, balcon, dormitor.

Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 14:03:49 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Buna Ziua, garaj inclus]]> Va prezentam oportunitatea de a cumpara un #apartament cu 2 camere, situat in cartierul Buna Ziua, #Cluj-#Napoca.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 40 mp si este compus din 1 dormitor, living+bucatarie, hol, baie si o terasa de 10 mp.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Finisajele si electrocasnicele din #apartament sunt premium, mobilierul este din MDF, iar electrocasnicele sunt noi.

Compartimentarea este foarte buna, cu multe spatii de depozitare.

#Apartamentul dispune si de instalatie de aer conditionat.

In pretul de #vanzare este inclus si un garaj cu CF propriu la subsolul blocului, acces cu telecomanda.


Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Tue, 15 Jun 2021 13:57:32 +0300
<![CDATA[Duplex de vanzare zona strazii Campului]]> Va propunem o #casa tip #duplex in cartierul Manastur, zona Campului.
Are suprafata utila de 132 mp si #teren cu constructie de aproximativ 220 mp.
Regim de inaltime P+E+M.
Parter: living, bucatarie, baie.
Etaj: 2 dormitoare, 2 bai, balcoane.
Mansarda: camera plus baie.
Se preda la stadiul semifinisat, cu CT si incalzire pardoseala.
Gradina gazonata si curte pavata.
Dispune de doua locuri parcare.]]>
Tue, 15 Jun 2021 13:20:08 +0300
<![CDATA[Duplex, 2 terase panoramice 32+20 mp, curte, 3 dormitoare ]]> In cautarea caminului ideal?

Va oferim acest #duplex care pur si simplu va invita sa petreceti tot timpul afara.

Aveti la dispozitie 2 terase generoase cu priveliste panoramica 32 mp si 20 mp si un balcon la etajul superior.

Mai mult, pentru ca suntem in 2021 si iubim confortul - curtea se preda cu gazon si sistem de irigatie automat.

Construit pe 3 niveluri S+P+E, interiorul are 120 mp: camera de zi cu iesire pe terasa, bucatarie cu loc de luat masa si iesire pe terasa, 3 dormitoare (dintre care 1 cu baie proprie), 4 bai.

Un #duplex superb si bine construit cu materiale de buna calitate:
- incalzire in pardoseala Rehau pe toate nivelurile;
- centrala termica;
- hidroizolatie Bauder (Germania) -10 ani garanție scrisă de la producător;
- termosistem cu polistiren de 15 cm la fațade și 20 cm la plafon;
- tâmplărie PVC - REHAU;
- pavaj Elis model - TRENOVA;

Are toate utilitatile, inclusiv canalizare si gaz.

Va sugeram sa programati o vizionare cat mai curand - se preda semifinisat in iunie-iulie.

Pentru a vedea cum acest #duplex corespunde nevoilor dumneavoastra, ma puteti contacta telefonic si povestim cu drag.


Ioana Tudoran, #Welt #Imobiliare
]]>
Tue, 15 Jun 2021 13:11:27 +0300
<![CDATA[Garsoniera de vanzare, La Terenuri!, Manastur, zona Parang]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera situata in cartierul Manastur.
Imobilul are o suprafata utila de 32 mp si este compartimentat astfel: camera, baie, bucatarie, antreu, balcon.
Este finisata si se vinde mobilata si utilata
. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. P23953]]>
Tue, 15 Jun 2021 13:07:13 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, zona Titulescu, 65 mp, parter din 4 etaje, bloc reabilitat]]> #Apartamentul este situat in cartierul Gheorgheni, la parter din 4 etaje. Blocul este reabilitat termic, având #casa scării și împrejurimile bine întreținute.
#Apartamentul este compus din 3 camere, bucatarie, baie, cu suprafata de 65 mp. Expunerea este Sud-Nord. Se vinde complet mobilat si utilat. Locatia este excelenta, având in proximitatea
fata de magazinele de cartier, bănci, farmacii, statii de bus, scoli, gradinite, precum și Iulius mall.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:51:31 +0300
<![CDATA[Teren in Salicea, 10220 mp, ideal dezvoltare de lux, 10 parcele cu iesire la lac]]> Terenul este situat la intrare in Salicea, in apropiere de pensiunea “La Mesteceni”. Are front la drumul principal si beneficiaza de urmatoarele caracteristici:
- 10 parcele de 1000 mp;
- fiecare parcela are capatul de gradina cu iesire la un mic lac amenajat;
- parcelele se livreaza cu PUZ aprobat si cu bransamente la apa si curent, precum si drumurile de incinta pietruite;
- #terenul este plan, insorit, oferind o frumoasa perspectiva asupra muntilor Apuseni;
- in vecinatate se gasesc #case noi, cochete.

Aceasta proprietate se preteaza excelent pentru dezvoltarea unui ansamblu privat cu #case de lux.
Salicea este una dintre cele mai bine cotate si pitoresti localitati din zona metropolitana. Aceasta se bucura de niste peisaje minunate, datorita dealurilor si padurilor de care este inconjurata. Zona se remarca si prin potentialul turistic.
Acestea, impreuna cu proximitatea fata de oras, contribuie la o piata imobiliara din ce in ce mai atractiva si mai efervescenta, care se orienteaza catre o dezvoltare rezidentiala cu densitate redusa si degajata.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:51:12 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere bloc nou, Dorobantilor, 48 mp, mobilat si utilat, garaj]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament excelent, situat in zona Dorobantilor, in partea dinspre centru. Acesta se afla intr-un bloc nou, care beneficeaza de acces privat. Are expunere catre curtea interioara, fiind ferit de zgomotul traficului si de agitatie. Este compus dintr-un hol, living impreuna cu bucataria, un dormtor separat si o baie.
Se vinde complet mobilat si utilat, impreuna cu un loc de parcare subteran.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:49:43 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere + 2 balcoane, 56 mp, decomandat, etaj intermediar, Donath]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cochet, excelent pentru investitie, posibilitate de preluare chiriasi (300 de euro), in zona strazii Donath.

Cei 56 mp utili sunt compartimentati astfel: 2 camere separate, 1 bucatarie, 1 baie si un hol de acces. Se vinde mobilat si utilat.

#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil dispus pe 4 niveluri, imobilul fiind termoizolat.

Este in proximitate de magazine alimentare, gradinite, scoli, mijloace de transport si alte facilitati ale zonei.

V-am starnit interesul? Nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:46:37 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, 52mp, mobilat lux, ansamblul Park Lake, zona Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in ansamblul rezidential Park Lake, zona Intre Lacuri.

#Apartamentul dispune de 2 camere decomandate, o bucatarie, o baie, un balcon si o parcare.

Acesta este mobilat si utilat de lux, dispunand de 2 sisteme de aer conditionat, 2 televizoare, plita si cuptor electric, frigider, masina de spalat.

Se afla la etajul 3 al unui imobil cu 7 etaje care dispune de interfon si lift, intr-un ansamblu rezidential, constructie 2017.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:45:11 +0300
<![CDATA[Casa in Salicea, la strada principala, 97mp utili si 1942 mp curte]]> #Welt #Imobiliare va propune pentru cumparare o #casa cu 3 camere, construita in 2017 in Salicea, la strada principala, la 30 min de centrul #Clujului.

#casa este pe un nivel si este compartimentata dupa cum urmeaza:

Bucatarie + living ( open space), camara, hol, baie, 2 dormitoare si spatiu tehnic,pod.

Suprafata utila a #casei este de 97mp+47mp terase cu posibilitate de mansardare, iar suprafata #terenului este de 1942 mp.


Dispune de centrala pe lemne, iar incalzirea este prin pardoseala in toata #casa.


Pentru alte detalii va stam la dispozitie.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:44:54 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, Floresti, zona Lidl si Primaria Floresti]]> Disponibil imediat!

#Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere situat in centrul #Florestiului, zona magazinului Lidl si a primariei #Floresti.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2008, este decomandat si dispune de o suprafata utila de 50 mp.

#Apartamentul se preteaza pentru familii tinere, cupluri sau doua fete cu loc de munca stabil si se inchiriaza strict pe termen lung.

#Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat complet cu tot necesarul. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.

Merita vazut!
ID P28671]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:43:56 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere,75mp, bloc nou, Gheorgheni, parcare subterana]]> Va prezentam oportunitatea de a cumpara un #apartament decomandat de 3 camere, situat intr-o zona excelenta a cartierului Gheorgheni, aproape de Interservisan.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 75 mp si este compus din 3 camere, hol, bucatarie, baie, balcon si debara.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat. Imobilul este relativ nou (2005).

Proximitatea fata de Iulius Mall, Baza Sportiva Gheorgheni, Kaufland, Lidl, Mega Image, Parcul Detunata, Colegiul Pedagogic Gheorghe Lazar, Parcul Iulius Mall, il face sa fie o alegere excelenta pentru locuit.

#Apartamentul este situat la parter inalt, peste garaje, orientat spre spatii verzi si nu spre sosea. Este ferit de zgomot si de praf, dar localizat aproape de toate punctele de interes.
In pretul #apartamentului este inclusa o parcare subterana si una exterioara.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:43:20 +0300
<![CDATA[Oportunitate! Apartament cu 2 camere, 63 mp, ultrafinisat, zona centrala]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament cochet, in zona strazii Traian, excelent atat pentru investitie, avand posibilitatea de a prelua chiriasii actuali, cat si pentru locuit, fiind izolat fonic.

Cei 63 mp utili sunt compartimentati astfel: 2 camere (cu trecere), 1 bucatarie generoasa, 1 baie, 1 debara si un hol de acces. Se vinde partial mobilat si utilat.

#Apartamentul se afla la o #casa cu 5 #apartamente, acesta fiind la etaj (in acte apare ca fiind la parter). S-au realizat izolatii termice ale imobilului.

Este in proximitate de magazine alimentare, restaurante, mijloace de transport, zona Garii si Centru, precum si alte facilitati ale zonei.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne cu incredere!]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:42:16 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, finisat si mobilat, Sub Cetate, Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere in #Floresti, zona Parc Poligon, la 5 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil finalizat in anul 2014, dispus D+P+3E+M, izolat termic si fonic pe exterior, construit calitativ si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 67 mp + un balcon de 5 mp orientat vestic, este semidecomandat si se compune din living, doua dormitoare, dressing, bucatarie, baie si hol.

Finisajele interioare sunt moderne si nu necesita retusuri considerabile. Incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar costurile de intretinere sunt mici.

Se vinde cu mobilierul si electrocasnicele din imagini iar in pretul afisat se include si un loc de parcare cu CF propriu in fata blocului. Pentru mai mlte detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

ID-P28668]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:39:22 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere decomandate, 2 bai, zona Iulius & FSEGA]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere, decomandat, situat in zona ideala.

Suprafata totala este de peste 90 mp si este compus dintr-un living spatios, o bucatarie marita, 3 dormitoare, 2 bai si 2 balcoane inchise, plus multe spatii de depozitare.

#Apartamentul se vinde mobilat, utilat si dispune de centrala termica + finisaje moderne.


Este perfect pentru o familie sau investitie!

]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:37:46 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, 67 mp, BRD, Piata Marasti]]> #Welt #Imobiliare, va prezinta un apartamrnt cu 3 camere, cartier, Marasti, zona Piata Marasti.
Este perfect pentru o familie: are 2 bai, 2 balcoane, camerele sunt separate, statia de autobus este langa bloc iar la parterul imobilului gasiti banci, farmacii, cofetarie etc.
#Apartamentul este renovat, instalatia electrica si sanitara total refacute, #apartament renovat.
Se preda mobilat si utilat, la cheie, inclusiv masina de spalat haine, cuptor etc.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, blocul este izolat. P28596
]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:36:36 +0300
<![CDATA[Investitie, apartament 2 camere, The Office]]> Va prezentam oportunitatea de a cumpara un #apartament de 2 camere, situat in Marasti, in spate la Maestro Center (21 Dec. 1989).

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 55 mp si este compus din living open space cu bucataria, dormitor, hol si baie.

#Apartamentul se vinde nemobilat, neutilat si finisat
Proximitatea fata de The Office, BRD, Piata Marasti, Facultatea de Instalatii, il face sa fie o alegere excelenta pentru o investitie (#birou, cabinet stomatologic).

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:36:06 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, zona foarte buna a cartierului Buna Ziua]]> Va prezentam oportunitatea de a cumpara un #apartament de 2 camere situat intr-o zona foarte buna a cartierului Buna ziua.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 46 mp si este compus din 2 camere, hol, bucatarie si o baie.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat si este situat la parter inalt peste garaje. Blocul are curte interioara.

Dispune de parcare exterioara.

Proximitatea fata de mijloacele de transport, magazine, farmacii și sala de sport, il face sa fie o alegere excelenta pentru locuit.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate, contactati-ne acum!]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:35:56 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, cartier, Marasti, zona Kaufland]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat la etajul 6 al unui bloc cu 8 etaje, in zona Kaufland, Marasti. Locuinta spatioasa si luminoasa este compusa din: hol de acces generos, bucatarie, doua dormitoare, doua bai, precum si un balcon inchis. #Apartamentul este dotat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan. Incalzirea se face cu centrala termica si calorifere. #Apartamentul se situeaza aproape de transportul public si de multe alte puncte de interes din cartier: Kaufland, Piata Marasti, zone comerciale, farmacii, banci, scoli. Se vinde mobilat si utilat sau la alegerea clientului. Exista si o parcare cu abonament de la Primarie.
Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. ID-ul ofertei P27138]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:35:17 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere in Manaștur, Aleea Retezat]]> #Welt #Imobiliare vă propune spre vânzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate, localizat într-o zona liniștită de blocuri cu spații verzi, iar în spatele blocului este un parc cu spații destinat copiilor.

#Apartamentul este de mijloc, situat la etajul 3 într-un imobil cu 4 etaje, având suprafața totala de 52 mp, iar utilă de 43 mp.
Interiorul locuinței este proiectat într-un stil practic, fiind renovat recent , dispune de dotări și finisaje de calitate:
- geamuri termoizolante PVC + plase antițânțari;
- centrală termică cu revizie anuală;
- țevi din cupru, calorifere fonta;
- gresie și faință clasică în baie și bucătărie;
- pereți acoperiți cu vopsea lavabilă;
- uși interioare din lemn, iar din metal fiind ușa de la intrare;
- parchet laminat în camere;
- mobilier nou;
- accesorii design interior (tablouri);
- electrocasnice și electronice;
- izolat in interior și exterior.

Este compartimentat astfel:
- 2 camere decomandate;
- 1 living cu posibilitate de decomandare;
- 1 bucatarie;
- 1 hol;
- 1 baie cu geam;
- debara.

#Apartamentul se oferă mobilat și dotat cu tehnică de uz casnic, cu disponibilitate imediata!

Blocul este amplasat exact lângă Școala Generală Liviu Rebreanu și Gradinița Buburuza, la o distanță de 3 minute până la creșă și caminul de bătrâni din str. Mehedinți, 5 minute până la cea mai apropiata stație de transport în comun, 10 minute până în zona Minerva sau Complexul Big.

Blocul se află în apropierea a două parkinguri auto și a zonei verzi La Terenuri.
Datorită poziționării acestuia, #apartamentul este pretabil atât pentru locuință, cât și pentru investiție.

Vă invităm să descoperiți singuri aceste avantaje, astfel ne puteți suna sau vizita la sediul agenției, pe bd.21 Decembrie 1989, nr.24.

ATENȚIE! Posibilitatea achitării în credit, prima rată - 30%!!!]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:31:50 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, etaj 3, cartier, Zorilor, zona USAMV]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 4 camere, decomandat, situat la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, cartier Zorilor, zona Pasteur.
Cu o suprafata utila de 78 mp, #apartamentul este compartimentat astfel: antreu, hol, bucatarie, camara, 3 debarale, beci, 2 bai, 1 balcon, sufragerie, 3 dormitoare.
Finisajele sunt clasice, contorizat gazul, cu posibilitate montare centrala individuala..
#Apartamentul este situat in cea mai buna zona, foarte aproape de Facultatea de Medicina. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati. P28190]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:28:49 +0300
<![CDATA[Ultracentral! Apartament cu 3 camere, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu]]> Proximitate Parcul Mare, Parcul Cetatuie, Piata Unirii!

#Welt #Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament situat ultracentral, zona Cinema Florin Piersic, in apropiere de Universitatea Tehnica.
Locuinta, cu suprafata utila de 67mp plus balcon, este compartimentata in: 3 camere, o bucatarie, 2 bai, un hol, camara de alimente, balcon.
Finisajele sunt clasice, #apartamentul necesita renovare, contorizate toate utilitatile.
Exista imensa posibilitate de a finisa si personaliza acest #apartament, dupa placul si gustul clientului.
Recomandam cu incredere!

Pentru alte informatii si vizionari, contactati-ne cu incredere. ID P28259]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:26:39 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, 55 mp, zona Borhanci, mobilat LUX cu loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, 55 mp, in imobil nou, mobilat modern, cu parcare subterana si terasa, situat intr-o zona rezidentiala linistita, la doar 5 minute distanta de centrul orasului.

Designul este unul de inspiratie moderna , avand multiple accente din contextul arhitectural actual.

Dotarile de top (parcari la demisol si in curtea exterioara monitorizate video, sistem detectie incendiu, sistem alarma, internet de mare viteza in intreg imobilul si acces facil la proprietate si in #apartamente prin sistemul de control acces) sistem de climatizare au fost proiectate pentru a oferi un confort sporit.

#Apartamentul este compartimentat astfel: dormitor cu pat dublu, living open-space cu bucatarie, iar in living este o canapea extensibila, hol unde este un spatiu de depozitare, o baie cu cabina de dus walk-in si o terasa.

In pretul chiriei este inclus un loc de parcare subteran.

#Apartamentul este recomandat persoanelor serioase, familii, oameni de afaceri, etc.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari, va rugam sa ne contactati!
P23627]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:26:20 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere confort sporit, 57 mp, Parcul Mare, Platinia Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, 57.3 mp utili, plus 5 mp de balcon, in complexul rezidential Platinia Shopping Mall. #Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil de lux cu 6 etaje. Este semidecomandat si compartimentat astfel: living foarte spatios cu acces la balcon, bucatarie separata, dormitor, baie, hol. Cu orientare vestica, toate geamurile dau spre curtea interioara, spre gradina plina cu pomi si arbusti decorativi. #Apartamentul este finisat, mobilat si utilat. Ansamblul este unul de lux, avand la parter Platinia Shopping Mall, restaurante (Marty), cafenele cu terase, banca si Mega Image. Este monitorizat video 24/24 h, siguranta fiind maxima. Se pot inchiria locuri de parcare subterana de la administratia ansamblului.
Pentru informatii si vizionare, va rog sa ne contactati. P28591]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:26:10 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 98mp, imobil istoric, Facultatea de Litere, zona Horea]]> Va prezentam un #apartament situat untr-un bloc cu trei etaje, bloc vechi, solid, cu o arhitectura deosebita. #Apartamentul, cu suprafata utila de 98mp, este compartimentat in: 3 camere, bucatarie, hol de acces, baie cu geam, camara, beci, terasa de acces, acces auto, posibilitate parcare auto in curte.
Camerele sunt inalte, geamurile sunt mari. Locuinta necesita renovari complete, incalzirea se face cu sobe de teracota, contorizat gazul, curentul, apa. Cheltuielile sunt foarte mici! #Apartamentul este liber si se poate finisa, personaliza dupa gustul clientului. Geamurile dau in curtea interioara. P27178]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:25:17 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, ultramodern, in cladire premium, centru, zona Chios, 80 mp]]> Spatiul oferit spre #inchiriere este situat intr-un imobil nou, cu prestanta, din zona Parcului Central. Acesta este situat la mansarda si ofera incaperi inalte si lumina naturala din belsug, datorita geamurilor mari si a celor de tip velux. Spatiul este open space, avand insa multiple posbilitati de compartimentare, precum si de amenajare a unei chicinete. Cladirea dispune de lift, locuri de parcare la subsol si de expunere excelenta, datorita pozitionarii la una dintre arterele circulate. Exista deasemenea si posibilitatea de #inchiriere a mai multor spatii adiacente in cladire cu suprafete intre 35-1400 mp.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:24:58 +0300 <![CDATA[ Ultracentral! Apartament 2 camere, 65mp, decomandat, zona Primarie]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etaj intermediar intr-un bloc cu 3 etaje, bloc nou, in apropiere de Primaria #Cluj #Napoca si foarte aproape de Parcul Mare. #Apartamentul, cu o suprafata utila de 65 mp, este compartimentat astfel: hol, bucatarie, 2 camere, 1 baie. Este finisat calitativ cu: parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila si usi interioare. #Apartamentul este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan si usa metalica de acces. Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati!

P27398]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:24:49 +0300
<![CDATA[Garsoniera, mobilata si utilata, utilitati incluse, Iris]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere o garsoniera moderna, situat in cartierul Iris strada Caramidarilor
Acesta se afla intr-un imobil mdoern, la etajul 2. Cei 28 de mp ofera confortul si spatiul necesar viitorilor chiriasi.
Se ofera complet mobilat si utilat. Dispune de centrala termica proprie.
Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.

ID Proprietate - P24770]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:24:15 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 64 mp, zona Manastur, cu loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, in zona Manastur.

Acesta este situat la etajul 4 dintr-un bloc cu 4 etaje.

#Apartamentul este compus dintr-un hol, bucatarie, 2 dormitoare, o baie si un balcon inchis.

#Apartamentul este mobilat si utilat complet, frrigider, aragaz, hota, televizor si masina de spalat rufe.

Se afla in apropierea statiilor de autobuz.

In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare.

Pentru mai multe informatii sau programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:23:55 +0300
<![CDATA[Teren de duplex cu PUZ aprobat, 604 mp, toate utilitatile, front 22 ml]]> Va propun un #teren excelent pentru investitie in Dambul Rotund, cu PUZ aprobat, pentru un proiect de #duplex sau #casa individuala. Exista HCL emis recent. Dispune de toate utilitatile. Exista posibilitate de achizitie si a parcelei alaturate de 892 mp.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:23:30 +0300 <![CDATA[Apartament cu 2 camere, 45 mp, zona Buna Ziua, mobilat modern, cu loc de parcare]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, in zona Buna Ziua.

Acesta este situat la etajul 3 dintr-un bloc cu 5 etaje.

#Apartamentul este compus dintr-un hol, un living cu bucatarie open space, un dormitor cu pat matrimonial, o baie si un balcon.

#Apartamentul este mobilat si utilat complet, aer conditionat, 2 televizoare, frigider-congelator, plita, hota, cuptor electric, masina de spalat rufe, centrala proprie, si are foarte multe spatii de depozitare.

Se afla in apropierea statiilor de autobuz, Lidl.

In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare subteran.

Pentru mai multe informatii sau programarea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:23:24 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, mansarda, Dorobantilor, 42 mp, finisat, parcare]]> #Apartamentul este situat intr-o #casa la curte comuna, in zona Dorobantilor. Acesta se afla la mansarda si are acoperisul schimbat recent. A fost renovat integral și se preda la stadiul finisat complet. Este compus dintr-un living împreuna cu bucataria, un dormitor si o baie spatioasa. Curtea si accesul la #apartament, sunt ingrijite. Acesta este excelent pentru o persoana tanara, dinamica, dornica sa aiba toate punctele majore de interes din zona centrala la distanță de mers pe jos, cat si pentru investitie in vederea inchirierii. Se poate achizitiona si #apartamentul alaturat, care este identic. Acestea sunt intabulate in cartea funciara cu titlul “pod” si nu se pot achizitiona cu credit bancar.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:23:13 +0300 <![CDATA[Inchiriere spatiu de birou in cladire premium, centru, zona Chios, 37 mp]]> Va prezint un spatiu de #birou care face parte dintr-un imobil nou din centru, zona Parcului Central. Suprafata utila este de 37 mp, insa exista posibilitate de #inchiriere a mai multor module similare care comunica intre ele. Cladirea dispune de lift, precum si de locuri de parcare la subsol.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:22:58 +0300 <![CDATA[Apartament 4 camere, ansamblu de lux, 95mp, terasa de 21 mp, Buna Ziua]]> #Apartamentul este situat in cel mai modern ansamblu rezidential de pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Este vorba de 2 blocuri cu 34 de #apartamente de 3 si 4 camere si 5 #case individuale, intr-o comunitate exclusivistă care inglobeaza mutiple facilități cu uz exclusiv pentru membrii comunității, cum ar fi:
- părculeț verde cu băncuțe și mese pentru socializare și diverse activități;
- spatiu amenajat special cu grătar fără cărbuni;
- spațiu de joacă pentru copii;
- spații de depozitare în boxe individuale din subsolul fiecărui bloc;
- mașini electrice de spălat rufe cu uscător în spațiu special amenajat;
- diferite servicii de mentenanta, concierge și asistență tehnica;
- servicii de securitate;
- stradă privată cu barieră acces și monitorizare portar 24/7;
- servicii supraveghere și camere CCTV cu monitorizare profesională pentru intervenții;
- comunicare video cu portarul și vizitatorii aflați la intrarea în bloc.
#Apartamentele din punct de vedere tehnic, beneficeaza de cea mai buna executie si de materiale de top. Pardoselile, pereții dintre #apartamente, precum și cei dinspre spațiile comune sunt realizați cu zidărie dublă și panouri fonoabsorbante la care se adaugă o folie de izolație fonică profesională care asigură că sunetele nu traversează prin pereți.
Pozele din anunt prezinta ansamblul in intregime si nu sunt facute doar intr-un singur #apartament.
]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:22:42 +0300
<![CDATA[Vanzare spatiu comercial, Centru, bloc nou, mezanin, geamuri catre strada, 84 mp]]> Spatiul este situat intr-un imobil nou din zona Teatrului National. Aflat la mezanin, acesta dispune de suprafata vitrata mare catre o strada intens circulata si de acces separat. Suprafata utila este de 84 mp, fiind compartimentat in 2 incaperi open space. Locatia excelenta si imobilul cu prestanta, recomanda acest spatiu ca fiind excelent pentru multiple activitati si are inclusiv potential comercial. Este excelent si pentru investitie.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:22:06 +0300 <![CDATA[Inchiriere garsoniera, Pasteur, zona UMF, etaj 1, mobilată si utilata]]> Garsoniera este pozitionata excelent, aproape de centrul de cartier Zorilor si de UMF. Blocul este bine ingrijit, iar locuinta este curata si primitoare. Dispune de masina de spalat rufe, frigider, aragaz. Este excelenta pentru studentii de la medicina.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:21:54 +0300 <![CDATA[Vanzare casa individuala in Borhanci, 145 mp utili, garaj, teren 500 mp]]> #casa este situata in Borhanci, in prima parte a cartierului. Dispunerea este D+P+E, avand suprafata utila de 145 mp, si #terenul de 500 mp. #casa este in curs de constructie, avand termenul de finalizare prevazut pentru a doua parte a anului 2021. Aceasta se preda la stadiul semifinisat pe interior.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:21:38 +0300 <![CDATA[Casa in Andrei Muresanu, zona superba, piscina, teren 450 mp]]> #casa oferita spre #vanzare este situata intr-o zona superba a cartierului Andrei Muresanu, pe o strada linistita, cu #case noi in vecinatate.
#casa este dispusa pe D+P+M, avand la demisol un #apartament separat, care comunica cu gradina.
Parterul, care este la nivelul strazii, este compus dintr-un living, bucatarie, baie si terasa, iar etajul din 3 dormitoare si 2 bai.
Gradina este placut amenajata si insorita pe toata durata zilei, datorita expunerii sud-vestice.
#casa beneficeaza si de o piscina functionala.
Capatul gradinii se termina intr-un parau.
Datorita pozitionarii #caselor din vecinatate, imobilul se bucura de o intimitate excelenta.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:21:24 +0300
<![CDATA[Vazare casa individuala in Buna-Ziua, ansamblu privat de lux, teren 527 mp]]> #casa deosebita situata intr-un ansamblu unic in #Cluj-#Napoca. Aceasta face parte dintr-o comunitate da 4 #case, cu acces privat, care beneficeaza de o multitudine de aspecte de calitate a vieții care s-au reflectat apoi în execuția construcției precum și în calitatea materialelor folosite. Toti rezidentii complexului beneficeaza si de servicii de concierge.
Toate detaliile constructiei, precum si schitele se pun la dispozitia celor interesati. Recomand vizionarea acestei proprietati, cu adevarat superbe.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:19:36 +0300
<![CDATA[Imobil de vanzare, zona Tetarom I, 5900 mp, D+P+5E, 70 de parcari]]> Acest imobil reprezinta o oportunitate excelenta cu randament de peste 10%. Pentru detaliile complete si schite, nu ezitati sa ne contactati.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:19:30 +0300 <![CDATA[Vanzare casa spectaculoasa in Buna Ziua, ansamblu privat de lux, teren 1250 mp]]> Va prezentam o #casa deosebita, situata intr-un ansamblu unic in #Cluj-#Napoca. Aceasta face parte dintr-o comunitate de 4 #case, cu acces privat, care ofera o calitate a vieții superioara, aspect care reflecta în execuția construcției precum și în calitatea materialelor folosite.
Toti rezidentii complexului beneficiaza si de servicii de concierge.
Toate detaliile constructiei, precum si schitele se pun la dispozitia celor interesati.
Recomand vizionarea acestei proprietati, cu adevarat superbe.]]>
Tue, 15 Jun 2021 12:19:08 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, bloc nou 68 mp, terasa, zona pod IRA, utilat]]> #Apartamentul este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, hol, 2 dormitoare, terasa de jur imprejurul #apartamentului și o baie. Blocul este nou, bine ingrijit. Locuinta este luminoasa si spatioasa. Acest #apartament este ocupabil imediat. Se poate achizitiona și parcare subterana la prețul de 8000 de euro.]]> Tue, 15 Jun 2021 12:18:20 +0300