Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere, 94 mp, Parter Inalt, Buna Ziua!]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament deosebit situat in cartierul Buna Ziua!
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 94 mp, 3 camere, decomandate, este compus din: bucatarie, living, 2 camere, 1 baie, 2 balcoane.
Este situat la parter inalt, zona linistita, este mobilat si utilat modern, suprafata generoasa.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 19 Sep 2018 10:32:41 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere in Manastur]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere separate + living cu bucatarie aproape de Mc Donald's.
Suprafata #apartamentului este de 50mp.
#Apartamentul este amplasat la etaj intermediar si se inchiriaza mobilat si utilat.Incalzirea se face cu CT proprie.
Este foarte aproape de crese, gradinite si mijloace de transport.]]>
Wed, 19 Sep 2018 10:22:49 +0300
<![CDATA[Casa in curte comuna de 4 camere in Dambul Rotund zona Codrului]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa in cartierul Dambul Rotund cu suprafata de 90 mp utili dispus pe P+1+M.

Imobilul este compartimentat astfel:
Parter- O camera spatioasa
Etaj- Dormitor, Bucatarie cu balcon si baie
Mansarda- 2 Dormitoare si un balcon

Dispune de toate utilitatile (apa, curent, gaz si centrala termica), toate contoarele fiind separate.

Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.

P13079]]>
Wed, 19 Sep 2018 10:06:35 +0300
<![CDATA[Apartamnent 1 camera,decomandat, Calea Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere #apartament cu1 camera decomandat, finisat, mobilat si utilat,situat in Marasti, strada Calea Dorobantilor.
#Apartamentul este compus din: o camera, bucatarie, baie, balcon inchis, hol.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati.
ID P12669]]>
Wed, 19 Sep 2018 09:41:50 +0300
<![CDATA[Apartamente noi cu 3 camere, 65,50 mp utili, zona Facultatii D. Cantemir]]> Vanzare in EXCLUSIVITATE prin #Welt #Imobiliare!

Imobilul se afla la doar 2 km fata de zona 0 a orasului si in proximitatea mijloacelor de transport in comun si a altor puncte majore de interes, cum este Facultatea de Drept "Dimitrie Cantemir", Facultatea de Litere sau Liberty Technology Park.
Datorita locatiei si a compartimentarii practice, #apartamentele din acest imobil, se preteaza atat pentru locuinta personala cat si pentru investitie, in vederea inchirierii.

Model de #apartamente disponibile:
3 camere: 65,50 mp + balcon 3,47 mp
3 camere: 77.77 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp
Parcare subterana - 5800 euro.
Imobil are regimul de inaltime S+P+5+Etaj retras si este compus din 25 de #apartamente de 1,2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.
Termen de finalizare - septembrie 2018.

Modailtatea de predare: Semifinisat. Centrala termica, calorifere, usa metalica de intrare, geamuri termopan cu 3 sticle si instalatile la pozitie.
Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 5%.
Se accepta plata prin credit bancar, inclusiv prin programul Prima #casa.]]>
Tue, 18 Sep 2018 21:01:18 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere in zona centrala]]> #Welt #Imobiliare vinde in exclusivitate, #apartament cu doua camere in zona centrala a orasului, in zona strazii Somesului.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, pe mijlocul cladirii, orientare Est, si este compus din hol, bucatarie, living, dormitor, baie si terasa de aproape 9 mp.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat, cu termosistem de 10 cm, sapa cu instalatii termice, pereti tencuiti si gletuiti, centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopane, usi interioare, usa de intrare metalica, instalatiile electrice si sanitare pozate, panou electric.
Constructia in care se afla #apartamentul este in curs de executie, cu finalizare in 2018,iar #apartamentul se vinde cu loc de parcare subteran, foarte mare, pozitionat intre doi stalpi, care se plateste separat cu 10000 eur.

Proprietate - P7183]]>
Tue, 18 Sep 2018 18:47:47 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in constructie noua, in zona Calea Turzii, aproape de Leroy Merlin.
#Apartamentele se vand cu incalzire in pardoseala, polistiren de 15 cm, lift Schindler, centrala proprie, usa antiefractie, interfon, garaje subterane, geamuri tripan, panorama asupra orasului.Pret valabil la plata cash integral.]]>
Tue, 18 Sep 2018 18:46:43 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera finisat, mobilat, utilat, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 1 camera, situat in cartierul Plopilor, intr-o constructie noua.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, este finisat modern, mobilat, utilat si este compartimentat in: living cu bucatarie, hol, baie si terasa de 10 metri patrati.
Pentru o vizionare sau mai multe detalii va rog sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 18:46:10 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, confort marit, finisat in zona Semicentrala]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, zona semicentrala, la parterul unui imobil cu 4 etaje dotat cu interfon. Blocul a fost construit in 1990. #Apartamentul are o suprafata de 78 mp, este decomandat si are 2 bai (dintre care una cu geam). Bucataria este prevazuta cu o camara spatioasa. #Apartamentul are geamuri termopan, parchet din lemn masiv in toate camerele, centrala termica noua, iar instalatiile (sanitara+ electrica) au fost inlocuite cu altele noi, din cupru. Proprietatea se afla in proximitatea unor puncte foarte importante ale orasului: imediata apropiere a liceului Avram Iancu (3 min), liceul de muzica, liceul Nicolae Balcescu (7-8 min), 10 min de Piata Mihai Viteazu/Piata Avram Iancu, precum si magazine (Liedl, Carrefour, Kaufland), piete, sali de sport (Oncos), sau cladirea de #birouri The Office (5-6 min de mers pe jos). Este ideal atat ca si locuinta, dar si ca investitie (#birouri, cabinete etc).]]> Tue, 18 Sep 2018 18:27:48 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere finisat, mobilat, utilat in Baciu]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere,finisat, mobilat, utilat,situat in Baciu, in zona Napolact.
#Apartamentul este compartimentat in 2 camere, living cu bucatarie, baie, hol, balcon si detine centrala termica, parchet,gresie, usa metalica.Etaj 3 din 4.Aproape de mijloacele de transport.]]>
Tue, 18 Sep 2018 18:25:51 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera in Manastur strada Primaverii, intrare din strada]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 1 camera in Manastur, pe strada Priimaverii, zona buna, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, banci.
#Apartamentul este compus din camera, bucatarie, baie, avand intrare direct din strada.
Beneficiaza de finiaje moderne, are CT si se vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 18 Sep 2018 18:23:11 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere , finisat, mobilat, utilat, in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, situat pe strada Jupiter, din cartierul Zorilor. #Apartamentul este situat in zona Complexului Studentesc Observator si a Liceului de Informatica Tiberiu Popoviciu, aproape de magazine (Lidl, Profi, Carrefour Express), de Spitalul de Recuperare si de statiile transport in comun. #Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje si dispune de o suprafata utila de aproximativ 65mp + 2 balcoane de cate 5mp. #Apartamentul are orientare S/V/N, este decomandat si este compus din: 3 camere, bucatarie, 2 bai, hol si 2 balcoane, din care unul este inchis. Beneficiaza de centrala termica proprie, tamplarie interioara si exterioara schimbata (usi interioare din lemn natur, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa din lemn la intrare), baie cu geam. #Apartamentul se poate vinde si mobilat. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: pardoseala cu parchet din lemn masiv , pereti cu lavabil, bucatarie cu faianta moderna, gresie moderna si bai cu faianta moderna, gresie moderna. #Apartamentul se preteaza atat ca locuinta, cat si pentru investitie.]]> Tue, 18 Sep 2018 18:23:00 +0300 <![CDATA[Apartament 1 camera, decomandat, imobil nou, parcare, Piata Mihai Viteazu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament situat in centrul #Clujului, situat in zona strazii Paris, in constructie noua.
#Apartamentul are suprafata de 50 mp, este decomandat, se compartimenteaza astfel: living, bucatarie, hol, baie.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu posibilitate de parcare subterana.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
ID P8386]]>
Tue, 18 Sep 2018 18:07:48 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, decomandat, prima inchiriere, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Buna Ziua, in zona Grand Hotel Italia.

#Apartamentul se afla la etaj intermediar, intr-o constructie recent finalizata, fiind la prima #inchiriere.

Cei 53 de mp sunt distribuiti astfel: living, dormitor, bucatarie, baie si un balcon de 5 mp.

Dispune de absolut toate utilitatile.Totul este nou.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat, absolut totul fiind nou in #apartament.

In pretul chiriei este inclus un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:26:09 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, decomandat, lux, Ultracentral]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament deosebit cu 2 camere decomandat in centrul #Clujului, in zona Piata Unirii.

Se afla in zona 0 a #Clujului, in proximitatea zonelor de interes, dar ofera liniste deplina.

#Apartamentul a fost renovat recent, cu produse de calitate superioara si un design ce combina utilul cu placutul. Mobilierul este de lux, parchet din lemn masiv.

Este compartimentat intr-un dormitor mare si unul mic, bucatarie si baie.

Dispune de absolut tot ce este nevoie, pentru ca viiitori chiriasi sa se simta ca a#casa.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in curtea interioara.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:25:32 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament, 2 camere, decomandat, centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, decomandat, in zona centrala a #Clujului in apropierea Facultatii de Medicina.
#Apartamentul masoara 55 mp care sunt compartimentati astfel: 2 dormitoare decomandate, bucatarie deschisa, baie.
#Apartamentul dispune de centrala terminca proprie si de loc de parcare in curtea interioara comuna.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
Va multumesc anticipat!
]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:24:36 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, decomandat, parcare, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat in centrul #Clujului, la 1 minut de Piata Mihai Viteazu.
Se afla in proximitatea transportului in comun, a punctelor de interes din centrul orasului.
#Apartamentul se afla la parterul unui imobil dispus pe 4 nivele.
Cei 45 de mp sunt distribuiti astfel: hol, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai.
Dispune de cetrala termica proprie.
#Apartamentul va fi complet mobilat si utilat.
In pretul de #inchiriere este inclus si un loc de parcare in curtea comuna.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:23:54 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, 105 mp, garaj, Centru]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament spatios in zona centrala a #Clujului.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil recent izolat termic.

Cei 105 mp sunt compartimentati astfel:living cu bucatare, 3 dormitoare, baie si un balcon de 7 mp.

Dispune de centrala termica proprie.

Se vinde complet mobilat si utilat.

In pretul de #vanzare este inclus si un garaj.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:22:28 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 59mp, mobilat si utilat, garaj, Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament spatios cu 2 camere in zona Leroy Merlin de pe Calea Turzii.

#Apartamentuls se afla la etajul 1 al unui imobil dispu pe 4 nivele, dispune de garaj si boxa in subsolul blocului.

Cei 59 de mp sunt compartimentati astfel: living cu bucatarie si loc de luat masa, dressing, baie, dormitor si un balcon de 8 mp.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Dispune de masina de spalat vase, uscator de haine. Absolut toate electrocasnicele sunt noi si de calitate superioara.

Se pliaza pentru un cuplu sau o persoana care adora linistea si natura.

Petru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:21:55 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, terasa, parcare, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in cartierul Andrei Muresanu, intr-o zona foarte linistita, aproape de centru.

#Apartamentul se afla intr-un imobil recent construit, la etajul 2 din 4.

Cei 53 de mp sunt compartimentati astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie si o terasa generoasa de 10mp.

Dispune de centrala termica proprie, incalzire in pardoseala.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat, beneficiaza de finisaje moderne.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in subteran.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:20:05 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, decomandat, parcare, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Zorilor, zona strazii Padurii.

#Apartamentul se afla la etajul parterul al unui imobil dispus pe 4 nivele, imobil care a fost izolat.

Cei 56 de mp sunt compartimentati astfel: 2 dormitoare, bucatarie, hol, baie si un balcon de 12 mp.

#Apartamentul este finisat modern si este complet utilat si mobilat.

Este o zona linistita situata la 2 minute de mijloace de transport si 15 minute de centru

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:18:57 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar, mobilat si utilat lux, zona Polus]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Manastur, zona restaurantului Roata.

#Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil nou dispus pe 4 nivele. Este situat intr-o zona ferita de agitatia orasului, o zona verde.

Cei 52 de mp sunt compartimentati astfel: living cu bucatarie, baie, dormitor si un balcon de 7 mp.

#Apartamentul este mobilat si utilat cu articole de lux.

In pretul de achizitie este inlcus si un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:16:28 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, de inchiriat , situat in Floresti , zona Gheorghe Doja ]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #inchirierea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Gheorghe Doja.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou , izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie,2 balcoane .

Se inchiriaza mobilat si utilat , dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica .

Dispune de loc de parcare inclus in pret .

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:08:38 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 7 camere, 300mp utili, 1000mp teren, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa situata in cartierul Gheorgheni, aproape de centru si punctele de interes ale zonei.

Imobilul are suprafata utila de 300mp si este compartimentat astfel:
- la parter - hol de acces, 3 camere, bucatarie si baie;
- la etaj - hol de acces, 4 camere, dressing si 2 bai;
- la subsol - o camera tehnica si un spatiu de depozitare.
#casa este amplasata pe un #teren generos de 1000 mp cu front de 17 ml si este potrivita atat ca investitie, sediu firma cat si pentru locuit.
ID Proprietate - P2157 / X1KA112F7
]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:03:39 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 159mp utili, curte amenajata, zona Campului]]> Va propunem spre #vanzare o #casa situata in Manastur, zona Campului!
Imobilul este construit in anul 2017, are suprafata utila de 159 mp si este dispus pe 3 niveluri - D+ P+E, astfel:

- demisol - hol, o camera, o pivnita, o camera tehnica si o baie;
- parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, o camera, baie si o terasa.
- etaj - hol acces, 2 dormitoare,un dressing si o baie.

Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat - sapa autonivelanta, pereti gletuiti, sistem de incalzire in pardoseala, ferestre cu tamplarie PVC, usa de intrare cu sticla securizata, iar gradina va fi amenajata cu gazon si pavaj.
Imobilul mai dispune de un #teren de 279mp, un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla ceramica si izolata la exterior.

ID Proprietate - P6010]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:03:18 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 10 camere, 450mp utili, 1500mp teren, zona Calea Turzii]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in cartierul Buna Ziua, zona Calea Turzii!
Imobilul este construit in anul 2008, are suprafata utila de 450 mp si este dispus pe 3 niveluri - P+E+E+P, astfel:
- la parter - hol acces, un living, bucatarie cu loc de luat masa, o camera, baie, spatiu de depozitare si o terasa;
- la etajul 1 - hol acces, 4 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie si logie, plus inca o baie;
- la etajul 2 - hol acces, 4 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie si logie, plus inca o baie si pod.
Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat - sapa autonivelanta si pereti gletuiti.
#casa necesita renovare si investitie.
Imobilul mai dispune de un #teren de 1500mp si doua garaje cu posibilitate de parcare a doua masini.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla si izolata la exterior.
ID Proprietate - P6128]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:03:01 +0300
<![CDATA[Casa individuala - panorama frumoasa, 1290mp teren, Dambul Rotund ]]> Va propunem spre #vanzare o #casa superba situata in cartierul Dambul Rotund.

Imobilul este construit in anul 2013, are suprafata utila de 330 mp si este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel :

- demisol - o terasa acoperita de circa 30mp, camera tehnica, bucatarie cu loc de luat masa, camara, spatiu de depozitare si baie;
- parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un dormitor cu dressing si baie;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, baie si doua balcoane acoperite, din care unul cu spatii de depozitare, plus un pod.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie pe lemne si gaz, usa din lemn masiv.

Imobilul mai dispune de un #teren de 1290mp, o curte amenajata, placata cu marmura, un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini si o poarta de acces automata, plus doua spatii de depozitare.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.

ID Proprietate - P6950]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:01:43 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 8 camere, 3 niveluri, 250mp teren, zona strazii Valea Seaca]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in zona strazii Valea Seaca, cartier Baciu!
Imobilul este situat intr-o zona linistita, exclusiv de #case, are suprafata utila la sol de 163mp si este structurat astfel:
- la demisol - hol de acces si trei spatii de depozitare, doua debarale- 104mp;
- la parter - hol de acces, un spatiu de productie, depozit ambalare- 119mp;
- la etajul 1- hol de acces, bucatarie cu loc de luat masa, un living generos cu iesire pe o terasa de 12mp, un dormitor si baie- 139mp;
- la mansarda - hol de acces, patru dormitoare, baie, doua balcoane si o terasa-127mp.
#casa are ca sistem de incalzire centrala termica - cate una pe nivel- si calorifere, este construita din caramida si izolata la exterior.
Imobilul mai detine o suprafata aferenta de #teren de 250 mp si se vinde partial mobilat si utilat.
ID Proprietate - P7680]]>
Tue, 18 Sep 2018 17:00:47 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, piscina exterioara, 1200mp teren, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa superba situata in zona Andrei Muresanu, zona de #case.

Imobilul are 120mp utili, 4 camere si este structurat astfel - D+P+E:

- la demisol - 2 garaje si un spatiu de depozitare;
- la parter - un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, baie si iesire pe o terasa amenajata;
- la etaj - 3 dormitoare - din care unul matrimonial cu dressing, baie si 3 balcoane plus un pod.

#casa mai detine un #teren de 1200mp, o curte amenajata, o livada generoasa, un spatiu de joaca pentru copii si o piscina exterioara.

ID Proprietate - P9782
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:59:04 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Florilor.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living, bucatarie, 1 dormitor, baie, hol

. Se vinde finisat,partial mobilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Dispune de loc de parcare cu cf separat .

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:56:39 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 4 camere, ultrafinisat, mobilat lux, 85 mp, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament deosebit de 4 camere in cartierul Manastur, intr-o zona foarte linistita, la 5 minute de transportul in comun.

Este ultrafinisat si mobilat, este un #apartament amenajat cu foarte mult bun gust si grija la micile detalii. Lumina pe toata durata zilei si privelistea asupra orasului ofera senzatia de a#casa.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil de 4 etaje.

Cei 85 de mp sunt compartimentati atfel: living, 3 dormitoare, bucatarie, baie si un balcon inchis de 6 mp.

Dispune de centrala termica proprie, aer conditionat.

Se vinde exact ca in poze, cu electrocasnice si utilitati de ultima generatie.

O proprietate ce merita toata atentia dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:56:17 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat si utilat, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament recent renovat cu 2 camere semidecomandat in cartierul Gheorgheni, zona Piata Hermes.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 nivele.

Cei 28 de mp sunt compartimentati astfel: living, dormitor, bucatarie baie si hol.

#Apartamentul a fost recent renovat, absolut totul este nou.

Este pozitionat intr-o zona foarte linistita, plina de verdeata.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:55:07 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere decomandat, complet mobilat, Gradini Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandat in cartierul Manastur, zona Gradini Manastur.

#Apartamentul se afla la parterul unui imobil dispus pe 7 etaje.

Cei 70 de mp sunt compartimentati astfel: hol spatios, 3 camere, 2 bai, bucatarie, debara si 2 balcoane spatioase.

Dispune de centrala termica proprie.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:54:34 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera Brancusi, 30 mp ]]> Va propunem pentru #inchiriere un #apartament cu o camera pe str Constantin Brancusi. #Apartamentul este mobilat si utilat modern, are o suprafata utila de 30 mp, este situat la etajul 5 , si este compartimentat astfel : hol acces, dormitor, bucatarie, baie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]> Tue, 18 Sep 2018 16:53:50 +0300 <![CDATA[PRIMA INCHIRIERE! Apartament 3 camere, semidecomandat, 55mp utili, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere situat in cartierul Zorilor.

#Apartamentul este semidecomandat, compartimentat in 2 dormitoare, bucatarie cu living si loc de luat masa, baie si o terasa de 14mp.
Imobilul este dotat cu masina de spalat vase, rufe, cuptor cu microunde, frigider, televizor.

In pretul chiriei sunt incluse toate cheltuielile - gaz, cablu-tv/internet, curentul electric, apa rece/calda, gunoi, curatenie/curent electric #casa scarii.
In perioada de iarna - noiembrie- martie - se mai adauga 80 Euro/luna la pretul chiriei pentru incalzire.
Cladirea este supravegheata video si exista posibilitatea de a parca in curtea imobilului.

ID Proprietate - P11761]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:53:42 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament de lux cu 2 camere, in zona Sala Polivalenta]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament de lux, situat in cartierul Plopilor, in apropiere de Sala Sporturilor si de Parcul Central. #Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil nou cu tot atatea nivele, prevazut cu lift. Suprafata oferita este foarte generoasa, livingul si bucataria desfasurandu-se pe 90 mp. Finisajele si intreg mobilierul sunt de inalta calitate, #apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, oferind un confort deosebit.]]> Tue, 18 Sep 2018 16:53:08 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 67mp, lux, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament spatios cu 2 camere in cartierul Buna Ziua, zona strazii Marin Preda.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 nivele si dispune de loc de parcare.

Cei 67 de mp sunt compartimentati astfel: living open space cu bucatarie, hol, dressing, dormitor, baie si balcon.

Dispune de finisaje de lux si mobilier de calitate superioara.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:52:17 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 120mp utili, piscina exterioara, 1200mp teren, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare o #casa superba situata in zona Andrei Muresanu, zona de #case.

Imobilul are 120mp utili, 4 camere si este structurat astfel- D+P+E:

- demisol - 2 garaje si un spatiu de depozitare;
- parter - un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, baie si iesire pe o terasa amenajata;
- etaj - 3 dormitoare - din care unul matrimonial cu dressing, baie si 3 balcoane plus un pod.

#casa mai detine un #teren de 1200mp, o curte amenajata, o livada generasa, un spatiu de joaca pentru copii si o piscina exterioara.

ID Proprietate - P9931
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:50:35 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, decomandat, garaj, boxa, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 3 camere decomandat in cartierul Manastur, zona strazii Negoiu.

#Apartamentul dispune de 65 de mp utili compartimentati astfel: 3 camere decomandate, hol, bucatarie, baie, dressing, balcon de 7 mp.

Dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC, aer conditionat.

In pretul de achizitie este inclusa si o boxa la subsolul imobilului si un garaj privat.

Se vinde partial mobilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:49:59 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 3 camere, parter inalt, zona Hotel Premier, Grigorescu]]> #Apartamentul este situat in zona Hotelului Premier din cartierul Grigorescu, la parterul unui imobil. Acesta a fost recent renovat.]]> Tue, 18 Sep 2018 16:49:10 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, 67mp, lux, terasa, garaj, zona Grand Hotel Italia]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament deosebit cu 2 camere in cartierul Buna Ziua, in zona Grand Hotel Italia.

Este amenajat cu bun gust si produse de calitate superioara.

Se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe 3 nivele, intr-o zona linistita, cu o panorama deosebita asupra orasului.

Dispune de 67 de mp ca spatiu util ce sunt compartimentati intr-un living open space luminos cu bucatarie, dormitor, bucatarie, baie la care se adauga o terasa de 26mp.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

In pretul chiriei este inclus si garajul.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:49:04 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 2 camere, 500mp teren, zona Policlinicii Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #casa individuala, in cartierul Grigorescu, in imediata apropiere a Policlinicii Grigorescu.
#casa are o suprafata utila de 78 mp, fiind compusa din doua camere, hol, baie si bucatarie. Este recent renovata, atat pe interior cat si pe exterior; constructia permite mansardarea pe toata suprafata #casei, iar gradina este frumos amenajata cu iarba, arbusti si pomi.
Ideala pentru cei ce doresc sa locuiasca la #casa, intr-o zona buna a orasului.
ID Proprietate - P2055 / X1KA112AT]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:48:02 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 7 camere, 224mp utili, 890mp teren, comuna Feleacu]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala de 224mp utili, dispusa astfel:
- parter - compartimentat in hol, bucatarie, 2 camere nemobilate, care se pot inchiria separat si o terasa de 10mp.
- etajul 1 - compartimentat in 4 dormitoare, hol, o baie si un balcon;
- mansarda.
Imobilul are ca si sistem de incalzire centrala termica proprie, soba de teracota si este utilat si mobilat.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla si izolata la exterior.
Imobilul mai detine o suprafata aferenta de #teren de 890mp, un garaj, iar curtea este amenajata.
Proprietatea se preteaza pentru activitati comerciale - #birouri notariale.

ID Proprietate - P4819
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:46:30 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere cu terasa de 17 mp in zona Calea Turzii]]> Exclusivitate! #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament in zona Calea Turzii, cu terasa de 17 mp utili. #Apartamentul se vinde finisat si partial mobilat, compartimentat in living cu bucatarie, dormitor, baie si terasa. #Apartamentul este intr-un imobil nou, dotat cu interfon si beneficiaza si de un loc de parcare. Zona in care se afla amplasat blocul, este una linistita. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!]]> Tue, 18 Sep 2018 16:46:22 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, garaj, etaj intermediar, Buna Ziua]]> Welt Imobliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandat in cartierul Buna ziua, zona strazii Mircea Zaciu.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe 3 nivele si dispune de loc de parcare subteran.

Cei 67 de mp sunt compartimentati astfel: 2 dormitoare, living, hol, bucatarie, 2 bai si 2 balcoane.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:45:57 +0300
<![CDATA[Casa individuala in constructie, 2 niveluri, 450mp teren, sat Sannicoara]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala situata in satul Sannicoara, intr-o zona linistita!
Imobilul are suprafata utila de 120 mp si este dispus pe doua niveluri astfel:
- la parter- hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa si baie;
- la mansarda- hol de acces, trei dormitoare si doua bai.
Imobilul face parte dintr- un complex rezidential nou, complex care cuprinde 8 #case pe un nivel si 7 #case pe doua niveluri.
Casele au o arhitectura moderna, sunt construite din caramida si izolate la exterior.
La cerere se pot executa lucrari suplimentare, cum ar fi - incalzire in pardoseala, instalatie aer conditionat, panouri solare, semineu, gratar, sistem irigare gazon.
Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat - instalatiile electrice si sanitare la pozitie, sapa, peretii tencuiti si gletuiti, geamuri termopan, centrala termica proprie, usa metalica, iar curtea amenajata cu gazon.
ID P7494]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:45:53 +0300
<![CDATA[Casa superba, 10 camere, 550 mp utili, 560mp teren, cartier Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa superba situata in cartierul Gheorgheni.
Imobilul este construit in anul 2002, are suprafata utila de 550mp si este dispus pe 4 niveluri - D+P+E+M, astfel:
- la demisol- hol acces, doua spatii de depozitare, camera tehnica, o camera amenajata pentru sala de fitness si un garaj cu posibilitate de parcare a 2 masini;
- la parter - hol acces, un #birou, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, o baie si o terasa de 50mp;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare - fiecare dormitor cu baie proprie;
- la mansarda - un open space - care poate fi folosit ca si spatiu de relaxare.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 560mp, o curte frumos amenajata si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.
ID Proprietate - P7678]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:45:16 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 620mp utili, 450mp teren, cartier Grigorescu ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa superba, situata in cartierul Grigorescu.
Imobilul construit in anul 2010, are suprafata utila de 620mp si este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel:

- demisol - un #apartament format din bucatarie, 2 camere ,baie si terasa, spalatorie, uscatorie, alte 2 bai si inca o camera;
- parter - hol acces, un living generos cu loc de luat masa, doua camere si baie, o terasa si alte doua bai;
- etaj - hol acces si 7 camere, fiecare cu baie proprie.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 450mp si o curte frumos amenajata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.

ID Proprietate - P8626
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:44:36 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 130mp utili, 510mp teren, Dezmir]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata la intrarea in Dezmir.

Imobilul are suprafata utila de 130 mp si este dispus pe 2 niveluri P+E, astfel:
- la parter - hol acces, living generos, bucatarie cu loc de luat masa, baie de serviciu si iesire pe terasa;
- la etaj - hol acces, trei dormitoare si o baie;
Imobilul mai dispune de un garaj de 30mp cu posibilitate de parcare a unui autoturism si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla si izolata la exterior.
Imobilul se preda la stadiul de semifinisat, iar curtea va fi pavata.
ID Proprietate - P9016]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:44:00 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, etaj intermediar, cartier Manastur]]> #Welt #Imobiliare va prezinta #apartament cu 4 camere decomandat, in cartierul Manastur, zona Primaverii.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil de 10 etaje, intr-o zona linistita, in proximitatea transportului in comun si a magazinelor. Acesta este izolat interior si exterior.

Cei 80 mp sunt compartimentati astfel: 4 camere, bucatarie, 2 bai si 2 balcoane de 8 mp ce au fost incluse in suprafata utila a #apartamentului.

#Apartamentul dispune de lumina pe toata durata zilei. Este o oportunitate atat cat investite cat si ca locuinta personala.

Se vinde complet mobilat si utilat. Dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:43:48 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 135mp utili, 500mp teren, zona Valea Seaca, sat Popesti]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in sat Popesti, comuna Baciu, la 4 km de Lidl!

Imobilul are suprafata utila de 135mp si este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel:
- la demisol - o camera, spatiu depozitare si baie;
- la parter - hol de acces, living, bucatarie cu loc de luat masa, debara, camera, baie si terasa 10 mp;
- la etaj - hol de acces, 2 dormitoare, baie si balcon.
Imobilul mai detine un #teren de 500mp si o curte frumos amenajata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla si se vinde partial mobilata.
ID Proprietate - P10270]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:43:24 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 5 camere, 220mp utili, 2 niveluri, cartier Buna Ziua]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Buna Ziua, zona de #case.

Imobilul are suprafata de 220mp utili, 5 camere si este structurat astfel - P+E:
- la parter - un living cu bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, dormitor, baie si iesire la terasa;
- la etaj - hol de acces, trei dormitoare si baie.
#casa beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan, usa metalica si este mobilata si utilata.
Proprietatea mai detine o curte amenajata.

ID Proprietate - P10401

]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:42:09 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 48 mp, mobilat si utilat, Gheorgheni]]> Welt Imobilaire va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandat in cartierul Gheorgheni, zona strazii Baita.

#Apartamentul se afla la parterul unui imobil dispus pe 4 nivele, intr-o zona foarte linistita, la 3 minute de statia de transport in comun.

Cei 48 de mp sunt compartimentati astfel: hol, living, dormitorl bucatarie, baie la care se adauga un balcon spatios de 5 mp.

Dispune de centrala termica proprie.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:42:08 +0300
<![CDATA[Casa duplex, 6 camere, 200mp utili, 8 locuri parcare, zona Colina-Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa #duplex situata in zona Colina-Manastur.

Imobilul are suprafata utila de 200mp, este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel:

- demisol- un hol de acces, bucatarie, baie si o camera;
- parter - bucatarie cu loc de luat masa, 2 bai si 2 camere;
- etaj - hol de acces, 2 camere si baie.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, pe fiecare nivel de centrala termica proprie si calorifere.
Imobilul este construit din caramida, cu acoperisul din tigla, izolat la exterior.
#casa se vinde utilata si complet nemobilata.

ID Proprietate - P10660
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:41:37 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 224mp utili, 600mp teren, Borhanci]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala situata in Borhanci, zona de #case.

Imobilul construit in anul 2008, are suprafata utila de 224mp si este dispus pe 3 niveluri - P+E+ pod, astfel:

- parter - hol acces, un living spatios cu bucatarie, loc de luat masa si semineu, baie.
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, fiecare cu balcon si dressing propriu plus o baie.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie.
Imobilul mai dispune de un #teren de 600mp si o curte frumos amenajata- gazon, pomi fructiferi si flori plus o fantana din care se poate face alimentarea #casei cu apa prin instalatia existenta prevazuta cu hidrofor.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde partial mobilata si utilata.

ID Proprietate - P10945]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:41:05 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 180mp utili, curte amenajata, cartier Europa]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Europa.

Imobilul construit in anul 2005, are suprafata utila de 180mp si este dispus pe doua niveluri: P+E, astfel :

- parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu depozitare si o baie;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, dressing, baie si doua balcoane generoase.

#casa beneficiaza de geamuri termopan si centrala termica proprie.
Imobilul mai dispune de un #teren de 432mp, o curte amenajata, un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza mobilata si utilata.

ID Proprietate - P11018]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:40:33 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere decomandat in cartierul Manastur, zona strazii Mehedinti, ideal atat ca si investitie, cat si ca locuinta familiala.

#Apartamentul are o suprafata de 50 mp si este compus din 2 camere, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol,debara, 2 balcone inchise, fiind situat la etajul 5 al unui imobil cu 10 etaje.

Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopane, iar blocul este izolat termic.

La 5 minute distanta de #apartament se gasesc magazine, farmacii si statie pentru mijloace de transport in comun.

Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:40:30 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, modern, 60mp, etaj intermediar, langa Iullius Mall]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un spatios #apartament de 2 camere in cartierul Gheorgheni, la 2 minute de mers pe jos de Iullius Mall si 2 minute de mers pe jos de FSEGA.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 8 nivele si dispune de un balcon de aproximativ 5 mp cu o panorama deosebita.

Cei 60 de mp sunt compartimentati astfel: living spatios, dormitor, hol, baie, bucatarie.

Dispune de finisaje moderne, CT, mobilier si utilitati de calitate superioara.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:39:42 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 350mp utili, 635mp teren, cartier Dambul Rotund]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala situata in cartierul Dambul Rotund, zona de #case.

Imobilul construit in anul 2011, are suprafata utila de 350mp si este dispus pe 3 niveluri - P+E+E, astfel:

- parter - hol de acces, bucatarie, #birou, baie si trei garaje;
- etaj - hol de acces, un living spatios si luminos, bucatarie cu loc de luat masa, un dormitor matrimonial cu baie plus o terasa generoasa de 40mp amenajata;
- etaj 2 - hol de acces, 4 dormitoare matrimoniale cu baie plus doua balcoane;
- etaj 3 - un spatiu ce poate fi folosit ca si sala de fitness plus o terasa circulabila de 97mp cu semineu.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 635mp, o curte amenajata si o poarta de acces automata.
#casa este finisata si utilata partial.

ID Proprietate - P11658]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:38:52 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Florilor.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 1 balcon, baie, hol.

Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Este situat in apropierea supermarketurilor si a statiei de autobuz.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:38:50 +0300
<![CDATA[Inchiriere birouri 62mp, parter, zona Kaufland Marasti]]> De inchiriat spatiu pentru #birouri in zona Kaufland Marasti si blocul Farmec.
Spatiul este situat la parterul unei #case cu intrare din curtea #casei.
Este compartimentat in 3 camere, hol intrare si 1 baie.
Se potriveste ideal unei mici firme, IT, contabilitate, servicii.
Contorizari separate, centrala proprie.
Se poate inscrie sediul social pe baza contractului de #inchiriere.
Mobilierul care se vede in poze se retrage, apartinand actualilor chiriasi, sau poate ramanea in spatiu (negociabil).]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:38:48 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, etaj intermediar, Intre Lacuri]]> Wellt Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament de 3 camere decomandat in cartierul Intre Lacuri, zona strazii Muresului.

#Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil dispus pe 4 nivele si mansarda, imobil ce a fost izolat termic.

Cei 64 de mp sunt distribuiti astfel: 3 camere decomandate, hol, bucatarie, 2 bai, debara, 3 balcoane si o pivnita spatioasa in subsolul imobilului.

Acesta dispune de centrala termica proprie, tamplarie PVC, parchet, gresie, faianta.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:38:44 +0300
<![CDATA[Vand casa individuala in Floresti, zona Sarmatec]]> Va oferim spre #vanzare o #casa individuala foarte cocheta in #Floresti, zona Abatorului.
#casa este situata intr-o zona foarte linistita.
Este compusa din 3 dormitoare, 1 dressing, 2 bai, 1 living, 1 dining, 1 bucatarie si spatii de depozitare, 1 garaj si un beci; este finisata modern, cu finisaje de buna calitate si se vinde complet mobilata si utilata.
#casa are o suprafata utila de 240 mp, iar regimul de inaltime este P+1.
Dispune de #teren cu o suprafata de 400 mp, curte cu multa verdeata si pomi fructiferi. Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID 112A0]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:37:44 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 6 camere, 2 niveluri, cartier Zorilor]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Zorilor.

Imobilul construit in anul 2016, are suprafata utila de 138mp si este dispus pe doua niveluri: P+E, astfel :

- parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu depozitare, un domitor si o baie;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, baie si doua balcoane plus o terasa generoasa.

#casa beneficiaza de geamuri termopan si centrala termica proprie.
Imobilul mai dispune de un #teren de 500mp si o curte amenajata.

#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza partial mobilata si utilata.

ID Proprietate - P12060]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:37:23 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, prima inchiriere, garaj subteran, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Buna Ziua, zona Grand Hotel Italia.

#Apartamentul se afla la etajul 10 al unui imobil recent construit si dispune de o panorama superba.

Se afla la prima #inchiriere, dispune de finisaje de lux.

Cei 53 de mp sunt distribuiti astfel: living cu bucatarie, dormitor, hol, baie si un balcon generos de 9 mp.

Acesta dispune de incalzire in pardoseala, centrala termica proprie.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare subteran.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:37:10 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare #apartament de 3 camere semidecomandate in cartierul Manastur, zona strazii Izlazului.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil de 8 etaje, bloc izolat termic.

Cei 65 de mp sunt compartimentati astfel: living cu bucatarie, 2 dormitoare, hol, 2 bai si un balcon de 12 mp.

Dispune de centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet si se vinde partial mobilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:36:22 +0300
<![CDATA[Casa duplex, 5 camere, 2 niveluri, 120mp, cartier Buna Ziua]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa #duplex situata in cartierul Buna Ziua.

Imobilul construit in anul 2017, are suprafata utila de 120mp si este dispus pe doua niveluri: P+E, astfel :

- parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu depozitare si o baie;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, baie si trei balcoane.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 500mp, o curte amenajata si un garaj.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza nemobilata.

ID Proprietate - P12075

]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:36:20 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, 90 mp, terasa, Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament foarte spatios de 3 camere in zona benzinariei Mol de pe Calea Turzii.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil dispus pe 4 nivele.

Cei 90 de mp sunt compartimentati astfel:living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai la care se adauga o terasa spatioasa de 40 mp.

Acesta dispune de aer conditionat, centrala termica proprie si se inchiriaza complet mobilat si utilat.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in curtea interioara a imobilului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:35:31 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 7 camere, 3 niveluri, 300mp, zona strazii Fabricii]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Marasti.

Imobilul are suprafata utila de 300mp si este dispus pe trei niveluri: D+ P+E, astfel :

- demisol- crama, spatiu de depozitare si spatiu de relaxare;
- parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, o camera si o baie;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie si dressing, plus alte 2 bai.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 500mp.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza mobilata.

SE PRETEAZA SI PENTRU ACTIVITATI DE BIROU!

ID Proprietate - P12725]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:35:20 +0300
<![CDATA[Apartament cu 4 camere, semidecomandat, cartierul Europa, 85mp]]> Va ofer spre #inchiriere un #apartament cu 4 camere, semidecomandat, in cartierul Europa, zona strazii Eugen Ionesco.

#Apartamentul dispune de 85mp, compartimentati astfel: 3 dormitoare, un living open space cu bucataria, 2 bai si o curte mare de 32mp. Se afla la parterul unui imobil cu un etaj. Dispune de centrala proprie, de finisaje moderne si este mobilat utilat modern.

Zona in care se afla #apartamentul este una favorabila potentialilor chiriasi deoarece este aproape de toate punctele de interes din zona, cum ar fi: magazine, supermarketuri si statii de transport in comun.

Pentru vizionari si pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati!

Proprietate - P10935]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:34:14 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 270mp utili, 800mp teren, cartier Europa ]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in cartierul Europa, zona de #case.

Imobilul construit in anul 2018, are suprafata utila de 270 mp si este dispus pe trei niveluri: D+P+E, astfel :

- demisol - un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini, un spatiu depozitare, o camera tehnica si o baie;
- parter - hol de acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu de depozitare, o camera, baie si o iesire la o terasa generoasa;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, baie si balcon.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 800mp, o curte partial amenajata si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, izolata la exterior si se vinde la stadiul de semifinisat.

ID Proprietate - P11310]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:33:53 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, gradina 80 mp , situat in Floresti, zona Eroilor]]> Va propunem spre #vanzare #apartament cu 3 camere, gradina 80 mp, situat in #Floresti, zona Eroilor.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou ,izolat termic , este compus din living ,2 dormitor, baie, bucatarie, hol, si o gradina de 80 mp

. Se vinde mobilat si utilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica , dispune de loc de parcare inclus in pret.

Este situat in aproprierea statiei de autobuz.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati .]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:33:19 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 226mp utili, 500mp teren, cartier Europa ]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in cartierul Europa, zona de #case.

Imobilul construit in anul 2008, are suprafata utila de 226 mp si este dispus pe doua niveluri: P+E, astfel :

- la parter - hol de acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu de depozitare, baie si o iesire la o terasa generoasa;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu dressing si baie, plus o alta baie.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa din lemn masiv.

Imobilul mai dispune de un #teren de 500mp si o curte amenajata.
#casa este construita din caramida, izolata la exterior si se vinde partial mobilata si utilata.

ID Proprietate - P11338]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:33:17 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 70 mp, loc de parcare, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 2 camere foarte spatios in cartierul Buna Ziua, zona Oncos.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe 4 nivele.

Este situat foarte aproape de transportul in comun si zonele de interes din cartierul Buna Ziua.

Cei 70 de mp sunt distribuiti astfel: living, bucatarie, dormitor, baie si 2 balcoane din care se poate intra atat din dormitor cat si din living.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:30:35 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala noua, Gheorgheni, finisata modern, mobilata, utilata]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa nou construita in cartierul Gheorgheni, la 10 minute de Piata Cipariu. #casa a fost finalizata in 2016 si este foarte bine compartimentata, oferindu-va un spatiu generos de 134 mp, structurat astfel:
parter: living+bucatarie, dormitor, baie, dressing, wc serviciu
etaj: 2 dormitoare (fiecare cu baie proprie si dressing), o terasa (sau 2 balcoane)
#casa este retrasa de la strada principala, oferindu-va astfel confort si liniste.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:29:43 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, parter inalt, bloc izolat]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere decomandate, situat in Marasti intr-o zona foarte linistita si retrasa de la traficul intens.
#Apartamentul are o suprafata utila de 52 mp, fiind compus din 2 camere,1 bucatarie, 1 baie, 1 wc,1 vestibul,1 camara de alimente,1 debara si 1 pivnita.
Ca dotari pot fi amintite: geamuri termopan, centrala pproprie pe gaz, usa metalica, parchetat recent. #Apartamentul poate fi achizitionat atat mobilat (clasic) cat si nemobilat. Pentru detalii sau vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:27:30 +0300
<![CDATA[Casa duplex, 5 camere, 2 niveluri, 120mp, zona Campului]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa #duplex situata in zona Campului.

Imobilul construit in anul 2017, are suprafata utila de 120mp si este dispus pe doua niveluri: P+E fiind compartimentat astfel :

Parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un spatiu depozitare, o camera si o baie;
Etaj - hol acces, 3 dormitoare si 2 bai.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.

Imobilul mai dispune de un #teren de 250mp.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se inchiriaza partial mobilata.

ID P12226
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:27:29 +0300
<![CDATA[Inchiere apartament 3 camere, gradina, garaj, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 3 camere semidecomandate in cartierul Buna Ziua, zona Grand Hotel Italia.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unei vile ce dispune si de mansarda.

Cei 88 de mp sunt distribuiti astfel: living+bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, hol, 2 balcoane spatioase. Dispune de gradina comuna foarte spatioasa si garaj.

Se inchiriaza exact ca in poze, complet mobilat si utilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:27:26 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandat, etaj intermediar, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va prezinta spre cumparare #apartament de 3 camere decomandat in cartierul Grigorescu, zona strazii Donath.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil dispus pe 4 etaje, imobil ce a fost reabilitat termic.

Cei 71 de mp sunt distribuiti astfel: 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, debara la bucatarie + inca 2 spatii de depozitare, beci mare si un balcon inchis cu termopan.

Acesta dspune de tamplarie PVC, centrala termica proprie, parchet masiv.

Modalitati de plata flexibile.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:26:18 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 349mp utili, 800mp teren,curte amenajata, Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala situata in cartierul Grigorescu, zona de #case.

Imobilul construit in anul 2002, are suprafata utila de 349mp si este dispus pe 4 niveluri - D+P+E+M, astfel:

- demisol - hol de acces, un spatiu de relaxare, un dormitor, 2 spatii de depozitare, o baie spatioasa si camera tehnica;
- parter - hol acces, un living spatios si luminos, cu semineu, loc de luat masa, bucatarie, un dormitor si baie plus doua terase, din care una de 50mp amenajata modern cu semineu exterior si piese de mobilier de relaxare;
- etaj - hol acces, 3 dormitoare, fiecare cu terasa si 2 bai;
- mansarda- un spatiu ce poate fi compartimentat in doua camere, baie si un dressing.

#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 800mp si o curte frumos amenajata- gazon, pomi fructiferi si flori, pavaje din granit cu modele decorative plus 3 garaje cu posibilitate de parcare a trei masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde partial mobilata si utilata.

ID Proprietate - P9209]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:25:29 +0300
<![CDATA[Vanzare apartment 3 camere, 91 mp, demisol, Piata Unirii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament spatios de 3 camere in zona centrala a #Clujului, la 50 de m de Piata Unirii.

Acesta se afla la demisolul unui imobil din centrul orasului.

Cei 91 de mp sunt compartimentati astfel: 3 dormitoare, hol mare, 2 bai si spatiu ce poate fi amenajat ca bucatarie.

#Apartamentul se vinde partial mobilat.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:24:10 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 7 camere, 600mp teren, zona de case, cartier Buna Ziua!]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata intr-o zona linistita in cartierul Buna Ziua.
Imobilul are suprafata utila de 200 mp si este structurat astfel:
- parterul este transformat in club de copii, contine o sala mare de joaca, amenajata, o sala de parinti, baie si camara;
- etajul 1 contine 3 dormitoare cu dresing generos si baie cu vana cu jacuzi, iar etajul doi contine open space cu baie, living cu loc de servit masa si bucatarie.
#casa are ca sistem de incalzire centrala termica, este construita din caramida, cu acoperisul din tigla si izolata la exterior.
Imobilul mai detine o suprafata aferenta de #teren de 600mp, iar curtea este amenajata cu foisor, zona de joaca generoasa si zona de cultivat legume.
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:24:00 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandate Marasti str. Dorobantilor, prima inchiriere]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere semidecomandate, in cartierul Marasti, pe strada Dorobantilor, aproape de Piata Marasti. #Apartamentul este situat la etajul 8 din 10 intr-un bloc nou construit in 2008.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 58 mp, cu balcon de 4 mp. #Apartamentul este compartimentat astfel: intrarea se face pe hol, bucataria este in partea dreapta si este deschisa cu sufrageria care cuprinde si intrarea in balcon, iar in continuarea #apartamentului se afla dormitorul decomandat si baia.

Intrucat blocul este nou acesta este izolat termic, are interfon si doua lifturi. #Apartamentul are incalzire prin centrala de imobil. Imobilul dispune de geamuri termopan, este complet mobilat si utilat lux. #Apartamentul a fost de curand complet renovat.
#Apartamentul este nelocuit si disponibil imediat, fiind la prima #inchiriere.

Este pretabil pentru un cuplu sau o familie care doresc sa inchirieze pentru o perioada mai lunga.

Pentru mai multe detalii va invit sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:23:18 +0300
<![CDATA[Vanzare casa Someseni, 2 unitati locative, posibilitate investitie]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa individuala, compartimentata ca 2 #apartamente separate.
Constructia se afla in cartierul Someseni, zona Primariei de cartier.
Ca incalzire si ACM #casa este deservita de o singura centrala termica, in prezent #casa fiind locuita de membrii aceleiasi familii.
Pentru cei care cauta o locuinta in acest gen este solutia ideala!
Nu ezitati sa ma contactati daca doriti sa o vizionati!]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:22:49 +0300
<![CDATA[Casa la curte comuna, 4 camere, 100mp utili, zona Semicentrala]]> Va propunem spre #vanzare o #casa la calcan, situat la curte comuna, zona Semicentrala.
Imobilul are suprafata utila de 100mp utili, este semidecomandat si este compartimentat astfel:
- 4 camere , bucatarie , doua bai si un beci.
#casa necesita renovare si dispune de un loc de parcare in curte.
Proprietate este compartimentata in doua #apartamente cu doua camere, cu baie proprie fiecare si bucatarie comuna, iar momentan este inchiriata.

ID Proprietate - P10080
]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:22:45 +0300
<![CDATA[Casa duplex, panorama frumoasa, 120mp utili, 250mp teren, cartier Buna Ziua]]> Va propunem spre #vanzare o #casa #duplex situata in cartierul Buna Ziua, zona de #case.
Imobilul are suprafata utila de 120 mp si este dispus pe 3 niveluri D+P+E+ o terasa generoasa, astfel :

- demisol - spatiu de depozitare, hol de acces si un garaj, cu posibilitate de parcare a doua masini;
- parter - hol acces, living generos cu bucatarie, loc de luat masa, baie si o terasa de 5mp cu iesire spre gradina;
- etaj - hol acces, trei dormitoare, baie si un balcon.

Imobilul detine si o terasa amplasata deasupra de 50mp, cu o priveliste frumoasa, terasa care poate fi amenajata cu vegetatie si jacuzzi pentru crearea unui spatiu de relaxare.
#casa este construita din caramida si izolata la exterior.

Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat - instalatiile electrice si sanitare la pozitie, sistem alarma si senzori antiefractie, sapa, peretii tencuiti si gletuiti, geamuri termopan - 7 camere izolatoare, sticla 3 foi, centrala termica proprie, incalzire in pardoseala si usa metalica, iar curtea amenajata cu gazon.
Imobilul mai dispune de un #teren de 250mp.

ID Proprietate - P7095]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:21:56 +0300
<![CDATA[Casa la calcan, 3 camere, curte comuna, Gheorgheni]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa la calcan, curte comuna, situata in cartierul Gheorgheni.

Imobilul are suprafata utila de 98mp, este dispus pe 1 nivel si este compartimentat astfel :
- hol de acces, bucatarie cu loc de luat masa, 3 camere, baie, spatiu depozitare si pod.
Imobilul mai dispune de un #teren de 184mp.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla.

ID Proprietate - P11435]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:21:16 +0300
<![CDATA[Apartament luminos, calduros, insorit, decomandat, imobil cu lift, pe A. Vlaicu]]> #Apartamentul se vinde finisat, mobilat si utilat modern.
Blocul este izolat in exterior.
Dispune de centrala termica Vaillant, aer conditionat, geamuri termopan si usa metalica.
Mobilierul este facut la comanda.
Are o camara mica si una mare (pe balcon).
Este orientat inspre Sud si Est.
Aveti soare in #apartament pe tot parcursul zilei.
Este foarte luminos.
Izolatia este facuta in urma cu 3 ani. Exista garantie si nu sunt probleme cu infiltratiile.
In zona sunt si statii de autobuz.
Imobilul dispune de lift.
Se adreseaza in special unei familii datorita suprafetei generoase si a pozitiei blocului (aproape de statii, FSEGA, Iulius etc.).]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:21:13 +0300
<![CDATA[Casa la calcan, 98mp utili, 184mp teren, curte comuna, cartier Gheorgheni]]> Va propunem spre #vanzare o #casa la calcan, curte comuna, situata in cartierul Gheorgheni.

Imobilul are suprafata utila de 98mp, este dispus pe 1 nivel si este compartimentat astfel :
- hol de acces, bucatarie cu loc de luat masa, 3 camere, baie, spatiu depozitare si pod.

Imobilul mai dispune de un #teren de 184mp.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla.
Imobilul necesita renovare.

ID Proprietate - P11435]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:19:48 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere cu garaj, complet utilat, zona Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandat, situat in
cartierul Buna Ziua, langa statia de autobus.

#Apartamentul este finisat modern dispune de garaj, utilat complet, cu masina de spalat vase, rufe, frigider cu congelator, cuptor, plita cu inductie, hota estetica si ergonomica.

#Apartamentul este situat la etajul 2 din 3.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:19:38 +0300
<![CDATA[Casa duplex, 4 camere, 200mp utili, 350mp teren, zona Borhanci]]> Va propunem spre #vanzare o #casa #duplex de lux situata in zona Borhanci!
Imobilul este construit in anul 2014, are suprafata utila de 200 mp si este dispus pe 2 niveluri - P+E, astfel:
- la parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, baie si o terasa;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, un dressing, 2 bai si balcoane.
#casa este mobilata si finisata in stil italian cu parchet stejar - lemn masiv, bucatarie- lemn masiv, insula cu blat din marmura, usi interioare- lemn masiv, trepte si balustrada lemn masiv si sticla, gresie si faianta ultramoderne.
Imobilul mai dispune de un #teren de 350mp si un garaj cu posibilitate de parcare a unei masini. Garajul are gresie, chiuveta si spatii de depozitare din lemn.
#casa este dotata cu sistem de alarma.
ID Proprietate - P6045]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:18:58 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat si mobilat, terasa, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Zorilor, zona strazii Pablo Picasso.

#Apartamentul se afla la parterul inalt al unui imobil de 4 etaje, care va fi renovat in cursul acestui an.

Cei 44 mp de sunt distribuiti astfel: living, bucatarie, dormitor, baie, hol si o terasa de 20 mp cu o priveliste foarte frumoasa.

Dispune de centrala termica proprie, mobilier si finisaje de calitate superioara.

Se poate inchiria si un loc de parcare in zona #apartamentului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa m contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:18:11 +0300
<![CDATA[De inchiriat spatiu comercial 20mp, Gheorgheni]]> Va propunem spre #inchiriere #spatiu #comercial situat in cartierul Gheorgheni, 20mp.
Spatiul are intrare din strada.
Pentru alte detalii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:17:38 +0300
<![CDATA[Spatiu in suprafata de 80 mp, potrivit pentru diferite activitati ]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu de 80 mp, situat in cartierul Gheorgheni, zona hotelului Onix.
Spatiul este situat la mansarda unui imobil, dispune de aer conditionat. Se poate inchiria pentru diferite activitati comerciale sau de #birou.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:17:18 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, mobilat si utilat, Gara]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 3 camere semidecomandate in zona Garii.

#Apartamentul se afla la etajul 4 al unui imobil de 4 etaje, in zona strazii Craiova.

Cei 58 de mp sunt distribuiti astfel: 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, hol si o debara.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat.

Dispune de loc de parcare.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:17:13 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 5 camere, 200mp utili, 473 mp teren, 2 niveluri, Borhanci]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in cartierul Borhangi, zona de #case.

Imobilul are suprafata de 200mp utili, 5 camere si este structurat astfel - P+E:
- la parter - hol de acces, living generos cu bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, camera tehnica cu acces direct la parcarea din curte, baie si iesire la terasa;
- la etaj - un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, hol, 2 dormitoare, un dressing, baie si acces la pod.
#casa se preda la stadiul de semifinisat - pereti gletuiti, pardoseala cu izolatie de polistiren si sapa, ferestre termoizolante cu 5 camere si 3 foi de sticla, instalatii sanitare trase pe pozitie, incalzire in pardoseala pentru parter si distribuitoare la etaj.
Imobilul este izolat la exterior cu polistiren de 10 cm, tencuiala decorativa, placari cu caramida aparenta, gardul de beton, stalpi metalici si lemn baituit, alei, loc de parcare cu pavaj, balustrade terasa din fier forjat sau sticla, iar acoperisul cu tigla ceramica.

ID Proprietate - P10664]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:17:11 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat modern, garaj, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandate, spatios, situat in cartierul Zorilor

#Apartamentul se afla la etajul 3 al unui bloc de 10 etaje, constructie noua, si dispune de loc de parcare in subsolul imobilului.

#Apartamentul dispune de finisaje moderne si electrocasnice de calitate. Este pretabil pentru persoane cu un venit stabil, cupluri.

Constructia este izolata termic pe exterior si este foarte eficienta energetic.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:16:24 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, Garsoniera, mobilat si utilat, parcare, Gara]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare locuinta formata dintr-un #apartament de 2 camere decomandat si o garsoniera care se afla pe acelasi palier, cu suprafata totala de 78 mp, in zona Garii.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui imobil tip #casa, ce dispune de 6 #apartamente in total.

Cei 78 de mp sunt distribuiti intr-un #apartament de 2 camere (60 mp) compus din 2 dormitoare, baie, bucatarie si un hol. Separata de acest #apartament este o garsoniera de 18mp formata din camera, bucatarie si baie.

Ambele dispun de centrala termica proprie si tamplarie PVC.

Se vinde complet mobilat si utilat.

Dispune de loc de parcare in curtea comuna a imobilului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:15:27 +0300
<![CDATA[Casa la calcan, 210mp utili, 598mp teren, curte amenajata, cartier Zorilor]]> Va propunem spre #vanzare o #casa frumoasa situata in cartierul Zorilor, zona cantina Studenteasca Hasdeu.

Imobilul construit in anul 2002, are suprafata utila de 210 mp si este dispus pe 2 niveluri - P+Pod.

#casa este compartimentata in trei #apartamente, fiecare avand hol de acces, bucatarie cu loc de luat masa, dormitor si baie.
Imobilul mai detine un pod, care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare sau poate fi amenajat pentru locuinta.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.

Imobilul mai dispune de un #teren de 598mp, o curte frumos amenajata, 2 garaje cu posibilitate de parcare a doua masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.

ID Proprietate - P8687]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:14:30 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere, Floresti, Sesul de Sus]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament la prima #inchiriere situat in #Floresti, zona strazii Sesul de Sus.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2013, orientat SE si foarte eficient energetic si dispune de o suprafata utila de 67 mp.

Compartimentarea este living cu bucatarie, doua dormitoare si un grup sanitar.

Se inchiriaza complet mobilat si utilat cu tot necesarul si este ideal pentru cupluri, familii, protocol sau studenti.

Merita vizionat ! Disponibil incepand cu 1 sepembrie 2018 ! Garantia este echivalentul unei chirii lunare !]]>
Tue, 18 Sep 2018 16:14:12 +0300