Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, etaj intermediar, aproape de Interservisan]]> #Apartamentul se preteaza unei familii fiind dispus pe o suprafata de 83mp. Dispune de 4 camere separate.
Pozitia imobilului il recomanda: aproape de statii, magazine, banci, farmacii etc.
Este pozitionat pe strada Tache Ionescu (Liviu Rebreanu).
Dispune de 2 balcoane dintre care unul este inchis cu geam termopan.
Dimineata aveti soare in bucatarie si living. Este orientat Est-Vest-Sud.
Are centrala termica, masina de spalat haine/vase, aer conditionat, geamuri termopan si blocul este izolat.
Merita atentia dumneavoastra!]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:52:02 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, decomandat, etaj intermediar, aproape de Interservisan]]> #Apartamentul se preteaza unei familii fiind dispus pe o suprafata de 83mp. Dispune de 4 camere separate.
Pozitia imobilului il recomanda: aproape de statii, magazine, banci, farmacii etc.
Este pozitionat pe strada Tache Ionescu (Liviu Rebreanu).
Dispune de 2 balcoane dintre care unul este inchis cu geam termopan.
Dimineata aveti soare in bucatarie si living. Este orientat Est-Vest-Sud.
Are centrala termica, masina de spalat haine/vase, aer conditionat, geamuri termopan si blocul este izolat.
Merita atentia dumneavoastra!]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:51:34 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 160mp utili, 2 niveluri, Borhangi]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Borhangi, zona de #case.
Imobilul are suprafata de 160mp utili, 4 camere si este structurat astfel - P+E:
- la parter - un living cu bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, baie si iesire la terasa;
- la etaj - un dormitor matrimonial cu dressing si baie, hol, 2 dormitoare si baie.
#casa este utilata cu materiale de calitate superioara, are centrala termica proprie, calorifere si incalzire in pardoseala, este mobilata si este disponibila spre #inchiriere incepand cu data de 15 mai.
P10299]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:42:23 +0300
<![CDATA[Inchiriere spatiu comercial ultracentral ]]> Situat in zona ultracentrala, pe artera intens circulata pietonal si auto in imediata vecinatate a pietei Unirii
Spatiul este compus din 3 incaperi comunicante, intrare din strada, grup sanitar, mic depozit.
Incalzirea se face cu centrala proprie pe gaz.]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:28:47 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, Centru, Piata Mihai Viteazu ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandat, in zona centrala a #Clujului, Piata Mihai Viteazu.
#Apartamentul se afla la etaj intermediar intr-o #casa cu structura interioara, este compartimentat astfel: 3 camere, bucatarie, baie, hol, camara.
Imobilul este finisat clasic: parchet masiv, sobe de teracota.
Suprafata utila a #apartamentului este de 86 mp, are intrare separata din curte.
#Apartamentul are pozitie foarte buna. Este potrivit pentru locuit si investitie.
Pentru detalii suplimentare si vizionari va rugam sa ne contactati.

ID P7556
]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:20:34 +0300
<![CDATA[Cabinet stomatologic 45mp utili, Manastur, zona Big]]> Va propunem spre #vanzare cabinet stomatologic in #Cluj-#Napoca situat pe strada Izlazului, in cartierul Manastur, zona complexului Big (Union) vad foarte bun, intrare direct din strada, balcon inchis.
Imobilul este compus din sala de asteptare, 2 sali de tratament cu 3 unituri dentare, 3 bai, vestiar, spatiu sterilizare, functioneaza cu toate autorizatiile la zi.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ne contactati.

ID P8582]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:18:39 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 2 camere decomandat, zona strazii Godeanu, aproape de magazine si transport in comun.
#Apartamentul are suprafata utila de 53 mp este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol, balcon inchis.
Sistemul de incalzire este cu centrala termica individuala.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne cu incredere.
P9731]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:15:31 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere Manastur]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in Manastur.
#Apartamentul este decomandat, situat la etaj 6 din 10 cu o suprafata de 60 mp, este dotat cu centrala termica proprie, complet mobilat si utilat si este compartimentat astfel: bucatarie, 2 dormitoare,un hol, 1 balcon si 1 baie.
Este situat in zona podului Calvaria foarte aproape de statiile de tramvai si autobuz.
Pentru mai multe detalii si vizionari contactati-ma!]]>
Mon, 23 Apr 2018 18:09:32 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, Gheorgheni, Politia rutiera]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, situat in #Cluj-napoca, zona Gheorgheni. #Apartamentul confort 1 semidecomandat este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje, are 1 bucatarie, 2 bai , 1 balcon . are parchet, gresie, faianta, lavabil, centrala termica, contoare gaz. Printre finisari se numara: pereti (vopsea lavabila, faianta), podele (parchet, gresie), stare interior (buna), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: bucatarie (mobilata, utilata), contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (partial), dotari imobil (interfon)]]> Mon, 23 Apr 2018 17:54:05 +0300 <![CDATA[Inchiriere spatiu comercial 24mp, ideal cafenea, sucuri, hot-dog Centru]]> Situat in zona centrala pe artera de trafic foarte mare, langa puncte de interes bine cunoscute in zona.
Spatiu de 24mp se compune din sala de #vanzare, grup sanitar. Toate utilitatile contorizate separat.
Ideal diverse activitati comerciale de de tip rapid cu servire to go!]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:48:05 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, complex Vivido, langa FSEGA si Iulius Mall, garaj si boxa!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un complex rezidential nou, in imediata apropiere fata de FSEGA si Iulius Mall.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 3, este compus din living impreuna cu bucataria, 1 dormitor separat, baie si balcon. Finisat foarte modern, #apartamentul se ofera complet mobilat si utilat. Beneficiaza de multe spatii de depozitare, centrala proprie, masina de spalat vase, incalzire in pardoseala, videointerfon.
In pretul chiriei este inclus un loc de parcare in garajul subteran si o boxa individuala pentru depozitare!]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:47:20 +0300
<![CDATA[Apartament de 3 camere, ultramodern, Andrei Muresanu, zona de case, garaj !]]> #Apartamentul, cu expunere sudica, este compus din 3 camere decomandate (living + bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai) are o suprafata de 72 mp + terasa de 23.5 mp si un loc de parcare in subteran. Se afla situat la etajul 1, intr-un imobil de lux, cu acces controlat (bariera) dat in folosinta in anul 2017.
Finisajele sunt moderne (gresie/faianta Marazzi, parchet lemn stratificat, incalzire in pardoseala pe centrala proprie Vaillant, corpuri iluminat pe led Eglo) si se inchiriaza mobilat si echipat cu electrocasnice (plita gaz,cuptor electric /cuptor microunde, hota frigider, masina spalat vase, masina spalat haine).
Se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun, zona linistita de #case]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:38:14 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere confort sporit zona USAMV]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere decomandat, confort sporit, in zona USAMV, aproape de Platinia si Kaufland.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 7 etaje cu lift, aflandu-se foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul este compus din 2 camere decomandate, bucatarie mare, hol, debara, baie spatioasa si balcon.De asemenea #apartamentul dispune de boxa la subsol si uscatorie pe fiecare etaj.
Ca si finisaje, #apartamentul este finisat, avand parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta.
Incalzirea se face cu CT proprie montata recent.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:19:30 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera Manastur.]]> Oferim spre #vanzare #apartament 1 camera in Manastur.
Imobilul are o suprafata de 32 mp, este finisat si se vinde complet mobilat.
Este situat intr-o zona linistita la 2 minute de statiile mijloacelor de transport in comun.
Este ideal pentru investitie.
Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:15:46 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere, zona Iulius Mall, Viva City]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat in Complexul Rezidential Viva City, in imediata apropiere fata de Iulius Mall.
Pozitionat la etajul 11, #apartamentul este nou la prima inchirere, dispune de un balcon generos si se ofera complet mobilat si utilat cu dotari de foarte buna calitate.
In ceea ce priveste ansamblul Viva City, caracteristica inovativa a acestuia consta in atentia pentru zonele de interes comun al locatarilor. Astfel, un mare avantaj il constituie salile de sport si relaxare, alaturi de spatiile exterioare deosebit de generoase integrate in condominiu si nu in ultimul rand amplasarea in imediata vecinatate a Iulius Mall.]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:11:11 +0300
<![CDATA[Vila individuala alipita, 119 mp utili, 215mp teren, Edgar Quinet]]> Va propunem spre #vanzare vila individuala alipita situata in zona Edgar Quinet, cu acces facil spre oras.
Imobilul are o compartimentare bine gandita, fiind dispusa D+P+E, astfel
- D - sala de fitness;
- P cu E - living cu iesire pe terasa, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie cu loc de luat masa, hol de acces, spatiu de lectura, o terasa la etaj si un spatiu de depozitare.
Vila se vinde la stadiul de finisat exterior si semifinisat interior - sapa, peretii gletuiti, tamplarie PVC-Rehau, termopan si toate utilitatile pe pozitie functionale.
ID P10017]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:09:16 +0300
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere,41 mp, finisat, mobilat, zona strazii Bucuresti.]]> Vindem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 41 mp, situat la etajul 3 din 3, intr-un imobil construit in anul 2010 in zona strazii Bucuresti. #Apartamentul este compartimentat in living cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon cu suprafata utila de 9 mp si dispune de un loc de parcare cu cf individual. #Apartamentul este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica, centrala termica proprie si se vinde mobilat si utilat.
Este situat intr-o zona buna, aproape de mijloace de transport si #spatii #comerciale.
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:02:10 +0300
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere, 53 mp, etaj intermediar, in zona Apahida.]]> Vindem #apartament cu 2 camere, cu suprafata utila de 53 mp, balcon de 13 mp situat la etaj intermediar intr-un imobil cu lift. #Apartamentul se vinde la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan, centrala termica, incalzire in pardoseala si usa metalica.
#Apartamentele sunt bine gandite si compartimentate si reprezinta o solutie locativa buna. #Apartamentul se poate cumpara si prin credit ipotecar. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:01:51 +0300
<![CDATA[Casa duplex in constructie, 4 camere, zona Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect nou de #duplex in cartierul Andrei Muresanu.
Imobilul are suprafata utila de 250 mp si este compartimentat astfel:
- la subsol - spatiu tehnic, garaj cu 2 locuri si camera depozit;
- la parter - hol intrare, #birou, bucatarie si loc de luat masa, camara si baie;
- la etaj - living spatios de 33 mp, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, baie de servici si hol;
- iar la etajul retras - 2 dormitoare si o baie.
#casa este construita cu materiale de calitate superioara, are incalzire in pardoseala, centrala, calorifere, termopane cu 3 foi de sticla si 6 camere, hidroizolatie la fundatie si terase, tigla, sapa autonivelanta si termosistem cu polis#teren de 10 cm.
Imobilul mai detine un #teren, un loc de parcare in fata si se preda la stadiul de semifinisat.
P1981
]]>
Mon, 23 Apr 2018 17:00:19 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere, lux, Viva City, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat in Complexul Rezidential Viva City, in imediata apropiere fata de Iulius Mall.
Pozitionat la etajul 6, #apartamentul este nou la prima inchirere, dispune de un balcon foarte generos si se ofera complet mobilat si utilat cu dotari de foarte buna calitate.
Chiriasul care va locui in acest #apartament va avea acces si la un garaj pentru masina aflat in subsolul blocului.
In ceea ce priveste ansamblul Viva City, caracteristica inovativa a acestuia consta in atentia pentru zonele de interes comun al locatarilor. Astfel, un mare avantaj il constituie salile de sport si relaxare, alaturi de spatiile exterioare deosebit de generoase integrate in condominiu si nu in ultimul rand amplasarea in imediata vecinatate a Iulius Mall.]]>
Mon, 23 Apr 2018 16:38:59 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial, zona centrala, 67mp]]> Va oferim spre #inchiriere un #spatiu #comercial in zona centrala, in vecinatatea Hotel Victoria,intrare si vitrina la strada cu o suprafata de 67 mp utili.
Spatiul este potrivit pentru activitati comerciale.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.
]]>
Mon, 23 Apr 2018 16:30:47 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, cartier Manastur, zona Calea Floresti]]> #Welt #Imobiliare, va propune spre cumparare un #apartament spatios si luminos,din cartierul Manastur, #Cluj- #Napoca!
Imobilul are suprafata de 117mp si este compartimentat astfel:
- hol acces, 4 camere, bucatarie, 2 bai cu geam, camara, dresing, logie inchisa, 2 beciuri.
#Apartamentul beneficiaza de cota parte pod, gradina, acces auto si 2 parcari.
Imobilul este din caramida , izolat pe exterior.
Se vinde complet mobilat si utilat.
Pretul este negociabil.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 16:10:44 +0300
<![CDATA[Garsoniera, zona Centrala, 15+9mp]]> Va ofer spre #vanzare o garsoniera in zona centrala, 15mp+9mp.

Garsoniera dispune in total de 24mp (15mp+9mp un dormitor etajat). Dispune de finisaje moderne, fiind mobilat utilat, avand in bucatarie baie. Este situat la etajul 1 intr-un imobil cu tot atatea etaje.

Zona in care este situata garsoniera este una favorabila deoarece se afla in zona toate punctele de interes, cum ar fi : magazine, supermarketuri si statii de transport in comun.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma conctatati!

Proprietate - P10247]]>
Mon, 23 Apr 2018 16:07:46 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament 1 camera Zorilor]]> Oferim spre #inchiriere #apartament 1 camera in Zorilor.
#Apartamentul are o suprafata de 34 mp si este finisat utilat si mobilat complet.
Este situat intr-o zona foarte buna aproape de Liceul de informatica.
Pentru vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 16:06:34 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, decomandat, Gheorgheni, 60mp]]> Va ofer spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, decomandat, in cartierul Gheorgheni, zona bulevardului N Titulescu.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 60mp, compartimentati astfel : 2 dormitoare, o baie, un balcon, o bucatarie, un hol si un spatiu de depozitare (debara). Dispune si de un loc de parcare in spatele blocului. Finisajele din #apartament sunt clasice, fiind mobilat utilat clasic. Se afla la un etaj intermediar intr-un imobil cu 8 etaje.

Zona in care se afla #apartamentul este una favorabila potentialilor chiriasi, deoarece in preajma se afla toate punctele de interes, cum ar fi : magazine, supermarketuri (Profi), statii de transport in comun, la mai putin de 1 minut de mers pe jos.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!

Proprietate - P10301]]>
Mon, 23 Apr 2018 16:05:18 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere Central]]> Oferim spre #vanzare #apartament foarte frumos cu 2 camere Central.
#Apartamentul are o suprafata de 67 mp si este situat la parterul unui imobil de 2 etaje.
Apartametnul este decomandat si bine comaprtimentat in 2 dormitoare mari si o bucatarie foarte spatioasa.
Este situat in piata Mihai Viteazu foarte aproape de mijoloacele de transport, de farmacii si alte #spatii #comerciale.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:57:39 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandat, etaj intermediar,zona McDonalds Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 3 camere decomandat,in cartierul Manastur, la 2 minute de McDonalds.

#Apartamentul se afla la etajul 6 al unui imobil de 10 etaje , imobil ce este izolat termic interior si exterior.

Este situat intr-o zona foarte linistita , la 2 minute de transportul in comun , magazine si banci.

Cei 67 de mp sunt distribuiti astfel: 3 camere decomandate, hol, bucatarie, 2 bai la care se adauga 2 balcoane si o boxa la subsolul imobilului.

Este un #apartament spatios, foarte luminos .

Dispune de loc de parcare in zona blocului.

Pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:31:29 +0300
<![CDATA[Vanzare hala noua 600mp, birouri 200mp, teren 5000mp acc TIR, Baciu ]]> Va propun spre #vanzare o hala constructie 2018 situata in zona industriala Baciu.
Suprafata totala a #terenului este de 5000mp
Curte betonata de aproximativ 3500mp
2 intrari in curte, acces TIR
Hala in suprafata de 600mp cu o usa drive in, o usa la rampa hidraulica si una la rampa fixa tir.
Pavilion administrativ P+E cu suprafata de 100 mp per etaj, finisat la cheie, mobilat si utilat incluzand #birouri, vestiar, grupuri sanitare, bucatarie.
Zona buna pentru logistica, depozitare, productie, la 12km de iesirea Nadaselu A3.]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:06:15 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, 62 mp, finisat, mobilat, bloc nou, Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 3 camere, 62 mp, aflat intr-un bloc nou de pe strada Edgar Quinet, din cartierul Manastur.

#Apartamentul se vinde finisat si mobilat, cu un loc de parcare cu CF inclus in pret.

Blocul este izolat termic, iar #apartamentul este dotat cu centrala termica proprie.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:05:23 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, 75 mp, bloc nou, zona Garii]]> Proiect nou, aflat in zona Garii.
Imobilul are regim de inaltime S+P+5E+Etaj retras si este compus din 25 de #apartamente de 1, 2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.
Modalitatea de predare a #apartamentelor se face in stadiul semifinisat. Vor dispune de centrala termica proprie, calorifere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 sticle, pereti tencuiti si instalatii la pozitie.
#Apartamentul prezentat este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon plus logie.
Model #apartamente:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro+ TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.
Termen de finalizare - iunie 2018.
Modalitati de plata flexibile, incepand de la un avans minim de 25%. Se accepta plata prin programul Prima #casa si alte tipuri de credite!]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:02:55 +0300
<![CDATA[Apartmanet 3 camere, Edgar Quinet]]> #Apartament 3 camere, zona Edgar Quinet cu priveliste fumoasa si compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie si 2 balcoane inchise cu termopan si amenajate. #Apartamentul se vinde finisat si mobilat la cheie cu materiale de cea mai buna calitate iar mobilierul este executat la comanda.
Zona in care se afla #apartamentul este una linistita cu multe spatii verzi perfecta pentru cei care isi doresc sa locuiasca departe de traficul aglomerat si agitatia cotidiana.
#Apartamentul are acces la mijloace de transport in comun chiar in vecinatatea imobilului.
#Apartamentul dinspune si de parcare.
Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:02:31 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! Garsoniera zona G Alexandrescu!]]> Exclusivitate! Welt imobiliare va propune spre #inchiriere garsoniera in Manastur in zona G Alexandrescu, mobilata si utilata la cheie cu aer conditionat si mobila la comanda. Garsoniera dispune de toate utilitatile si este finisata modern. Pentru mai multe detali nu ezitati sa ne contactati!]]> Mon, 23 Apr 2018 15:02:14 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, lux, zona Eroilor]]> De #vanzare #apartament in #Floresti, zona Eroilor finisat, mobilat la chieie cu finisaje si mobiler de lux.
#Apartamentul are living cu bucatarie open space, dormitor, hol si baie plus o terasa mare.
#Apartamentul se vinde cu electrocasince incorporate.
Pentru mai multe detali si vizionari va rog sa ne contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 15:02:01 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, semidecomandat, zona Iulius Mall, 100mp]]> Va ofer spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 100mp, compartimentati astfel : 2 dormitoare, un living open space cu bucatarie, o baie, un garaj subteran cu parcare si o terasa de 25mp.
Dispune de finisaje de lux, fiind mobilat si utilat lux. Se afla la un etaj intermediar intr-un imobil cu 10 etaje.

Zona in care se afla #apartamentul este una favorabila potentialilor chiriasi, deoarece este foarte aproape de toate punctele de interes din zona, cum ar fi : magazine, supermarketuri, Iulius Mall la 2 minute de mers pe jos, Baza Sportiva Gheorgheni la 2 minute de mers pe jos, statii de transport in comun la 1 minut de mers pe jos.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!

Proprietate - P10297]]>
Mon, 23 Apr 2018 14:57:51 +0300
<![CDATA[Exclusivitate! Vanzare teren in Campenesti, priveliste superba spre lacuri]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare in exclusiviate #teren #intravilan in Campenesti, zona superba, in plina dezvoltare, gradinita si supermarket si statie de autobus in apropiere, cu priveliste foarte frumoasa spre lacuri.
Terenul are front la 2 drumuri, utilitatile sunt trase pana la marginea #terenului.
Cu masina se face 10 min pana in oras.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 23 Apr 2018 14:52:56 +0300
<![CDATA[Inchiriem apartament 2 camere, parcare, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament de doua camere in cartierul Zorilor.
#Apartamentul este la demisol inalt intr-un bloc nou si are urmatoarea compartimentare:
dormitor 17 mp, living 18 mp, hol, baie, bucatarie. Se ofera si un loc de parcare.
Se inchiriaza mobilat si utilat.]]>
Mon, 23 Apr 2018 14:17:07 +0300
<![CDATA[Casa de vanzare, cartierul Marasti]]> #casa de #vanzare prin #Welt #Imobiliare, situata in cartierul Marasti, zona Expo Transilvania.
Constructia a fost complet renovata in anul 2006, este la calcan si este situata la curte comuna.
Compartimentare:
Parter: hol, baie, living, dormitor.
Etaj: hol, dormitor, bucatarie, balcon, camara si pod de 41 mp.
Pret usor negociabil.
Comision 2% +tva.

]]>
Mon, 23 Apr 2018 14:11:12 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 27 mp, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 27 mp, este semidecomandat, se afla intr-o zona linistita a cartierului Gheorgheni.
De asemenea dispune de centrala termica proprie, este situat la etaj intermediar, etajul 2/4.
Se afla in apropiere de P-ta Hermes si Politia Rutiera #Cluj. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 14:05:40 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament de 2 camere, Calea Turzii]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament de 2 camere compus din living + bucătărie, dormitor si baie in suprafata utila de 48mp, situat la parterul unui imobil din zona OMV - Calea Turzii.
#Apartamentul este finisat si se inchiriaza mobilat si utilat complet.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:50:07 +0300
<![CDATA[Spatiu de birou, 118 mp utili, zona Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un spatiu la demisol, zona semicentrala, renovat recent.
Spatiul are 118 mp si este compus din 2 incaperi mari, 1 baie, 1 bucatarie si un spatu de depozitare.
Este situat pe Calea Dorobantilor, avand si un loc de parcare.
Spatiul este ideal pentru #birou de avocatura, contabilitate, IT etc.
Pentru vizite si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati!

]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:36:25 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat, utilat, cartier Manastur]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament in cartierul Manastur, situat la etajul 9, cu o suprafata de 44 mp.
#Apartamentul dispune de centrala termica si se preda mobilat si utilat.
Are boxa la subsol si parcare.
Pentru informatii suplimentare si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
ID intern: P10282
]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:26:21 +0300
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere, 40 mp, mobilat si utilat in Iris]]> Vindem #apartament cu 2 camere, cu suprafata utila de 40 mp, semidecomandat, mobilat si utilat. #Apartamentul este copartimentat in living cu bucatarie, 1 dormitor, o baie, 1 balcon cu suprafata utila de 4 mp si este finisat cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica si centrala termica proprie.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati! Id: P10294]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:19:25 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Viva City]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 2 camere semidecomandat, zona strazii Gheorgheni, Complexul Rezidential Viva City.
#Apartamentul are suprafata utila de 51 mp este compartimentat astfel: living, dormitor, bucatarie, baie, hol.
Sistemul de incalzire este cu centrala termica individuala.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Locuinta dispune de un loc de parcare in garajul subteran al blocului.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne cu incredere.
Disponibil din 1 mai.
ID P10174]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:13:32 +0300
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, cartier, Grigorescu, Donath]]> De #vanzare #apartament cu 2 camere in cartierul Grigorescu, zona Donath.
#Apartamentul este decomandat, compus din: 2 camere, bucatarie, baie cu geam, balcon inchis cu tamplarie termopan.

Este finisat, bine intretinut, dispune de centrala termica individuala, tamplarie termopan.

Se vinde partial mobilat si utilat.]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:11:43 +0300
<![CDATA[Spatiu pentru birou, ultrafinisat, central, 2 camere 65mp]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere spatiu de #birouri, in Centru, zona Regina Maria. Suprafata utila este de 65 mp. Spatiul este ultrafinisat cu geam la strada si este compus din 2 camere, hol de primire, bucatarie si baie.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.


]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:11:13 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament frumos, spatios, compus din 3 camere, situat in cartierul Plopilor.
#Apartamentul are suprafata de 72 mp si este compartimentat astfel: living, bucatarie, dormitor, #birou, baie, hol, terasa.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat modern cu electrocasnice de cea mai buna calitate: masina de spalat, aer conditionat, combina frigorifica etc.
Pozitionat aproape de Parcul Rozelor, Parcul Babes si zona de promenada de pe malul Somesului, #apartamentul beneficiaza de o terasa mare si un loc de parcare.
Pentru vizite sunati cu incredere!
ID P10291]]>
Mon, 23 Apr 2018 13:07:59 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 48 mp, Gheorgheni, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in apropiere de Iulius Mall.
#Apartamentul de 2 camere este semidecomandat in bloc de caramida ceea ce il face racoros vara si iarna se pastreaza foarte bine temperatura din interior.
Este utilat, finisaje moderne, dispune de geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, centrala termica proprie si este mobilat.
Este situat intr-o zona linistita, in apropiere de statia de autobus, in vecinatatea Iulius Mall, intr-o zona plina de spatiu verde, spatii de joaca, parcuri, gradinite, scoli, facultati.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:58:43 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 140mp utili, 400mp teren, zona Someseni]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa individuala situata in cartierul Someseni!
Imobilul are suprafata utila de 140mp si este structurat pe doua niveluri astfel:
- la parter - hol de acces, living, bucatarie cu loc de luat masa si baie;
- la etaj - 3 camere si o baie.
#casa mai dispune de o curte de 400 mp, din care 150 mp gazon si 4 locuri de parcare.
ID P8665]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:52:53 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 40mp, curte comuna, gradina, mobilat si utilat modern, Iris]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament situat la parterul unui imobil cu 4 #apartamente, cu curte comuna si gradina.

#Apartamentul este decomandat, are o bucatarie inchisa, o baie spatioasa si o camera generoasa. Este finisat, mobilat si utilat modern, nu necesita investitii suplimentare.

Este situat intr-o zona verde si linistita de #case in cartierul Iris.

#Apartamentul e excelent ca locuinta personala sau ca investitie, existand posibilitatea preluarii unui chirias serios, pe o perioada lunga.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:52:33 +0300
<![CDATA[Spatiu birouri, 140mp, Someseni]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu pe doua niveluri in suprafata totala de 140mp utili.
Imobilul este compus din 3 incaperi si o baie la etaj, bucatarie, living mare si baie la parter. Exista si pivnita cu intrare din #casa. Curtea are 400 mp dintre care 150 mp este gazon.
Dispune de 4 locuri de parcare.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

ID P8610]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:52:20 +0300
<![CDATA[Apartament 3 cam dec, mobilat si utilat, zona Aurel Vlaicu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere decomandate in cartierul Marasti, zona ExpoTransilvania.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 90 mp, este compartimentat in: living, 2 dormitoare, bucatarie, hol, baie, 2 balcoane.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P8658]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:50:15 +0300
<![CDATA[De Inchiriat, spatiu 140mp. Someseni]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu 140mp compus din
3 incaperi +garaj inalt. Spatiul este finisat, contorizat separat, curent trifazic. Garaj in suprafata de 50 mp compartimentat in 2 incaperi+ grup sanitar. Pretabil pentru activitati silentioase.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.
P6652
]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:46:27 +0300
<![CDATA[De inchiriat, spatiu de birou 400mp, zona bulevardul Muncii]]> Va propun spre #inchiriere un spatiu de #birouri in zona strazii bulevardul Muncii aproape de mijloacele de transport in comun. Spatiul este situat intr-o cladire de #birouri. Dispune de 10 locuri de parcare. Suprafata de 400 mp este compartimentata intr-o incapere open -space, #birouri manageriale, spatii de depozitare, bucatarie cu loc de luat masa, grupuri sanitare. Aer conditionat.
Pentru informatii suplimentare si vizite nu ezitati sa ma contactati.
ID P6073]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:44:25 +0300
<![CDATA[Apartament 5 camere, 112 mp, zona strazii Fabricii]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 5 camere, situat in #Cluj-napoca, Marasti, zona strazii Fabricii. #Apartamentul decomandat este situat la etajul 1 al unei #case, are 1 bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, are parchet, gresie, lavabil, centrala termica. Printre finisari se numara: izolatii termice (exterior), pereti (vopsea lavabila), podele (parchet, gresie), stare interior (buna), ferestre cu geam termopan (pvc), jaluzele (verticale), usa intrare (metal). Dintre dotari amintim: alte spatii utile (terasa), contorizare (apometre), mobilat (nemobilat), dotari imobil (acoperis).
Ideal pentru activitatea unei firme cat si pentru locuinta.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ne contactati.

ID P7723

]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:44:13 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 3 camere, 600mp teren, zona Andrei Muresanu]]> welt Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa individuala situata in apropiere de piata Engels, cartierul Andrei Muresanu.
Imobilul are suprafata utila de 150mp si este compartimentat in hol de acces, doua dormitoare, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, o terasa de 12mp, baie, pivnita si pod mansardabil.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, usa din lemn masiv si acoperis din tigla.
Imobilul mai detine un #teren de 600mp si o gradina.
ID P7237]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:43:52 +0300
<![CDATA[Apartament de 4 camere cu scara interioara, finisat, Zorilor]]> #Apartament cu 4 camere situat intr-un bloc nou, anul constructiei 2015.
Imobilul se afla in cartierul Zorilor, in apropiere de Liceul de Informatica.
#Apartamentul se desfasoara pe doua niveluri:
la primul nivel sunt : dormitor, hol , bucatarie cu living, baie cu geam
la nivelul doi sunt: doua dormitoare, baie cu geam, scara interioara.

Acesta este finisat, dispune de centrala termica individuala, ocupabil imediat.
Optional se poate cumpara parcare.
Pentru mai multe informatii sau vizionare asteptam sa ne contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:41:42 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in vila, zona Liceul de Informatica]]> #Apartament 3 camere, constructie noua, aflat in zona Liceului de Informatica.
Imobilul are regim de inaltime P+ 2+pod.
Este compus din 6 #apartamente de 3 camere.
Modailtatea de predare semifinisat: centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile sanitare si electrice la pozitie.
#Apartamentul cu suprafata utila de 74 mp, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai, balcon, terasa de 10 mp.
Constructia este finalizata.
Pretul #apartamentului este de 98500 euro neg.
Modalitati de plata flexibilie.]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:39:06 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial spre vanzare, 55 mp, zona centrala ]]> Welt imobiliare va propune spre #vanzare #spatiu #comercial zona centrala, 55mp, situat la parterul unui bloc in curtea interioara.Spatiul este compus dintr-un open space si o baie.
Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:38:57 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in vila cu 6 apartamente, Buna Ziua]]> Vindem #apartament 3 camere, aflat in zona Liceului de Informatica, imobilul are regim de inaltime P+1+Er+pod si este compus din 6 #apartamente de 3 camere.
Modalitatea de predare semifinisat: centrala termica, incalzire in pardoseala, usa metalica la intrare, geamuri termopan si instalatiile electrice si sanitare la pozitie.
#Apartamentul are suprafata utila de 65 mp, este compus din: living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie cu geam, balcon, terasa de 20mp, beci, pod.
Constructia este finalizata.
Modalitati de plata flexibilie.
Pentru informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:35:45 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere finisat, mobilat si utilat in Baciu]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, decomandat, situat in Baciu, intr-o zona foarte buna, la etaj intermediar. #Apartamentul dispune de finisaje moderne, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica la intrare, aer conditionat, centrala termica proprie. Se vinde mobilat si utilat la cheie. #Apartamentul dispune de beci si de garaj din beton, care este inclus in pret.
]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:35:13 +0300
<![CDATA[ Apartament 2 camere Gheorgheni]]> Va oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat in #Cluj-#Napoca, zona Gheorgheni.
#Apartamentul confort 1 semidecomandat este situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, are 1 bucatarie, 1 baie .
Printre finisari se numara: pereti (vopsea lavabila), podele (parchet, gresie), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: bucatarie (mobilata), contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (complet), dotari imobil (interfon)

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!
Proprietate - P10288
]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:34:12 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 60mp utili, demisol, cartier Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu o camera, situat in cartierul Buna Ziua, zona Lidl.
Imobilul are suprafata utila de 60mp utili si este compartimentat astfel:
- hol de acces, un living generos cu bucatarie si loc de luat masa si baie.
#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, calorifere, este mobilat si utilat modern si se poate recompartimenta.
ID P10231]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:26:23 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, finisat, mobilat, in Zorilor, strada Viilor]]> #Welt #Imobiliare vinde in exclusivitate #apartament cu 4 camere, decomandat, deosebit de frumos, situat in cartierul Zorilor, pe strada Viilor.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este compartimentat in living spatios, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, camara, doua balcoane, din care unul inchis.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, intr-o zona linistita, retras de la strada principala, si se preda finisat la cheie si partial mobilat.
Pentru mai multe detalii, sau o vizionare va rog sa ne contactati.
]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:25:50 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 5 camere, 360mp teren, curte amenajata, Dambul Rotund]]> Va propunem spre #vanzare o #casa frumoasa situata in cartierul Dambul Rotund.
Imobilul construit in anul 2011, are suprafata utila de 210mp si este dispus pe 3 niveluri- D+P+E, astfel:
- la demisol - hol de acces si un spatiu de depozitare;
- la parter - hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, un dormitor si baie;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu baie, o alta baie si doua balcoane.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa din lemn masiv si drenaj in jurul #casei.
Imobilul mai dispune de un #teren de 360mp, o curte frumos amenajata, un foisor de lemn, un spatiu pentru barbecue amenajat si dotat corespunzator si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla ceramica granat, izolata la exterior si se vinde partial mobilata si utilata.
ID P8706]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:25:47 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Buna ziua]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere decomandat, situat in #Cluj-#Napoca, zona strazii Buna Ziua.
#Apartamentul are suprafata de 50 mp, este compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie, hol, 2 terase.
#Apartamentul este finisat modern: parchet, gresie, faianta, var lavabil.
In pretul de #vanzare este inclus si un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
Pentru vizionari contactati-ne cu inceredere.
ID P10286]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:18:26 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere in cartierul Iris, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera la #vanzare #apartament in bloc nou, 3 camere, semidecomandat, zona de #case, in imobil cu 8 #apartamente, in spate la Auchan Iris, #Cluj #Napoca.
#Apartamentul detine parcare exterioara cu cf, garaj subteran si boxa cu cf.
Locuinta este compartimentata in living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon, hol, cota parte din gradina imobilului.
Se ofera la #vanzare finisat si mobilat complet.
Zona linistita ideal pentru locuinta.]]>
Mon, 23 Apr 2018 12:04:53 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere aflat in Manastur, zona Pietei Flora.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 37 mp, este situat la parter.
#Apartamentul este compartimentat in: living, dormitor, bucatarie, hol,baie.
Locuinta dispune de loc de parcare, si cota parte din curtea blocului.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
ID P10176]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:55:06 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, Manastur, Minerva]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere semidecomandat, situat in #Cluj-#Napoca, zona Manastur, zona strazii Grigore Alexandrescu.
#Apartamentul are suprafata de 37 mp, este compartimentat astfel: dormitor, living, bucatarie, baie, hol, balcon.
#Apartamentul este finisat clasic, incalzirea se face prin termoficare, dar este separare la gaze.
Pentru vizionari contactati-ne cu inceredere.
ID P10194]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:54:26 +0300
<![CDATA[Casa duplex, 4 camere, 95mp utili, 175mp teren, cartier Borhanci]]> Va propunem spre #vanzare o #casa #duplex situata in cartierul Borhanci.
Imobilul are suprafata utila de 95 mp si este dispus pe 3 niveluri D+P+E, astfel :
- la demisol - un spatiu depozitare si o camera tehnica;
- la parter - hol acces, living, bucatarie cu loc de luat masa si baie;
- la etaj - hol acces, doua dormitoare si o baie, plus un pod care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare.
#casa este construita din caramida si izolata la exterior.
Imobilul se vinde la stadiul de semifinisat - instalatiile electrice si sanitare la pozitie, sapa, peretii tencuiti si gletuiti, geamuri termopan, centrala termica proprie, usa metalica, iar curtea pavata cu dale.
ID P7353]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:53:46 +0300
<![CDATA[Apartament in casa, Zona Garii]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament in #casa cu 2 camere decomandat, situat in #Cluj-#Napoca, zona Garii.
#Apartamentul are suprafata de 50 mp, este compartimentat astfel: 2 camere, hol, baie, terasa, camara.
#Apartamentul este finisat clasic.
Incalzirea se face prin sobe de teracota, are separare la gaze.
Pentru vizionari contactati-ne cu inceredere.
ID P10254]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:47:52 +0300
<![CDATA[ Apartament 3 camere, zona BIG, etaj 1, finisat !]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza in exclusivitate un frumos #apartament de 3 camere, situat in zona BIG - Carrefour Manastur. #Apartamentul este semidecomandat, pozitionat la etaj 1/4, orientare NV, avand geamuri spre curte si locul de joaca amenajat. Dispune de finisaje moderne, geam termopan, usa metal, centrala termica si izolatie termica exterioara. Pentru alte detalii sau vizionare, va rugam sa ne contactati.]]> Mon, 23 Apr 2018 11:34:18 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere semidecomandate, zona strazii Garbau]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere aflat intr-o zona linistita a cartierului Manastur, in in zona strazii Garbaului.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 42,35 mp, semidecomandat, este situat la etajul 4 a unui bloc izolat termic. Recent a fost facuta izolatia acoperisului.
Locuinta este finisata modern, are ferestre pvc, are uscator comun pe etaj. Are vedere frumoasa si mobila personalizata.
#Apartamentul este compartimentat in: living, dormitor, bucatarie, hol, baie.
Imobilul se vinde finisat, partial mobilat si utilat.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.

ID P7375]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:19:06 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, cartier Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur, zona Mehedinti, zona buna, linistita.
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 8 intr-un bloc de 10 etaje.
#Apartamentul este compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai si 2 balcoane din care unul dintre ele este inchis cu termopan.
Incalzirea se face cu CT proprie.
#Apartamentul dispune de boxa la subsol.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:09:43 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere decomandate, in Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 3 camere, 70 mp, decomandat, aflat pe strada Parang, in cartierul Manastur.

#Apartamentul este compus din 3 dormitoare, bucatarie, baie si un balcon de aproximativ 5mp.

Este aflat la parterul unui bloc de 10 etaje, izolat termic, ce se afla intr-o zona foarte linistita aproape de transportul in comun si scoli.

Acesta dispune de centrala termica proprie, usa metalica, tamplarie PVC si se vinde mobilat si utilat.

#Apartamentul dispune de boxa si garaj in subsolul blocului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 11:07:49 +0300
<![CDATA[Exclusivitate!! Vanzare apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera in exclusivitate #apartament cu 2 camere in Gheorgheni, pe strada Unirii, aproape de Iulius Mall, FSEGA, zona foarte buna si foarte cautata, cu parculete pentru copii, zona cu multe alei verzi, linistite si in acelasi timp foarte aproape de mijloacele de transport in comun si toate punctele de interes.
#Apartamentul este pozitionat la parter inalt intr-un bloc de caramida cu 4 etaje, are orientare Est, bloc foarte calduros.
Este compus din 2 camere, bucatarie, 2 holuri, baie si debara.
#Apartamentul necesita renovare, noul proprietar putand sa-l finiseze dupa propriul plac avand avantajul oferit de pretul foarte bun.
Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie.

]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:59:54 +0300
<![CDATA[Apartament superfinisat 2 camere, cartier Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament decomandat in constructie noua, cu 2 camere, cartier Zorilor, in zona Spitalului de Recuperare.

#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 55 mp si este compartimentat astfel: living, un dormitor, bucatarie, hol, o baie si 2 balcoane.

#Apartamentul este finisat modern, dispune de centrala termica, usa metal, geamuri termopan si izolatie termica exterioara.

Imobilul dispune de loc de parcare inclus in pretul de achizitionare al #apartamentului.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:58:44 +0300
<![CDATA[Inchiriere 3 camere, Manastur, superfinisat, curte, garaj,zona USAMV]]> Avem placerea de a va prezenta un excelent #apartament de inchiriat, situat pe Calea Manastur, foarte bine plasat, in apropierea USAMV.
#Apartamentul, aflat intr-un imobil nou construit in 2017 este superfinisat si dispune de tot ce este necesar pentru a fi locuit imediat, fiind la prima #inchiriere.
Solutia cea mai potrivita pentru o familie sau chiar doi studenti, #apartamentul dispune si de un loc de parcare subteran.
Pentru alte detalii sau pentru a vizita #apartamentul nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:56:06 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, finisat, mobilat, utilat modern, Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament frumos, in constructie noua situat in apropierea Iulius Mall, FSEGA.
#Apartamentul este compartimentat astfel: 2 camere, bucatarie, baie, hol si un balcon.
#Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat modern, plus un loc de parcare in garajul subteran.
ID P8394]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:52:59 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, 83mp+ anexe, Strada Dunarii ]]> Va propun spre #vanzare #apartament cu 4 camere + terasa 27mp situat in #Cluj-#Napoca, zona Intre Lacuri. #Apartamentul, semidecomandat, situat intr-un bloc cu 4 etaje, are 1 bucatarie, 2 bai, parcare. Dispune de parchet, gresie, lavabil, telefon, centrala termica,incalzire in pardoseala, contoare gaz.
#Apartamentul dispune de doua intrari, este situat la parterul blocului si are doua locuri de parcare, terasa deschisa si inchisa si boxa.
Frumos finisat si utilat merita vazut!

ID P8317
]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:50:38 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandate, in zona centrala a #Clujului.
#Apartamentul are suprafata de 48 mp, este compartimentat: 2 camere, bucatarie, baie, hol.
#Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat cu absolut tot ce este nevoie pentru potentialii chiriasi.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
ID P9400]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:46:32 +0300
<![CDATA[Apartament la casa, Centru]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament de 3 camere, in zona strazii Calea Dorobantilor.
#Apartamentul este situat in #casa, are suprafata de 50 mp, este compartimentat astfel:
parter: living cu bucatarie, grup sanitar.
etaj: 2 camere, baie.
#Apartamentul se inchiriaza nemobilat si neutilat.
Pentru mai multe detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati.
ID P8707]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:45:08 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament 4 camere situat in vila, zona centrala.
#Apartamentul are suprafata utila de 120 mp este compartimentat astfel: 3 camere, living cu bucatarie, 2 bai, hol, 2 terase.
Spatiul este finisat modern: pardoseala cu parchet masiv, pereti cu var lavabil, faianta si gresie, usa intrare din metal.
Sistemul de incalzire este cu centrala termica individuala.
#Apartamentul se inchiriaza mobilat sau nemobilat la cerere.
Imobilul se preteaza atat pentru locuit, cat si pentru #birou.
Pentru detalii si vizionari contactati-ne cu incredere.
ID P8998]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:42:18 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare, zona Manastur]]> Va oferi sre #vanzare un #apartament cu 2 camere semidecomandate, 35mp, aflat la parterul unui imobil dispus pe patru nivele.
#Apartamentul se afla in Manastur, zona #casa Piratilor.
Este compus dn 2 camere, 1 bucatarie si o baie.
#Apartamentul dispune de centrala termica iar blocul este izolat.
Se accepta doar plata cash!]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:24:04 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere,finisat si mobilat,terasa,Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Zorilor , zona strazii Pablo Picasso.

#Apartamentul se afla la parterul inalt al unui imobil de 4 etaje , care va fi renovat in cursul acestui an.

Cei 44 mp de sunt distribuiti astfel:living,bucatarie,dormitor,baie,hol si o terasa de 20 mp cu o priveliste foarte frumoasa.

Dispune de centrala termica proprie, mobilier si finisaje de calitate superioara.

Se poate inchiria si un loc de parcare in zona #apartamentului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa m contactati.]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:21:18 +0300
<![CDATA[Apartament cu 3 camere,semidecomandat, Gheorgheni, 44mp]]> Va ofer spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in cartierul Gheorgheni, zona Piata Hermes.

#Apartamentul dispune de 44mp, compartimentati astfel : 3 camere, una fiind de trecere, o baie, si o bucatarie. Dispune de finisaje clasice fiind mobilat utilat, ideal pentru investitie. Se afla la un etaj intermediar intr-un imobil cu 4 etaje.

Zona in care se afla #apartamentul este una ideala deoarece in zona se afla toate punctele de interes, cum ar fi : magazine, banci, supermarketuri, si stransport in comun la 2-3 minute de mers pe jos.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!

Proprietate - P10280]]>
Mon, 23 Apr 2018 10:11:37 +0300
<![CDATA[Casa demolabila cu teren 1000 mp (vecinii vand 2 case cu 800mp teren)]]> Terenul este pozitionat in zona de #case, cu acces la strada principala - regim LIp.
Langa #case se vand alte doua #case, cu #teren in suprafata totala de 800mp.
Frontul la strada este de 12 m.]]>
Sat, 21 Apr 2018 12:56:21 +0300
<![CDATA[Teren 1000 mp cu casa demolabila (vecinii vand 800mp teren cu 2 case)]]> Terenul este pozitionat in zona de #case, cu acces la strada principala - regim LIp.
Langa #case se vand alte doua #case, cu #teren in suprafata totala de 800mp.
Frontul la strada este de 12 m.]]>
Sat, 21 Apr 2018 12:56:10 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, mobilat si utilat, Floresti, Porii]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament in #Floresti situat pe strada Porii, zona Multiserv Animalia.

#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil dispus pe 4 nivele, dispune de o suprafata utila de 50 + doua terase cu o suprafata totala de 32 mp.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet cu tot necesarul si este disponibil doar pentru perioade lungi de timp.

Garantia este echivalentul unei chirii lunare. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P10267]]>
Sat, 21 Apr 2018 12:05:48 +0300
<![CDATA[Vanzare casa individuala cu teren de 2959 mp, Vlaha, langa Cluj- Napoca]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare, in exclusivitate, #casa individuala cu #teren in sat Vlaha, langa #Cluj- #Napoca.

#casa si #terenul sunt situate in zona bisericii Reformate din sat, pe un deal cu o panta foarte usoara. Orientarea acestuia este spre Est.

Imobilul construit in 1940 pe fundatie din piatra si placa de beton este compartimentat in felul urmator: hol, 2 camere, #casa scarii pe unde urcati in pod, suprafata utila fiind de 55mp. Jos la demisol este o pivnita amenajata cu geam pentru aerisire.

In #casa este legat curentul, iar in fata #terenului este reteaua de gaz, apa si canalizare la care se poate lega viitorul proprietar.

In pod se poate vedea structura acoperisului care este intr-o stare foarte buna, desi constructia este una veche.

Terenul intins pe o suprafata de 2959mp are intrare de pe un drum asfaltat, cu un front de 22.5m. Acesta este usor in panta, avand in partea de jos o fantana de 9 metri adancime cu apa potabila si in partea de sus o livada cu pomi mai vechi.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.
]]>
Sat, 21 Apr 2018 12:00:53 +0300
<![CDATA[Apartament 1 camera, 60mp utili, demisol, cartier Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu o camera, situat in cartierul Buna Ziua, zona Lidl.
Imobilul are suprafata utila de 60mp utili si este compartimentat astfel:
- hol de acces, un living generos cu bucatarie si loc de luat masa si baie.
#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, calorifere, este mobilat si utilat modern si se poate recompartimenta.
ID P10274]]>
Sat, 21 Apr 2018 09:01:01 +0300
<![CDATA[Vanzare garsoniera in Manastur, aproape de Kaufland si Big]]> Oferim spre #vanzare garsoniera in Manastur, zona foarte buna, aproape de Kaufland, Big, Piata Ion Mester, foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
Garsoniera se afla pozitionata la etaj intermediar intr-un bloc cu 8 etaje cu lift, beneficiaza de finisaje moderne si se vinde mobilata si utilata.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 20 Apr 2018 18:07:04 +0300
<![CDATA[Hala 970mp open space, H=10.5m, pod rulant 5to, acces TIR, Dambul Rotund]]> Spatiu industrial in Dambul Rotund. Acces TIR pe platforma betonata, locuri de parcare, posibilitate #birouri si vestiare separat sau compartimentare interioara. Spatiul propus dispune de o inaltime utila de 10 m, pod rulant de 5 to, curent trifazic de mare putere, apa, gaz, podea beton quartz capacitate 5to/mp. Usi de acces in interior, porti sectionale industriale, incalzire cu tuburi radiante pe gaz. Zona foarte buna si usor accesibila, transport in comun pentru muncitori, zona industriala vest in continua dezvolare.
Pentru detalii suplimentare si vizite, va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 20 Apr 2018 17:58:06 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere finisat modern in Manastur, garaj inclus]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament modern cu 3 camere in Manastur, zona buna, linistita, aproape de Vivo.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc construit recent, beneficiaza de finisaje moderne.
Este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, hol, balcon, baie.
In pretul de #vanzare al #apartamentului este inclus si garajul amplasat la parterul blocului.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 20 Apr 2018 17:42:30 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere - Parcul Central]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere chiar langa Parcul Central.
#Apartamentul se afla pozitionat la etaj intermediar intr-un bloc cu 3 etaje, este finisat, avand geamuri termopan, usa metalia, gresie, faianta, parchet.
Se inchiriaza mobilat si utilat.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Fri, 20 Apr 2018 17:10:51 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandate, Manastur Aleea Garbaului, 40mp, confort 2]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare un #apartament in cartierul Manastur, pe strada Aleea Garbaului, amplasat la etaj intermediar intr-un bloc cu 4 etaje.

#Apartamentul are 40.15mp utili compartimentati astfel: bucataria deschisa cu holul, camera semidecomandata ce cuprinde si un balcon inchis de 7mp, un hol mic, camera decomandata si baie.

Printre finisari se numara: pereti (vopsea lavabila, faianta), podele (parchet, gresie), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal).Blocul afost reabilitat in 2015. Incalzirea se face prin centrala proprie si calorifere.

Dotari #apartament: complet mobilat, masina de spalat haine, cablu TV, bucatarie mobilata si utilata, balcon mare ce poate fi folosit ca spatiu aditional de depozitiare, apometre, calorifere, geamuri termopan, usi interior noi, usa intrare metalica, parchet, gresie, faianta.
Avantaje: #apartamentul e foarte bine pozitionat, gata pentru a fi locuit, este situat in apropiere de: magazine, statie autobuz, parc, etc.

Intrucat #apartamentul a fost luat prin credit, plata se poate face cash sau prin novatie.

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Fri, 20 Apr 2018 16:59:59 +0300
<![CDATA[Casa individuala, 135mp utili, 500mp teren, zona Valea Seaca, sat Popesti]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala situata in sat Popesti, comuna Baciu, la 4 km de Lidl!
Imobilul are suprafata utila de 135mp si este dispus pe 3 niveluri - D+P+E, astfel:
- la demisol - o camera, spatiu depozitare si baie;
- la parter - hol de acces, living, bucatarie cu loc de luat masa, debara, camera, baie si terasa 10 mp;
- la etaj - hol de acces, 2 dormitoare, baie si balcon.
Imobilul mai detine un #teren de 500mp si o curte frumos amenajata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla si se vinde partial mobilata.
ID P10270]]>
Fri, 20 Apr 2018 16:48:58 +0300
<![CDATA[Birou de inchiriat in Cluj-napoca, zona Centru]]> Va propun un spatiu de #birou luminos si spatios situat in zona Centrala.
Spatiul este compus din 2 camere, doua bai, o mansarda open space, avand suprafata totala de 148 mp.
Este recent renovat.
Spatiul se preteaza pentru #birouri, IT, cabinet avocatura,gradinita, etc.
Pentru alte nformatii si vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 20 Apr 2018 16:37:14 +0300
<![CDATA[Terasa pe acoperis, 650 mp, zona Manastur]]> Va oferim spre #inchiriere o terasa de 650 mp, la inaltime, cu o priveliste spectaculoasa asupra #Clujului, open space.
Necesita renovare. Pretabil pentru restaurat, pizzerie, cafenea, etc.
Pentru alte detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Fri, 20 Apr 2018 16:36:51 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial,45 mp, Motilor]]> Va oferim spre #inchiriere #spatiu #comercial de 45mp, pe strada Motilor.
Are intrare si din strada si din curte.Contorizare apa, gaz,curent separata. Curent monofazic sau trifazic.]]>
Fri, 20 Apr 2018 16:36:33 +0300
<![CDATA[Spatiu de inchiriat pe 2 niveluri, 200mp utili, cartier Zorilor]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu pe doua niveluri, mansarda si pod, in suprafata totala de 200mp utili.
Imobilul este compus din :2 bai si un open space, la mansarda, iar la primul nivel este doar open space.
Necesita renovare.
Pentru alte informatii si vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Fri, 20 Apr 2018 16:35:43 +0300