Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Appartament deux pieces , en face du USAMV, Platinia Shooping Center]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere ultrafinisat 65 mp în complex rezidential Platinia, etajul 5 din 6, cu lift. #Apartamentul este compus din dormitor, baie moderna, hol, camera de zi, bucătărie si balcon retras.

]]>
Thu, 22 Feb 2018 18:47:08 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, Gruia]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru #inchiriere acest #apartament de 2 camere, decomandat, finisat si mobilat.
#Apartamentul are panorama splendida spre apus , este calduros, la etajul 3 din 4 , la mijlocul blocului
Dispune de loc de parcare , zona linistita , aproape de centrul orasului .

#Apartamentul este aflat intr-o zona linistita din cartierul Gruia.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 18:34:39 +0200
<![CDATA[Apartament excelent pentru inchiriere, zona Garii]]> #Apartamentul este excelent ca si investitie. Puteti sa-l inchiriati foarte usor, in zona fiind Facultatea de Litere, Facultatea de Business, gara, statii, magazine etc.
In cazul in care aveti nevoie de lichiditati puteti de asemenea sa-l vindeti usor fiind pozitionat la etajul 1, cel mai cautat etaj in momentul actual.
Constructia este din caramida si este dispusa pe 3 etaje.
Merita vazut!]]>
Thu, 22 Feb 2018 18:26:41 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, cu 2 camere, Gheorgheni, zona Hermes]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un cochet #apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in Gheorgheni, la etajul 1 al unui imobil cu 10 etaje.
#Apartamentul este finisat modern, foarte bine intretinut, curat, luminos.
Dispune de suficiente spatii de depozitare, asa cum se poate vedea si din imaginile prezentate, avand in afara spatiului util si un balcon, deschis.
Pozitia imobilului este una foarte buna, retrasa de la traficul intens al strazilor principale, ceea ce va ofera multa liniste. In acelasi timp este aproape de magazine, banci, transport in comun, scoli, biserica, etc.
Este liber si ocupabil imediat. Se prefera chiriasi pe termen lung.
Pentru detalii sau vizionari ma puteti contacta pe numarul de telefon afisat!]]>
Thu, 22 Feb 2018 17:55:17 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Manstur, modificat, finisat]]> Va propunem o oportunitate de investitie pe termen lung, prin achizitia unui #apartament din Manastur, zona Calvaria, compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon inchis, camara pe #casa scarii si boxa in beci ( trecuta in CF).
Este situat intr-o zona linistita in apropierea mijloacelor de transport in comun, stand taxi, parc, magazine, piete, banci, scoli etc .
A fost modernizat anul trecut si se vinde mobilat, utilat cu electrocasnice in stare foarte buna. Are in dotare geamuri termopan, usa metalica. usile interioare noi, are centrala termica proprie cu calorifere noi de aluminiu, instalatie electrica noua, prize si intrerupatoare noi.
Livingul si bucataria au parchet laminat, iar dormitoarele parchet din lemn masiv. Blocul a fost in intregime reabilitat, izolat cu polistiren de 15 cm, avand geamuri termopan si pe #casa scarii,(este izolat atat beciul cat si acoperisul).
#Apartamentul este orientat SV astfel incat are soare toata ziua, fiind deci luminos si calduros.
Panorama este foarte frumoasa, fara riscul de a se construi ceva nou, care sa deranjeze.
Detine parcare, la intrarea in bloc.
Pentru alte detalii sau vizionarea proprietatii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 17:53:24 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere in Manastur]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Manastur.
#Apartamentul se afla intr-o zona buna, in apropiere de scoli, magazine si mijloace de transport in comun, (cca 2 min distanta de BIG Manastur/statie autobuz). Este situat la etaj intermediar intr-un bloc cu 4 nivele (etaj2/4). Imobilul detine balcon, dependinte (pivnita) si garaj situat langa bloc. Finisat , centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, usi interioare panel, gresie, etc. Ideal atat pentru locuit cat si pentru investitie. Pret negociabil.]]>
Thu, 22 Feb 2018 17:40:08 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandate, confort sporit, centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandate, in zona strazii Republicii.

#Apartamentul se afla la etajul 1 al unui bloc de 4 etaje si dispune de loc de parcare in curtea blocului, fiind delimitata intrarea in curte prin bariera.

Cei 76 de mp sunt distribuiti astfel: living, dormitor, hol, bucatarie, baie, dressing foarte spatios si un balcon de aproximativ 5 mp.

#Apartamentul se preda mobilat si utilat cu absolut tot ce este nevoie pentru potentialii chiriasi.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 17:39:06 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, unde te poti bucura zilnic de o panorama deosebita aspra orasului #Cluj #Napoca.
#Apartamentul se afla in centrul cartierului Zorilor, loc linistit, curat si cu multa verdeata. Situat intr-o zona cu parcuri, magazine, piata agroalimentara, mijloace de transport in comun etc; nu departe de UMF si centrul orasului chiar si de mers pe jos. Imobilul e situat la etaj intermediar (etaj 7 din 8), compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai, hol, balcon, anexe-dependinte. Detine centrala termica proprie, geamuri termopan, usa intrare metalica, finisat.]]>
Thu, 22 Feb 2018 17:33:47 +0200
<![CDATA[Casa superba, 349mp utili, 1000mp teren, curte amenajata, cartier Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o #casa superba situata in cartierul Grigorescu, zona de #case.
Imobilul construit in anul 2002, are suprafata utila de 349mp si este dispus pe 4 niveluri - D+P+E+M, astfel:
- la demisol - hol de acces, un spatiu de relaxare, un dormitor, 2 spatii de depozitare, o baie spatioasa si camera tehnica;
- la parter - hol acces, un living spatios si luminos, cu semineu, loc de luat masa, bucatarie, un dormitor si baie plus doua terase, din care una de 50mp amenajata modern cu semineu exterior si piese de mobilier de relaxare;
- la etaj - hol acces, 3 dormitoare, fiecare cu terasa si 2 bai,
- la mansarda- un spatiu ce poate fi compartimentat in doua camere, baie si un dressing.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 1000mp si o curte frumos amenajata- gazon, pomi fructiferi si flori, pavaje din granit cu modele decorative plus 3 garaje cu posibilitate de parcare a trei masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.
ID P9209]]>
Thu, 22 Feb 2018 17:00:41 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere , etaj intermediar,terasa, garaj , Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va prezinta spre cumparare #apartament deosebit de 3 camere, in cartierul Buna Ziua.

#Apartamentul este amplasat in constructie noua, in zona accesibila, fiind in apropiere de mijloacele de transport in comun si magazine.

#Apartamentul este compus din living impreuna cu bucatarie, 2 dormitoare complet decomandate, 2 bai si o terasa spatioasa de 12mp.

#Apartamentul se prezinta la #vanzare ultrafinisat, mobilat complet si utilat dupa cum se vede in fotografii, find ideal atat pentru investitie dar si pentru locuit

Pretul este usor negociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 16:53:33 +0200
<![CDATA[Vanzare casa cu 4 camere in Floresti, zona Terra]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #casa individuala cu 4 camere in #Floresti zona Terra, zona foarte accesibila, exclusiv de #case/ vile.

#casa este situata pe un #teren de 220mp, avand suprafata utila de 110mp.

#casa este constructie de caramida, cu acoperis din tigla beton.

Regimul de inaltime este P+ 1Etaj+ pod fiind compartimentat astfel:
P- Living+ Bucatarie, baie, hol
Etaj 1- 3 Dormitoare, baie, balcon, hol
Pod- se poate mansarda

Se preda la stadiul de semifinisat, cu sapa autonivelanta si instalatii trase la pozitie, peretii gletuiti, centrala termica si geamuri termopan cu tamplarie PVC (Tripan- 3 straturi de sticla, 7 camere).

Pe fatada #casei vine piatra naturala.

Asteptam apelul dvs pentru a va oferi mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare.
ID P4608]]>
Thu, 22 Feb 2018 16:45:02 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere, la casa, spatios, in apropiere de Sigma]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat in vila, cartierul Zorilor, zona Sigma.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 1, se desfasoara pe o suprafata generoasa de 75 mp si este compartimentat in living plus bucatarie, 2 dormitoare, 1 baie si un balcon. Foarte luminos, se ofera complet mobilat si utilat modern, fiind ideal pentru o familie.
Se ofera si un loc de paracre in curtea imobilului.]]>
Thu, 22 Feb 2018 16:40:19 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 39 mp, Gheorgheni, Viva city, Zona Iulius !]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament deosebit in Viva city, zona Iulius Mall!
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 39 mp, este mobilat si utilat modern, dispune de o priveliste deosebita, este situat la etaj intermediar, in apropiere de magazine, banci, mijloace de trasnport.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 16:39:19 +0200
<![CDATA[Casa la calcan, 210mp utili, 598mp teren, curte amenajata, zona Semicentrala]]> Va propunem spre #vanzare o #casa frumoasa situata in zona Semicentrala a municipiului #Cluj- #Napoca.
Imobilul construit in anul 2002, are suprafata utila de 210 mp si este dispus pe 2 niveluri - P+Pod.
#casa este compartimentata in trei #apartamente, fiecare avand hol de acces, bucatarie cu loc de luat masa, dormitor si baie.
Imobilul mai detine un pod, care poate fi folosit ca si spatiu de depozitare sau poate fi amenajat pentru locuinta.
#casa beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de un #teren de 598mp, o curte frumos amenajata, 2 garaje cu posibilitate de parcare a doua masini si o poarta de acces automata.
#casa este construita din caramida, cu acoperisul din tigla, izolata la exterior si se vinde complet mobilata si utilata.
ID P8687]]>
Thu, 22 Feb 2018 16:01:51 +0200
<![CDATA[Casa ultrafinisata in Borhanci, 160 mp util, teren 450 mp, 2 locuri de parcare]]> #casa deosebita, cu personalitate si linii moderne, amplasata intr-o zona superba. Datorita amplasamentului, #casa beneficeaza de lumina naturala pe toata durata zilei si ofera o panorama neobturata asupra cartierului. Se preda la stadiul finisat, cu peretii zugraviti in alb, centrala termica VIESMAN, incalizre in pardoseala si calorifere PURMO, geamuri termopan triplustrat cu 6 camere, terase placate cu gresogranit si cu balustrada de sticla si lemn decorativ pe exterior. A fost executata cu materiale de calitate si cu mare atentie la detalii.]]> Thu, 22 Feb 2018 15:13:40 +0200 <![CDATA[Vindem apartament cu 3 camere, 75 mp, et. intermediar, zona strazii Scortarilor.]]> Vindem #apartament cu 3 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 75 mp, situat la etaj intermediar intr-un imobil construit in anul 2015. #Apartamentul este situat in zona strazii Scortarilor si este compartimentat in 3 camere, 2 bai, o bucatarie si 1 balcon de 7 mp. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat si dispune de o parcare subterana.
Este ideal pentru investitie fiind aproape de mijloace de transport, #spatii #comerciale, scoli si la 10 minute de mers pe jos de Teatrul National.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 15:09:46 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandate, confort sporit, cartier Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament ultrafinisat, 76 mp utili, la etaj 7, mobilat si utilat, in cartierul Marasti, zona The Office.
Este compus din hol, bucatarie, living, 2 dormitoare spatioase, baie, baie de serviciu si balcon.
Este dotat cu geamuri termopan, plita electrica, cuptor electric, masina de spalat rufe, frigider.
Dispune de loc de parcare.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:51:26 +0200
<![CDATA[Garsoniera Ultrafinisata si utilata zona Iulius]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera ultrafinisata, situata in zona Iulius, etaj 7 din 10, ultrafinisata, investitie ideala .Situata intr-o zona deosebit de linistita, aproape de toate utilitatile, statii de transport, magazine (Iulius mall, Kaufland, Lidl, Auchan), parcul Detunata chiar langa bloc, gradinita, scoala, baza sportiva de agrement Gheorgheni, farmacii, etc Garsoniera dispune de: hol, baie, camera marita, bucatarie, debara. Cheltuieli de intretinere foarte mici, sistem de incalzire prin termoficare de bloc. La sfarsit de 2014, a fost ultrafinisata. - Instalatii schimbate (incalzire, apa, curent) - bucatarie, baie si hol cu gresie noua - camera cu parchet laminat grosime 12 MM - usi de interior din lemn masiv - izolata pe exterior de catre alpinisti utilitari cu polistiren de 10 MM (confort termic sporit iarna - mentine caldura, si vara nu permite incalzirea excesiva) - geamuri termopan la bucatarie si camera (profil cu 7 camere si 3 randuri de sticla) - usa metalica de interior - mobila facuta la comanda, in camera, bucatarie, baie, hol - instalatii sanitare noi. - Electrocasnice noi (hota, masina de spalat, frigider cu congelator NO FROST), cu garantie Toate aceste investitii se pot justifica cu facturi si garantii existente. Au costat aproximativ 7500 euro la sf de 2014. S-au folosit materiale de calitate la gresie, faianta, lavabil, parchet, usi, sanitare, instalatii, etc. Pret usor negociabil.]]> Thu, 22 Feb 2018 14:42:58 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, 75 mp, bloc nou, zona Garii]]> Proiect nou, aflat in zona Garii.
Imobilul are regim de inaltime S+P+5E+Etaj retras si este compus din 25 de #apartamente de 1, 2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.
Modalitatea de predare a #apartamentelor se face in stadiul semifinisat. Vor dispune de centrala termica proprie, calorifere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 sticle, pereti tencuiti si instalatii la pozitie.
#Apartamentul prezentat este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon plus logie.
Model #apartamente:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro+ TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.
Termen de finalizare - iunie 2018.
Modalitati de plata flexibile, incepand de la un avans minim de 25%. Se accepta plata prin programul Prima #casa si alte tipuri de credite!]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:39:41 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, cartier, Buna Ziua, zona Oncos]]> #Welt #Imobiliare vande #apartament cu 2 camere in cartierul Buna Ziua,intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+4E+Etaj retras.

Blocul este situat intr-un ansamblu rezidential care beneficiaza de urmatoarele facilitati:cladire de #birouri,gradinita,sala de fitness,#spatii #comerciale si restaurante amenajate in cladiri separate de blocurile locuite,spatii verzi.
#Apartamentul are suprafata utila de 44,30 mp plus balcon.

#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat,cu centrala termica proprie,calorifere,tamplarie PVC cu geamuri termopan,usa metal intrare,peretii tencuiti si gletuiti,utilitati trase la pozitie,tabloul cu sigurantele montate,sapa,balcoane finisate .
Termen de finalizare ianuarie 2018.

ID P8110]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:32:29 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera, finisat, mobilat modern, etaj intermediar, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 1 camera, 34 mp, situat in zona centrala a orasului, in apropierea Pietei Mihai Viteazul.

#Apartamentul este aflat la etaj intermediar intr-un bloc construit in anul 2010. Se vinde finisat, utilat si mobilat modern.

Blocul este izolat termic, are lift si camere de supraveghere. #Apartamentul este dotat cu centrala proprie, aragaz, cuptor, hota, masina de spalat, frigider.

Se pot inchiria cu abonament locuri de parcare in fata blocului.

#Apartamentul poate fi folosit atat ca locuinta, cat si ca #birou.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:31:33 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere , Buna Ziua , zona Oncos]]> #Welt #Imobiliare vande #apartament cu 2 camere in cartierul Buna Ziua,intr-un imobil cu regim de inaltime S+P+4E+Etaj retras.

Blocul este situat intr-un ansamblu rezidential care beneficiaza de urmatoarele facilitati:cladire de #birouri,gradinita,sala de fitness,#spatii #comerciale si restaurante amenajate in cladiri separate de blocurile locuite,spatii verzi.
#Apartamentul are suprafata utila de 46,85 mp plus balcon.

#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat,cu centrala termica proprie,calorifere,tamplarie PVC cu geamuri termopan,usa metal intrare,peretii tencuiti si gletuiti,utilitati trase la pozitie,tabloul cu sigurantele montate,sapa,balcoane finisate .
Termen de finalizare ianuarie 2018.

ID P8104]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:26:37 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, confort marit, finisat, in Marasti ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere, confort marit, in Marasti, pe strada Dorobantilor.
Imobilul oferit spre #vanzare este finisat, mobilat si utilat si este situat intr-o zona foate buna a orasului, fiind ideal atat ca si locuinta cat si ca investitie.
#Apartamentul are o suprafata utila de 96 mp este compartimentat in: living, 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, 3 balcoane, debara si boxa.
Pentru o vizionare sau mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:23:37 +0200
<![CDATA[Vindem apartament cu 3 camere, decomandat, 76 mp, etaj intermediar, Manastur]]> Vindem #apartament cu 3 camere, decomandat, cu suprafata utila de 76 mp, situat la etaj intermediar intr-un imobil cu 10 etaje in zona strazii Parang. #Apartamentul este compartimentat in 3 camere, o bucatarie, o baie, 2 holuri, 2 debarale si 3 balcoane.
#Apartamentul este finisat cu parchet din lemn masiv, geamuri termopane, usa metalica, centrala termica proprie, gresie si faianta. #Apartamentul se vinde asa cum se vede.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!
]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:09:03 +0200
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere in centru Clujului, eyaj intermediar, 46 mp]]> Vindem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 46 mp, situat la etaj intermediar.
#Apartamentul este compartimentat in 2 camere, 1 bucatarie, o baie si dispune de 2 boxe cu suprafata utila totala de 12 mp si un loc de parcare in curte.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 14:03:54 +0200
<![CDATA[Apartament la vila, 3 camere plus piscina in curte, cartier Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare un #apartament la vila, situat in cartierul Andrei Muresanu!
Imobilul are suprafata de 120mp si este compartimentat astfel:
- hol acces, un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, o camara si 2 bai cu geam.
#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie si usa din lemn masiv.
Imobilul mai dispune de cota parte din curte cu piscina, boxa la demisol si loc de parcare in curte.
ID P6733]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:51:50 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, prima inchiriere, complex Luminia,cartier Europa]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil recent finalizat, in cartier Europa, strada Eugen Ionescu - complex Luminia.
#Apartamentul este la prima #inchiriere si se ofera complet mobilat si utilat modern, urmand ca in living sa mai fie achizitionat un coltar. #Apartamentul beneficiaza de o orientare foarte buna, luminozitate si o calitate foarte buna a materialelor atat din punct de vedere al finisajelor, cat si al mobilierului si aparatelor electrocasnice.]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:46:51 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere, Buna Ziua, zona Grand Hotel Italia]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Buna Ziua, in apropiere de Grand Hotel Italia.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 3 al imobilului, se desfasoara pe o suprafata de 95 mp la care se adauga o terasa de 28 mp si este compartimentat in living plus bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai. Se ofera complet mobilat si utilat. In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in curtea exterioara a imobilului.]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:46:04 +0200
<![CDATA[Vanzare garsoniera in Iris cu preluare chirias]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare garsoniera confort 3 in Iris.
Garsoniera este finisata, avand geamuri termopan, usa metalica, parchet.
Se vinde mobilata si utilata.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:38:12 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere, Floresti, Stejarului ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, strada Stejarului.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil finalizat in anul 2015, dispune de o suprafata utila de 63 mp si a fost locuit pentru o scurta perioada de timp de catre proprietari.

Finisajele interioare sunt in totalitate moderne, mobilierul si electrocasnicele sunt noi iar #inchirierea se face in baza unui contract declarat la Finante.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Nu se accepta animale de companie in #apartament. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.
ID-P8424]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:36:33 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, confort sporit, Florilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in #Floresti, strada Florilor, la 3 minute de mijloacele de transport in comun si facilitati.

#Apartamentul este situat la etajul 2, dispune de o suprafata utila de 57 mp iar finisajele sunt moderne.

Se inchiriaza mobilat si utilat complet si este ideal pentru familii tinere sau persoane singure cu un venit stabil.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati !

ID-P9098]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:35:08 +0200
<![CDATA[Inchiriere garsoniera mobilata si utilata Bucegi, Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera situata in Manastur, strada Bucegi, la 1 minut de complexul Winmarkt , Piata Agroalimentara Ion Mester, Complex Minerva si mijloacele de transport in comun.

Garsoniera este situata la etajul 6 intr-un imobil de garsoniere construit in anii '70, dispune de o suprafata utila de 28 mp +1 balcon de 4 mp inchis cu ferestre PVC si geam termopan.

Finisajele interioare sunt moderne iar mobilierul si electrocasnicele au varsta de 5 ani.

Este locuinta ideala pentru cupluri tinere, persoane singure sau studente serioase.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.

ID-P9221

]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:34:57 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu o camera , zona Vivo ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu o camera, zona Vivo, strada Razoare. #Apartamentul este situat la etajul 3, dispune de panorama asupra orasului, are o terasa generoasa si o suprafata utila de 35 mp.

Finisajele interioare sunt in totalitate moderne si se va preda mobilat si utilat cu tot necesarul. #Apartamentul dispune de loc de parcare propriu.

Ideal cupluri, persoane angajate sau studenti. Garantia este echivalentul unei chirii lunare.

ID-P5778]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:34:44 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere, finisat, Floresti, Eroilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere situat in #Floresti, strada Eroilor langa Supermarketul Profi.

#Apartamentul este situat la etajul intai intr-un imobil finalizat in anul 2008, izolat termic pe exterior.

Finisajele interioare sunt decente iar #apartamentul se adreseaza cuplurilor sau persoanelor singure. Se inchiriaza mobilat si utilat modern.

ID-P8569]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:34:38 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere , comfort sporit, terasa,parcare,Calea Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre inchriere un #apartament de 2 camere foarte frumos si spatios in zona Calea Dorobantilor, cartier Marasti.

#Apartamentul se afla la etaj intermediar,este foarte luminos si dispune de o terasa spatioasa de 13mp.

Cei 70 de mp sunt distribuiti astfel:living spatios cu bucatarie si loc de luat masa, dormitor, baie la care se adauga spatioasa terasa.


#Apartamentul este modern mobilat si utilat , dispune de videointerfon, aer conditionat.

Dispune de loc de parcare la subsolul imobilului.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:31:42 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, 56 mp, finisat si mobilat modern, etaj intermediar, Baciu]]> #Welt #Imobiliare va ofera pentru cumparare acest #apartament de 3 camere, 56 mp, situat la etaj intermediar intr-un bloc nou din zona Baciu.

#Apartamentul se vinde cu finisaje moderne, complet mobilat si utilat, are balcon, iar viitorii proprietari au posibilitatea de parcare in fata imobilului.

#Apartamentul a fost renovat in anul 2016, fiind ocupabil imediat, fara alte investitii.

Blocul este izolat termic, #apartamentul este dotat cu centrala proprie, iar orientarea sudica, geamurile generoase si compartimentarea il fac sa fie luminos si calduros.

Se accepta si cumpararea prin credit ipotecar. Pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:29:52 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, decomandat, Gheorgheni, 68mp]]> Va ofer spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, decomandat, situat in cartierul Gheorgheni, zona Bd. N. Titulescu.

APartamentul dispune de o suprafata de 68mp, compartimentati astfel : 2 dormitoare, o camera de zi, o bucatarie, 2 bai, 3 balcoane (dintre care 2 inchise) + loc de parcare si o boxa la subsolul imobilului. #Apartamentul se preda in stadiul finisat, mobilat si utilat. Se alfa la un un etaj intermediar. Se accepta animale de companie.

Zona in care se afla #apartamentul este una favorabila, fiind aproape de toate punctele de interes cum ar fi : magazine, supermarketuri, la 5 minute de mers cu masina la Iulius Mall si FSEGA, la 1 minut de statia de transport in comun.

Pentru mai multe detalii si vizionari, va rog sa ma contactati!

Proprietate P9220]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:13:42 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Cetatii]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Cetatii.

#Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, hol, balcon de 11 mp.

Se vinde in stadiul de semifinisat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P9144
]]>
Thu, 22 Feb 2018 13:12:53 +0200
<![CDATA[Garsoniera 25 mp, la 10 minute de Iulius, mobilata si utilata ]]> #Welt #Imobiliare vinde garsoniera Intre Lacuri, aproape de Iulius Mall complet mobilata si utilata.
25 mp (19 mp + 6 mp extindere prin adaugarea balconului), centrala, termopan, cheltuieli mici.
Mobilierul este nou, facut la comanda, frigider nou, aragaz, masina de spalat, covor nou, masa de calcat rufe, cuptor cu microunde.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:52:20 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 4 camere in Manastur, zona Kaufland, etaj 3 din 4]]> #Apartamentul se afla in cartierul Manastur, foarte aproape de magazinul Kaufland. Situat in centrul cartierului, acesta este aproape de statii de autobus si de multe alte puncte de interes. Este compus din 4 camere decomandate, bucatarie, baie si balcon. A fost renovat in anii 2000. Este un #apartament bine intretinut si luminos, iar blocul este reabilitat termic.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:20:11 +0200 <![CDATA[Garsoniera zona UMF pentru investitie ]]> #Welt #Imobiliare va propune o garsoniera confort 1 in cartierul Zorilor, nu departe de Facultatea de Medicina si principalele zone de interes pentru viitorii medici, una din cele mai bune zone actuale pentru investitii.

Proximitatea fata de UMF, va asigura accesul la segmentul de chiriasi studenti straini cu bugete mai mari si mai multa stabilitate.
In functie de amenajarile interioare, puteti obtine o chirie lunara sigura intre 250 si 330 de euro cu valori ale randamentului intre 5,8 si 7,7 %.

Garsoniera este complet finisata si mobilata fiind inchiriabila imediat.

Pretul este usor negiociabil.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!


]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:18:00 +0200
<![CDATA[Inchiriere spatiu de birou, 779 mp, zona Tetarom, open space]]> Imobilul de inchiriat a fost construit inainte de anii 1990, iar acum se afla intr-un proces de renovare totala. Are suprafata totala de 5560 mp, cu dispunere D+P+5E. Fiecare etaj are compartimentare open space si contorizare separata. Se poate inchiria fie intrega cladire, fie pe etaj. In curte se pot amenaja locuri de parcare in functie de numarul dorit de chiriasi.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:15:06 +0200 <![CDATA[Vanzare spatiu, Piata Marasti, inchiriat - 2700 euro/luna, contract pe 5 ani]]> Imobilul ce face obiectul vanzarii este compus din urmatoarele:
Parter: #spatiu #comercial - 130 mp + #spatiu #comercial 33 mp. #Apartament cu o camera 40 mp + terasa de 30 mp. Etaj: #Apartament cu 3 camere - 72 mp + 3 balcoane. Subsol: spatiu depozitare 55 mp + o parcare subterana. 6 Parcari in fata spatiului comercial, intabulate pe un CF individual de #teren. Toate acestea sunt inchiriate catre o multinationala cu cifra de afaceri de peste 1 miliard de euro, avand contract pe urmatorii 5 ani la pretul de 2700 de euro/luna.]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:14:50 +0200
<![CDATA[Casa noua de vanzare in Gruia, 192 mp, teren 500 mp, ultrafinisata, mobilata lux]]> Am placerea sa va propun o #casa superba, finalizata in 2016, situata in Gruia. Este amplasata pe un #teren de 500 de mp, avand suprafata utila de 192 mp. La demisol se gaseste un garaj, o camera tehnica/spalatorie si o baie. Parterul este compus dintr-un living impreuna cu zona de dinning, bucatarie, o camera mica/#birou si o baie cu dus. La etaj sunt 3 dormitoare si doua bai iar podul este amenajat open spate si nemobilat. #casa se vinde complet mobilata si utilata.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:13:54 +0200 <![CDATA[Casa de vanzare in Zorilor, finisata, mobilata, teren 222 mp, garaj individual]]> Localizata in cartierul Zorilor, #casa beneficeaza de acces facil catre toate punctele majore de interes, scoli, gradinite, magazine, mijloace de transport in comun etc.
Strada este linistita, este retrasa de la traficul auto intens, iar vecinatatile sunt asezate. Terenul are suprafata totala de 222 mp.
Gradina este desfasurata in fata #casei, intre poarta de acces si #casa. Garajul este constructie individuala cu suprafata de 34 mp, loc pentru doua masini.
#casa este compartimentata astfel:
parter - living, bucatarie cu acces catre terasa din spate
etaj - 2 dormitoare si doua bai
demisol - o camera si o baie.]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:13:49 +0200
<![CDATA[Vanzare teren autorizat pentru casa individuala, Borhanci, 518 mp, front de 24 m]]> Terenul dispune de toate utilitatile.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:13:44 +0200 <![CDATA[Apartament de inchiriat cu 2 camere, zona Platinia, bloc nou, parcare subterana]]> #Apartament superb, situat in apropiere de Platinia, de mijloacele de transport in comun si a facultatii USAMV. Este compus dintr-un living impreuna cu bucataria, un dormitor, o baie si o terasa de 9 mp. Dispune de parcare subterana. #Apartamentul este la prima #inchiriere. A fost amenajat dupa un proiect minimalist, avand spatiul interior foarte bine optimizat.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:13:33 +0200 <![CDATA[Casa de vanzare, pozitie de exceptie, zona istorica, ultrafinisata, 120 mp]]> #casa veche, renovata integral, aflata in zona istorica a orasului. #casa are la demisol o incapere de 20 de mp, la parter o camera open space cu suprafata de 50 mp si o baie, iar la mansarda, o camera de 50 mp, si o baie. Spatiul se prezinta in conditii impecabile, iar in curte se gasec locuri de parcare pentru 4-6 masini. Terenul cu suprafata de 300 de mp, este concesionat de la primarie, avand o chirie modica, insa exista si drept de preemtiune in vederea achizitiei. Este excelenta pentru un cabinet notarial, cabinet medical, #birou.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:13:08 +0200 <![CDATA[Casa interbelica in zona superba de case, la 500 de m de Piata Unirii, teren 640]]> Va prezint o #casa interbelica situata in cea mai apreciata zona de #case a orasului, la doar 500 de metri de zona 0, Piata Unirii. #casa are o amprenta mare la sol de 240 mp. Este contruita din beton, avand o structura solida, ce poate suporta extindere, etajare si renovare, fara nici o problema.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:12:59 +0200 <![CDATA[Proprietate unica de vanzare. Casa superba intr-o locatie de vis din Faget]]> #Welt #Imobiliare prezinta o #casa individuala deosebita situata in Faget.
Este compusa din 5 camere, 5 bai, bucatarie si 2 terase, avand suprafata utila de 507 mp si un #teren de 2400 mp.
Reprezinta o proprietate unica datorita finisajelor de calitate pe care le detine.
Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la numerele de telefon afisate sau la sediul agentiei de pe strada Liviu Rebreanu, nr. 9.]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:12:50 +0200
<![CDATA[Spatiu in Gheorgheni, 160 mp, open space, S+P, vitrina 8 ml, 3 parcari]]> Va propun un #spatiu #comercial situat la parterul unui bloc nou, cu vitrina generoasa langa noul Parc Sportiv din Gheorgheni, pe strada Soporului, intr-o zona aflata in plina dezvoltare. Spatiul este dispus pe 2 niveluri. Parterul are suprafata utila de 80 mp, open space, avand 2 laturi vitrate. Spatiul de la subsol este open space, are inaltime de 2,4 m si are acces direct de la parter. Alaturat spatiului, se ofera si un #teren de aproxminativ 80 mp, partial pavat. Datorita faptului ca acest spatiu este printre putinele care deserveste o zona noua de blocuri cu peste 1500 de #apartamente, se preteaza pentru multiple activitati comerciale.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:12:41 +0200 <![CDATA[Casa cu arhitectura moderna, pe strada Motilor, 800 mp teren, 408mp utili]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare o #casa in centrul orasului #Cluj-#Napoca, cu o frumoasa priveliste asupra orasului.
Suprafata utila a #casei este de 408 mp, iar suprafata #terenului este de 840 de mp. Dispunerea este P+2E, avand 3 intrari separate, #casa fiind gandita in 3 unitati locative conectate intre ele.
#casa beneficiaza de o terasa cu suprafata de 140 mp, privelistea fiind neobturata de nici un alt imobil aflat in apropiere. Pe aleea de intrare in curte mai exista o anexa cu suprafata de 78 mp, care consta in 2 garaje auto si un spatiu de depozitare.
#casa a fost gandita intr-o arhitectura moderna, minimalista, cu spatii vitrate mari si incaperi cu suprafete generoase.
Persoanele cu aspiratii catre lux si confort maxim, nu trebuie sa rateze o astfel de oferta.
Oferta in exclusivitate.]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:11:52 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare in Europa, 531 mp, front de 17 ml, pozitie deosebita]]> Teren 531 mp.
- front 17 ml
- studiu geo, cadastrat
- proiect de #casa individuala
- Puz aprobat pentru #casa individuala
- toate utilitatiile la poarta.
- vecinatati construite (#case noi P+1)
- #teren imprejmuit]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:11:44 +0200
<![CDATA[Vanzare casa individuala in Faget, zona Vila Tusa, finisata recent, teren 470 mp]]> Va propun aceasta #casa de #vanzare in Faget, situata intr-o zona verde si foarte usor accesibila. #casa a fost recent renovata, complet finisata. Dispune de un #teren de 470 mp si de o frumoasa terasa circulabila de 100 mp.]]> Thu, 22 Feb 2018 12:11:38 +0200 <![CDATA[Casa superba in zona Campului, ultrafinisata, mobilata de lux, 200 mp utili]]> #casa se afla in cartierul Manastur, zona Campului, pe o strada privata, intr-un grup restrans de #case noi.
Este structurata astfel:
Demisol: mini spa cu jacuzzi si o baie.
Parter: living, bucatarie cu loc de luat masa cu iesire pe o terasa acoperita si o baie cu dus.
Etaj: 3 dormitoare si o baie.
Imobilul a fost edificat in anul 2009, iar in anul 2015 s-a facut o renovare generala.]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:11:32 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 2 camere, bloc nou, etaj 9, mobilat, utilat, 60 mp]]> #Apartament situat la etajul 9 din 9.
Bloc nou din 2007. Pereti de caramida. Termoizolatie cu polistiren de 10 cm.
Suprafata utila 59,58 mp
Orientare - NORD-VEST
Compus din:
-camera de zi impreuna cu bucataria
-hol
-dormitor
-baie
-balcon
#Apartamentul se vinde ultrafinisat, cu bucataria mobilata si utilata. Beneficeaza de o frumoasa panorama asupra zonei. Acces facil la mijloacele de transport in comun. Este ideal atat pentru locuinta cat si pentru investitie.]]>
Thu, 22 Feb 2018 12:10:39 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere cu parcare si curte comuna zona Clujana ]]> Disponibil pentru #inchiriere #apartament de 2 camere, 49 mp + balcon cu loc de parcare si curte comuna amenajata ca loc de joaca pentru copii.

#Apartamentul este mobilat si utilat complet, inclusiv aparatura electricasnica si de bucatarie.

Cheltuielile de intretinere sunt reduse.

La cateva minute distanta se afla statia de autobuz #Clujeana cu acces direct spre centru.

Ideal pentru cuplu sau 1-2 persoane linistite.
Nu se accepta animale de companie.

Garantie 1 luna. Contract pe minim 12 luni.
Pret unsor negociabil.
Disponibil imediat.

Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:42:48 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere decomandat, bloc tip vila cu gradina, zona Tauti]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat intr-un bloc tip vila, in #Floresti, zona Tauti.

#Apartamentul este situat la parterul unui imobil cu regim de inaltime D+P+2E, avand o suprafata utila de 75.3 mp.

Dispune de o gradina proprie de aproximativ 40 mp, iesirea spre gradina fiind posibila din living.

#Apartamentul este compus din living, bucatarie, 2 bai (ambele cu geam), 2 holuri, 2 dormitoare si gradina aferenta.

Se preda la stadiul semifinisat cu centrala termica, calorifere, usa metalica, geamuri PVC, iar in pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare.

Posibilitate de achizitionare de boxe la subsolul blocului.

Imobilul este amplasat intr-o zona foarte linistita, apropae de padure, mijloace de transport si la o distanta de 700 m de E 60.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
ID P5437]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:23:15 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 59 mp, Borhanci]]> #Welt #Imobiliare va propune spre inchriere un #apartament situat in cartierul Borhanci in apropiere de mijloacele de transport.
Aparatamentul este situat la parterul unui imobil cu 2 etaje, intr-o zona linistita a orasului, la nici un minut de statia de autobuz, in apropiere de Spa TCI si Mega Image.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 59 mp + terasa.
Compartimentarea #apartamentului este astfel : living generos cu bucatarie cu iesire pe terasa, camara, baie si un dormitor matrimonial;
Imobilul se afla la prima #inchiriere, cu mobilier si aparatura noua (cuptor electric, plita gaz, hota, centrala termica proprie, masina de spalat rufe si combina frigorifica)
#Apartamentul detine si parcare in interiorul complexului.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:22:40 +0200
<![CDATA[Apartament finisat, 1 camera, 43mp, Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament finisat cu 1 camera, in #Floresti, pe strada Florilor.

#Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un imobil cu 3 nivele plus mansarda. Are o suprafata de 43 mp utili plus 5.5 mp balcon, este foarte luminos si bine orientat (E).
Locuinta este compartimentata astfel: 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon.

Zona este foarte linistita, in apropiere regasindu-se toate mijloacele de transport in comun, magazine agroalimentare, farmacii, brutarie, saloane de infrumusetare, cabinet stomatologic si supermarket-uri.

Se vinde finisat cu materiale de calitate superioara, utilat complet cu electrocasnice si mobilat.

Pentru detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P8697]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:22:17 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere finisat, 60mp, Floresti, orientare buna, zona Vivo]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere in #Floresti, in imediata apropiere a complexului comercial Vivo.

#Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil cu regim de inaltime P+3+M, avand o suprafata utila de 60mp si fiind compartimentat astfel: bucatarie cu living, doua dormitoare, baie si o terasa mare de 12mp.

Acesta are orientare sud- estica.

Se vinde la stadiul de ultrafinisat modern cu 2 maini de glet si lavabil, centrala termica proprie de la firma Beretta, geamuri termopan cu doua straturi de sticla ETEM.

Toate finisajele sunt de o calitate superioara cu un design unic care merita vazut. Baia este complet utilata si mobilata.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.

ID P5360]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:21:41 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere decomandat, 58mp, Floresti, zona Terra]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament frumos cu 2 camere decomandate in #Floresti, zona strazii Sesul de Sus.

#Apartamentul este situat la etajul 1 al unui imobil cu regim de inaltime P+3+M, avand o suprafata generoasa de 58mp si fiind compartimentat in felul urmator: hol, bucatarie, 2 dormitoare, baie si un balcon.

Imobilul se vinde mobilat complet si cu toate utilitatile cum se vede in imaginile anexate anuntului.

In pretul acestuia intra si un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii sau vizionari va rugam sa ne contactati.
ID P6634]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:21:00 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere in cartierul Europa]]> Va oferim spre cumparare un #apartament de 2 camere, semidecomandat, in Europa.
#Apartamentul este compus din:
Camera de zi + bucatarie – 30,24 mp
Dormitor – 13,78 mp
Hol – 4,90 mp
Baie – 4,95 mp
Balcon – 4.05 mp
Suprafata Totala – 53,87 MP mp.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:19:38 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere decomandat, 86mp, Floresti, complex privat]]> Va propunem spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, Lux.

Acesta este situat in #Floresti, intr-un complex privat in zona strazii Somesului.

#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil cu 3 etaje si un regim de inaltime P+3E+M.

Suprafata utila este de 86 mp, compartimentata astfel: doua dormitoare, un living spatios, o bucatarie, doua bai (dormitorul mare are baie proprie), un hol foarte spatios.

Este ultrafinisat si mobilat modern avand toate utilitatile necesare.

#Apartamentul dispune si de o terasa de 14 mp cu doua spatii de depozitare si de trei parcari subterane, una din parcari fiind convertita in pivnita inchisa cu termopan, totul inclus in pret.

Accesul in complex se face pe o poarta cu actionare din telecomanda.

Pentru vizionare sau detalii asteptam sa ne contactati!
ID P4051
]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:18:25 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat, foarte spatios, strada Florilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 2 camere foarte spatios situat in #Floresti pe strada Florilor.
#Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, avand o suprafata de 67 mp.
Suprafata generoasa a acestui #apartament este compus dintr-un living cu bucatarie, baie, hol, debara, dormitor si 2 logii de aproximativ 9 mp.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, dar exista posibilitatea de achiztionare si fara mobilier.
In acest pret este cuprins si un loc de parcare in curte privata, prevazuta cu bariera, iar locul de parcare este de 13 mp si are CF individual.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P8771]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:18:07 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat si mobilat, 67 mp, strada Florilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 2 camere foarte spatios situat in #Floresti pe strada Florilor.
#Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil cu 3 etaje, avand o suprafata de 67 mp.
Suprafata generoasa a acestui #apartament este compus dintr-un living cu bucatarie, baie, hol, debara, dormitor si 2 logii de aproximativ 9 mp.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, dar exista posibilitatea de achizitionare si fara mobilier.
In acest pret este cuprins si un loc de parcare in curte privata, prevazuta cu bariera, iar locul de parcare este de 13 mp si are CF individual.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.
ID P8770]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:17:51 +0200
<![CDATA[ Vand duplex 119 mp utili, in zona Vivo Center]]> Va oferim spre #vanzare o #casa de tip #duplex, situat intr-o zona foarte linistita si cu o panorama deosebita, aproape de Vivo Center.
#casa are o suprafata utila de 119 mp si se bucura de un #teren de 250 mp.
Este foarte bine compartimentata, avand la parter un living cu bucatarie, baie, hol, loc de depozitare si o terasa; iar la etaj sunt 3 dormitoare, 2 bai, hol si 2 balcoane.
Este o proprietate construita in 2017, iar materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.
Ideal pentru o familie cu copii sau pentru cei iubitori de animale.
Se accepta si schimb cu un #apartament plus diferenta.
ID P7428]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:17:08 +0200
<![CDATA[Apartament de lux in zona Gruia, 57 mp, panorama spre oras, terasa, garaj]]> Am placerea sa va propun o oferta exclusivista, unica pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Un imobil deosebit compus din 9 #apartamente (cate 2 pe fiecare nivel). Dupa cum se poate observa in schita de prezentare, compartimentarea foarte practica, scoate in evidenta un superb spatiu de zi, orientat spre oras, care comunica cu terasa, precum si un dormitor cu balcon. #Apartamentul se vinde la pachet cu un loc de parcare subteran, o parcare exterioara si o boxa de 9 mp. Accesul la acest ansamblu este privat. Expunerea sudica, panorama de exceptie asupra orasului si standardul ridicat al constructiei, dau prestanta acestui imobil cu totul deosebit.]]> Thu, 22 Feb 2018 11:15:49 +0200 <![CDATA[Penthouse de vanzare in Gruia, panorama deosebita, 4 camere, terasa, 98 mp]]> Am placerea sa va propun o oferta exclusivista, unica pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Un imobil deosebit compus din 9 #apartamente (cate 2 pe fiecare nivel). Dupa cum se poate observa in schita de prezentare, compartimentarea foarte practica, scoate in evidenta un superb spatiu de zi, orientat spre oras, care comunica cu terasa, precum si un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, orientat spre nord, care dispune si de balcon. Celalalte 2 dormitoare sunt orientate spre est. #Apartamentul se vinde la pachet cu un loc de parcare subteran, o parcare exterioara si o boxa de 9 mp. Accesul la acest ansamblu este privat. Expunerea sudica, panorama de exceptie asupra orasului si standardul ridicat al constructiei, dau prestanta acestui imobil cu totul deosebit.]]> Thu, 22 Feb 2018 11:15:29 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere, cartier Europa]]> Va oferim spre cumparare un #apartament de 2 camere, zona Europa.
#Apartamentul este compus din:
Camera de zi + bucatarie – 24,38 mp
Dormitor – 15,71 mp
Hol – 9,03 mp
Baie – 4,50 mp
Balcon – 10,03 mp
Suprafata Totala – 53,62 mp.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:13:41 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, Calea Baciului, CF]]> #Welt #Imobiliare vinde, in exclusivitate, #apartament cu 3 camere intr-un imobil nou din zona Calea Baciului. #Apartamentul are CF.
#Apartamentul este compus din living cu bucatarie, 2 camere, 2 bai, balcon, logie si hol.
Se vinde semifinisat cu sapa, pereti tencuiti si gletuiti, usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala proprie si calorifere.
Pentru alte detalii si pentru vizionari va rog sa ma contactati.
]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:08:57 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, etaj intermediar, 58 mp utili, zona Florilor]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de 2 camere situat in #Floresti, pe strada Florilor.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje, avand o suprafata utila de 58 mp.
Este compus dintr-un living cu bucatarie foarte generos si luminos, baie mare, hol, spatiu pentru dressing, dormitor si un balcon pe toate suprafata #apartamentului.
#Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, iar in acelasi pret este inclus si un loc de parcare cu CF separat.
Imobilul este foarte bine pozitionat avand o orientare sud-vest, iar in imediata apropiere este supermarketul Mega Image, Atelierul de Pizza, mijloace de transport.
Pentru vizionari si mai multe detalii ne puteti contacta.
ID P8935]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:07:20 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere 62mp, Floresti, parcare, zona Luxor]]> Va propun spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in #Floresti, zona Luxor.

#Apartamentul este situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime P+3+M, avand o suprafata utila de 62mp si fiind compartimentat astfel: hol spatios, baie, bucatarie cu living, dormitor + un balcon care este separat in doua de o debara.

Acesta este finisat frumos, izolat cu polistiren si in interior pe tavan. Se vinde mobilat si cu toate utilitatile necesare cum se vede in pozele anexate.

In pretul #apartamentului intra si un loc de parcare.

Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.
ID P5142]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:06:11 +0200
<![CDATA[Casa de inchiriat situata in Floresti, zona Tauti]]> Va oferim spre #inchiriere o #casa individuala situata intr-o zona deosebit de frumoasa in #Floresti.
#casa are o suprafata utila foarte generoasa de peste 300 mp si un #teren aferent de 1500 mp.
Regimul de inaltime al imobilului este D+P+1E+M, fiind compartimentat dupa cum urmeaza:
-parterul este compus dintr-un living generos (cu semineu), baie cu geam, bucatarie, hol si o terasa
-la etaj sunt 3 camere, hol, teresa, baie cu geam si un balcon
-etajul 2 este simetric cu etajul 1.
Imobilul a fost renovat in totalitate anul trecut, existand disponibilitate acreditare isu.
Posibilitate de #inchiriere partiala.
Pretabil pentru destinatie multipla.
ID P4203
]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:04:17 +0200
<![CDATA[Casa individuala, 460 mp teren, Borhanci]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala in cartierul Borhanci, acces din drum asfaltat.
Regimul de inaltime este P+E, are 120 mp utili si 460 mp #teren.
Parter: living generos, baie cu dus, bucatarie inchisa, camara, dressing, camera tehnica.
Etaj: dormitor matrimonial cu baie si dressing, 2 dormitoare si baie.
Se preda finalizata pe exterior, cu gard si gazon, iar in interior cu un strat de lavabila.
]]>
Thu, 22 Feb 2018 11:03:54 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere in cartierul Europa]]> Va oferim spre cumparare un #apartament de 2 camere, zona Europa.
#Apartamentul este compus din:
Camera de zi + bucatarie – 28,60 mp
Dormitor – 14,13 mp
Hol – 4,47 mp
Baie – 5,03 mp
Balcon – 10,53 mp
Suprafata Totala – 52,23 mp.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:58:26 +0200
<![CDATA[Spatiu de birou luminos, 100mp, Central, zona strazii Traian ]]> Va propunem spatiu de #birou foarte luminos in suprafata de 100 mp utili.
Spatiul este open space plus oficiu si baie. Are 2 parcari in curtea interioara, securizata, bariera, camere video. Contorizare este separata, centrala termica individuala, interfon, ascensor. Imobilul se preda finisat la cerea clientului. Frontul stradal este complet vitrat.
Merita vazut.]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:50:18 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere, cartier Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Europa.
#Apartamentul are o suprafata utila de peste 52mp + 10,6mp balcon si este compus din camera de zi cu bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon, fiind situat la etajul 1 din 3.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:49:10 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere, cartier Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Europa.
#Apartamentul are o suprafata utila de 55,8mp + 8mp balcon si este compus din camera de zi cu bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon, fiind situat la etajul 1 din 3.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:46:13 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere, cartier Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere semidecomandate in cartierul Europa.
#Apartamentul are o suprafata utila de 52,23mp + balcon si este compus din camera de zi cu bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon, fiind situat la etajul 1 din 3.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:45:57 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 2 camere decomandate, cartier Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre cumparare #apartament cu 2 camere in cartierul Europa.
#Apartamentul are o suprafata utila de 51,97mp + balcon si este compus din camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon, fiind situat la etajul 1 din 3.
#Apartamentul se preda la stadiul de semifinisat cu geamuri termopan Salamander (3 sticle si 7 camere), calorifere, centrala Bosch, usa antiefractie la intrare.
Avans minim de rezervare 5%.
Locul de parcare subteran costa 5000 de euro.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:42:53 +0200
<![CDATA[Duplex superfinisat si mobilat lux, Borhanci]]> De #vanzare prin #Welt #Imobiliare, #duplex modern, superfinisat si mobilat in cartierul Borhanci, intr-o zona linistita doar de #case.
Finisajele interioare si exterioare sunt de calitate si de bun gust.
Regimul de inaltime este D+P+E, 180 utili si 260 #teren.
Compartimentare:
Demisol: dormitor( dressing), baie, spatiu depozitare, spalatorie si garaj
Parter: living, bucatarie, terasa
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai.]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:26:10 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, bloc nou, zona Iulius Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare vinde, in exclusivitate, un #apartament cu 2 camere situat intr-o constructie noua din zona noului parc de agrement din Gheorgheni. Acesta este situat la etajul 2 din 6, dispune de orientare vestica si beneficiaza de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.
#Apartamentul este compus din living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si 2 logii.
Stadiul de predare este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 foi de sticla, centrala termica proprie, calorifere, usa metalica la intrare, instalatii electrice la pozitie.
Pretul garajului este de 5000 euro.
Imobilul in care se afla #apartamentul este finalizat.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari, nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:25:51 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat in Buna Ziua, 120 mp, ideal pentru firme]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament situat la demisol inalt (doar 20cm sub pamant) intr-o vila finalizata in 2016 din Buna ZIua.
Spatiul este impartit in doua incaperi plus un grup sanitar, dar se poate recompartimenta in functie de nevoi.
Este situat intr-un imobil tip vila si dispune de intrare separata.
Se preteaza pentru #birou sau activitati economice care nu necesita un vad comercial intens.
Pentru detalii suplimentare si pentru vizionari, va rog sa ma contactati.

]]>
Thu, 22 Feb 2018 10:25:35 +0200
<![CDATA[De inchiriat spatiu birouri clasa A, 310mp, Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un spatiu de #birouri Clasa A in zona Plopilor. Spatiul este situat intr-un complex rezidential prevazut cu paza, supraveghere video, curatenie spatii comune, parcari subterane. Suprafata de 313 mp este compartimentata 5 #birouri, sali mari, spatii de depozitare, grupuri sanitare. Sistem de ventilatie, alarma, control acces.
Pentru alte informatii si vizite nu ezitati sa ma contactati.
ID P7260]]>
Thu, 22 Feb 2018 09:51:50 +0200
<![CDATA[Spatiu comercial, 50 mp, central]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #spatiu #comercial situat in centrul orasului cu o suprafata de 50 mp.
Spatiul se preteaza pentru o gama diversificata de activitati.
Vitrina mare la strada intens circulata, aproape de piata Mihai viteazul, dispune de toate utilitatile.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Thu, 22 Feb 2018 09:50:54 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere Manastur, zona Nora]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, aflat in zona Nora, cartier Manastur.
Imobilul are regim de inaltime P+ 2E.
#Apartamentul are suprafata de 50 mp, este compartimentat astfel: hol, bucatarie, living, camera, baie.
#Apartamentul este finisat modern.
Pentru vizionari si detalii suplimentare contactati-ne cu incredere.
ID P8948]]>
Thu, 22 Feb 2018 08:43:56 +0200
<![CDATA[Vanzare apartamente noi, 2 camere, terasa 32 mp! zona Garii]]> Proiect nou, aflat in zona Garii. Imobilul are regim de inaltime S+P+5+Er.
In acest imobil se vor edifica 25 de #apartamente cu 1 ,2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.

#Apartamentele se predau semifinisate, cu centrala termica si calorifere, usa metalica de intrare, tamplarie exterioara PVC cu geamuri termopan cu 3 sticle si instalatile la pozitie, pereti tencuiti.
#Apartamentul prezentat este compus din living, bucatarie, baie, dormitor si balcon plus terasa.
Model #apartamente:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro+ TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.

Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 5%.
Se accepta plata prin programul Prima #casa si alte tipuri de credite!
Termen de finalizare - iunie 2018.]]>
Thu, 22 Feb 2018 06:48:22 +0200
<![CDATA[Vanzare apartamente 3 camere, 75 mp, bloc nou, zona Garii]]> Proiect nou, aflat in zona Garii.
Imobilul are regim de inaltime S+P+5E+Etaj retras si este compus din 25 de #apartamente de 1,2 si 3, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.

Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 5%.
Se accepta si programul Prima #casa si alte tipuri de credite!

Modailtatea de predare a #apartamentelor se face in stadiul semifinisat. Vor dispune de centrala termica proprie, calorifere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 sticle, pereti tencuiti si instalatii la pozitie.
#Apartamentul prezentat este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon plus logie.

Model #apartamente:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro+ TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.
Termen de finalizare - iunie 2018.
]]>
Thu, 22 Feb 2018 06:47:59 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere finisaje lux ,zona Hermes, ideal investitie]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Gheorgheni, langa Piata Hermes, aproape de magazine, mijloace de transport in comun si la 15 minute de mers pe jos de Iulius Mall si Fsega.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, avand o priveliste foarte frumoasa spre Est.

Este compus din 2 camere, bucatarie, baie, 2 holuri, debara si balcon foarte mare pe toata lungimea celor 2 camere.

#Apartamentul este finisat modern avand parchet, gresie, faianta, usa metalica, geamuri termopan, toate de calitate foarte buna.
Bucataria este mobilata si utilata cu mobila facuta la comanda.

Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 22 Feb 2018 06:46:41 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera cu terasa, bloc nou, zona Garii]]> Oportunitate de investitie! Proiect nou, aflat in zona Garii. Imobilul are regim de inaltime S+P+5+Er. Este compus din 25 de #apartamente de 1, 2 si 3 camere, un #spatiu #comercial la parter, 19 parcari subterane si 5 parcari exterioare.

Modailtatea de predare: Semifinisat. Centrala termica, calorifere, usa metalica la intrare, geamuri termopan cu 3 sticle si instalatiile la pozitie.
#Apartamentul prezentat este compus din living, bucatarie, baie si balcon.
Tipuri de #apartamente disponibile:
1 camera: 38,08 mp + balcon 4,02 mp - 51.350 euro + TVA
2 camere: 55.54 mp + balcon 3,71 mp - 70.971 euro + TVA
3 camere: 63.94 mp + balcon 3,47 mp - 78.183 euro +TVA
3 camere: 75.31 mp + balcon 3,42 mp + logie 4,15 mp - 88.022 euro + TVA.
Termen de finalizare - iunie 2018.

Modalitati de plata flexibilie, incepand de la un avans minim de 5%.
Se accepta si programul Prima #casa si alte tipuri de credite!]]>
Thu, 22 Feb 2018 06:44:44 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, Marasti, imobil mic, etaj 1]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil cu numar redus de #apartamente (11), aflat in cartierul Marasti, intr-o zona retrasa si linistita.
Imobilul in care se afla #apartamentul va ofera calitate, lumina si confort, avand multa verdeata, aproximativ 40 de mp/#apartament.
Pentru copii veti dispune de un loc de joaca afara.
Spatiul destinat parcarilor este de peste 200 de mp, iar #terenul aferent imobilului este imprejmuit.
Tot in aceasta zona, un parc cu #teren de sport si cu aparate sporeste posibilitatile de joaca pentru cei mici.
Regimul de inaltime P+2E, cu etaj retras ofera cladirii un total exclusiv de 11 #apartamente, pastrand astfel linistea si confortul. E ceea ce ofera un univers privat in care regasesti placerea sigurantei, respectul pentru locatari, cu ambianta de calm si natura.]]>
Thu, 22 Feb 2018 06:44:11 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere decomandat, Zorilor, zona Profi - Observatorului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandat, situat in cartierul Zorilor, zona Profi - Spitalul de Recuperare. #Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar, este compus din 3 camere separate si se ofera complet mobilat si utilat. Se desfasoara pe o suprafata utila de 65 mp la care se adauga un balcon. In acelasi timp, beneficiaza de un loc de parcare.]]> Wed, 21 Feb 2018 18:55:28 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere,79 mp utili, curte , parcare, Buna Ziua]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in cartierul Buna Ziua.

#Apartamentul dispune de o suprafata de 79mp, compartimentati astfel : 2 dormitoare, un living cu bucatarie, o baie, balcon de 5 mp si o curte interioara de aproximativ 32mp.

#Apartamentul este complet mobilat si utilat, dispunand de centrala proprie.

Pozitionarea #apartamentului este una favorabila deoarece este foarte aproape de majoritatea punctelor de interes din zona, cum ar fi : Oncos la 1 minut de mers pe jos, statia de autobuz 21 la 2 minute de mers pe jos de la #apartament.

Dispune de loc de parcare fix langa imobil.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati!
]]>
Wed, 21 Feb 2018 18:38:32 +0200
<![CDATA[Apartamente de 2 camere, destinatie BIROU, bloc nou, garaj inclus in pret !]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartamente de 2 camere, destinatie BIROURI, situate la parterul unor vile rezidentiale. Imobilele sunt situate in zona Eugen Ionesco, cu acces facil spre Calea Turzii sau str.Observatorului. #Apartamentele dispun de carte funciara proprie si se vand semifinisate,cu GARAJ subteran inclus in pret.
Pretul este de 62.000 Euro fara TVA iar in cazul achizitiei de catre o societatea comerciala, TVA-ul nu se mai aplica. Pentru persoanele fizice, la acest pret se aplica TVA 19%.]]>
Wed, 21 Feb 2018 18:30:24 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, aproape de statii]]> La "parter inalt", #apartamentul este excelent pentru #inchiriere. A fost renovat in urma cu 1 an iar din momentul in care il achizitionati, prin #inchiriere, incepeti sa amortizati investitia.
Se poate inchiria in jurul sumei de 450euro.
Dispune de camere separate.]]>
Wed, 21 Feb 2018 17:35:26 +0200
<![CDATA[Apartament o camera, etaj intermediar, zona OMV]]> #Welt #Imobiliare va propune in exclusivitate #apartament finisat si mobilat pe Calea #Floresti, peste drum de benzinaria OMV in Manastur, zona ideala atat pentru locuit cat si pentru investitie.
Suprafata utila 32mp plus balcon inchis, centrala proprie, termopane, usa metalica. Hol de intrare, camera spatioasa, bucatarie cu loc de luat masa, baie cu vana.
Instalatia termica si electrica complet refacuta. Etaj 5, orientare Sud. Cheltuieli mici. Se vinde cu mobilierul si electrocasnicele existente. Ocupabil imediat.
Pntru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 21 Feb 2018 17:32:45 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, etaj intermediar, Calea Dorobantilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament situat in cartierul Marasti, zona Calea Dorobantilor.

Imobilul este situat la etajul 4 al unui bloc de 7 etaje, la 1 minut de Piata Marasti.

Cei 82 de mp sunt distribuiti astfel: 3 camere decomandate, hol de acces, bucatarie cu spatiu de luat masa, 2 bai, 1 balcon de aproximativ 4mp si beci.

#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.

Dispune de CT, finisaje de calitate, usa metalica.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 21 Feb 2018 17:32:09 +0200
<![CDATA[Inchiriem apartament 4 camere, 2 bai, pe Titulescu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament spatios 80 mp, 4 camere decomandate, doua bai, o baie cu geam si 3 balcoane.
#Apartamentul este localizat pe Bulevardul N Titulescu, aproape de zona centrala.
Finisajele sunt clasice, dar #apartamentul este dotat cu strictul necesar, mobila, aragaz, frigider si masina de spalat.
Pret usor negociabil.]]>
Wed, 21 Feb 2018 17:24:21 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, decomandat, zona Marasti, 65mp ]]> Va ofer spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, decomandat, zona Marasti, foarte aproape de Iulius Mall, la 1 minut departare de prima statie de transport in comun.

#Apartamentul are 65mp, compartimentat astfel: 3 dormitoare, 2 bai, o bucatarie si o terasa.

Din cauza pozitionarii foarte bune a #apartamentului, proprietarul are posibilitatea si accesul imediat la toate punctele de interes din zona.

#Apartamentul se preda nemobilat. In momentul de fata se afla chiriasi in #apartament, dar cu acordul dansilor se poate viziona oricand.

Pentru vizionari si alte informatii va rog sa ma contactati!]]>
Wed, 21 Feb 2018 17:22:33 +0200