Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament 2 camere de vanzare in Cluj-napoca, zona Manastur]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in #Cluj-napoca, zona Manastur. #Apartamentul confort 1 este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 10 etaje, are 1 bucatarie, 1 baie , 1 balcon . are parchet, gresie, faianta, lavabil, centrala termica, contoare gaz. Printre finisari se numara: izolatii termice (bloc izolat termic), pereti (vopsea lavabila, faianta), podele (parchet, gresie), stare interior (buna), ferestre cu geam termopan (pvc), usa intrare (metal) Dintre dotari amintim: bucatarie (partial mobilata, partial utilata), contorizare (apometre, contor gaz), mobilat (partial), dotari imobil (interfon, lift)]]> Wed, 14 Nov 2018 09:09:52 +0200 <![CDATA[Apartament 2 camere, decomandat, mobilat si utilat, Piata Marasti]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere un #apartament foarte spatios, pe strada Aurel Vlaicu, zona Marasti. #Apartamentul este format din doua dormitoare, o bucatarie, baie, hol si doua spatii pentru depozitare.
Imobilul se afla in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun si a altor #spatii #comerciale.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie cu placere!
P13995]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:50:59 +0200
<![CDATA[Apartament generos dispus pe doua niveluri la casa, curte, parcare, Grigorescu ]]> Va propunem o oferta foarte interesanta in special pentru cei care isi doresc o locuinta la #casa, cu curte intr-o zona linistita si verde precum Grigorescu, la un pret accesibil.

#Apartamentul este la #casa dispus pe doua niveluri: parter si etaj 1 cu o suprafata totala de 132 mp (parter-44 mp; etaj- 88 mp), curte cu o suprafata de 142 mp si 3 locuri de parcare.

Primul palier este compus din: living, bucatarie inchisa, grup sanitar si hol de trecere.

Etajul 1 este compus din: 3 camere decomandate, baie generoasa, hol si balcon (care permite accesul in podul propriu).

Incalzirea se face prin centrala termica proprie si calorifere.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!

]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:42:31 +0200
<![CDATA[Casa compusa din 2 apartamente, 164 mp, 249 mp teren, Zona Grand Hotel Napoca]]> Va prezint o oferta foarte interesanta!
#casa de #vanzare compusa din 2 #apartamente cu CF-uri individuale cu o suprafata totala de 164 mp.
#Apartamentul I: Parter inalt- 95 mp, pod propriu, #teren 249 mp, cota parte din drumul de acces-30 mp, depedinte, pivnita.
Compartimentare: 2 camere semidecomandate, 2 bai, bucatarie, hol de acces si terasa- necesita renovare.

#Apartamentul II: Demisol inalt, 69 mp, 2 camere decomandate, bucatarie, baie-renovat, semifinisat (geamuri termopane, centrala proprie).

Pentru detalii si vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:41:33 +0200
<![CDATA[Apartament luminos si primitor, 3 camere decomandate, garaj, Zorilor ]]> Va oferim la #inchiriere #apartament luminos si primitor de 3 camere decomandate situat in cartierul Zorilor zona UMF.

Suprafata utila de 65 mp include 3 camere complet decomandate, 2 bai, bucatarie, hol, debara, la care se adauga 2 balcoane si un spatiu suplimentar de depozitare pe scara blocului.

#Apartamentul beneficiaza de un garaj in spatele blocului.

Este complet mobilat si utilat cu un aspect calduros si primitor.

Pozitia S-V-N va asigura lumina pe durata intregii zile si priveliste.

Pretul este negociabil.
Pentru vizite si informatii suplimentare, nu ezitati sa ma contactati! P13990
]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:40:34 +0200
<![CDATA[Apartament nou de 2 camere, semidecomandat, Marasti]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament nou, modern de 2 camere, semidecomandat, in cartierul Marasti.
#Apartament are o suprafata utila de 67 mp si este compartimentat astfel: un dormitor, living cu bucatarie open space, baie si balcon de 12 mp cu debara inchisa.
#Apartamentul se afla la prima #inchiriere, loc de parcare optional, si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:38:34 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 4 camere, 104 mp, etaj intermediar, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament luminos si spatios de 4 camere in Gradini Mansatur, in apropiere de Platinia Mall.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 104 mp, camere decomandate, o bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, hol.
Este situat intr-o zona linistita, blocul este reabilitat termic, lifturi noi.
Este in apropiere de mijloace de transport, parcuri si magazine.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:37:19 +0200
<![CDATA[Inchiriere spatiu birouri Marasti]]> Inchiriem spatiu #birouri, Marasti, suprafata 70 mp, mocheta, mobilat si utilat pentru #birouri, gresie, faianta. Spatiul arata foarte bine si este liber. Birourile sunt situate pe doua etaje: parterul este compus dintr-un #birou, si 1 grup sanitar si etajul 1 este compus din 2 #birouri, si un 1 grup sanitar. Spatiile pentru #birouri au contor de gaze, centrala proprie, si 1 loc de parcare inclus in curte.]]> Tue, 13 Nov 2018 18:36:09 +0200 <![CDATA[Inchiriere spatiu comercial 65 mp, Casa de Cultura a Studentilor]]> Oferim spre #inchiriere #spatiu #comercial in zona centrala cu o suprafata utila de 65 mp.
Suprafata utila de 65 mp semidecomandat permite configurarea acestuia in functie de nevoile chiriasului, peretii interiori fiind construiti din gips carton.
Complet utilat, dispune de aer conditionat, centrala termica si curent trifazic.
Se potriveste multor tipuri de activitati comerciale.


]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:34:59 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, 50 mp, mobilat si utilat, Centru]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere semidecomandat in centrul orasului, la cateva minute de Piata Mihai Viteazul.

#Apartamentul se afla la etajul 2 al unui imobil dispus pe 4 niveluri ce a fost reabilitat termic.

Este compus dintr-o bucatarie, baie, dormitor, living, hol, camara de alimente.

#Apartamentul este finisat modern si dispune de combina frigorifica, cuptor electric+plita gaz, hota, cuptor cu microunde, centrala termica proprie, parchet, apometre individuale, usa metalica, parcare in fata imobilului.

Este situat in zona centrala, la maxim 5 min de mers pe jos de Piata M. Viteazul, cinema Florin Piersic, sediile NTT Data si Iquest.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:33:50 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, imobil nou, Edgar Quinet]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere semidecomandate in cartierul Manastur, pe strada Edgar Quinet.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 50 mp, etaj intermediar, este compartimentat in bucatarie cu zona de living, dormitor, nisa de dormit, hol, baie cu geam, balcon.
Imobilul are finisaje moderne, parchet, ferestre PVC, centrala termica individuala.
Imobilul este amplasat intr-o zona cu acces facil la transportul in comun si magazine. Posibilitate achizitie loc parcare cu CF separat.
Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati. ID P13978

Cautam impreuna, reusim impreuna!]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:32:18 +0200
<![CDATA[Vindem apartament cu 2 camere, 47 mp, et. intermediar, mobilat si utilat, Iris]]> Vindem #apartament cu 2 camere, semidecomandat, cu suprafata utila de 47 mp plus 6 mp suprafata balcoanelor. #Apartamentul este situat intr-un imobil nou, la etaj intermediar in zona strazii Oasului nr. 86-90.
#Apartamentul este compartimentat intr-un living, o bucatarie, un dormitor, un hol, o baie, doua balcoane, si se vinde mobilat si utilat.
Pentru mai multe informatii si vizionari va rog sa ma contactati! ID: P13977]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:29:56 +0200
<![CDATA[De inchiriat spatiu pentru depozit Marasti, zona Centrala]]> Inchiriem spatiu depozit, zona centrala, suprafata 466 mp, 2 incaperi open space pentru depozit, 1 grup sanitar, 4 #birouri decomandate.
Birourile sunt mobilate, au centrala proprie, mocheta, gresie, contorizare apa, gaz si lumina separat.
Cele doua incaperi sunt open space cu o suprafata de 246 mp.
Spatiul dispune de curte comuna pentru acces auto dubita sau TIR.
Exista posibilitate pentru 2 locuri de parcare in curte.
Spatiul este pretabil pentru depozit electrocasnice, logistica, fructe si legume, aparate fitness, jante si anvelope, materiale de #constructi si orice domeniu de activate care se preteaza spatiului respectiv.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:28:57 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere semidecomandate, zona Sophia Residence, Buna Ziua]]> Oferim spre #inchiriere un #apartament de 2 camere cu finisaje de lux in cartierul Buna Ziua, localizat in ansamblul rezidential Sophia Residence.

#Apartamentul este compartimentat astfel: living cu bucatarie, 1 dormitor, hol, baie, terasa cu spatiu de depozitare.

Suprafata utila este de 40 mp si terasa are 10 mp.

#Apartamentul este finisat modern, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, usi interioare premium, usa metalica la intrare.

Se inchiriaza mobilat si utilat.

Ocupabil imediat, prima #inchiriere.


Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati!

P13972
]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:26:18 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere, decomandat, Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere decomandate, situat la parter al unui imobil de 4 etaje din Zorilor, zona Spitalului de Recuperare.
Prin situarea sa foarte aproape de Facultatea de Arhitectura, Facultatea de Medicina, Spitalul de Recuperare, #apartamentul reprezinta o foarte buna ocazie de investitie, solicitarile pentru chirii in aceasta zona fiind numeroase.
Suprafata utila de 63 mp este compartimentata astfel: 3 camere decomandate, 2 bai, bucatarie si hol spatios la intrare.
Finisajele sunt clasice necesitand amenajari interioare detaliate.
Zona este una aerisita si linistita, avand aproape magazine, facultati, parcuri si mijloacele de transport.

Poate fi vizionat oricand, cu o programare in prealabil.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:24:57 +0200
<![CDATA[Inchiriere 2 camere, lux, garaj, terasa, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un frumos #apartament cu 2 camere de 50 mp + terasa in cartierul Buna Ziua.

#Apartamentul este compus din dormitor, living, bucatarie, baie si terasa, si este situat la etajul 8 din 8 etaje al unui imobil nou finalizat in 2018 in cadrul complexului rezidential Sophia Residence.

Imobilul in care se afla #apartamentul este clasificat ca fiind cladire verde cu certificat Breeam de clasa energetica A, ceea ce se traduce in consum energetic scazut si implicit cheltuieli mai mici. Printre facilitatile complexului rezidential se numara supravegherea video, locul de joaca pentru copii, pista de alergare si sala de fitness.

#Apartamentul este la prima #inchiriere si in pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:22:23 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, finisat mobilat, zona Florilor]]> Exclusivitate! va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere situat in #Floresti pe strada Florilor.
Apartamntul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 4 etaje si are o suprafata utila de 40 mp.
Este compus dintr-un living cu bucatarie, baie, dormitor, hol.
Se vinde mobilat si utilat cu tot ce se vede in pozele anexate.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ne puteti contacta.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:09:59 +0200
<![CDATA[Teren cu autorizatie de hala, 1577 mp, hala-400 mp]]> Teren de #vanzare cu suprafata de 1577 mp situat in apropiere de Autostrada Transilvania.
Terenul beneficiaza de un front generos la drum asfaltata de 50 ml.
Exista autorizatie valabila de hala, 400 mp suprafata halei.
Beneficiaza de utilitatii la marginea #terenului.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:08:30 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, Eugen Ionesco, parcare subterana]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil recent finalizat, in cartier Europa, strada Eugen Ionescu, zona Luminia.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat modern.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare in garajul subteran.]]>
Tue, 13 Nov 2018 18:01:30 +0200
<![CDATA[Vanzare teren autorizat 1570 , autorizatie hala 400 mp, in zona Autostrazii]]> Va oferim spre #vanzare un proiect autorizat de hala, suprafata de 400 mp in zona Luna de Sus. Terenul are o suprafata de 1570 mp si un front la strada de 50 ml; dispune de toate utilitatile la marginea #terenului. Terenul este drept si cu acces facil. Aproape de autostrada. Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contact]]> Tue, 13 Nov 2018 17:48:15 +0200 <![CDATA[Apartament 3 camere, 2 bai, etajul 1, zona Teilor]]> #Apartament de #vanzare cu 3 camere situat intr-un bloc nou construit, cu lifit situat in #Floresti.
#Apartamentul are o suprafata utila de 67 mp si este situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje.
Dispune de un living cu bucatarie generos ca suprafata si orientat catre soare, 2 baii, hol, 2 dormitoare si 2 balcoane.
#Apartamentul se vinde la stadiul semifinisat cu centrala termica si calorifere montate, iar in acest pret este cuprins si un loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii si vizionarii ne puteti contacta.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:42:46 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, complet mobilat si utilat, Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere semidecomandate, situat in Manastur, zona Aleea Garbau. #Apartamentul dispune de 50 mp utili, care o sa va asigure un plus de confort dar si libertate in a folosi spatiul dupa trebuintele dumneavoastra. Este dotat si utilat cu tot ce este nevoie pentru a va instala imediat. Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!
P13705]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:40:01 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere, mobilat si utilat, garaj, zona Marasti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, finisat, mobilat si utilat, cu garaj, zona Expo Transilvania.
#Apartamentul este recent amenajat, aparatura noua in #casa. Ideal pt investitii, fiind aproape de magazine, mijloace de transport etc.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:39:56 +0200
<![CDATA[De vanzare apartament 2 camere decomandat, 81 mp, 225 mp gradina]]> #Welt #Imobiliare va propune sa detineti un #apartament decomandat cu o suprafata de 81 mp, situat intr-un imobil tip #casa, cu o gradina de 225 mp.

#Apartamentul este compus din 2 dormitoare spatioase, 1 bucatarie, 1 baie, camara generoasa, pivnita, hol si balcon.

Include un garaj exterior.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!

ID Proprietate - P11401
]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:39:11 +0200
<![CDATA[Apartamente 1, 2 si 3 camere, zona Piata 1 Mai]]> #Welt #Imobiliare va prezinta spre achizitie o noua constuctie in zona Piata 1 Mai, unde regasim #apartamente cu 1, 2 si 3 camere, decomanadate si semidecomanate cu supafete intre 38-70 mp utili plus balcon. #Apartamente sunt compartimentate pentru toate preferintele cu bucatarie deschisa impreuna cu living sau cu bucatarie separata, dormtioare cu dressing, cu siguranta unul dintre aceste #apartamente va fi pe placul dumnevaoastra. #Apartamentul pentru care gasiti schita in imagini, este un #apartament decomandat cu suparafata de 52.15 mp utili plus balcon si compartimenatat in living cu bucatarie, dormitor, baie si balcon. Pentru mai multe detalii si vizionari, va rog sa ne contactati. Preturile afisate sunt pentru o plata cash anticipata, se accepta si alte modalitati de plata dar atunci pretul creste la 1100 euro/mp. Ne gasiti pe strada Liviu Rebreanu nr.9!]]> Tue, 13 Nov 2018 17:35:05 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, curte comuna, parcare, zona centrala]]> Va oferim un #apartament confort 1, in suprafata de 70 mp utili, situat in zona ultracentrala a orasului, in apropiere de Sora Shopping Center.
#Apartamentul se afla la parterul unui imobilul tip #casa, P+1.
Finisajele sunt clasice, incalzirea se face cu ajutorul sobelor de teracota.
Camerele au inaltimea de 4 m.
Pentru alte detalii sau pentru vizionarea #apartamentului nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:35:01 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Iulius Mall]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Gheorgheni, zona Iulius Mall, aproape de FSEGA, zona foarte buna si foarte cautata, foarte aproape de mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje din caramida si este compus din 2 camere, baie cu geam, bucatarie, hol si debara.
#Apartamentul necesita renovare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:32:05 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Marasti, langa Kaufland]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere, decomandat, spatios, in Marasti, langa Kaufland, zona foarte buna.
#Apartamentul este compus din 2 camere decomandate, bucatarie, baie si hol.
Este amplasat la parterul unui bloc cu 4 etaje, reabilitat termic.
Ca si finisaje, are geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet. Pe alocuri necesita renovare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:31:23 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Gheorgheni, langa Iulius Mall]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in cea mai buna zona a cartierului Gheorgheni, foarte aproape de Iulius Mall.
Zona este deosebita cu mult spatiu verde, alei linistite, locatie excelenta pentru investitie si pentru locuinta.
#Apartamentul este amplasat la etajul 4 intr-un bloc cu 9 etaje cu lift, reabilitat termic si este compus din 2 camere, bucatarie, 2 debarale, baie cu geam si balcon spatios.
Ca si finisaje, are geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, usa metalica.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:30:17 +0200
<![CDATA[Apartament, o camera, Zorilor ]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament foarte frumos amenajat, de o camera, decomandat, in cartierul Zorilor, la etajul 1 al imobilului.
#Apartamentul are o suprafata utila de 38 mp si este compartimentat astfel: o camera spatioasa, bucatarie, baie, hol si un balcon.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, se afla intr-o zona foarte linistita, intr-o constructie noua si fiind etaj intermediar cheltuielile sunt foarte mici.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:29:36 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere, confort marit, in Centru ]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 4 camere, confort sporit, in Centru, zona foarte buna (Piata Avram Iancu), retras de la trafic, zona foarte linistita cu multi copaci in curtea blocului.
#Apartamentul este amplasat la etajul 3 intr-o cladire de calitate buna, avand pod inalt foarte spatios.
Este compus din hol mare la intrare de aproximativ 16 mp, de unde se face accesul in toate celelalte incaperi ale #apartamentului, in fata fiind livingul foarte spatios, in partea stanga 2 camere de unde se face si accesul pe balcon, baia principala, debara iar in partea dreapta intrarii in bucatarie, a 4-a camera, dressing, baia de serviciu si o logie care s-a inchis.
Ca si finisaje, are geamuri termopan de buna calitate, usi interioare din lemn masiv, usa de intrare din lemn masiv, parchet din lemn masiv de foarte buna calitate. #Apartamentul este luminos, avand priveliste frumoasa de pe toate geamurile, neavand alte cladiri in jur care sa obtureze lumina sau privelistea. Este zona preponderent de #case.
Incalzirea se face cu CT proprie.
In pretul de #vanzare al #apartamentului este inclus si garajul in curtea interioara.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:29:30 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, etaj1, in Marasti]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat, in Marasti, zona caminelor studentesti.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, situat intr-o zona buna, linistita si aproape de centrele de interes.
Este compus din 3 camere decomandate, spatioase, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, hol, debara. La subsol are boxa. In pretul de #vanzare este inclus si pretul garajului.
#Apartamentul are ca finisaje geamuri termopan, usa din lemn masiv, parchet din lemn masiv, gresie, faianta.
Se vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:19:12 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de lux cu 2 camere, ultracentral]]> Oferim spre #vanzare #apartament de lux cu 2 camere, foarte spatios, pozitie ultracentrala, pozitie foarte buna, retras de la trafic, avand curte interioara.
#Apartamentul este amplasat la etajul 3 intr-o constructie cu 3 etaje cu pod, avand acces si cota parte in CF din pod, acesta fiind inalt se poate amenaja.
Este compus din 2 camere foarte spatioase, bucatarie mare, 2 bai (ambele cu geam), 2 balcoane, hol.
#Apartamentul beneficiaza de finisaje moderne, fiind complet renovat. A fost schimbata inclusiv instalatia electrica si sanitara.
Geamuri termopan pe structura de lemn, parchet, gresie, faianta, usa din lemn masiv la exterior si intre camere.
Se vinde complet mobilat si utilat modern cu mobila vintage facuta la comanda.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:16:21 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere de lux, in Gheorgheni, zona Iulius Mall]]> Oferim spre #vanzare #apartament de lux cu 2 camere in Gheorgheni, zona Iulius Mall, aproape de baza sportiva, zona foarte buna si foarte apreciata, aproape de mijloacele de transport, cu parcuri, gradinite, crese, magazine si alte puncte de interes in zona.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 intr-un bloc nou cu 6 etaje, cu lift, #apartamentul avand vedere spre parc.
Este compus din living, bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon.
#Apartamentul beneficiaza de finisaje de lux si se vinde complet mobilat si utilat ultramodern. Usi Porta Doors montate, baie (gresie, faianta, lavoar, wc, cada, masina de spalat, oglinda, dulapior depozitare), bucatarie (figider, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, chiuveta, masa, scaune) lustre, coltar piele ecologica, masuta, masa living, scaune, mobilier facut la comanda, centrala termica, balcon finisat (gresie, balustrada de sticla).
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:12:16 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Manastur, zona Big, etaj 1]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur, zona Big, zona buna, linistita si aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, restaurante, scoli, gradinite, crese. Ideal locuinta familie.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc reabilitat termic cu 4 etaje si este compus din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie (cu geam), 2 balcoane inchise cu termopan, hol, debara.
#Apartamentul este finisat modern, incalzirea se face cu CT proprie.
Se vinde complet mobilat si utilat modern.
Are loc de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:08:05 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, Intre Lacuri, aproape de Iulius Mall]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere Intre Lacuri, zona buna, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, banci, spatii verzi, la cateva minute de mers pe jos de Iulius Mall.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 si este compus din 2 camere decomandate, hol, debara, bucatarie, baie si balcon foarte spatios.
Este finisat modern si se vinde complet mobilat si utilat modern.
CT de calitate foarte buna marca Viessmann.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:05:14 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, bloc finalizat, in Buna Ziua]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Buna Ziua, in partea de jos, accesul facandu-se si de pe Calea Turzii, zona foarte buna cu acces rapid spre centrul orasului.
#Apartamentul este amplasat la etajul 3 intr-un bloc finalizat recent, cu lift, avand orientare foarte buna (S-V) si fiind foarte luminos.
#Apartamentul este compus din living spatios, bucatarie separata, hol, baie, 2 dormitoare si 2 balcoane.
In pretul de #vanzare este inclus si pretul parcarii subterane.
La pretul #apartamentului nu se mai adauga si TVA.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:04:06 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Marasti, zona FSEGA]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere, decomandat la etajul 1, in zona FSEGA, zona strazii Venus, la 5 minute de Iulius Mall, zona foarte buna si foarte cautata atat ca si investitie, putandu-se inchiria la pret foarte bun, cat si ca locuinta avand in vedere amplasamentul in bloc (etaj 1), orientarea (S-E) si imprejurimile. Blocul are lift.
Este compus din 3 camere decomandate, bucatarie spatioasa separat, 2 bai, hol si balcon.
#Apartamentul se vinde finisat modern, avand totul nou si mobilat.
Incalzirea se face cu CT proprie.
#casa scarii renovata rcent.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 17:02:09 +0200
<![CDATA[Vanzare garsoniera in Gheorgheni, etaj 1, zona Politia Rutiera]]> Oferim spre #vanzare garsoniera recent finisata modern, in Gheorgheni, zona Politia Rutiera.
Garsoniera este amplasata la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, intr-o zona linistita si aproape de mijloacele de transport in comun.
Se vinde complet mobilata si utilata modern cu mobila facuta la comanda si electrocasnice noi.
Se poate vinde cu preluare de chirias, momentan fiind inchiriata la 150 eur.
Ideal pentru investitie, zona fiind foarte cautata pentru chirii.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:59:36 +0200
<![CDATA[Apartament de 2 camere, decomandat, Manastur ]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, decomandat, in cartierul Manastur, situat la etajul 3 al imobilului format din 4 niveluri.
#Apartamentul are o suprafata utila de 38 mp si este compartimentat astfel: 2 camere decomandate, bucatarie, baie, hol si balcon inchis.
#Apartamentul dispune de centrala termica proprie, este foarte aproape de mijloacele de transport si are disponibilitate imediata.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:57:49 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere de lux in Gheorgheni, zona Iulius si FSEGA]]> Oferim spre #vanzare, in exclusivitate, #apartament cu 3 camere, decomandat, in Gheorgheni, zona foarte buna, pe strada Unirii nr. 3, zona Iulius Mall si FSEGA, statie in fata blocului.
#Apartamentul este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, hol, baie, debara si balcon.
Beneficiaza de finisaje moderne, avand parchet din lemn masiv, geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, toate de foarte buna calitate. S-a inlocuit inclusiv instalatia electrica, cea noua fiind din cupru.
Se vinde complet mobilat si utilat modern cu mobilier nou si electrocasnice noi.
Mobila de bucatarie facuta la comanda de foarte buna calitate.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:57:01 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere, Cluj-Napoca, zona centrala]]> #Apartamentul este situat in zona centrala din #Cluj-#Napoca.
Este compus din 2 camere semidecomandate, bucatarie si 1 baie.
Este spatios, situat intr-o locatie excelenta, aproape de spatii verzi si #spatii #comerciale.
Se inchiriaza mobilat si utilat asa cum se vede in poza!
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:54:45 +0200
<![CDATA[Vanzare penthouse cu 4 camere in Zorilor, priveliste superba]]> Oferim spre #vanzare penthouse cu 4 camere in Zorilor, zona foarte buna, retrasa de la traficul intens, linistita si nu departe de mijloacele de transport in comun, magazine, si alte puncte de interes.
#Apartamentul se desfasoara pe 2 niveluri, la primul nivel aflandu-se livingul cu bucataria, baie, 2 dormitoare, hol si 2 balcoane iar la nivelul 2 un dormitor, baie si terasa foarte mare de 60mp, avand o priveliste superba asupra orasului.
#Apartamentul dispune si de parcare subterana proprie cu CF.
Este finisat modern si se vinde complet mobilat si utilat modern.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:48:39 +0200
<![CDATA[Oferta buna! Apartament la casa, 95 mp, 249 mp teren, zona Grand Hotel Napoca]]> Va prezint o oferta ideala atat pentru cei care doresc confortul unei #case, intr-o zona foarte buna a orasului, Grigorescu, zona Grand Hotel #Napoca, cat si pentru cei care vor sa investeasca.

#Apartamentul este situat la #casa, avand o suprafata de 95 mp, pod propriu, 249 mp #teren, dependinte si pivnita, 30 mp drum de acces inregistrat pe CF.

Compartimentare: hol de acces, 2 camere, 2 bai, bucatarie, camara si terasa.

Pentru detalii si vizionari va rog sa ne contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:47:22 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere in Andrei Muresanu, 3 terase gradina si garaj]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in Andrei Muresanu, zona linistita, acces rapid catre centru orasului.
#Apartamentul este amplasat la parterul unui bloc cu 3 etaje, finalizat recent, fiiind la prima #inchiriere, finisat modern.
Este compus din living cu bucatarie open space, dormitor, hol, baie cu geam, 3 terase si gradina. Accesul pe 2 terase se face din living iar din dormitor se face acces pe a 3-a terasa.
In pretul de #inchiriere al #apartamentului este inclus si garajul subteran.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Se accepta animale de companie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:47:14 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere de lux in Andrei Muresanu]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Andrei Muresanu, zona foarte buna, linistita si nu departe de centrul orasului.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-o constructie cu 2 etaje, orientare S-V si este compus din living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 bai, hol, 2 balcoane (unul de 10mp si celalalt de 3mp).
#Apartamentul beneficiaza de finisaje ultramoderne, avand totul nou si de foarte buna calitate. Incalzire in pardosea, parchet din lemn stratificat, usi din lemn masiv, mobilier realizat la comanda.
Se vinde complet mobilat si utilat cu toata gama de electrocasnice de calitate superioara.
In pretul de #vanzare al #apartamentului este inclus si locul de parcare propriu cu CF.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:41:23 +0200
<![CDATA[Garsoniera, confort 1, zona ultracentrala]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare o garsoniera, confort 1, zona centrala.
Garsoniera are o suprafata utila de 27 mp si este compartimentata astfel: 1 camera foarte spatioasa, bucatarie deschisa, baie, hol si un balcon inchis.
Garsoniera se vinde partial mobilata si utilata, are un loc de parcare inclus in pret, loc asigurat in curtea interioara comuna, intrare cu bariera.
Garsoniera dispune de geamuri termopan si de usa metalica.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati!
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:40:53 +0200
<![CDATA[Inchiriere vila cu teren si piscina incalzita Andrei Muresanu]]> Vila frumoasa si spatioasa de inchiriat in Andrei Muresanu, zona Grand Hotel Italia, zona calma dar cu acces rapid la marile axe rutiere. Dispusa pe 3 nivele S+P+E 220 mp utili. 2 garaje la strada, terase suspendate, curte, gradina cu gazon si pomi fructiferi, piscina incalzita, terasa sudica, loc de gratar. Dispunere placuta si utila: hol generos la intrare, living, bucatarie cu zona de servit masa, baie la parter, scara interioara, hol, 3 dormitoare, fiecare cu iesire la terasa si baie la etaj. Dormitorul matrimonial are dresingul propriu. Se preteaza atat pentru familie cat si pentru firme, iubitorii de calm si liniste. Panorama frumoasa deasupra orasului. Se accepta animale. Pentru detalii si vizite va rog sa ma contactati.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:40:37 +0200 <![CDATA[Inchiriem casa, Andrei Muresanu, Cluj]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere o #casa in cartierul Andrei Muresanu. #casa are 4 dormitoare, living, bucatarie si 3 bai. Se inchiriaza partial mobilata. Pret negociabil.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:40:02 +0200 <![CDATA[Inchiriere Apartament 2 camere, cartier Buna ziua, Str. Calea Turzii, parcare]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere un #apartament de 2 camere, pe strada Calea Turzii.
#Apartamentul este decomandat si este mobilat si utilat complet, oferind un aspect modern. Se desfasoara pe o suprafata utila de 59 mp la care se adauga si un balcon generos.
Pozitionat la etajul 1 al unui imobil construit in anul 2009, #apartamentul este luminos si primitor, ideal pentru o persoana sau un cuplu.Statia de autobuz este foarte aproape de imobil.
In pretul chiriei se ofera si un loc de parcare.
Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati !.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:39:59 +0200
<![CDATA[Casa veche, demolabila, in Andrei Muresanu, posibilitate extindere]]> Welt imobiliare intermediaza #vanzarea unui #teren de 600 mp cu #casa veche pe el in Andrei Muresanu. Zona este linistita de #case, #terenul are Certificat de Urbanism pentru #casa individuala. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:39:44 +0200 <![CDATA[Apartament de inchiriat, 3 camere, 108 mp, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament de lux in zona rezidentiala, cartier Andrei Muresanu.
#Apartamentul dispune de o suprafata generoasa de 108 mp, 3 camere, proaspat renovat, este mobilat si finisat modern.
Dispune de centrala termica, loc de parcare. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:39:26 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 65 mp, A. Muresanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament deosebit, cu 2 camere in zona rezidentiala, cartier Andrei Muresanu.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, dispune de o suprafata utila de 65 mp si este compartimentat astfel: living + bucatarie, dormitor si o baie.
Dispune de asemenea de un dressing generos. mobilier nou, centrala termica proprie.
Este ideal pentru protocal sau familie, inclus in pret este si un loc de parcare in garaj subteran.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:39:11 +0200
<![CDATA[Apartment de inchiriat, 2 camere, 65 mp, etaj intermediar, priveliste, A Muresan]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in zona linistita, priveliste asupra orasului in cartierul Andrei Muresanu.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 65 mp, si este compus din living spatios cu bucatarie, hol, o baie si un dormitor.
#Apartamentul este mobilat modern, situat la etaj intermediar, perfect pentru o persoana care doreste liniste, ideal pentru protocol sau cuplu.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:38:47 +0200
<![CDATA[Vanzare duplex A Muresanu, zona retrasa, linistita, teren mare]]> Agentia #Welt #Imobiliare #Cluj #Napoca ofera spre #vanzare #casa cu 5 camere, situata in #Cluj-napoca. #casa are suprafata utila de 170 m2 Terenul aferent #casei are suprafata de 250 m2 cu front de 12 m. Are 2 bucatarii, 3 bai, parcare, pivnita.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:38:27 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, A. Muresanu, confort sporit, etaj 2, mobilat]]> Vand #apartament compus din 3 camere, 1 bucatarie, 1 camara de alimente, 1 debara, 1 baie, 1 wc, 1 sas, 1 hol in suprafata de 87.09 mp utili si 3 balcoane in suprafata de 11.2 mp, suprafata totala 98.29 mp . Parti comune: boxa si garaj. Anul constructiei 2007, clasa energetica B. #Apartamentul se afla la etajul 2, singur pe palier. Se vinde mobilat si utilat.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:38:08 +0200 <![CDATA[Vanzare casa micuta si cocheta in Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa micuta si cocheta in Andrei Muresanu, cu deschidere la doua strazi, un front 29ml si celalalt 20ml, cu un #teren aferent de 529 mp.
#casa este recent renovata si izolata exterior. La parter este compusa din hol, bucatarie, camara, baie si doua dormitoare. Demisolul recent renovat este compus din hol, spatiu de depozitare (beci), baie de serviciu, o camera tehnica si o camera de relaxare (crama), cu peretii originali din piatra (zidul are 55 cum grosime) care pastreaza o temperatura constanta vara -iarna si cu podele din lemn.
Locuinta mai are o terasa acoperita din lemn de 45 mp si trotuare cu piatra naturala. #casa dispune de o panorama superba asupra orasului, in vecinatate aflandu-se #case individuale, noi construite, care nu obtureaza deloc vederea.
#casa este micuta si cocheta, cu finisaje clasice care, imbinate cu utilitatile noi si moderne dau o ambianta foarte placuta alaturi de combinatia piatra si lemn care iti da senzatia de racoare vara si caldura iarna.
O proprietate care cu siguranta va fi pe placul dumneavoastra!
Pentru vizionare va rog sa ma contactati!
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:37:50 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere , Andrei Muresanu]]> Agentia #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament deosebit de frumos, situat intr-un imobil, pe o strada linistita a cartierului Andrei Muresanu. #Apartamentul se desfasoara pe o suprafata totala de 104 mp, fiind compartimentat in felul urmator: un living generos, 2 dormitoare, bucatarie si 2 bai.
Partial mobilat si utilat modern, #apartamentul ofera multa caldura si confort.
Pentru mai multe detalii va asteptam.

ID P5191
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:37:34 +0200
<![CDATA[Inchiriem casa in Andrei Muresanu, prima inchiriere]]> De inchiriat prin #Welt #Imobiliare parte de #duplex in cartierul Andrei Muresanu, constructie noua la prima #inchiriere.
#casa are 215 mp utili si #teren de 400, avand urmatoarea compartimentare:
Demisol: camera hobby, spalatorie.
Parter: hol, baie, bucatarie, terasa.
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, balcon.
Se inchiriaza ca locuinta sau spatiu de #birou.
#casa se mobileaza complet la cerere.
Pret negociabil.
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:37:13 +0200
<![CDATA[Inchiriem casa in Andrei Muresanu, garaj dublu]]> De inchiriat prin #Welt #Imobiliare parte de #duplex in cartierul Andrei Muresanu, constructie noua la prima #inchiriere.
#casa are 215 mp utili si #teren de 400, avand urmatoarea compartimentare:
Demisol: camera hobby, spalatorie si garaj dublu;
Parter: hol, baie, bucatarie, terasa;
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, balcon.
Se inchiriaza ca locuinta sau spatiu de #birou.
#casa se inchiriaza mobilata sau nemobilata.
Pret negociabil.
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:36:41 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere in Plopilor]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, hol si balcon inchis.
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 4 intr-un bloc reabilitat termic, aproape de Platinia si USAMV, zona foarte linistita cu mult spatiu verde.
Beneficiaza de finisaje moderne si se ofera spre #inchiriere complet mobilat si utilat modern. Incalzirea se face cu CT proprie.
Posibilitate de #inchiriere cu garaj.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.

]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:36:24 +0200
<![CDATA[De vanzare apartament de lux, in penthouse, zona Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, pe doua nivele, intr-un penthouse in zona Andrei Muresanu.
#Apartamentul are 117 mp, detinand un rafinament inedit. Acesta este un loc in care, cu siguranta, ti-ar placea sa locuiesti.
Primul nivel este compus dintr-un loc de zi spatios cu o bucatarie ultradotata, spatiu de luat masa, terasa luminoasa cu o priveliste splendida asupra orasului.
De asemenea, la acest nivel se afla o baie de serviciu si loc pentru depozitare.
Al doilea nivel este un calduros spatiu deschis, cu multa lumina naturala si numeroase spatii de depozitare mascate.
Dormitorul, orientat spre o zona necirculata, va asigura un somn linistit.
Baia este dotata cu cabina de dus cu hidromasaj.
Beneficiati si de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:36:21 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de lux cu 3 camere in Andrei Muresanu]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere de lux in Andrei Muresanu.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 din 3, intr-un bloc cu doar 8 #apartamente, situat intr-o zona foarte buna, zona de vile.
#Apartamentul este compus din 3 dormitoare dintre care 2 cu balcoane, al 3 lea avand baie proprie, bucatarie cu living, baia principala iar la parter se afla garajul si o boxa.
Ca si finisaje, beneficiaza de finisaje de lux.
Se vinde complet mobilat si utlat moodern cu mobila de foarte buna calitate facuta la comanda si electrocasnice modele noi.
Incalzirea se face cu CT proprie.
In pretul de #vanzare al #apartamentului este inclus si garajul subteran.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:36:00 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, decomandat, cartierul Andrei Muresanu, 95mp]]> Va ofer spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, decomandat, in cartierul Andrei Muresanu, zona Grand Hotel Italia.

#Apartamentul dispune de 95mp, compartimentati astfel : 3 dormitoare, un hol, o bucatarie, 2 balcoane, un garaj cu loc de parcare si o parcare in fata imobilului. #Apartamentul dispune de finisaje moderne, fiind mobilat utilat de lux. Se afla la un etaj intermediar intr-un imobil cu 2 etaje. #Apartamentul dispune totodata si de o panorama superba asupra orasului din ambele balcoane.

Zona in care se afla #apartamentul este una favorabila potentialilor chiriasi deoarece in preajma se afla toate punctele de interes cum ar fi : magazine, supermarketuri (Lidl, Oncos), statii de transport in comun la 2-3 minute de mers pe jos.

Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contacati!

Proprietate - P10820

]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:35:43 +0200
<![CDATA[Vanzare casa in Andrei Muresanu, garaj dublu]]> De #vanzare prin #Welt #Imobiliare parte de #duplex finisat in cartierul Andrei Muresanu, constructie noua.
#casa are 215 mp utili si #teren de 450, avand urmatoarea compartimentare:
Demisol: camera hobby, spalatorie si garaj dublu;
Parter: hol, baie, bucatarie, terasa;
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, balcon.
Pret negociabil.
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:35:16 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Zorilor]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in zorilor, zona strazii Lunii, zona cu blocuri noi.
#Apartamentul este compus din 2 camere, bucatarie, hol si baie.
Este finisat modern, incalzire in pardoseala, CT proprie.
Se vinde mobilat si utilat.
Beneficiaza de loc de parcare propriu cu CF.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:35:00 +0200
<![CDATA[Teren LIU cu constructie in Andrei Muresanu]]> De #vanzare #teren prin agentia #Welt #Imobiliare.
Terenul are suprafata de 400 mp, are front la doua strazi.
Pe #teren sunt doua imobile, o #casa veche pe un nivel si o #casa mai noua P+E.
Dispune de toate utilitatile.
Pret negociabil.
Comision 2%+tva.
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:34:57 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, semidecomandat, confort sporit, 82mp, zona Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament de 3 camere in zona Andrei Muresanu.

Acesta se afla la etajul 1 al unei locuinte ce dispune de parter si mansarda, fiind localizat intr-o zona foarte linistita in proximitatea transportului in comun si a magazinelor.

Cei 82 de mp sunt compartimentati astfel: 2 dormitoare, hol, living cu bucatarie, o baie.

#Apartamentul se inchiriaza cu finisaje clasice, complet mobilat si utilat, are gradina, iar viitorii chiriasi au posibilitatea de parcare la subsolul imobilului.

Pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:34:41 +0200
<![CDATA[Apartament la vila, 3 camere, semidecomandat, 88mp utili, cartier Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat in cartierul Buna Ziua, la 5 minute de mers pe jos pana la Grand Hotel Italia.

Imobilul este situat intr-o vila, are suprafata utila de 88mp si este compartimentat astfel:
- hol de acces, un living generos cu bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, 2 bai, trei balcoane si o boxa la subsol.
#Apartamentul beneficiaza de geamuri termopan, centrala termica proprie, usa metalica si este mobilat si utilat.
Imobilul mai dispune de un loc de parcare situat in curtea interioara.
ID Proprietate - P9350]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:34:21 +0200
<![CDATA[Casa individuala, 120 mp utili, piscina exterioara, 1200 mp teren, A. Muresanu]]> Va propunem spre #vanzare o #casa superba situata in zona Andrei Muresanu, zona de #case.

Imobilul are 120 mp utili, 4 camere si este structurat astfel- D+P+E:

- demisol - 2 garaje si un spatiu de depozitare;
- parter - un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, baie si iesire pe o terasa amenajata;
- etaj - 3 dormitoare - din care unul matrimonial cu dressing, baie si 3 balcoane plus un pod.

#casa mai detine un #teren de 1200 mp, o curte amenajata, o livada generoasa, un spatiu de joaca pentru copii si o piscina exterioara.

ID Proprietate - P9931
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:33:50 +0200
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, piscina exterioara, 1200 mp teren, Andrei Muresanu]]> Va propunem spre #inchiriere o #casa superba situata in zona Andrei Muresanu, zona de #case.

Imobilul are 120 mp utili, 4 camere si este structurat astfel - D+P+E:

- la demisol - 2 garaje si un spatiu de depozitare;
- la parter - un living generos, bucatarie cu loc de luat masa, spatiu de depozitare, baie si iesire pe o terasa amenajata;
- la etaj - 3 dormitoare - din care unul matrimonial cu dressing, baie si 3 balcoane plus un pod.

#casa mai detine un #teren de 1200mp, o curte amenajata, o livada generoasa, un spatiu de joaca pentru copii si o piscina exterioara.

ID Proprietate - P9782
]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:33:31 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, confort sporit, in Zorilor]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Zorilor, zona Eugen Ionesco, zona linistita, cu aer curat, aproape de mijloacele de transport.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-o constructie finalizata relativ recent, cu putine #apartamente, zona de vile si #case, cu priveliste foarte frumoasa, cu mult spatiu verde in zona.
#Apartamentul este confort sporit, avand o suprafata foarte generoasa de 76mp utili, format din 2 camere spatioase, baie mare cu geam, hol, debara, bucatarie mare, plus 2 balcoane mari.
Se poate discuta si penru achizitia garajului subteran.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:32:54 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Manastur, zona foarte buna]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur, zona foarte buna, foarte linistita, cu mult spatiu verde, cu alei linistite, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, gradinite, scoli, crese pentru copii, ideal pentru familie.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, reabilitat termic si este compus din 3 camere spatioase, bucatarie, inca un spatiu cat o camera de mare care este loc de luat masa, baie cu geam, hol si balcon.
Ca si finisaje, are geamuri termopan, usa metalica, parchet din lemn masiv in toate camerele de foarte buna calitate, CT proprie, gresie, faianta.
#Apartamentul a fost zugravit recent si peretii arata foarte bine.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:30:43 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, semidecomandat, confort sporit, 82mp, zona Andrei Muresanu]]> Va ofer spre #vanzare #apartament de 3 camere in zona Andrei Muresanu.

Acesta se afla la etajul 1 al unei locuinte ce dispune de parter si mansarda, fiind localizat intr-o zona foarte linistita in proximitatea transportului in comun si al magazinelor.

Cei 82 de mp sunt compartimentati astfel: 2 dormitoare, hol, living cu bucatarie, o baie.

#Apartamentul se prezinta cu finisaje moderne, complet mobilat si utilat, are gradina, iar viitorii proprietari au posibilitatea de parcare la subsolul imobilului.

Pretul este negociabil.

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:30:12 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere in Manastur]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 4 camere in Manastur, in zona foarte linistita, cu aer curat si in acelasi timp la 5 minute de mijloacele de transport in comun, magazine, cu gradinita in zona, cresa pentru copii, parculete de joaca, ideal pentru familie.
#Apartamentul este compus din 4 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, balcon, hol, debara. La subsol beneficiaza de boxa.
Ca si finisaje, are parchet, geamuri termopan, gresie, faianta.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:28:13 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, situat in Floresti, zona Teilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Teilor .

#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare, baie, balcon .

Se vinde finisat si mobilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.

Dispune de loc de parcare inclus in pret.

Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati .]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:27:15 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere in Marasti]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere, confort sporit, in Marasti, zona strazii Crinului, aproape de Piata Marasti, situat intr-o zona linistita, retras de la traficul intens, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, banci etc., la doar 3 statii de Centru.
Este compus din living, bucatarie, dormitor, 2 bai, hol, terasa mare.
Beneficiaza de finisaje moderne si se vinde mobilat si utilat modern.
Are CT proprie.
Beneficiaza de loc de parcare cu CF.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:26:55 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere in Zorilor, zona Piata Zorilor]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 4 camere in Zorilor, zona Piata Zorilor.
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 3 intr-un bloc reabilitat termic cu 4 etaje, situat intr-o zona foarte buna, zona linistita, aproape de magazine, banci, spatii verzi in jurul blocului.
#Apartamentul este decomandat, fiind compus din living, bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, 2 balcoane, debara.
Ca si finisaje, are parchet, usa metalica, geamuri termopan, gresie, faianta iar incalzirea se face cu CT proprie.
Se vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:24:33 +0200
<![CDATA[Apartament 2 camere decomandat, mobilat si utilat, etaj 1, Zorilor Cluj]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere in cartierul Zorilor.
Imobilul este situat la etajul 1 al unui bloc cu 6 etaje, are suprafata utila de 60 mp.
Imobilul este compus din 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol si 2 balcoane.
#Apartamentul este ultrafinisat cu parchet, gresie, faianta si este mobilat modern.
Detine o boxa si un garaj.
Se vinde complet mobilat si utilat.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:24:05 +0200
<![CDATA[Inchiriere 2 camere confort sporit, finisat modern, Zorilor, garaj]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere decomandate, confort sporit, situat in zona Leroy Merlin (Calea Turzii).
#Apartamentul in suprafata utila de 64 de mp, la care se adauga un balcon mare este situat la etajul 4 al imobilului cu 6 etaje.
Finisajele sunt moderne si complete, dotarile de asemenea.
In afara spatiului util mentionat dispuneti de un garaj de cca 24 de mp, suficient de mare pentru a fi utilizat si ca spatiu de depozitare.
#Apartamentul este liber si ocupabil imediat.
Poate fi vazut 7/7 cu programare prealabila.
Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:23:46 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere in Zorilor, zona Calea Turzii]]> Oferim in exclusivitate spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in Zorilor, pe strada C.Noica, aproape de statia de autobus, zona linistita, bloc construit recent.
#Apartamentul este compus din 2 camere decomandate, bucatarie spatioasa, hol, baie, balcon si un spatiu de depozitare.
Se ofera spre #inchiriere cu bucataria mobilata si utilata cu electrocasnice noi.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:23:23 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament de 3 camere, zona Calea Turzii]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament decomandat cu 3 camere. Suprafata utila este de 79 mp si este compus din: 2 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 bai, 2 balcoane, hol si 2 spatii de depozitare.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, fiind ideal pentru locuinta sau investitie.
Dispune si de un loc de parcare cu cf individual.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:23:05 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Gheorgheni, zona Iulius Mall, FSEGA]]> Ocazie foarte buna!
Oferim spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Gheorgheni, zona Iulius Mall, FSEGA, zona strazii Unirii, zona foarte apreciata avand in vedere facilitatile pe care le ofera, zona cu mult spatiu verde, cu parculete de joace pentru copii, gradinite, crese, foarte aproape de mijloacele de transport, zona ideala atat pentru a locui, cat si pentru investitie, zona fiind foarte cautata pentru chirii.
#Apartamentul este amplasat la etajul 4 intr-un bloc cu 9 etaje cu lift si este compus din living, bucatarie, 2 dormitoare, baie, 2 balcoane, 2 holuri, debara.
Ca si finisaje, are parchet din lemn masiv, usa metalica, gresie, faianta, partial geamuri termopan.
Beneficiaza de parcare cu abonament de la primarie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:23:03 +0200
<![CDATA[Apartament cu 2 camere, Central, Piata Cipariu]]> Agentia #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, semidecomandate, in zona ultracentrala, Piata Cipariu. Acesta este format din living cu bucatarie, dormitor, balcon. #Apartamentul are finisaje moderne, care includ; parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica individuala proprie.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:22:19 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera, semicentral, Pta Cipariu, gradina, parcare]]> Nu ratati ocazia de a achizitiona acest cochet #apartament cu o camera, situat intr-o #casa cu doar 4 #apartamente, in Piata Cipariu, aproape de centrul orasului, facultati, institutii.

#Apartamentul va ofera confortul dorit, avand in dotare tot ce este necesar. Este dotat cu centrala termica proprie, geamuri termopan, avand cheltuieli de exlpoatare reduse.
Dispune in afara celor 34 de mp locuibili de un balcon mare, un beci la subsolul imobilului precum si de posibilitatea parcarii unei masini in curtea imobilului.

O excelenta oportunitate de investitie, date fiind cererea mare de chirii in zona, precum si nivelul acestora.

Pentru detaliii sau vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:21:56 +0200
<![CDATA[Apartament de lux, 2 camere, decomandat, 58 mp, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament de lux in cartierul Gheorgheni, zona Brancusi. #Apartamentul de 2 camere are o suprafata utila de 58 mp, se afla la etaj intermediar, mobilat si finisat modern, centrala termica, videointerfon. De asemenea, dispune de un loc de pacare subteran. Este aproape de mijloacele de transport in comun avand acces rapid spre centrul orasului. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:21:35 +0200 <![CDATA[Inchiriere apartament 3 camere in Gheorgheni zona Brancusi]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere in cartierul Gheorgheni, zona complexul Diana.
Locuinta se afla la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje, are gresie, faianta, parchet, geamuri din PVC, este utilata si mobilata modern.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:21:12 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 3 camere, semidecomandat, in cartierul Gheorgheni. Confort I, situat la etaj intermediar, acesta detine si parcare proprie. #Apartamentul este mobilat si utilat modern, ideal pentru o familie.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:20:12 +0200 <![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere zona Piata Cipariu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere modern, in zona Piata Cipariu.
#Apartamentul se afla pozitionat la et 1 intr-o constructie tip vila cu putine #apartamente, beneficiind de curte interioara, fiind retras de la strada principala, si zgomot.
Este compus dintr-un living+bucatarie, dormitor, baie, hol.
Se ofera spre #inchiriere complet mobilat si utilat modern
Incalzirea se face cu CT proprie.
Posibilitate de a parca.
Pentru detaliii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:19:53 +0200
<![CDATA[Garsoniera de inchiriat, 28 mp, et intermediar, Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere o garsoniera in cartierul Gheorgheni.
Garsoniera dispune de o suprafata utila de 28 mp plus balcon, etaj intermediar,
Este mobilata si utilata, aproape de mijloacele de transport in comun, zona linistita.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:19:34 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, Gheorgheni, strada C. Brancusi, prima inchiriere]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament 2 camere, Gheorgheni, strada C. Brancusi.
#Apartamentul are o suprafata de 50 mp si este situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje. Este compus din 1 bucatarie, 1 living, 1 baie si 1 balcon.
#Apartamentul se inchiriaza mobilat si utilat: centrala termica proprie, masina de spalat haine, frigider.
In zona se gasesc: magazine, farmacii si statie pentru mijloacele de transport in comun.
Pentru mai multe detalii si/sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:19:17 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere la vila in Zorilor, UMF]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, in vila, in Zorilor, la 10 minute de mers pe jos de UMF.
#Apartamentul este amplasat la etajul 2 intr-o vila cu intrare separata pe scara exterioara, este compus din 2 camere decomandate, bucatarie, hol, baie si terasa mare de 40 mp.
Beneficiaza de finisaje moderne si de foarte buna calitate.
Se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Posibilitate de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:18:42 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere Gheorgheni, etaj intermediar, bloc nou]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, semidecomandate, situat intr-un imobil nou, construit in 2010 in Gheorgheni, la capatul liniei de autobuz 32.
#Apartamentul va ofera un spatiu util de 60 de mp, la care se adauga un balcon.
Finisajele sunt moderne si de buna caliltate.
#Apartamentul se ofera spre #vanzare partial mobilat si utilat.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:18:23 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera in Manastur strada Primaverii, intrare din strada]]> Oferim spre #vanzare #apartament cu 1 camera in Manastur, pe strada Primaverii, zona buna, aproape de mijloacele de transport in comun, magazine, banci.
#Apartamentul este compus din camera, bucatarie, baie, avand intrare direct din strada.
Beneficiaza de finisaje moderne, are CT si se vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:17:51 +0200
<![CDATA[Apartament in constructie noua, etaj 1, cu garaj, mobilat ultramodern, la cheie]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un superb #apartament cu 2 camere, in apropierea complexului Diana si a statiilor de autobus de pe C. Brancusi.
#Apartamentul se vinde finisat, mobilat si utilat doar cu produse de calitate.
Dispune de centrala termica, termopane, doua dresinguri (in dormitor si pe hol) si usa metalica.
Peretii sunt din caramida.
#Apartamentul, orientat catre rasarit (Est), este calduros si luminos.
In pret intra si o parcare in garaj subteran.
Este ideal pentru investitie, #apartamentul putand fi inchiriat la un pret excelent.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:17:48 +0200
<![CDATA[Vanzare Apartament 2 camere decomandat in cartierul Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament de doua camere, decomandat, in cartierul Gheorgheni. Acesta se afla in apropierea mijloacelor de transport in comun si de Complexul Diana. #Apartamentul are o suprafata de 60 metri patrati utili, detine centrala termica proprie, geamuri termopan, usa intrare metalica, gresie, faianta, parchet. Se ofera spre #vanzare mobilat si utilat, ideal pentru locuinta sau investitie. Merita vazut.]]> Tue, 13 Nov 2018 16:16:39 +0200 <![CDATA[Spatiu birouri sau sediu firma 125 mp finisate, zona Piata Cipariu]]> Inchiriere 125mp spatiu de #birouri intr-o cladire de 3 etaje toate cu activitati de #birou in zona Centrala, Piata Cipariu. Cate o firma pe fiecare etaj.
Spatiul se afla la etajul 1 din 3 si este predispus pentru activitati de #birou, sediu firma, IT, etc.
Accesul se face foarte usor cu masina sau cu mijloacele de transport in comun.
Exista 3 #birouri compartimentate individual, un spatiu mare pentru sala de conferinta sau #birouri comune, bucatarie echipata si grup sanitar. Toate incaperile sunt deservite de aer conditionat. Doua terase spre curte, grup sanitar, bucatarie mobilata si separata.
Parchet masiv din stejar, ferestre termopan, centrala proprie, contorizari individuale. Locatie foarte buna, spatiu foarte luminos. Locatia se inchiriaza igienizata si fara mobilier.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:16:16 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, Gheorgheni, bloc nou, finisat modern]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere confort lux, situat in Gheorgheni, la parterul unui imobil construit recent. #Apartamentul, in suprafata utila de 100 mp dispune de finisaje moderne si de buna calitate. In afara spatiului util mentionat #apartamentul mai ofera si 2 locuri de parcare, precum si un balcon foarte mare. Prin orientarea sa est-sud acest #apartament este unul foarte luminos si totusi, ferit de caldura excesiva a dupa-amiezelor de vara, caracteristica #apartamentelor cu orientare vestica. Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]> Tue, 13 Nov 2018 16:15:56 +0200 <![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere, confort sporit, in Plopilor]]> Oferim spre #inchiriere #apartament cu 3 camere, decomandat, in Plopilor, zona extrem de buna si foarte apreciata, cu mult spatiu verde, aproape de USAMV, Platinia, Parcul Central, aproape de mijloacele de transport in comun, la doar 2 statii de Centru.
#Apartamentul este confort sporit, fiind foarte spatios, este amplasat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje si este compus din 3 camere decomandate, bucatarie, 2 bai, 2 balcoane si hol.
Este finisat modern si se inchiriaza complet mobilat si utilat modern.
Incalzirea este cu CT proprie.
Se poate parca in fata blocului.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:15:46 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere finisat, mobilat, utilat, in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament semidecomandat cu 3 camere, in cartierul Gheorgheni, zona strazii C.Brancusi. Locuinta este dotata cu centrala proprie, geamuri din lemn, parchet din lemn, usi din lemn, gresie si faianta.
#Apartamentul are o suprafata utila de 69 mp si se preda finisat, mobilat si utilat la cheie. De asemenea, #apartamentul este foarte aproape de magazine si de mijloacele de transport in comun. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Tue, 13 Nov 2018 16:15:39 +0200