Welt Imobiliare participă şi în 2015 la Târgul de imobiliare, construcţii şi amenajări de la Polus Center

Welt Imobiliare participă şi în 2015 la Târgul de imobiliare, construcţii şi amenajări de la Polus Center

Welt Imobiliare participă în perioada 20-22 februarie 2015, la Târgul de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări care se va desfăşura la Polus Center.

Welt Imobiliare

Vom prezenta în cadrul târgului, o gamă largă de oferte imobiliare de vânzare şi închiriere din Cluj Napoca, Floreşti şi Apahida. Consilierii noştri imobiliari sunt prezenţi la stând între orele 10-22 bucuroşi să vă ofere informaţii detaliate despre piaţa imobiliară şi despre evoluţia preţurilor la apartamente, case, spaţii comerciale şi terenuri din judeţul Cluj.

Tot la standul Welt Imobiliare veţi putea găsi informaţii despre paşii necesari pentru achiziţionarea de imobile cu credit sau cash. Vă putem oferi şi o evaluare gratuită a proprietăţii pe care o vindeţi, în masura informaţiilor detaliate oferite de dumneavoastră.

La standul nostru, vor fi prezenţi şi agenţii imobiliari de la sediul nostru din Floreşti, strada Avram Iancu(E60) Nr. 209. Consilierii imobiliari din Floreşti vă vor prezenta oferta bogată de apartamente de vânzare din cea mai mare comună a României şi vă pot ajuta să deveniţi proprietari.

Dacă sunteţi prin Polus Center vă aşteptam să ne vizitaţi la standul nostru pentru a studia pliantele şi broşurile cu cele mai bune oferte de pe piaţa imobiliară clujeană şi informaţii folositoare atât pentru proprietari cât şi pentru viitorii proprietari. Dacă nu sunteţi în trecere prin Polus Center, vă invităm să veniţi şi să ne vizitaţi standul. Pe perioada târgului consilierea este gratuită.