Afiseaza meniu

Politica de confidentialitate

Cadrul legal

Respectăm dispozițiile legale privitoare la protecția datelor cu caracter personal prevazute in Regulamentul UE nr. 679/2016 și punemin aplicare măsuri tehnice și organizatorice de protejare a tuturor operațiunilor privitoarein mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrările neautorizate sau ilegale, precum și pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
Asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal este un angajament fundamental, iar unul dintre principiile esentiale prevazute in regulament fiind transparenta, prezentul document are rolul de a informa despre modul in care prelucram si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal.

Grupul de societati

WELT IMOBILIARE S.R.L., cu sediul social in municipiul Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 24, judetul Cluj, inregistrata in Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J12/2829/2005, avand CUI RO17834736 si
WELT S.R.L., cu sediul social in municipiul Cluj-Napoca, str. Liviu Rebreanu nr. 9, judetul Cluj, avand numar de inregistrare in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Cluj: J12/549/2002 si CUI RO14535608
denumite in continuare operatori, in concordanta cu legislatia privitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Categoriile de date prelucrate

Avand in vedere obiectul activitatii de intermediere imobiliara si administrare a proprietatilor, de esenta acestuia este identificarea clientilor si punerea acestora in legatura in vederea incheierii contractelor de inchiriere sau transmitere a proprietatii.
In acest sens, principalele date prelucrate sunt: numele si prenumele, adresa, date de contact precum adresa de mail si numarul de telefon.
De asemenea, putem colecta si prelucra informatii cu privire la comportamentul dumneavoastra in timpul vizitarii siteului pentru a va personaliza experienta online. Mai multe detalii despre acestea se regasesc in sectiunea privitoare la cookie-uri si alte tehnologii similare.
Nu colectam si nu prelucram date cu caracter sensibil, care conform regulamentului sunt incluse in categoria speciala de date cu caracter personal. De asemenea, in cazul in care un client nu are implinita varsta de 16 ani, acesta are nevoie de acordul sau autorizarea titularului raspunderii parintesti pentru a i se putea prelucra legal datele.

Scopul prelucrarii datelor

Vom colecta si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri, in vederea finalizarii cu succes a intermedierii imobiliare:
a) pentru prestarea serviciilor in beneficiul dumneavoastra, prin prelucrarea cererilor si ofertelor pentru intermedierea tranzactiei.
b) in vederea punerii in legatura a cererii cu oferta, informatiile legate de adresa fiind dezvaluite strict potentialilor clienti, in mod organizat, fiind insotiti de catre agentii operatorilor
c) fotografiile proprietatilor vor fi folosite in scop publicitar, pentru a mari sansele efectuarii tranzactiilor
d) pentru redactarea eventualelor promisiuni de vanzare sau ajutarea completarii contractelor de inchiriere
e) pentru marketing, pentru a va putea tine la curent cu privire la noile oferte aparute sau cererile legate de proprietatea promovata de noi, cat si cu privire la trendul preturilor
f) pentru apararea intereselor noastre legitime, a drepturilor si activitatii comerciale, pentru prevenirea si detectarea tentativelor de frauda, cat si pentru pastrarea evidentelor financiar contabile si alte evidente cerute de legislatia in vigoare in Romania.

Utilizam mijloace tehnice pentru stocarea datelor in conditii de siguranta, iar datele cuprinse in solicitarile si informarile dumneavoastra catre noi si datele prepusilor si tertilor cuprinse in inscrisurile pe care ni le aduceti la cunostinta sunt folosite pentru realizarea obiectului de activitate, ele nefiind prelucrate in scopuri secundare, incompatibile cu scopurile pe care le-am enumerat.
Respectam si asiguramin mod strict secretul profesional. Nu dezvaluim datele decat pentru realizarea intereselor dumneavoastra sau indeplinirea obligațiilor asumate. Mai precis, pentru publicitate imobiliara si punerea in legatura cu alti clienti cumparatori/vanzatori. Confidențialitatea este pentru noi o valoare esențială.
De asemenea, pentru imbunatatirea serviciilor noastre, folosim cookies pentru statistici, marketing, urmarire, cercetare de piata si monitorizare. Aceste aspecte vor fi dezvoltate in politica privitoare la cookie-uri.

Durata pastrarii datelor

Revizuim periodic datele colectate, analizand in ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor prelucrarii, intereselor persoanelor vizate cat si a operatorilor sau indeplinirii obligatiilor legale de catre societati. Datele sunt pastrate cat timp este necesar pentru intermedierea imobiliara si pentru a face o statistica si cercetare de piata relevante domeniului imobiliar. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.

Transmiterea datelor

Datele dumneavoastra pot fi transmise la urmatoarele categorii de destinatari: clientilor din Uniunea Europeana cat si din afara acesteia, furnizorilor de servicii financiar contabile/bancare, furnizorilor de servicii de marketing si cercetare de piata, furnizorilor de servicii IT si altor furnizori care prezinta interes pentru dezvoltarea serviciului de intermediere imobiliara.
Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre terti se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor.

Drepturile dumneavoastra

Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privire la datele pe care ni le furnizati, de asemenea puteti sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta de catre operatori. Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa impiedice executarea intermedierii intre dumneavoastra si operatori. In acest caz, atat operatorii, cat si reprezentatii sai sunt exonerati de raspundere. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui prin adresa de e-mail la dpo@weltimobiliare.ro responsabilului cu protectia datelor, sau prin posta sau curier la adresa operatorului vizat. Veti primi raspuns la intrebarile sau solicitarile dumneavoastra in cel mult 72 de ore de la comunicare. In caz de cerere de informatii, acestea vi se asigura gratuit de catre operatori o data pe an.
Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic această Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei modificari, vom afisa versiunea actualizata fara intarziere.
Aveti, de asemenea, dreptul de a depune plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aceasta este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Fara a afecta dreptul dumneavoastra de a contacta autoritatea competenta, va rugam sa contactati in prealabil responsabilul cu protectia datelor al operatorilor, urmand a depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Ascunde bannerul