Din 2 decembrie 2013 și în Florești! Cautăm împreună, reușim împreună!

Din 2 decembrie 2013  și în Florești! Cautăm împreună, reușim împreună!

“În urmă cu 10 ani, într-o dimineaţă devreme, le-am cerut colegilor să mă urmeze. Nu mică le-a fost mirarea şi nici puţine întrebările când au văzut că iau şi un hârleţ.  Ne-am oprit undeva pe deal în cartierul Zorilor, în zona numită azi Europa. Am săpat o groapă, mi-am scos din buzunarul hainei o hârtie, am citit cu voce tare cele două cuvinte scrise pe ea şi am îngropat-o împreună pentru totdeauna. Pe acea bucată de hârtie scria NU POT. Ori îngropăm noi pesimismul, ori ne îngroapă el pe noi.” zicea domnul Teodorescu Valentin în “Povestea Welt Imobiliare, intr-un interviu“.

Şi, azi, după 10 ani în care am pus bazele unei echipe puternice, cu oameni inteligenţi şi inovativi, pasionaţi de ceea ce fac, am hotărât să aducem spiritul echipei noastre în mijlocul celei mai mari comune din România. Cu o populaţie de 22.189 locuitori şi cu o dezvoltare imobiliară impresionantă, chiar şi pe timp de criză, comuna Floreşti este locul potrivit pentru a ne extinde aripile şi a găsi oportunităţile cele mai bune pentru clienţii Welt Imobiliare.

Aşa că, din 2 decembrie 2013, odată cu prima ninsoare, deschidem în mod oficial, pe strada Avram Iancu la Nr. 209, lângă sensul giratoriu, vis-a-vis de Primăria Comunei Floreşti.

Agenţii noştri imobiliari vă aşteaptă să căutăm împreună cea mai bună ofertă imobiliară din Floreşti. Fie că este apartament, casă sau teren vom reuşi împreună să găsim exact proprietatea pe care o căutaţi.

Tot în data de 2 decembrie 2013, vom lansa oficial și secțiunea floresti.weltimobiliare.ro a site-ului nostru, unde vom afișa doar ofertele imobiliare din Florești, județul Cluj. Bineînțeles, veți putea găsi în continuare, pe site-ul nostru weltimobiliare.ro, și ofertele din Florești.

Echipa Welt Imobiliare vă aşteaptă cu porţile deschise începând cu 2 decembrie 2013 pe strada Avram Iancu, nr. 209, localitatea Floreşti, judeţul Cluj.