6500 mp, Sacalaia, Cluj: Teren Intravilan cu Utilități, Lângă Lacul Stiucii!

Sacalaia

teren intravilan • 6500 m2 • front 90 m

pret vanzare

150.000 €

comision 0% la cumparare •
Caracteristici
Tip imobil
Teren intravilan
Teren pentru constructii civile
Suprafata
6500 m2
Front
90 m
Vecinatati si puncte de interes in zona

Lacul Stiucii

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Descrierea terenului

Oportunitate Imobiliară Excepțională în Sacalaia, Cluj!

Aveți ocazia unică de a deține un teren de vis în pitorescul sat Sacalaia din județul Cluj. Acest teren generos, cu o suprafață de 6500 de metri pătrați, se află în zona intravilană și dispune de front la drum, oferindu-vă o mulțime de opțiuni pentru dezvoltarea viitoarelor proiecte imobiliare.

Caracteristici principale:

Suprafață generoasă: Terenul are o suprafață impresionantă de 6500 de metri pătrați, asigurând suficient spațiu pentru a vă pune în aplicare visele și proiectele imobiliare.

Zonă intravilană: Proprietatea este situată în zona intravilană, ceea ce vă permite să dezvoltați diverse tipuri de construcții, inclusiv imobile cu parter și până la 4 niveluri suplimentare (P+4).

Suprafață plană și vastă: Terenul este complet plat și pregătit pentru dezvoltare, eliminând necesitatea de a face costisitoare lucrări de nivelare a terenului. Acest aspect simplifică procesul de construcție și economisește timp și resurse.

Utilități complete: Satul Sacalaia dispune de toate utilitățile necesare, inclusiv apă, gaz și canalizare. Acest fapt vă oferă confortul și facilitățile necesare pentru un trai modern și comod în mijlocul naturii.

Locație ideală: Terenul se află la doar 15 metri distanță de rezervația naturală Lacul Stiucii, oferindu-vă oportunitatea unică de a trăi în armonie cu natura și de a vă bucura de peisaje spectaculoase.

Această proprietate excepțională este perfectă pentru dezvoltarea unei pensiuni, unei cabane de vacanță sau a unei case de familie unde veți putea crea amintiri de neuitat în mijlocul naturii.

Nu ratați șansa de a investi într-un colț de rai în Sacalaia, Cluj. Contactați-ne astăzi pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare a proprietății. Oportunități ca aceasta sunt rare, așa că nu ezitați să acționați!

ID Proprietate - P39613
Utilitati

Apa, Canalizare, Gaz, Curent electric

Numar vizualizari: 108
Actualizat: 2023-09-18 14:10:47