Teren 5000 mp, Sacalaia, Cluj: Intravilan cu Utilități Complete

Sacalaia, Centru

teren intravilan • 5000 m2 • front 25 m

pret vanzare negociabil

60.000 €

comision 0% la cumparare •
Caracteristici
Tip imobil
Teren intravilan
Teren pentru constructii civile
Suprafata
5000 m2
Front
25 m
Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Descrierea terenului

Vă prezentăm o oportunitate unică de a vă realiza visul de a avea propriul cămin într-unul dintre cele mai pitorești colțuri ale județului Cluj! Acest teren generos de 5000 de metri pătrați se află în frumosul sat Sacalaia, oferindu-vă posibilitatea de a vă construi casa de vis sau o cabană de vacanță, într-un cadru idilic și liniștit.

Caracteristicile principale ale acestei proprietăți includ:

Suprafață generoasă: Terenul are o suprafață totală de 5000 de metri pătrați, asigurându-vă spațiu din belșug pentru proiectele dvs. imobiliare.

Intravilan și front la drum: Proprietatea este clasificată ca intravilan, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta construcții pe acest teren. De asemenea, dispune de un front la drum, facilitând accesul și conectivitatea cu rețeaua rutieră principală.

Potențial de construcție: Zona permite construcția de imobile cu parter și până la 3 niveluri suplimentare (P+3), deschizând o gamă largă de opțiuni pentru proiectul dvs. imobiliar.

Suprafață plană și vastă: Terenul este perfect plat și neted, eliminând nevoia de lucrări costisitoare de nivelare a terenului. Acest aspect face procesul de construcție mult mai simplu și mai economic.

Utilități complete: Satul Sacalaia dispune de toate utilitățile necesare, inclusiv apă, gaz și canalizare. Aceasta este o facilitate esențială pentru confortul vieții cotidiene și pentru realizarea proiectului dvs. imobiliar fără bariere.

Acest teren este o alegere ideală pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea satului Sacalaia, beneficiind în același timp de toate facilitățile și serviciile necesare pentru un trai modern și confortabil. Cu peisaje naturale impresionante și o comunitate primitoare, acesta este locul perfect pentru a vă crea căminul visurilor dvs.

Nu ratați această șansă unică de a investi în viitorul dvs. și de a vă construi un refugiu în mijlocul naturii, fără să renunțați la confortul urban. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare a proprietății. Oportunități ca aceasta nu se întâlnesc des, așa că acționați rapid!

ID Proprietate - P39611
Utilitati

Apa, Canalizare, Gaz, Curent electric

Numar vizualizari: 106
Actualizat: 2023-09-18 14:34:52