Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Andrei Muresanu, 907 mp, front 16 m, adancime 56,6 m si casa demolabila

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

teren intravilan • 907 m2 • front 16 m

pret vanzare negociabil

515.000 €

Caracteristici
Tip imobil
Teren intravilan
Teren pentru constructii civile
Suprafata
907 m2
Front
16 m
Nr. fronturi
1
Latime drum acces
8 m
Vecinatati si puncte de interes in zona

Calea Turzii, Parcul Narciselor

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Descrierea terenului

Inainteaza o oferta de nerefuzat, cumpara, demoleaza, parceleaza, construieste si profita de o investitie buna!
Welt Imobiliare va aduce in atentie un teren de 907 mp, in Andrei Muresanu, cu casa demolabila/renovabila care se preteaza pentru parcelare si construire. Cu diferenta de nivel intre latura superioara si cea inferioara de 5 metri, un front de 6 m si o adancime de 56,6 m, calculele pentru o eventuala investitie se simplifica.

Regimul de înălţime maxim admis este de trei niveluri supraterane (parter + etaj + mansardă / nivel retras) sau (demisol + parter + mansardă / nivel retras). Retragerea ultimului nivel va fi mai mare sau egală cu 1,80 m faţă de planul faţadei spre stradă / spaţiul public.
Totalizat, regimul de înălţime nu poate depăşi una dintre următoarele configuraţii: (S)+P+1+M, (S)+P+1+R, D+P+M, D+P+R (semnificaţiile prescurtărilor: S – subsol, D – demisol, P – parter, M – mansardă, R – nivel retras).
Înălţimea maximă admisă a clădirilor, măsurată la cornişa superioară sau la aticul ultimului nivel neretras, în punctul cel mai înalt, nu va depăşi 8 m.
Înălţimea maximă admisă a clădirilor, măsurată la coama acoperişului sau la aticul nivelului retras, în punctul cel mai înalt, nu va depăşi 12 m.

ID Proprietate - P23255
Utilitati

Apa, Canalizare, Gaz, Curent electric

Numar vizualizari: 3096
Actualizat: 2021-11-15 17:11:56