Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Teren generos casa Ceanu Mic 1721mp zona retrasa si frumoasa

Ceanu Mic

teren intravilan • 1721 m2 • front 50 m

pret vanzare negociabil

19.200 €

Caracteristici
Tip imobil
Teren intravilan
Teren pentru constructii civile
Suprafata
1721 m2
Front
50 m
Nr. fronturi
1
Latime drum acces
5 m
Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Pietruite)

Descrierea terenului

Iti doresti o casa de vacanta, sau de ce nu, o locuinta pentru intreaga familie departe de agitatia orasului, intr-o zona retrasa, linistita si frumoasa, unde pitorescul deosebit al naturii inconjuratoare este prezent la fiecare pas?

Atunci Welt Imobiliare iti propune un teren special unde viziunea ta poate fi transpunsa in realitatea!

Acesta are o suprafata generoasa de 1.721 mp, casa amplasata pe acesta putand fi renovata sau, in cazul in care se doreste, putand fi demolata, oferind spatiul amplasarii unei constructii pe gustul noilor proprietari.

Un alt avantaj major al terenului ar fi vita de vie si numarul mare de pomi fructiferi saditi aflati deja in rod, printre care putem enumera prunii, ciresii, caisii si nucii.

Terenul dispune de asemenea de curent si apa - fantana proprie, iar gazul se afla la limita proprietatii, bransamentul urmand a fi facut intr-o maniera facila, fara a fi necesara extinderea retelei, de unde rezulta costuri mai mici de racordare la retea.

Daca doresti ca acesta proprietate sa se transforme din propriul vis in propria realitate, atunci te invit a ma contacta pentru a stabili o vizionare!

ID Proprietate: P17001

ID Proprietate - P17001
Utilitati

Apa, Gaz, Curent electric

Numar vizualizari: 3479
Actualizat: 2024-01-23 14:32:50