Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa indivduala, ideal sediu firma sau birouri, zona Autogara

Cluj-Napoca, Gara

6 camere • 170 m2

pret vanzare negociabil

275.000 €

Caracteristici
Tip spatiu
Birou
Suprafata utila
170 m2
Nr. incaperi
6
Bai
3
Terase
1
Nr. parcari
2
Nr. garaje
--
Tip imobil
casa/vila
Clasa birouri
--
Etaj
Constructie din
Caramida
Anul constructiei
1970
Sup. construita
205 m2
Suprafata curte
250 m2
Descrierea spatiului

Oferim spre vanzare casa cu acces foarte bun, locatie buna, curte proprie, teren plan, aflata intr-o zona linistita, cu multe gradini verzi in jur, aproape de mijloacele de transport (statie la 50 m distanta), orientare sud. Gradina aranjata, sistem de colectare al apei pluviale de pe casa, putandu-se folosi la irigarea gradinii.
Casa este renovata complet fiind folosite materiale de calitate superioara si design aparte, punandu-se accent pe materiale naturale(caramida naturala, travertin, marmura, lemn-usile si scara de acces in pod din lemn masiv)
Este compusa din 2 dormitoare, mari de aprox.22mp fiecare, bucatarie, loc de luat masa, living, 2 holuri, 2 bai la parter. La demisolul inalt se afla un hol, o baie, 1 camera de 22mp (dormitor sau birou), o crama de 35 mp, toate acestea avand o suprafata utila de 170mp la care se adauga mansarda neamenajata cu un potential foarte mare, putandu-se amenaja de ex. un apartament generos de 90mp.
Accesul in mansarda se face pe o scara mare din lemn masiv.
Toate instalatiile sunt noi (gaz, curent, apa, incalzire, canalizare), incalzirea se face cu CT proprie cu garantie 5 ani, de putere mare.
Posibilitate de parcare mai multe masini in curte daca se doreste, terenul permitand acest lucru. Momentan este amenajat un loc de parcare in curte. Teren 400 mp, forma dreptunghiulara.
CF liber de sarcini.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari va stam la dispozitie.


ID Proprietate - P27041
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire: Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Ferestre cu geam termopan (PVC), Iluminat (Lampi, Spoturi, Aplice, Exterior cladire, Lumina naturala)

Dotari: Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Curte, Gradina), Pivnita, Spatiu depozitare, Anexe, Spatiu verde amenajat

Vecinatati si puncte de interes in zona

autogara Fany, Dedeman,

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1803
Actualizat: 2021-03-11 11:02:30