Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare casa Baciu, renovata, gradina frumoasa, 553 mp teren

Baciu

7 camere • 240 m2 • 598 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

255.000 € 240.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
7
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
nu
Suprafata utila
240 m2
Suprafata construita
288 m2
Suprafata teren
598 m2
Front
10 m
Struct. rezistenta
BCA
Disponibilitate
Imediata
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre achizitie o casa renovata si spatioasa, situata in comuna Baciu.

Aceasta dispune de un total de 553 mp de teren unde suprafata construita este de aproximativ 200 mp + garajul de 20 mp, restul de aproximativ 300 mp bucurandu-se de o gradina foarte frumos amenajata, loc in care intreaga familie alaturi de prieteni poate petrece timp de calitate intr-un cadru dotat cu toate cele necesare, aici regasindu-se, pe langa o serie intreaga de plante ornamentale atent alese si sadite ce ofera o ambianta placuta ochilor, si o terasa de relaxare de aproximativ 21 mp unde se regasesc un balansoar si un hamac inconjurate si acoperite de o structura metalica ce ofera posibilitatea inchiderii in caz de vreme rea.

In imediata apropiere a terasei amintite se afla un gratar din caramida care este de asemenea inchis pe trei laturi, oferind o zona de gatit ferita de intemperii.

Fantana clasica ornamentala si cea arteziana functionala dau o nota de eleganta si prospetime intregului ansamblu.

Aleea ce acces catre garaj are o latime de 3 metri si o lungime de 27 metri liniari, oferind posibilitatea parcarii intr-o maniera comoda a unui numar de 4-5 masini.

Proprietatea se bucura si de o pivnita clasica din piatra naturala ce mentine o temperatura constanta si optima pe tot parcursul anului, cei 8 mp pe care este dispusa fiind mai mult decat suficienti pentru depozitarea alimentelor ce necesita conditii speciale de inmagazinare.

Un alt beneficiu poate fi reprezentat de suprafata utila ce se poate adauga la cea existenta prin mansardarea partii din spate a cladirii care momentan este dispusa doar pe un singur nivel, adaugandu-se astfel o suprafata de aproximativ 40 mp utili. Certificat energetic clasa A.

Localizarea avantajoasa ofera un vad comercial deosebit, dovada fiind farmacia ce isi desfasoara activitatea momentan in spatiul din fata al cladirii, oferind astfel proprietatii chiar si un caracter de investitie.

Daca imobilul corespunde nevoilor si dorintelor dumneavoastra, va invit sa ne contactati pentru o vizionare!

ID Proprietate: P16820

ID Proprietate - P16820
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 6420
Actualizat: 2023-07-24 15:17:09