Vila scandinava 185mp utili, 6 camere, 3112mp teren, iesire lac, Smida

Smida, zona Nord

6 camere • 185 m2 • 3112 m2 teren
mobilat lux

pret vanzare negociabil

540.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
6
Numar terase
1
Suprafata terase
75.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
185 m2
Suprafata construita
210 m2
Suprafata teren
3112 m2
Front
50 m
Etaj
1
An constructie
2021
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Retreat in Armonie cu Natura: Vânzare afacere la cheie – o casă de vacanță în stil scandinav, plasată idilic deasupra lacului Beliș, cu 5 dormitoare personalizate, zonă de living open space cu semineu și Smart TV gigant, terasă spațioasă și curte cu gazon englezesc și loc de joacă pentru copii. O oază de relaxare în munții Apuseni.

Locatia este înconjurată de păduri de molid si brad, lacul Beliș, la doi pași de platoul pe care se desfășoară celebrul festival “Smida Jazz Festival”.Pe lângă liniștea si aerul pur pe care Apusenii le emană, va puteți completa activitățile de relaxare cu drumeții prin pădure, cules de fructe de pădure sau ciuperci, plimbări cu barca pe lac si bineînțeles , pescuit. Infrastructura zonei este in plină dezvoltare, fiind in faza de pietruire si turnare covor asfaltic, urmând sa fie legată de Poiana Horea, Giurcuța , Padiș etc.

Casa de vacanță este dispusă astfel: 5 dormitoare fiecare cu baie proprie și design personalizat. Bucataria, zona de dining și living sunt open space (100 mp) cu un perete vitrat de aproximativ 7 m inaltime și 5 m lățime, cu uși glisante care dau inspre terasa și lac. Bucătăria este complet mobilată și utilată cu: 3 frigidere, plită electrica, cuptor electric, cuptor microunde , hota, mașina de spălat vase, expresor Delonghi, prăjitor pâine, fierbător apa, grill electric profesional pentru exterior etc. Zona de dinning este amenajată cu masa pentru 10 persoane. Zona de living este extrem de atractivă și cozy, dotată cu semineu pe lemne și un Smart tv uriaș cu diagonala de 1,8 m și accente de cărămidă, beton efect si lemn. Camera tehnică este prevăzută cu centrală termică pe peleți, controlabilă de la distanță, avand si rol de spațiu pentru depozitare. Terasa cu o suprafața de 75 mp este dotata cu o pergola de 20 mp, masa și scaune de exterior, grill pe lemne, mobilier de terasa, șezlonguri, umbrela, totul fiind conturat de ghirlandele luminoase cu becuri de grădină cu filament. Curtea, in suprafață de 3112 mp, dispune in partea din fata cabanei de doua platouri in trepte, cu gazon englezesc, spațiu de joacă cu trambuline, căsuța tobogan etc și un fireplace cu vedere deasupra lacului și a pădurii de brazi și molizi care încadrează zona. Accesul la casa de vacanță se face pe drum privat, iar apa este din sursa proprie (fântâna cu pompa).

Cabana este izolata cu spuma poliuretanică, vata bazaltică și panouri sandwich.

Intreaga proprietate se vinde mobilata si utilata !

Pentru mai multe informatii sau o vizita a frumoasei locatii va invitam sa ne contactati.

ID Proprietate - P33321
Finisaje

Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Pietruite)

Numar vizualizari: 358
Actualizat: 2024-04-10 15:55:49