Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa de vanzare in Floresti, ultrafinisata, teren de 1000 mp

Floresti

6 camere • 390 m2 • 1000 m2 teren
mobilat lux

pret vanzare negociabil

350.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
2
Numar garaje
2
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
390 m2
Suprafata construita
450 m2
Suprafata teren
1000 m2
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2009
Disponibilitate
imediata
Descrierea Casei

Daca sunteti in cautarea unei case finisate, cu teren generos si gradina amenajata in Floresti, atunci va invit sa analizati cu atentie aceasta oferta. Este vorba despre o casa construita in anul 2009, care se afla intr-o stare ireprosabila. A fost conceputa si personalizata cu mult suflet de actualii proprietari. Prin cromatica si imbinarea perfecta dintre obiectele de mobilier si decoratiunile interioare, s-a reusit crearea unei ambiante calde care te face sa te simti "acasa". Compartimentarea interioara la parter: birou, bucatarie, hol, dining si living; la etaj remarcam 3 dormitoare matrimoniale, un dressing si baie. La demisol se afla o camera de hobby, spalatorie, camera tehnica, camara si spatii de depozitare plus o mansarda in suprafata de 90 mp. In exteriorul casei, avem curtea pavata din fata, care serveste ca si loc de parcare plus 2 garaje incalzite. Gradina din spate, amenajata cu gazon si multa vegetatie matura, constituie unul din punctele forte ale acestei proprietati. O frumoasa terasa face trecerea dintre spatiul interior si gradina. Per total, am ramas impresionat de aceasta casa la care am remaracat un spatiu interior corect compartimentat si amenajat cu bun gust si simplitate. Pentru a va convinge de cele mentionate mai sus, va invit sa vizionati aceasta locuinta.
ID 112H9

ID Proprietate - P12562
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Renovat), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Profi, Vivo Center, Practiker

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 3387
Actualizat: 2023-08-17 15:35:06