Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa tip Duplex Feleacu Panorama Exceptionala

Feleacu

6 camere • 197 m2 • 500 m2 teren

pret vanzare

170.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Tip imobil
Duplex
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Suprafata balcoane
70.00 mp
Numar garaje
2
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
197 m2
Suprafata construita
286 m2
Suprafata teren
500 m2
Front
14 m
Etaj
2
An constructie
2019
Descrierea Casei

Welt Imobiliare are placerea de a va prezenta o casa tip duplex amplasata intr-un nou ansamblu de case cu o panorama de exceptie asupra Clujului, ce beneficiaza de o arhitectura moderna si utila.

Localizata in Feleacu, aceasta se afla la doar cateva minute distanta de centrul orasului Cluj-Napoca, statia mijloacelor de transport in comun aflandu-se la doar 5 minute de mers pe jos.

Imobilul va dispune de acces securizat si drum privat asfaltat, elemente care vor spori siguranta, confortul si vor facilita creearea unei comunitati in zona.

Fiecare unitate dispune de o suprafata generoasa de 197 mp utili + terasa panoramica + teren.

Compartimentarea suprafetelor face ca viitorilor beneficiari sa nu le lipseasca nimic din ceea ce aduce utilitate si confort unei locuinte:

Subsol: garaj pentru 2 masini, spatiu depozitare, spalatorie, sala de hobby, scara interioara

Parter: zona de living + terasa, bucatarie si baie

Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, hol,

Nivel Terasa Superioara: birou + terasa panoramica de 60 mp care reprezinta unul dintre punctele de atractie ale imobilului, ce pe langa privelistea oferita, poate fi folosita ca zona de relaxare cu piscina, barbeque, etc.

Folosind materiale de cea mai buna calitate si tehnici de executie moderne, constructiile noului ansamblu vor fi durabile si eficiente. Pe langa fisele tehnice si specificatiile materialelor, vor fi puse la dispozitia viitorilor proprietari fotografii din fiecare etapa a constructiei. Printre materialele folosite se numara: - Caramida Porotherm 30 Robust - Ferestre cu profile VEKA 3 sticle, 7 camere - Incalzire in pardoseala - Automatizare garaj + poarta acces Nice - Centrala termica Viessmann.

Casa se va preda la stadiul de semifinisat in interior, iar la exterior va fi amenajata cu gazon, pavaj pe zonele de tranzit, plante ornamentale, gard limita de proprietate si porti de acces.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P21337

ID Proprietate - P21337
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 3246
Actualizat: 2020-08-26 15:12:53