Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa 6 camere, zona superba, Dambul Rotund, vino sa vezi noul tau acasa

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

6 camere • 175 m2 • 503 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare

390.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Suprafata balcoane
32.00 mp
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
175 m2
Suprafata construita
210 m2
Suprafata teren
503 m2
Front
15 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
BCA
An constructie
2007
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o locuinta deosebita, cu gradina si terasa amenajate, situata in cartierul Dambul Rotund.
Pentru linistea dvs casa este individuala, are suprafata utila de 175 mp utili (74mp amprenta la sol) plus 32 mp de terasa, gradina si curte, se afla in partea noua a cartierului.
Locuinta este dispusa pe doua niveluri plus garaj si pod, astfel:
- la demisol - garaj, beci, baie de serviciu, camera tehnica, spatiu de depozitare + o camera (cu multiple functionalitati: joaca pentru copii, birou pentru cine lucreaza de acasa, sau men's cave pentru timpuri mai bune);
- la parter - living spatios si luminos cu loc de luat masa, bucatarie deschisa (se poate inchide lejer), camara, baie, birou si o terasa generoasa;
- la etaj - 2 dormitoare, o baie spatioasa, un dormitor cu baie matrimoniala + un dressing, un balcon cu acces din 2 dintre dormitoare (priveliste catre centrul orasului, panorama uimitoare).
Te vei simti mult mai bine sa stii ca locuinta dispune de un teren de 520 mp, o gradina amenajata cu gazon, pomi si flori, pavaje cu modele decorative, in plus o cascada si o terasa cu gratar si propriul tau cuptor pe lemne. Acum statul afara poate insemna invatarea si exersarea artei culinare.

Pentru confortul tau, casa este construita din BCA (rezistent la foc si umezeala), acoperita cu tigla, izolatie polistiren, usi si geamuri din PVC, balustrada din fier forjat, parchet, mobilier personalizat, acces din living spre terasa (zona de relaxare) si gradina. Locuinta poate fi folosita imediat deoarece se vinde complet mobilata si utilata.

Pentru vizite contactati-ne chiar acum!

ID P29129

ID Proprietate - P29129
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (PVC), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 2626
Actualizat: 2021-10-21 16:58:04