Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare casa Dambul Rotund, 280 mp utili, 450 mp teren

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

6 camere • 280 m2 • 450 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

299.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
2
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
nu
Suprafata utila
280 m2
Suprafata construita
310 m2
Suprafata teren
450 m2
Front
18 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
BCA
An constructie
2006
Disponibilitate
Imediata
Descrierea Casei

Welt Imobiilare va ofera spre vanzare o casa situata in cartierul Dambul Rotund, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, cu iesiri rutiere catre toate puntele de interes ale Clujului.

Constructia, edificata in anul 2006 si renovata in 2015, este pe structura de beton armat si BCA de 30 cm, atat parterul cat si etajul fiind amplasate pe placi de beton.

Casa este dispusa pe 3 niveluri astfel:

- demisol cu stuctura de beton armat unde se regaseste o bucatarie de vara, un spatiu de depozitare, o camara de alimente si o uscatorie de haine;

- parterul cu terasa, o bucatarie, un living, un dormitor, un birou, o baie si holul de acces la etaj;

- etajul cu un living, o bucatarie cu mobila personalizata, cuptor si plita cu inductie, doua dormitoare, baie cu jacuzzi si o debara cu masina de spalat rufe, podul fiind utilizat ca spatiu de depozitare.

Mobila de bucatarie este personalizata, avand instalata, din anul 2016, o centrala termica prin condensare marca Buderus.

Curtea din fata dispune de un numar minim de 2 locuri de parcare.

Gradina este amenajata cu pomi fructiferi, sadita cu gazon natural, in zona centrala avand instalat un spatiu de joaca pentu copii (tobogan si leagan), in coltul dreapta spate al proprietatii fiind constuita o magazie pentru scule si unelte, vis-à-vis de acesta regasindu-se chiar si o afumatoare.

Curtea este individuala iar accesul auto se face pe un drum de servitute care deserveste un numar de 3 proprietati, prezenta casa fiind prima proprietate deservita de acesta.

Casa este amplasata pe un teren de 450 metri patrati, avand o suprafata de 280 mp utili, acestia fiind impartiti in demisol 80 mp, parter 100 mp si nivelul 1 de 100 mp, podul fiind utilizat ca spatiu de depozitare.
Utilitati: apa, gaz, curent, canalizare, TV si internet.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit a ma contacta cu incredere!

ID Proprietate - P16422
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 3400
Actualizat: 2024-01-23 14:36:21