Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Duplex intr-un complex rezidential deosebit, zona VIVO

Floresti

5 camere • 117 m2 • 250 m2 teren
nemobilat

pret vanzare

135.000 € + TVA

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Tip imobil
Duplex
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
117 m2
Suprafata construita
140 m2
Suprafata teren
250 m2
Front
14 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2020
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Va prezentam spre vanzare un complex rezidential situat intr-o zona deosebita de frumoasa din Floresti.

Ansamblul rezidential se intinde pe o suprafata de 6.800 mp si este ocupat de 21 spatii locative care ocupa o suprafata de 22% din suprafata terenului. El contine 10 duplexuri si o casa individuala, fiecare dintre acestea avand o suprafata utila de 115 mp utili si 2 locuri de parcare.
Imobillele sunt edificate cu materiale de calitate inalta, atent selectate pentru a oferi un rezultat optim atat in materie de confort, cat si in materie de eficienta energetica.

Fiecare unitate este edificata pe o fundatie realizata cu beton C16/20, placa pe sol armata cu plasa sudata de 6 cm si ochiuri de 10cm, perimetral cu centuri din otel/beton. Zidaria este Porotherm Light Plus de 25 cm - zidarie portanta.

Imobilele sunt izolate cu polistiren expandat de 10 cm si densitate de 80. Feroneria este Gealan cu 3 foi de sticla si 5 camere. Acoperisul este realizat cu tabla Bilka-Retropanel.

Instalatia de curent este realizata cu siguranta diferentiala si este pregatita pentru modificari-operare gen casa smart.

Incalzirea imobilului se va face cu ajutorul unei centrale termice in condensatie si incalzire in pardoseala. Incalzirea in pardoseala marca Tece este prezenta la ambele niveluri, realizata pe 2 zone cu 2 termostate, amplasata la 10 cm pasul, respectiv 5 cm perimetral exterior. Instalatia este amplasata peste o izolatie de 3 cm respectiv cofrag cu nut.

La capitolul siguranta, ansamblul va fi unul inchis cu poarta de acces astfel permitand accesul conditionat. Ansamblul va fi predat cu drumurile amenajate inclusiv iluminare strada pe stalpi.

Deoarece suntem convinsi ca se va forma o comunitate frumoasa in cadrul ansamblului, am hotarat sa oferim si un spatiu verde cu loc de joaca pentru cei mici, amplasat pe latura dispre valea Tautului.

La nivel de compartimentari, suntem bucurosi sa te anuntam ca am reusit sa maximizam nivelul de spatii utile obtinand astfel un living cu bucatarie foarte generos, 4 dormitoare, 3 bai si 2 balcoane. Imobilele au fost gandite atat din perspectiva unei familii tinere cu sau fara copii cat si din perspectiva unui cuplu in varsta.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.

ID Proprietate - P24786
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Vivo Center, Metro, Reprezentanta BMW

Amenajare strazi (Asfaltate, Pietruite), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 5943
Actualizat: 2023-07-14 16:56:39