Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vindem triplex, la cheie, zona Urusagului, Floresti

Floresti

5 camere • 115 m2 • 145 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

117.500 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Tip imobil
Triplex
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Suprafata balcoane
10.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
115 m2
Suprafata construita
138 m2
Suprafata teren
145 m2
Front
8 m
Etaj
1
An constructie
2016
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o casa in sistem triplex, compusa din 5 camere, cu regim de inaltime P+1 si un pod mansardabil, in zona Urusagului din localitatea Floresti. Zona va ofera acces rapid spre E60, spre autostrada Gilau-Turda dar si spre centura de Nord daca doriti sa ajungeti in Cluj-Napoca. In plus, in proximitate aveti la dispozitie supermarket Profi, gradinite private, padure, cabinete stomatologice etc.

Suprafata utila a casei este de 115 mp, suprafata curtii este 75 mp. Imobilul are o foarte buna compartimentare, astfel: la parter, avem living cu bucatarie, dormitor, baie, hol si un spatiu de depozitare generos, sub scari. La etaj, sunt 3 dormitoare, un hol si o baie. Dormitorul matrimonial are acces pe o terasa foarte spatioasa de 10 mp. Din holul de la etaj, se face accesul si spre podul mansardabil care are o suprafata utila de circa 70 mp.
Dintre imbunatatirile casei, amintim incalzirea in pardoseala, mobilierul de bucatarie si electrocasnicele de calitate. In curte se pot parca 2 masini, iar in spatele casei aveti la dispozitie un spatiu de relaxare, o terasa mobilata corespunzator.

Pretul este negociabil si se accepta diferite metode de plata.
Casa merita vazuta, iar pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!

ID Proprietate - P14488
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Magazine, Transport in comun

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 6331
Actualizat: 2021-01-18 13:05:39