Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa duplex de vanzare, Gruia, 190 mp util, mobilata, utilata, ocupabila imediat

Cluj-Napoca, Gruia

5 camere • 190 m2 • 270 m2 teren
mobilat lux

pret vanzare

379.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
190 m2
Suprafata construita
235 m2
Suprafata teren
270 m2
Front
14 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2020
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Am placerea sa va prezint un imobil superb, din cartierul Gruia, care consta intr-o casa tip duplex, cu dispunere D+P+E si suprafata utila de 190 mp. Casa este compusa la demisol (care este la nivelul strazii): garaj si o camera tehnica, parter: living, dining, bucatarie si acces spre gradina din spatele casei, etaj: 2 dormitoare si o camera mobilata ca dressing si 2 bai. Locuinta a fost amenajata la cel mai modern standard, finalizata recent si neocupata pana acum. Imobilul se vinde la stadiul de ultrafinisat interior: parchet lemn, bucatarie moderna, complet utilata, living partial mobilat, sistem de iluminat si materiale de calitate superioara, camere de supraveghere, acces poarta si garaj automatizat, sistem centralizat de aspirare si sistem de incalzire mixt. Exteriorul complet finisat, cu lumini ambientale si de veghe. Exista posbilitatea ocuparii imediate, precum si a achizitiei celeilalte parti de duplex care este la pretul de 389.000 euro.

ID Proprietate - P24257
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

zona privata de case

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2432
Actualizat: 2023-08-28 16:34:40