Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa individuala 5 camere, 140 mp, teren 820, ultrafinisata, Chinteni

Chinteni, Centru

5 camere • 140 m2 • 816 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare negociabil

247.900 € 244.900 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
25.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
140 m2
Suprafata construita
180 m2
Suprafata teren
816 m2
Front
70 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Lemn
An constructie
2020
Disponibilitate
imediata
Descrierea Casei

Exclusivitate!
Welt Imobiliare are placerea de a va prezenta in exclusivitate o casa individuala deosebita la 7,2 km de Auchan Iris, intr-o zona linistita, retrasa de traficul intens din oras, si totusi la 10 minute de acesta.

Casa se afla in Chinteni, mai exact la intrarea in localitate, pe o strada ce urmeaza sa fie asfaltata primavara aceasta si unde sunt vecini de-i numeri pe degete, astfel te vei putea bucura de adevaratul confort de acasa.


Aceasta se afla pe un teren generos de 820 mp, unde mai exista si alte anexe ale casei, astfel o sa aveti loc din plin pentru un gratar cu prietenii sau putina miscare alaturi de copii.

Compartimentarea casei ce insumeaza 140 de mp utili + 25 mp terase este urmatoarea:

- parter: hol de acces, living separat de bucatarie printr-o usa eleganta glisanta, 1 birou care poate fi transformat si in camera de odihna, 1 baie si o terasa generoasa cu o priveliste deosebita asupra zonei;

- etaj: 2 dormitoare secundare dar cu o suprafata generoasa, 1 dormitor matrimonial cu iesire la terasa si dressing propriu si o baie ce deserveste cele 3 camere;

- pod: open space, poate fi folosit ca spatiu de depozitare.

Casa a fost finalizata in anul 2020, iar finisajele atat cele exterioare cat si cele interioare sunt de calitate premium, actualii proprietari fiind persoane fizice ce si-au construit locuinta pentru uz personal.

Incalzirea se face cu o centrala pe gaz, la parter fiind incalzire in pardoseala, iar la etaj calorifere. Centrala poata fi controlata si prin telefon, avand optiune smart.

Imobilul dispune de toate utilitatile - gaz, curent trifazic, apa, canalizare. De asemenea, pe strada se afla si fibra optica pentru internet si televiziune.

Se vinde finisata si partial mobilata. Dispune de supraveghere video si 3 aparate de aer conditionat (atat supravegherea video cat si AC-urile pot fi controlate din telefon).

Daca iti doresti sa ai liniste, confort cat "casa" si sa fii aproape de Cluj, te invit sa vizionam impreuna aceasta casa deosebita.

ID Proprietate - P30917
Finisaje

Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal, PVC), Usi interior (Lemn)

Numar vizualizari: 5417
Actualizat: 2023-07-17 17:25:52