Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vindem casa individuala, ultrafinisata, teren 700 mp, in Luna de Sus, Floresti

Luna de Sus

4 camere • 127 m2 • 700 m2 teren
mobilat lux

pret vanzare negociabil

197.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
20.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
127 m2
Suprafata construita
153 m2
Suprafata teren
700 m2
Front
49 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2013
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala, ultrafinisata, situata in localitatea Luna de Sus din comuna Floresti, la o distanta de 15 km de centrul orasului Cluj-Napoca. Este amplasata la sosea, dar are o curte spatioasa si loc de parcare pentru 2 masini.

Suprafata utila este de 127 mp, iar compartimentarea este foarte bine gandita, astfel: la parter se afla un living cu loc de luat masa si acces in curte, hol, bucatarie separata, o baie cu cabina de dus si un spatiu de depozitare, iar la etaj, sunt dispuse 3 dormitoare, un hol care poate fi folosit si ca spatiu de relaxare, o baie cu cada si spalatoria. Din hol si 2 dormitoare exista acces pe balcon si terasa.
Finisajele si calitatea lucrarilor, a sistemelor de iluminat, incalzirea in pardoseala, electrocasnicele sau mobilierul, semineul electric din living, sunt de clasa superioara si de bun gust.
Proprietatea are o suprafata de 700 mp din care aproximativ 80 mp ar fi amprenta casei, devenind o locuinta ideala pentru o familie sau de ce nu poate fi si o locuinta de protocol.

Merita vazuta, iar pentru detalii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!

ID Proprietate - P15279
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 3328
Actualizat: 2024-01-25 14:28:09