Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa tip duplex, 112 mp, P+E, 250 mp teren, Parcul Poligonului, Floresti

Floresti

4 camere • 112 m2 • 250 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare

230.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Tip imobil
Duplex
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
2
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
112 m2
Suprafata construita
134 m2
Suprafata teren
250 m2
Front
11 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Beton
An constructie
2017
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Va oferim oportunitatea achizitionarii unei case tip duplex situata in Floresti, zona Parcului Poligonului.

Proprietatea beneficiaza de o suprafata utila de 112 mp si de 250 mp suprafata de teren cu drum privat asfaltat.

Aceasta are un regim de inaltime P+E, expunere Sudica, si este compartimentata astfel:
- Parter: living si birou, bucatarie inchisa cu loc de luat masa, hol, baie cu cabina de dus realizata din sticla securizata tratata anticalcar si un spatiu tehnic/debara;
- Etaj: 3 dormitoare din care 1 dormitor matrimonial cu baie proprie de 5.32 mp si un balcon de 4.44 mp; hol, o baie spatioasa dotata cu cada, masina de spalat si uscator de rufe si un balcon acoperit de 8.3 mp. Scarile sunt placate cu marmura iar balustrada este de inox.

Casa este complet mobilata si utilata (mobilier de inalta calitate, MDF vopsit, realizat la comanda). Bucataria este complet mobilata si utilata: dispune de masina de spalat vase, plita gaz, cuptor electric.

Constructia este din 2018 si detine certificat de performanta energetica B. Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent electric, canalizare, fibra optica.

Curtea este amenajata partial cu pavaj in zona locurilor de parcare, iar partea verde din jurul casei cu plante ornamentale. Pe teren se mai gaseste o zona acoperita cu barbeque si soba cu plita, o magazie pentru depozitare, o terasa spatioasa acoperita cu loc de luat masa. Poarta are deschidere automatizata.

Proprietatea se vinde complet mobilata in culori pastelate emanand un aer primitor si modern, dar in acelasi timp, avand o pozitionare excelenta, intr-o zona de case, la o distanta de 5 minute de Parcul Poligon, aproape de statia de transport in comun, magazine alimentare, restaurante, dar si cu acces facil si spre Floresti si Cluj.

Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta proprietate si in vederea stabilirii unei vizionari, va rugam sa ne contactati cu incredere!

ID Proprietate - P38936
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Usa intrare (Lemn), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Parc Poligon, Profi

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1009
Actualizat: 2024-04-29 10:45:18