Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

De vanzare, casa mobilata si utilata, P+E, 115 mp utili, zona Tauti

Floresti

4 camere • 115 m2 • 245 m2 teren

pret vanzare negociabil

150.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
23.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
115 m2
Suprafata construita
150 m2
Suprafata teren
245 m2
Front
10 m
Etaj
1
An constructie
2016
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o casa constructie noua, complet noua, in zona Subcetate din localitatea Floresti. Zona va ofera acces rapid la E60 dar si la centura de Sud, iar in apropiere aveti magazin alimentar, farmacie, statie de autobuz, fiind foarte aproape de padure.

Suprafata utila este de 115 mp si este compartimentata pe 2 niveluri: parter si etaj. La parter este dispusa bucataria si livingul, o camara si o baie de serviciu (cu cabina de dus) si un hol foarte spatios. Din living se face accesul inspre curtea proprie. La etaj, avem 3 dormitoare decomandate, un dressing si o baie (cu geam si cabina de dus dubla), iar unul dintre dormitoare are acces pe balcon.

Se vinde mobilat si utilat complet, nou (masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, plita pe gaz si curent electric, cuptor electric). Incalzirea este asigurata de o centrala termica, iar la parter exista incalzire in pardoseala.

Este o proprietate deosebita, atat prin calitatea executiei constructiei, a finisajelor si mobilierului cat si prin zona foarte linistita, de calitate (cunoscuta ca zi zona verde a localitatii) si aproape de padure.

Merita vazuta, iar pentru detaii si vizionari, va invit sa ma contactati la numarul de telefon afisat!

Cautam impreuna, reusim impreuna!



ID Proprietate - P15163
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Magazine, Transport in comun, supermarket

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 2397
Actualizat: 2019-05-17 14:24:01