Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Proiectul mult dorit, casa individuala, 500 mp curte, Corusu

Corusu

4 camere • 145 m2 • 500 m2 teren

pret vanzare negociabil

190.000 € 189.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
53.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
145 m2
Suprafata construita
178 m2
Suprafata teren
500 m2
Front
28 m
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2022
Disponibilitate
septembrie 2023
Descrierea Casei

15 minute de centrul orasului? Casa pe pamant cu suficient spatiu care sa iti ofere intimitate? Transport public - CTP - in proximitate?
Welt Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei locuinte, in Corusu, intr-un ansamblu dezvoltat si construit de o echipa cu reputatie in domeniu, care a urmarit in proiectele sale ca toate spatiile locuibile sa beneficieze atat de o insorire corecta cat si de o panorama frumoasa. Totodata, zonele de zi au fost gandite ample, libere, fara a fi omise eventuale posibilitati de reconfigurare ulterioara.
Fiecare locuinta va dispune de 3 dormitoare (un master cu dressing walk-in si baie proprie), 3 bai cu lumina si ventilare naturala, living, dining, bucatarie, camara, dormitor-birou, hol acces, terase acoperite. Imobilele se vor preda semifinisate, astfel: - interior - pereti tencuiti si gletuiti, sape interioare, centrala termica, incalzire in pardoseala, instalatii sanitare la pozitia proiectata, instalatii electrice la pozitia proiectata.
Proprietatile se voi preda la stadiul de - semifinisat, dar puteti profita pentru a duce proiectul la bun sfarsit, beneficiind de experienta si daruirea constructorului, mergand cu acesta pana la stadiul - la cheie.
Compartimentarea acestora este urmatoarea:
- parter - hol intrare, casa scarii, living, baie, bucatarie (separata de living) cu spatiu de dining, terasa iesire in curte;
- mansarda - hol casa scarii, baie, 3 dormitoare (dormitorul matrimonial cu dressing si baie), terasa cu acces in curtea terasata.
Certificat energetic clasa B.
Cu avans si solutii de finantare (BT) agreate de constructor, aveti sansa punerii in aplicare a visului mult dorit de a va muta, in cursul anului 2022, in afara Clujului, la 15 km de Pta. Mihai Viteazu, intr-o casa personalizata si cu semnatura proprie.

ID P33510

ID Proprietate - P33510
Finisaje

Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Lidl Baciu, Petrom, Valea Seaca

Amenajare strazi (Pietruite), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1727
Actualizat: 2024-04-17 16:50:59