Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Imobil de vanzare, zona de case, cartier Marasti

Cluj-Napoca, Marasti

4 camere • 140 m2 • 380 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

160.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
nu
Suprafata utila
140 m2
Suprafata construita
154 m2
Suprafata teren
380 m2
Front
11 m
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare un imobil situat in zona de case a cartierului Marasti, aflat in vecinatatea Pietei 1 Mai, strazii Bucuresti si a Parcului Feroviarilor.

Cladirea principala dispune de doua bucatarii, o camara de alimente, doua bai, din care una cu intrare separata ce ar putea fi conectata cu cea de-a doua bucatarie, 2 dormitoare, un living si doua holuri, unul in interiorul casei, iar celalalt constituind zona de intrare in imobil.

Casa are un singur nivel si dispune de o pivnita foarte incapatoare si un pod inalt ce poate fi tranformat intr-o zona de locuit, oferind doritorilor un spatiu mai mult decat generos in acest sens.

Casa poate fi locuita fara modificari substantiale, insa o potentiala renovare ar transforma intregul ansamblu intr-o locuinta de vis.

Calea de acces inspre curtea din spate reprezinta o alee a carei latime permite o usoara trecere a autoturismelor inspre cladirea separata de constructia principala, acesta putand fi utilizata pe post de garaj si atelier de lucru, sau ar putea fi transformata intr-o frumoasa casa de oaspeti dispusa pe 2 niveluri, parter si mansarda.

Pentru mai mult informatii sau vizionari, am rugamintea de a ma contacta.

ID: P13326

ID Proprietate - P13326
Finisaje

Pereti (Var), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Necesita renovare), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Usa intrare (Lemn)

Numar vizualizari: 3254
Actualizat: 2019-11-28 15:06:54