Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa familiala individuala, Apahida - Campenesti, curte 992 mp, liniste, soare

Apahida, zona Exterior Est

4 camere • 160 m2 • 992 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

197.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
2
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
20.00 mp
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
160 m2
Suprafata construita
197 m2
Suprafata teren
992 m2
Front
20 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
BCA
An constructie
2013
Disponibilitate
imediata
Descrierea Casei

Profita de o oferta buna la 15 km de centrul Clujului!
Welt Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei proprietati - la cheie, in Apahida - Campenesti, la numai 400 metri de statia CTP - Gradinita Campenesti.
Construita de proprietar si locuita din 2013, casa iti va oferi confortul si linistea mult dorita dupa o zi agitata in oras. Curtea, cu pomi adulti (pruni, ciresi, meri, gutui) pe rod si bolta de vita de vie iti vor asigura nevoia de fructe proaspete. Totodata, gradina de zarvaturi te va tine ocupat atat cat iti vei dori sa te ocupi!
Construita pe trei niveluri, demisol (beci si camera tehnica/atelier), parter (living, bucatarie cu loc de servit masa si acces pe teresa din spatele casei, baie, dormitor, hol acces si casa scarii) si etaj (doua dormitoare, baie, logie de mari dimensiuni), casa iti va satisface nevoia de spatiu si intimitate.
Utilitatile prezente sunt: apa, gaz, curent, fosa septica.
Desi exista instalata centrala termica pe gaz, cu calorifere in toata casa, proprietarii au dorit sa se asigure ca nu vor intampina probleme pe parcursul locuirii si au conceput inclusiv un sistem de rezerva de incalzire (sobe teracota pe lemn) si apa calda (boiler electric).
Curtea 992 mp este preluata in concesiune pe 49 de ani cu posibilitatea de prelungire a concesiunii sau chiar de cumparare a acesteia.
ID P29883

ID Proprietate - P29883
Finisaje

Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Campenesti, Gradinita Campenesti

Amenajare strazi (Asfaltate, Pietruite), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2933
Actualizat: 2023-06-07 13:07:41