Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa 2 dormitoare, 1000 mp teren, Gadalin, aer curat, liniste, spatiu, utilitati

Gadalin

3 camere • 95 m2 • 900 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare negociabil

45.000 € 41.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
20.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
95 m2
Suprafata construita
115 m2
Suprafata teren
900 m2
Front
32 m
An constructie
1970
Descrierea Casei

Cauti o casa a ta in apropierea Clujului unde sa te retragi din aglomeratia orasului, intr-o localitate linistita cu vegetatie matura si toate utilitatile?
Welt Imobiliare va aduce in atentie posibilitatea achizitionarii unei case in Gadalin, la 18 km de Aeroport, care se preteaza a fi proprietatea mult dorita.
Casa, construita in anii '70, renovata in 2018, cu fundatie de piatra si subzidire de beton, cu ziduri groase de caramida 70 cm, poate fi proiectul mult dorit pentru o casa de locuit, de vacanta/week-end sau chiar o investitie de succes.
Localitatea este in proces de modernizare, fiind executate lucrari pentru canalizare si asfaltare. Toate utilitatile sunt prezente. Totodata, in curte exista o fantana utilizabila atat la umplerea piscinei cat si la irigarea curtii. Cu un teren generos, proprietatea poate fi considerata o investie buna atat din punct de vedere al posibilitatii de extindere cat si al amenajarii unei gradini proprii. De asemenea, posibilitatea de mansardare a podului cu un aport de
90 mp utili, vine ca o completare pentru o buna investitie. Instalatiile electrice si sanitare au fost complet inlocuite.
Luminoasa, solida, situata intr-o zona aerisita si lipsita de trafic intens, complet decomandata, cu living generos, doua dormitoare, hol, baie, bucatarie cu iesire separata direct pe terasa in curte, cu piscina (7x4) care poate fi transformata intr-un mic iaz, proprietatea permite crearea unui spatiu deosebit si poate deveni proiectul mult dorit.
Certificat energetic clasa C.
ID P24432

ID Proprietate - P24432
Finisaje

Izolatii termice (Interior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Caminul cultural Gadalin, Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3700
Actualizat: 2020-11-27 10:38:16