Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa individuala, 3 camere, sat Boldut

Boldut, Centru

3 camere • 110 m2 • 1400 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare

54.000 € 49.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
110 m2
Suprafata construita
132 m2
Suprafata teren
1400 m2
Front
30 m
Struct. rezistenta
Beton
An constructie
1990
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Ai hotarat ca vrei o casuta numai a ta si ai pornit in cautarea ei? Ei bine, s-ar putea sa avem exact ce iti trebuie!
Situata in satul Boldut, la 40 de km de orasul Cluj-Napoca si la 10 km de Campia Turzii, locuinta pe care am numit-o „acasa” este de vanzare!
Recent renovata, cu o suprafata utila de 110 mp, este caminul ideal pentru o familie.
Iti plac serile petrecute cu prietenii? In sufrageria spatioasa (open space cu bucatarie si hol cu suprafata totala de 60 mp) cu siguranta veti aduna amintiri de neuitat, iar daca doresc sa ramana peste noapte, nu iti face griji! Pe langa dormitor (17 mp), ai o camera pregatita pentru musafiri (20 mp). Serile de vara le poti petrece pe terasa acoperita si inchisa, incapatoare pentru toti!
Daca ai hotarat sa faci o schimbare de la apartament la casa, avem o veste buna! Casuta dispune de 1400 mp de teren! Poti sa iti faci gradina cu legume, sa culegi fructe din pomii deja plantati, iar daca ai membri patrupezi in familie, ei o sa fie cei mai fericiti! Au loc berechet pentru joaca!
Iti amintesti cand am spus ca este renovata recent? Are geamuri si usa de intrare PVC termopan cu 5 camere, instalatie electrica noua, instalatie sanitara noua, instalatie de apa din sursa proprie (fantana), instalatie termica noua, baie renovata, sapa si parchet melaminat in toata casa. Ba mai mult, locuinta dispune si de apa din sursa locala, gaz si, binenteles, curent electric.

ID Proprietate - P32696
Finisaje

Izolatii termice (Interior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Lemn), Usi interior (Celulare)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 3034
Actualizat: 2024-01-23 14:25:11