Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare apartament 3 camere finisat modern, Floresti

Floresti

3 camere • 57 m2 • 1 baie • etaj 2/4 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare

108.900 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
68 m2
Suprafata utila
57 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2/4
Construit cu
Caramida
An constructie
2023
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera la vanzare un apartament de 3 camere ultrafinisat în zona Tineretului ,Florești, poziție deosebita, situat intr-un bloc nou cu lift la etajul 2 din 4 Are o suprafața de 57 mp utili plus balcon de 5 mp, si este compus din living cu bucătărie și 2 dormitoare, unul dintre ele fiind amenajat ca și birou. Imobilul este orientat S-E și beneficiaza de o priveliște libera spre oraș fiind totodată foarte luminos pe tot parcursul zilei. Printre finisaje se numara următoarele: geamuri tripan salamander 3 sticle, usi interioare din lemn masiv, parchet marca Bella Casa, ușa metalica, centrala Sime prin condensare . Mobilierul este realizat pe comanda din mdf și lemn vopsit, gândit special pentru a profita de tot spațiul util. Bucataria are foarte mult spațiu de depozitare, fiind utilata cu toate electrocasnicele de care ai nevoie (plita cu inducție, cuptor electric, hota, mașina de spălat, mașina de spălat vase si combina frigorifica incorporabila. În prețul apartamentului este inclusă și o parcare privata.
Pentru mai multe detalii si vizionari va invitam sa ne contactati.

ID Proprietate - P35336
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 863
Actualizat: 2023-09-20 15:13:22