Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament cu 3 camere, ultrafinisat, Floresti, zona Porii

Floresti

3 camere • 74 m2 • 1 baie • etaj 2/3 • semidecomandat
finisat

pret vanzare

115.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
83 m2
Suprafata utila
74 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
2/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2020
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde apartament cu trei camere in Floresti, strada Porii, la cateva minute distanta de mijloacele de transport in comun si facilitati.

Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil finalizat in anul 2020, dispus P+3E, izolat termic pe exterior, clasa B energetic si securizat cu interfon.

Dispune de o suprafata utila de 74 mp si este compus din living, bucatarie, doua dormitoare, hol, baie si un balcon de 7 mp.

Finisajele interioare sunt de calitate superioara iar apartamentul a fost proiectat de designer. Se vinde mobilat si utilat complet cu mobilier de calitate si electrocasnice clasa A.

Incalzirea si apa calda sunt deservite de o centrala termica prin condensatie. In pretul solicitat se include si un loc de parcare cu CF propriu.

Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati. Este ideal ca locuinta pentru familie sau investitie!

ID-P33404

ID Proprietate - P33404
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Acoperis), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Profi Urusagului

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2701
Actualizat: 2024-02-02 15:10:17