Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament Superb in Floresti 3 camere 73 mp zona deosebita

Floresti

3 camere • 73 m2 • 1 baie • etaj 2/3 • decomandat
finisat • mobilat lux

pret vanzare negociabil

85.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
83 m2
Suprafata utila
73 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
2/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2016
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament deosebit, localizat intr-o zona frumoasa a Florestiului, aproape de padurea Tautiului, unde linistea si aerul curat te ajuta sa te reincarci permanent cu energie, indiferent de cat de lunga si solicitanta ti-a fost ziua.

Apartamentul, avand o suprafata utila de 73 mp, dispune de 3 camere decomandate si un balcon de 3 mp, bucurandu-se de amenajari interioare de lux, utile si pline de bun-gust, printre acestea numarandu-se mobiala de bucatarie din MDF lucios, dressing-ul, canapelele, patul si candelabrul din living toate marca Rovere, parchet laminat lucios, masa din lemn de nuc masiv, fiind totodata dotata cu electrocasnice de inalta calitate precum masina de spalat vase, frigider, plita electrica, hota, cuptor electric s.a.m.d.

Alegerea unor culori deschise ale mobilierului alaturi de dressing-ul pe care sunt aplicate oglinzile inalte cresc gradul de spatialitate al apartamentului, bucurandu-se astfel de mult mai multa luminozitate.

Accesul facil si proximitatea fata de mijloacele de transport in comun (statia de autobuz se afla la aproximativ 300 metri distanta), lipsa aglomeratiei si retragerea de la drumul principal, punctele de interes comercial (magazin alimentar, farmacie, restaurant) aflate in apropiere reprezinta, printre altele, atuurile acestei proprietati.

Mai mult decat atat, viitoarea centura de sud a Florestiului va avea punctul de intrare in apropiere, accesul catre Cluj fiind astfel mult usurat!

Pentru mai multe detalii sau vizionari va invit sa ma contactati cu incredere!

ID Proprietate: P16188

ID Proprietate - P16188
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 4660
Actualizat: 2021-03-01 10:54:13