Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Vanzare apartament 3 camere, modern, boxa, parcare, Manastur

Cluj-Napoca, Manastur

3 camere • 71 m2 • 2 bai • etaj 10/10 • semidecomandat
finisat

pret vanzare negociabil

130.000 € 129.900 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Parcare
da
Supr. construita
80 m2
Suprafata utila
71 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
10/10
Construit cu
Caramida
An constructie
1980
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera spre achizitie apartament modern cu 3 camere in cartierul Manastur, la granita dintre oras si natura, fiind astfel la 3 minute de mers pe jos de frumoasa padure din zona si la 3 minute de statia de bus.

Acest apartament se afla la etajul 10 al unui imobil izolat termic, oferind astfel o panorama deosebita asupra zonei.

Cei 71 de mp sunt compartimentati astfel: hol de acces cu zona de stat la povesti, living spatios cu bucatarie unde poti sa si gatesti, dar si sa petreci cand vin prietenii in vizita, 2 dormitoare confortabile, 2 bai si 2 balcoane inchise cu termopan.

Pentru cei mai analitici dintre voi care au nevoie de toate detaliile inainte de a stabili o vizionare va ofer cu mare drag o lista:
- hol separat pentru luat masa (pot lua masa 10 persoane), rulouri electrice metalice la fiecare geam din apartament, cu spuma termoizolanta, actionate cu telecomanda individuala, o baie cu travertin, o baie partial cu piatra, masina spalat haine, masina spalat vase, tencuiala venetiana in holul de la intrare, centrala termica proprie, loc de parcare in fata blocului, boxa la subsol, crese, gradinite, scoli langa imobil.

Pentru mai multe detalii sau alte informatii va asteptam la biroul nostru sau ne puteti contacta oricand la numarul de telefon aferent anuntului.

ID Proprietate - P27657
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Rulouri/Obloane (Aluminiu), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (WC Serviciu, Boxa la subsol), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Lift)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Mc Donalds Manastur

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 4593
Actualizat: 2023-07-18 11:27:27