Bloc nou - apartament 3 camere, 74 mp, Gheorgheni-Iullius Mall, FSEGA

Cluj-Napoca, Gheorgheni

3 camere • 74 m2 • 2 bai • etaj 2/5 • decomandat

pret vanzare

183.000 € + TVA

2.473 € /m2
Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
85 m2
Suprafata utila
74 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
2/5
Construit cu
Caramida
An constructie
2021
Disponibilitate
Septembrie 2021
Descrierea Apartamentului

Va propun un proiect imobiliar nou, S+D+P+5E situat intr-o locatie excelenta, aproape de cele mai importante centre business, universitati si centre comerciale.

Profesionalismul, calitatea materialelor si a facilitatilor oferite, precum si stilul de viata pe care dezvoltatorul le propune fac din acest ansamblu rezidential un proiect aparte pe piata imobiliara clujeana.
Ansamblul ofera apartamente cu 1, 2 sau 3 camere, precum si spatii colective sau comerciale, locuri de parcare subterane, spatii verzi si spatii de joaca pentru copii.

Complexul rezidenţial dispune de un număr de 72 de apartamente, dintre care 12 apartamente cu o cameră, cu suprafaţa de 42 mp, 48 de apartamente cu două camere, cu suprafeţe cuprinse între 54 şi 62 mp şi 12 apartamente de 3 camere cu suprafeţe cuprinse între 74 şi 80 mp.

Dispune, de asemenea, de o parcare subterană pe două nivele, cu un număr total de 136 de locuri de parcare, dintre care două locuri de parcare dotate cu stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice și 72 de parcări pentru biciclete.

Apartamentele se vand semifinisate cu pereti indreptati pana la stratul final de glet şi primul strat de lavabil, sape turnate, incalzire prin pardoseala, videointerfon, tamplarie Gealan cu 3 sticle, balcoane placate cu placi ceramice flotante, balustrade de sticla şi usi metalice la intrare.

Acest apartament are suprafata utila de 74 mp + 14 mp terasa si este compus din: hol, living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si balcon generos.

Garajul subteran costa 14.500 Euro + TVA.

Imobilul se afla in constructie, predarea apartamentelor si semnarea contractelor finale fiind prevazute pentru iunie 2022.

Avansul minim este de 15%.

Se accepta orice tip de credit pentru un avans de 30%.

ID Proprietate - P26820
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Ferestre cu geam termopan (Aluminiu), Usa intrare (Metal)

Dotari: Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Gradina)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Iulius Mall, FSEGA

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3552
Actualizat: 2022-04-11 14:15:06