Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament 3 camere, 91mp, 2 balcoane, 3 bai, dispus pe 2 niveluri, Gheorgheni

Cluj-Napoca, Gheorgheni

3 camere • 91 m2 • 3 bai • etaj 8/9 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret vanzare

150.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
2
Parcare
da
Supr. construita
109 m2
Suprafata utila
91 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
8/9
Construit cu
Beton
An constructie
2006
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, deosebit pentru cei care apreciaza calitatea si bunul gust! Se afla in cartier Gheorgheni, in zona Diana, cu o vedere superba, zona ce ofera acces facil catre supermarket-uri, magazine, gradinite, statii de autobuz si taxi. Apartamentul are o suprafata utila de 91 mp, avand doua dormitoare, living si bucatarie + 2 balcoane tip terase si 3 bai. Compartimentat astfel: - in partea de jos - un living cu bucatarie open space delimitat de un panou de sticla intre sufragerie si bucatarie, o baie cu jacuzzi, hol si cele doua balcoane;
- la etaj, urcarea se face prin scari, doua dormitoare fiecare cu baie proprie si dressing care se intalnesc intr-un hol. Finisajele de lux sunt evidentiate prin gresie si faianta de calitate atat in baie cat si in bucatarie, parchet laminat, pereti cu vopsea lavabila, geamuri termoizolante. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie pe gaz, incalzirea in pardoseala. Mobilierul de foarte buna calitate este creat la comanda. Apartamentul se vinde utilat cu aparatura electrocasnica noua de ultima generatie: masina de spalat rufe, masina de spalat vase, frigider, plita, cuptor. Pretul include si 1 loc de parcare exterioara.

Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati! P20419

ID Proprietate - P20419
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Var, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Hermes

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3378
Actualizat: 2023-09-07 15:59:06