Apartament de 3 camere, finisat modern, cu PANORAMA SUPERBA asupra orasului !

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

3 camere • 80 m2 • 2 bai • etaj 3/4 • semidecomandat
finisat • nemobilat

pret vanzare negociabil

260.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar terase
1
Numar garaje
1
Parcare
da
Supr. construita
100 m2
Suprafata utila
80 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
3/4
Construit cu
Caramida
An constructie
2010
Disponibilitate
AUGUST 2024
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare vinde un apartement de 3 camere unicat, situat intr-un imobil din Andrei Muresanu si care beneficiaza de una dintre cele mai superbe panorame asupra orasului intalnite pe piata imobiliara clujeana. Imobilul dateaza din 2010, avand un numar relativ redus de apartamente si dispune de locuri de parcare si garaje amenajate la demisol.
Printre finisajele apartamentului amintim - gresie si faianta moderna, parchet laminat de trafic intens, usi interioare de calitate, iar spatiile de stocare si depozitare sunt realizate din material similar usilor interioare.
Totul se imbina perfect si armonios in apartament, de la culorile finisajelor, la culorile accesoriilor, formele si designul mobilierului, terminand cu terasa generoasa si cu privelistea superba asupra centrului orasului, a cartierelor Andrei Muresanu si Gheorgheni si aeroportului.
Terasa este locul perfect de refugiu si relaxare dupa o zi agitata de munca sau uan torida de vara, ocazie cu care puteti savura o bautura, un ceai sau sa serviti cina. Orientarea estica a terasei va invita sa savurati o cafea dimineata, o data cu rasaritul soarelui.

Va recomandam cu caldura acest apartament daca sunteti un iubitor de panorama si daca cautati caldura unui adevarat camin.

ID Proprietate - P42009
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Partial mobilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Nemobilat), Dotari imobil (Interfon, Curte comuna)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Cipariu, Restauran Shanghai, Parcul Narciselor

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 181
Actualizat: 2024-04-12 11:07:15