Apartament 2 camere, Floresti, cu panorama

Floresti

2 camere • 46 m2 • 1 baie • etaj 3/4 • semidecomandat
finisat • mobilat complet

pret vanzare

109.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
55 m2
Suprafata utila
46 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Etaj
3/4
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare are placerea de a va oferi spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-un imobil din Floresti , Cluj

Apartamentul se afla la etajul 3 unui imobil cu 4 etaje si dispune de o suprafata utila de 46 mp, compartimentat astfel: dormitor, baie, bucătărie, living cu loc de luat masa, hol intrare și o logie, balcon.

Finisaje cu materiale de calitate superioara: încălzire în pardoseală, gresie portelanata rectificata tip parchet și faianță Marazzi, întrerupătoare touch Livolo. Se vinde complet mobilat și utilat cu centrala proprie, mașina de spălat vase, mașină de spălat rufe, cuptor, frigider și plita cu hota integrata. Imobilul este situat într-o zonă rezidențială premium, cu parcuri și spații verzi, cresa/grădinița, la doar 3.5 km de Vivo Polus și 10 minute cu mașina de orașul Cluj Napoca. Pretul include și 1 parcare exterioara. Imobil finalizat an 2023, cu CF.

Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!

ID Proprietate - P40577
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 785
Actualizat: 2024-04-04 11:45:02