Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament 2 camere Lux Floresti

Floresti

2 camere • 54 m2 • 1 baie • etaj 3/3 • semidecomandat
mobilat complet

pret vanzare

103.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
64 m2
Suprafata utila
54 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Etaj
3/3
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare are placerea de a va oferi spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-un in cartier rezidential privat , la 3 minute de Vivo Mall , cu design luxury si finisaje de calitate. Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil cu 3 etaje si dispune de o suprafata utila de 54 mp + logie, compartimentat astfel: -un dormitor generos,complet mobilat , avand un dressing incorporat , cu usi din oglinda. Dormitorul este foarte luminous si are iesire in lodgie , asa cum se vede si in pozele de prezentare -o bucatarie mobilata si utilata complet avand masina de spalat vase, hota, plita ,cuptorul electric si cuptorul cu microunde , incorporabile . -un living spatios si luminous cu iesire in lodgia apartamentului. -o baie luxurianta cu design unic ..Este un cartier ferit de aglomeratie si zgomot.Tot pentru confortul viitorului proprietar , se poate achiziona si un loc de parcare situat langa blocul in care se afla imobilul ,preţ 5.000 euro Cartierul rezidential in care se afla acest imobil incorporeaza si stadionul comunei Floresti si un parc de joaca pentru copii , astfel incat persoanele pasionate de activitati sportive au acces la pista de alergare a stadionului , iar persoanele care au copii au acces la locul de joaca special amenajat. In cadrul ansamblului rezidential este si un supermarket Profi ,astfel incat locuitorii acestui ansamblu rezidential au toate facilitatile necesare pentru un trai comod si facil. Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!



ID Proprietate - P35736
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre), Mobilat (Complet), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, TV, Cuptor microunde, Hota)

Numar vizualizari: 912
Actualizat: 2023-09-15 08:37:28