Apartament 2 camere semicentral in apropiere de Iulius

Cluj-Napoca, Marasti

2 camere • 70 m2 • 1 baie • etaj 9 • semidecomandat
mobilat complet

pret vanzare

266.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
84 m2
Suprafata utila
70 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
9
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt imobiliare va propune spre vanzare un apartament exceptional, situat in zona semicentrala, in apropierea Iulius Mal.

Cu o suprafata totala de 70 mp, dispune de o terasa generoasa de 14 mp, perfecta pentru relaxare dupa orele incarcate la munca.Se poate redecora cu verdeata,pentru a va simti in gradina din coltul casei. Cu o compartimentare "semidecomandat" , apartamentul ofera spatiu optim de depozitare, incluzand un dressing in hol si unul in dormitor, patul matrimonial avand lada integrata. Livingul impreuna cu bucataria creeaza un spatiu amplu si primitor, ideal pentru momente de relaxare si gatit in acelasi timp,cu o canapea de piele spatioasa si extensibila si o bucatarie cu blat de lucru pt toata familia. Mobilierul premium de calitate italiana adauga un plus de eleganta si rafinament, iar bucataria este complet utilata, inclusiv cu masina de spalat vase, pentru a-ti facilita viata de zi cu zi. Baia, dotata cu cada si placata cu marmura, emana un aer de lux si rafinament. Terasa orientata spre sud-vest te va incanta cu privelisti minunate ale apusurilor de soare, oferind in acelasi timp un refugiu linistit, izolat de agitatia din strada. Acest apartament reprezinta o pozitionare excelenta, ideala pentru a locui sau pentru investitie.

ID Proprietate - P41820
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV, Telefon

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Interior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal, Lemn), Usi interior (Panel)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase, TV, Cafetiera, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Iulius Mall, FSEGA, Parc Sportiv Gheorgheni

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 273
Actualizat: 2024-04-22 14:14:36