Vanzare apartament 2 camere, 49.64mp, bloc nou

Cluj-Napoca, Iris

2 camere • 45.29 m2 • 1 baie • etaj 1/9 • semidecomandat

pret vanzare

102.000 € + TVA

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
49 m2
Suprafata utila
45.29 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
1/9
Construit cu
Caramida
An constructie
2023
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Proiect rezidential inovativ si sustenabil prin care se contribue la crearea unui viitor durabil si prosper! Proiect de regenerare urbana ce foloseste cele mai noi tehnologii pentru a construi Imobil Smart Ready, apartamente cu un consum energetic aproape zero. Panouri fotovoltaice instalate pe cladiri, ce acumuleaza si pastreaza in mod natural caldura!

Welt Imobiliare va recomanda la vanzare un cartier nou de locuinte, in curs de dezvoltare, situat la 10-15 minute de centrul orasului.
Ansamblul va cuprinde apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete intre 45.3 si 99.91mp mp utili..
Complexul cuprinde atat locuinte cat si spatii de birouri, spatii comerciale, scoala gimnaziala, sala si teren de sport, club fitness si piscina.
In plus va fi amenajat parc de joaca pentru copii de 35000mp, pista de alergare si spatii verzi pe o suprafata de 18800mp.
Apartamentele se predau la stadiu de semifinisat, peretii finalizati pana la un strat de lavabil alb, incalzire in pardoseala, jaluzele exterioare cu comanda electrica si aplicatie Smart, balcoane finisate cu pardoseala flotanta.
Avansul minim pentru contractare este de 20% iar preturile afisate sunt fara TVA. Costul unui loc de parcare subteran este de 9.000 Euro + TVA. Pentru orice alte detalii sau vizionarea locatiei, va rugam sa ne contactati.
Echipa Welt

ID Proprietate - P36821
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Ferestre cu geam termopan (PVC), Jaluzele (Verticale), Usa intrare (Metal)

Dotari: Contorizare (Apometre, Contor caldura, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Videointerfon, Lift, Spatii agrement, Curte, Gradina, Piscina interioara)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2414
Actualizat: 2024-07-01 10:55:08