APARTAMENT 2 CAMERE 90 MP, ULTRACENTRAL, IDEAL INVESTITIE

Cluj-Napoca, Centru

2 camere • 90 m2 • 1 baie • etaj parter/1 • semidecomandat
finisat • mobilat partial

pret vanzare

274.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
casa/vila
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Parcare
nu
Supr. construita
108 m2
Suprafata utila
90 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Etaj
parter/1
Construit cu
Caramida
An constructie
2013
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare are placerea de a va oferi spre vanzare un apartament cu 2 camere situat intr-un imobil din cartierul Centru, Cluj-Napoca.
Apartamentul se afla la parterul unui imobil cu 1 etaj si dispune de o suprafata utila de 90 mp, compartimentat astfel: bucatarie cu nisa de odihna -15,82mp, camera 1 -23,13mp , camera 2-23,62mp , baie cu cada 5,85mp , wc serviciu 1,24mp, hol 6,30mp, spatiu tehnic 3,15mp, terasa 10,99mp.
Toate incaperile au aerisire si lumina naturala , inclusiv baile si spatiul tehnic.
Imobilul are regim de inaltime S+P+1 are 3 apartamente - cate un apartament pe nivel si a fost renovat complet la exterior in anul 2013, la standardele actuale, realizandu-se termoizolarea intregii cladiri, inlocuirea invelitorii acoperisului, inlocuirea tamplariei exterioare cu tamplarie pvc cu 5 camere si obloane exterioare.
Apartamentul dispune la subsol de o boxa in suprafata de 12.56mp
Apartamentul dispune de instalatie termica noua, realizata in anul 2013, cu centrala termica cu boiler incorporat Viessmann 35kw, instalatie de distributie aparenta pe cupru si radiatoare din otel noi. Apartamentul are pardoseli originale din parchet masiv de stejar in camere si mozaic din ciment sclivisit in bai si bucatarie. Inaltimea libera a incaperilor este de 3.20m. Apartamentul se vinde complet mobilat, asa cum apare in imagini. Imobilul dispune de bransamente noi cu contorizare individuala pentru : energie electrica si gaz natural. Fiecare apartament este dotat cu apometru amplasat in subsol. Datorita amplasarii foarte bune, veti fi mereu la doar cateva minute distanta de locuri de interes precum: Zona Comerciala Centrala, Scoli, Universitate, Teatrul de Stat, Gradina Botanica, Spitale etc.

Contactati-ne cu incredere pentru mai multe detalii!


ID Proprietate - P39476
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Sobe de teracota, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie, Linoleum), Ferestre cu geam termopan (PVC), Jaluzele (Orizontale), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Partial mobilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Partial), Dotari imobil (Interfon, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Avram Iancu, Teatrul National Cluj, Cluj City Center, Tribunalul Cluj, FSPAC, Piata Cipariu

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1111
Actualizat: 2024-04-01 09:38:35