Oportunitate Unică: Cabinet Medical și Apartamente în Centrul Clujului

Cluj-Napoca, Centru

16 camere • 570 m2 • 8 bai • etaj 1/1 • decomandat
finisat • mobilat lux

pret vanzare negociabil

1.300.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
casa/vila
Numar camere
16
Numar bucatarii
3
Numar bai
8
Numar terase
2
Parcare
da
Supr. construita
640 m2
Suprafata utila
570 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
1/1
Construit cu
Caramida
An constructie
1930
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Prezentăm o proprietate unică în centrul istoric al orașului Cluj-Napoca, lângă Piața Unirii. Această proprietate impresionantă oferă un mix de utilizări variate, deoarece este compusă din patru unități distincte:

a) Un spațiu autorizat pentru uz medical (cabinet stomatologic în prezent) - cu o suprafață de 103 mp utili, inclusiv trei cabinete, o sală de așteptare, vestiar, secretariat, grup social pentru pacienți, cameră pentru medici, zonă de sterilizare, grup sanitar pentru medici, hol, terasă și două pivnițe. Cabinetul este complet echipat cu toate echipamentele necesare.

b) Două apartamente la etaj - cu o suprafață utilă de 204 mp, unul dintre ele fiind finisat, mobilat și utilat, iar celălalt parțial finisat, cu toate instalațiile refăcute. Al doilea apartament poate fi ușor autorizat ca extindere a cabinetului stomatologic existent.

c) Un apartament situat la mansardă - cu o suprafață utilă de 120 mp, finisat și mobilat ultramodern, cu ieșire către două terase cu priveliști uimitoare asupra Pieței Unirii și Belvedere. Acest apartament este compus din living, bucătărie, două băi, două holuri, debara, două dormitoare și un birou.

d) Podul cu o suprafață de 143 mp: Podul se află în proces de iesire din indiviziune și are o înălțime maximă de 7 m.

Această proprietate specială se pretează pentru multiple utilizări, cum ar fi un cabinet medical cu locuință concomitentă sau poate fi adaptată pentru activități precum regimul hotelier, având în vedere locația sa excelentă, liniștită și cu priveliști remarcabile.

Recomandam aceasta proprietate deoarece ofera multiple posibilități de utilizare datorită compoziției sale variate. Amplasarea în centrul vechi al orașului Cluj-Napoca, în apropierea Pieței Unirii, cu siguranță adaugă un plus de atractivitate. Cu atât de mult spațiu disponibil, inclusiv un cabinet stomatologic autorizat, apartamente la etaj, un apartament la mansardă și un pod, această proprietate oferă o varietate de opțiuni pentru potențialii cumpărători. Cu o planificare corespunzătoare, poate deveni o investiție excelentă pentru cineva care dorește să profite de această oportunitate unică.

ID Proprietate - P39960
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Curte comuna, Gradina), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Masina de spalat vase, TV, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1186
Actualizat: 2024-04-15 22:32:56