Apartamente tip studio,2, 3 sau 4 camere, imobil nou, complex rezidential modern

Cluj-Napoca, Zorilor

1 camera • 44 m2 • 1 baie • etaj 1/4 • semidecomandat
nemobilat

pret vanzare

92.800 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
1
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
52 m2
Suprafata utila
44 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
1/4
Construit cu
Caramida
An constructie
2023
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va recomanda un proiect rezidential finalizat, intr-o zona semicentrala, dedicata oamenilor moderni si activi, aflati in cautare de liniste si facilitati urbane imediat accesibile. in care locatarii se pot bucura de liniste si de aer curat. Profesionalismul, calitatea materialelor si a facilitatilor oferite, precum si stilul de viata pe care dezvoltatorul le propune fac din acest ansamblu rezidential un proiect aparte pe piata imobiliara clujeana.

Cele 2 cladiri mixte ofera apartamente de tip studio, cu 2, 3 sau 4 camere, dispuse pe 4 paliere, realizate din materiale de calitate superioara., cu diferite compartimentari ce dispun de balcoane si terase de dimensiuni variabile, precum si spatii colective sau comerciale, locuri de parcare subterane sau in incinta ansamblului.

In incinta se vor amenaja si decora pentru agrement plantatii si alei care sa asigure starea de bine a locatarilor in tihna si recreere, locuri de joaca pentru copii, spatii pietonale delimitate prin marcaje si platforma gospodareasca cu colectare selectiva pe patru fractii.

La ultimul etaj se afla apartamentele de tip penthouse cu terase generoase, in timp ce o parte din demisol este destinata sectoarelor comerciale sau de servicii. Fiecare apartament dispune, la alegere, de un loc de parcare in garajul subteran desfasurat pe 2 nivele.

Apartamentele se vand semifinisate: usa exterioara metalica antiefractie, interfon, tamplarie exterioara cu profil PVC format din 3 foi de sticla si 6 camere, incalzire in pardoseala, pereti si tavan gletuiti, sapa de beton, instalatii electrice, termice si sanitare trase la pozitie.

Terasele, balcoanele, spatiile comune si spatiile exterioare se predau complet finisate.

La cerere apartamentele se pot preda si la stadiul FINISAT la alegere, dintr-o gama variata de materiale: pereti gletuiti, slefuiti si zugraviti cu lavabil alb, gresie, faianta si parchet la alegere, usi de interior, instalatii electrice complete, inclusiv prize, intrerupatoare si fibra optica pentru acces la internet si televiziune.

Garajul subteran costa 10.000 - 12.000 Euro.

Pentru mai multe detalii si stabilirea unei vizionari, nu ezitati sa ne contactati!


ID Proprietate - P31702
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Var), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Mobilat (Nemobilat), Dotari imobil (Interfon, Acoperis)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1352
Actualizat: 2024-03-27 14:06:06