Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament cu o camera, 39 mp, terasa 12 mp, bloc nou, Iris

Cluj-Napoca, Iris

1 camera • 39 m2 • 1 baie • etaj 7/10
finisat • mobilat complet

pret vanzare

99.950 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
1
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Parcare
da
Supr. construita
58 m2
Suprafata utila
39 m2
Confort
1
Etaj
7/10
Construit cu
Caramida
An constructie
2019
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Oportunitate! Welt Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu o camera in bloc nou, cartierul Iris, zona strazii Oasului.

Apartamentul are o suprafata utila de 39 mp si o terasa de 12 mp si este compartimentat astfel: camera open space cu bucatarie, baie, terasa.

Acesta se vinde mobilat si utilat fiind prevazut cu usa metalica, interfon, parchet melaminat, tamplarie pvc în trei canate, pentacamerala si sticla tripan, centrala proprie, mobilier si electrocasnice de inalta calitate.

Blocul este prevazut cu usa cu acces controlat, doua lifturi cu o capacitate de 8 persoane si camere de supraveghere la intrarea in imobil, parcarea subterana si in ascensoare.

Locatia este luminoasa si primitoare, fiind amenajata in asa fel incat din primul moment in care-i treci pragul, sa te simti acasa.

In imediata apropiere se afla supermarketuri, scoli, gradinite, sali de sport, cabinet stomatologic, farmacii, banci, loc de joaca, iar la parterul blocului se afla un magazin alimentar.

Merita vazut.


ID Proprietate - P37200
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Var), Podele (Parchet, Gresie), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata), Contorizare (Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Facultatea de Mecanica

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 746
Actualizat: 2023-09-21 13:08:25