Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Imobil si 1,6 ha teren pentru petreceri/evenimente/turism, Floresti

Floresti

10 camere • 350 m2

pret chirie negociabil

6.000 €/luna

17 € /m2
Caracteristici
Tip spatiu
Spatiu Comercial
Suprafata utila
350 m2
Nr. incaperi
10
Bai
--
Terase
--
Nr. parcari
20
Nr. garaje
--
Tip imobil
casa/vila
Etaj
Regim de inaltime
M
Constructie din
Caramida
Anul constructiei
--
Sup. construita
450 m2
Suprafata curte
17000 m2
Disponibilitate
imediat
Descrierea spatiului

Welt Imobiliare are deosebita placere de a va aduce in atentie o proprietate cu un enorm potential de dezvoltare pentru activitati turistice, HORECA, evenimente private.

Proprietatea este situata in comuna Floresti, intr-o locatie retrasa de la agitatia arterelor principale, fara a avea vecini in imediata apropiere, dar cu acces facil si bine conectata la retelele edilitare ale comunei.

Proprietatea se compune din:
- imobil S+P+M cu suprafata construita de aproximativ 450mp, amplasat pe o parcela de teren intravilan de aprox. 2000mp
- 3 parcele de teren extravilan care cumuleaza aproximativ 1,4 hectare si pe care se afla cladiri anexe care pot fi utilizate in scop recreational.

Imobilul este finisat si mobilat si are la parter o sala care poate gazdui evenimente de pana la 70 persoane, bucatarie, zona depozitare, oficiu, baie. Tot la parter, dar cu acces din exteriorul cladirii avem doua toalete functionale si o camera tehnica care gazduieste centrala termica si panourile de comanda ale instalatiilor. La etajul imobilului avem 6 camere de cazare, fiecare cu baie proprie, finisate si mobilate si o camera cu rol de oficiu. La subsol avem un spatiu necompartimentat de aproximativ 70mp, cu tavan inalt, care ar putea gazdui o zona de bucatarie profesionala care sa deserveasca o viitoare sala de evenimente.

Proprietatea se preteaza pentru constructia unei sali de evenimente intr-un parteneriat stabil, echitabil si de lunga durata cu proprietarii.

Se inchiriaza numai pe termen lung. Se ofera facilitati majore la plata chiriei pana la demararea activitatii viitorului chirias.
Pretul de inchiriere este negociabil.

Proprietatea este o adevarata oaza de verdeata si liniste, cu gazon ingrijit, padure in imediata vecinatate, curs de apa, lac etc.

Va asteptam in vizita!

ID Proprietate - P34911
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa

Sistem de incalzire: Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Ferestre cu geam termopan (PVC)

Numar vizualizari: 1393
Actualizat: 2024-01-25 14:27:42