Birouri All-inclusive de la 220 eur/ persoana, ultracentral

Cluj-Napoca, Centru

1 camera • 15 m2

pret chirie

220 €/luna + TVA

15 € /m2
Caracteristici
Tip spatiu
Birou
Suprafata utila
15 m2
Nr. incaperi
1
Bai
2
Terase
1
Nr. parcari
--
Nr. garaje
--
Tip imobil
cladire de birouri
Clasa birouri
A
Etaj
5/9
Regim de inaltime
9E
Constructie din
Beton
Anul constructiei
--
Sup. construita
25 m2
Suprafata curte
--
Disponibilitate
imediat
Descrierea spatiului

Va propunem spre inchiriere spatii de birou premium all inclusive cu suprafete de la 10 la 250 mp, aflate la Regus, intr-o cladire de birouri din Cluj-Napoca, ce dispune de finisaje de exceptie si toate dotarile specifice unui office building clasa A. Birourile se ofera complet mobilate si echipate cu mese de lucru si scaune ergonomice, impreuna cu toata infrastructura/retelistica IT completa pentru fiecare post de lucru, conform celor mai inalte standarde din domeniu. De asemenea, birourile dispun de control access, internet de mare viteza, servicii de curatenie, servicii de mentenanta, toate utilitatile incluse, linii dedicate de telefon, Securitate 24/7, access 24/7, access gratuit in cele peste 4000 de centre Regus la nivel global. Spatiile ofera access la 4 lifturi, zona de receptie amenajata cu personal angajat si sisteme de supraveghere, locuri de parcare subterana cu valeti, spatii de relaxare, sali de sedinta, zone open space, bai si bucatarii complet utilate si functionale.

Se pot inchiria spatii incepand de la birouri de 1 persoana pana la spatii cu 22 posturi de lucru dar si multiple combinatii intre diverse incaperi. Perioada de inchiriere este flexibila de la 1 luna pana la 24 de luni.
Pentru oferta personalizata si vizionare, va rog sa ma contactati.

ID Proprietate - P40812
Utilitati

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare, Cablu TV, Telefon

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Podele (Marmura), Ferestre cu geam termopan (Aluminiu), Iluminat (Lumina naturala)

Dotari: Contorizare (Complet), Dotari imobil (Lift), CFR, Spatiu verde amenajat

Vecinatati si puncte de interes in zona

piata Mihai Viteazu, McDonalds, NTT Data

Numar vizualizari: 846
Actualizat: 2024-02-22 18:39:24