Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa de inchiriat in Grigorescu, zona hotel Napoca, 450 mp, teren 2300 mp

Cluj-Napoca, Grigorescu

8 camere • 450 m2 • 2300 m2 teren
mobilat partial

pret chirie

2.200 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
8
Numar bucatarii
1
Numar bai
4
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
450 m2
Suprafata construita
520 m2
Suprafata teren
2300 m2
Front
20 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Beton
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Am placerea sa va prezint una dintre proprietatile deosebite, aflate la vanzare in Cluj-Napoca. Este vorba despre o vila edificata in anii 70', la cele mai inalte standarde ale vremii, aflata intr-o locatie de top a cartierului Grigorescu. La parter avem camera de zi, sufrageria, bucataria si o baie.
De asemenea tot la nivelul solului, regasim si garajul auto.
Etajul este compus din 3 dormitoare, o baie si un spatiu deschis cu suprafata de apoximativ 20 mp, care poate servi ca o a doua camera de zi, avand iesire pe balcon. La mansarda avem alte 3 dormitoare si o baie, precum si o mica terasa exterioara. La subsol se gaseste un spatiu tehnic, precum si o crama amenajata.
Datorita expunerii sudice, casa beneficeaza de lumina naturala pe toata durata zilei si ofera o priveliste asupra orasului, care efectiv iti taie rasuflarea.
Amplasamentul este inedit, deoarece pe 3 din cele 4 laturi ale imobilului, acesta se invecineaza cu teren liber, gradini si verdeata.
Terenul aflat in proprietate are suprafata de 2300 mp, din care aproximativ 1000 mp este plan, restul avand o inclinatie majora.

ID Proprietate - P21874
Finisaje

Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Rulouri/Obloane (Lemn), Usa intrare (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Hotel Napoca

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2649