Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

COMISION 0 ! Casa individuala, garaj si terasa, zona superba, langa Hotel Stil

Cluj-Napoca, Faget

5 camere • 190 m2 • 350 m2 teren
mobilat partial

pret chirie

1.500 €/luna

comision 0% la inchiriere •
Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Suprafata balcoane
80.00 mp
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
190 m2
Suprafata construita
295 m2
Suprafata teren
350 m2
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2016
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

COMISION 0!
Welt Imobiliare ofera spre inchiriere cu COMISION 0, casa individuala pozitionata intr-o zona foarte frumoasa, la intrarea in cartierul Faget, zona hotelului Stil.
Proprietatea este pozitionata in capatul unei strazi private, ferita de zgomotul traficului, cu acces foarte facil, strada fiind asfaltata.
Casa se desfasoara pe 3 nivele, astfel la nivelul solului regasindu-se un garaj individual si o camera spatioasa unde se afla centrala termica, la parterul inalt se afla bucataria open space, 1 baie cu dus si livingul ce ofera iesire in gradina din spatele casei. Etajul este compartimentat in 3 dormitoare spatioase, 1 baie cu cada si un hol cu acces spre terasa pozitionata pe toata suprafata casei. Terasa ofera o priveliste deosebita, desfasurandu-se pe o suprafata de aproximativ 80 mp.
Casa se ofera partial mobilata, fiind ideala pentru o familie ce doreste inchirierea pe o perioada de minim un an de zile.

ID Proprietate - P18833
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

HOTEL STIL

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 6035