Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Inchiriere Casa individuala,210 mp utili, zona Gradina Botanica,8 locuri parcare

Cluj-Napoca, Centru

5 camere • 210 m2 • 150 m2 teren
nemobilat

pret chirie

3.000 €/luna + TVA

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
4
Numar balcoane
1
Suprafata balcoane
35.00 mp
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
210 m2
Suprafata construita
290 m2
Suprafata teren
150 m2
Etaj
2
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2020
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Avem placerea de a va prezenta o casa individuala deosebita, situata in zona centrala a orasului, zona Gradinii Botanice.
Aceasta se desfasoara pe o suprafata utila de 210 mp si este extinsa pe 3 niveluri.
Parterul, cu suprafata de 88 mp, este structurat sub forma a doua camere (din care una se desfasoara pe o suprafata de 40 mp), camera centralei, 1 baie si accesul pe terasa exterioara de 15 mp.
Etajul 1 este compartimentat in 2 camere generoase, fiecare avand baie proprie si un hol ce ofera acces la nivelul superior, respectiv etajul 2. Aici se beneficiaza de hol, baie si 1 camera spatioasa cu iesire la un balcon de 25 mp dispus pe 3 laturi. Tot de la acest nivel se face accesul pe o terasa superba pe 22 mp.

Pe langa aceste caracteristici de baza ce tin de compartimentare, suprafetele generoase si acces terase, amintim faptul ca proprietatea SE VA PREDA COMPLET FINISATA, in functie de nevoile si dorintele primilor chiriasi, beneficiind de finisaje de calitate, incalzire in pardoseala, aer conditionat etc. Curtea cu acces din strada principala este fosrte spatioasa, existand posibilitatea sa se parcheze minim 8 masini.
Acest imobil este proprietatea unei firme, atfel la pretul de 3.000 euro se va adauga si TVA (19%).
Pentru a va convinge de potentialul si avantajele oferite de acest imobil, va stau la dispozitie cu detalii, schite, si disponibilitate ptr vizite!

ID Proprietate - P26406
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC), Usi interior (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Gradina Botanica

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 2386