Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Penthouse deosebit, 5 camere, zona centrala, terasa 140mp si gradina 450 mp

Cluj-Napoca, Centru

5 camere • 180 m2 • 4 bai • etaj parter/2 • semidecomandat
finisat

pret chirie

1.690 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Penthouse
Tip imobil
casa/vila
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
4
Numar terase
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
195 m2
Suprafata utila
180 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
parter/2
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Avem placerea de a va prezenta un penthouse deosebit, situat in zona centrala a orasului, la doar cateva minute de sediul primariei si Casa de Cultura a Studentilor.
Retras de la strada principala, imobilul detine doar 2 apartamente si acest penthouse. Pozitionarea acestuia ofera liniste si intimitate deplina, cum rar se poate beneficia in zona centrala.
Proprietatea se desfasoara pe o suprafata utila de 180 mp si este extinsa pe 3 niveluri.
La parter regasim un living foarte generos ce se continua cu zona de dining si bucatarie, 1 camera de depozitare si 1 baie.
Livingul beneficiaza de niste spatii vitrate cu adevarat impresionante ce ofera o priveliste speciala spre zona verde foarte spatioasa, gradina imobilului avand o suprafata de aproximativ 450 mp.
Etajul 1 este compartimentat in 2 dormitoare (unul avand baie proprie), 1 dressing ce poate fi reconfigurat sub forma celui de-al 3-lea dormitor, plus inca 1 baie si o zona larga pentru acces de unde se urca la nivelul superior. Aici va puteti bucura de o camera foarte spatioasa, unde este amenajata o sala de fitness si in acelasi timp, zona extinsa pentru diverse activitati, jocuri, beneficiindu-se de inca 1 baie.
Pe langa diversele posibilitati de intrebuintare ale acestui spatiu, un rol special il ofera accesul pe terasa imobilului, o terasa remarcabila, ce se desfasoara pe o suprafata de 140 mp si care ofera intimitate totala si o vedere deosebita.

Pe langa aceste caracteristici de baza ce tin de compartimentare, acces gradina sau terasa, amintim faptul ca proprietatea beneficiaza de finisaje deosebite, incalzire in pardoseala, aer conditionat, sistem de alarma, garaj individual.
Aceasta este una din locatiile de top disponibile pe piata chiriilor la ora actuala.

Pentru a va convinge de potentialul si avantajele oferite de acest imobil, va stam la dispozitie si va invitam sa ne contactati!

ID Proprietate - P27164
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere, Incalzire in pardoseala

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon, Gradina)

Vecinatati si puncte de interes in zona

strada Clinicilor

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1892