Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament in Andrei Muresanu, cu view spre oras, 4 camere, 130 mp, terasa 33 mp

Cluj-Napoca, Andrei Muresanu

4 camere • 130 m2 • 2 bai • etaj 2/3 • decomandat
mobilat lux

pret chirie negociabil

1.300 €/luna 1.100 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
1
Numar terase
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
163 m2
Suprafata utila
130 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
2/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2012
Disponibilitate
imediat
Descrierea Apartamentului

Am placerea sa va prezint o proprietate deosebita aflata in cartierul Andrei Muresanu, intr-o zona preponderent de case. Este vorba despre un apartament situat intr-o bloc de tip vila cu doar 9 apartamente, foarte privat si intr-o pozitie dominanta asupra vecinatatilor. Are urmatoarele specificatii: - suprafata utila - 130 mp; - suprafata terasa - 33 mp; - etaj 2 din 3; - compartimentare - hol larg, living impreuna cu dining, bucatarie cu camara, 3 dormitoare, 2 bai, un balcon si o terasa superba orientata spre oras, care ofera o perspectiva neobturata, cu iesire atat din bucatarie cat si din living; - incaperile inalte de aproximativ 3 m, ofera senzatia de spatiu si confort; - blocul a fost edificat in anul 2012, iar ultima renovare a apartamentului dateaza din 2015-2016; - designul a fost gandit intr-un stil clasic; - printre finisaje regasim un parchet din lemn masiv, care se afla intr-o stare impecabila si o mobila de bucatarie de foarte buna calitate; - la demisol, aferent acestui apartament, se regasesc un loc de parcare si o boxa individuala. Confortul oferit de acest apartament este similiar cu al unei case, datorita terasei acoperite, cu care se conecteaza impecabil.

ID Proprietate - P34383
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Climatizare Aer conditionat

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Lemn)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, WC Serviciu, Boxa la subsol, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal

Numar vizualizari: 1806